Találatok a következő kifejezésre: Miért azt hogy (24834 db)

Megtudnátok mondani hogy miért az, hogy amikor a cyanongen mod 7-et felteszem a vodafone 858 smart telefonomra eltűnik a market és nem lehet letölteni? Másnak is volt ilyen?

Legjobb válasz: és csak beírom a google-ba hogy gapps apk free download és rámegyek az egyikre,feltelepítem és kész?

A kérdező hozzászólása: és csak beírom a google-ba hogy gapps apk free download és rámegyek az egyikre, feltelepítem és kész?
Ez teljesen normális. Gapps-et kell leszedni (gapps, mint google apps), amit aztán recovery-bõl telepíteni (mint ahogy a CM-et is telepítetted, install zip file), és kész. Aztán Market-ként lesz fent, de elõbb-utóbb magától Play lesz majd belõle, nem tudom min múlik.
A kérdező hozzászólása: és tudnál egy linket adni ahonnan letudom tölteni?elõre is köszi
Csak simán gapps-et beírod és kész, elsõ találat. Innen válaszd ki a neked valót: http://goo.im/gapps
A kérdező hozzászólása: köszi

Igaz, hogy Szijjártó még életében nem ivott alkoholt (PájinKÁT! )? Miért? Az hogy lehet, hogy mégis ilyen józan?

Legjobb válasz: Pedig jobb lenne, ha inna, sõt piásan beszélne a sajtótájékoztatókon, mert a részeg ember -ugye- az mindig igazat mond.

Pedig jobb lenne, ha inna, sõt piásan beszélne a sajtótájékoztatókon, mert a részeg ember -ugye- az mindig igazat mond.
12:28 Igen, ezért is írtam, hogy fingja sincs róla, hogy milyen. :-) 12:34 Úristen... Ez még rosszabb... :-( Gyurcsány csak táncolt, az legalább csendes õrület, De ez még zajártalommal is jár!!! Nem kéne büntetni az ilyet? :-D Pedro
Szerintem nem igaz.
JÓZAN??? Az az ember SOSE volt magánál... De tényleg vannak olyanok, akik nem isznak alkoholt. Absztinensnek hívják õket. Közös jellemzõjük, hogy nagyon szeretnek leugatni olyan dolgokat, amelyekrõl az égvilágon semmi tapasztalatuk nincsen. És ezt most mindenki értelmezze ahogy akarja. Pedro
A kérdező hozzászólása: http://atv.hu/bulvar/2008_maj_szijjarto_nem_iszik__viszont_e.. AZTAA!!:DD Még ez is így megy nélküle!
"De tényleg vannak olyanok, akik nem isznak alkoholt. Absztinensnek hívják õket. " Vannak, de az rendszerint róluk sem mondható el, hogy soha életükben meg sem kóstolták.
A kérdező hozzászólása: :D Gondolom, akkor még te sem láttad, vagyunk még így páran, az ártalomnak meg nyoma sincs, mindenki szemmel láthatóan delíriumban!
A kérdező hozzászólása: De a pálinka nemzeti iparág lesz lassan már nekik köszönthetõen, elsõ intézkedésük volt talán!
19:38 ZÖÖÖÖLLDDDD kééééz! Nagyon igazad van! :-D Pedro
A kérdező hozzászólása: De õt Orbán Viktor részegíti meg, így hogy is van?

Chatrouletten miért az hogy account verificantion?

Legjobb válasz: olvasd már el a saját kérdésedet?!!?

olvasd már el a saját kérdésedet?!!?
verification *
A kérdező hozzászólása: Chatrouletten miért adja ki hogy account verificantion? Nem az a lényeg, elgépeltem!!!
már megint elgépelted :D
Annyira tudok angolul, hogy tudjam, milyen szót akartál írni, én inkább arra céloztam, hogy nincs benne állítmány.
A kérdező hozzászólása: de választ a kérdésre..
fiókellenõrzés


Bronz? Nem bróm inkább? :D
Feltételezem én is hogy brómot akartál írni. Véleményem szerint a benzol, mert a többi molekula mindegyikben van nitrogén-hidrogén kötés amit könnyebb szubsztitúció során felszakítani mint egy C-H kötést. Mindenesetre nem teszem rá az életem, kövezettek meg ha hülyeséget mondtam.
A kérdező hozzászólása: Igen bocsi, brómot akartam írni. A tankönyv szerint A vagyis pirimidin a helyes válasz, de nem értem miért. Logikus lenne a benzol, hiszen a gyûrût a legnehezebb reakcióba vinni. De sajnos nem az.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm! Nagyszerûen magyarázol!

Az "Üdv Rihárd! " angolul miért az hogy "hey dick! "?

http://translate.google.hu/#hu/en/szevasz%20ricsi!

Legjobb válasz: mert a szinkronizálók inkább üdv richárdnak fordították, mint heló, [email protected]!

mert a szinkronizálók inkább üdv richárdnak fordították, mint heló, [email protected]!
Ennek mi köze ehhez a kategóriához? A Richard becézett alakja angolul Dick. Ennyi.
Mert a fordítóba sem azt írtad, hogy "üdv Richárd" hmmm?
Mert Bigus Dickus is így lett szólítva.
@csefy xD
Mert bármily meglepõ, a Dick a Richárd becézése. (Itt nem azt jelenti a Dick, amire te gondolsz.)

Számít és ha igen miért, az hogy egy felnőtt disznónak a kukoricát darálva vagy nem darálva adják?

Legjobb válasz: Igen számít. Azért mert darálva könnyebben emészti meg és jobban hasznosulnak a takarmányban lévõ anyagok. És kevesebb lesz az elpocsékolt takarmány mennyisége.

Igen számít. Azért mert darálva könnyebben emészti meg és jobban hasznosulnak a takarmányban lévõ anyagok. És kevesebb lesz az elpocsékolt takarmány mennyisége.
A kérdező hozzászólása: Aha, akkor már értem. Gondolom így gyorsabban is hízik a disznó... Köszi.
Sõt.... Nem csak hogy darálva adják a kukoricát, de még forrázni is szokták.

Ki találta ki és miért, azt hogy Velencét a tengere építsék? Talán nem volt elég hely a szárazföldön?

Legjobb válasz: Velence igazából nem a tengerre épült, hanem szigetekre. Ezeknek a szigeteknek igen laza a talajuk, ezért kellett elkezdeniük cölöpözni és arra építeni a házakat. A hely pedig a kereskedelem szempontjából nagyon jó volt, tehát inkább megerõsítették a cölöpözést, de nem hagyták el a szigeteket.

Velence igazából nem a tengerre épült, hanem szigetekre. Ezeknek a szigeteknek igen laza a talajuk, ezért kellett elkezdeniük cölöpözni és arra építeni a házakat. A hely pedig a kereskedelem szempontjából nagyon jó volt, tehát inkább megerõsítették a cölöpözést, de nem hagyták el a szigeteket.
A város megalakulása azonban szorosan kapcsolódik a Római Birodalom nyugati felének bukásához. Az 500-as években a népvándorlás zûrzavara elõl egyre többen menekültek a lagúnák szétszórt szigeteire, ahová már nem ért el a szárazföldet meghódító lovas népek tényleges hatalma. Néhány száz év alatt a primitív közösség már nagyobb egységbe tömörült, a szigetek benépesültek, kénytelenek voltak a lagúnák rovására terjeszkedni, feltöltve azok vízét a behordott földdel, ideszállított kövekkel. A szigetek közti szorosok csatornákká kezdtek szûkülni.

Miert teszek tonkre magam korul mindent? Miert lokom el magamtol az embereket akaratlanul? Miert van a jo utan mindig rossz? Miert van az hogy amikor azt hiszem rendben vagyok, kilabaltam a depressziobol, maganybol ujra visszaesek?

Masik iskolaba mentem. Azt gondoltam 'uj iskola, uj en'. Igy is lett, boldog voltam, minden egyes nap mosolyogva mentem a baratnoimmel az iskolaba. Tenyleg el sem mertem kepzelni hogy ez a valosag. Mire felfogtam most nehany honap alatt minden ami eddig tokeletes volt korulottem, osszeomlott. Felve megyek /elore felek/ hetfon az iskolaba. Ket hete beteg vagyok. De csak egy, egyetlen egy ember volt aki megkerdezte hogy vagyok. Es ez faj. Az egyik baratnommel csunyan osszevesztem. Anyaek megint veszekednek. Ma van a hazassagi evfordulojuk, anya sirt is meg minden. Apa meg csak tok nyugodtan elment inni. Most is segg reszeg. Es nincs senki akinek kibeszelhetnem magam. Persze internetes 'baratok' vannak. De veluk valamiert mindig megszakitom a kapcsolatot nem irok vissza neki, ugy teszek mintha nem leteznenek. Mert nekem arra lenne szuksegem hogy legyen valaki akire akarmikor akarmilyen helyzetben szamithatok. Aki ha kell az ejszaka kozepen atcaplat hozzam. Aki mellettem van joban rosszban. Aki lehet az egyetlen aki sirni lat. Mert soha egyetlen baratom elott nem sirtam. Soha. A szuleim elott se szoktam. Senki elott. Es soha senkinek nem mondom el ha valami bant. Ezert kellett most ezt a nyamvadt szoveget kiirnom magambol. Mert nem birtam tovabb. Komolyan olyan erzesen van mintha 'meghaltam' volna. Legszivesebben elbujnek mindenki elol. Orokre. El akarok tunni innen. Sirni akarok valakinek, oszinten elmondani neki minden bajom. De szinte megszakadok a fajdalomtol hogy ez nem lehetseges. Tenyleg ugy erzem hogy ujra az a maganyos, depresszios, magabafordulo lany leszek/vagyok/ aki nem reg voltam. Es ettol felek. Rettegek. /itt a teljes kerdes, tul hosszu lett ezert ide irom le/ Miert teszek tonkre magam korul mindent? Miert nincs SOHA senki akira szamithatnek? Miert lokom el magamtol az embereket akaratlanul? Miert van a jo utan mindig rossz? Miert van az hogy amikor azt hiszem rendben vagyok, kilabaltam a depressziobol, maganybol ujra visszaesek? Miert van az hogy a szamomra legfontosabb emberek bantanak es hogy en bantom oket?

Legjobb válasz: hu hat tul sok a miert miert van igy miert ugy ne gondolkodj annyit mert minden valasz utan fellehet tenni megint hogy miert nem te rontol el magad korul mindent hanem sajnos ilyen a vilag nem tudom hany eves vagy de lehet te meg csak most jossz ra a valosagra minden ember eletebe van egy iklyen idosszak baratokat meg keres jobb kornyezetbe

hu hat tul sok a miert miert van igy miert ugy ne gondolkodj annyit mert minden valasz utan fellehet tenni megint hogy miert nem te rontol el magad korul mindent hanem sajnos ilyen a vilag nem tudom hany eves vagy de lehet te meg csak most jossz ra a valosagra minden ember eletebe van egy iklyen idosszak baratokat meg keres jobb kornyezetbe
A kérdező hozzászólása: Koszonom a valaszt:) 14L ahogy mar leirtam. ^^
a boccsi a tul sok miert el is vette a figyelmem ne aggodj majdnem minden tini atesik ilyenenen en is voltam igy sot a szuleim ugyanezt csinaltak is mar nagyon elegem volt jo baratot is ritka talalni azert mondom jo tarsasagot keres

Miért van az, hogy a legtöbb roma neveletlen?

Mármint, mindenki lenézi ?ket. Gondolom, a viselkedésük miatt. Akkor ?k miért nem akarnak "jól" viselkedni? Meg a legtöbb rossz tanuló, rossz ember, esetleg szegény. Én nem utálom ?ket, nekem van is több roma barátom, de ?k se kultúráltak.

Legjobb válasz: Mert õket ilyennek nevelték, ezt a példát látták otthon, számukra az a normális, amiben felnõttek. Nekik mi vagyunk a furák, hogy pl. miért megyünk el a szeméttel a kukáig, amikor simán le lehet dobni a földre, miért megyünk oda a másik emberhez, ha mondani akarunk valamit, amikor lehet ordibálni is, miért dolgozunk meg a megélhetésért, amikor lehet lopni, csalni... Õk azt látják, hogy így könnyebb az élet, és nem értik, a sok hülye ember miért a nehezebb utat választja. De persze ez nem csak romákra vonatkozik, van sok nem roma származású ember is, aki nem érti ezeket a dolgokat, mert nem tanították meg a szülei. Ismerõsöm amúgy gyermekotthonban dolgozik, és mesélt egy roma kislányról, amikor hozzájuk került, kb. 9-10 éves volt, és nem bírta felfogni, hogy miért baj az, ha a boltban elvesz valamit és nem fizeti ki. Egyszerûen hiába magyarázták neki többször is, nem értette, mert õt teljesen máshogy nevelték.

Mert õket ilyennek nevelték, ezt a példát látták otthon, számukra az a normális, amiben felnõttek. Nekik mi vagyunk a furák, hogy pl. miért megyünk el a szeméttel a kukáig, amikor simán le lehet dobni a földre, miért megyünk oda a másik emberhez, ha mondani akarunk valamit, amikor lehet ordibálni is, miért dolgozunk meg a megélhetésért, amikor lehet lopni, csalni... Õk azt látják, hogy így könnyebb az élet, és nem értik, a sok hülye ember miért a nehezebb utat választja. De persze ez nem csak romákra vonatkozik, van sok nem roma származású ember is, aki nem érti ezeket a dolgokat, mert nem tanították meg a szülei. Ismerõsöm amúgy gyermekotthonban dolgozik, és mesélt egy roma kislányról, amikor hozzájuk került, kb. 9-10 éves volt, és nem bírta felfogni, hogy miért baj az, ha a boltban elvesz valamit és nem fizeti ki. Egyszerûen hiába magyarázták neki többször is, nem értette, mert õt teljesen máshogy nevelték.
Genetika. Mutass egy országot, ahol sikerült felzárkóztatni õket, vagy ahol hasznos tagjai a társadalomnak. Nem tudsz? Na látod. És itt nem kell ezzel a neveltetés maszlaggal jönni, õk egyszerûen ilyenek, más kultúra, képtelen beilleszkedni a mi társadalmunkba.
Nem véletlenül nincs országuk. Képtelenek fenntartani magukat, csak úgy tudják, ha másokon élõsködnek. Persze vannak kivételek, de én most az általános helyzetet vázoltam.
A kérdező hozzászólása: uhh! köszönöm!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!