Találatok a következő kifejezésre: Miért azoknak össze a (250 db)

Az miért hozza össze a melegeket, hogy "Jaj, te is meleg vagy, én is, akkor írj", de két heteró embert miért nem hoz össze az a közös nevező, hogy mindketten heterók?

Legjobb válasz: Összehozza itt az oldal a heterókat is, némelyik úgy ugrik a kérdés végi L vagy N betûre, mint gyöngytyúk a takonyra.

Összehozza itt az oldal a heterókat is, némelyik úgy ugrik a kérdés végi L vagy N betûre, mint gyöngytyúk a takonyra.
Azért, mert melegekbõl kevesebb van, mint heterokból, nehezebb emiatt a keresés is számukra. Így örülnek, ha hozzájuk hasonlóval beszélhetnek. Ennyi.
Mert õk kevesebben vannak, mint a heterók. Ez olyan mint hogy pl. kimész Spanyolországba, és ott véletlenül összefutsz egy magyarral. Vszínû felcsillan a szemed hogy õ is magyar és váltotok pár szót. Viszont ha itthon vagy, mindenhol magyarok vannak és az már nem is olyan érdekes. :D
A hatos vagyok. örülök, hogy segíthettem. A százalékom így lement 51 %- ra míg aki taknyozott, az 100%- os. Jó mi?
Azért, mert a melegek többsége minden kapcsolatot megragad, még az egy perces kapcsolatot is, még akkor is, ha van állandó partnere. A melegek többsége promiszkuitásban él. A fiú lány kapcsolat, meg jó esetben szerelmen szimpátián alapszik. Így sokkal nehezebb kapcsolatot találni , mert a lánynak nem elég felmutatni a fütyit és nem ugrik rögtön rá, de ha egy meleg meglát valakit lehajolni, potenciális partnernek tekinti arra a pár percre, amíg kiélik a vágyaikat. Aztán vagy van tovább, vagy nincs. És már is mennek tovább a WC egy másik lyukához, hát ha lesz egy újabb zsákmány. A nõ és férfi kapcsolat meg az érzelmekre van bedrótozva. A meleg kapcsolat meg az érzésre.
Na mégegyszer!
Te meleg vagy?? Mert akkor nem írok.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm 6. válaszoló, talán te ragadtad meg legjobban, amire a kérdésem irányult és így adtál egy nagyon korrekt választ. De köszönöm a többi válaszolónak is!
A kérdező hozzászólása: Biztos azért pontoztak le, mert nem csak csupa jó és szép dolgokat merészeltél írni a melegekrõl. Mert leírtad, hogy õk is csak emberek, mint mindenki más.

Mit jelent az imára kulcsolt kéz? Miért tesszük össze a kezünket, ha imádkozunk?

Legjobb válasz: Az, hogy nincs benne a Bibliában az összekulcsolt kéz, egyáltalán nem baj. Attól még lehet imádkozni összekulcsolt kézzel, hiszen ez nem bûn. Van aki letérdel, és nem teszi össze a kezét úgy imádkozik, van, aki lehajtja a fejét, úgy imádkozik. Istennek mindegy, hogyan imádkozol, csak az tiszteletteljes legyen, és összhangban legyen az akaratával. Szerintem az összekulcsolt kéz könyörgést fejez ki, és egyfajta alázatot Istennel szemben. Az eredete kétséges. Valaki kitalálta, és azóta használjuk. Valószínûleg apáról-fiúra szállt ez a szokás, és lehetséges, hogy már Ádám és Éva idejében is megvolt.

Az, hogy nincs benne a Bibliában az összekulcsolt kéz, egyáltalán nem baj. Attól még lehet imádkozni összekulcsolt kézzel, hiszen ez nem bûn. Van aki letérdel, és nem teszi össze a kezét úgy imádkozik, van, aki lehajtja a fejét, úgy imádkozik. Istennek mindegy, hogyan imádkozol, csak az tiszteletteljes legyen, és összhangban legyen az akaratával. Szerintem az összekulcsolt kéz könyörgést fejez ki, és egyfajta alázatot Istennel szemben. Az eredete kétséges. Valaki kitalálta, és azóta használjuk. Valószínûleg apáról-fiúra szállt ez a szokás, és lehetséges, hogy már Ádám és Éva idejében is megvolt.
"Az imádkozás a legerõsebb meditáció" Magam is osztom ezt a nézetet.Ha valakinek hozzátartozik az összekulcsolt kéz a fohászkodásához, akkor az kell, hogy a mérvadó legyen, és nem az, amit egy-egy vallás dogmaként tanít.
"Az imára kulcsolt (több változatban létezik, de alapjaiban azonos) kéz globálisan elterjedt volta is õsi eredetre utal, mégpedig arra, hogy az imádkozónak nincs szándékában agresszív magatartást tanúsítani, szelíd és békés, amikor istenével beszél. Aki égre emelt kézzel imádkozik, az kér (követel), aki összekulcsolt kézzel, az maximum alázattal elfogad"
Az égre emelt kéz jelentheti a teljes megadást is, és egyben a kitárulkozást, a teljes elfogadást. Az összekulcsolt kézzel kapcsolatban én hallottam olyat is, hogy a láncra vert hívek csak így tudtak imádkozni, és ez az imamód megmaradt.
Meglepõdve és kissé mosolyogva olvasom az elõttem lévõ válaszokat. Logikusnak tûnnek ezek a válaszok, csak sajnos nincs közük a valósághoz. Ugyanis a BIBLIÁBAN SEHOL SEM SZEREPEL az, hogy tedd össze a kezed, vagy kulcsold össze a kezed imádkozás alatt. Sem Jézustól, sem pedog az apostoloktól ilyesmit nem olvashatsz. Az pedig, hogy valaki megalázza magát Isten elõtt, az nem holmi testtartás felvéteét jelenti, hanem azt, hogy az illetõ megcselekszi a SzentÍrásben foglaltakat.
A kérdező hozzászólása: azt én is tudom, hogy a biblia nem ír imára kulcsolt kézrõl. elolvasva a válaszokat, úgy tûnik, hogy eddig senki sem tudta megmondani, hogy honnan ered és mi a jelentése az összekulcsolt kéznek... (persze ez nem baj, csak kíváncsi voltam)
"Szerintem az összekulcsolt kéz könyörgést fejez ki, " szerintem pedig megbékélést önmagunkkal. Ahogy a kézfogás másik emberrel.

Miért rezzen össze a babám az érintésemre és kezd el sírni? Mit tegyek?

Koraszülött kislányomról van szó, nem értem az okát.

Legjobb válasz: Minden érintésre, vagy csak akkor, ha te érinted meg?

Minden érintésre, vagy csak akkor, ha te érinted meg?
A kérdező hozzászólása: Hát eddig még nem nagyon "tapogatták" mások, az apjáéra is megijed, ha erre gondolsz.
Szia! Éjszaka beugrott a kérdésed és gondolkodtam rajta. (Nagyon nem tudok már aludni) Valahol olvastam, hogy amíg a baba a pocakban van, kb 36 hetes korban alakul ki, hogy különbséget tud tenni a kellemetlen és kellemes érintés között. Ezt a saját babámon is érzem, míg korábban mindig úgy reagált, hogy hirtelen összerezzent, amikor megsimogattam azt a testrészét, amit kinyomott a hasamon, most már egyre gyakrabban hagyja, hogy cirógassam, ha elveszem a kezem újra mocorogni kezd és várja, hogy ismét simítsam meg. Nem tudom, hogy koraszülötteknél hogy mûködik, ahogy azt sem, hogy mennyi idõre született a babád, de simán lehet, hogy ugyanúgy mûködik, mint pocakon belül. Hidd el, ettõl még nagyon értékeli a veled töltött pillanatokat és igényli az anyukája és apukája érintését. Minden jót nektek!


Ezt fezetsd le, kérlek.
Nem tudom, az elsõvel még nem találkoztam.
levezethetnéd amugy én a adott helyzetbõl következettek hogy most ez szánalmas vagy nem és ha a rosszabikra is jutok ki akkor se mondom a képébe..
A kérdező hozzászólása: Nem a nyilvánvalóan szánalmas helyzetekre gondolok. Csak vannak olyan helyzetek, amikor nem tudom eldönteni, hogy a szimpátia jele vagy menj már innen te hülye jelét küldik felém.

Miért omlik össze a gépen az intéző firebird telepítése után?

Van egy gépem amin windows 7 van ,és feltettem rá egy rendelő programot ami firebird alól fut. A program rendesen működik, de a mikor be lépek a vezérlő pultnál a programok eltávolításánál mikor rá megyek azt írja ki hogy az intéző összeomlott és megoldást keres mitől van ez? Ha letörlöm a progit utána már működik rendesen a programok törlése. HA tudtok segíteni jó lenne.

Nagy álmom hogy sebész vagy gyógyszerész legyek. Mi van ha nem jön össze. Hogy miért az m1. a másik amire gondoltam egy közgazdasági szakközép. (? )

Van is egy iskola ami nagyon tetszik. Csak. én azt is figyelem mennyit keresnék így-úgy. Vagyis. Aki vámhivatalban ügyintéz? mennyit keres? Pálya választás el?tt állok szóval ezzel magyarázok minden hibát kivéve helyesírásit:DD

Legjobb válasz: Ha nem megy elsõre az orvosi/gyógyszerészeti, inkább tanulj még egy évet és próbáld meg újra.

Ha nem megy elsõre az orvosi/gyógyszerészeti, inkább tanulj még egy évet és próbáld meg újra.
gyógyszerész nem keres sokat. nem éri meg. közgazdaságnak van jövõje. Az orvos sem keres túl sokat, de gyönyörû szakma.
"gyógyszerész nem keres sokat" Ezt honnan veszed? Végül is, a kezdõ bruttó 3-400000 tényleg kevés fizetés...
A kérdező hozzászólása: nem az a lényeg hogy nem jönne össze, meg hogy miért.csak csaK! mennyit keres egy ügyintézõ? pl.vámhivatalban?
Mint szódás a lovát
A kérdező hozzászólása: nem értem a logikád..ez hogy kapcsolodik ide?:.dd

Az álmokban miért keverednek össze a földrajzi helyszínek és miért változnak meg a házak szobaszámai és belsejei?

Pl. Cserkút Bács-Kiskun megyében volt holot az Baranya megyében van Pécst?l néhány km-re, Imrehegy és Kiskunhalas között teljes g?zzel ment a fakitermelés munkások 1000-res számú tömegével.

Legjobb válasz: Mert az álom a tudatalatti kivetítése, és a szimbolizmusra épül, nem a racionalitásra. Az álom pedig valószínûleg féltékenységbõl fakadó álom.

Mert az álom a tudatalatti kivetítése, és a szimbolizmusra épül, nem a racionalitásra. Az álom pedig valószínûleg féltékenységbõl fakadó álom.
Vannak olyan területei az agynak melyek nem aktívak normál álmodásnál de éber állapotban igen, így az agy nem feltétlenül tudja normálisan lemodellezni a világot. Nekem sokszor volt már olyan álmomban, hogy mentem egy ismert helyen majd egy másik ismert helyen lyukadtam ki, de a valóságban a két hely jóval távolabb van egymástól. Ennek nem sok tudatalatti háttere lehet. Tudatos álmodásnál egyébként elég élethûen lehet modellezni valódi helyszíneket és ilyenkor az agy mûködése is hasonlóbb az ébrenlétihez. Ezen kívül biztos vannak olyan részei az álmoknak amit a tudatalatti befolyásol de az ilyen torzulásokat szerintem nem ez okozza.
Az álmokra pont az jellemzõ, hogy nem érvényes rájuk semmiféle fizikai korlátozás.

Miért akad össze a Vista aktiváló crack és az nVIDIA driver? Ha mind2 fel van telepítve (először aktiváltam) akkor royal. Sys hibával kék-halál újraindításkor.

Legjobb válasz: Ne használj lopott szoftvereket és nem lesz gondod. Ha már nem fizetted ki, hanem letöltöttél innen-onnan valami vackot akkor old meg magadnak.

Ne használj lopott szoftvereket és nem lesz gondod. Ha már nem fizetted ki, hanem letöltöttél innen-onnan valami vackot akkor old meg magadnak.
A kérdező hozzászólása: - ha kifizeted nekem a Vistát, akkor szíves örömest felteszem úgy - ha nem 30-40 ezer lenne, hanem 5 max 10 ezer lehet megvenném - ha a munkahelyem nem szûnt volna meg, talán megtehetném de nekem nemkell semmi anyagi, csak egy kis segítség, de erre se képes senki... Mo, én így szeretlek!
probálj szerezni egy másik aktiválot cracket !!!Az a sanda gyanum hogy ez nem olyan Crack mint amire szánták!Tip okvetlen rakd ujra a vistát mielött nagyobb kárt tenne a gépeden!!!!!! Vagy probáld meg kiirtani virusirtoval

Miért rezzen össze a 4 hónapos babám még néha a zajokra, ill. miért remegteti az also ajkát? Nem azért mert fázik az biztos!

Legjobb válasz: Az osszerezzenes az ijedsegtol, ha pedig remeg a kis alla, vagy alsoajka, az az orvosunk szeint kalciumhianyra utal. Az enyem sirni kezdett amikor vizsgalta a doki, ilyenkor kezdi a kis alsoajka remegtetesevel, erre vagta ra az orvos, hogy kalciumhiany miatt remeg neki.

Az osszerezzenes az ijedsegtol, ha pedig remeg a kis alla, vagy alsoajka, az az orvosunk szeint kalciumhianyra utal. Az enyem sirni kezdett amikor vizsgalta a doki, ilyenkor kezdi a kis alsoajka remegtetesevel, erre vagta ra az orvos, hogy kalciumhiany miatt remeg neki.
Mert a kisbabáknak még nem elég fejlett az idegrendszere.EL fog múlni.

Miért forrtak össze a magyar ember szemében az egyetem és a drága szavak egy kifejezéssé?

Nem értem, miért él rengeteg ember még mindig abban a hitben, hogy sokba kerül az egyetem. Persze, ha az ember több száz kilométerről hetente hazajár, albérletben lakik, és elbulizza az egészet, akkor tényleg lehet drága, de éppen az ellenkezője is, csak a hallgatón múlik. Hiszen az egyetem rengeteg támogatást ad azoknak, akik kiérdemlik: létezik olyan, hogy ösztöndíj, jobb helyeken létezik olyan, hogy jegyzettámogatás, ami gyakorlatilag a szükséges könyvek kétharmadát fedezi, még jobb helyeken még bérletet is adnak, elég jó eredmények esetén, van városi, állami ösztöndíj, amit meg lehet pályázni, és persze dolgozni is lehet mellette, ha olyan órarendet sikerül összeállítani. Most hagyjuk ki azt a fejezetet, hogyha az ember hátrányos, mert akkor kb háromszor annyi pénzből él, mint valaki más, akinek a szülei élnek, nem váltak el, mégsem adnak egy fillért se. Tegyük fel, hogy szociális alapon gyakorlatilag semmire sem jogosult, de így is meg lehet élni, minél jobb eredményeket produkál az illető, annál jobban.

Legjobb válasz: Mert azok többsége aki beszél még soha nem járt egyetem közelében.

Mert azok többsége aki beszél még soha nem járt egyetem közelében.
Te totál el vagy tájolva vagy én vagyok helikopter.
én még bõven keresek is az egyetemmel. szoctám, ösztöndíj, árvasági...
"Hiszen az egyetem rengeteg támogatást ad azoknak, akik kiérdemlik: létezik olyan, hogy ösztöndíj, jobb helyeken létezik olyan, hogy jegyzettámogatás, ami gyakorlatilag a szükséges könyvek kétharmadát fedezi, még jobb helyeken még bérletet is adnak, elég jó eredmények esetén, van városi, állami ösztöndíj, amit meg lehet pályázni, és persze dolgozni is lehet mellette, ha olyan órarendet sikerül összeállítani." Lássuk sorban, Gyõr: Ösztöndíj: 1 egésszel a szakátlag feletti átlagért 13000 Ft havi ösztöndíj. Jegyzettámogatás: 1400 forint (nem írtam el) amikor egyetlen tárgy egyetlen jegyzete 2-3000 ft. Soha egyetlen jegyzetet nem vettem meg eredetiben újonan pont ezért. Viszont aránylag nagy értéke van még a rongyosra hazsnált jegyzetnek is... Méghogy a jegyzetek 2/3-át fedezi. Maximum egyetlen jegyzet 2/3-át de abban is kételkedem. Jobb helyeken bérlet: itt maximum a WC-re adnak ingyenbérletet... elég jó eredmények esetén, van városi, állami ösztöndíj, : Városi ösztöndíjról nem hallottam még, állami van közel kitûnõ eredménnyel, ezt mérnökin összehozni gyakorlatilag a lehetetlennel határos. Munka: Naigen itt meg is válaszoltad magadnak: Nekem 4 év alatt 1x nem volt olyan hetem, ahol legalább 1 nap 1 órám ne lett volna lehetõleg a nap közepé, hogy se elõtte se utána ne tudj csinálni semmit. Kiadások: MÁV bérlet: 9600 Ft. Igen, hetente hazajárok, ugyanis, ha nem járnék haza csak 2 hetente akkor a MÁV csak 4900 lenne, a fennmaradó 4700 viszont elmenne a +6-7 nap étkezésére. Akkor viszont inkább hazamegyek, és otthon vagyok a családommal, és epsten azért még adódik 1-1- hétvégi munkalehetõség is, gyõrben semmi alkalmi meló. Kollégium: 8100 Ft+1000 internetre gyakorlatilag 9100 Ft Bár még jól kijövök más 25000-t fizet albira. BKV bérlet: 4000 ft, gyõri bérlet 2000 Ft. És akkor még nem ettem semmit. Igyekszem pestrõl hozni 1-2 napra, ez is heti 1500 megtakarítás, ami gyakorlatilag a bérletben jelentkezik. Ellenben 2 napra azért csak fõzök vagy lemegyek étterembe, ahol a menü 600-700 ft. Elköltöttem csak 25 ezret úgy, hogy csak utaztam és lakom, nem kajáltam nem vettem jegyzetet meg úgy általában semmit. Kajára egy 15e azért elmegy egy hónapban ha azt nézem ez napi 7-800 forint, nem sok. Tehát az egyetemre járás nem olcsó, mondhatjuk szimplán drágának is.
hali Aki a mûszaki sulis 2-es átlagon kiakadt, az valószínû egy matekon, fizikán bukdácsoló, vagy lazán ahhoz érzéketlen tipikus humán beállítottságú humanoid lehet. Kedveském: ott azért lehet 2, 00-tól ösztöndíjat kapni, mert azokhoz a szakokhoz bizony kevés a s*gg, hanem agy is kell.... hiába ülnél le magolni, mint pl. a joghoz, médiához, tanári bölcsész szakokhoz, nyelvekhez stb. stb. - ülhetsz fölöttük akár napi 24 órát is, ha egész egyszerûen nem érted meg az összefüggéseket, akkor halott dolog az egész... Bizony a reál szakok maguk a kõ kemény realítás...- ha nem jön ki egyetlen eredmény a végtelen lehetõségekbõl, akkor azt nem lehet bla-bla-zni, más szavakkal (számokkal) stilizálni, átfogalmazni, megmagyarázni...- az rossz!!! Az agyi kapacítást meg messzebb igénybe veszi, mint a négy alapmûvelet (szorzás, osztás kivonás, összeadás) által feltételezett....!!! Ami meg a kérdést illeti: talán az hogy az orvosi egyetem félévente 1, 5M ft-os tandíjas, miközben az átlagcsaládok jellemzõen egykeresõsek, és ott is max. 90-100nettóról beszélünk (azaz félévente a család nem eszik, nem iszik, nem fizet közüzemi számlákat, nem sz*rik) akkor össze tud szedni 600ezret a félmillióból... Na ez a "egyetem" = drága....szinonimák... de tegyük fel, hogy nem fizetõs, nem orvos, hanem egy munkanélküli-képzõ más szak.. koli 5-10 ezer ennivaló (egyetemtõl független, de enni kell) havi min 30 ezer fénymásolás, jegyzetek: havi min 5 ezer bérlet havi 10 ezer egyéb (ruha, kisebb szórakozás stb.) havi 10 ezer... + a család megélhetésének rád esõ része: min. havi 20 ezer Azaz egy fõ mai minimum szintû megélhetése: havi 50 ezer...és ez tényleg csak az alap szintû vegetálásról beszéltem...- semmi luxus, semmi flanc... Egy egyetemistánál ez az összeg rendre hiányzik a családi kasszából... Egy tanár apuka, tanár anyuka (mindkettõ dolgozik!!!.már ez is olyan ritka, mint a fehér holló!!) együttes közalkalmazotti bére 200ezer ft... ebbõl 1/4-ed máris hiányzik... ez az egyetem...
A kérdező hozzászólása: Ezek szerint mi itt Szegeden nagyon szerencsések vagyunk: 20000 az átlag ösztöndíj - lekopogom, nehogy sokkal lejjebb vigyk ebben a félévben -, 6500 a jegyzettámogatás, ingyen bérlet, diákkedvezmény mindenhol, + mellette alkalmi munkák, amikor lehet. Aztán a legjobbaknéak van városi ösztöndíj, meg egyéb országos és állami megpályázható ösztöndíjak. Ezért mondom én, hogy meg lehet élni. Azt egy szóval sem mondtam, hogy mindegy, melyik egyetemet választja az ember. Akkor pontosítanám: van olyan egyetem, amelyik nem drága.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!