Találatok a következő kifejezésre: Miért azoknak össze (387 db)

Az miért hozza össze a melegeket, hogy "Jaj, te is meleg vagy, én is, akkor írj", de két heteró embert miért nem hoz össze az a közös nevező, hogy mindketten heterók?

Legjobb válasz: Összehozza itt az oldal a heterókat is, némelyik úgy ugrik a kérdés végi L vagy N betûre, mint gyöngytyúk a takonyra.

Összehozza itt az oldal a heterókat is, némelyik úgy ugrik a kérdés végi L vagy N betûre, mint gyöngytyúk a takonyra.
Azért, mert melegekbõl kevesebb van, mint heterokból, nehezebb emiatt a keresés is számukra. Így örülnek, ha hozzájuk hasonlóval beszélhetnek. Ennyi.
Mert õk kevesebben vannak, mint a heterók. Ez olyan mint hogy pl. kimész Spanyolországba, és ott véletlenül összefutsz egy magyarral. Vszínû felcsillan a szemed hogy õ is magyar és váltotok pár szót. Viszont ha itthon vagy, mindenhol magyarok vannak és az már nem is olyan érdekes. :D
A hatos vagyok. örülök, hogy segíthettem. A százalékom így lement 51 %- ra míg aki taknyozott, az 100%- os. Jó mi?
Azért, mert a melegek többsége minden kapcsolatot megragad, még az egy perces kapcsolatot is, még akkor is, ha van állandó partnere. A melegek többsége promiszkuitásban él. A fiú lány kapcsolat, meg jó esetben szerelmen szimpátián alapszik. Így sokkal nehezebb kapcsolatot találni , mert a lánynak nem elég felmutatni a fütyit és nem ugrik rögtön rá, de ha egy meleg meglát valakit lehajolni, potenciális partnernek tekinti arra a pár percre, amíg kiélik a vágyaikat. Aztán vagy van tovább, vagy nincs. És már is mennek tovább a WC egy másik lyukához, hát ha lesz egy újabb zsákmány. A nõ és férfi kapcsolat meg az érzelmekre van bedrótozva. A meleg kapcsolat meg az érzésre.
Na mégegyszer!
Te meleg vagy?? Mert akkor nem írok.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm 6. válaszoló, talán te ragadtad meg legjobban, amire a kérdésem irányult és így adtál egy nagyon korrekt választ. De köszönöm a többi válaszolónak is!
A kérdező hozzászólása: Biztos azért pontoztak le, mert nem csak csupa jó és szép dolgokat merészeltél írni a melegekrõl. Mert leírtad, hogy õk is csak emberek, mint mindenki más.

Miért vonták össze az Alient és a Predatort? Vagy eredetileg is egy univerzumban voltak?

Legjobb válasz:
Gondolom a pénzért! :) Amúgy hülye ötlet volt! "Az Alien vs. Predator – A Halál a Ragadozó ellen (AVP: Alien vs. Predator) 2004-ben bemutatott amerikai–cseh–brit–német koprodukcióban készült sci-fi akciófilm, melyet Paul W. S. Anderson rendezett. A történet alapja az 1989-es Alien vs. Predator képregény Az Alien (ejtsd: éjlien, jelentése: idegen) néven ismert lény A nyolcadik utas: a Halál címû 1979-es filmben tûnt fel elõször, amelyben egy távoli naprendszerben egy csillagközi teherûrhajó fedélzetére jutva támad az ûrhajósokra. A Predator (ejtsd kb: predetör, elterjedt ejtése: predátor, jelentése: ragadozó) szintén egy idegen égitestrõl származó, fejlett fegyvereket használó "sportvadász", aki eredetileg a Ragadozó címû 1987-es filmben egy latin-amerikai õserdõben kerül összetûzésbe egy amerikai katonai osztaggal, napjainkban. Összekapcsolásuk érdekessége tehát, hogy a két történet jelentõsen eltérõ idõben játszódik."

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Gondolom a pénzért! :) Amúgy hülye ötlet volt! "Az Alien vs. Predator – A Halál a Ragadozó ellen (AVP: Alien vs. Predator) 2004-ben bemutatott amerikai–cseh–brit–német koprodukcióban készült sci-fi akciófilm, melyet Paul W. S. Anderson rendezett. A történet alapja az 1989-es Alien vs. Predator képregény Az Alien (ejtsd: éjlien, jelentése: idegen) néven ismert lény A nyolcadik utas: a Halál címû 1979-es filmben tûnt fel elõször, amelyben egy távoli naprendszerben egy csillagközi teherûrhajó fedélzetére jutva támad az ûrhajósokra. A Predator (ejtsd kb: predetör, elterjedt ejtése: predátor, jelentése: ragadozó) szintén egy idegen égitestrõl származó, fejlett fegyvereket használó "sportvadász", aki eredetileg a Ragadozó címû 1987-es filmben egy latin-amerikai õserdõben kerül összetûzésbe egy amerikai katonai osztaggal, napjainkban. Összekapcsolásuk érdekessége tehát, hogy a két történet jelentõsen eltérõ idõben játszódik."
elõször képregényben volt közös találkozó, aztán jöttek a játékok és utána a filmek, amúgy megfigyelhetõ a 2. predator filmben egy alien koponya a predator ûrhajón
Az egész poénnak indult, mivel mindkét franchise a Fox tulajdona volt, így nem ütközött akadályba. Mivel nagy sikert aratott, ezért egyre több képregény jelent meg. Szerintem nagyszerû ötlet volt a kettõt összehozni, elmélyíti az univerzumot.

Miért omlik össze lépten nyomon az ADOBE FLASH bővítmény?

Legjobb válasz: Mennyire gyakran? Mert amúgy az újabban nagyon nagy hulladék lett, nem csak nálam omlik össze akár óránként, többen panaszkodtak már rá.

Mennyire gyakran? Mert amúgy az újabban nagyon nagy hulladék lett, nem csak nálam omlik össze akár óránként, többen panaszkodtak már rá.
Hulladék. Remélem a HTML5 elterjedése után megy a kukába.
Így van, nem csak nálad gáz, nekem is feszt beadja a kulcsot, egy igénytelenül felépített ótvar lett.
A kérdező hozzászólása: Óránként négy-ötször! Játéknál, ujságolvasásnál, szinte mindenhol....
Az egész Flash egy fostalicska kiégett e-hulladék, nem hiába probálják meg kiírtani az internetrõl. Az instabilitás ellen nem sokat lehet tenni, a hardware-es gyorsítás bekapcsolása okoz elég gyakran ilyeneket.

Miért keverik össze az emberek a tetszést a szerelemmel?

Ha kimutatom valakinek, hogy tetszik, akkor egyből azt hiszi, hogy szerelmes vagyok belé. Még ha olyan is az ember akivel alig beszéltem életembe. Hogy lehetnék valaki olyanba szerelmes, akinek nem hallottam még soha a gondolatait? Viszont ha nem mutatom ki ezentúl senkinek, hogy tetszik, akkor hogyan fogok ismerkedni? Én mindig előbb megismerem a másikat és utána leszek szerelmes...

Legjobb válasz: Helyes hozzáállás. Azért keverik össze, mert egyrészt rohannak, sietnek, túl hamar belélik magukat, másrészt pedig szerintem sokan (legalábbis a fiatalabbaknál) nem akarják teljesen érzelmileg odaadni magukat a másiknak. Így olyan szerelem, amiben te gondolkodsz nem jöhet szóba náluk. Nem akarják, hogy mély ismertség is legyen mellette, elég a vonzalom.

Helyes hozzáállás. Azért keverik össze, mert egyrészt rohannak, sietnek, túl hamar belélik magukat, másrészt pedig szerintem sokan (legalábbis a fiatalabbaknál) nem akarják teljesen érzelmileg odaadni magukat a másiknak. Így olyan szerelem, amiben te gondolkodsz nem jöhet szóba náluk. Nem akarják, hogy mély ismertség is legyen mellette, elég a vonzalom.
Válaszom nincs de te csinálid jól! Tetszik!:D

Miért mondja az össze csaj, hogy egy pasival akkor jön össze ha ápolt?

Lehet akármilyen ápolt, akármilyen extrém haja, szolis b?re stb, ha nem jön be az arcberendezésed a n?nek, akkor vesztett helyzetben vagy és nagyon nehéz onnan(csak oltári jó dumával, vagy szuper kisugárzással)magad javára fordítani a helyzetet és megnyerni a lányt.

Legjobb válasz: Az ápolt annyit jelent, hogy nem koszos, nem büdös, nem fekete a körme, zsiros a haja, stb. HA ez megvan, akkor utána jön, hogy teetszik vagy sem, de lehet karmilyen kisugárzása, ha ápolatlan, akkor semmi esélye egy normális nönél.

Te ua. a hulye lehetsz, aki a kavezos kerdest feltette. Nem azt mondjak a nok, h ha apolt a pasi akkor szo nelkul leszopjak. Hanem ha apolt akkor az egyik feltetelnek megfelel.
Az ápolt annyit jelent, hogy nem koszos, nem büdös, nem fekete a körme, zsiros a haja, stb. HA ez megvan, akkor utána jön, hogy teetszik vagy sem, de lehet karmilyen kisugárzása, ha ápolatlan, akkor semmi esélye egy normális nönél.
kinek jó a lábszag, a hónaljszag, a fikatúrás???
ja, ebben igazad van kérdezõ. az érettségi értéke pont azért konvergál a nullához, mert ilyen síkhülyék is érettségit kapnak :S az ilyen amikor érettségiztem (2000-ben), el sem jutott volna odáig, mert nem akartak a tanárok égni vele az elnök elõtt. ez volt a helyes eljárás, nem ami most megy...
A kérdező hozzászólása: Hát itt baj, hogy nektek ez kell minden lánynak szinte. Olyan pasi ami szinte csak a mesében van. Az átlagpasik meg sírjanak. Bezzeg ti mai lányok nem tudok fõzni, mosni, vasalni, sütni stb. De nekünk egy szavunk sem lehet, csak nektek lehetnek igényeitek, olyan magasak, hogy csak egy mesebeli herceg ütheti meg alulról súrolva a mércét. Tisztelet a kivételnek. Amúgy meg a mai egyetemisták, fõsikolások 80%-a sík hülye. Én középsuliban tanítok és érettségizetek is, és úgy jönnek érettségire, hogy olyanról Hogy Ady Endre, Vörösmarty M, Õszirózsás forradalom stb, még csak hírbõl sem hallottak. Bár én biosz tanár vagyok, de hallom hogy másból is nullák nemcsak bioszból. Ja és így mennek egyetemre, ahol a felük 1 év alatt repül is onnan. Volt olyan érettségizõnk, hogy Randótit kell jellemezni, erre kiment a gyerek szólt a többieknek, hogy van-e köztetek Randóti, az jöjjön be vizsgázni. Olyan vakon volt, hogy mindenki majdnem elsírta magát. Ja és felvették egyetemre a Corvinusra. A régiek, régi diákok akik 2000 elõtt vagy 2005 elõtt érettségiztek azoknak a többsége megállta a helyét a fõsulin, egyetemen, legtöbben el is végezték azt. A maiak csak bulizni mennek oda. Plusz a szintén agyilag nullák is vannak ott a költségtérítésesek többsége.
9:30 vagyok Egyértelmûen nem mûveletlen mindenki, aki nem jár egyetemre, de azért a többségük nincs olyan szinten, amivel engem le lehet nyûgözni. Természetesen az egyetemisták között is akadnak tuskók, akiket csak odaküldtek és ott vannak muszájból, általában ilyenek. Nem ollóztam ki sehonnan, nekem tényleg ezek az elvárásaim...nevetségesek vagy sem, nekem ez kell. Ha nevetséges, akkor is csak ilyen férfit tudok elképzelni magamnak. Szerencsére van... a páromat írtam le.Jövõre lesz az esküvõnk. De mielõtt megismertem volna, azelõtt is ilyet kerestem. Csak nehéz megtalálni...
hát bocsi, akkor én kivétel vagyok ;) undorító az ilyen pasi :D az ilyen nem is pasi... hanem... a harmadik nem kezdeményezõje.
A kérdező hozzászólása: jav: összes csaj...
nektek, 17éveseknnek...:D
már ne is haragudj, de akit leírtál az KURVÁRA EGY HÍMRINGYÓ. melyik normális lánynak kell egy szolizott undormányság? úúristen.... 17/lány
a tanultság és az intelligencia nem a lexikális tudáson múlik... én inkább arra gondoltam, hogy önállóan tudjon valaki gondolkodni és beszélni valamirõl, igazán elhiheted, hogy nem Radnótiról folyik köztünk a csevej esténként, de például sokat vitázunk politikai, szociológiai, társadalmi, vallási, filozófiai kérdésekrõl, amikrõl túl sok lexikális tudásunk nincs, viszont van szemünk, fülünk, és agyunk hozzá, hogy gondolkodjunk... a gyakorlati tudás, a nyitott, kérdésközpontú gondolkodás az, amit az egyetemi évek igencsak fejleszthetnek, ha addig nem volt birtokukban az illetõ... azt hiszed én emlékszem mindenre, amit a vizsgákra megtanultam? már másnap nem emlékszem rá... viszont önállóan, könyvek nélkül meg tudom találni az összefüggéseket, és össze tudom rakni a képet anélkül, hogy valaki a számba rágta volna nem mellesleg ahogy te is mondtad, az ilyen hülyék, akik tényleg nevetségesek, kihullanak egy év alatt...nem is az elsõsök között kell keresgélni hogy reagáljak az önértékelési gondjaidra is: nem másokat kell hibáztatni azért, mert neked nincs sikered a nõknél... keress olyat, akinek nem mesebeli herceg kell, hidd el, találsz sokat...nõben is van sok olyan szerencsétlen mint te, aki inkább alább adja, csak legyen már végre valakije...ja..vagy neked viszont csinos, szép és okos nõ kell? mellesleg érdekes, hogy a lányok többsége megtalálja a mesebeli hercegét, a lehetetlen elvárásai mellett is...csak nincsenek akkora kisebbségben, mint hiszed
A kérdező hozzászólása: Dehát nem is szaladgál annyi herceg, hogy megtalálják azokat. Akkor meg hogyan találják meg? Úgy, hogy egy idõ után 10 bõl 8 lány egy kicsit lejjebb adja az igényeit.
te komolyan tanár vagy? akkor hogy lehet ennyire csõlátó gondolkodásod? olvasd vissza, amiket írtál. bármelyik hisztis, éretlen diákod írhatta volna. tõlük még elfogadható is lenne.
én sosem adtam alább, mégis csak hercegeim voltak az elmúlt pár évben... épp fordítva történt... alulról kezdtem, mert nekem is önértékelési gondjaim voltak, és összejöttem ilyen jöttmentekkel, akiket azóta is szégyellek...késõbb kaptam egy herceget, nem is álmodtam róla, hogy létezik olyan pasi, amilyet elképzelek...vagyis azt igen, hogy létezik, csak azt nem, hogy szóba is állna velem, de mégis jött egy ilyen és magasra tette a mércét... nem is adtam alább azóta sem, inkább vártam és válogattam, de megérte, mert rájöttem, hogy igenis vannak ilyen hercegek és szóba is állnak velem
ûNekem akkor is az jön le, hogy egy elkényesztetett nõ vagy akinek csak az az ember akinek van 6diplomája és pl a szakmunkásokat semmibe veszi.
a két legjobb barátomnak csak érettségije van... nem veszem semmibe a szakmunkásokat, csak épp párnak, társnak nem tudom elképzelni õket... az elsõ 3nak is csak érettségije volt, de nem is tudtuk megtalálni a közös hangot... ez nekem tapasztalat, és nem mondtam, h nincs kivétel...van, mindkét irányba...lásd a kérdezõt pedagógus diplomával
Párnak azért nem tudnál eképzelni egy szakmunkást, mert Neked égõ lenne, hogy 2kezû munkával keresi meg a kenyérre valót, pont olyan vagy mint a többi. Álom világban élsz aranyom.:)
na látod milyen jó nekem, hogy álomvilágban élhetek? és a legjobb benne, hogy nekem ez a valóság, mert tökéletes párom van...együtt álmodunk és éljük az álmunkat
Kicsit lejjebb? Nem kicsit, nagyon. :) Mivel nincs is ilyen mesebeli herceg a valóságban, a kikötéseket megfelezik, majd azt is megfelezik és úgy már a valóság talaján állnak. Csak akkor már 26-on túl vannak és kéne a gyerek meg a család. Ezért. Manapság nagyon nyomják az Erasmust. Természetesen az adófizetõk pénzébõl. Ment németorszáfba olyan ismerõsöm, aki nem is tud németül (meg se kérdezték hogy tud-e), elsõs, de majdnem mindenbõl megbukott és kiment. Buli az megy kint is.
Lábgombáról: ma népbetegség. Az emberek 60-70%-a szenved benne. Én lábfej-mániás vagyok (mindig ez a legfontosabb egy nõn) és látom, hogy bizony ritka a szép nõi lábfej. Ráadásul uszodában is dolgoztam és tudnék mesélni a mai állapotokról. De a testszag az természtes dolog. Nem kellemes, de természetes. Nem medkerülni kell, hanem kezelni. Ha megizzadsz, akkor megmosakodol. Ha éppen nem tudsz, akkor meg tûröd, ennyi.
ma 09:30 Gratulálok, sikeresen kioolóztál pár dolgot valami csajos oldalról. Csak tudod az ilyeneket az unalmas, buta nõk várnak el. Legyen egyszerre domináns férfi és csínytalan gyerek? Persze, jót nevettem ezen. :) A többirõl nem is beszélve. Az egyetemisták harmada funkcionálisan analfabéta. Egy ldalt nem tudnak elolvasni semmibõl. Felolvasni lehet, de elolvasni nem. Ha nem érted a különbséget, akkor szállj le a földre. A többi elvárásod is minimum nevetséges.
Kérdezõ, el se hinnéd, mennyire tud látszani az emberen, ha ilyen acsarkodó jellem ott belül! El se hinnéd, de mégis! A nõknek tényleg nem számít, hogy milyen kocsid van. A kocsi nem nagy cucc. Én tudok olyan emberrõl, aki eladta a lakását, hogy vehessen egy Hummer-t. Vett is! És azóta abban él, és a fürdést meg megoldja ismerõsöknél, vagy kempingben, vagy ahol tudja. Na most az a pali mennyire menõ szerinted a nõk szemében??? A szomorú igazság az, hogy az egyetlen dolog, ami számít egy nõnek, az az, hogy TE MILYEN VAGY! Az egész lényed! A lényeged! Az összesség. Nem lehet valakirõl eldönteni, hogy tetszik-e, csak pl. a lábfeje alapján. Ez pont olyan! Egy részét látod az egésznek... A lábszag meg lehet gomba eredménye is, vagy ócska kínai cipõt hordasz, ami nem szellõzik.
egész egyszerûen nem értem a kérdést. Felõlem lehet szolis, b*zis, szépfiú. gazdag, vagy járhat ferrarival, ha nem jön be akkor nem jön be! Az igényesség és tisztaság szerintem mindenkinél alap követelmény, a normális ember elvárja egy kicsit a másiktól hogy adjon magára, de h min. fürödjön :D
A kérdező hozzászólása: Ha Ferrarival jár az illetõ, akkor a lányok 99%-ának úgyis be fog jönni a pasi. ennyire egyszerû, aki mást állít az megrögzött hazudozó.
A kérdező hozzászólása: Én minden nap kétszer lefürdök, mégis van vmmeyi lábszagom, pedig 5 napra jut 3 cipõ. Ez nem ettõl függ, ha ott izzadsz akkor ott izzadsz és kész, akkor lesz szaga. Ezen nem lehet változtatni, csak max mérsékelni. Csak mûtéttel lehet az izzadást gátolni, de máshol fogok jobban izzadni pf a hónajjamon. Az meg rosszabb a lábszagnál. Mert lábszagot cipõben nem érzed. Meg minden férfinek van vemmyi lábszaga, olyan pasi nincs akinek nincs, aki mást mond az megint hazudik. De mivel nem gombás így nem lehet vele mit tenni.DE volt több csajom is és mindig cipõlehúzás után lábat mostam bárhol legyek is, így soha nem volt belõle gond.
A kérdező hozzászólása: Nem tettem fel semmilyen kávézós kérdést, nem szeretem a kávét.
Nem minden pasinak van lábszaga. Megfelelõ cipõ is fontos, sõt zokni is. Ezenkívül s lábszag ellen nem elég a fürdés, a mai világban rengeteg jó készítményt lehet kapni.
én csak hetente mosok lábat...mégsem büdös..:D
A szolizásnak semmi köze az ápoltsághoz.....
"Ha Ferrarival jár az illetõ, akkor a lányok 99%-ának úgyis be fog jönni a pasi. ennyire egyszerû, aki mást állít az megrögzött hazudozó." Hát én akkor a kivételes 1%ba tartozok. Nagy ívben teszek egy ki***szot ferrárira. Nekem elsõsorban az a fontos, hogy kölcsönösen szeressük egymást.
A kérdező hozzászólása: Akkor ha ilyen sokan vagytok akiknek tesznek egy Mercire, A8-as audira, új Wolksv. Passatra, 5 ös bmwre, ferrárira stb, akkor miért nem találni egy ilyen lányt sem? Pedig több helyen keressük õket. De valahogy kihalófélben vannak az ilyen lányok.
"Akkor ha ilyen sokan vagytok akiknek tesznek egy Mercire, A8-as audira, új Wolksv. Passatra, 5 ös bmwre, ferrárira stb, akkor miért nem találni egy ilyen lányt sem? Pedig több helyen keressük õket. De valahogy kihalófélben vannak az ilyen lányok." Valóban, a mai világban sajnos az anyagiak nagyon dominálnak. Keresni kell, keményen, mert még vannak kivételek. Lehet rossz helyen keresgélsz... ilyen lány ritka mint a fehérholló egy discoban.
Tudod azért van ez a normális lányok keresik a normális pasikat - és fordítva - helyzet, mert félnek az emberek lépni, ha már tényleg egy nagy eséllyel a másik az alap dolgoknak megfelel és van vonzódás. Az is elõfordulhat, hogy mindkét fél várja, hogy a másik lépjen, de õk se várnak örökké, ezért mire valamelyik végre tenne valamit, a másik már kialakuló vagy már egyenesen párkapcsolatban van. Felmerül az is, hogy nincs rossz passzban az egyik fél, a másik pedig megfelelõnek érzi az idõpontot a leszólításra, rákérdezésre és ezért lesz elutasítva. Még milliónyi lehetõség van amiért úgy érezzük normális ember a másik nembõl nincs is vagy csak nagyon kevés.
ilyen hozzáállással nem tudom, min csodálkozol. látszik ám rajtad, a besavanyodottság az elsõ, ami kiül az arcra már fiatalon is. szoli meg no comment....
én is teszek a ferrarira meg a bmwre meg mittudoménmikre (meg se tudom õket különböztetni...gurul, kocsi :D ha szép fényes akkor biztos új vagy szereti a gazdája...kb idáig terjed a tudásom az autókról) az eddigi pasijaim közül egynek sem volt autója... vonattal jártunk és slussz :D attól még szerettem õket viszont vannak más elvárásaim...igaz, leszarom az autóját, de azt nem, h mi van a fejében...ha nem elég mûvelt, tanult és intelligens, lehet egy adonisz milkákkal a zsebében, akkor se kell mert undorodom a butaságtól... szóval minimum egyetemre járjon, lehessen vele vitázni filozófiai és teológiai kérdésekrõl, ismerje is a vita fogalmát és alapszabályait, és érdekeljék a mûvészetek, olvassa el az írásaimat, jöjjön velem színházba, múzeumba még elvárások: szeresse a természetet, az állatokat, legyen domináns és magabiztos, legyen egyszerre komoly felnõtt férfi és csíntalan gyerek, legyen védelmezõm, cinkosom, lelki vezetõm, pszichológusom, társam, legjobb barátom, perverz állat, sokszínû, izgalmas, néha titokzatos...és most több nem jut az eszembe szóval nem a kocsi számít, de sok más dolog igen, és igen, az ápoltság alap... kb. olyan alap, minthogy legyen neki feje a nyakán mellesleg ez a baj a szerencsétlen, megkeseredett pasikkal...meg sem próbálnak magukon változtatni, arra fogják, hogy a nõknek a kocsi számít és akkor lehet önsajnálni meg sajnáltatni magam...szánalmas
Az ápoltság alap dolog a noknél is.Az meg hogy minden csaj a Ferrarira meg BMW-re bukik pont olyan minthogy minden pasinak a magas, nagymellú, szoke cicababák kellenek és semmi más.Ne higyjuk már el amit a media elhitetne velunk hogy ennek így kell lenni.Rendes pasi és rendes lány is van sok csak ok nem hívják fel magukra a figyelmet és nem a diszkok sotét bugyraiban kell oket keresni néhány feles után
09.30 aki nem egyetemre, fõiskolára jár akkor az már mûveletlen, primitív?
Nono lemaradt hogy jó pasi ! :D Ápolt és jó pasi ! Mert most õszintén egy csöves kukalakó büdös és koszos sráccal ki akarna járni ? Az meg hogy jól néz ki a srác az alap mert szerintem nem nagy elvárás hogyha a partneremre nézek akkor nehogy már az undor fogjon el ! Amit írtál hogy szolizol az egyenesen gáz és b.uizs ! 16L

Miért omlik össze az Adobe Flash player legújabb verziója?

Tegnap telepítettem fel az Adobe Flash Player 10.1.53.64(Non-IE) verzióját és mégis néha összeomlik Mozillán ha videót nézek YouTubeon.

Legjobb válasz: Nem tom ,hogy Te honnan telepítetted de a miénk az Adobe oldalról lett letöltve és nem omlik össze.

Nem tom , hogy Te honnan telepítetted de a miénk az Adobe oldalról lett letöltve és nem omlik össze.
Nekem nem csak youtube-on omlik össze, hanem szinte mindenhol. Van olyan nap, amikor egyszer sem, de van olyan nap, hogy 5 percenként.... Elég idegesítõ. :S

Mit jelent az imára kulcsolt kéz? Miért tesszük össze a kezünket, ha imádkozunk?

Legjobb válasz: Az, hogy nincs benne a Bibliában az összekulcsolt kéz, egyáltalán nem baj. Attól még lehet imádkozni összekulcsolt kézzel, hiszen ez nem bûn. Van aki letérdel, és nem teszi össze a kezét úgy imádkozik, van, aki lehajtja a fejét, úgy imádkozik. Istennek mindegy, hogyan imádkozol, csak az tiszteletteljes legyen, és összhangban legyen az akaratával. Szerintem az összekulcsolt kéz könyörgést fejez ki, és egyfajta alázatot Istennel szemben. Az eredete kétséges. Valaki kitalálta, és azóta használjuk. Valószínûleg apáról-fiúra szállt ez a szokás, és lehetséges, hogy már Ádám és Éva idejében is megvolt.

Az, hogy nincs benne a Bibliában az összekulcsolt kéz, egyáltalán nem baj. Attól még lehet imádkozni összekulcsolt kézzel, hiszen ez nem bûn. Van aki letérdel, és nem teszi össze a kezét úgy imádkozik, van, aki lehajtja a fejét, úgy imádkozik. Istennek mindegy, hogyan imádkozol, csak az tiszteletteljes legyen, és összhangban legyen az akaratával. Szerintem az összekulcsolt kéz könyörgést fejez ki, és egyfajta alázatot Istennel szemben. Az eredete kétséges. Valaki kitalálta, és azóta használjuk. Valószínûleg apáról-fiúra szállt ez a szokás, és lehetséges, hogy már Ádám és Éva idejében is megvolt.
"Az imádkozás a legerõsebb meditáció" Magam is osztom ezt a nézetet.Ha valakinek hozzátartozik az összekulcsolt kéz a fohászkodásához, akkor az kell, hogy a mérvadó legyen, és nem az, amit egy-egy vallás dogmaként tanít.
"Az imára kulcsolt (több változatban létezik, de alapjaiban azonos) kéz globálisan elterjedt volta is õsi eredetre utal, mégpedig arra, hogy az imádkozónak nincs szándékában agresszív magatartást tanúsítani, szelíd és békés, amikor istenével beszél. Aki égre emelt kézzel imádkozik, az kér (követel), aki összekulcsolt kézzel, az maximum alázattal elfogad"
Az égre emelt kéz jelentheti a teljes megadást is, és egyben a kitárulkozást, a teljes elfogadást. Az összekulcsolt kézzel kapcsolatban én hallottam olyat is, hogy a láncra vert hívek csak így tudtak imádkozni, és ez az imamód megmaradt.
Meglepõdve és kissé mosolyogva olvasom az elõttem lévõ válaszokat. Logikusnak tûnnek ezek a válaszok, csak sajnos nincs közük a valósághoz. Ugyanis a BIBLIÁBAN SEHOL SEM SZEREPEL az, hogy tedd össze a kezed, vagy kulcsold össze a kezed imádkozás alatt. Sem Jézustól, sem pedog az apostoloktól ilyesmit nem olvashatsz. Az pedig, hogy valaki megalázza magát Isten elõtt, az nem holmi testtartás felvéteét jelenti, hanem azt, hogy az illetõ megcselekszi a SzentÍrásben foglaltakat.
A kérdező hozzászólása: azt én is tudom, hogy a biblia nem ír imára kulcsolt kézrõl. elolvasva a válaszokat, úgy tûnik, hogy eddig senki sem tudta megmondani, hogy honnan ered és mi a jelentése az összekulcsolt kéznek... (persze ez nem baj, csak kíváncsi voltam)
"Szerintem az összekulcsolt kéz könyörgést fejez ki, " szerintem pedig megbékélést önmagunkkal. Ahogy a kézfogás másik emberrel.

Anyukám miért ilyen önbizalom romboló? Miért töri össze az összes álmomat?

14 éves lány vagyok. Egész életemben azt hallgattam, ahogy anyukám mondogatta, hogy 'Ne is reméld, az ilyenben kár hinni, nem lesz bel?le semmi' Ezt már megszoktam... :( De most írni szerettem volna egy amerikai sztárnak, akit nagyon de nagyon szeretek. Néha úgy érzem, hogy szerelmes vagyok, és mindíg arra gondolok, hogy mi van, ha épp az én levelemet olvassa el? És mi lenne, ha pont engem követne vissza twitteren? De anyukám kerek perec megmondta 'Ez szánalmas. Úgysem fogja elolvasni. Ne higgy ilyen balf.szságokban. De ha neked ez jó... Ringasd csak álomvilágba' Szó szerint ezt mondta nekem, amit?l el is b?gtem magam. Miért ilyen? Tudom, hogy nem valószin?, hogy elolvassa majd a levelemet, az esélye a nullát súrolja, de akkor is... Nekem egyedül ez jelent örömöt. Hogy rajongok érte, és reménykedek, hogy elolvassa, vagy találkozok vele. Most nagyon gy?jtöm a pénzem, hogy ha egyszer M.O.-ra jön vagy egy közeli országba, olyan jegyet tudjak venni, ami limitált és a színpad mögé szól. Vagy legalább olyat, ami el?re szól, és látok is valamit. De anyukámnak ez se tetszik :( Szerinte, nem ilyen idiótaságra kéne gy?jtenem :S Tudom, nagy álmok ezek, de néha olyan jó álmodozni. Nekem más nem okoz örömöt. Akkora örömmel írtam azt a levelet, és gy?jtöm a pénzem már régóta, ? meg egyszer?en megmondja, hogy hülye vagyok, és semmi esély nincs arra, hogy valóra váljanak az álmaim. :"( Mit csináljak? Tudom, hogy nagy álmaim vannak, de én hiszek abban, hogy ha teszek értük, akkor talán van esély arra, hogy megtörténik. Nincs igazam? Akárhányszor elhatározok valamit, ? próbál eltántorítani. Bármibe belekezdek szerint lehetetlen, hogy sikerüljön. És már csak ezért is érzem úgy, hogy muszály bebizonyítanom, hogy igenis össze szedem arra a koncertjegyre a pénzem, és véghez viszem a céljaimat. Annyira szeretném egyszer bebiszonyítani az anyukámnak, hogy nem vagyok értéktelen, és nem vagyok akkora cs?dtömeg, aki nem tudja soha elérni amit szeretne. Mert szerintem ezt gondolja rólam :( Kamaszok, a ti anyukátok is ilyen? Vagy csak én reagálom túl? Mert nekem nagyon rosszul esik, hogy bármibe belekezdek ezt kapom 'biztatásul' :( Ti mit gondoltok? Köszi a válaszokat, és bocsánat az esetleges helyesírási hibákért :( 14/L

Legjobb válasz: Én teljesen megértelek, mert magam is ilyen helyzetben vagyok. Talán annyival jobb a helyzetem, hogy az én kedvencem egy magyar színész, és anyukám mindig is támogat az álmaim elérésében. Lehet, hogy most sokan le fognak pontozni, de én azt javaslom, hogy menj el a koncertre, írj neki nyugodtan, hátha válaszol! Miért ne lehetne szerencséd? Mindig hinned kell az álmaidban, és soha ne add fel õket, mert abban a pillanatban fognak teljesülni, amikor nem is számítasz rá! (Nekem például anya megszervezte, hogy a születésnapomon elmentünk megnézni egy elõadását a kedvencemnek, amit elõtte hetekig titkolt, és csak az autóban, útban Budapest felé mondta el.)

Én teljesen megértelek, mert magam is ilyen helyzetben vagyok. Talán annyival jobb a helyzetem, hogy az én kedvencem egy magyar színész, és anyukám mindig is támogat az álmaim elérésében. Lehet, hogy most sokan le fognak pontozni, de én azt javaslom, hogy menj el a koncertre, írj neki nyugodtan, hátha válaszol! Miért ne lehetne szerencséd? Mindig hinned kell az álmaidban, és soha ne add fel õket, mert abban a pillanatban fognak teljesülni, amikor nem is számítasz rá! (Nekem például anya megszervezte, hogy a születésnapomon elmentünk megnézni egy elõadását a kedvencemnek, amit elõtte hetekig titkolt, és csak az autóban, útban Budapest felé mondta el.)
lesznek ennél nagyobb álmaid is hidd el...
Simán csak kamasz vagy, és egy pár év múlva már te is nevetni fogsz magadon, és belátod, hogy anyukádnak bizony igaza volt. Õ már felnõtt, és tud olyan dolgokat, amiket te még nem, de nemsokára te is tudni fogsz. Hidd el, nem bántásból mondja, hanem azért, mert õ reális szemüvegen át nézi a világot. Tényleg olvass egy jó könyvet a sztárbálványozás helyett! Ez a kamaszkor velejárója, de pénzt ne költs rá, inkább hallgasd õt a neten. Egy 25 éves lány, aki kamaszkorában maga is rajongott
Talán csak megakar védeni a csalódástól, mert az esély nem a nullát súrolja hanem a nulla alatt van. Fõleg ha egy híres "világsztár"
Annyiban igaza van anyudnak, hogy kicsi rá az esély. De ettõl még nem értem meg. Miért kell ilyen szinten lerombolni valaki álmait? Oké, lehet, hogy elmúlik egy hét múlva, és pár év múlva te is csak mosolyogsz, hogy "úristen, milyen dolgokról álmodoztam", de anyukádnak akkor se lenne szabad ilyen (ne haragudj, de ez van) bunkónak lennie (pláne nem olyan szavakkal, mint amiket leírtál). :(
Fel a fejjel! Én mikor 14 voltam, oda meg vissza voltam a Kelly Familytõl. De hát koncertre elmenni esélyem sem volt. Gyõrben lakunk, dehát ha jönnek is Magyarországra, akkor Budapestre, oda meg esély sincs elmenni, autónk sem volt, mással meg megoldhatatlan. És képzeld! Osztálytársam el el kezdte szeretni õket, és tényleg jöttek Budapestre koncertezni, és osztálytársamék elvittek! Szóvak mégis összejött. Most már van egy kislányom. Õ is írt, nem tudom, kiknek, talán BNF, meg asszem barátok köztösök. Ennek már jó ideje. Úgy álltam hozzá, hogy felesleges kiábrándítani, de mondtam neki, hohy lehet, hogy nem jön válasz, de ha jön, akkor majd én is nagyon örülök! Minek letörni a lelkesedédét? Inkánn elmondom a másik lehetõséget is, de csak finoman. Nem értem anyukádat.
Minden kamasznak vannak almai, ha ezeket a szulok mar ebben a korban romba dontenek, akkor kesobb is kihat az eletere. A szulo feladata felnevelni, es nem osszetorni a gyerek szivet. Megovni ugysem tudja, hagyni kell, hogy sajat maga tapasztalja meg, es jojjon ra. Sokkal tanulsagosabb. Az en anyukam is hagyta, es koszonom neki. Nem batoritani akarlak, csak eppen ne hidd azt, hogy ami masoknak lehetlennek tunik, az neked nem sikerulhet, es nem speciel erre gondolok. Ugyh harcolj amiben hiszel, ha nem sikerul, nem halsz bele, s ra jossz te magad h helyes volt-e vagy sem.
lelehet pontozni, de én teljesen egyetértek anyukáddal. gondolom 'dzsásztin bíbörrõl' van szó .. de ha nem, akkor is mindegy. én is 14 éves vagyok, de szerintem ez szánalmas, pont az ilyen emberek miatt mondják erre a korosztályra amit ... nõj fel! pont azért mondja ezeket, anyukád, hogy embert csináljon belõled. Érzelmileg kb. egy 5 éves szintjén lehetsz a leírtak alapján. Keress igazi 'szerelmet, ezalatt azt értem, hogy ne a tv-bõl .. én is így láttam a dolgokat (10 évesen), de lásd be, ez azért még is gáz..
Szerintem egyszerûen csak ne beszélj vele ilyenekrõl. Oké írják sokan, hogy majd kinövöd stb, lesz más más álmod is. Ez szerintem elég hül*e gondolat. Minden korban más álma van az embernek (márakinek). Jó, hogyha van ami feldob téged. Ez nagyon jó dolog. Szerintem írd meg azt a leveled és küld el neki. Intézd el anyád nélkül. DE ne próbálj semmit sem bebizonyítani anyádnak. Most mi értelme van? Csakis azért tedd, mert te azt úgy szeretnéd. Sza*d le anyádat és tedd azt amit te akarsz. Én nekem ilyen gondjaim nincsenek, nekem olyan anyám van, hogy hül*ének néz, hogyha bármit mondok neki. Azóta nem is mondok el neki semmit. Mindent én csinálok meg, nem kell ehhez anyuci. Mondjuk a koncerthez nyilván kellene az õ engedélye is, de az már más tészta.
Szerintem semmit nem vesztessz ha elküldöd a levelet. :) Amúgy ki az említett híresség?:)
A kérdező hozzászólása: A válasz írója 85%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: tegnap 22:51 Köszönöm a választ, aranyos vagy, hogy ilyen részletesen kifejtetted :) A válasz írója 78%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 00:19 Neked is köszi a választ, és tényleg nem az a baj, hogy megmondja, hogy kicsi rá az esély, hanem az hogy egyszerûen hülyének néz, és kerek perec megmondja, hogy úgyse jön össze semmi :"( A válasz írója 87%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 07:44 Neked is köszönöm a választ :) Bárcsak anya is ilyen lenne, mint Te :) Irigylem a lányodat ;) A válasz megírásának idõpontja: ma 08:28 Köszönöm a választ, szerintem igazad van :) A válasz írója 70%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 12:10 Ne haragudj de nem vágom... Ki vagy Te ahhoz, hogy kioktass így látatlanban? Úgy, hogy annyi idõs vagy mint én... Bocsásson meg a világ, de szerintem meg az szánalmas, hogy így látatlanban szánalmasnak hiszel, csak azért mert rajongok valakiért. És elárulom, hogy nem Justin-ról van szó! 'nõj fel!' ezt most úgy mondod, mintha te olyan érett lennél -.-" ne haragudj, de ha az lennél nem ilyen hangnemben írkálnál... És hidd el nem egy 5 éves szintjén vagyok, de te már csak tudod -.-" Én nem akarok veszekedni, de ha nem tudsz normális hangnemben írni, és nem szánalmasnak titulálni anélkül, hogy ismernél, akkor kímélj meg a válaszodtól kérlek! Köszönöm. A válasz írója 75%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 14:54 Köszi a választ :) Nem nagyon szoktam anyának errõl beszélni, csak megkérdeztem, hogy a válaszlevelet, meg kell-e bélyegezni (mert mástól már nem tudtam megkérdezni, kérdezte, hogy kinek lesz, és nagyon de nagyon nehezen elmondtam neki (de rájöttem hogy kár volt), és jól a képembe röhögött :(( de mindegy, akkor is feladom a levelet, és nem érdekel anya! ;) még egyszer köszi a választ :) A válasz írója 73%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 15:15 Köszi a választ, tényleg semmit nem veszíthetek :) ) És bocsi, de nem szeretném leírni, hogy ki az a híresség, nem szeretném, ha itt is kinevetnének :/ bocsi :) )
Szia! Sehogyan sem találtam rá bizonyítékot a neten, de úgy emlékszem, hogy Sylvester Stallone úgy ismerkedett meg a második feleségével, Brigitte Nielsennel, hogy a nõ írt neki egy levelet, mert rajongott a színészért, amihez mellékelte a fényképét is. Hozzáteszem, hogy Nielsen modell volt és tényleg szép nõ, de Stallonétól egy fejjel magasabbra nõtt. Egy saját sztori. Az egyik unokatesómmal esett meg, hogy az anyukája, apukája mindig azt mondta, hogy nem kell egyetemre menni, mert az unokatesóm azt úgyse tudná elvégezni. Elég gyengén érettségizett, a tanárai se támogatták. Szerintem egyedül én, meg talán néhány barátnõje biztattuk. Nem szaporítom a szót. Ma két diplomája van. Logopédus, gyógypedagógus és gyermek-pszichológus. Na és pont errõl álmodozott évekig. (Erdõ)
A kérdező hozzászólása: A válasz írója 81%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: tegnap 17:58 Tudom, hogy jobb lenne, olyan álom, amit könnyebb megvalósítani. és talán nem kéne rajonganom ennyire, de errõl nem tudok leállni, és olyan jó, hogy nem is akarok :"( Már többször elhatároztam, hogy nem fogom szeretni, de nem megy ♥
A kérdező hozzászólása: A válasz írója 83%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: tegnap 23:11 He-he, az Jaden, nem Jayden :D De nem, nem én vagyok ez említett 'fanatikus' :P szerintem összekeversz valakivel :)
A kérdező hozzászólása: Igazatok van, hogy meg akar védeni, de hallani a gúnyt a hangjában. A lenézést. És tudjátok ez fáj... sosem beszélget velem, pedig szeretnék. És egyszerûen kiröhög engem emiatt. Nem érzem, hogy jószándék vezérelni :( Inkább gonoszan mondja, bár nem tudom. De nem csak ebben a dologban :( Amikor azt mondtam, hogy ötöst fogok írni matekból, mert rengeteget gyakoroltam, akkor a képembe röhögött és mondta, hogy 'jaj, ne röhögtess, majd pont te fogsz ötöst írni" --> ezzel nem hiszem, hogy jót akart volna :S
A kérdező hozzászólása: A válasz írója 76%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 13:58 Köszönöm, köszönöm! Annyira aranyos vagy ♥ Most egybõl jobb kedvem lett, köszönöm :") Én nem adom fel! Neked sikerült újra lelket öntened belém :) ) Írok neki, és elmegyek a koncertjére, ha lesz; bebizonyítom anyukámnak, hogy véghez viszem a célomat! :D Köszönöm, felpontoztalak ♥
Ha gondolod, kedves Kérdezõ, írhatsz nekem privát e-mailt! Nagyon örülök, hogy egy kicsit jobb kedved lett, és hidd el: bíznod kell magadban, mert képes vagy bármire! :) 14/L A 13:58-as válaszoló
A kérdező hozzászólása: Köszi ♥ Írtam privit a másik profilomból :) )
Oké, várom! :) Aztán ha megkaptam, válaszolok! :)
Bocsi, írtam neked, csak nem tudom, hogy melyik profilodba! Szóval kérlek, nézd meg mindkettõt! :) )
Szia! Figyelj anyukádban anyniban igaza van, hogy rajongj olyan emberekért, akik a valóságban lehet teljesen más személyiségel rendelekznek. Igaza van! Viszont az, hogy ennire lenéz téged , ez botrányos az én szüleim is ilyenek. Úgyse sikerül, úgyse úgyse..Béna avgy, lusta vagy, kövér vagy, ez az amaz..nE HAGYD, hogy elvegyék az önbizalmad, de az akaraterõd másba fektesd olyaba, ami ahsznos..pl. a továbbtanulásodba..vagy sportolás..ennek legalább van értelme. Remélem értem mit akarok ezzel, ne legyél rossz kedvû:) Egy 15 éves lány
Te vagy a Jayden Smith fanatikus, ugye ?
Dehogy nevetünk ki. (Justin Bieber az??)

Miért nem engednek csődbe menni egy bankot? Miért roppanna össze az Euro, mint pénz; ha Ciprus v. Görögország becsődöl (ne)?

Amíg egy vállalkozást nem segítik ki a bajból, egy bankot miért segíti ki az állam?

Legjobb válasz: Ha csõdbe megy egy bank az ügyfelek is csõdbe mennek.Cipruson nem vehetnek ki egy összegnél többet egyszerre már.

Ha csõdbe megy egy bank az ügyfelek is csõdbe mennek.Cipruson nem vehetnek ki egy összegnél többet egyszerre már.
A kérdező hozzászólása: Ha egy gyárat bezárnak, a dolgozóknak nem dolgozhatnak ott többé. Ez tény, de mégis zárnak be gyárakat. Bankokat soha.
Ha egy gyárat bezárnak, kevesebb embert érint, mondjuk 100-as nagyságrendben, akik a munkájukat veszítik el, de kereshetnek máshol állást. Ha egy bank megy csõdbe, akkor jó (rossz) eséllyel több 10ezer, még rosszabb esetben több 100etzer ember és cég veszíti el a pénzét. 100ezer euró (kb30millió forintig biztosítva vannak a magánszemélyek, az afölötti részt elveszítik. A cégek elveszítik az összes pénzüket, és ezért ezek közül egy csomó vállalkozás is emiatt bezárhat, amivel az ott dolgozó emberek elveszíthetik az állásukat. A tovagyûrûzõ hatás egyik elsõ lépése ez lenne. A többi hatás leírására itt nincs hely, de már ebbõl is látható, hogy sokszoros a hatása egy bankcsõdnek egy gyár bezáráshoz képest.
A kérdező hozzászólása: Eszerint a károsultak nagyságától függ az elbírálás. Ha "kevesen" károsulnak, nincs mentség. Ha sokan, ill. nagyon, akkor jön a mentõcsomag ? Nem áll össze a kép egyenlõre. Ha egy gyár rosszul gazdálkodik bezárják, ha egy bank gazdálkodik rosszul, megmentik. Érzem a különbséget terészetesen a kettõ között, de egy szabály (törvény) csak akkor igaz, ha mindenre egyformán vonatkozik. A tömegvonzás törvénye ugyanúgy igaz egy homokszemre, mint egy anyahajóra. Ha a "mentés" nagyság függõ, kell(ene) lenni egy beavatkozási értéknek/számnak.
Tedd tisztába a kérdést elõször. Most akkor bank(ok)ról beszélsz, vagy Ciprusról/Görögországról? Bankok mentek már csõdbe, a történelem során, nem is egyszer. Természetesen országok is. Ciprust és Görögországot elsõsorban elvi kérdések miatt nem engedik csõdbemenni. Ha valamelyik eurozóna-tagország csõdbemenne, az valószínûleg olyan pszichológiai folyamatokat indítana be, ami az egész eurozóna széteséséhez vezetne. A bizalom, amit a befektetõk az eurozónába vetnek megfizethetetlen értékû az EKB szemszögébõl, ezért nem fogják hagyni csõdbemenni egyik országot sem, amíg van rá mód, hogy megakadályozzák. Az egyik elõttem válaszoló már elég jól összefoglalta. Ha egy gyárat bezárnak, az - már boccs, de - senkit nem érdekel. Ha egy olyan politikus, vagy bankár vagy, akinek egy ekkora politikai/gazdasági régióra van komoly befolyása, nagyobb távlatokban gondolkodsz, mint pár tucat vagy párszáz ember munkahelye és megélhetése. Ez van.
Azt értsd meg, hogy ezt az egész szedett-vedett uniót az euró tartja össze, semmi más. Nem az a lényeg, hogy az euró éppen gyenge, vagy erõs...mostanság kifejezetten jót tenne nekünk (az uniónak, illetve hát az eurozónának) egy gyenge euró...a lényeg az, hogy nem mehet csõdbe egyik tagállam sem, mert az nagyon rossz ómen lenne az EU és EZ mint fogalom, mint eszme számára!
Egyszerû a válasz: mert egy csomó német / francia stb banknak van ciprusi és görög állampapírja. Õk is egy csomót vesztenének, kitörne a pánik és õk is csõdbemennének. Láncreakció-szerûen végigmenne egész Europán.

Az álmokban miért keverednek össze a földrajzi helyszínek és miért változnak meg a házak szobaszámai és belsejei?

Pl. Cserkút Bács-Kiskun megyében volt holot az Baranya megyében van Pécst?l néhány km-re, Imrehegy és Kiskunhalas között teljes g?zzel ment a fakitermelés munkások 1000-res számú tömegével.

Legjobb válasz: Mert az álom a tudatalatti kivetítése, és a szimbolizmusra épül, nem a racionalitásra. Az álom pedig valószínûleg féltékenységbõl fakadó álom.

Mert az álom a tudatalatti kivetítése, és a szimbolizmusra épül, nem a racionalitásra. Az álom pedig valószínûleg féltékenységbõl fakadó álom.
Vannak olyan területei az agynak melyek nem aktívak normál álmodásnál de éber állapotban igen, így az agy nem feltétlenül tudja normálisan lemodellezni a világot. Nekem sokszor volt már olyan álmomban, hogy mentem egy ismert helyen majd egy másik ismert helyen lyukadtam ki, de a valóságban a két hely jóval távolabb van egymástól. Ennek nem sok tudatalatti háttere lehet. Tudatos álmodásnál egyébként elég élethûen lehet modellezni valódi helyszíneket és ilyenkor az agy mûködése is hasonlóbb az ébrenlétihez. Ezen kívül biztos vannak olyan részei az álmoknak amit a tudatalatti befolyásol de az ilyen torzulásokat szerintem nem ez okozza.
Az álmokra pont az jellemzõ, hogy nem érvényes rájuk semmiféle fizikai korlátozás.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!