Találatok a következő kifejezésre: Miért azok lányok kapják meg (2 db)

Miért azok a lányok kapják meg általában, hogy mekkora kurvák, akik még 18 évesen is szüzek?

Eddig 2 barátom volt, egyikkel se feküdtem le, még csak nem is smároltunk mások szeme láttára, mégis egy csomó lány állandóan lekurváz. Van viszont egy csaj az évfolyamban, aki f?t-fát leszop, és több kaját dug fel, mint amennyit megeszik, ? meg a "jó fej" és a "bevállalós". Hogy van ez?

Legjobb válasz: Kétféle kurva van: a büdös kurva, aki azért az, mert nem fekszik le senkivel; és a rohadt ribanc, akit mindenki megdughat. Sajnos ezen nem lehet változtatni, elég szomorú, hogy így van, de nem tudsz mit tenni. A nézetüket nem tudod megváltoztatni :-(

Kétféle kurva van: a büdös kurva, aki azért az, mert nem fekszik le senkivel; és a rohadt ribanc, akit mindenki megdughat. Sajnos ezen nem lehet változtatni, elég szomorú, hogy így van, de nem tudsz mit tenni. A nézetüket nem tudod megváltoztatni :-(
semmi köze nincs a párkapcsolati viselkedésedhez. Valamiért nem szeretnek. Azt, hogy miért azt a fene sem tudja. Az biztos, ahogy olyan dolog, ami alapvetõen nem indokolja a veled szembeni érzelmeiket (pl. pont az, hogy te még szûz vagy). Ezért ki kellett találni valamit, amivel szemben nem lehet védekezni és egyértelmûen lehet utálni miatta valakit. Ezért lettél te a kurva.
A kérdező hozzászólása: De nemcsak velem van így... mondjuk az biztos, hogy soha nem jöttem ki velük annyira.
Nem tudják elviselni, hogy Te más vagy, másként gondolkozol, sajnos a mai világban ez nagyon megy, de az a lényeg hogy ne törõdj velük, le vannak ejtve, csak magadra figyelj, és azokra akiknek fontos vagy, más nem számít, ezek a csajok csak rohadt k..k maradnak, te viszont késõbb is büszkén tudsz mások szemébe nézni.-soha ne szégyeld hogy tiszta erkölcsü vagy.
Na igen manapság valahogy nem komálják azt ha valaki nem simulékony, mint mondjuk Te vagy Én, de mégis KI NEM SZARJA LE ÕKET?! lol
Sok csaj irigységbõl is kurváz, mert pl. mondjuk te csinosabb, szebb, intelligensebb vagy náluk vagy jobban bejössz a pasiknál. Emelt fõvel és gúnyos mosollyal a szád sarkában kell elsétálnod mellettük! Sajnos megváltozni nem fognak, de tojd le õket!
Én ugyanígy voltam. 17 évesen még szûz voltam, pedig mindig megkörnyékeztek a férfiak, annyi lehetõségem lett volna... Szép voltam, csinos, adtam magamra, gondolom ezekért ribancoztak állandóan... Smárolni is csak 16 évesen smároltam elõszõr, de már mindenki azt gondolta, hogy ezzel-azzal is lefeküdtem.
Lehet, hogy úgy öltözködsz.
Ezek a lányok pont azért támadnak téged ezzel mert közben meg õk a kvák!!! Ne törödj velük!:)

Lányok, egy kérdés, Stabil munkahelyel rendelkező, megbízható, normális emberbek tartanak. Miért van az, hogy akárhányszor kezdeményesek udvariasan, "minden szabályt betartva", mégis mindig a tuskó nyálgépek, meg a tapló parasztok kapják meg a lányt?

Elsősorban lányok válaszát várom, a többi, aki azon pörög, hogy miket kérdeznek az emberek, fojtsa magába a gondolatait jó mélyre!

Legjobb válasz: "minden szabályt betartva" nincsenek szabályok add önmagad,ne akarj más lenni és mást követni.

"minden szabályt betartva" nincsenek szabályok add önmagad, ne akarj más lenni és mást követni.
Mert a legtöbb lány a laza, marhulós fiúkat szereti és nem a fásult, merev, szabály szerint viselkedõ férfiakat.
Keress egy Német nõt.
Ilyen kérdésekre tényleg nehéz bármit is mondani, mert tényleg azt kéne látni, ez a kezdeményezés hogy zajlik. Abban azért van valami, amit a 3-as válaszoló írt.
A kérdező hozzászólása: Nem érekszabályok szerint és nem vagyok fásult, sem merev. Azt, hogy "szabályok szerint" ùgy értettem, nem verem át a másikat, tiszteletben tartom stb. Önmagamat szoktam adni, nem szeretem mikor valaki megjátsza magát. Komolyabbnak tartanak egy átlag korombelinél.
A kérdező hozzászólása: Am a nevem nem egy youtube videóból jön. nem véletlenül akasztották rám. Félreértés ne essék, nem vagyok pszichopata, csak vannak bizonyos helyzetek, amikor merészebb vagyok a többieknél és emiatt ragasztották ezt rám.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!