Találatok a következő kifejezésre: Miért azok lányok kapják (5 db)

Miert van az, hogy a lanyok kapjak a szeretetet es megis valogathatjak oket?

A fiuknak meg megkell erte harcolni ez igy tokre nem korrekt.

Legjobb válasz: Ha egyszer elpatkolsz és van Isten kérdezd meg tõle,mert erre csak õ tudja a választ! :)

Ha egyszer elpatkolsz és van Isten kérdezd meg tõle, mert erre csak õ tudja a választ! :)
Hogyne tudna! Sokszor mélyebben, mint mások. :)
A kérdező hozzászólása: De egy ilyen lany tud szeretni is?Vagy azt sem veszi komolyan?
Nem feltétlenül. Csak akkor, ha a lány nagyon nem romantikus fajta, nem érzelgõs, inkább valami domináns csaj és az egyszerû (de odaadó) fiúkat szereti. Az ilyen vagány lányok általában nem "értik" a túlzott érzelmességet. Attól tudhatod magad jól érezni vele: kölcsönös viccelõdés, hülyülés, kalandok, stb. :)
A kérdező hozzászólása: Es szerintetek az igaz, hogy ha a fiu bujos, es nyomulos az megkevesbe kedvelik a lanyok? ( persze, a nyomulas is csak egy bizonyos pontig )
Ez egy ilyen tök érdekes dolog. Persze, vannak az önzõ, kihasználós csajok, meg vannak a normálisak. Ezt a környezetembõl figyeltem meg több példán keresztül. A fiúk az elején jaj de szeretlek, te vagy a mindenem blablabla. És a túlzott szeretlek egy kicsit megrémíti szerintem a lányokat. Eltelik fél vagy háromnegyed év, biztosak magukban úgyhogy abba hagynak minden ilyesmit és már a csaj csinálja ugyanazt, mint a srác az elején. Szerintem ez azért van, mert a lány fél, hogy már nem szereti a párja, másrészt pedig belénk van kódolva, hogy akaratlanul nyomulunk, ha valaki nem figyel ránk. Múlik az idõ a csaj úgy érzi, hogy a srác már nem szereti (ami nem feltétlenül igaz) és szakít vele a csaj. Utána a srác hónapokig próbálkozik, de vagy összejönnek megint és újra szétmennek vagy esélytelen az újra dolog. Az összejönnek és minden oké elég ritka tapasztalataim szerint.
A sors érdekes fintora, hogy talán a fiúknak lenne fontosabb, mégis a lányok kapják meg könnyebben.. a szexet és a vele járó, hasonló dolgokat, a kapcsolatot, stb...
A kérdező hozzászólása: Ensem ugy ertem , hogy most nekelljen egy lanyert kuzdeni.En is szeretem a nehezen , , elcsabithato'' lanyokat. De ahany lanyt ismerek mindet szereti egy fiu, vagy akar vele jarni vagy mar egyutt vannak.Fiuk pedig 10 fiubol 7biztos aglegeny.
Különben ez is csak amolyan "kétélû fegyver". A lányokat szeretik (állítólag- de roppant sokan utálják õket). Kedvesek velük (állítólag, mert a legkisebbért is kritizálhatják...) De viszont el is várnák: ha lány vagy, szeress mindenkit, legyél kedves mindenkivel, legyél színi-mázi, stb. Kellene ez a francnak. Nem is kell. Inkább ne szeressenek olyan nagyon. Állítólag megértõ vagyok, elfogadó, de amikor hallom, hogy "nektek úgy illik, hogy szeressétek egymást, lányok vagytok"- és látom a sok színi-mázi "barátnõt"(?) akik jópofiznak (közben megölnék egy kanál vízben egymást), néha majd elhányom magam. :) Ez a véleményem.
Onnan így tûnik, innen meg amúgy. Én sose vártam, hogy a nagysemmire szeressenek. Többre értékelem a saját teljesítményem, a kézzelfogható dolgokat. Pedig emberszeretõ vagyok, szeretni is tudok, vissza sem élek vele, jól is esik, ha szeretnek és még azt is mondhatom, hogy a szeretetnél nincs fontosabb. Mégis nagyobb öröm, ha valamiért megdolgoztam, megküzdöttem.
A természet egy nagyon csúnya tréfát ûzött velünk férfiakkal. Az a probléma h mi kaptuk a vágyat õk pedig a választ. A nõk tudnak a vágyainkról, bennük is megvan pontosan ugyan ez a vágy, csak, h õk nem mondák ki, meert õk ilyen rosszindulatúak. De épp úgy kellünk nekik, mint ahogy õk kellenek nekünk..és miért?..mert jók vagyunk arra...és mert az anyjuknak mégsem mutathatnak be egy elemet

Miért azok a lányok kapják meg általában, hogy mekkora kurvák, akik még 18 évesen is szüzek?

Eddig 2 barátom volt, egyikkel se feküdtem le, még csak nem is smároltunk mások szeme láttára, mégis egy csomó lány állandóan lekurváz. Van viszont egy csaj az évfolyamban, aki f?t-fát leszop, és több kaját dug fel, mint amennyit megeszik, ? meg a "jó fej" és a "bevállalós". Hogy van ez?

Legjobb válasz: Kétféle kurva van: a büdös kurva, aki azért az, mert nem fekszik le senkivel; és a rohadt ribanc, akit mindenki megdughat. Sajnos ezen nem lehet változtatni, elég szomorú, hogy így van, de nem tudsz mit tenni. A nézetüket nem tudod megváltoztatni :-(

Kétféle kurva van: a büdös kurva, aki azért az, mert nem fekszik le senkivel; és a rohadt ribanc, akit mindenki megdughat. Sajnos ezen nem lehet változtatni, elég szomorú, hogy így van, de nem tudsz mit tenni. A nézetüket nem tudod megváltoztatni :-(
semmi köze nincs a párkapcsolati viselkedésedhez. Valamiért nem szeretnek. Azt, hogy miért azt a fene sem tudja. Az biztos, ahogy olyan dolog, ami alapvetõen nem indokolja a veled szembeni érzelmeiket (pl. pont az, hogy te még szûz vagy). Ezért ki kellett találni valamit, amivel szemben nem lehet védekezni és egyértelmûen lehet utálni miatta valakit. Ezért lettél te a kurva.
A kérdező hozzászólása: De nemcsak velem van így... mondjuk az biztos, hogy soha nem jöttem ki velük annyira.
Nem tudják elviselni, hogy Te más vagy, másként gondolkozol, sajnos a mai világban ez nagyon megy, de az a lényeg hogy ne törõdj velük, le vannak ejtve, csak magadra figyelj, és azokra akiknek fontos vagy, más nem számít, ezek a csajok csak rohadt k..k maradnak, te viszont késõbb is büszkén tudsz mások szemébe nézni.-soha ne szégyeld hogy tiszta erkölcsü vagy.
Na igen manapság valahogy nem komálják azt ha valaki nem simulékony, mint mondjuk Te vagy Én, de mégis KI NEM SZARJA LE ÕKET?! lol
Sok csaj irigységbõl is kurváz, mert pl. mondjuk te csinosabb, szebb, intelligensebb vagy náluk vagy jobban bejössz a pasiknál. Emelt fõvel és gúnyos mosollyal a szád sarkában kell elsétálnod mellettük! Sajnos megváltozni nem fognak, de tojd le õket!
Én ugyanígy voltam. 17 évesen még szûz voltam, pedig mindig megkörnyékeztek a férfiak, annyi lehetõségem lett volna... Szép voltam, csinos, adtam magamra, gondolom ezekért ribancoztak állandóan... Smárolni is csak 16 évesen smároltam elõszõr, de már mindenki azt gondolta, hogy ezzel-azzal is lefeküdtem.
Lehet, hogy úgy öltözködsz.
Ezek a lányok pont azért támadnak téged ezzel mert közben meg õk a kvák!!! Ne törödj velük!:)

Miért van az, hogy egyes fiúknál maguktól is kezdeményeznek a lányok, szinte semmit sem kell csinálniuk, míg más fiúk, ha próbálkoznak is lányoknál, csak a folyamatos elutasításokat kapják?

Pedig sokan azt mondják, hogy csak tökösnek kell lenned és merni minél több lánynál bepróbálkozni és lesz csajod. Ezzel szemben vannak, akik hiába próbálkoznak 100 vagy több lánynál, akkor ssem jön össze nekik semmi sem, mindig lekoptatva lesznek.

Legjobb válasz: Most írok neked valami megdöbbentõt. Én az a fajta srác voltam aki hiába próbálkoztam, ugyanakkor az a fajta srác is, akinél maguktól kezdeményeztek a lányok. Ez a "maguktól kezdeményezés" azért nem annyira jó dolog. Egyébként nem mindegy hogy mész oda egy lányhoz. Hozzám ugyanis például mindig úgy jöttek, hogy igazából észre sem vettem õket, nem vetettem be a szokásos nincs nõ, de rossz nekem, bárcsak tudnád, hogy élek nézést. Hanem éppen jól éreztem magam ott ahol voltam, azokkal akikkel voltam és azzal amit csináltam. Ám amikor nekem kellett oda menni... Na hát az maga volt az inkvizíció. Még az elsõ lépést az ember le is küzdi, ha nem jár, elkönyveli, hogy na ezek is olyanok, én meg de szerencsétlen csúnya vagyok.. Ám amikor a lány jól reagál, na akkor döb-döb... Olyankor fagytam le régebben. A dolog tudod úgy megy, hogy halál lazán el kell beszélgetni az illetõ hölgyeménnyel, anélkül, hogy már látnád magatokat az oltár elõtt kb... Puff ott egy jó csak, tök izgi vele beszélgetni. Élvezni kell, hogy ott egy nõ akivel jót beszélgetsz és õ is élvezni fogja. Mert ha remegõ hanggal, vörös fejjel odamész, hogy van-e barátja, jártok-e, van-e kedve ehhez, ahhoz. Akkor az annyira nem jön be a lányoknál. 100* is oda lehet menni rosszul, ha az ember nem tanul belõle. Egyébként én ezt az 50-100 próbálkozást nem szoktam elhinni. Vagy igen furán csinálja valaki.

Most írok neked valami megdöbbentõt. Én az a fajta srác voltam aki hiába próbálkoztam, ugyanakkor az a fajta srác is, akinél maguktól kezdeményeztek a lányok. Ez a "maguktól kezdeményezés" azért nem annyira jó dolog. Egyébként nem mindegy hogy mész oda egy lányhoz. Hozzám ugyanis például mindig úgy jöttek, hogy igazából észre sem vettem õket, nem vetettem be a szokásos nincs nõ, de rossz nekem, bárcsak tudnád, hogy élek nézést. Hanem éppen jól éreztem magam ott ahol voltam, azokkal akikkel voltam és azzal amit csináltam. Ám amikor nekem kellett oda menni... Na hát az maga volt az inkvizíció. Még az elsõ lépést az ember le is küzdi, ha nem jár, elkönyveli, hogy na ezek is olyanok, én meg de szerencsétlen csúnya vagyok.. Ám amikor a lány jól reagál, na akkor döb-döb... Olyankor fagytam le régebben. A dolog tudod úgy megy, hogy halál lazán el kell beszélgetni az illetõ hölgyeménnyel, anélkül, hogy már látnád magatokat az oltár elõtt kb... Puff ott egy jó csak, tök izgi vele beszélgetni. Élvezni kell, hogy ott egy nõ akivel jót beszélgetsz és õ is élvezni fogja. Mert ha remegõ hanggal, vörös fejjel odamész, hogy van-e barátja, jártok-e, van-e kedve ehhez, ahhoz. Akkor az annyira nem jön be a lányoknál. 100* is oda lehet menni rosszul, ha az ember nem tanul belõle. Egyébként én ezt az 50-100 próbálkozást nem szoktam elhinni. Vagy igen furán csinálja valaki.
..vagy unalmasak vagy kockák...
Õk azok, akik bûn rondák.
Mert azok akiknél kezdeményeznek a lányok jól néznek ki
Érd el a tökéletes külsõt és nálad is ott lesznek! :D Hajrá, hajrá, olé olé
*ha nem jár sikerrel
Szerezz pár 100 milliót egy szállodást és jó pár luxusautót, és le sem bírod majd vakarni magadról a csajokat.

Lányok, egy kérdés, Stabil munkahelyel rendelkező, megbízható, normális emberbek tartanak. Miért van az, hogy akárhányszor kezdeményesek udvariasan, "minden szabályt betartva", mégis mindig a tuskó nyálgépek, meg a tapló parasztok kapják meg a lányt?

Elsősorban lányok válaszát várom, a többi, aki azon pörög, hogy miket kérdeznek az emberek, fojtsa magába a gondolatait jó mélyre!

Legjobb válasz: "minden szabályt betartva" nincsenek szabályok add önmagad,ne akarj más lenni és mást követni.

"minden szabályt betartva" nincsenek szabályok add önmagad, ne akarj más lenni és mást követni.
Mert a legtöbb lány a laza, marhulós fiúkat szereti és nem a fásult, merev, szabály szerint viselkedõ férfiakat.
Keress egy Német nõt.
Ilyen kérdésekre tényleg nehéz bármit is mondani, mert tényleg azt kéne látni, ez a kezdeményezés hogy zajlik. Abban azért van valami, amit a 3-as válaszoló írt.
A kérdező hozzászólása: Nem érekszabályok szerint és nem vagyok fásult, sem merev. Azt, hogy "szabályok szerint" ùgy értettem, nem verem át a másikat, tiszteletben tartom stb. Önmagamat szoktam adni, nem szeretem mikor valaki megjátsza magát. Komolyabbnak tartanak egy átlag korombelinél.
A kérdező hozzászólása: Am a nevem nem egy youtube videóból jön. nem véletlenül akasztották rám. Félreértés ne essék, nem vagyok pszichopata, csak vannak bizonyos helyzetek, amikor merészebb vagyok a többieknél és emiatt ragasztották ezt rám.
Akkor szoktam ilyet csinálni ha az illetõ egy kicsit sem tetszik nekem.
Az is elõfordulhat.
Nem :)
Alekosz, nem unod már az utcán való ismerkedést?
Máshol szemeznek veled?
A kérdező hozzászólása: Nem igazan

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!