Találatok a következő kifejezésre: Miért az sorozat (29 db)

Miért az a sorozat neve "Impossible Mission", ha mindig megoldják az eseteket?

Legjobb válasz: Egy ismerõsöm mottója: Nem tudtuk, hogy lehetetlen, ezért megcsináltuk!

Egy ismerõsöm mottója: Nem tudtuk, hogy lehetetlen, ezért megcsináltuk!
Amúgy Mission Impossible a sorozat neve:D (bocs..)
A kérdező hozzászólása: tudom:) de azért sem javítottam ki, mert tudtam, hogy valaki ki fog igazítani:)
Azért, mert ezt a szereplõknek nem mondják meg :-)
Tényleg, eszembe jutott, hoyg miért az a címe:P Képzeld el, ha mondjuk "megoldható küldetés" lenne a címe, kit érdekelne egy ilyen sorozat? de így, hogy "lehetetlen" a címe, sokan nézik;)
A kérdező hozzászólása: s ha megcsinálod a lehetetlent, a fõnököd felveszi a napi teendõid közé:)
Azért, mert Chuck.

Az Életem Értelmei sorozat forgatását miért hagyták abba? Ez a kedvenc sorozatom és rossz ez a befejezetlen befejezés.

Legjobb válasz: Alig van olyan sorozat amit le tudnak zárni. A családi sorozatok hossza pedig mindig véges, mert a gyerekszínészek kinõnek a szerepükbõl. A másik a nézettség, amit nem biztos hogy évekig tudnak tartani, és egy idõ után nem éri meg folytatni. A harmadik a színészek bérezése körüli probléma, õk minden évben többet és többet kérnek a szereplésért, és van az az összeg ami miatt inkább leáll a sorozat mint hogy kifizessék. És még egy dolog: a színész beleun a szerepébe, tovább akar fejlõdni, más területen is dolgozni.

Alig van olyan sorozat amit le tudnak zárni. A családi sorozatok hossza pedig mindig véges, mert a gyerekszínészek kinõnek a szerepükbõl. A másik a nézettség, amit nem biztos hogy évekig tudnak tartani, és egy idõ után nem éri meg folytatni. A harmadik a színészek bérezése körüli probléma, õk minden évben többet és többet kérnek a szereplésért, és van az az összeg ami miatt inkább leáll a sorozat mint hogy kifizessék. És még egy dolog: a színész beleun a szerepébe, tovább akar fejlõdni, más területen is dolgozni.
Melyik a vége?


Miért írják azt, hogy a Cougar Town c. sorozat a 14. részig tök jó (10/10) utána meg szar (2/10)?

Még csak a 10. résznél tartok, de milyen változás lesz 14. rész után kb? A sorozat m?faja (témája) változik meg vagy mi?

Legjobb válasz: Szerintem nem lett rosszabb. A sorozat temaja eredetileg az lett volna, h Jules fiatalabb pasikra vadaszik, mint Barb, de ez a vonal nem jott be es inkabb a barati tarsasag eleterol szol. De nem lett rosszabb szerintem, en jobban szeretem a kesobbi reszeket.

Szerintem nem lett rosszabb. A sorozat temaja eredetileg az lett volna, h Jules fiatalabb pasikra vadaszik, mint Barb, de ez a vonal nem jott be es inkabb a barati tarsasag eleterol szol. De nem lett rosszabb szerintem, en jobban szeretem a kesobbi reszeket.

Miért volt értelme az ikarus négyes sorozat bemutatása után még több, mint egy évtizeddel is gyártani a kettes sorozatot?

Esetleg olcsóbb volt el?állítani a 15 centivel magasabb padló szint miatt?

Legjobb válasz: az más kérdés hogy a kettes sorozat sokkal strapabíróbb...

az más kérdés hogy a kettes sorozat sokkal strapabíróbb...
magyarországon hiába keresed a dolgok értelmét, nem vetted még észre?:D
A kérdező hozzászólása: Privátban írsz nekem, ha küldök neked e-mailt? -már csak azért kérdezem, mert nem tudom hol kell beállítani, hogy nekem is lehessen privit küldeni.
Oké! Rendben...
A kérdező hozzászólása: Jah... -ne is mondd utolsó, ismerem a törléssel kapcsolatos dolgokat ezen az oldalon. Ezért jobbak ilyen célra a buszos topicok. :) Mind a mellett mesélhetnél, biztos tudnál pár érdekes dolgot írni.
Az Ikarusnál dolgoztam 14 évig. A 90' es években a mi gyárunk már nem gyártott 200-as buszokat csak pótalkatrészt hozzá. (Nem tudom Szvár.-on mi ment akkor.) A 400-as család már a hetvenes évek végén kész volt a gyártásra. De sajnos sok -elõbb már felsorolt- ok miatt nem gyártották. Szerintem a volánok nem vennének 200-as buszt, ha az drágább volna mint a 400-as. Többet nem merek írni az Ikarusról, mert már egy hozzászólásomat így is törölték hasonló témában, ahol az általam tapasztaltakat próbáltam megosztani.
Semmi! Az eredmény a magyar buszgyártás halála lett. Persze ez csak az egyik elsõ kiváltó ok volt. Utána még számos lehetõsége lett volna a cégnek visszakapaszkodnia, de rendre mint "falakba" ütközött. Sajna...
Nap mint nap Ikarusozok 40 km-t. Reggel 200 délután 400 (bár néha MAN fos jön) 200 ezerszer kényelmesebb, a 400-nak olyan kényelmetlen ülései vannak hogy az nemigaz S:
Szerintem is sokkal jobbak és erõsebbek a 200-asok és nekem nem is tetszenek annyira a 400-asok.
A 200-asok strapabíróbbak, és nemcsak olcsóbbak voltak, de a karbantartásuk is olcsóbb. Jókis RÁBA-híd, D10-es motor, és kimegy a világból ha úgy van kedve.. A 400-asok meg váztöröttek, sok gyerekbetegségük van mind a mai napig, szûkek... Bár én trolizok, de a GVM-eket (280T) sokkal jobban szeretem, mint a 300-asokat (435T). Megbízhatóbbak, erõsebbek
Hát én 400-asokkal szívesebben utazok mint a 200-asokkal. Nekem kényelmesebbek igaz nem mennek olyan gyorsan a 435ösök mint a 280-asok. Meg azért az alacsonyabb padlószint sem mindegy (az idõseknek mert nekem viszont mindegy) és hát a 284-es nem lett vmi siker széria. 16:45ös voltam
hát a 400-asok se lennének olyan rosszak, fõleg a ragasztott ablakos 412, csak már ezekbõl kispórolták az anyagokat...
a 200-as sokkal jobb szerintem, mint a szar 400-asok
A 200-as sorozat a keleti utakat jobban bírta. Tõlünk keletre nem igazán volt kelendõ a 400-as. Igaz van Lengyelben és Oroszban is 400-as de nem annyi. 400as váza már nem volt olyan erõs éss inkább nyugatra akartak vele nyitni hát nem jött össze.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat:D-mondjuk igaz az opel astra a vw golf és a renault clio esetében is elgondolkodtam már ugyan ezen.
Opel asta Classic VW Golf Rabbit az elõbbit 5 évig gyártják (az elõdmodellt) a golf rabbit pedig mexikóban az 1es (esetleg 2es) golf egy az egyben. Azért érte meg mert az Ikarus elsõsorban a 200as szériával tarolt külföldön (szu) és azt is engedhették meg maguknak a tagállamok a jóval fejlettebb és drágább 400assal szemben. Azt rendelték azt gyártották. Amúgy valószínüleg az elcsúszott (túlrendelések miatt) így tudták csak leszállítani az összes megrendelt autóbuszt.
Adatmódosítás. Lehessen neked e-mailt írni a kérdéseidnél, válaszaidnál (e-mail címed nem válik publikussá, csupán rajtunk keresztül tudnak e-mailt küldeni a bejelentkezett felhasználók):

A Medicopter 117 című német akciófilm sorozat A szakadék felett (3. évad 12. rész) című részben azt a Holger nevű szellemi fogyatékos embert miért bántják és miért verik meg alaposan?

Legjobb válasz: Szerintem csak cseszegetni akarják, de már elég rég láttam ezt a részt. Meg ha jól emlékszem, akkor az egyik srác a húgával beszélgetett, ami nem tetszett a srácnak, ezért megverték. Kb. erre emlékszem.

Szerintem csak cseszegetni akarják, de már elég rég láttam ezt a részt. Meg ha jól emlékszem, akkor az egyik srác a húgával beszélgetett, ami nem tetszett a srácnak, ezért megverték. Kb. erre emlékszem.
Szerintem azért bántják mert azt hiszik hogy miatta sérült meg az a kislány (Anita)
Azért bántják, mert a kislány szülei látták, hogy beszélgetnek, majd a kislány lezuhant és azt hiszik, hogy Holger volt.
Az emberiség hazánkban ugyanilyen paraszt.

Melyik a legjobb sorozat az alábbiak közül és miért gondolod így? Gyilkos számok, Gyilkos elmék, CSI: Miami, CSI: New York, Dr. Csont, A főnök, Döglött akták

Ha többet is ismersz írj légyszi sorrendet

Legjobb válasz: a gyilkos számokat leszámitva mindet megszotkam nézni ha éppen rá találok és jobb nincs de néha elalszok rajta megnemis érdekel de valamiért megnézem de nemtudom miért...

a gyilkos számokat leszámitva mindet megszotkam nézni ha éppen rá találok és jobb nincs de néha elalszok rajta megnemis érdekel de valamiért megnézem de nemtudom miért...
A kérdező hozzászólása: és melyik a legjobb?
1 gyilkos szamok 2 gyilkos elmek 3 csi miami 4 csi ny
Az én sorrendem: 1. CSI:Miami 2. CSI:New York 3. Dr. Csont 4. Döglött akták 5. Gyilkos számok és még: CSI:Helyszínlõk (Vegas) Castle
Gyilkos számok (L), Döglött akták (L), néha CSI Miami, tegnap A fõnököt is megnéztem :D
1. Gyilkos elmék 2. CSI (szigorúan az eredeti !!!) 3. Dr. Csont
1.Gyilkos elmék, ( a szereplõk sorozatbeli magánélete ebben a sorozatban a legérdekesebb számomra) 2.CSI Las Vegas(bár ez nem volt a listán) 3.CSI Miami 4.CSI New York A többit nem ismerem...
Gyilkos elmék, CSI:NY, Dr.Csont, CSI:Miami, Gyilkos számok, ha sorrend kell:) ezek jók szerintem, hangulattól függ, mikor melyik, a Döglött aktákat valamiért nem szeretem, nekem nem jön be, A fõnökbõl pár részt láttam csak, az nem rossz, de kevés, hogy véleményt alkossak.
Én csak a Gyilkos elméket szoktam rendszeresen nézni, szóval a többirõl nem tudok nyilatkozni.
Sorrendet nem tudok felállítani, mert mindegyik ugyanolyan jó. Hazudj, ha tudsz! A mentalista Dr. Csont Castle CSI: Helyszínelõk CSI: Miami helyszínelõk CSI: New York-i helyszínelõk Döglött akták Az elveszett ereklyék fosztogatói Hawaii Five-O Gyilkos számok NCIS NCIS: Los Angeles Doktor Addison Las Vegas Minden lében négy kanál Barátok közt 112-Életmentõk Ezel-Bosszú mindhalálig Hetedik érzék A cukorbáró

Miért van az, hogy a Futurama sorozat bizonyos részeiben melyben megemlítik Fry és Farnsworth rokonságát akkor azt mondják hogy a bácsikája, miközben Fry több mint 1000 éve született szóval fordítva van! (legalábbis a magyar szinkronban)?

Csak a magyar szinkronban van így és a fordítok rontották el? Vagy angolul és rosszul mondják?

Legjobb válasz: Valószínûleg szinkron. Angolul nézem és még nem tûnt fel ilyen hiba, szinkronok esetében viszont nagyon is gyakori a félrefordítás. Elég szar munkát végeznek. Mondjuk lehet nem is kapnak érte sok pénzt.

Valószínûleg szinkron. Angolul nézem és még nem tûnt fel ilyen hiba, szinkronok esetében viszont nagyon is gyakori a félrefordítás. Elég szar munkát végeznek. Mondjuk lehet nem is kapnak érte sok pénzt.
A kérdező hozzászólása: Akkor valószínûleg úgy lesz, én nem mondanám, hogy szar a magyar szinkron, mert sokszor nézek úgy sorozatot, hogy magyar szinkron és angol felirat (pont az ilyenek mait) mondjuk tényleg vannak elfordítások azonban nagyon sok esetben van hogy jobban illik a magyar szöveg a jelenethez mint az angol.
A kérdező hozzászólása: Most csak azért is megkerestem, angolul is azt a részt :) 02x19 (13-4 perc között) azt mondja angolul, hogy: Professzor Magyarul pedig: hogy bácsikám, (igazából sejtettem én ezt csak az érdekelne, hogy miért rontják el, amikor olyan jól megcsinálják az egész részt a szájra illesztést, meg alapvetõen az egészet nagyon jól, de egy ilyen FÕ szálat rontanak el. Olcsó vagy sem, még a hülye is tudja hogy a Professor magyarul nem azt jelenti hogy bácsi )
Szinkron. Minden film/sorozat az eredeti nyelven az igazi. Szinkronok lehetnek jok (lasd regi magyar szinkronok), de nem tudjak semmikepp ugyanazt nyujtani mint az eredeti.

Miért fagy le teljesen a gépem, ha a teletékán megnézem az egyik sorozat egyik részét?

Rámegyek, majd megy a kép is, pár másodperc után beáll, de a hang az akadás mentesen megy! A gép néhány esetben fel szokott búgni. Annyira lefagy, hogy bármit nyomok csak az alaplap sípol utána! Mindenhol megy, csak itt fagy be! Miért?

Miért van az, hogy a Shameless (US) nem lett olyan ismert sorozat?

Szerintem a Lost-tal és az Odaáttal (csak az elsõ 5 évad!) együtt az egyik legjobb sorozat.

Legjobb válasz: Én is nagyon szeretem, az egyik nagy kedvencem! És tényleg nem olyan népszerû, de talán csak nálunk nem az. Meg nehéz is ajánlani, elmondani a lényegét úgy, hogy azonnal vonzó legyen. Egy csóró család mindennapi küzdelmei? Sokan el se kezdik, gondolom. Szerintem amúgy sok embernek tényleg nem is tetszene ez a fajta drámaiság. Ugyanez volt a Sírhant mûvekkel is, azt se nagyon nézte senki ismerõsöm. Azt ismerted/szeretted?

Én is nagyon szeretem, az egyik nagy kedvencem! És tényleg nem olyan népszerû, de talán csak nálunk nem az. Meg nehéz is ajánlani, elmondani a lényegét úgy, hogy azonnal vonzó legyen. Egy csóró család mindennapi küzdelmei? Sokan el se kezdik, gondolom. Szerintem amúgy sok embernek tényleg nem is tetszene ez a fajta drámaiság. Ugyanez volt a Sírhant mûvekkel is, azt se nagyon nézte senki ismerõsöm. Azt ismerted/szeretted?
Hát kb. ugyanez volt a breaking baddel is. Az késõ este ment az rtl-en. a shameless meg ha jól emlékszem hajnali 1 körül ment a viasaton. Így magyarok eleve nehezen találkoznak magával a címeikkel, nem hogy egy egész epizódokat megnézi... Én is úgy találkoztam vele, hogy megnéztem külföldön mik a felkapott folyamatos történetû sorozatok.
A kérdező hozzászólása: Én nem emlékszem a sírhant mûvekre, bár akkor még eléggé kisgyerek voltam, amikor az ment!:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!