Találatok a következő kifejezésre: Miért annyira egy-két (9 db)

Miért vágyódom annyira egy-két pasi után, pedig párom van?

már együtt is élünk évek óta. a sex ugyanolyan, bár a szenvedély nincs meg. persze, problémák vannak, de mostanában sokszor eszembe jutnak pasik, akiket csak futólag láttam. és elképzelem velük, milyen lenne az ágyban. de van, hogy már megijedek saját magamtól, annyira felélénkül a fantáziám. ez miért van? kicsit gáznak tartom.... 27/N

Legjobb válasz: Lehet az is,hogy kevés férfival volt kapcsolatod?Ki tudja?

Lehet az is, hogy kevés férfival volt kapcsolatod?Ki tudja?
Nálam is így kezdõdött. Elõször csak fantáziáltam. Aztán egyszer belementem egy egyéjszakás kalandba. És tetszett a változatosság. Szerintem azért volt, mert ellaposodott a kapcsolatunk. Én inkább szakítottam, és kerestem mást, aki többet tud nyújtani.
A kérdező hozzászólása: de most ezért szakítsak? egyébként jól megvagyunk, megértjük egymást. persze, problémák bajok, veszekedések vannak, de az mindenhol. és volt már több kapcsolatom is, de vele már régóta együtt vagyok. és megcsalni nem akarom és nem is fogom, annál többet ér és nem is érdemelné meg. köszönöm a válaszokat.
Nem gáz.A barátodnak legyen gáz, amiért nem kapsz meg tõle mindent fizikai, és mentális értelemben, és most nem az anyagiakról van szó.Azért mert párod van, még nem azt jelenti hogy boldog kapcsolatban élsz, csupán azt hogy van melletted egy férfi.Ha nem kapsz meg mindent, természetes hogy többre vágysz, és ezt nem kiskutyáktól és bogaraktól várod, hanem egy másik férfitól.A képzeleted határtalan, de az élet korlátokat szab.Az álom ott ér véget, ahol a valóság kezdõdik.
Én ugyanígy vagyok a párommal.Csak annyi a különbség, hogy mi 14 éve vagyunk együtt.És már van egy 4 éves kisfiúnk.Nekem õ volt az elsõ férfi az életemben.Soha senki mással nem voltam.És mostanában érzem úgy hogy mintha kifordultam volna önmagamból.Egyszerûen nem ismerek magamra.Úgy érzem egyáltalán nem kívánom õt, sõt ha lehet kerülöm, hogy vele legyek.:( Sajnálom de nem tehetek róla.Szeretem õt de már nem kívánom.Mostanában észrevettem , hogy kacérkodom a férfiakkal és rengeteget fantáziálok más pasikról.Én sem tudom mitévõ legyek....Nem akarom õt elveszíteni mert nagyon szép kis család vagyunk.De másról fantáziálni amikor vele vagyok , hát nem szép dolog.Tehát nyugodj meg nem csak te vagy így vannak mások is!!! 30/N
Ilyenkor szokott az ember bele kezdeni a párcserébe. Ha elég stabil a kapcsolatotok akkor legálisan csinálja majd újra vissza találtok egymáshoz .Közben meg ízlelitek milyen is mikor már karjaiban vagy.
Én is szoktam igy lenni, nem szakitanék vele semmi pénzért mert szeretem és jol megvagyunk. Csak a sexet nem kivánom mindig, ami lehet tablettátol is meg most heverem ki azt, h nincsenek körölöttünk a szulei, mert összeköltöztünk és el tõlük jo messzire:D De most a munkával vannak problémák , mert nincs.azt hittem Pest jobb lesz :( Ne aggódj ilyenkor, ha fantáziálsz a nap végén lepd meg a párod vmi finom kajával aztán teperd le. Hidd el hálás lesz és az a te lelkednek is jot tesz. Kérj tole 1 lazito masszást, nálam az minden feszultséget visz :D

A pasik miért szeretik annyira ha két csaj "játszadozik" egymással? és miért akartok annyira benne lenni egy hármasban? :$

Legjobb válasz: Mert a férfi az olyan,hogy izgatja egy szép nõ látványa. És mi jobb egy nõnél? Két nõ! Nekem régebben megvolt a két nõ együtt,de ma már nem fantáziálok róla.

Mert a férfi az olyan, hogy izgatja egy szép nõ látványa. És mi jobb egy nõnél? Két nõ! Nekem régebben megvolt a két nõ együtt, de ma már nem fantáziálok róla.
Én lány vagyok, de engem is izgat a két lány egy pasi felállás.
Azért szeretik a pasik, mert a csajok érzékiek egymáshoz, és bár ezt mi pasik sokszor nem tudjuk, ez az érzékiesség kell ahhoz hogy a szex ne csak szex, hanem szeretkezés legyen. A szeretkezés pedig élvezetesebb mint a szex. Ráadásul szinte leírhatatlanul izgató amikor két nõ egymást kényezteti. A hármas szex pedig fõleg a szexuális kíváncsiság miatt fordul meg az emberek fejében, illetve olyan esetekben amikor a párok egyik tagjának jelentõsebb nagyobb szexuális étvágya van mint a másiknak. Nincs ebben semmi rossz, sok tapasztalatot lehet szerezni így is, amit késõbb kettesben is felhasználhattok, illetve a testeteket is jobban megismerhetitek miközben ketten kényeztetnek, illetve új dolgokat fedezhettek fel. Persze elõtte érdemes mindent megbeszélni párotokkal mielõtt egy ilyenbe belementek, illetve ha már mindent kitárgyaltatok érdemes a harmadik féllel is elbeszélgetni errõl.
"Akit nehéz kielégíteni, annak kell több férfi egyszerre, mert egy nem bír vele. Gondolom" Ez hülyeség, nõk közül legalább annyi szeretné, mint fordítva.
1 férfi teherbe tud ejteni több nõt, de 1 nõ csak 1 férfitól tud teherbe esni. :)
Miért, a lányok miért akarnak két pasit?
Akit nehéz kielégíteni, annak kell több férfi egyszerre, mert egy nem bír vele. Gondolom.
A kérdező hozzászólása: hàt.. 4 kéz két szàj dupla élvezet:D
Két legyet egy csapásra, a legjobb kifejezés a dologra.De mért ne?Vannak nõk akik két pasival bújnak ágyba.

Egy két nőnek miért jó ha szex közben meg alázzák őket és miért élvezik annyira?

Legjobb válasz: talán mert perverzek...amúgy meg van aki azt élvezi, hogy teljesen átadja magát a másiknak és a másik tag dominanciája okoz neki élvezetet, persze elõfordul, hogy a csaj szar az ágyban,s ezért hajlandó minden megaláztatást elviselni, közben tetti, hogy élvezi a dolgot, mintsem kiderüljön az, hogy nincsenek jó adottságai az ágyban.

talán mert perverzek...amúgy meg van aki azt élvezi, hogy teljesen átadja magát a másiknak és a másik tag dominanciája okoz neki élvezetet, persze elõfordul, hogy a csaj szar az ágyban, s ezért hajlandó minden megaláztatást elviselni, közben tetti, hogy élvezi a dolgot, mintsem kiderüljön az, hogy nincsenek jó adottságai az ágyban.
Én kifejezetten szeretem, hogyha a férjem bárhova rámélvez, sõt, azt is szeretem, ha orál szexnél kicsit "rásegít" a dolgokra :) Ja, és nem érzem alázásnak... És õ is készségesen aláveti magát az én akaratomnak, ha úgy hozza a sors :P Amilyen a hangulatunk, és sosincs belõle vita, hogy most ki mit is akar csinálni, spontán élvezzük egymás társoságát :P
Mert egyszerûen jó! Van aki másra bukik. Én imádom, aikor felém kerekedik, tépi a hajam, megharap, kényszerít a szopásra, esetenként megver, vagy öklöz. De csak akkor ér valamit, ha mindketten élvezitek. :)
én röviden válaszolnék.. szerintem azért mert a nõk szeretik érezni hogy a pasi akivel épp szexelni felettük álló vagyis a férfi az úr és ez jó érzéssel tölti el a nõket ha gyengének érezzük magunkat egy erõs védelmezõ , , farok" között. Szóval szeretjük ha dominálnak minket irányítanak van mikor ezt kicsit erõszakosabban is :)
Ez jó kérdés! csak nem úgy, ahogy feltetted:) Én inkább azt kérdezném miért érez sok nõ megalázásnak természetes domináns rituálékat? "A szex annál jobb, minél mocskosabb" :) Vegyünk egy példát, mondjuk az arcra élvezést. Ez sok nõnél van szint felett, és gondolom erre te már a megalázást mondod. A kérdés az, hogy miért? Férfi fejjel a szexben kiélvezed, megszerzed, magadévá teszed a másikat. Annál inkább lesz tiéd a másik minél kevesebb a tabu. A jó szex nem csak fizikailag, hanem fejben is kielégít. Minden tabu rontja ezt a fejben kielégülést, mert minden ilyennel kevésbe érzed, hogy magadévá tetted, tehetted a másikat. A példának felhozott rituálé is ilyen, nem kell mindig, néha jó és a legjobb a tudat, hogy mehetne. Nõi fejjel kevésbé tudok gondolkodni, lévén férfi vagyok:) de a lényeg valahol az, hogy az okos nõ tudja mi kell a férfinak :) Miért élvezi? már bocs, de miért ne tenné?:) a nõ választ pasit, nem az a normális, hogy örül annak amit választott és megszerzett?:) Jahogy a választás nem tökéletes? - hát itt jön elõ a kényszer szex, kegyelem szex, az adok is de mégse, a csurgatok de még gondolkodom, a nem kell de mégse keressen mást amíg én nem találtam jobbat, stb.stb. szóval a nõi taktikázás szépségei, amikor saját magát is sikerül átvernie :) Összefoglalva egy sorba, ha az a pasi álmaid pasija ilyen kérdést nem teszel fel, max olyat, hogyan csücsöríts, hogy neki még jobban tetszen... (bocs, nem bántás!)
Mert olyankor a pasim szabadjára engedheti minden elnyomott perverz vágyát, és olyankor egy vad alfahímet látok benne, magamat pedig egy olyan szexuális tárgynk, amin õ szórakozhat, és bizony ez néha nagyon fel tud felizgatni. 20/L
Én csak egyszer érezném magam megalázottnak szex közben... arcon vágnám a párom bármilyen szerelmes vagyok belé, és közölném "Ezt ne!" mert elhagylak. De szerencsére nem aberrált, nem akar a képembe élvezni, vagy megütni, tépni a hajam, vagy bármi olyan amire szerintem semmi szükség. Ezek nélkül is rendkívül élvezzük a szexet és imádjuk egymás minden érintését. Talán maradi vagyok...?
hát nem tom de ez olyan gusztustalan. Az én pasim azt szereti ha hangos vagyok mikor elélvezek. szóval érdekes ez. de én úgy vagyok vele hogyha engem megalázna valaki akkor többet tutira nem lenne esélyes se arra hogy szóba álljak vele
Mindenki más, én imádom ha aláz közben.Nekem ez jön be, szeretem a vadságot, minnél vadabb annál jobban élvezem.Mikor a hajamba markol teljesen elalélok, és még sorolhatnám.Ez egy típus nincs ebben semmi különös.:)
Én eléggé vad vok az ágyban és irányító típus, nekem a volt bnõm azt mondta azért jó mert érzi, hogy tényleg nõ és egy valódi férfival van, sõt akiket megkérdeztem errõl nagy százalékban ugyan ezt mondták
Férjem szerint egy perverz ribanc vagyok. És imádja.
Ki mit ért megalázás alatt?!!

Miért van az, ha eltelik egy-két év már nem csókolóznak annyit?

Nem csak nem csókolóznak, mint az elején,hanem már a szájra puszi is szinte megsz?nik.Csak odaérinti a száját és kész.

Legjobb válasz: Egy élõ ellenpéldát tudok erre mondani. Kereszt szüleim 50 évesek 30 éve házasok. Sokszor mesélte keresztapám ,hogy hogyan udvarolt meg mennyit ment meg a szülõk stb. A mai napig kézen fogva sétálnak az utcán/bárhol, munkából hazafelé menet csókkal üdvözlik egymást, keresztapám heti szinten ad virágot. A múltkor a nyaralóban egy szobában aludtunk és hajnalban arra keltem fel ,hogy keresztapám mondta keresztanyámnak ,hogy "szeretlek" keresztanya félálomban "én is szeretlek drágám" ez ébredés elõtt volt, szóval nem épp együtt voltak:) Így bátran ki merem jelenteni ,hogy a szerelem nem veszett ki a világból.

Egy élõ ellenpéldát tudok erre mondani. Kereszt szüleim 50 évesek 30 éve házasok. Sokszor mesélte keresztapám , hogy hogyan udvarolt meg mennyit ment meg a szülõk stb. A mai napig kézen fogva sétálnak az utcán/bárhol, munkából hazafelé menet csókkal üdvözlik egymást, keresztapám heti szinten ad virágot. A múltkor a nyaralóban egy szobában aludtunk és hajnalban arra keltem fel , hogy keresztapám mondta keresztanyámnak , hogy "szeretlek" keresztanya félálomban "én is szeretlek drágám" ez ébredés elõtt volt, szóval nem épp együtt voltak:) Így bátran ki merem jelenteni , hogy a szerelem nem veszett ki a világból.
Minállunk is kevés a csók, egy év után!És jól megvagyunk!szerintem ez normális csak pár hónap dúl a szerele!!
Túl sok a kamu
Mi másfél éve vagyunk együtt, és már 2 hét után se különösebben csókolóztunk sokat. Barátom nem szeret, nem akar, nem tudom miért... Puszilgatjuk egymást, meg néha 1-1 csók, de amúgy nem nagyon van, nem tudom miért, igazából eddig nem is gondolkoztam rajta, mivel nem is hiányzott. :D 21L
Nem tudom, nálunk nem csökkent az intenzitás pedig 3 éve vagyunk együtt.
Nem, én hagyománytisztelõ vagyok, van nálunk sok csók, és nem csak szájrapuszi.
Hát én ilyet akkor tudok elképzelni, ha alaphangon nem vonzódnak egymáshoz a felek (legalábbis az egyik biztos nem), hanem csak a szerelem hatására jön ez a dolog. Aztán amint ez a "lila köd" meg kezdeti izgalom feloszlik, elmúlik vele együtt a vonzalom is.
Mi rendszeresen csókolózunk több mint két év után is. A csók jó dolog :)
Mi kb ugyanannyit mint az elején 3 éve vagyunk együtt
A kérdező hozzászólása: Akkor nálunk már baj van, több mint 2 éve együtt vagyunk
:D :D :D

Nekem annyi problémám lenne, ha leszedek 1 játékot pl Crossfire. Akkor nem nyissa meg. És ez egy két játéknál meg van. De nem tudom, h miért. Valaki segítene?

Legjobb válasz: Meg kell nézni az adott játék gépigényét. Igényel-e más programokat. Pl.: directX, NET framework, stb.

Meg kell nézni az adott játék gépigényét. Igényel-e más programokat. Pl.: directX, NET framework, stb.
írd le, hogy milyen játékokat nem nyit meg ill. írd le a géped konfigurációját
Nem nem nyitja; nem nyissa!

Miért annyira szívtelen egy-két anya, hogy hagyja sírni a gyermekét?

Legjobb válasz: A hiszti és az ok nélküli (fáradtság okozta) sírás ellen van, hogy nincs jobb módszer. A baba is csak így tanulja meg, hogy mikor felesleges sírnia (pl. mert nem akar este elaludni).

A hiszti és az ok nélküli (fáradtság okozta) sírás ellen van, hogy nincs jobb módszer. A baba is csak így tanulja meg, hogy mikor felesleges sírnia (pl. mert nem akar este elaludni).
Vedd már észre magad, hogy tízbõl kilenc anyuka felháborodik a nézeteiden. Inkább nézz magadba és gondolkodj el ezen egy kicsit. A sírás, mint ahogy a nevetés is az élet része. Az is természetes dolog, amit meg kell hogy tanuljon a gyerek. Mert ha soha nem fog sírni akkor az elsõ alkalommal halálra fog rémülni, hogy mi is az a sírás ami folytogatja. És mint tudjuk nem csak akkor sír az ember ha szomorú, hanem ha nagyon boldog akkor is. Tehát ne akard a gyereket ennyire megkímélni a sírástól. Hiszen a fájdalomtól sem tudod õt megévdeni. A porszívózásról meg csak annyit hogy az én gyerekem még soha nem sírt a porszívó és egyéb háztartási gép zajoktól mert soha nem suttogtunk mellette. Meggyõzõdésem, hogy normál zajok mellett is tud és kell hogy tudjon aludni a gyerek. Õ ezt megszokta és nem zavarják az alap zajok. És úgy gondolod, hogy akinek a gyereke sír a porszívó zajátol az koszosodjon is meg? Na ne nevettesd már ki magad. Rémes ez a teória. Szerintem fordulj pszichológushoz mert elég beteges ez a sírástól való parázás. Ez nem szégyen de nem is egészséges gondolkodásra vall.
A kérdező hozzászólása: A porszívózás csak egy példa volt, mondhattam volna mosogatást is:-) Pszichológusra meg Neked van szükséged, mert fel tudod húzni magad egy idegen emberen:-)
Én nem húztam föl magam csak jót röhögök rajtad, meg azon, hogy megint feltettél egy buta kérdést. Sajnállak nagyon de még jobban a gyermekedet szánalmas vagy.
Egyetertek az elottem szoloval es szerintem meg rengeteg anyuka!!!!!!
Szerintem nem megbélyegezni akarta az anyukákat a kérdezõ! Csak õ nem érti hogy vki hogy bírja ki hogy sír a gyereke. De próbálja megérteni és ezért tette fel a kérdést. Szerintem ez már haladás! Hát igen kicsit súlyos az hogy "szívtelen", de lehet nem tudott rá hirtelen más szót! A kérdezõnek: A porszívósra: én értem hogy hogyan értetted. Igen van olyan hogy az anyuka már nem bír mit tenni és feladja és elkezd porszívózni, vagy vmi házimunkát a gyerek meg üvölt, hallottam már ilyet. Nehéz ám ez is. De, lehet hogy éppen próbál az anyuka lehiggadni, mert hát nem könnyû egy állandóan síró gyerekkel, vagy éppen csalódottnak érzi magát nagyon. Nagyon tud az fájni egy anyának ha mindent rendbetett a pici körül mégis ordít mint a sakál. Én mindig próbálom megérteni és megvizsgálom más oldalról is a mások gondolatait, cselekedeteit, hogy õk azt miért úgy csinálják ahogy. Mindig próbálom megérteni a másikat, persze attól én még nem változok meg. De ha vmi tetszik azt lehet alkalmazom, ha meg nem elfogadom és tiszteletben tartom, de semmiképp sem kezdek el rajta vitatkozni, nincs értelme. Amúgy én is úgy gondolom, mint ahogy már ezt olvastam vmelyik kérdésben, vagy itt is, hogy azért 3-4 hónapos koráig talán nem mindig azért sír, mert hisztizik, hanem mert vmi baja van. Amúgy meg az anya érzi, hogy mit kell tenni. Felvenni, nem venni, csak odamenni és nem felvenni. Mindenki úgy csinálja ahogy jónak látja, mindenki a legjobb tudása és érzése szerint próbálja csinálni. Tehát a lényeg, nem szívtelen, csak próbálja a gyerekét ne velni, terelni, megoldást találni a problémára, ami nem könnyû.
A kérdező hozzászólása: Egyetértek Veled, de az, hogy "vissza tud élni a szerettel" abban nem osztom a véleményed. Hogyan is lehetne a szerettel visszaélni?? Hogy jövünk mi ahhoz, hogy egy beszélni nem tudó baba jelzését felülbíráljuk?? Vagy szelektáljunk? Olyan NINCS, hogy egy baba ok nélkül sír. Én már befejeztem, mert úgylátszik, olyan mintha egy kútba beszélnék... Megyek a családommal a buddha kiállításra, ott több hasznom van:-)
Szia! Sógornõm is felkapkodja 1 éves kislányát minden nyikre! Nos õ már WC-re is alig tud menni, a gyerek folyton az oldalán(már õ is mondja, hogy a függeléke). Azért ez sem normális, ha a gyereket le sem lehet tenni fél percre sem, mert mindjárt az anyja után sír. Olyankor hiába próbálja más felvenni, nem nyugszik a kislány!és így szerintem nem vezet jóra, hogy mindig felkapkodom a babát. És igen is korábban kell elkezdeni, hogy már kicsiként is tudjon picit egyedül ellenni(úgy értem, hgoy azért persze szemmel tartva, de nem kézben)! Barátnõm is mondta, hogy eleinte õ is mindig felvette minden sírásra, de aztán még ha megszakadt is a szíve, kicsit hagyta, ha tudta, minden rendben. És a kicsi nevetõs, eleven, cserfes kisbaba!!!!
Hát nekem kicsit azért rosszul esett, hogy én próbáltalak kicsit megvédeni, meg megvilágítani más oldalról a te véleményedet, hogy hátha más is meglátja amit szeretnél mondani, erre te meg kiforgatod a szavaimat. Kívánom neked hogy szép, egészséges kisbabád és gyermeked legyen, de az õ szavait és érzéseit soha ne forgasd ki. Minden jót!
Azt hogy visszaél a szeretettel úgy kell érteni hogy ha túl sokat adunk neki még több kell, ami természetes, de az anyának is van azért egy picike élete. Attól még imádjuk és szeretjük a gyermekünket.
A kérdező hozzászólása: Szekta??? Mert nem hagyom magányosan bömbölni, reményvesztetten? Megéri felkapkodni, kislányom SOHA nem sír, max nyüszög, ha álmos. Nem kell sírnia... Aki úgy tud porszívózni, hogy közben hallja a gyereke ordítását, az igenis szívtelen. Ez megint csak az egy gyermekes anyukáknak szól, mert nekem is 1 férjem van, egy háztartásom...stb.
Akkor vedd fel mindíg és ne is hagyd egyedül levegõt se venni azt a szerencsétlen gyereket, csak ne sértegess már anyákat akik normálisan nevelik a gyerekeiket és nem folytják meg az állandó pióca viselkedésükkel a gyerekeiket. Ez itt nem a vitatkozás helye, arra hivatott az oldal, hogy segítsük egymást, nem pedig arra, hogy megbélyegezzünk másokat. Te csak neveld úgy a gyerekedet ahogyan te jónak látod, de ne ítélj el másokat azért mert õk nem a te nevelési elveidet követik. Véletlenül nem valami szekta tagja vagy? Mert azok szoktak ilyen elvetemülten gondolkodni.
Én egyáltalán nem érzem magam szívtelennek. A lányom mellett máshogy nem is lehetne létezni, csak ha hagyom sírni. Különben nem lenne tisztaruha, ebéd a fiamnak... Úgyanis a nap 24 órájából képes 18 ordítani. Itt a mai nap példának reggel 5-kor kelt (éjjel alig aludt), napközben 2!!! percet aludt, letettem és üvöltött. Most is üvölt a pedig a lábamon fekszik. Egyetlen esetben fejezi be ha járkálok vele a lakában...-de nem vagyok hajlandó egész nap a köröket róni. Nem is hiszem, hogy ez normális lenne. Mindenki gondoljon amit akar, én már hagyom sírni (pedig nem is olyan rég úgy gondoltam, hogy soha). Ha szeretnék néha eljutni a wc-re v. zuhanyozni akkor muszáj...
Nemtudom Neked van - e már gyereked, mert amíg nekem nem volt én is azt gondoltam soha nem hagyom majd sírni.Most egy 31 hónapos lányom és egy 7 hónapos fiam van, és bizony elõfordul hogy kánonban...Természetesen ha tudom hogy baj van nem hagyom Õket ordítani, de a gyerekek pontosan tudják hogy a sírást nehezen bírja a szülõi szív, el lehet vele érni egy-két dolgot.Úgyhogy szerintem nem szívtelenség, de muszáj következetesnek lenni, még mindig jobb mintha kikerül a nagyvilágba, és akkor jön rá hogy nem Õ irányít.
Én sokszor hagyom sírni, ha tudom, hogy jól elláttam, eleget foglalkoztam vele, tudom, hogy nincs semmi baja. Meg kell tanulnia hogy anyának van más kötelezettsége is, mint neki ugrálni... Mindíg elmondom, hogy szeretem, és itt vagyok, ha kinéz látni fog, de én most mást csinálok. Ügyes, ezt már meg is érti, és tud egyedül játszani... Az elalvás az viszont még mindíg csak sírás után sikerül... De remélem ezt is megtanulja egyszer. Szerintem az a szívtelen, aki nem szab határt a gyerekének. Az a gyereknek sem jó.
A kérdező hozzászólása: Van gyerekem. Mindig, de mindig felvettem és abajgattam, ha sírt, függetlenül attól, hogy a lakás mennyire szalad. GYED-en vagyok, ez a dolgom. Akiknek a második gyermekük, azoktól elnézést kérek, ott nem mindig lehet ezt megoldani. Kislányom kiegyensúlyozott, boldog baba. Ha nem éhes, pellus tiszta, még lehet szeretetre, közelségre szüksége, nem pedig taktikázik. Következetesnek 3 éves kor után kell lenni, addig maximális szeretet és figyelem elég.
A kérdező hozzászólása: Ja, és köszönöm, hogy idióta kérdésre is szakítottatok idõt!
Az idióta kifejezést azért írtam, mert sértõ volt a kérdésed megfogalmazása. Az én lakásomban nincs rendetlenség, és az én gyerekem mégis kiegyensúlyozott boldog baba, mert mindettõl függetlenül szoktam szeretgetni. Tehát nincs szeretet hiánya, de igenis meg kell tanulnia, hogy nem mindíg az van amit õ szeretne. Amúgy megkérdeznélek, hogy ha neked 24 órából 20 órát sírással tölt a gyermeked, (mer ilyen is van), akkor te mindíg fölveszed és ringatod, és soha nem is csinálsz mást? Nem eszel, nem mész wc-re stb...? Hát nem hiszem, úgyhogy nincs jogod ítélkezni más édesanyák felett, akik esetleg normálisan szeretnék nevelni a csemetéjüket és nem az "én központúságot" sulykolják a gyerekükbe.
A kérdező hozzászólása: Valóban minõsítettem, ezért elnézést kérek mindenkitõl, akit megbántottam. Sokat kell még csiszolnom a modoromon, rajta vagyok. Nem, valóban nem sír 20 órát a kislányom. Amúgy ki kellene próbálni maximálisan "abajgatni" pár napig, talán csökkene ez az idõintervallum. Ki tudja, talán beválik. Egy gyermek mindig a szüleit tanítja, azért van. Az én központúságról annyit, hogy 3 éves koráig Õ egy velem. Addig õ a sírni hagyástól csak bizalmát veszíti, nem pedig "megtanul" belõle bármit is.
A kérdező hozzászólása: Érdekes, én minden nyikkra felveszem és nagyon jó baba. Boldog, mosolygós, kiegyensúlyozott és ezt mindenki szóvá is teszi, ami nagyon hízelgõ. Ezzel a módszerrel, mindig van meleg étel az asztalon, meghitt, harmónikus családi légkör leng körül és tiszta, rendes az otthonunk. Én sem vagyok szuper anyuka, SÕT, de a szívem megszakad mikor meglátok egy könnycseppet.
uram Isten hát mi van itt??????
A kérdező hozzászólása: Köszi, hogy megvédtél, de ezt önzetlenül kell tenni, nem azért, mert vársz érte valamit. Köszi, köszi, köszi, de volt egy pont, amiben nem osztottam a véleményed, van ilyen. Túl sokat adni szeretetbõl?? Hmmm...

A pincsik miért nem olyan divatosak mint mondjuk a csivavák? Mind a kettõ kicsi és baromi ronda. Ráadásul a mentalitásuk is hasonló! és mégis egy csivava ára vagy háromszor annyi mint egy pincsinek.

Legjobb válasz: Pi az, hogy pincsi? Nem találok ilyen fajtát a listában. Pincserek vannak több fajta is, ezekre gondolsz? Affenpinscher Dobermann Német pinscher Osztrák pinscher Törpe pinscher

Pi az, hogy pincsi? Nem találok ilyen fajtát a listában. Pincserek vannak több fajta is, ezekre gondolsz? Affenpinscher Dobermann Német pinscher Osztrák pinscher Törpe pinscher
A legtöbb pekingit nem találom szépnek...Ám egyszer megtetszett nagyon egy, teljesen más volt mint a többi...Nem szerettem a pincsiket de ez nagyon megfogott...2 hét múlva az enyém lett.Kirakták az utcára.Még nem találkoztam hozzá hasonló kutyával, szívós, hûséges, erõs kutya volt.És szó szerint erõs , egyszer rá küldtek 2 kutyát, szerencsére egyik se bírt vele.A másik meg az, hogy fájdalom csillapító nélkül bírta ki a rákot( az orvos nem tudta mi a baja, csak amikor már meghalt)...
Nekem ilyen fajta tiszta nem tudom milyen palotapincsi-tibeti spániel keverékem van: [link] Amikor hosszú a bundája, akkor azt mondják rá, hogy palota pincsi, tibeti spániel, perzsa macska. Ha rövid, akkor hallottam már kölyök dobermann-nak, boxernek, és számtalan más fajtának elkönyvelve. Talált kutyus, tényleg nem tudjuk milyen. Nekünk aranyos.
Nekem pl. küllemre jobban tetszik a "pincsi" mint a csivava, de egyik kutyát sem választanám, ha lenne lehetõségem. Nálam ez úgy mûködik, hogy ha ismerek egy fajtájú kedves kutyát, akkor felõlem mondhatnak róla bármi rosszat, nem fogok ítélkezni.
Kullemben miben volt mas egy pekingi mint egy oreg neni pincsije?
Attól, hogy hasonlít a pekingi palotakutyára, még elõfordulhat, hogy DNS vizsgálattal se lehetne közelebbi rokonságot kimutatni köztük, mint bármely más véletlenül kiválasztott kutyával. Van egy csomó szaporító, a "nénikék" is pároztatják egymás közt õket, tehát utánpótlás van bõven.
Mármint az egyetlen tenyésztõ ennyire nem figyel, kinek ad kutyát? Vagy külföldrõl hozzák az alapanyagot a szaporítók?
Amúgy érdekelne, hogy ha egyetlen tenyésztõ van, akkor honnan jön ez a sok pincsi?
# 4, na errõl beszélek. Ritka, mint a fehér holló, mégis sokan azt állítják a saját kis keverékükrõl, hogy fajtatiszta pekingi palotakutya.
Egyszer láttam igazi pekingit, köze nem volt a lakótelepi nénik "pincsijeihez".
Sejtettem. Pekingi palotakutyát ugyan mutasson már nekem valaki! Én még sose láttam élõben. Van nagyjából egy tenyésztõ Magyarországon, a lakótelepeken meg minden tizedik öreg néninek palotapincsije van. Az én fogalmaim szerint, a palotapincsi a pekingi palotakutyára nyomokban emlékeztetõ (szõr, méret, turcsi orr) lakótelepi keverék. Tehát ha valaki itt azt állítja, hogy neki pekingi palotakutyája van, akkor legyen szíves a törzskönyvet bescannelni vagy lefényképezni és belinkelni, mert addig senki se fogja elhinni amit állít! Ha mégis tudtok nekem törzskönyves "palotapincsit" mutatni, akkor máris jobb lesz a napom! Tényleg örülnék neki!
pincsi = Pekingi palotakutya a pincserek ugy néznek ki mint egy mini dobermann :D Nekem pl. "pincsim" van a barátnõmnek meg csivavája, az életbe nem cserélném el, úgy hogy szerintem ízlés kérdése, mint ahogy az is, hogy Én abszolút nem látom rondának egyiket se fõleg nem a pincsiket :)
Törpe pincserre gondolsz? A kérdésedre a válasz: a csivaváknak jobb a reklámja, rengeteg külföldi híresség tart/tartott ilyet, sokaknak ezért kell mindenáron ez a fajta és ezt jól meg is lovagolják a szaporítók... Ronda kutyák? Olyan nem létezik. Én nem szeretem az uszkárokat, nem tetszenek és sokszor bohócot csinálnak belõlük az idétlen nyírással, de soha nem mondanám rá, hogy ronda. Tudod mi ronda? A vakondpatkány: [link]
heni. bianka az cigányos név.
Bia van pina, Heni hol a tenisz.
Közölném hogy nincsen idõm a hülyeségeire.
Speciel most Heni érdekelne, mert Biatorbágy neve ugrik be a másikról :
Bia cica, Heni tehén.
Bia. Ismertem egy Henit és az egy hatalmas nagy ribizli volt, akin fél Magyarország átment
Egyik se egy olyan "Hû, õ kell!" név számomra. A Bia névrõl egy "egyszerû" lány ugrik be, de ez nem feltétlenül van így . A Heni névrõl meg egy régimódi.
Henit, mert eddig csak egy Heni nevû lánnyal találkoztam, de õ elég jól nézett ki.
A kérdező hozzászólása: melyik cica melyik tehen? #Asot
Dobogós lettél a leghülyébb kérdések ranglistáján ma.
az egyikrõl egy cica a másikról egy tehén
hàt engem biankának hivnak és utálom a nevem xD szoval, ismerek egy jo pàr biankát , a biankák olyan titokzatosak szoval vagy jol jársz vagy nem , van 2 heni nevû évfolyam társam az egyik roszabb mint a másik , egyik kifejezeten csunya, a másik szép de a hangja mint ha tàblàn huznád a körmöd , de a heni az olyan régies név szerintem de hát te vàlasztásod!! :D

19 hetes kismama vagyok. Már két éve nem dohányzom és egy pár hete néha annyira kívánom, hogy rágyújtsak. Miért lehet ez az érzés?

Nem hiszem el,hogy épp a cigit kívánom ennyire.Persze próbálom kibírni,de bosszant,hogy miért van ez.Hogy jutott eszembe,mikor a környezetemben sem dohányoznak.Éreztetek már ilyet,tudom hülye kérdés.

Legjobb válasz: Szia.Én nem voltam soha erõs dohányos, sõt csak ilyen alkalmi, de nekem is volt hogy majd meghaltam egy szálért.Nem lehet tudni az ember szervezete mikor mire kívánkozik, pláne terhesen.De jelenleg nem lenne szívem a baba miatt rágyújtani, ááá.Õ még olyan védtelen.Te is biztos meg tudod állni.

Szia.Én nem voltam soha erõs dohányos, sõt csak ilyen alkalmi, de nekem is volt hogy majd meghaltam egy szálért.Nem lehet tudni az ember szervezete mikor mire kívánkozik, pláne terhesen.De jelenleg nem lenne szívem a baba miatt rágyújtani, ááá.Õ még olyan védtelen.Te is biztos meg tudod állni.
Szia! Én is 1 évvel a teherbeesés elõtt, viszonylag könnyen leszoktam a cigirõl. Már el is felejtettem, szinte soha nem kívántam, de érdekes, hogy most 17 hetes terhesen már nekem is 1-2 alkalommal átfutott az agyamon, hogy de jól esne most rágyújtani...persze meg bírom állni, de mindenképpen érdekes.
A kérdező hozzászólása: Hú, már azt hittem megõrültem, de látom nem csak én vagyok így.Akkor Nektek is kitartást!:-))
Dettó! Terhesség alatt én is nagyon kívántam nem tudom miért elõtte 1, 5 szoktam le de akkor se szívtam 4 többet 1 nap, most hogy szoptatok még jobban kívánom de azért a baba miatt kitartok és nem gyujtok rá! Kitartás neked is! boldog babavárást!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!