Találatok a következő kifejezésre: Miért alszik folyton (9 db)

Miért alszik el folyton a cicimen?

2 hónapos lányom, ahogy cicire teszem elkezdi szívni és 2-3 perc múlva bealszik. Ez után folyton ébresztgetni kell, így a szoptatás akár egy órába is beletelik. Félek, hogy ez a tej rovására is megy, mert szinte alig szívja. Úgy t?nik, mintha csak cuclikázna. de közben lassan jön a tejcsi. Mit csináljak vele? Ez már nekem is nagyon idegtép? és fárasztó.

Legjobb válasz: Szia! Ugy látszik a kislányok ilyenek énis ezzel a problémával küszködöm.Ráadásul így még csak jól sem lakik ezért nem is alszik sokáig csak max negyed órát és minden kezdõdik elõrõl. Remélem tudnak neked segíteni,kíváncsian várom mit írnak neked. Azért sokk sikert!

Szia! Ugy látszik a kislányok ilyenek énis ezzel a problémával küszködöm.Ráadásul így még csak jól sem lakik ezért nem is alszik sokáig csak max negyed órát és minden kezdõdik elõrõl. Remélem tudnak neked segíteni, kíváncsian várom mit írnak neked. Azért sokk sikert!
Hát szerintem ilyen szituba sajnos nem sok mindent tehetsz. Max. hogy megszpotatod berakod a kiságyába és utána lefejed a tejcsit. Ha már tényleg nagyon fárasztó ezt add neki:a lefejt tejcsit cumisüvegbõl. én ezt csinálnám. Jó babázást neked :)
A lányom 1 hónapos, õ is elkezdte az utóbbi pár napban, hogy 5 perc alatt kiszívja a mi neki kell, és elaszik. Én nem tudom, hogy kell ébresztgetni a babát, nekem semmire nem ébredt fel, és ennek következménye, hogy óránként cicit kér. Erre csak azt tudom mondani, hogy ne adj neki, csak 3 óránként, akkor megtanulja, hogy mikor kap, akkor enni kell, mert csak 3 óra mulva kap megint. Kicsit szívtelennek hazgzik, de beváli. VAgy etesd igény szerint akár óránként is...
A kérdező hozzászólása: Én is arra gyanakszom, hogy éhes marad, mert fél óraalvás után felébred egybõl sír és ha ébren van is nem bír ki fél óránál többet sírás nélkül és egész nap nyugtalan. Pedig 70-130 g között eszik, csak gondolom olyqan lassan eszi meg, hogy éhes marad utána. Vagy már nem tudom mire gondoljak.
Szia, a kislányom 2 hos, és mi is ezt csináljuk, de mi egész nap, mert elkezd cicizni aztán alukázik rajta egyet aztán 20 perc és megint cicikézni akar és ez igy megy egész nap. Én azt szoktam még ilyenkor hogy lefelyem odaadom neki cuclis üvegböl, megissza mindet mert jobban jön belöle, jollakik aztán alukázik 3-4 ora hosszát, és nem kell neki késöbb csak cuclisüvegböl , ert néha abbol iszik, ha valaki most ezzela hülyeséggel akar támadni, mert ugyan ugy cicizni szeret, de néha muszáj neki igy is adni hogy jol lakjon. Van amikor sokáig cicikézünk de a vége annak is alvás aztán oda a büfi.
na ha feladtad, fejd le, tedd cumisüvegbe és add neki oda abból. Ha lassan jön a tejed, az neki is rossz, uolyan fárasztó, mint neked. Tedd ezt egy ideig, aztán tedd vissza újra cicire, hátha a fejéstõl begyorsul a tejleadó reflexed és a szoptatás ideje is rövidebb lesz. Mert persze, hogy lassan jön a tej... hiszen gondolom elsõ perctõl kezdve így szoptatsz és a cici úgy állt be, hogy folyamatosan termel, lassan. Egyébként is folyamatosan termel, de normális esetben 2-3 óra múlva telik meg úgy, hogy az elég legyen a babának egy alkalomra. Tehát fejj egy hétig, hogy begyorsuljon a reflex. Sok sikert! Jaa, és ne add fel, csak anyatejet adj neki!!!!!!

Miért alszom rosszul ha tudom hogy másnap suli? Vagy simán csak hétköznap? Forgolódok és folyton felébredek a legkisebb zajra pedig én mélyen alvó típus vagyok vagy is voltam! Miért van ez suliidőben?

Legjobb válasz: szia:) mert a tudatodban ott van h suli és h korán kell kelni, dolgozat, felelés stb.:) és hiába nem gondolsz rá alvás közben, felébredsz, mert a tudatodba ott mozog, h jajj suli és nem soká kelni kell:) ez teljesen normális:)

szia:) mert a tudatodban ott van h suli és h korán kell kelni, dolgozat, felelés stb.:) és hiába nem gondolsz rá alvás közben, felébredsz, mert a tudatodba ott mozog, h jajj suli és nem soká kelni kell:) ez teljesen normális:)
Nem feltétlen a suli a baj, hanem az idõre kelés. Én is így vagyok vele, akkor is rosszul alszom, ha másnap csak kirándulás reggel vagy vásárlás és megy a busz vagy a vonat.

Miért van az, ha meztelen alszom folyton pisilnem kell?

Elköltöztem, egyedül élek, a lakásban meleg van, így nincs rajtam ruha. (Eddig sosem aludtam meztelen) 1 hónapja lakok itt, kb. 3 hete alszom meztelen, de mindig felkelek, hogy wc-re kell mennem. Ha van rajtam boxer akkor nem! Komolyan nem értem!

Legjobb válasz: Mégha úgy is érzed, hogy meleged van, könnyen áthül a veséd. A lábfejek is hidegebbek lesznek, az is okozhat gyakori pisilési kényszert.

Mégha úgy is érzed, hogy meleged van, könnyen áthül a veséd. A lábfejek is hidegebbek lesznek, az is okozhat gyakori pisilési kényszert.
A tested jobban lehül (mint gondolnád).
Nekem soha nem volt ilyen problémám, és igen régóta meztelenül alszok. "A lábfejek is hidegebbek lesznek": a boxer melegen tartja a lábfejet, vagy hogy kell ezt érteni?
Nekem meg hsson fakve mindig feláll
A kérdező hozzászólása: Hát... fura! Mindegy, most már húzok egy gatyát, ha aludni akarok.


Miért aludnék folyton? Állandoan álmos vagyok, napi 10 órát alszok. Ez normális?

Legjobb válasz: Lehet sziv, vernyomas problema pl, de (ha fiatal vagy) valoszinubb, hogy tulalszod magad. Ha tobbet alszol mint valoban szukseges, egesz nap almos es faradt leszel. 6-8 ora alvassal probalkozz.

Lehet sziv, vernyomas problema pl, de (ha fiatal vagy) valoszinubb, hogy tulalszod magad. Ha tobbet alszol mint valoban szukseges, egesz nap almos es faradt leszel. 6-8 ora alvassal probalkozz.
van munkád/iskola, vagy pedig otthon vagy? nyáron nekem is mindig az volt a problémám, hogy nem volt mit csináljak ezért hajnalig fenn voltam és 10-13 órákat aludtam, emiatt egész nap fáradt voltam.. próbálj meg valamilyen rendszert kialakítani, mindig ugyanakkor menj aludni és ugyanakkor kelj fel.. amikor felébredsz igyál zöld teát, stb.. ha egy idõ után sem változik semmi, menj el orvoshoz, az is lehet, hogy alacsony a vérnyomásod
A kérdező hozzászólása: Suliba járok, este 10-kor lefekszek aludni és 7-kor kelek fel. Suli után napközben is szoktam aludni, nem bírnám ki alvás nélkül. Ha nincs suli mégtöbbet alszok. Volt, hogy 17 orát aludtam mert semmi erõm nemvolt kikelni az ágyból, hideg is volt, fáradtnak is éreztem magam. Orvosnál már voltam de szerinte nincs semmi gond, bár nem igazán törõdik a dokim semmivel.
Egy pszichiáter megtekintése lenne a kívánatos! Ennyibõl csak vélelmezni lehet egy kiadós depressziót :(

Miért álmodozom folyton arról, hogy egy aranyos, kedves lánnyal együtt alszom, ha még sosem volt barátnőm és sajnos nem vagyok egy álompasi?

Az sem zavarna, ha csak úgy együtt aludnánk. Érezni akarom a forró testét, magahoz húzni és ölelgetni, hozzábújni.

Legjobb válasz: Én spec. rohadtul utálom ha alvás közben ölelgetnek. Szerintem egyáltalán nem kényelmes. Persze ha melegedtek, az más, de úgy aludni, hát szerintem az életben senkinek sem sikerült még. Elzsibbad a kéz, elkezdesz izzadni, mocorogni, horkolni, valaki nyáladzik is vagy álmában rúg, fejel, leköp. Sok sikert!

Én spec. rohadtul utálom ha alvás közben ölelgetnek. Szerintem egyáltalán nem kényelmes. Persze ha melegedtek, az más, de úgy aludni, hát szerintem az életben senkinek sem sikerült még. Elzsibbad a kéz, elkezdesz izzadni, mocorogni, horkolni, valaki nyáladzik is vagy álmában rúg, fejel, leköp. Sok sikert!
Mindenki megtalálja a neki való társat !!! Elõbb vagy utóbb ne csüggedj..
nekem már volt bnõm de senkivel sem aludtam... én is sokszor álmodozok ilyenrõl :/ , sõt van hogy vmi 10-12 éves gyereket ölelgetek a képzeletembe :D bár én nem vagyok rossz pali de talán majd ha 10kiló izommal több leszek szálkáson majd akkor...
azért, mert elidegenedett magányos ember vagy.
Énis ezt érzem
Mert [email protected] vagy
Te egy igazi balek vagy kedves utolsó. Ne haragudj de tényleg, azt hiszed/hiszitek, hogy majd "izmosan" (elbírom képzelni mennyit értettek ehhez a sporthoz) lesz egy normális barátnõtök?xd
A gond az, hogy a kedves aranyos lányok meg lóvés, sportkocsis pasikról álmodoznak, szóval a kérdés megoldhatatlan.

Miért alszok el folyton? Mit tegyek hogy ne aludjak el?

lassan egy hete elalszok!5:40kor keltem eddig és most 7kor kelek fel!igy el is kések az iskolábol... nem vagyok fenn tovább mint szoktam,semmi fárasztot nem csinálok.

Legjobb válasz: Állíts be egy órát csörögni, és tedd az ágyad mellé. Ha még így is elalszol (velem is elõfordult, hogy álmomban lenyomtam az órát, és elaludtam), akkor az órát tedd olyan helyre, ahol nem éred el anélkül, hogy fel kelljen kelned a lenyomáshoz. Így tuti nem fogsz elaludni. A "csak még öt percet"-effektust meg felejtsd el: ha öt perccel többet akarsz aludni, akkor feküdj le öt perccel korábbban!

Állíts be egy órát csörögni, és tedd az ágyad mellé. Ha még így is elalszol (velem is elõfordult, hogy álmomban lenyomtam az órát, és elaludtam), akkor az órát tedd olyan helyre, ahol nem éred el anélkül, hogy fel kelljen kelned a lenyomáshoz. Így tuti nem fogsz elaludni. A "csak még öt percet"-effektust meg felejtsd el: ha öt perccel többet akarsz aludni, akkor feküdj le öt perccel korábbban!
Vagy kérd meg valamelyik barátodat/barátnõdet hogy reggel x idõben csörgessen meg. :) Idõvel megszokod és nem fogsz elaludni.
Elvileg ha várod a másnapot (valami izgi vagy élvezetes dolog fog történni, és ezzel a gondolattal alszol el), akkor felkelsz idõben. A barát hívjon fel telefonon már csak ezért is jó ötlet. :)
A tavaszi fáradtság is okozhatja. Kérj meg valakit hogy menjen el reggelente hozzátok vagy csörgessen meg/írjon sms-t. Nincs aki fölkeltsen pl.szülõ/testvér?
Velem is elõfordult ilyen, amikor még suliba jártam. Szerintem ez jelzés, hogy nem pihensz eleget. Én pár hétig nem tanultam, nem érdekelt semmi, este lefeküdtem elõbb és kipihentem magam. Utána hosszú hónapokig fel tudtam kelni idõben... Szerintem próbálj meg többet aludni, nézd meg mi a fontos és mi nem és szakíts idõt az alvásra.
Belefáradtál ebbe az örökös koránkelésbe.Mindjárt lesz egy kis szünet, pihenj majd sokat.Egyél sok gyümölcsöt, zöldséget, fehérjét.Ezek jók tavaszi fáradtságra is.
hány éves vagy?fiú, lány? én mindíg akkor aludtam egész nap bármikor, mikor 1-2-hetes terhes voltam. Ez csak egy megjegyzés...
A kérdező hozzászólása: eddig mellettem volt az ébresztö és ugy keltem, most pedig hogy elaludtam feltettem az asztalra, ami 2méterre van, de igy is elaludtam
Ne legyen teljesen elsötítítve a szobád, mivel egyre korábban világosodik, így ez sokat fog segíteni!

Miért alszik be folyton a gázkonvektorom?

Ha bekapcsolom, és alapon van, akkor folyamatosan ég a gyújtóláng, de ha magasabbra emelem a f?tést, és eléri a kívánt h?fokot, nem egyszer?en visszaáll ?rlángra, ha nem kikapcsol, azaz kialszik.

Legjobb válasz: Nálunk ugyanez van! A válaszolóktól megkérdezhetném, hogy mennyibe kerül ennek a szelepnek a tisztítása?

Nálunk ugyanez van! A válaszolóktól megkérdezhetném, hogy mennyibe kerül ennek a szelepnek a tisztítása?
nálunk 15000+az alkatrész.balatonalmádi
Vagy ki kell tisztítani a "szelepet" ahol a gáz jön, vagy a kapcsoló ment ki. Nézessétet meg mielõbb, mert nálunk emiatt egy kisebb robbanás volt a fürdõben.
ezeket évente/kétévente illik kitisztíttatni. sztem ez maradt el nálad....
A kérdező hozzászólása: Ok. Köszönöm, akkor minden képen szakember.
nálunk is ez volt.elégett valami szelep és engedett.egyszer csak berobbant.nem vokltunk otthon szerencsére.ne játsz ezzel, azonnal szerelõ!
Nálunk 3ezret kértek.

13 éves vagyok és nagyon félek még nappal is a lakásban de amikor az este eljön mégjobban félek és a szüleim szobájában alszom de már úgyis félek folyton fölriadok az éjjel és fölkapcsolom a lámpát. Miért van ez hogy folyton félek? Mit tegyek?

Legjobb válasz: Hát annyit megpróbálhatsz hogy sötétbe kimész, teszel egy kört a konyhától szobáig, és fogod látni hogy senki nem ugrik rád Egyébként majd 2-3év múlva már nem fogsz félni 20/F

Hát annyit megpróbálhatsz hogy sötétbe kimész, teszel egy kört a konyhától szobáig, és fogod látni hogy senki nem ugrik rád Egyébként majd 2-3év múlva már nem fogsz félni 20/F
Majd ha idõsebb leszel és komolyabb gondjaid lesznek, elmúlik.
Ne nézz tévét este, kerüld a horrorfilmeket és mindent, ami gyilkolós. Olvass vidám könyveket. Nekem ezek segítenek. Korábban ért vmi trauma esetleg?
A kérdező hozzászólása: Úgytudom nem ért trauma és köszi a válaszokat
" a szüleim szobájában alszom" És a szüleid is otthon vannak?
Szerintem azért lehet ( bár nem biztos) hogy túl nagy a fantáziád, próbáld meg valahogy lekötni, bár nekem régen az is bejött hogy kitaláltam sztorikat és azokon gondolkodtam, ez eléggé leköti a figyelmemet. Remélem tudtam segíteni :D

Miért van az, hogy a csuklyás patkányom kinn alszik nem a házában és hogy folyton prüszköl?

Van a patkányomnak egy háza, ami relatíve nagy, nála nagyobb, tehát jól elfér benne, mégis inkább a sarokban az itató alatt alszik, vagy a ház el?tt... ez miért lehet?

Legjobb válasz: Van piros valadek az orra meg a szeme körül?

Van piros valadek az orra meg a szeme körül?
Valami irritälja. Mit hasznälsz alomnak? Egyedül tartod?
ne fenyõforgácsot tegyél alá. ha ez sem segít akkor vidd orvoshoz. az hogy kint alszik az nem hiszem hogy gond, enyémek is kint aludtak, házba csak enni jártak be. aztán kaptak függõágyat, azóta abba alszanak.
A kérdező hozzászólása: Egyedül, de folyton foglalkozok vele. Hát most kaptam azt a tippet, hogy újságpapírt tegyek be forgács helyett, mert lehet allergiás rá. Nem piros, sem válladéskos semmije.
A kérdező hozzászólása: *váladék
valszeg a forgacs lesz a gond, sok patkany nem birja. az enyemek alatt torolkozo van, amit ket harom naponta cserelek. ES LEGYSZIVES SURGOSEN VEGYEL NEKI PART!!!! Nem tudod potolni a fajtarsat. ha egyedul tartod, sokkal hamarabb meg fog betegedni es hamarabb meghal mintha lenne tarsa.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!