Találatok a következő kifejezésre: Miért akart tenni egy lány, akivel (2 db)

Miért akart féltékennyé tenni egy lány, akivel msn-en beszéltünk?

Van egy lány akivel beszéltem msn-en, és "megkérdem mit csinálsz? a pasimmal vagyunk és tudod ilyen pusssz meg ilyenek vannak... vele" és beszéltünk err?l ilyen hülyeségeket... de miért akkart féltékennyé tenni meg ez nem rával.

Legjobb válasz: ha nem jellemzõ rá, akkor lehet, nem is tud róla, hogy azzá tesz.

ha nem jellemzõ rá, akkor lehet, nem is tud róla, hogy azzá tesz.

Van egy lány, aki folyton tönkre akarja tenni a kapcsolatomat a barátommal, akivel már 8 hónapja együtt vagyunk. Miért teszi ezt velünk?

Van egy lány, aki folyton tönkre akarja tenni a kapcsolatomat a barátommal, akivel már 8 hónapja együtt vagyunk. Mindig kitalál valamit, hogy úgy találkozhasson, jópofizhasson vele, és hozhassa kínos helyzetbe, hogy én ne legyek ott, és a végén csalódásnak, féltékenykedésnek éljem meg. A lánynak két éves kapcsolata van (bár többek szerint a fiú már nem szereti, mert elég flegma vele... tudjátok szerintem is csak a nemi élet miatt marad mellette... bár a lány se nem okos, se nem szép). Most nyomul a barátom öccsére, aki mellesleg 15 éves, a csajszi meg 18. Minden lehet?séget kihasznál, hogy elszakítson a barátomtól. A baráti körbe sem tudtam miatta beilleszkedni, mert mindenkit meghívott, csak engem nem, így lassan a barátom is kimarad, ezért is engem tesz felel?ssé. Meg sem kellene, hogy említsem, de megteszem, hogy két éve, amikor ? bekerült ebbe a körbe, mindenki elfogadta, engem meg csak a többiek nevében is kiközösít... Nem értem miért jó ez neki. Hogyan tudja mindig úgy beállítani a dolgokat, hogy én vagyok a bunkó? Miért jó ez egy embernek, és miért mindig nekik sikerül mindent elérni az életben? Az olyanoknak akik tisztességtelenek?

Legjobb válasz: Szerintem mond a barátodnak is.

A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek, hogy válaszoltatok! A csaj 3 éve akar mindig keresztbe tenni nekem, csak most még feltûnõbben. Igyekszem megoldani a helyzetet, de azért eléggé kiborít már ennyi idõ után.
Szerintem mond a barátodnak is.
Én a te helyedben megmondanám ennek a csajnak a frankót.
És a barátod mit gondol róla? Am sztem ne foglalkozz a csajjal, elõbb-utóbb úgyis megunja. És mondd meg a barátodnak, hogy ne engedje nyomulni, mert neked ez az egész elég rosszul esik!
A kérdező hozzászólása: Tudom. És a csajszi semmit nem tud arról, hogy ez engem idegesít. Semleges vagyok felé. Néha azonban nálam is próbál bevágódni... :S A barátom is tudja, hogy mit gondolok a csajról.
Minél jobban idegesít, annál jobban fogja csinálni a csaj...Egy igazán erõs kapcsolat nem megy tönkre egy betolakodó miatt...
én lehet megrángatnám...
A kérdező hozzászólása: :S
A kérdező hozzászólása: Már közöltem vele párszor, de akkor is mindig lebunkózott.
A kérdező hozzászólása: A barátom sem bírja, csak õ annyira udvarias, hogy a világért sem mondaná meg neki, mit gondol róla. Ez a lány pedig olyan, hogy ha valamit el akar érni, akkor az sikerül is neki. (De most nem fog! :) ) Remélem...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!