Találatok a következő kifejezésre: Miért akarták Bene (5 db)

Miért akarta bent végezni a dolgát?

Az egyik kutyám régen kint aludt de napközben bejöhetett. Aztán kés?bb benti kutya lett. És eleinte azt csinálta hogy evés után (ami a kertben folyik) szinte mániákusan és idegesen igyekezett, hogy beosonjon mellettem a szobánkba és ott végezze a dolgát ahol alszanak. Pedig hát a kert ahol evett, sokkal közelebb van és egész életében ott csinálta... Már leszoktattam róla, de...

Legjobb válasz: A kutya nem csak vizelettel jelöl, hanem a székletével is. Megpróbálta megjelölni a lakást magának.

A kutya nem csak vizelettel jelöl, hanem a székletével is. Megpróbálta megjelölni a lakást magának.
Éppen azért, mert alacsonyabb rangban van, nem biztos a dolgában. Ha egy kutya nem akkor és oda mehet, amikor és ahova akar a lakás és a kert között, hanem idõnként engedik, akkor sosem biztos a dolgában.
A kérdező hozzászólása: És a másik kutyámnak miért jutott ilyen eszébe sosem? Aki magasabb rangon is van mint Õ, amúgy.
A kérdező hozzászólása: Jó hát nem hagyhatom hogy ide-oda mászkáljon mindig. De amikor itthon vagyok akkor bármikor kijöhet meg bemehet. És miért ne lenne biztos a dolgában? Teljesen 100%-ra tudja hogy a fõnök én vagyok, és hogy a másik kutya fölötte áll. Ehhez nem fér kétség, nem is problémézik soha.

Miért akarták kihagyni Bene Ferencet a tokiói olimpiára készülő magyar válogatottból?

Legjobb válasz: Azért mert 56-ban nem engedte magát beszervezni..

Azért mert 56-ban nem engedte magát beszervezni..
Bocsika nem 56-ban..))))) De politikai nézetei miatt..))

Tegnap akartam kajáni a mekiben, nem volt nálam készpénz, csak bankkártya, nem hittem volna hogy 2009-ben mindenképp szükség van készpénzre. Ugyanis nem lehet náluk ezzel fizetni! Miért?

Legjobb válasz: ezt találtam:McDonalds gyakori kérdések. Miért nem lehet minden étteremben bankkártyával fizetni? A bankkártyával történõ fizetés lehetõsége jelenleg azokban az éttermeinkben biztosított, ahol a bankkártyás fizetést a növekvõ igény indokolta, és ahol ezért ennek a fizetési módnak a tesztelését megkezdtük. A kedvezõ tapasztalatok alapján a rendszerszintû bevezetés folyamatban van, és a tervek szerint 2009-ig lezárul.

ezt találtam:McDonalds gyakori kérdések. Miért nem lehet minden étteremben bankkártyával fizetni? A bankkártyával történõ fizetés lehetõsége jelenleg azokban az éttermeinkben biztosított, ahol a bankkártyás fizetést a növekvõ igény indokolta, és ahol ezért ennek a fizetési módnak a tesztelését megkezdtük. A kedvezõ tapasztalatok alapján a rendszerszintû bevezetés folyamatban van, és a tervek szerint 2009-ig lezárul.
ez ciki a McDonalds-ra nézve
a mekiben nem lehet bakkártyával fizetni? én úgy tudom lehet, igaz még én nem fizettem úgy mert nem járok sokat de azt mondták lehet bankkártyával fizetni
Nem lehet én úgy tudom. Én pár éve mekiben dolgoztam akkor nem lehetett az biztos, de szerintem most sem. Én legalább is nem voltam még olyan helyen ahol lehetne így fizetni.
nem lehet. vegyél fel pénzt ATM-bõl.
ahol én dolgozok ott se lehet...pedig már igérgetik jóideje... szerintem a 1. sort lassítaná 2.nem akarnak pénzt áldozni rá amúgy általában mki kiakad, ha megtudja, meg olyat is mondtak már, hogy "milyen hely már ez?" :D


A Payday 2-ben ismerõsömékkel akartunk 4-en LAN-ba játszani és a játék folyamatosan kidobálta azt aki 3. ként jelentkezett rá a "host"-ra. Mi a megoldása miért van ez? A játék nem eredeti és stream nélkül fut!

Legjobb válasz: Kérdésben a válasz? "A játék nem eredeti" Eredeti játékkal egész nagy szerverek is mennek, ott nem dobálja ki a jónépet...

Kérdésben a válasz? "A játék nem eredeti" Eredeti játékkal egész nagy szerverek is mennek, ott nem dobálja ki a jónépet...
A kérdező hozzászólása: Okés, értem én hogy meg kell venni az eredetit de nincs valami crack-es kibúvó? Nem akarunk az alap internetes szerveren keresztül játszani hanem egy szimpla LAN-ozáshoz kellene (Offline módban) Vagy ez a kérdésem szinte lehetetlen?

Ezt miért csinálják? Ma voltam a DM-ben, szemceruzát akartam venni. A ceruzák 99 %-a használt volt. És nem picit, hanem fele vagy még több hiányzott a hegyének, vagy ki volt törve.

Legjobb válasz: Sajnos én is sokszor tapasztaltam ilyesmit és mindig csodálkozom, hogy milyen barbárok tudnak lenni a nõk. Még akkor is belemásznak a termékekbe, amikor van belõle teszter, mondjuk meg kell hagyni, hogy a teszter állapota elég undorító szokott lenni. Én nem tudom milyen kultúrlények bírják pl. pépesre passzírozni a rúzsokat, nem igazán gondolnak bele, hogy más meg is venné. Én legtöbbször igyekszem hátulról venni a termékeket ha lehetséges vagy megnézem, hogy nincs-e leamortizálva, amihez ugye én is kinyitom (majd meg is veszem) és érdekes módon már többször rám szólt a biztiõr, csak azt nem veszi észre, aki komplett sminket pakol fel magára a drogériában és közben tönkreteszi a termékeket. Hát ez van sajnos.

Sajnos én is sokszor tapasztaltam ilyesmit és mindig csodálkozom, hogy milyen barbárok tudnak lenni a nõk. Még akkor is belemásznak a termékekbe, amikor van belõle teszter, mondjuk meg kell hagyni, hogy a teszter állapota elég undorító szokott lenni. Én nem tudom milyen kultúrlények bírják pl. pépesre passzírozni a rúzsokat, nem igazán gondolnak bele, hogy más meg is venné. Én legtöbbször igyekszem hátulról venni a termékeket ha lehetséges vagy megnézem, hogy nincs-e leamortizálva, amihez ugye én is kinyitom (majd meg is veszem) és érdekes módon már többször rám szólt a biztiõr, csak azt nem veszi észre, aki komplett sminket pakol fel magára a drogériában és közben tönkreteszi a termékeket. Hát ez van sajnos.
Ilyet még sosem tapasztaltam. Viszont én is mindig hátulról veszem ki az adott terméket és megnézem, ép-e a csomagolása.
1) van, amikor a neonfény miatt megy tönkre 2) a hülyébb nõk többsége sznoboskodik, hogy fujj, de undi a teszter meg õ nem használ olyat, amit más már kipróbált (vannak durván baktériumfób nõk... nem annyitól fognak bõrbetegséget kapni, hogy vki más által már tesztelt holmit tesztelnek a kézfejükön, és kben is lehet kapni kézfertõtlenítõt), és inkább egy még használatlant használ teszteléshez, de aztán persze nem azt veszi meg, ha esetleg megtetszik neki, hanem az újat, mert használt neki nem kell, még akkor sem, ha õ használta. 3) ja, van a még rosszabb eset, amikor a paraszt hülye libák ott kenik fel maguknak tesztelés címszóval az esti buliba a sminket. És nekik csak az a lényeg, hogy tuti legyen a smink, ezért nyilván a barma a még hegyeset fogja használni szemceruzából :S.
Nem tudom miért csinálják, de nagyon idegesítõ. Valószínûleg azért, amit elõttem is leírtak, + még sok cuccból nincs kint teszter, gondolom azért is túrnak bele a többibe. Én sem szeretem az elsõt megvenni, hacsak nincs lefóliázva. De sajnos ilyeneket, mint pl. a szempillaspirál, szájfény, nem lehet tudni, hogy kinyitották-e.
a legjobb ha az internetrõl rendel valaki, csak olyankor az árnyalatokkal lehet baj, de ez spiráloknál és szemceruzáknál szerintem nem gond. én egyébként legtöbbször a Bea illatszerben szoktam sminket venni, mert ami itt van a közelben, ott nincs biztonsági kamera ezért az eladók követik a vásárlót, és így rá is szólnak ha kipróbálja.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!