Találatok a következő kifejezésre: Miért akarok szerelmes lenni (7 db)

Miért hívogatom ha már kicsit is iszom a pasit? És ő is engem? Én nem akarok szerelmes lenni, de ez mindig részegen jön elő! De ez nem pont annak a jele h szerelmes vagyok, ugye?

Legjobb válasz: Nem.Ez annak a jele,hogy sem írni,sem fogalmazni nem tudsz.Az alany,állítmány tárgy helyzetérõl a mondatban még nem is hallottál. Pasiba meg általában nem szerelmes az ember,mert azt barátomnak,kedvesemnek,páromnak hívják és nem pasinak.

Nem.Ez annak a jele, hogy sem írni, sem fogalmazni nem tudsz.Az alany, állítmány tárgy helyzetérõl a mondatban még nem is hallottál. Pasiba meg általában nem szerelmes az ember, mert azt barátomnak, kedvesemnek, páromnak hívják és nem pasinak.

Miért néznek rám hülyén, ha megmondom, hogy még nem akarok szerelmes lenni? 14L

Egyszerűen éretlennek tartom magam hozzá, mégis, anyukám is furcsán nézett rám ma, mikor mondtam. 14L

Legjobb válasz: Ha egy anyuka furcsán néz egy ilyen kijelentésre, az nem azt jelenti, hogy hülyén nézett rád, legfeljebb örömmel rácsodálkozott! A szerelem egy csodálatos dolog, de ha valaki 14 évesen nem lesz az, az nem késik le semmirõl, eljön majd az ideje, amikor eljön.

Ha egy anyuka furcsán néz egy ilyen kijelentésre, az nem azt jelenti, hogy hülyén nézett rád, legfeljebb örömmel rácsodálkozott! A szerelem egy csodálatos dolog, de ha valaki 14 évesen nem lesz az, az nem késik le semmirõl, eljön majd az ideje, amikor eljön.
Azért, mert a mai világban az a divat és lassan már elvárás is, hogy az egyén idomuljon a társadalomhoz, ha nem úgy élsz ahogy a társadalom többi tagja, akkor idiótának titulálnak. Manapság ha 14 éves korodra nem vagy túl az elsõ szopásodon az 'ciki'. A mai világ erkölcse és toleranciája a béka segge alatt 3 méterrel a földben van. De hátha te is pont az erõs jellemek közé tartozol, akiknek az erkölcsét és a gondolatait nem a társadalom határozza meg.
Szerintem anyukád tényleg nem hülyének nézett hanem csodálkozott, mert a kislányok általában folyton azzal jönnek, hogy szerelmesek akarnak lenni.Persze az is igazság hogy igazán szerelmes az ember 18-19-20 éves kora körül lesz, ilyen fiatalon még igazán mély érzelmek nincsenek, hiszen ételen lelkileg, érzelmileg, agyilag egy 14-15 éves lány.Gyerekszerelmek pedig jönnek-mennek ez természetes. Nem kell a többi tinit követned, a mai tinitársadalom így is egyre lejjebb süllyed, õk csak takaróznak a "szerelemmel" valójában fogalmuk sincs róla, isznak, dugnak, pasiznak már egész fiatalon 12-15 évesen éretlen gyerek fejjel, sminkelnek, ribinek öltöznek, egy szóval katasztrófa..(tisztelet a kivételnek) amúgy is a szerelem nem úgy mûködik, hogy akarod vagy nem akarod, az csak jön, de értem hogyan gondolod, nem is kell komoly párkapcsolat egy kislánynak abszolút, felesleges
Nocsak. Szerelmes lettem hirtelen ütött be mint a mennykõ. 16/fvagyok :)
Tõlem egy haver kérdezi, mikor akarom majd elveszíteni. Válaszom: Ömm, hát minimum 16, 17... reakció: o_O. Mindenki azzal jön, hogy majd ha elkerülök gimnáziumba, máshogy gondolom majd. Hát meglátjuk, mennyi idõ alatt ribancosodom majd el a katolikus gimnáziumban. xD 14/L
Azért néznek rád hülyén, mert ez nem akarás kérdése, csak úgy jön. Hülyeség is ezen gondolkodni.
Mert ez a társadalmi elvárás.. sajnos Én is 14/l vagyok szerelmes nem vagyok csak tetszik 1 srác, de egyáltalán nem gáz. ;))
Én eddig 2 lányt utasítottam vissza, csak azért mert nem éreztem magam készen rá. Pedig szép lányok voltak, egyszer már meg is bántam de ha jobban belegondolok mégis tudom, hogy jól döntöttem. 16/F
legfeljebb anyukád azért nézett furcsán, mert ma már elég sok lány fiuzik ennyi évesen, sot még sokkal hamarabb is elkezdik, de nem értem miért, bevallom én is fiatalnak tartom még magam :)
*hiszen éretlen
Végre egy normálisangondolkozó lány. :D Szerintem a szerelem téma nagyon bonyolult és nehéz kiváálasztani a legmegfelelõbbet még nekem sem sikerült így 18 évesen.:| De nem bánom várok az igazira és tudom hogy egyszer el fog jönni. :) 18L

Miért akarok mindenáron szerelmes lenni?

Tetszik nekem egy szinész (amerikai)...de már a suliba hülyülünk hogy a férjem meg van gyerekünk meg ilyenek...(persze ezt direkt eljátszuk,és nem vagyunk érdtelmi fogyik :) ) meg hogy este igy ugy...sztem nagyon szexi meg minden...aztán ma láttam egy uj klippet benne egy magyar csávóval...és ugyérzem milyen jólenne ha szerelmes lennék belé...de ugy igazán...olyan jó lenne meg?rülni valakiért! mit tegyek? (még nem volt -eddig- senkim biztos van köze hozzá...) egy 14éves lány

Legjobb válasz: Én is ugyanezt érzetem ennyi idõsen, ez teljesen normális. Mi ugyanezt csináltuk mint ti. Aztán 15 éves korom körül már nem csak álom volt, tényleg szerelmes lettem és sok minden olyan volt, ahogyan álmodoztam róla:) Nemokára Te is átéled mindezt. Aztán huszonévesen jön egy másik ilyen "korszak", csak akkor már esküvõre vágysz meg babára:))

Én is ugyanezt érzetem ennyi idõsen, ez teljesen normális. Mi ugyanezt csináltuk mint ti. Aztán 15 éves korom körül már nem csak álom volt, tényleg szerelmes lettem és sok minden olyan volt, ahogyan álmodoztam róla:) Nemokára Te is átéled mindezt. Aztán huszonévesen jön egy másik ilyen "korszak", csak akkor már esküvõre vágysz meg babára:) )
mert még nem tudod mien is az h szerelmesnek lenni... kicsit olyan mint a lányok az elsõ menzesz elött...várják de aztán rájönnek hogy nem ó dolog... a szerelemmel gyakran jár eggyütt a csalódás is és azt nem akarod megismerni hidd el!!!
Ilyen idõsen tök normáliis, hogy szerelmes akarsz lenni. mondjuk én 11 éves korom óta szerelmes vagyok, de csask 14 éves korom óta vagyunk együtt. RENGETEGEN mondják ránk, hogy álompár. 18 leszek lassan. imádom a szerelmemet. De persze tudom milyen, hogy szeretnél szeretni. hidd el, ha nem akaod annyira, akkor ugyis jön, mint derült égbõl a villámcsapás. én a te korodban mindent megadtam volna, hogy idõs legyek(18), mert akkor a palik a szempont. hidd elm nem nagy cucc, visszaondolva ugy lennék 14:( Szóval a Szerelem várat magára, de sebaj, addig szé az élet. unánna sajnos nagyon sok keserûség van benne. és valszeg SAJNOS nagyon sok csalódásban lessz részed az életben. Azért akarsz mindenáron szerelmes lenni, mert mindenhol ezt látod. a tv-ben, az ujságokban, a rádiban. ezen növünk föl mind, a szerelmen, a kapcsolatokon, és a példájukat akarjuk követni, akaratunk ellenére;)

30 éves létemre nem tudok szerelmes lenni egyetlen normális pasiba sem, csak az olyanokba akik kihasználni akarnak, vagy letojják a fejemet! Miért van ez így?

Több olyan kapcsolatba is belekezdtem már akikr?l tudom, hogy rendesek, és tényleg komolyan gondolnák velem a dolgokat. Szóval az esélyt megadom, de egy hét után rájövök, hogy nem érzek semmit! Soxor mondták, hogy majd eljön az igazi... na persze már ebben sem hiszek. Arra lennék kíváncsi hogy más is így van ezzel, vagy csak én vagyok ekkora béna?? Egyébként olyan fiúkba esek bele akik nem foglalkoznak velem, de ezen változtatni szeretnék, csak nemtudom hogyan tegyem! Légyszi segítsetek ha tudtok! Köszi!

Legjobb válasz: 1 hét után normális hogy nem érzel semmit. 1-2 hónapot igazán adhatnál magadnak.

1 hét után normális hogy nem érzel semmit. 1-2 hónapot igazán adhatnál magadnak.
Hát a történeted nem egyedi, saját bõrömön is érzem, bár én 9 évvel fiatalabb vagyok nálad, de hidd el, remélhetõleg változik a helyzet én hiszek a zsák a foltján mondásban :) :) 21/N
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Igen, vártam vele azért egy hónapot...de még rosszabb lett, már látni sem akartam...szóval általában ha már az elején ezt érzem...akkor mindegy. Sokan mondták, hogyha eljön az igazi, azt érezni fogom...már az elején is. De sose érzek semmi "rengetõt" csak olyan iránt aki iránt nem kéne! :(
Naaa ne keseredj el, mondom, hogy zsák a foltját :) :) Olyan lesz majd, mint a villámcsapás :) :) 21/N
A kérdező hozzászólása: Aranyos vagy!:) Igen, sokan mondták ezt a villámcsapást is... Remélem egyszer majd én is érzékelem! Te még elég fiatal vagy...:) De én azért már kezdek megijedni! :(
Vénnek érzem magam :) Nézz körül :) Nem bánom egyébként, hogy egyedül vagyok, az életben annyira sok más egyéb szép dolog van, aminek örülhetek :) Tedd ezt te is, meglátod pont ilyen helyzetekben fog megjelenni a nagy õ :) 21/N
Tanulj meg boldogan és megelégedetten élni, amíg egyedül vagy. Így nem nehezedik rád a nyomás, amely egy elhamarkodott kapcsolatba ugrasztana. mi volt ne bánd. mi lesz ne várd. szeresd, ami van, és élj boldogan!Ne szomorodj el, ha egyedül vagy, mert attól, hogy nincs melletted senki, még nem leszel magányos. Te sosem leszel magányos, ha ráébredsz önmagadra. Csendesítsd el az elméd! Fedezd fel az értékeidet! Legyél önmagad legjobb barátja! KITARTÁS! mindenek eljön az ideje :) 24/F

Miert van az akibe nem vagyunk szerelmes az idealis lenne egy parkapcsolatban akiert meg odaig vagyunk es vonzodunk avval meg nem akarnak a dolgok osszejonni?

Legjobb válasz: 2 eset lehetséges: 1: egyik semm az igazi, ezért nem jön össze a dolog avval akihez vonzódsz, a másik meg valami más okból nem a Te embered.. 2: lehet hogy egyszer belészeretsz az "ideális" emberedbe :) Én így voltam a barátommal, sokáig tudtam h szeret engem és ideális lenne számomra, de nem akartam Tõle semmit, és egy másik fiúval jártam, akivel aztán nekem sem jöttek össze a dolgok. Miután szakított velem, jöttem rá egy jó idõre hogy szeretem azt a fiút, és igen jól jártam Vele:) Szóval: no para, és ne görcsölj rá, nem érdemes! :)

2 eset lehetséges: 1: egyik semm az igazi, ezért nem jön össze a dolog avval akihez vonzódsz, a másik meg valami más okból nem a Te embered.. 2: lehet hogy egyszer belészeretsz az "ideális" emberedbe :) Én így voltam a barátommal, sokáig tudtam h szeret engem és ideális lenne számomra, de nem akartam Tõle semmit, és egy másik fiúval jártam, akivel aztán nekem sem jöttek össze a dolgok. Miután szakított velem, jöttem rá egy jó idõre hogy szeretem azt a fiút, és igen jól jártam Vele:) Szóval: no para, és ne görcsölj rá, nem érdemes! :)
A kérdező hozzászólása: Koszi a valaszt. Lehet h akihez vonzodom es ugy erzem h erzelmileg kotodom nem az igazi vagy nem lenne az. akihez meg nem vonzodom tudom h nagyon szeret es mindent megadna es elfogadna olyannak amilyen vagyok. Csak nincs bennem meg az a kulso vonzalom... Lehet h meg kene probalni es engedni a dolgokat hadd tortenjenek a maga utjan de ja igen parazom... h mi van akkor ha nem jon meg a vonzalom vagy a szerelem erzes... akkor meg csak rabolom mind kettonk idejet.
Mert az ember gyarló, mindig azt akarja, amit nem kaphat meg. :) Ez az élet törvénye, ellentétek mindenhol. Problémák, hogy megoldhassuk õket. Tragédiák, hogy értékeljük a dolgokat, és nyílván az is benne van, hogy valami nem akarja, hogy valami megtörténjen... Oka van, hogy azzal az illetõvel mért nem jön össze.
Egyébként, személyesen a kérdés felé.. ismered mindkettõt? Úgy igazán ismered?
A kérdező hozzászólása: Akihez nem vonzodom igen ismerem, nagyon jokat beszelunk es a legbelsobb legmelyebb dolgokrol. onnan tudom h megert engem es el tud fogadni olyannak amilyen vagyok. Ismerem a belsejet. A masik akihez vonzodom igen nem ismerem igy, nehezen nyit zarkozott tipus es mivel en odaig vagyok meg vissza szegyenlos vagyok es igy nem tudok vele ugy kommunikalni... ha o olvasztana ezen a fesuzltsegen jobb lenne. Olyan kulonos az egesz...

Miért nem akar velem találkozni többet az a pasi, akivel csetben szerelembe estünk, és a találkozás után már azt írta, nem lenne belém szerelmes, ezért fejezzük be?

Cseten nagyon egy hullámhosszon voltunk, tervezgettük az összeköltözést is, írta hogy szeret, imád, gyönyörû vagyok stb. 4 éve elvált, azóta volt egy kapcsolata, amelyben nem alakult ki érzelem. Mi lehet a baja?

Legjobb válasz: Az, hogy élõben csúnyább vagy mint a photoshoppos képeiden + lehet hogy a stílusod is elviselhetetlenebb. Interneten amúgysem lehet "szerelembe esni", ahhoz kémia kell és feromonok :D

Az, hogy élõben csúnyább vagy mint a photoshoppos képeiden + lehet hogy a stílusod is elviselhetetlenebb. Interneten amúgysem lehet "szerelembe esni", ahhoz kémia kell és feromonok :D
mert nem kedvel. valószínûleg lelki okok miatt.
meggondolta magát szerintem
Meglátott közelrõl photoshopp nélkül.
Egész biztosan a személyes találkozó után változott meg az érzése, szóval szimplán nem mûködne részérõl a dolog.
Nem azt kaptaa személyes találkozástól, amit várt.
A kérdező hozzászólása: nem photoshopposak a képeim, ne magadból indulj ki.
honnan tudjam? kérdezd meg tõle!

, , . Olyan szerelmes tudott lenni! , , Nem értettem pontosan mire akar kilyukadni? Miért mondhatta nekem ezt?

1 hónapja vagyok együtt a barátommal, rettenetesen szeretem és ? is engem!Minap beszélgettünk és oda jutott a szó, hogy az exbarátn?jének ? volt az els? barátja és hogy nagyon tudott a csajszi szerelmes lenni!Ez miért mondthatta?Nem érzi hogy én mennyire szeretem?Pedig ki mutatom az érzéseimet!

Legjobb válasz: :S

A kérdező hozzászólása: :S
lehet arra gondolt, hogy ideje lenne azzal ki mutatnod a szerelmedet hogy lefekszel vele, és ha meg teszed, akkor ne felejtsd el hogy -mindig védekezni kell- XD
frankón megakar kefélni téged, csak nem meri érthetöbben a tudtodra adni!!amúgy már régen rossz, ha az exével példálozik!!!!
Szia!Miert nem kerdezed meg csak ugy spontan hogy mire is akart utalni ezzel?A valaszaval biztos lehetnel abban hogy mire gondolt.Szerintem az embereknek tobbet kellene beszelniuk nyiltan mert ez a sok utalgatas vmire meg hogy milyen hangnemben mondod es mindig mast jelent...ez meg tud oriteni.Szerintem mindenki legyen egyenes a masikkal es akkor gond nem lehet.pl:ha valaki nem akar lekopni akkor megmondom neki hogy bocsi de nem jossz be nekem(ez egy egyenes valasz egy kis kremes beutessel), vagy ha ez se hasznal akkor megmondod neki hogy nincs semmi eselyed szoval ne is probalkozz
sajnos a harmadik verzio miatt letiltottak volna ezert csak 2 van:(
A kérdező hozzászólása: Csak szex kéne neki?! Hát nem tudom, mondta hogy addig vár ameddig kell(ugyanis szûz vagyok még)ha fél év, akkor fél év nem akar siettetni! Egyszer ugyan megpróbálkozott, de mondtam neki hogy korai még, mondta hogy rendben megérti, nem siettet!Mert amúgy nagyon aranyos, kedves, megértõ srác!Nagyon nagyon szeretem!
Valószínüleg azért mondta, mert úgy is volt. Ez nem azt jelenti, hogy rajtad sem érzi, de van különbség szeretet és ragaszkodás közt. Ne akarj megváltozni sem rekorder lenni, annak örülj ami van, ilyen hülyeségeken meg ne filózz. Egyébként a múltat sosem jó bolygatni.
17 évesen 20 éves pasi még oké, de hogy ez a szerelem amirõl beszélsz csak egy hirtelen fellángolás az biztos. Te azt hiszed szereted, õ meg elhiteti veled, hogy õ szintén. Ha az exével példálózik, abból elõbb utóbb az lesz, hogy nekiáll nosztalgiázni rajta, hogy vele mi milyen volt... Nem fog rád sokat várni, vagy kikönyörgi elõbb, vagy megcsal, vagy otthagy! Ha valaki azt mondja, hogy szeret, de közben a volt nõjével fennhéjázik, akkor tuti nem szeret, és vagy csak Azt akarja vagy elég béna a csajozáshoz! Nem lenne jobb nektek fiatal lányoknak egy korotokbeli pasival kezdeni? Ez veletek a baj... Jön egy ilyen kecske, ráakadtok, aztán a következõ barátotokat azzal kergetitek a sírba, hogy róla ábrándoztok majd. Figyeld csak meg.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!