Találatok a következő kifejezésre: Miért akarja egyik családtagot meghágni (1 db)

Miért akarja az egyik családtagot meghágni?

Van egy 3,5 hónapos szuka pumim, akinek legújabb szokása hogy megpróbálja meghágni az egyik családtag lábát. Senki másét csak az övét... Miért van ez?

Legjobb válasz: a dominanciáját fejezi ki ezzel még akkor is ha lány! nem szex!!! kutyáknál ilyen nincs! szaporodás van.

a dominanciáját fejezi ki ezzel még akkor is ha lány! nem szex!!! kutyáknál ilyen nincs! szaporodás van.
hát ezek egyáltalán nem igazak amiket írtatok. helló. ébresztõ. ez nem játék és nem vicces hanem komoly dolog. a kutya ha vkinek a lábát hágja v csak ilyen mozdulatot tesz embereken akkor keményen rá kell szólni és nem hagyni meg nevetni rajta mert ez részérõl próbatétel felétek. ezzel azt jelzi hogy nem tekinti magasrangúnak a felet tehát nem parancsol neki és õ nem fog rá hallgatni. velem egyszer nem próbálta meg mert érezte h én vagyok a falkavezér pedig lány vagyok a párommal 2* próbálkozott de elég keményen le lett állítva azóta nem pedig már eltelt egy pár hónap.ne hagyjátok mert így csak elkanászodik és nem fog szótfogadni
Ez egy szukánál elég fura! Még ha kan lenne. De hát bármi elõfordulhat! Lehet, hogy valamiért különösen szereti azt a családtagot, vagy "szaga" tetszik neki. A kutyák az emebrcsaládot, ahol élnek a falkájuknak tekintik.
Nekünk van egy 9 hónapos tacsi-foxi keverék kutyusunk, az is ezt csinálja kiskora óta, pedig az is szuka. De õ mindenkinek a lábával szívesen szexel. Hülye egy szokás, de nem ártalmas, nem nagyon lehet vele csinálni semmit. Állítólag a kutyánk anyja is ezt csinálta, arra azt mondták, azért, mert fiú kutyákkal nõtt fel, és azoktól tanulta, de hát a miénk már nem kutyák között nõtt fel, szóval nem tudom, hogy õ kitõl tanulta, ha egyhónapos kora óta nálunk van. De szerintem ez jó érzés neki.
ez egy rossz szokás a szuka kutyusnál, de csak akkor, ha fiatal korában kan kutya közelében élt.Ilyenkor egy egyszerû játéknak fogja fel és néha õ is viszonozza a "gesztust"

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

A Facebookon "Boo" nevezetű kiskutyus milyen fajta kutya?

3

Csendes tüzelés lehet a rendes tüzelés után 1 hónappal?

1 hónapja fejezte be a tüzelését a szukám, de most az ivartalanított kanom ugyanúgy érdeklődik utána és ő fel is veszi. Ez normális? Nem vérzik, talán lehetséges, hogy kicsit meg van neki dagadva a pérája, de nem biztos, mert eléggé bundás és a rendes tüzelésnél sem volt annyira látványosan megdagadva.

1

Milyen kutyafajta a "Tappancs játszani szeretne" c. könyv főhőse?

https://www.google.hu/search?q=tappancs+j%C3%A1tszani+szeret..

5

Szerintetek menjek el egy másik orvoshoz a kutyámmal?

Ágybanalvós a kutyám. Reggel nyújtózkodás helyett (elkezdte, de nem fejezte be), nyüsszentett egyet. Ezután figyeltem, hogy hogyan viselkedik. Gyakran leült, látszódott a szemén, hogy fájdalmai vannak, és teljes testes rázkódás helyett csak a fejét rázta. Elvittem dokihoz azonnal. Útközben sikerült teljesen megrázkódnia, és úgy csinált mintha semmi problémája nem lenne, már nem is ült le, és szaladgált is. A doki jól megnyomkodta, azt mondta a térde van kificamodva, de ez természetes, mert már kilenc éves. A papírra azt mondta, hogy fájdalmat nem mutat, bár szerintem csak annyira fél olyankor, hogy még nyüszíteni sem mer. Haza hoztam, ágyban feküdtünk kicsit, furán viselkedik, és néha bizonyos mozdulatoknál sír, és látom, hogy fáj neki valami. 5 perc múlva már valamennyire megy a labda után, de azt is otthagyja, ami nagy szó. Valahogy nem bízok az orvosban, pedig rengeteg kérdést feltettem neki, hogy biztos-e a dolgában, és úgy is nézett ki, mint aki tényleg biztos. Alaposan megvizsgálta... de én aggódom.

14

A kutyam 8 honapos, es a tegnap az alatorvos azt mondta, hogy a szemfoga mar 6 honaposkoraban ki kellett volna esnie. Ezert azt mondta, hogy fel kell vagni a foghusat es ki kell vagni a fogat ez igaz? Allatorvosok irjanak! De a tobbiek is irhatnak

12

A Domoszlói-Vadász havanese kennelről mi a véleményetek?

http://www.szafi.hu/domoszloi/havanese/Havanese-fooldal-hu.htm

3

A kutyám morgott amikor evett. De most megváltozott a helyzet normális ez?

idáig nem lehetett a tányérja felé menni mert védte , most leszoktattam a morgásról ezzel a technikával:


na most meg nem tudom megsimogatni amikor eszik mivel a következő van ha felé nyúlok egyet morog és elmegy a táltól. nem tudom akkor megsimogatni amikor eszik ha szolok neki hogy menj onnét egy nagyot beleharap az ételébe és elmegy ott hagyja, meg amikor mellette vagyok és eszik ha hirtelen mozdulatot teszek vagy megijed vagy elmegy a táltól. ez normális?

3

1, 5 éves lány westie kutyám 1-2 hónapja nagyon bekomolyodott. Mi lehet vele?

Régebben nagyon játékos volt, most meg olyan komor.

4

SOS a házunk előtt elütöttek egy kutyát?

Az előbb elütött 1 kocsi 1 kis termetű kutyát.Odébb ment,de esett össze fele,valószínűleg belsővérzése lehet.
Kocsink nincs,busz most nem megy,állatorvost nem tudok hívni.Mit tehetnék érte?Nagyon sajnálom,és senki nem tesz semmit,mindenki csak nézi szegényt. :(

5

Milyen olyan turistalátványosságok, helyek vannak Magyarországon ( vagy külföldön) ahova ellehet menni kirándulni nagytestű kutyával?

Nevelt, nem húz, szocializált.

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!