Találatok a következő kifejezésre: Miért akarja egyik családtagot meghágni (1 db)

Miért akarja az egyik családtagot meghágni?

Van egy 3,5 hónapos szuka pumim, akinek legújabb szokása hogy megpróbálja meghágni az egyik családtag lábát. Senki másét csak az övét... Miért van ez?

Legjobb válasz: a dominanciáját fejezi ki ezzel még akkor is ha lány! nem szex!!! kutyáknál ilyen nincs! szaporodás van.

a dominanciáját fejezi ki ezzel még akkor is ha lány! nem szex!!! kutyáknál ilyen nincs! szaporodás van.
hát ezek egyáltalán nem igazak amiket írtatok. helló. ébresztõ. ez nem játék és nem vicces hanem komoly dolog. a kutya ha vkinek a lábát hágja v csak ilyen mozdulatot tesz embereken akkor keményen rá kell szólni és nem hagyni meg nevetni rajta mert ez részérõl próbatétel felétek. ezzel azt jelzi hogy nem tekinti magasrangúnak a felet tehát nem parancsol neki és õ nem fog rá hallgatni. velem egyszer nem próbálta meg mert érezte h én vagyok a falkavezér pedig lány vagyok a párommal 2* próbálkozott de elég keményen le lett állítva azóta nem pedig már eltelt egy pár hónap.ne hagyjátok mert így csak elkanászodik és nem fog szótfogadni
Ez egy szukánál elég fura! Még ha kan lenne. De hát bármi elõfordulhat! Lehet, hogy valamiért különösen szereti azt a családtagot, vagy "szaga" tetszik neki. A kutyák az emebrcsaládot, ahol élnek a falkájuknak tekintik.
Nekünk van egy 9 hónapos tacsi-foxi keverék kutyusunk, az is ezt csinálja kiskora óta, pedig az is szuka. De õ mindenkinek a lábával szívesen szexel. Hülye egy szokás, de nem ártalmas, nem nagyon lehet vele csinálni semmit. Állítólag a kutyánk anyja is ezt csinálta, arra azt mondták, azért, mert fiú kutyákkal nõtt fel, és azoktól tanulta, de hát a miénk már nem kutyák között nõtt fel, szóval nem tudom, hogy õ kitõl tanulta, ha egyhónapos kora óta nálunk van. De szerintem ez jó érzés neki.
ez egy rossz szokás a szuka kutyusnál, de csak akkor, ha fiatal korában kan kutya közelében élt.Ilyenkor egy egyszerû játéknak fogja fel és néha õ is viszonozza a "gesztust"


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Orije táp, nagytestű kölyök kutyának!? Kinek mi a tapasztalata?

2

A dalmata kiskutyának hogyan lehet megvizsgálni a hallását?

Tervezek venni egy dalmata kiskutyát, de alapos szeretnék lenni, mivel a dalmatákra jellemző a süketség/félig süketség. Hogyan szokták ezt megvizsgálni?
Előre köszönöm a válaszokat!

2

A törpe uszkár jó választás kisgyermek mellé?

7

Milyen fajtát ajánlanátok? Legyen okos, ugyanakkor ne kelljen vele külön sokat foglalkozni.

Szóval valamilyen lustább, nyugisabb fajta érdekelne.

14

Milyen kis, vagy közepes méretű kutyák vannak?

5

Vajon az én kutyám? Lehetséges ez? (Többi lent)

6 éves koromban kaptam egy szürke törpeuszkár kiskutyát, aki a mindenem volt. A szüleim 13 éves koromban elváltak, és mivel a kutyus apuhoz kötődött a legjobban, ezért ő nála maradt. Azonban rá 2 évre különböző családi okok miatt a kapcsolat megszakadt köztem és édesapám között. Utólag tudtuk meg, hogy a kiskutyámat odaajándékozta egy idős néninek, aki akkor a szomszédja volt és nagyon megszerette a kutyust. Mikor próbáltam megkeresni a nénit, nem jártam sikerrel. Azonban tegnap láttam egy szürke törpeuszkár kiskutyát, aki nagyon öreg volt és egy csöves volt a gazdája... Nagyon koszos volt szegény, de az arca, pont olyan volt, mint az én kutyusomé! Mivel ő most már 17-18 éves lenne, ezért mindenki azt mondja, hogy kizárt, hogy ő az. De én nem tudom, annyira hasonlított rá! Szerintetek lehetséges, hogy ő az??? Ha igen, nekem minden pénzt megér, hogy 8 év után visszakapjam! Gondoltam rá, hogy kimondom hangosan a nevét, hogy reagál-e rá, de 8 év alatt simán el is felejthette, nem? Ha szerető családban lenne, nem szakítanám ki onnan, de az egyik bp-i főtéren koldul vele egy csöves...

9

Valaki Somogy megyében nem tud eladó német juhász, fajta tiszta kiskutyát?

3

Gerincvelőhártya-csontosodás. Sajnos a kutyámnak ez van, és a wikin ezt írták a betegség meggyógyítása ma még nem jár sok sikerrel. Kérdés: Műtéttel orvosolható? Mennyiért? Hol? Lábadozási tapasztalatok?

2

Három hetes kiskutyák mit ehetnek?

Kutyusunk hét kiskutyát hozott a világra, nagyon elevenek már, szegény anyukát nagyon leszívják. Nagyon sokat fogyott, pedig sokat eszik, de nem látszik, hogy hízna. Már a teje is kezd fogyni szerintem, nem sokat van velük, meg már a kiskutyáknak nagy a körmük és kimarják. Szegénynek kivérzik, besebesedik, szerintem fáj is neki. Mit lehetne adni a kiskutyáknak enni? Mondjuk még azt sem tudom, hogy egyszerre, hogy fogunk hét kiskutyát egyszerre etetni. Nagyon elevenek, mozognak, már a ládából is képesek kimászni. Ugatnak, harapdálják egymást.

16

Nem lehet tüzelő szukát oltani?

Most lenne az ideje a veszettség elleni oltásnak, a kombinak. A kutya tüzel, és azt hallottam, hogy nem szabad ilyenkor beoltani. Igaz ez? Köszi.

6

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!