Találatok a következő kifejezésre: Miért akarja egyik családtagot meghágni (1 db)

Miért akarja az egyik családtagot meghágni?

Van egy 3,5 hónapos szuka pumim, akinek legújabb szokása hogy megpróbálja meghágni az egyik családtag lábát. Senki másét csak az övét... Miért van ez?

Legjobb válasz: a dominanciáját fejezi ki ezzel még akkor is ha lány! nem szex!!! kutyáknál ilyen nincs! szaporodás van.

a dominanciáját fejezi ki ezzel még akkor is ha lány! nem szex!!! kutyáknál ilyen nincs! szaporodás van.
hát ezek egyáltalán nem igazak amiket írtatok. helló. ébresztõ. ez nem játék és nem vicces hanem komoly dolog. a kutya ha vkinek a lábát hágja v csak ilyen mozdulatot tesz embereken akkor keményen rá kell szólni és nem hagyni meg nevetni rajta mert ez részérõl próbatétel felétek. ezzel azt jelzi hogy nem tekinti magasrangúnak a felet tehát nem parancsol neki és õ nem fog rá hallgatni. velem egyszer nem próbálta meg mert érezte h én vagyok a falkavezér pedig lány vagyok a párommal 2* próbálkozott de elég keményen le lett állítva azóta nem pedig már eltelt egy pár hónap.ne hagyjátok mert így csak elkanászodik és nem fog szótfogadni
Ez egy szukánál elég fura! Még ha kan lenne. De hát bármi elõfordulhat! Lehet, hogy valamiért különösen szereti azt a családtagot, vagy "szaga" tetszik neki. A kutyák az emebrcsaládot, ahol élnek a falkájuknak tekintik.
Nekünk van egy 9 hónapos tacsi-foxi keverék kutyusunk, az is ezt csinálja kiskora óta, pedig az is szuka. De õ mindenkinek a lábával szívesen szexel. Hülye egy szokás, de nem ártalmas, nem nagyon lehet vele csinálni semmit. Állítólag a kutyánk anyja is ezt csinálta, arra azt mondták, azért, mert fiú kutyákkal nõtt fel, és azoktól tanulta, de hát a miénk már nem kutyák között nõtt fel, szóval nem tudom, hogy õ kitõl tanulta, ha egyhónapos kora óta nálunk van. De szerintem ez jó érzés neki.
ez egy rossz szokás a szuka kutyusnál, de csak akkor, ha fiatal korában kan kutya közelében élt.Ilyenkor egy egyszerû játéknak fogja fel és néha õ is viszonozza a "gesztust"


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Milyen következményekkel jár, ha a kutyámat nem 8, hanem hat hetesen vettük el az anyukájától?

Mire nevelte volna az anyuka abban a 2 hétben?

11

Westiesek! Mennyibe kerül, és mennyire hatásos a fül műtét?

Egy hete "örököltem" meg a szomszéd néni westie kutyáját, ma vittem orvoshoz, chip stb. Mondta a doki, hogy a füle nagyon gázos, sokáig be volt/van gyulladva, és emiatt beszűkült a hallójárata, nem kicsit. írt fel neki gyógyszert, de mondta, hogy több, mint valószínű, műteni kell. Kinek van a műtétről tapasztalata? kb mennyibe került, mennyire hatásos?

1

Ma vettek vért a kutyámtól, a gyanú lyme-kór. Ha beigazolódik, mennyi esélye van?

1 éves kutyus, két hete járok vele dokihoz, levert, lassú, látványosan kevesebb életkedve van mint előtte. Ezen kívül a szeme két hete gyulladt, nem akar múlni pedig már cseppet és krémet is kapott rá. Az orvos ma vett tőle vért, elsőre a lyme-kórt teszteli, mert 3-4 hónapja volt benne egy kullancs, a cseppek ellenére. Azonnal kiszedtük belőle, másnap voltunk az állatorvosnál, de akkor még nem volt semmi tünet. Lyme-kór ellen nem volt oltva. Holnap délutánig kell várnom az eredményre, azóta már mindent elolvastam a témában, de szeretném ha őszintén válaszolnátok: mennyi esélye van teljesen felépülni? Mindenképpen hordozó marad? Nagyon erős kutya, eddig soha semmi baja nem volt. Az orvos szerint "kihozzuk belőle", de érdekelne más véleménye is.
Étvágya van, betolt ma is két adag tápot, iszik is rendesen, a vizelete rendben. Egyszerűen bágyadt, fáradt, lassított felvétel.
Közepes testű egyébként, 30 kiló. Szerintetek hagyjam békén, vagy ne engedjem hogy belesüppedjen a betegségbe? Nem ártok vele ha ugyanúgy megyünk a napi 1 órás délutáni intenzív sétára? Nem igényli egyébként, elég az eü. séta, de ha viszem nem ellenkezik.

3

Mi a véleményetek az olyan ölebekről, amikkel lehet pl. agilityzni, sportot űzni? (pl. papillon)

4

Mi lehet a baja a kutyámnak?

5 éves kan, palotapincsi és tacskó keverék kutyus. Az utóbbi pár napban teljesen máshogy viselkedett mint szokott. Nem ugrott fel a kanapéra (pedig mindig ott alszik) és nem is jàtszott. Ma meg teljesen megbolondult. Csak sétál körbe- körbe, lógatja a fejét, ha meg akarjuk simogatni elmegy előlünk és néha remeg is. Máskor is volt már ilyen de az orvos nem tudta hogy mi a baja. Mit lehetne vele tenni? Van erre valamilyen gyógyszer? Nem lehet hogy ideggyenge? Köszönöm a válaszokat!

5

Kutyák érzékelik a magasságot?

Pl ha emeletes házban az erkélyen vannak akkor tudják, hogy nem kellene kiugraniuk?

9

Kutyatáp a fressnapfba?

Melyik legjobb kutyatáp a fressnapfba?Sajnos most nincs pénzünk Acanara és Royalra,De a későbbiekben mindenképp Acanaval akarjuk etettni.Szóval melyik a legjobb olcsó kutyatáp a fressnapfba?

5

Honnan szerezzem be a húst ha BARF-ozni szeretnék?

A családnak legtöbbször a szupermarketekben szerezzük be a húst (Tesco,Auchan) de nem igazán bízok meg a minőségükben,hiszen mégiscsak nyersen adnám a kutyámnak,mi pedig megfőzzük.Az ár az nem annyira lényeges (kis testű kutyám van) Csak ez az egy dolog tart vissza a BARFtól.A henteseket meg nem annyira ismerem.Ti mit gondoltok?

3

Ideiglenesen került hozzám egy 5 hónapos staffi mix szuka, nekem egy 10 hónapos labrador mixem van, szintén szuka! Általában jól elvannak, de a saját kutyám kezd féltékeny lenni! Nem akarom, hogy összeverekedjenek, hogy kezeljem őket?

2

Szerintetek ha egy kifejledt kan dobermann vagy egy kifejledt kan boxer összeverekedne melyik győzne?

csak kíváncsiság, imádom erőbe összehasonlítani az állatokat és mindenki aki válaszol annak megy a zöld kéz

14

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!