Találatok a következő kifejezésre: Miért akarja egyik családtagot (3 db)

Ha a Sims3ban el akarom költöztetni az egyik családtagomat egy házba akkor miért irja szó szerint 1órán keresztül, h feldolgozás?

magyarul soha nem ér véget.. szal nem fagy le csak megállás nélkül "tölt"(feldolgoz)... már több mint 1 óráig vártam.. de semmi.. ujra kellett inditani a gépet.

Legjobb válasz: Nem bírja a géped a játékot.

Nem bírja a géped a játékot.
A kérdező hozzászólása: Hát de akkor mérnem lép ki? ... az biztos h nem az a baj..(sztem...)
Nem a leggyorsabb játék, de nem lehet ennyire lassú. vedd ki a mentett game-ket, majd töröld le, és telepítsd újra.
A kérdező hozzászólása: ÉS hogy tudom kivenni a mentett játékot?:S(off)
Én total commanderrel vettem ki, a saved mappára rákattintottam, hogy piros legyen, majd megfogtam, és áttettem egy másik mappába, majd letöröltem, és újratelepítettem, majd visszaraktam a saved mappát

Miért akarja az egyik családtagot meghágni?

Van egy 3,5 hónapos szuka pumim, akinek legújabb szokása hogy megpróbálja meghágni az egyik családtag lábát. Senki másét csak az övét... Miért van ez?

Legjobb válasz: a dominanciáját fejezi ki ezzel még akkor is ha lány! nem szex!!! kutyáknál ilyen nincs! szaporodás van.

a dominanciáját fejezi ki ezzel még akkor is ha lány! nem szex!!! kutyáknál ilyen nincs! szaporodás van.
hát ezek egyáltalán nem igazak amiket írtatok. helló. ébresztõ. ez nem játék és nem vicces hanem komoly dolog. a kutya ha vkinek a lábát hágja v csak ilyen mozdulatot tesz embereken akkor keményen rá kell szólni és nem hagyni meg nevetni rajta mert ez részérõl próbatétel felétek. ezzel azt jelzi hogy nem tekinti magasrangúnak a felet tehát nem parancsol neki és õ nem fog rá hallgatni. velem egyszer nem próbálta meg mert érezte h én vagyok a falkavezér pedig lány vagyok a párommal 2* próbálkozott de elég keményen le lett állítva azóta nem pedig már eltelt egy pár hónap.ne hagyjátok mert így csak elkanászodik és nem fog szótfogadni
Ez egy szukánál elég fura! Még ha kan lenne. De hát bármi elõfordulhat! Lehet, hogy valamiért különösen szereti azt a családtagot, vagy "szaga" tetszik neki. A kutyák az emebrcsaládot, ahol élnek a falkájuknak tekintik.
Nekünk van egy 9 hónapos tacsi-foxi keverék kutyusunk, az is ezt csinálja kiskora óta, pedig az is szuka. De õ mindenkinek a lábával szívesen szexel. Hülye egy szokás, de nem ártalmas, nem nagyon lehet vele csinálni semmit. Állítólag a kutyánk anyja is ezt csinálta, arra azt mondták, azért, mert fiú kutyákkal nõtt fel, és azoktól tanulta, de hát a miénk már nem kutyák között nõtt fel, szóval nem tudom, hogy õ kitõl tanulta, ha egyhónapos kora óta nálunk van. De szerintem ez jó érzés neki.
ez egy rossz szokás a szuka kutyusnál, de csak akkor, ha fiatal korában kan kutya közelében élt.Ilyenkor egy egyszerû játéknak fogja fel és néha õ is viszonozza a "gesztust"
neveletlen, elkényeztetett kutya, aki azt hiszi, hogy õvé a ház. kutyasuli
Ez történik mikor yorki kell mert cuki, de hozzáértés az nulla. Irány a kutyasuli.
Ez a fajta jellegzetessége.Nemhiába terrier.
nagyon neveletlen kutya, ha tdod, hogy jönnek hozzátok akkor kösd meg és akkor nem fogja ezt csinálni..:/
Komolyan el lett rontva a kutyának a nevelése. Ezeket tünetileg nem fogod tudni kezelni, gyökereinél kell megfogni a problémát. Ajánlom figyelmedbe Jan Fennel és Ceasar Milan könyveit. Ha könyvbõl nem megy, akkor nincs más lehetõség, irány egy kutyaiskola, törpekutya tanfolyam.
http://www.kutyasuttogo.com ismerd meg a kutyádat és természetes igényeit!
Terrier vére van. Sajnos a legtöbb ma már bebujik az ágy alá ha idegent lát. Azért neveljétek meg, ne legyen terrorista.)
Szijja! Próbáld meg, hogy elzárod egy másik helyiségbe, és aki megy hozzátok adjon neki egy jutifali-t, akkor talán jobb hatással lesz rá. :) nekünk is yorkink van, 6 hónapos múlt, és Õ pont az ellenkezõje, mert inkább örül neki ha vki jön hozzánk :) Sok sikert hozzá... :-) Esetleg kutyaiskola!!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!