Találatok a következő kifejezésre: Miért akarja az éjszakát a (10 db)

Miért akarja felcserélni az éjszakát a nappallal?

9hós fiam,éjszaka egyre s?r?bben van fent. Napal meg 2szer is nagyon hosszan alszik. Vagy 2-3órákat. Most is alszik. Hogy fogom elaltatni az éjszaka?

Legjobb válasz: Lehet, h ez a nagy meleg is elnyomja. Ha nem beteg szerintem ne hagyd olyan sokáig aludni délutánonként

Lehet, h ez a nagy meleg is elnyomja. Ha nem beteg szerintem ne hagyd olyan sokáig aludni délutánonként
A kérdező hozzászólása: Nem akarom felébreszteni, mert akkor nagyon nyûgös lesz.
Szerintem tipikusan abban a korban van, amikor már igencsak megnyílik a világ elõtte, és ha nem úgy szoktattad, egyre kevésbé fogja átlaudni az éjszakát. Én most szoktattam le a 8 hónapos zsiványomat az éjszaka 8-9x ébredésrõl és cicizésrõl, már van hogy 9 órát lealszik egyhuzamban, szopizik és visszaalszik kb még 3-at. Nappal viszont így nagyon keveset alszik, de végre kiegyensúlyozott és kipihent, nem anniyra nyûgi.
És azt próbáltad, hogy a délutáni alvás után elmentek játszóra, ide-oda sétálni, mozogni? Fürdés után is jó lehet még egy "bunyó", csikizés apával+ fürdés is lehet pancsolás, legalább egy óra játszás. Ha nem próbáltátok érdemes lehet, hátha jobban elfárad, és a gyerekeknek amúgy is rengeteg mozgásra van szükségük (3 évesen napi 8-10 óra).

Miért nem akarnak a szüleim elengedni az aquaworldbe az éjszakai fürdőzésre?

Megértem,hogy féltenek meg ilyenek és inkább féltsenek mint,hogy rám se nézzenek, de akkor is, 17 éves vagyok és nem hiszem hogy bármi történhetne, egyedül a hazajutás neccesebb, de arra meg ott a taxi ha más nem.És amúgy se egyedül mennék hanem haverokkal.

Legjobb válasz: vízhang XDXD

vízhang XDXD
Azért, mert meghalt ott pár éve egy gyerek, ennek nagy sajtó vízhangja volt, és gondolom ettõl félnek.
A kérdező hozzászólása: szerintem nem is tudják, hogy ott meghalt volna valaki..és különben is, ha veszélyes lenne akkor nappal is az lenne, és nappal már voltam párszor és semmi nem volt
Azért, mert félnek, hogy elkap a pedomaci.
A kérdező hozzászólása: Mért nem lehet normális válaszokat írni??

13 hetes es 3 napos terhes vagyok. Miert nehez aludnom akar az oldalamon akar a hatamon? Ejszakat nem alszok, majd reggel, mikor mas mar felvan en akkor alszok. Es a pocak mikor lesz mar egy kicsit lathato?

Legjobb válasz: én is csak reggel tudok aludni,amikor már a párom elment dolgozni.próbálj meg egy puha párnát a pocid alá rakni,és valamennyire húzd fel a térded.nekem nem mindig,de általában beválik és egy pohár meleg tej.a poci mérete,meg mindenkinél változik.15hetes vagyok,de a hasam már hatalmas,pedig még nem is híztam.nekem azt mondta a védõnõ,hogy alkati kérdés és hogy mennyire erõs a hasadban a kötõszövet.jó babavárást.

én is csak reggel tudok aludni, amikor már a párom elment dolgozni.próbálj meg egy puha párnát a pocid alá rakni, és valamennyire húzd fel a térded.nekem nem mindig, de általában beválik és egy pohár meleg tej.a poci mérete, meg mindenkinél változik.15hetes vagyok, de a hasam már hatalmas, pedig még nem is híztam.nekem azt mondta a védõnõ, hogy alkati kérdés és hogy mennyire erõs a hasadban a kötõszövet.jó babavárást.
Én is párnát javaslok de a két combod közé.Nekem bevált.Nem tudtam mi bajom forgolódtam összevissza éjszaka aztán megpróbáltam és egy pillanat alatt visszaaludtam.Pocakom nekem nemrég kezdett el látványosan nõni.18 heteske

Egyes anyukák miért csinálnak abból gondot hogy pár órára vagy akár éjszakára is a nagyszülőre vagy az apukára bizzák a gyereket?

Persze úgy gondolom ha a gyerek már ismeri azt akire bizzák.És már nem szopik.Szerintem a gyereknek meg kell szoknia hogy nem csak az anyja van vele állandóan.Illetve nekünk is kell mellette élni úgy hogy sok mindent tudjunk csinálni./sport,tanulás,kikapcsolódás/stb.Nekem a lányom minden héten 3-szor a mamáknál van pár órát és már megszokta s?t mindig jókedvü ha elviszem hozzájuk.Már ott is szokott aludni 1 hónapban 1-szer.Ett?l én még nem vagyok rossz anya!Kiváncsi vagyok a véleményekre!

Legjobb válasz: Mindannyian mások vagyunk. Ha lenne olyan megbízható ember, akire hagyhatnám 11 hónapos kisfiam, ne félj, én is hagynám, hisz neki is és nekem is jó lenne. De sajna nincs ilyen ember...:(. Ha ismerõs a hely, ismerõs az ember, akire hagyod és szeret is ott lenni én sem találok semmi kivetnivalót abban, hogy ott hagyd pár órára, ha már megszokta akár több idõre is. Persze én nem napokra gondoltam, hisz

szia szerintem nagyon jó h vkire rábízhatod a gyermeked néha napján egy kicsit, a babának is jó, ezt én akkor tudom elképzelni ha vki napi szinten találkozik a babámmal születése óta, azaz ismerik egymást, nekem sajnos nincs ilyen ember
Mindannyian mások vagyunk. Ha lenne olyan megbízható ember, akire hagyhatnám 11 hónapos kisfiam, ne félj, én is hagynám, hisz neki is és nekem is jó lenne. De sajna nincs ilyen ember...:(. Ha ismerõs a hely, ismerõs az ember, akire hagyod és szeret is ott lenni én sem találok semmi kivetnivalót abban, hogy ott hagyd pár órára, ha már megszokta akár több idõre is. Persze én nem napokra gondoltam, hisz
deéjszakára még nem hagynám ott :) elözõ
Én (talán túlságosan is)szoros szimbiózisban vagyok a lánykámmal (betegsége miatt). Most 6 hós. Az én anyukám kétnaponta jön hozzánk, õt nagyon jól ismeri, vele elvan akár éjszaka is ha úgy adódik, de ez is úgy mûkszik, hogy anyám jön hozzánk és itt vigyáz rá. A férjem szüleivel hetente 1x találkozik, pár órára el is van velük, de az ottalvás már nem mûködne. Ha el kell intéznem valamit, vagy kikapcsolódnánk a férjemmel, akkor anyámra szoktam bízni. Eleinte nehezen birkóztam meg a dologgal, vegyes érzelmeim voltak a dologgal kapcsolatban. Én sem tartom magam roszabb anyának amiatt, hogy hetente pár órát nélkülöz a gyerekem.
Nap közben én simán rábízom bárkire, de éjszakára nem, mert nehezen alszik. Egyébként ez gyerektõl is függ. Nálunk inkább az a gond, hogy ha nem én etetem, nem hajlandó enni. Még az apjával sem. Biztos rosszul szoktattam, de ez van, én nem tudnám pár óránál hosszabb ideig mással hagyni. ÉN ezért csinálok belõle gondot. 11 hós.
hát én bizony a férjem szuleire nem bíznám a gyerekem és ha nem muszáj nem is fogom soha (sajna nem ismered, de ha ismernéd nem tennél fel ilyen kérdést), és szerintem sok anyuka azért csinál gondot ebbol. Pl. amikor ott voltunk hááááát bizony, nem hagyhattam oket kettesben- azonnal kézbe vette és totál a szájába beszélt, ha aludnia kellett sem hagyta mert orokké piszkálta, fogdosta a kezét az arcát- és semmit nem csinált, ha enni akartunk a fozhettem magunknak, és nem vette magát észre.nem vagyok egy nyafogós fajta, de bizony ha fozzek és szoptassak és minden mást is csináljak, meg persze ha sírt a babám akkor már feltette a nagy kérdés, hogy most mit csináljon- tudjátok mit akkor bizony otthon is lehetek én a magam kis otthonában és nem kell tovig rágnom a kormomet, hogy ugyan mikor ejti el, mert még fogni sem hajlandó tisztességesen- szerencse, hogy pólyában volt.
Az én babám 5, 5 hónapos de biztos, hogy nem hagynám ott senkinél.Még anyukámnál sem, pedig anyumba nagyon megbízom.A párom szokott rá vigyázni ha el kell szaladnom valahová, de max 1-2 órára mert még mindig szopizik a drágám.Szerintem nem attól függ, hogy szopizik vagy sem, egyszerûen még nincs itt az ideje hogy bárkire rábízzam.Õk még nagyon kicsik, ránk van szükségük.Bele sem merek gondolni, hogy mi van akkor ha hiányoznék neki és senki nem tudná megvigasztalni(fõleg most hogy jön a foga) vagy hogy lemaradtam volna az elsõ átfordulásáról stb.Majd esetleg akkor ha nagyobb lesz otthagyom anyuval, de még akkor sem éjszakára.Te tudsz úgy aludni, hogy nincs otthon a babád?
Osztom a véleményem az elõttem szólóval. Az anyai ösztönök érzik h kivel hagyják és kivel ne a picijüket.Ha nélküled van ilyen picin nem jó az neki.
...bocsi...ahhoz még kicsi, hogy napokra, hetekre otthagyjam, akár a megbízható embernél is. Hogy miért? Mert kb. másfél éves koráig az én olvasatomban, sehol nem szabad otthagyni hosszú idõre.
5 hónapos a fiam. 10 perc és indulunk Édesanyámhoz :) 1-2 órára vigyáz rá általában Õ, vagy anyósom. Éjszakára nem adom, mert akkor is többször eszik és nehezen alszik el. egyébként jól elvan a nagyikkal, de látszik, hogy hiába látja õket egy héten kétszer, minden alkalommal idegenként vizslatja õket :)
hu de nagyon vártam ezt a beszólást! te szent anya, aki mindent tökéletesen csinálsz!!
Szia! Én simán otthagyom anyukámmal, meg férjemmel, ha úgy érzem, vagy dolgom van. Anyósom messze lakik õt nem ismeri de majd ha kicsit nagyobb lesz akkor vele is ellesz majd. Én imádom a bébimet, de kell egy kis szabadidõ mert megbolondulnék ha folyton vele kellene foglalkoznom. Amint átalussza az éjszakákat majd mehet a nagyszülõkhöz pár napra akár. Nekem ez nem gond, és a nagyszülõknek sem, õk nagyon örülnek neki :) Mi a nõvéremmel minden nyarat a nagymamámnál töltöttünk és semmi bajunk nem lett. Imádjuk az anyukánkat :) Üdv.
sejtettem, hogy megsértodsz, de igenis felelotlenségnek tartom- mert pontosan amikor még az elsonek is igen fontos vagy már nem tudsz rá oszpontosítani, mert ott egy másik elétke. de ennek ellenére kívanok neked kitartást, erot és egészséget! és bocsánat, lehet, hogy inkább az irigység szólt belolem, mert bizony nekem igen meg kell gondolnom, hogy mikor lehet második baba és egyáltalán lehet-e.
ok, nekem is tombolnak a hormonjaim rendesen, ne hari:-)) nekünk hamar jött a második, késõbbre terveztük, de ha már jönni akar a kis punis, hadd jöjjön, szerintem a helyembe te se vetetted volna el.
Az Én kisfiam 4, 5 hónapos és úgy néz ki hogy a jövõhónaptól heti két alkalommal dolgozni fogok és a mamák vigyáznak majd rá.Igy csak egy etetést kell megoldaniuk de most még azt gondolom hogy nem lesz lelkiismeret furdalásom.Három gyerek mellett kell a pénz és mivel fogászati asszisztens vagyok nem akarok sokat kiesni a munkából.De éjszakára Én sem hagynám ott most még.
A kérdező hozzászólása: Amúgy 5 hónapos a lányom.
bocsi, de nem tudom megérteni az olyanokat, akik arról írnak beszámolót, hogy igen márpedig ok elfáradnak és jó ha valakire rábízhatják a gyereket, de már jon a kovetkezo- ha most nem bírod a három óránkénti etetést akkor mi lesz kettovel???
Én együtt élek a szüleimmel egy több generációs házban. Egyedül nevelem a fiamat, és mindennap az utolsó etetés elõtt odaadom a mamának-papának, és õk vannak vele két-három órát, addig van idõm magamra. Nem érzem ettõl én sem rossz anyának magam.
szia! Nekem 8 hós a kisfiam, és kb 5 hós korától bízza én is hétvégre odaadom a nagyszülõknek..mikor nagyon pici volt és nem bírtam a 3 óránkénti etetést, nagyon fáradt voltam, akkor volt h anyum átvállalta az éjszakát, vagy a du-t, mig én aludtam, igaz egy házban voltunk, de egyszerûen már annyira fáradt voltam..és lehet ettõl rossz anyának mond más, de nem érdekel! Szeretem, imádom a fiam, de most h ráadásul újra terhes vagyok, van h nehéz, és segítség ha vigyázznak rá egy napot és én takarítok és kicsit pihizzek itthon. Lehet egy önzõ nõszemély vagyok, de szerintem a fiamnak is jobb, ha nem egy fáradtságtól ingerült anyuval kell lennie.....és tessék lehet lepontozni
A kérdező hozzászólása: Õrülök hogy azért van aki velem is egyetért!!Igen nyugodtan tudok aludni ha éjszaka ott hagyom! Mert egy telefon és ott vagyok ha bármi gond lenne.De a nagyszülõk szerintem feltalálják magukat! Õk is felneveltek egypár gyereket.Én inkább akkor borulnék ki ha mondjuk kórházban kéne otthagynom vadidegen emberekkel...
én sem tudnék aludni, még olyan pici, és csak én ismerem azokat a trukkoket amikkel megtudom nyugtatni, azt hiába fogom magyarázni valakinek.
Hát én nem tudnék aludni!!!!!Lehet, hogy én vagyok túl aggódós.Én még mindig azt mondom:A gyerek az enyém, magamnak szültem és rám van szüksége.
Szreintem is jó az ha megszokja a baba hogy van más is Anyán meg Apán kívül.Nekem is van hogy már nagyon fáradt vagyok és akkor egy éjszaka ott altatom Anyukáméknál, legalább kialusszuk magunkat.Ez nem önzõség Sõt.Szerintem az az önzõség ha nem hgyjuk a babát hogy feltalálja magát más élethelyzetekben is.Végül is el kell szakadni..nem állhatunk ott mellette ha oviba van vagy az iskolába, vagy állásintejún...:D kicsit elkapott a hév.5 hónapos volt amikor ott aludt elõször nagyszülõknél, Anyumékat imádja, Anyósra is vigyorog mostmár...és ez így van rendjén.Én nem érzem ettõl rossz anyának magam.Az nem itt kezdõdik.
orulj neki, hidd el szívesen rábíznám én az anyósomra ha merném, de még mikor a férjem is inkább azt mondja, hogy ne akkor elképzelhetitek, hogy tényleg nem piskóta. anyummal semmi gond illetve annyi, hogy napi 10 orát dolgozik így nemigen akaszthatom a nyakába csak ha nagyon muszáj.
hát sajnálattal hallom, hogy saját anyjukra és anyósukra/aki férjük, gyermekük apjának az anyja/nem bízzák rá a gyereket egyesek.én totál egyet értek a kérdezõvel, nálunk rendszer havi egy hétvége a nagyszülõké. és igen, tudok nyugodtan aludni
A kommentre reagálva: a kórházban nem kell vadidegen emberekre ott hagyni, mert van anyás szoba. Ami a felháborító, hogy ezért kell fizetni. Ha ott hagyod, és egész nap a nõvérkéknek kell róla gondoskodni, etetni, fürdetni, sétáltatni, na az ingyen van. Én bent voltam vele, amikor kórházban voltunk, egész nap semmi dolguk nem volt vele, csak beadták neki a gyógyszert és kész. Este a férjem is jött, és úgy fürdettünk ketten. Na, az egészért fizettem 12 ezer Ft-ot. (persze volt még 2 szobatárs is, tehát aludni azt nem is lehetett). Ez ma Magyarország a 26 ezer Ft-os GYES-bõl.

Miért nem alszik? Nekem 25 hónapos a lányom, eddig hang nélkül aludt éjszaka, akár 12-13 órát is, az elmúlt 2-3 napban viszont van hogy 4-5-ször is felébred.

Általában visszaalszik ha bemegyek, és kicsit megsimizem, de van úgy ha kijövök rögtön sírni kezd. Aztán azt hiszi hogy reggel van és ki akar szállni az ágyból, és nem akar visszaaludni. Nemtudom mi lehet az oka.

Legjobb válasz: Lehet front van.Az én lányom is fel kell,sír,de vissza alszik.Õ velünk alszik,lehet azért sikerül vissza aludnia.24hónapos.

Lehet front van.Az én lányom is fel kell, sír, de vissza alszik.Õ velünk alszik, lehet azért sikerül vissza aludnia.24hónapos.
Front minket is megvisel nehezek az éjszakák.

Miert olyanok a lanyok, hogy ha van egy helyes, de mindenkit csak egy ejszakara akaro pasi, es van egy nem tul jokepu, de megbizhato, vicces, aranyos pasi, akkor is az elsot valasztjak?

Ma is volt.itt egy ilyen kerdes, hogy melyiket valsszam? Az eszemre hallgassak e az elsot vagy a szivemre, aki tudom, hogy csak felprobal es utan elhajint, es a masodikat valasszam. Termeszetesen a lanyok mind azt mondtak neki itt, hogy az elsot, aki jobban nez ki, hatha meg tudod szeliditeni. Ezekbol szokott lenni a kakukkbaba es a siras, de megis ezt csinaljak a lanyok es ezt is tanacsoljak egymasnak, hogy ugorjanak bele ebbe a ketes dologba. Csak azert kerdem. mert ha itt egy pasi egy ilyet kerdez, hogy melyik pasit valasztanatok, akkor minden lany azt mondja mindig, hogy a kedveset, a vicceset, a rendesset. De ha ugyanezt egy lany kerdi akkor mast mondanak. Hogyan lehet igy a lanyokon eligazodni?

Legjobb válasz: Azért választanák az elõbbit, mert csak a külsõ számít nekik. Fiúknak pedig azért mondják az ellenkezõjét, mert álszentek.

Azért választanák az elõbbit, mert csak a külsõ számít nekik. Fiúknak pedig azért mondják az ellenkezõjét, mert álszentek.
A nõk is az elsõt, kortól függetlenül minden puncival rendelkezõ embernek csak a külsõ számít.
A lányok az elsõt választják, a nõk pedig a másodikat(talán?) :)
Mert hiába kedves és aranyos, ha nem vonzódom hozzá.
Tudjátok fiúk, egy pasiban egyáltalán nem az a fontos, hogy nagy -e az orra, eláll -e a füle. Nekem külsõleg, ami fontos, hogy tiszta és szép fogú legyen. Sokkal fontosabb az, hogy ha a szemébe nézek azt lássam, hogy ott helyben jó keményen megk*rna. Hogy azt lássam, hogy egy domináns hím. Ha ez nincs, akkor lehet felõlem Torres is, vagy bármi, nem fog kelleni. A barátomra senki nem mondaná, hogy jóképû, de okos és általában úgy megd*g, hogy alig tudok járni utána. Egy éjszakásom eddig 2 volt, mindkettõ olyannal, akit már évek óta ismerek és nem farkaltak meg mindenkit... 21l.
A nõt 2 erõ hajtja: 1. ösztönök (ez erõsebb) 2. kulturális vonások Az ösztönei hajtják a jó pasi felé, a kulturális vonás pedig gyengébb, de általában ilyeneket írnak le ide neked válaszként. "Nekem a megbízhatóság és a kedvesség a fontos" "A külsõ nem annyira számít". Ezt valóban így is gondolja, de ha feltûnik egy jó pasi, akkor ezek a gondolatai másodlagosak lesznek. Ezért kell jó pasinak lenned.
Bonyolultabb a dolog. A kérdezõ úgy írta, hogy az egyik srác külsõre nagyon bejön neki, a másik abszolút nem. Így persze könnyû arra kisarkítani a helyzetet, hogy a megbízható nem kell, csak a "csajozógép". Ha a megbízható is felébresztett volna benne valamit, akkor azt választaná. Én sem kezdenék olyan lánnyal, aki abszolút nem az esetem...
Mert a nõket is csak a külsõségek érdeklik :P " külsõ megfog, belsõ megtart a jó szex pedig összeláncol" ezt sose felejtsd... egy olyan férfivel nehéz leélni az életed aki egyáltalán nem tetszik neked :D
Látod máris válaszoltál magadnak, a lány nem 100-as. Ne törõdj, foglalkozz másokkal, mert ez téged lelomboz, rossz lelki állapotba kerülsz és ez nem tesz jót. Inkább fogadd el, hogy vannak ilyen pics*ák is és örülj , hogy ezeket elkerülöd, lehet tovább fog tartani, de biztos, hogy rendes, csinos barátnõd lesz.
1. Minden nõ más és más. Vannak a hülye spinék akik bárkinek terpeszbe vágják magukat aki aránylag helyes és vannak azok, akik inkább a belsõ tulajdonságok hajtanak. (manapság sajna kevesebben) 2. Sok csaj van úgy, hogy õ hú most igen is megváltoztatja és ez úgy min. 95%-ban pofára esést eredményez. De a kihívás megvan. 3. A mai világban hatalmasak az elvárások ellenlépések nélkül, így mind 2 nem megnehezíti a saját és a másik dolgát is. 4. A lányokba ici-pici koruk óta az van beléjük nevelve, hogy eljön értük a hercegük/hõsük. EZÉRT NEM SZABAD A GYEREKEKNEK TV-ZNI! 5. Ha talán nem itt nyígnál, akkor talán lenne egy kis idõd a jobb külsõ elérésére, avagy bizonyítani a lánynak, hogy te sokkal jobb vagy azoknál a , , jóképû" barmoknál. Mondom ezt én a nuku párkapcsolati tapasztalattal rendelkezõ kis csaj...
A kérdező hozzászólása: Persze a kerdezonek az egekben vannak termeszetesn az igenyei, mert elmondasa szerint mind a ketto csucspasi, egyik ugy nez ki mint F Torres, masik meg mint Chris Pine. Ennyit higy a lanyoknak a ronda pasi torresnel kezdodik, aki meg nem is egy torres (kb a magyar pasik 85%a) az mar nem szamit embernek.

Miért reszketek egész testemben éjszaka, az ágyban, akár alvás közben is, ha ideges vagyok a következõ nap miatt?

Ha valami miatt izgulok, vagy ideges vagyok egy dolgozat elõtt. Vagy csak szimplán, ha másnál alszok, nem a megszokott ágyamban, egy idegen helyen. Nem tudok jól aludni, valamiért belsõ feszültség alakul ki bennem és reszketni, egész testemben remegni kezdek. Viszont nem egész éjszaka, elalszok és általában úgy hajnal körül, álmomban kezdõdik, aztán reggel ha kicsit már felébredek rosszabb, és ráeszmélek, hogy reszketek, mint a nyárfalevél. Ha fázok este, akkor még jobban elõhozza ezt az értést, mintha ilyenkor fázósabb is lennék. Mit tegyek ellene?

Legjobb válasz: Szerintem hallgass valami relaxáló zenét vagy olyat ami kikapcsol. Aztán gondolj arra hogyha dolgozatot írsz és rosszul sikerül sem dõl össze a világ! Majd kijavítod és kész...ezen kívül öltözz fel melegen(melegebben mint szoktál). Nekem ugyan nincs ilyen problémám ezért csak tippelgetni tudtam. Remélem segítettem.

Szerintem hallgass valami relaxáló zenét vagy olyat ami kikapcsol. Aztán gondolj arra hogyha dolgozatot írsz és rosszul sikerül sem dõl össze a világ! Majd kijavítod és kész...ezen kívül öltözz fel melegen(melegebben mint szoktál). Nekem ugyan nincs ilyen problémám ezért csak tippelgetni tudtam. Remélem segítettem.

A párom haragszik amiért köztünk alszik a gyerek mert olyankor nem akarok vele lefeküdni. Miért nem érti meg, hogy egy gyereknek az anyja mellett van a helye éjszaka is?

Legjobb válasz: Velem is velem alszik sokszor, de attól nem ott a helye. Egyébként elalszik, kimentek más szobába és kész. Inkább kifogás, mert nem akarsz vele együtt lenni.

Velem is velem alszik sokszor, de attól nem ott a helye. Egyébként elalszik, kimentek más szobába és kész. Inkább kifogás, mert nem akarsz vele együtt lenni.
Elsõ és legfontosabb kérdés: mennyi idõs a gyerek?
Gyereknek a saját ágyában, saját (ha van) szobájában a helye. A miénk is elsõ pillanattól fogva a saját ágyában aludt, és nem köztünk, mégse roppant össze lelkileg.
A gyereknek tényleg a saját ágyában van a helye, nem a szülei között.Egy idõ után pedig már csak ott fog tudni aludni, máshol meg már nem.
Hmmm.. meg nincs igazad. A gyereknek nem ott van a helye, mert akkor oda a házasélet, nem csak a szex miatt, hanem az intimitás is. A gyerek aludjon a saját is helyén, hogy megszokja!
Nincs igazad. A gyereknek a saját ágyában a helye. Neked meg a párod mellett. Addig folytatod ezt, amíg szépen lecserél, vagy beújít egy szeretõt. Esetleg jó indok a gyerek arra, hogy ne kelljen lefeküdni a pároddal? Nagyon hibásan állsz hozzá.
15 éves. XD
Akkor haragudjon, elég önzõ egy ember lehet ha nem tud csak magára gondolni.
A kérdező hozzászólása: A párom szeret de én még úgysem szeretem õt mint embert. De kinek kellenék egy gyerekkel???? Senkinek.
Kellenél, ne aggódj. Én sajnálom õt, nekem is volt párkapcsolatom, ahol azt hittem, hogy jó, ha véletlenül szültem volna neki, akkor én is Igy jártam volna, mint õ. Szerencsére nem. De ne add fel ezért kérdezõ, találhatsz még olyat, akit szeretsz.
Miért keresel kifogásokat? MINDENRE!!! Nõj föl, vállalj felelõsséget, és lépj!
A kérdező hozzászólása: Õ 35 én 24. Eddig csak olyanokba botlottam bele akik kihasználtak. Õ is ilyen: kihasznál anyagilag.
Hidd el nem a gyerek miatt nem kellenél senkinek
Te még a gyereket se szereted nem hogy az apját...vele vagy de emberként se szereted?Meg azért nem mész el mert egy gyerekkel senkinek se kellenél..akkor hagyd ottneki, ha neked ez a legnagyobb gondod! Nemtudom hány éves lehetsz, mert úgy viselkedsz mint egy tizenéves.
Ha ki tud használni anyagilag, akkor még könnyebb válnod, mert jól állsz. Lépjél, mert egyre rosszabb lesz.
Ez már megint kamu-szagú :D De nézzük - Nem kívánod a párod, soha nem is szeretted, csak nem volt jobb. A gyereket nem akarod elszakítani az apjától, ezért vele maradsz. DE emellett valaki mástól tervezed? Egyébként szerintem nem gáz az anyjával alvó gyerek, nekem mind a 3 gyerekem aludt velem, ahogy nõttek, ez szépen elmaradt. Egész miniként meg az apjuk mellkasán szerettek aludni. Szerencsére mi egyformán gondolkozunk errõl, nem gondoljuk, hogy ez a kapcsolat rovására menne, szexszel sem volt sose gond, vicces is volt a lakás különbözõ helyiségein "randizni"
Kérdezõ, hány évesek vagytok?
Mond meg neki hogy vége, mindkettõtöknek így lenne a legjobb. Felesleges hazudoznod neki, hogy a gyerek így úgy.. Eldöntitek kinél marad a gyerek, mehet a másik a gyerekhez amikor tud vagy jó az idöpont.Nehogy azt hidd, hogy a gyereknek jó lesz úgy felnõnie, hogy ti együtt vagytok, együtt laktok, de nem is szeretitek egymást.
Nem szakItod el, akkor is tudnak találkozni, ha mindketten olyan emberrel éltek majd, akit szeretni fogtok.
A kérdező hozzászólása: Tudom, hogy hiba volt vele összejönni de nem én vagyok sem az elsõ sem az utolsó aki tévedett már párkapcsolatot illetõen.
Egy kapcsolat alapja a kommunikáció, ergo ha van valami bajod mond el a férjednek!!! De már most sajnálom a férjed utódját akinek 2 gyereket akarsz szülni....
Van az a dolog ... a fogamzásgátlás - tudod azért van, hogy ne legyél terhes. Hallottál róla?
A kérdező hozzászólása: Nem akartam gyereket de így sikerült... De nem vagyunk házasok. A gyereket meg nem akarom elszakítani az apjátol.
Most nem azért kérdezõ, de miért nem tudod megmondani a párodnak, hogy adjon le vagy 20 kilót, aztán meg amikor már fitt, akkor rakjon meg téged máshol, ne a gyerek elõtt? Nem igaz, hogy nem lehet kinyitni a szádat és megbeszélni, ha valami baj van. Mert elõrejutni csak így lehet, hogy leülsz és akkor beszélsz a problémáról, aztán meg megoldást kerestek rá... Különben marad a kínlódás még pár tíz évig vagy simán szétmentek a közeljövõben. Na most a 3 közül szerinted melyik lenne a legjobb?
A kérdező hozzászólása: Õ évek óta nem dolgozik, csak fusizik de azt a pénzt is elisza és ez nem kamu.
Te jó ég, akkor minek maradsz vele? Hogy lehetnek ilyen vakok az emberek? Cuccolj el a kölökkel és kész. Találni meg mindig lehet.
Ráadásul egy gyereket nem szerencsés alkoholista apa mellett felnevelni.
Te meg egyszerûen fantáziátlan vagy szex terén.Nem csak éjjel lehet szexelni, hanem pl amikor a kicsi alszik vagy nappal...
Undoritó dolog , a gyerekeddel egy szobaban szexelni Ugy latszik a kerdezö az egyetlen normalis ember Többi perverz, szultek nezöközönseget
Velünk aludtz a nagy 2évig.Mégis összehoztuk a kicsit.. 8hós a kicsi.3év van köztük.
Egy gyereknek a saját ágyában a helye!!!
Egyáltalán akkor 2 éve ki sem pihentétek magatokat.Nekem 4 gyermekem van de az elsõ 2 emeletes ágyon aludt 1 szobában velünk.Soha nem volt gond!!!!!!Igen ahhoz, hogy kedved legyen a párodhoz kipihentnek és kõzelségnek kell lenni. Gyorsan tedd külõn ágyba vagy fotelbe a gyereket, mindenkinek ugy lesz JO!!!
Hagyd ott a gyereket a férjednek, te meg lépj le!
Nagyjából végigolvastam a válaszokat, mostmár értem. Tök mindegy ti hol alszotok, csak összevergõdtetek mint valami csorda. A gyereked apa nélkül fog felnõni, ezzel a hozzáállással a szerencsétlen következõ kettõ is. Szültél egy gyereket egy embernek akit nem szeretsz, egy szobás lakásba. Fogadd õszinte gratulációmat. Ez nem az a helyzet amikor "így sikerült, ez van", ezt így alakítottad mert így akartad és nagyon ciki vagy. Csak a gyerekeket sajnálom az egészben.
A gyereknek külön szobában, külön ágyban a helye. Hidd el, ha a kezdetektõl így van szoktatva, szépen elalszik nélküled is egy jó mese után, mert a te helyed viszont a férjed mellett van az ágyban. Léteznek bébiõrök, hallani fogod éjjel ha valami baj van. Nem értem miért kell egy ágyban aludni, komolyan. Az a TI ágyatok, a gyerekágy megy a gyereké.
Mi a fenének emelted ki a kérdést? Mit akarsz még????
Ez jó azért... egyszer azt írod, hogy nappal dolgozik, azért nem tudtok szexelni, aztán meg azt, hogy nem dolgozik, stb. Ebbe jól belekavarodtál! A tény az, hogy nem szereted, kihasználod, vele vagy, mert így kényelmes. Ahogy te is fogalmaztál, nem volt más, terhes lettél, így vele maradtál. Remélem otthagy téged a fenébe és talál egy értelmes nõt!
Ja, és mikor lebukik a kamu kérdésével, mindig ezt a jelzõt (nyomorék) használja. 13 éves, fel se fogja a jelentését, mit is ír. Szomorú(:
Elegem van a hazug provokatív kérdésekõl.
Nekem is ez a kérdés ugrott be utolsó elõtti. XD
Utolsó!Nekem is ez a kérdés jutott eszembe, mert a "2 nõ" értelmi szintje kb. ugyanott van.
A kérdező hozzászólása: Tudom. Haza is költözöm de már elõre hallom anyámat...
teljesen le rongált ez az egész 20 éves vagyok .... És nem sok közöm a gyerek témához . De ez még nekem is leesne hogy ezt hogyan kéne csinálni. + meg ha nem tudod elfogadni a párod beszélj vele hogy probálkozzon fogyni én most fogytam 32 kg-ot nemrég. Bár igy is el kéne tudnod fogadni... Ha meg nem tudod akkor meg nem is szeretted, ami sztem azt jelenti hogy 1 olyan embernek csináltál gyereket akit nem szeretsz , nem kívánsz... Terhességre meg ne fogd mert szerintem akkor a férfi undorodna... Na mind1 ez csak az én meglátásom . A gyereket meg szoktasd rá hogy aludjon 1dül...
Tõle már nem , de mástól szeretnél még vagy 2 gyereket. Te jó ég, hogy van ez? Vagy esetleg már meg is találtad azt a másik embert?
Szerintem ez az utolsó hozzászólás megmutatta, hogy kamu.
Akkor szépen szólj neki, hogy le kéne adni pár kilót, mondjuk egészségebben fõzöl, és felhívod a figyelmét az egészségére. Bááár... régen mennyi volt? Ha 90, akkor nem hiszem hogy 10kg olyan sok lenne. De ha 60 akkor igen...
A kérdező hozzászólása: Azóta van ritkán szex amióta terhes lettem. Ha szexelünk is akkor is csak azért mert kiköveteli magának és addig nem hagy békén. Õ 100 kg én 50 vagyok. Ezért nem kívánom...
Sejtettem/sejtettük hogy ez a baj..miért nem kívánod? Nem vonzó már? Egyáltalán mióta nem volt köztetek semmi?
Máshol is lehet szexelni..nappali, konyha (nem az asztalra gondolok, le lehet egy pokrócot, takarót teríteni, ha meg Neked IS hiányozna a szex akkor megoldanád és nem zavarna ez.Lehet halkan is csinálni, vagy akár egy kis romantikus fürdés közben is.Be kell zárni a fürdõ ajtót vagy addig eltorlaszolni, úgyis meghalljátok a picit ha fel kel :)
Ne butáskodj, nem vagytok már kamaszok, a szex kell mert nélküle megöli a kapcsolatot az bármennyire is jó, hisz a férjed is kezd besokalni! A gyereknek egészségesebb ha nem a szülei ágyában alszik hanem van sajátja!
A kérdező hozzászólása: Valahogy nem is kívánom a párom... Amúgy napközben dolgozik nem ér rá szexelni.
Nekem már régen lenne egy vagy két barátnõm. Lehet a párodnak is van már. Fiatalon heti 2 alkalom minimum.
Valaki mindig bedobja azt, hogy szexelni nem csak ágyban lehet... Igen, tudja mindenki, ennek ellenére a gyereknek a saját ágyában a helye, nem a szülõi ágyban, ahol ez-az megtörténhet. Még akkor is, ha lehet a hálószobán kívül is szexelni.
Szexelni nem csak az ágyban lehet...
Akkor két éve nem szexeltetek?
2 éves. Már így is ha le akarjátok errõl szoktatni nehéz lesz, pedig minél hamarabb kellene. Ha egy szobában vagytok miért egy ágyon alszotok? Vagy nincs saját ágya? Fürdõszobában nem tudtok?
Amikor mi szoba-konyhában laktunk, egy szekrénnyel volt elválasztva a gyerekágy a szülõi ágytól. Minden megoldható. De tessék külön ágyba tenni a gyereket! Mikor vagy hajlandó lefeküdni a pároddal egyébként?
Szerintem aludni külön kellene, jobb ha a gyerek is megszokja ezt minél korában így késõbb nem lesznek ezzel is bajok. A párodnak pedig valamilyen szinten igaza van, hisz ha sosincs sex, mert a gyerek ott van, az bizony baj. Viszont meg lehet ezt a dolgot oldani úgy , hogy ha olyan kor mikor nincs ott a gyerek napközben, rámozdulsz egy kicsit, így spontán lesz a dolog és azt is elkerülhetitek, hogy ellaposodjon a kapcsolatotok.
Akkor válasszátok le valahogy neki egy külön részt. És akkor ez így megy évekig majd? Akkor lesz szex, ha lediplomázik és elköltözik?
A kérdező hozzászólása: Két éves a gyerek. De nagyon félek, hogy szex közben meglát minket, nincs külön szobája és bármikor felébredhet.
Mond megneki hogy szeretnéd ha sportolna és fogyna egy kicsit, mert már õ se olyan mint régen.Vagy lepjen meg pl.estére egy romantikus vacsival, fürdõvel és akkor tudtukbeszélgetni meg ha megjön a kedved akkor mást is:)
Nemrégen olvastam egy orvosi véleményt, hogy miért egészségtelen, ha a szülõkkel alszik egy gyerek. Nem a kétéves, hanem az újszülött. Az csak mese, hogy a gyereknek állandóan kell az anya közelsége. Miért szültél gyereket, ha nem tetszik a párod? Mindenképpen elvált asszony akarsz lenni? Ez az út odavezet. Térj észre, mert a gyereknek az apjára is szüksége van.
A kérdező hozzászólása: Fiatalabb korában nem volt ilyen "kövér". Mondjuk mivel 180 cm ahoz képest nem súlyos de nekem nem jön be.
Megnézném este a férjem arcát, amikor jön lefeküdni, és az ágyban találná a 2 éves, és a 7 hónapos ikreket, és meg mondanám, hogy a gyerekeknek mellettem a helyük... Ha azért mentél férjhez, mert nem volt más, akkor most is fogd fel így, hogy õt választottad, nincs más.
"Az elõtt tetszett és azért jöttem vele össze mert nem volt más aztán terhes lettem és vele maradtam." Te egy kifejezetten nagyon undorító és ocsmány nõ vagy, aki csak és kizárólag azért jöttél össze vele, mert gyereket akartál. Õszintén remélem, hogy elváltok, és nála helyezik el a gyereket, mert te nem vagy alkalmas egy emberi lény felnevelésére, ilyen "morállal"...
Jaj elválni nem fog, mert ez így kényelmes neki
Akkor válj el és ne a gyerek legyen a bástya, hogy szülhettél olyannak, akit nem szerettél?
Ha úgysem kívánod, akkor neked ez a kényelmes... és azért vele maradni, mert terhes lettél? Szereted egyáltalán?
A kérdező hozzászólása: Én tõle már nem... De legalább még kettõt mástól igen. De sajnos nem ilyen egyszerû.
Egy gyereknek a saját ágyában van a helye. Az enyém 3 éves és sosem aludt velünk.... akkor voltam csak mellette mikor beteg volt. Amúgy meg nem igaz, hogy nincs más helyiség ahol szexelhetnétek, egy kis kreatívitást kérem szépen. Nem csak az ágy létezik....
szeretntek mégegy gyereket? barátnömnél van az hogy köztükalszik a2, 5 éves gyerek mégisamásodik babával várandos nálunk is detto már 5 hosa kislányoma2.5éves nagylányom mellett ha már nem szoptatok ott a gyerekszoba alszanak ot tketten amig szoptatok addig én vagyok a gyerek zobába gyerekekkel mert a kicsi nagyn sokszor kell ennek hatalmas árat fizettem de egyrészt megérte mert boldog vagyok de másrészt nagyon sok mindent meg kell türnöm
Egy két éves gyereknek a saját szobájában, de legalábbis a saját ágyában a helye!
Nagyon romantikus, szerintem nincs értelme ennek a kapcsolatnak.
de szép ez a sztori, így összességében ://
A kérdező hozzászólása: Az elõtt tetszett és azért jöttem vele össze mert nem volt más aztán terhes lettem és vele maradtam.
A gyerek születése elõtt se jött be Neked? Vagy csak utána?
Azért valahogyan tudtára kellene hozni ezt, hisz így még változtatni se tud rajta
Én is haragudnék rád, már megbocsáss. Már most látszik, hogy megnyomorítod majd azt a gyereket a "szereteteddel". Mi az, hogy "egy gyereknek az anyja mellett van a helye éjszaka is"???? Te teljesen bolond vagy????
A kérdező hozzászólása: Az a baj, hogy félek a gyerek meglát vagy meghall minket szex közben ezért inkább köztünk alszik. Igazatok van ez jó ürügy...

Van 1 éves kisfiam és pár napja azt csinálja éjszaka hogy felébred és nem akar a helyén visszaaludni csak nálunk a nagy ágyba, nnagyon nehezen alszik az ő helyén vissza. Miért van ez? Mit tudok ez ellen tenni? Más is van igy?

Legjobb válasz: hogyha külön szobában van akkor lehet hogy fél. Szereljetek fel egy gyenge fényû éjjeli lámpát az ágya mellé/fölé amit õ is fel tud kapcsolni, vagy már este kapcsoljátok fel neki. Nagyon sok mindentõl félhet, emlékszem kicsi voltam pár éves és a nagyszüleimnél aludtam egy külön szobában és nagyon sötét volt, minden este felébredtem és csak úgy tudtam visszaaludni hogy a fal felé fordultam, mert a másik oldalamon egy nagy virág volt aminek az árnyékára mindig azthittem hogy valami szörnyeteg :D egyszer szóltam errõl a papámnak és õk kivitték a szobából :) régen volt már és kicsi voltam de ezt sose felejtem el. És én TV-t se néztem mert akkoriban született a húgom is szóval idõm se lett volna mesét nézni :)

hogyha külön szobában van akkor lehet hogy fél. Szereljetek fel egy gyenge fényû éjjeli lámpát az ágya mellé/fölé amit õ is fel tud kapcsolni, vagy már este kapcsoljátok fel neki. Nagyon sok mindentõl félhet, emlékszem kicsi voltam pár éves és a nagyszüleimnél aludtam egy külön szobában és nagyon sötét volt, minden este felébredtem és csak úgy tudtam visszaaludni hogy a fal felé fordultam, mert a másik oldalamon egy nagy virág volt aminek az árnyékára mindig azthittem hogy valami szörnyeteg :D egyszer szóltam errõl a papámnak és õk kivitték a szobából :) régen volt már és kicsi voltam de ezt sose felejtem el. És én TV-t se néztem mert akkoriban született a húgom is szóval idõm se lett volna mesét nézni :)
Igen, az éjszakai fény nalunk is bevált. Elõtte a lanyom is sokat sírt éjszaka, nem akart visszaaludni, ha elmozdultam mellole, azonnal fent volt. És a védõnõ javasolta az éjjeli fényt. Azóta ezerszer jobbak az éjszakák. Egyszer hajnalban lekapcsoltam, hogy Megnézzem, mi a helyzet. Megebredt a lanyom, és olyan sirast rendezett szegény, hogy csak na! Azóta meg véletlenül sem kapcsoljuk le.

Miert van ez a hirtelen valtozas? 5 napig 13 hos kislanyom egyszer ebredt fel egesz ejszaka teaert, de ket napja meg megint 4, 5, 6 szor is felsir de nem mindig kell neki tea. Nem latok fogacskat ami ki akar bujni. Mi lehet az oka?

Legjobb válasz: Szia! Nekem is ennyi idõs a kislányom. Szerintem a foga jön. A négy hátsó kint van neki? Az egyik lehet a bûnös. Nekünk ott van a nyakában a borostyánlánc, észre sem vesszük a fogzást. Azért gondolok a fogra, mert írtad, pár napig nem, aztán most megint ébred.

Szia! Nekem is ennyi idõs a kislányom. Szerintem a foga jön. A négy hátsó kint van neki? Az egyik lehet a bûnös. Nekünk ott van a nyakában a borostyánlánc, észre sem vesszük a fogzást. Azért gondolok a fogra, mert írtad, pár napig nem, aztán most megint ébred.
A kérdező hozzászólása: Szia.koszike a valaszt.nincs kint a negy hatso fogacskaja csak a negy elso ketto lent es ketto fent.es honnan tudhatom meg hogy tenleg a hatso fogacska bulyik? meg tudom nezni ugyertem latszik ha tenleg ott van?
A kérdező hozzászólása: Sajnos biztos vagyok benne hogy nem a foga mert meg mindig nem latszik semmi sehol. de akkor mi ? nem beteg egszseges kislany.
Nekünk se látszott, aztán egyszercsak ott volt.Pedig nem is volt duzzadt az inye.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!