Találatok a következő kifejezésre: Miért akar nő (108 db)

Miért akar itt mindenki gyorsabban növő hajat, meg nagyobb mellet? Minden nap legalább 3-5 ilyen kérdés van, hogy mitől nő gyorsabban a hajam, és mitől nő meg a mellem? Ez valami mánia, vagy mi ez?

Legjobb válasz: Lehet, hogy ha nem lenne melled és 5 cm-s hajad lenne, te is keresnéd a lehetõségeket. Én csak azt nem vágom a keresõt miért nem tudja senki használni.

Lehet, hogy ha nem lenne melled és 5 cm-s hajad lenne, te is keresnéd a lehetõségeket. Én csak azt nem vágom a keresõt miért nem tudja senki használni.
Mindenki azt kérdez itt amit akar, ezért van ez az oldal..
Én kivétel vagyok ezek szerint. (: Nem akarok gyorsan növõ hajat, inkább megszeretném állitani a növekedését, nem olyan jó poén 2hetente hajatfesteni, mert lenõ. :'D A mellem, pedig lehetne kisebb. :'D
A kérdező hozzászólása: Tudom, hogy mindenki azt kérdez amit akar, én arra voltam kíváncsi, hogy miért ez a nagy õrület? Mellem nekem sincs túl sok, de sohasem akartam mellet növelni semmiféle szerrel. Rövid hajam is volt, de türelmesen megvártam amíg megnõ. Most meg mindenki be van dilizve, hogy mitõl nõ a haj, meg a mell? És minden nap ugyanazt mondják el, azóta még nem találtak fel semmilyen csodanövelõ kapszulát.
Merte zeknek az úgynevezett sztároknak mind hisszú póthajuk van és a naivabb lányok azt hiszik, hogy ha hasonlítanak rájuk az már egyenes út a sikeres élethez. A nagy mell az más, mert az amióta világ a világ mindig is a nõiesség szimbóluma volt. Olyanról már hallottam, hogy a rövid haj a divat, de olyanról még nem, hogy a kis mell lenne az. Tehát a nagy mell utáni vágyakozás szerintem a nõi léttel együtt van kódolva a lányokba.

Mi a jó abban, hogy vki ad magára? Miért olyan fontos ez? Akár ffi akár nő

Mindig ha vkit?l megkérdezik,küls?re mi tetszik neki a másik nemben,vagy azt mondják,h mind1 csak igényes legyen,vagy az igényesség szerepel az els? helyen.Miért fontos ez ENNYIRE?!

Legjobb válasz: mert ha valaki saját magára igényes, akkor valószínüleg igényes az élet többi területén is, pl a párkapcsolatban...és amúgyis ki akar pl csókolózni valakivel, akinek bûzlik a szája? vagy hogy lehet beletúrni egy agyig zsírod hajba? vagy egyáltalán...hogy lehet megjelenni valakivel egy társaságban, aki úgy néz ki, mint egy csöves?

mert ha valaki saját magára igényes, akkor valószínüleg igényes az élet többi területén is, pl a párkapcsolatban...és amúgyis ki akar pl csókolózni valakivel, akinek bûzlik a szája? vagy hogy lehet beletúrni egy agyig zsírod hajba? vagy egyáltalán...hogy lehet megjelenni valakivel egy társaságban, aki úgy néz ki, mint egy csöves?
Szerinted miért fontos? Jó az, ha olyannal vagy együtt, akinek 5 m-rõl is érzed a szagát, mert nem fürdik? Vagy annyira zsíros a haja, hogy rántottát lehetne rajta csinálni? Ez mind ALAPIGÉNYESSÉG!!
undorító lehetsz:D vagy nem vagy tisztában az igényesség jelentésével. remélem utóbbi...:) azért mondják ezt, mert ezzel azt akarják a másik tudtára adni, hogy nem számit hogy nem a világ leghelyesebbje, legszebbje az a fontos hogy ettõl függetlenül ne hanyagolja el magát, ne legyen büdös, ne legyenek sárgák a fogai, ne legyen egy lány tiszta szõr mindenhol, ne legyen 5 cmes lenõtt haja, ne legyen tiszta korpa és zsír...
az igényességnek tudod mi az ellentettje? az igénytelenség. akkor most gondolkodj el rajta hogy te járnál-e valakivel aki csúcsszuper ember, okos, kedves, szép de büdös és koszos ruhákban jár, ápolatlan a keze, lába, mert ugye az igénytelenség az ezt jelenti. nah ezért fontos az igényesség.
A kérdezõnek. A 21. században illõ adnia magára az embernek. Ahogy nõnek az igények, úgy kell tartani az iramot. Ma már sokan elképzelhetetlennek tartják, hogy ne fürödjenek le mindennap, akár többször is. Én úgy vagyok vele például, hogy a melóhelyemen talán jó 5-10 perc áll rendelkezésemre a zuhanyra, de tudom magamról, hogy ez alatt az idõ alatt nem érzem magam tisztának, s bár hál istennek nem koszos a munkám, inkább haza jövök "igénytelenül" de itthon akár egy órán át suvickolom magam. Minden embernek egyénre szabott szokásai vannak, a tisztálkodás terén, a divat terén, de alap követelmény, hogy próbáljunk megfelelni magunknak, és másoknak is. Ha Te magad rendben találod magad, s úgy döntesz, hogy ápolatlan leszel és igénytelen, keresned kell egy magadfajta embert, akivel ily módon egyetértésben leélheted az életed.
Most komolyan kérdezem, tényleg lennél együtt olyas valakivel, aki büdös, zsíros a haja, fekete a körme a kosztól, rohad a szája stb?
gyökér vagy bunkókám :D
A kérdező hozzászólása: Én inkább egy metroszexuális "férfival" nem mutatkoznék az utcán :S
A kérdező hozzászólása: Számomra nem jelentene problémát, hogyha a többi tulajdonsága megfelelõ.
tudod ez elég undorító h fõleg egy nõ nem ad magára. tehát ha te elfogadsz egy koszos és ápolatlan pasit akinek olyan retkes a körme h le rohad akkor sajnos te sem vagy különb. mert szerintem azért te se szívesen mennél utcán egy olyan pasival akinek már szó szoros értelmében folyik a zsír a hajáról és olyan büdös h mindenki fel fordul a közelében.errõl ennyit de te tudod.
õ pl egy igényes nõ: http://www.szatmar.ro/files/tiny_mce/andi2/claudia1.jpg õ pedig egy igényes, fiatal lány: http://www.kisalfold.hu/kepek/kepgaleria/2181452.jpg igénytelen nõk: http://benike.blog.nlcafe.hu/files/ronda1a.jpg http://www.napiszar.com/wp-content/uploads/2009/10/821859424.. http://www.napiszar.com/wp-content/uploads/2009/10/user_1371.. mellesleg nem tudom, láttad e a Betti a csúnya lány c. sorozatot, de az gyönyörûen bemutatja, hogyan válhat egy igénytelen trampli bányarémbõl igényes, sikeres, szexi üzletasszony
hát nem tudom, én azért nem nagyon érnék hozzá egy bûzlõ emberhez... :'D de ha neked ez ennyire nem fontos... ott vannak pl a csövesek. miért nem pasizol? :'D
hát szerintem neked is szar lenne egy olyan lánnyal /fiúval találkozni aki mondjukm büdös...szakadt cuccokban jár...te megszólítanál úgy vkit h tiszta zsír a haja nincs sok foga se és szakadt ruhában jár???
ahogy a kérdésedbõl ki lehet venni te nem nagyon adhatsz magadra és zavar h ez másokat zavar... elõzõ voltam
A kérdező hozzászólása: Inkább az zavar, h aki má nem szupermodell kinézetû, meg nem alapozózza agyon a képét, meg neadjisten nem trendi a haja meg a ruhái, meg nem kényszeres higiénia mániás, az már igénytelen, meg "csöves"
kedves kérdezõ, léteznek végletek! te most a két végletrõl beszélsz...ennyi erõvel az, aki mindennap megfürdik, megmossa a haját, hogyha zsíros, nem hord egy hétig egy ruhát, már olyan, mint amirõl az elõbb írtál? Én egy igényes nõnek tartom magam, pedig nem vagyok szupermodell, sõt, túlsúlyos is vagyok. De igényesen öltözködöm(nem csillivilli plázacica ruhákba), és nincs rajtam egy kiló alapozó, sõt, nem is használok alapozót sem, csak a szemem szoktam kihúzni szemceruzával. És képzeld, szerintem az a nõ is igénytelen, akin túl sok smink van, meg úgy öltözködik, mint egy k.rva...de miért kell a két véglethez tartozni? van aranyközépút...
Maga az igényesség fogalma nem merül ki csak a modell alkatokkal. Valaki berakott ide képeket, s az egyik megfogott az igénytelen címszó alatt. Nos az a lány nem igénytelen, legalább is nem láttam annak, hanem inkább csúnyácska. A kettõ nem egy és ugyan az. A kérdezõt gyanítom, hogy ez motiválta, mármint a kérdésében, hogy CSÚNYA. Csúnyának tartod magad? Vagy igénytelennek? Egy csúnya lány is lehet tiszta, ápolt, és egy bombázó is lehet ápolatlan. A felszín mindent takar. Illetve palástol. Alapból nem egészséges elhanyagolni a személyes higiéniát, az alapvetõ higiéniát. Nem kell agyonra áztatnod magad antibakteriális tusfürdõkkel, elég a szappan, hidd el jót tesz.
A kérdező hozzászólása: Igen, engem is az a kép motivált.De nem a kérdés feltevésére, és nem azért, mert én magam csúnya vagyok, hanem csak a legutolsó kommentárom megírására motivált.Hogy "igényes" címszó alatt belinkelnek nekem ide ilyen csúcsszuper kinézétû embereket, aki meg csak egy átlagos nõ, az már igénytelen, pedig egyáltalán nem volt az.Ja meg egyébként szerintem csúnya se volt, csak átlagos.Én szép vagyok ^^
A kérdező hozzászólása: lány vagyok, tehát nem volt még nõm
Te is biztos egy igazi retek vagy, volt már nõd egyáltalán? vagy õ is olyan volt h büdös volt mint a dög?
A kérdező hozzászólása: Dehát attól, h vki nem igényes, még lehet kedves, intelligens, érzékeny, stb... Akkor miért ezt tartják a legfontosabb dolognak? Nem mind1 zsíros-e a haja, vagy se?!Vagy koszos-e a körme, vagy se?!
hát nekem k*rvára nem mindegy:D ha neked az akkor valószínûleg te is ugyanolyan igénytelen vagy mint õ...
A kérdező hozzászólása: Én simán járnék olyan emberrel, ez gáz?
Taszító ha valaki koszos, büdös, zsíros a haja. Én nem is érezném jól magam ha nem fürödnék vagy ha nincs rajtam tiszta ruha.
A legtöbb ember igényes magára (fürdik, hajat, fogat mos ) így természetes, hogy a másiktól is elvárja az alap higiéniát. Ha téged nem zavar, hogy a partnered büdös, ápolatlan az a te dolgod, bár elég furcsa. Igen lehet attól kedves jólelkû ember, de nem ér semmit vele, ha olyan büdös, hogy akinek udvarol az elsõ puszinál elájul.
Mellesleg, ha összejössz egy igénytelen emberrel, majd csodálkozol ha elkapsz tõle valami fertõzést. Mert a koszos körömmel is elkaphatsz cuki kis dolgokat ha pl megujjaz.
Úgy bezsélsz ezekrõl a dolgokról, mint a zsíros haj, meg a koszos köröm, mintha a megszûntetése csak valami felesleges sznob hóbort lenne. Hát nem az. Ezek egészségügyileg is fontos dolgok. MOndjuk fura, hogy ezt nem tudod magadtól. A szüleid soha nem mondták, hogy mosakodni kell, vagy mivan? Mellesleg jobban is néz ki, ami már nem annyira fontos szempont nyilván, de ha választhatok két lány közül, akkor nyilván azt fogom választani, aki mosdik. (Tudom, túl magasra teszem a lécet.) És tévedsz, aki intelligens, az igényes is, mert valószínüleg tanulta az oskolában, hogy a KOSZ NEM EGÉSZSÉGES. -_- Persze ha neked mindez nem fontos (gondolom azért, mert te is vagy négy naponta ha megfürdessz), akkor egészségedre. Legalább válogathatsz a putris cigányok közül is, ha párválasztásra adod a fejed.
Azért a válaszolók is jók. Ez nem arról szól, hogy ma már "illendõ". Hanem valami okos ember felfedezte, hogy a tisztálkodás megvéd minket sok fertõzéstõl és betegségtõl, és ezért erõsen ajánlott tevékenység. Már ha van rá lehetõségünk. És valljuk be, elég kevés ember van, akinek nincs.
A kérdező hozzászólása: Legalább 1 éve, hogy nem voltam beteg, szemben a sok tisztságmániással, akinek nulla az immunrendszere és minden szart elkap.Errõl ennyit.
Én naponta 1x fürdök, rendkívül igényes vagyok, sminkelek, stb, mégis több éve nem voltam beteg ;) ERRÕL ENNYIT, KEDVES KÉRDEZÕ!
Az a gond, hogy szerint az tisztaságmánia, ha valakinek nem zsíros a haja. Beteg a lelked.
A kérdező hozzászólása: tudom
"nem mindegy zsíros-e a haja vagy sem, koszos a körme vagy sem?" Úristen te melyik bolygón élsz? Nem, rohadtul nem mindegy. Ezen nem is nagyon tudok mit magyarázni neked, ha nem érted meg magadtól... Az az ember, aki önmgaára igényes, az valószínûleg a környezetére is az. Figyel a részletekre, szépérzékkel rendelkezik, minden bizonnyal figyelmesebb és érzékenyebb a a körülötte lévõk rezdüléseire. Lehet okos, aranyos blabla... De a fene megette az egészet ha egy büdös koszos disznó...
A kérdező hozzászólása: Küldene valaki két képet, az egyiket egy ápoltról, a másikat egy ápolatlanról?Nagyon megköszönném!Csakhogy tisztán lássak, mit látnak az emberek ennek, és mit annak!Köszi
Ha valaki ápolatlan, alapvetõ igénye nincs a tisztaságra, lehet akármilyen jó lelkû meg okos, a külvilág ebbõl mit sem lát. Nem tudom, hogy hány éves vagy, de ha pl. iskolás, képzeld el, hogy a tanáraid bemennének tanítani csöves öltözékben, büdösen. Mit gondolnál róluk? Nem az lenne az elsõ gondolatod, hogy milyen okosak, hanem az, hogy hogy lehet így élni, most jöttek talán a híd alól. És ez tényleg nem sznob dolog. Ha nem akarsz olyan fogakat (vagy azok hiányát), mint ami a legtöbbeknek van a Mónika show-féle mûsorokban, akkor kell fogat mosni. Ha elhanyagolod évekig, 30 évesen nem lesz fogad. Ha nem tisztálkodsz rendesen, beteg lehetsz, elkaphatsz fertõzéseket. Nem tudom, hogy ezt miért nehéz megérteni. Ez nem olyan nagy elvárás. Igényesség alatt csak annyit értenek az emberek, hogy ne legyen büdös és ne járjon koszos ruhában. Akinek ennyi igénye sincs, az tényleg csak a maga fajta koszos emberbõl tud válogatni, mert más nem fog vele szóba állni. Ki sem derül róla, hogy milyen jó fej, mert senkit sem fog érdekelni.

Miért akarja, hogy az ex nőjével szexeljünk együtt?

Engem nagyon zavarna a dolog.Alapból nem szeretném 3asban,de ezt nem képes megérteni.

Legjobb válasz: Pont az ex nõvel? Hát ez a pasi nem százas az biztos! Ha meg nem akarja megérteni, hogy neked a szexbe nem fér bele egy harmaik ember, akkor nem nagyon lehet rá mást mondani: szemét, és valószínûleg nem szeret. A legtöbb ember ösztönösen óvja a kapcsolatát az exétõl,nemhogy még belevigye. Nem tisztel téged, és nem vigyáz rád :( Én biztos megfontolnám, hogy otthagyom, ha az exével akar az orrom elõtt kefélni...

Pont az ex nõvel? Hát ez a pasi nem százas az biztos! Ha meg nem akarja megérteni, hogy neked a szexbe nem fér bele egy harmaik ember, akkor nem nagyon lehet rá mást mondani: szemét, és valószínûleg nem szeret. A legtöbb ember ösztönösen óvja a kapcsolatát az exétõl, nemhogy még belevigye. Nem tisztel téged, és nem vigyáz rád :( Én biztos megfontolnám, hogy otthagyom, ha az exével akar az orrom elõtt kefélni...
A kérdező hozzászólása: Azt végképp nem tudom megérteni, miért akarja, hogy én is együtt legyek a csajjal...;-C
ha arra sem képes hogy felfogja h 3asban nem szeretnéd, az kapásból gáz, ez nem olyan dolog amibe bárki belemegy. arra meg hogy pont az exnõjét vegyük be 3.-nak, én kiadtam volna rögtön az útját.
szereti még az exét, téged meg nem akar megbántani azzal h szakít mert téged is "szeret" vagy nem akar 2 szék közé a padlóra esni...így ezzel a hülye ötlettel próbálkozik h te is megmaradj, és a volt csajával is újra lehessen
Te jó ég... bele nem menj! Persze, ha izgat a dolog, akkor nyugodtan, de én nem hiszem, hogy egy normálisan mûködõ, szerelemmel teljes kapcsolatban ilyet kéne csinálni (fõleg nem az exnõvel). Ez nagyon bizarr... Én, nem csinálnám meg, sem exnõvel, sem egy másikkal. A barátom csak az enyém és kész. Szóval ezt a pasit szerintem jobb elfelejteni. Ebbõl is látszik, hogy nem érdekli, hogy ez mekkora tahóság, és hogy neked ez esetleg rosszul eshet. Én tuti kidobnám!!! Mert viszont ha most erre nemet mondasz, lehet meg fog csalni. Ki tudja! De figyelj csak, ha nem akarod, bele ne menj azért, hogy nehogy megcsaljon a párod! Hidd el nekem, nem ér ez a pasi annyit!

Egy kislány/lány/nő mégis miért akarja elvenni egy srác szüzességét?

Kaptam már ajánlatot 12-13éves kislányoktól kezdve 33-38 éves 2- vagy 3gyermekes n?kig. Egy tapasztalatlanság miatt bénázó partnerrel mit nyernek? Élvezetet biztos nem.

Legjobb válasz: A tudatot, hogy "betörték". Miért a pasinak miért izgalmas elvenni egy lány szüzességét? Na pont azért.

A tudatot, hogy "betörték". Miért a pasinak miért izgalmas elvenni egy lány szüzességét? Na pont azért.
a bélyeggyûjteményed kell nekik
ez a ritkább eset, de szerintem ugyanazért amiért egyes fiúk a szûz lányokat egyébként meg...te mázlista disznó :D
Azért mert tök jó érzés azzal a tudattal élni, hogy elötte nem volt még a strác senkivel.ès lehet "tanitani" :) èn párom(25/F) is szüz volt mikor megismertem :) Teljesen fecsigázott a tudat hogy még nem volt növel :) 24/N
A kérdező hozzászólása: akkor ez a tudat többet ér, mint a jó szex egy tapasztalt partnerrel?(persze itt nem hosszútávú kapcsolatra gondolok, alkalmira) arról hallottam, hogy sokan ezzel csajoznak, de én nem hirdetem magamról...õk kérdeznek rá és 2-3mondat után már jön is az ajánlat.
Bárcsak én is ilyen szerencsés lennék. :D 23/F
egy kislány azért mert nem kapott rendes nevelést és máris szexelne pedig a seggén van a tojáshéj, a nõk gondolom büszkék lesznek magukra, hogy meg volt még több szûz srác
egy pasi büszkeségbõl és élvezetbõl veszi el a csajok szûzeségét de hogy a lányok!!: SS arra tippem soncs!: PP

Miért akar néhány nő a férfiakból megélni?

http://kepkezelo.com/images/eyoaz8e9i3diu8o3uszs.jpg

Legjobb válasz: Ha jôl bele gondolsz,minden csaj ,nem csak néhâny.De aki pinát akar,az fizessen.

Ha jôl bele gondolsz, minden csaj , nem csak néhâny.De aki pinát akar, az fizessen.
Néhány???? :) ))))
Mert egyszerûbb széttenni a lábukat, mint dolgozni. Az ilyen nem más, mint háziqrva.
Nemtom, de csavarj rajta egyet: Menj el stricinek és így megélhetsz azokból a nõkbõl, akik a férfiakból próbának megélni. :D
*próbálnak, a loú legyen veletek.

Miért akarnak engem a barátaim mindenáron összehozni egy nővel?

Miért nem képesek elfogadni azt, hogy én ismerem a saját igényeimet, és nálam alapvet?, hogy én választom ki a n?t, aki nekem tetszik, és én megyek oda hozzá udvarolni. Miért nem képesek elfogadni azt, hogy vannak igényeim egy n?re vonatkozóan, és nekem egyáltalán nem mindegy, hogy kivel is vagyok együtt?

Legjobb válasz: Semmi baj. Maximum nem jössz vele össze. Amíg nem pasival akarnak összehozni, addig nincs ok aggodalomra. XD

Semmi baj. Maximum nem jössz vele össze. Amíg nem pasival akarnak összehozni, addig nincs ok aggodalomra. XD
Dejó, mindig öröm ilyen fiúról olvasni! MARADJ ilyen, ne változz meg! haverokat meg [email protected] le. Õk csinálják rosszul...
Feltehetõleg sejtik a látens homoszexualitásod és ezt akarják egyszer és mindenkorra eldönteni, hogy most b*zi-e vagy vagy senem.
A kérdező hozzászólása: De nem érted. Nekik nem számít, csak, hogy nõ legyen. És folyton arról gyõzködnek engem, hogy nekem is legyen mindegy.
A kérdező hozzászólása: ma 18:59 Aha, tehát szerinted, ha valakinek "lényegesebb a keret, mint a luk", akkor az látensen homoszexuális? Húú... miket nem kell megtudnom. :D
Attól függ hogy a keretnek mely része olyan fontos számodra hogy ez a kérdés megszülessen. Nem mellesleg a homokosoknak is fontos a lyuk, csak ez nem a megszokott helyen van.
Orulj neki! Az en haverjaim folyton kirohognek, cikiznek es leb*ziznak, mert nem csajozok (ami egyebkent abbol fakad, hogy szexualisan frusztralt, szegyenlos es gatlasos vagyok...). Szoval te meg jobban is jartal...:D

Miért akar minden normális súlyú nő beteges módszerekkel lefogyni?

Itt arra gondolok, hogy miért akartok villámgyorsan és mindenáron lefogyni akkor is, ha egészséges a súlyotok? Miért akartok lógó mellet, és striás b?rt szerezni magatoknak egyfolytában? Miért éheztetitek magatokat? A férfiak a melleket és a feneket szeretik. Most nem a súlyosan elhízottakról beszélek, ?ket megértem. De ez engem megdöbbent, ami ittvan.

Legjobb válasz: Már aki,én speciel mindig hízni akarok,nagyobb feneket,combokat magamnak,hogy jókis izmos,feszes testem legyen.

Már aki, én speciel mindig hízni akarok, nagyobb feneket, combokat magamnak, hogy jókis izmos, feszes testem legyen.
Szerintem inkább az baj, hogy akinek nem teszika asaját alakja - lásd elsö válaszoló - az is diétázva fogyni akar, ahelyett, hogy elkezdenen tornázni és az alakját formálni. Tipikusan a nagyobb has ellen kifejezetten használ, meg nagyon sokszor nem is nagy valakinek a hasa, hanem egyszerüen csak rossz a tartása, ha egyenesen állnak akkor rögtön eltünne a hasa.
kicsit túlsúlyos de azért formás tini voltam. mindenki azzal cseszegetett , hogy fogyjak le(tanárok, barátok, rokonok) pedig akkor én boldog voltam még azzal a kis plusz súllyal is. aztán egyre több komplexusom lett amiatt, hogy cseszegettek. elegem lett és lefogytam sõt már mondhatni nagyon vékony voltam és hirtelen a rút kiskacsából jó nõ lettem. a legtöbb pasinak bejöttem, elég népszerû lettem, az üzletben az összes divatos ruha jól állt, nem kellett 20-at felpróbálnom mire találtam egy rám valót ami jól is áll. máshogy néztek rám az emberek, és ez nagyon jó érzés volt.Mondjuk én vékonyan is formás maradtam, nincs lógó mellem löttyedt bõröm. az én tapasztalatom szerint a pasik azért mégiscsak a vékony de formás lányokat szeretik. a zsírpárna senkinek sem vonzó. szóval én minden nap sportolok és figyelek az étkezésre bár a súlyom pont jó és nem szeretnék mégegyszer elhízni.
Ezt sugallja a média Twiggy óta, nézz csak utána. Továbbá fogalmuk sincs mi lenne az egészséges, milyen egy valódi nõ, mert a médiában csak fiatal, ránctalan, hibátlan bõrû, karcsú modelleket látni. A fogyasztói társadalom áldozatai õk. Azért van ránckrém mert keresik, és azért keresik mert van, és ha van akkor már használják. Ördögi kör ez, melybõl nem igazán lehet kitörni, ha így folytatódik az észtelen reklámozási verseny. Minden apró felületen csak "tökéletes" nõk néznek vissza rájuk, akkor nem akarnak normálisak lenni, nem számít, a férfiak mit akarnak. Ugyanis nem az a lényeg, hanem, hogy maguknak tessenek, az pedig egyre lehetetlenebb.
En azert akarok le fogyni, mert minden heten cikiznek h terhes vagyok, jol meg nott a pocim, meg ijenek.Tudom h nem vagyok tul sulyos, de mar nem birom ezt el viselni.158cm magas vagyok, es 56kilo, azert az nem annyira kover vagy igen?csak a pocimra hizok jobban, es hat latszik , ennyi.Kis varosban lakok, es itt mindenkit minden erdekel, meg be szolnak anelkul h lenne is kozuk hozza.EZERT AKAROK FOGYNI
Egyértelmûen médiaprobléma. Mert azt sugallja minden, hogy így kell kinézni ahhoz, hogy az ember tökéletes legyen. Onnantól kezdve hogy nem így néz ki valaki, kezdi értéktelennek érezni magát, és az ilyen elbizonytalanodott emberekbõl él az összes áruház, gyógyszergyár, pszichológiai magánpraxis, gyógynövénybolt, fogyiszalon, konditerem, és még sorolhatnám. Tudatos agymosás, a tökéletesen bamba fogyasztó kitenyésztése. Zombikat nevelni az emberbõl, elvenni a normális értékrendjét, és meghülyíteni.
nem csak a kilók számítanak, a magasság is! na, meg a csontozat is!
Nekem csak a combom hízik, pedig alig eszem. Mit tehetnék ellene?
média...
18:03-as válaszoló miért lett lepontozva?? Teljesen jó dolgokat mondott..

Svédországban miért akarja a kormány hogy az emberek ennyire keveredjenek egymással? Miért jobb ha egy fehér nőnek arab a férje például? (vagy akármi más)

http://www.youtube.com/watch?v=jCMsAMQaous e szerint a reklám szerint

Legjobb válasz: Bal alsó sarokban befigyel az "svt.se/humor" felirat.

Bal alsó sarokban befigyel az "svt.se/humor" felirat.
A kérdező hozzászólása: gondolom ott osztották meg a videot és onnan tették fel youtubera, egyébként a lány aki énekel meghalt mert megerõszakolta egy néger, milyen irónikus
Btw, genetikai szempontból nagyon elõnyös.
Hogy pont Svédországban hogy van azt nem tudom, de trend a nyugati világban, hogy míg a zsidók nagyon figyelnek saját fajtisztaságukra, addig az általuk irányított média olyan közízlés felé próbálja terelni a nyugati országok fehér lakosságát, hogy keveredjenek a színesekkel és bevándorlókkal. A cél egy akarat-gyengébb, könnyebben irányítható, toleránsabb népesség kitenyésztése, akiket könnyebben lehet manipulálni politikai, kereskedelmi céllal egyaránt.

Miért menősködik minden rapper az a tipikus ki ha én nem? Miért nincs valami szelíd repper? :D tehát aki vidám dalokat mond akár nőben is.

Legjobb válasz: Bár nem konkrétan rapper, de Geszti Péter lényegében ezt csinálja. Az Animal Cannibals sem mondható annak a durva és nagyképû bandának. De talán még Subb Bass sem.

Bár nem konkrétan rapper, de Geszti Péter lényegében ezt csinálja. Az Animal Cannibals sem mondható annak a durva és nagyképû bandának. De talán még Subb Bass sem.
A kérdező hozzászólása: Tényleg, igazad van, köszönöm. Csak én Majkából, Dopeman-bõl stb indultam ki akiket nyom a tv/média állandóan.
Punnany Massiffra keress rá.
Ha külföldi is jó, akkor Macklemoret mondanám :)

Miért akar minden nő ennyire rögeszmésen férjhez menni, meg miért mondja sok, hogy ez az élete célja, álma?

Esküszöm nem értem ezt a mániát, minden ezzel van tele, minden sorozat err?l szól, könyvesboltba járva is azt tapasztaltam: külön könyvek jelennek meg "Hogyan vedd rá a pasidat, hogy elvegyen"...Meg itt is mindenki erre vár..

Legjobb válasz: Ismerõsi körben is van két negyvenes nõ. Egyik a pszichiátriára került mert nem tudta feldolgozni hogy még nincs férje, másik meg férjet hazudott magának, de hozzátette, hogy szegény az esküvõ után három héttel meghalt..komplett mesét gyártott le...csak hogy ne kelljen bevallania hogy sosem volt férjnél..

A kérdező hozzászólása: Ismerõsi körben is van két negyvenes nõ. Egyik a pszichiátriára került mert nem tudta feldolgozni hogy még nincs férje, másik meg férjet hazudott magának, de hozzátette, hogy szegény az esküvõ után három héttel meghalt..komplett mesét gyártott le...csak hogy ne kelljen bevallania hogy sosem volt férjnél..
Én nem igazán akarok (barátom jobban szeretné). Barátnõim sem. Rögeszme? Attól fõleg távol állunk.
" Más ennél többet szeretne az élettõl, mint hogy valakinek a barátnõje legyen. " Ja. Több akar lenni: elvált, megcsalt, gyerekeivel egyedül maradt nõ. Ahogy a házas nõk 75%-a végzi. Az tényleg jobb.
Leírom a saját oldalamról amit érzek. 7 éve vagyunk együtt két éve együtt is élünk.Összecsiszolódtunk és baromira jól elvagyunk. Nekem nem kell itt hetente feltennem olyan kérdéseket most mit csináljak, nem tudom szeret e, vajon mit gondol a párom ha, ... és arról sem kell tanácsot kérnem hogyan töltsük el a szabadidõnket. Úgy érzem õ a másik felem. Közösek a céljaink és a pénz kérdésekben is egyformán gondolkozunk. Elég fiatalon jöttünk össze és az elsõ kb 5-5, 5 évig eszünkbe sem jutott a házasság vagy eljegyzés kérdése. Mindig úgy gondoltuk járjuk ki a sulit, utána dolgozzunk, vegyünk házat és kocsit, nagyjából legyen meg mindenünk és majd utána jöhet a házasság. De mondom az elsõ 5 évben szinte nem is beszéltünk róla. Mikor összeköltöztünk rá egy félévre tudatosult bennünk hogy milyen jól elvagyunk még jobban mint elõtte, hisz nem egy fedél alatt vagyunk a szülõkkel ( bármennyire is jó fejek) nagyon jó dolog a saját ház átalakítása, a különbözõ célok kitûzése( pl. kovácsoltvas kapu volt az álmom és még egy csomó megvalósult vagy arra váró dolog)és a célok elérése. És akkor úgy gondoltuk hogy nincs mire várni. Igazából nem fog változni semmi ezt tudjuk, de adjuk meg magunknak azt a kis pluszt hogy férj és feleség vagyunk. Az elvem a következõ: egy rossz kapcsolatot nem old meg a házasság de egy jót kiteljesíthet. Szeretném viselni a nevét, és bárhogy is állunk a dolgokhoz egy feleségnek mindig több joga van, nem kell magyarázkodni, nem kell meghatalmazás és még sorolhatnánk. És ezért augusztusban esküvõ.
Mert ez az Élet rendje. Bárki fröcsöghet a rosszindulattól, de ez nem fog változni. Annyi viszont változott, hogy már nem kell ilyen rendszerekhez tartozni, lehet külön világnézet szerint élni. Tedd ezt Te is, szíved joga, de ilyenrõl kérdéseket feltenni szerintem ostobaság. 23N
Mert a mai nõk közül soknak a férj = (státusz + spermabank + bankautomata), és a házasság biztosítja a nõk legelõnyösebb pozícióját. Ha két ember igazán szereti egymást, akkor ahhoz nem kell papír.
Szerintem aki rögeszmésen ragaszkodik ehhez, abba a nõbe ezt nevelték bele. Annyit várnak el tõle, hogy jól menjen férjhez, és kész. Hidd el nagyon sokan szinte születésüktõl fogva azt hallják, hogy az a kötelessége, hogy férjhez menjen gyereket szüljön. Aztán egy idõ után már el is hiszik, és utána már csak arról tudnak álmodozni, mert fogalmuk sincs arról, hogy azon kívül is van élet. És abban is igazad van, hogy ezek a nõk utána általában teljesen leeresztenek, hiszen megvan, ki van pipálva, innentõl már nincs semmi dolguk. Megcsinálták amit elvártak tõlük, végeztek. És én sem értem a piócákat.
Ha neked megfelel így, akkor légy boldog. Más ennél többet szeretne az élettõl, mint hogy valakinek a barátnõje legyen. Nekem az a véleményem, hogy aki ennyire tiltakozik az elkötelezettség ellen, az nem volt még igazán szerelmes, és/vagy nem biztos magában. Én ki mertem állni és kijelenteni, hogy ezt a férfit szeretem, és vele megelégszem, mellette maradok. És õ is megtette.
Teljes mértékben igazad van kérdezõ! De, ha tudnád, hogy ezzel most mibe nyúltál bele... Egyik kérdésnél próbáltam az én verziómat kifejteni, nem sok sikerrel.
7/7 Teljessen egyetértek vele.
Én sem értem, hogy miért zavar az téged, hogy van aki férjhez akar menni. Én egyszerûen azt érzem, hogy annyira szeretem a párom, hogy legszívesebben az egész világnak szétkürtölném, és szeretném megfogadni illetve szeretném, ha õ megfogadná minden családtagunk, barátunk, az állam és az egyház elõtt, hogy örökre egymást fogjuk szeretni. Szerintem ez egy gyönyörû gesztus. És engem valamiért olyan jó érzéssel tölt el, hogy én a felesége vagyok. Több nõvel is járt már, élt együtt, de engem el is vett, én vagyok az igazi. Ugyanezt szeretném én is sugározni felé azzal, hogy hozzá mentem. Az számomra nem szempont, hogy mennyivel nehezebb így szakítani, mert nem úgy mentem bele ebbe a házasságba, hogy szakítani fogunk.
Neked megvan az elképzelésed az életrõl, nekik is megvan. Miért kell ilyen leereszkedõen beszélni róluk? Ne fájjon már ennyire, hogy nem gondolkodik mindenki úgy, mint Te.
Szerintem egyrészt egy elég régi és erõs társadalmi elvárás, ami még most is él. Másrészt a nõk biológiai órájával is összefügg, merthogy õk hamarabb kifutnak az idõbõl, mint a férfiak. Harminc év felett úgy érzik, hogy kicsúszik a kezükbõl az utolsó esély is, hogy családot alapítsanak. (Ez egy olyan ösztön, ami a nõkben erõsebb.)
Az természetes, hogy a kislányok/nõk álmodoznak az esküvõrõl, hiszen egy szép és fontos esemény, a menyasszony nagy napja. De túlzásba sem kell esni. kiknek ez az életcéljuk, azok csak azt az 1 napot látják, hogy õt ünneplik, õ van a középpontban...De másnap, harmadnap, és az összes ez utáni napon is ugyanúgy zajlik minden, mint esküvõ elõtt, semmi sem változik.
Nem voltál még igazán szerelmes, nem értheted
Én nem akarok ferjhez menni. Nem szeretem a kotottsegeket.
Van egy olyan csoport is, akik csak az anyagi háttér miatt akarják elvetetni magukat, családtól, gyerektõl függetlenül, hogy eltartsa õket valaki. Konkrétan nem férjet keresnek, hanem egy szponzort az életükhöz. De remélem nem ez a típus van többségben. :)
Igen vannak olyanok akik túlzásba viszik az esküvõ körüli felhajtást. Nem is az számít, hogy össze kötik az életüket hanem az, hogy a mennyaszónyi ruha szebb, és drágább legyen mint az elõzõ esküvõn ahol vendég volt.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!