Találatok a következő kifejezésre: Miért akad a film az elején, (2 db)

Miért akad el a film az elején, amit letöltöttem torrentként?

Egy id? óta csak a film els? képkockáját látom, meg hangot hallok, de egyik lejátszó sem akarja lejátszani. S?t van amikor azt írja a letöltésvezérl? hogy letöltötte, aztán meg látom, hogy hiányos. MIért lehet ez? És nem minden filmnél, de egyre gyakrabban!

Legjobb válasz: Milyen kliensel töltesz le?Töltsd le a K-Lite Kodek Packot!Plszoftverbázison is fent van!

Milyen kliensel töltesz le?Töltsd le a K-Lite Kodek Packot!Plszoftverbázison is fent van!

Aki látta a Bábel című filmet, az megtudja mondani, hogy a végén miért ugyan az a jelenet van mint az elején, amikor felhívja a Brad Pitt a dadust? Mert a gyerek úgy beszél, mintha nem is történt volna velük semmi, és előtte nap suliban lettek volna.

Legjobb válasz: Szerintem a végén az Általad említett telefonbeszélgetés teszi idõben rendbe a dolgokat. Tehát amikor a nõ már a kórházban van, akkor beszél igazából a férj a dadussal, hogy semmi gond, el tud majd menni a fia esküvõjére, lesz ki vigyázzon a gyerekekre. Aztán csak utána történik, hogy a dadus átviszi magával a határon a gyerekeket, mialatt a nõ a kórházban már lábadozik. Tehát amit a filmben úgy mutattak be, mintha egy idõben történt volna, igazából nem egy idõben történt. Legalábbis én így értelmezem.

Szerintem a végén az Általad említett telefonbeszélgetés teszi idõben rendbe a dolgokat. Tehát amikor a nõ már a kórházban van, akkor beszél igazából a férj a dadussal, hogy semmi gond, el tud majd menni a fia esküvõjére, lesz ki vigyázzon a gyerekekre. Aztán csak utána történik, hogy a dadus átviszi magával a határon a gyerekeket, mialatt a nõ a kórházban már lábadozik. Tehát amit a filmben úgy mutattak be, mintha egy idõben történt volna, igazából nem egy idõben történt. Legalábbis én így értelmezem.
Mint, ahogyan azt te is láttad, a történetben több szálon fut a cselekmény. Egymást követõ események láncolatából épül fel a történet.Mindenkinek a cselekedete befolyással van a történet alakulásában. Szerintem tök egyértelmû volt, hogy azért mutatják a végén a dadust, hogy idõbeli sorrendbe tudd tenni az eseményeket.Enélkül egy jó nagy katyvasz lenne az egész, de ez a pici utalás a dadus telefonjára segít kibogozni a történések sorrendjét! Tudod, a bábeli zûrzavar! Ezért is a címe!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Most már világossá vált a film.:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!