Találatok a következő kifejezésre: Miért akad a film az (63 db)

A kérdező hozzászólása: Hogyan tudom leszedni?? Nagyon sürgõs lenne.
Mivel és mivé akarod konvertálni azt a filmet?
Javaslom a FormatFactory-t, ingyenes, rengeteg formátumot ismer, és nem tesz az átkonvertált anyagba reklámot.
Így van...fizetõs programot használsz, és az beteszi a logóját... DvdFlick ingyenes avi to dvd konvertáló, vagy DivXtoDvd.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm mindenkinek a választ!

Miert kell annak a usernek, akinek a nveben az Apache-ot futtatom, miert kell irasi joggal rendelkeznie a MySQL socket file folott?

Ez nem jelent biztonsagi kockazatot? Nem ertem, hogy ez miert szukseges... :) Valaki, aki okosabb nalam mondja mar meg :)

Legjobb válasz: ketszer van benne a miert, nem figyeltem koran van meg, megyek inkabb kavezni (de remelem azert a kerdes igy is ertelmes)

A kérdező hozzászólása: ketszer van benne a miert, nem figyeltem koran van meg, megyek inkabb kavezni (de remelem azert a kerdes igy is ertelmes)
Mert a mysql socketen keresztül beszélget az apache a helyi sql -el
Használj tcp-t, akkor nem is kell látnia, nem hogy írnia.
A kérdező hozzászólása: nem rossz otlet, koszonom
A kérdező hozzászólása: egy isten vagy! mukodik, koszi


Gyenge a géped hozzá. http://www.youtube.com/html5 oldalt próbáltad már?
A kérdező hozzászólása: hehe azt ne mond hogy a youtubhoz erõmû kell:????
A flashhez.

Miért van az, hogyha Corel Draw-ba importálunk egy raszteres képet és megduplázzuk, akkor a file mérete is duplázódik?

Ez tök fölösleges, nem lehet beállítani, hogyha több azonos objektum szerepel, akkor annak csak a koordinátáit mentse el, és ne az egész raszteres képet duplázza bele a file-ba???

Legjobb válasz: A raszteres képben nincsenek objektumok.

A raszteres képben nincsenek objektumok.
A kérdező hozzászólása: Most tényleg nem érted a kérdést, vagy csak kötözködsz? Ha nem tudod a választ, akkor légyszi ne irogass. Egy vektoros formátumban a raszteres kép egy objektum, vagy nevezd aminek akarod. Az a kérdés, hogyha ugyanaz a kép kétszer szerepel, mert copy-paste-el megduplázom, akkor miért lesz kétszer akkora a file, hiszen az infot nem kéne duplázni.
Valamiért azt olvastam, hogy a raszteres képet át is méretezed.

Miért akad el a film az elején, amit letöltöttem torrentként?

Egy id? óta csak a film els? képkockáját látom, meg hangot hallok, de egyik lejátszó sem akarja lejátszani. S?t van amikor azt írja a letöltésvezérl? hogy letöltötte, aztán meg látom, hogy hiányos. MIért lehet ez? És nem minden filmnél, de egyre gyakrabban!

Legjobb válasz: Milyen kliensel töltesz le?Töltsd le a K-Lite Kodek Packot!Plszoftverbázison is fent van!

Milyen kliensel töltesz le?Töltsd le a K-Lite Kodek Packot!Plszoftverbázison is fent van!

Miért van az, hogy ha letöltök egy sorozatnak az egyik részét, és mellé a feliratot, akkor a film indításánál nem tölti be a feliratot?

Letöltöttem a Marry me Mary! című dorama 7. részét, és két részben szedte le, KMplayerben és Windows media playerben. A feliratok kibontás után KMplayeresek, de mikor a két részben leszedett sorozatot elindítom, illetve csak akarnám, mert nem indul el, de ha elindul, akkor nem tölti be a feliratot, pedig azt írja ki, hogy igen. Mit csináljak?

Legjobb válasz: nevezd át a feliratot, hogy ugyanaz legyen a neve, mint a vidinek és jó esetben így menni fog :)

nevezd át a feliratot, hogy ugyanaz legyen a neve, mint a vidinek és jó esetben így menni fog :)

Mi szükséges ahoz, hogy HD filmet nézhessek a gépemen? És miért van az, hogy egyik letöltő oldalon ha rámegyek a HD részre, akkor ugyan az a film van 7 Gb méretben és 16 gb méretben is? És milyen ingyenes programmal nézhetem ezeket a filmeket?

Legjobb válasz: Most le szedtem valami Sherlock Holms filmet, amira valami 720p-t ír, és Km player le is játsza, akkor most HD ban nézem? És mi kell, ahoz ha nem 720p-en akarom nézni, hanem nagyobb p-én?

A kérdező hozzászólása: Most le szedtem valami Sherlock Holms filmet, amira valami 720p-t ír, és Km player le is játsza, akkor most HD ban nézem? És mi kell, ahoz ha nem 720p-en akarom nézni, hanem nagyobb p-én?
A 7 Gb -os az HD (720p) a 16 Gb Full HD (1080p). És ahhoz hogy nagyobb "p" (nagyobb felbontáson) nézd, értelemszerûen szed le a nagyobbat.
Ha a megjelenítõ (képernyõ)nem tudja a HD felbontást, mindegy mi van írva a sarokba, mindegy hogy HD anyagot kap, vagy sem, sose lesz HD. Azt meg, hogy min akarod nézni titokban tartod....
Jah, és a HD az 1280×720 A full HD 1920×1080
720 p az már HD-nek számít... De van a HD-nek még jobb 1080p... Az én gép pl a hd közül viszi a 720p de az 1080p-t akadozással.... A 7 és a 16 GB között az a különbség, hogy a 7 GB-os "rosszabb" minõségû a 16 GB-os az már jobb minõségû...
A kérdező hozzászólása: Megpróbálok egy 720p nél nagyobbat hátha...

Miért akad meg a film, vagy videó amikor azt éppen lejátszanám?

Az a helyzet, hogy bármilyen filmet, vagy videót néznék a laptopon, film közben meg-meg akad egy nagyon rövid időre (fél másodperc, egy másodperc) olyankor csak búg, vagy berreg, mint amikor elakad, és megy tovább utána. Youtube videóknál is. Mi lehet a baj? Videókártya: ATI Mobility Radeon HD5470 (512 MB VRAM) Lehet attól, hogy egy kicsit megfázott a laptopom, mert volt olyan, hogy úgy kapcsoltam be, hogy szobahőmérséklet alatt volt, azaz kintről a hidegről vittem be, és benn bekapcsoltam.

Legjobb válasz: szerintem valamid kevés hozzá vagy szar a film. Próbáld meg máshonnan letölteni azt a filmet.

szerintem valamid kevés hozzá vagy szar a film. Próbáld meg máshonnan letölteni azt a filmet.
A kérdező hozzászólása: nem kevés hozzá semmim, sõt azt se hiszem h driver gond, mert volt amikor ezekkel a driverekkel minden ment jól. Intel Core i3-350M processzor 2.26Ghz 4GB DDR3 ram ATI Mobility Radeon HD5470 (512 MB VRAM) És nem csak egy filmnél csinálja hanem az összesnél. Minden féle filmnél videónál, youtube videóknál, gépen videóknál, szóval mindennnél.
Frissítsd a VGA drivert, ha akkor sem jó akkor próbálj meg 1 másik lejátszót pl:VLC !
Próbád betölteni a SubtitleWorkshop-ba, és ismét elmenteni subrip-be...ez csak ötlet...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!