Találatok a következő kifejezésre: Miért akad a film (89 db)

Miért akad a film ha teljes képernyőre teszem és hogyan "orvosolható"?

Kisképerny?n lejátsza, viszont amint nagyra kiteszem behal. Pedig régen nem volt gond és azóta a memória még a duplája is lett.

Legjobb válasz: Processzortól függ.

Processzortól függ.
Processzor? ott irja h régen ment memo 2x több mivan veled xd rendszer 1 kis Töredezettségmentesítõ gép újraindítás vagy hasonló K.lite Codec pack Divx 7 ;)
VLC media player --> http://videolan.org ;) tuti menni fog
A kérdező hozzászólása: semmi... se a vlc, se a töredezettségmentesítés, se windows doctor...semmi nem segített. nem akarom újratelepíteni a gépet, mert annyira nem értek hozzá.. :S
video kari????

Miért akad a film a KMPlayeren?

Windows 7-es oprendszeren van, és akadozik. Nem hiszem, hogy a filmmel van a gond, más gépen m?ködött.

Legjobb válasz: Jobb gomb - Videó(haladó) - Videó leképezés - Átfedéses mixer(Ajánlott) Általában ha nem ez van beállítva, akkor szakadozik a lejátszás.

Jobb gomb - Videó(haladó) - Videó leképezés - Átfedéses mixer(Ajánlott) Általában ha nem ez van beállítva, akkor szakadozik a lejátszás.
Win7 van a gépemen és simán használja az átfedéses mixert.
próbáld MPCHC-val! http://mpc-hc.sourceforge.net/
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget, de úgy néz ki nem ez volt a gond. Átállítottam, kiléptem a programból, aztán vissza, az elején nem is volt vele gond, de megint elkezdett akadozni.
"obb gomb - Videó(haladó) - Videó leképezés - Átfedéses mixer(Ajánlott) " A Windows 7nél nem lehet átfedést használni, helyette az EVR beállítást kell használni Én a VLCt ajánlom

Miért akad a film amit kiírok?

Hát nekem egy fura kérdéem van. Na szal az írómmal ha kiírok mindig akad afilm a DVD-lejátszón. Mindig van egy másik gép ha azzal írok ki akk nem de egyik ismer?s?m DVD-lejátszója meg lejátsza. Pls segítsetek:\ Nerot használok 4x-en írok ki mi lehet a gond?

Legjobb válasz: próbáld meg más programmal kiírni, amúgy a nero az jó...nem lehet h maga a dvd lejátszó a rossz? tisztitsd ki! mediamarktban lehet kapni 500hufért tisztító dvdt!

próbáld meg más programmal kiírni, amúgy a nero az jó...nem lehet h maga a dvd lejátszó a rossz? tisztitsd ki! mediamarktban lehet kapni 500hufért tisztító dvdt!
A kérdező hozzászólása: Igen ere gondoltam de akkor arégieket amiket 3 hónappal ezeleött óta írtam ki azokat miért játssza le?
vagy a lejátszó progid gyenge. Én kmplayert használok. Vannak olyan full HD filmek amik akadnak nekem, azért mert gyenge a gépem.
A kérdező hozzászólása: ezt nem értem nem a gépen akad hanem a DVD-lejátszó mint asztali lejátszó...én BS-player-t használok a full HD-t is lejátssza gépen de én amit kiírok azt anappaliban alejátszó nem játsza le rendesen


Ha HD wmv-t konvertálok, akkor miért siet a film?

Van egy HD wmv-s filmem, ami 1920x1080-as felbontású. 4.78 GB. (Ami nem fér rá a dvd-re). Sima Avi-ba akarom konvertálni a media avatar HD video konverter-rel.

Legjobb válasz: Sima avi: 720x480-as felbontás. Azért akarom avi-ba, mert ha véletlenül elromlana a gépem, (Ami gyakran fordul elõ), akkor a filmet meg tudom nézni a dvd lejátszón is.

A kérdező hozzászólása: Sima avi: 720x480-as felbontás. Azért akarom avi-ba, mert ha véletlenül elromlana a gépem, (Ami gyakran fordul elõ), akkor a filmet meg tudom nézni a dvd lejátszón is.
Valószínûleg az avi fájlnak nem jó a frame rate-je. HD filmek gyakran 24 képkockát vetítenek percenként, míg a régi avi fájloknál a PAL és NTSC szabvány szerinti 25 vagy 29, 97 képkocka az elterjedt. Ha a kettõ között nem megfelelõ a konverzió, az okozhatja a galibát. Ha van ilyen lehetõség a konvertáló programodban, akkor állítsd be 24 fps-re. Ha nincs, akkor próbálj keresni valami értelmesebb programot. A mai világban talán még a VirtualDub is megnyitja a wmv-t, ha megfelelõ pluginekkel van ellátva.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.
Próbáld meg Format Factory val, ingyenes, magyar.
A kérdező hozzászólása: Hogyan tudom leszedni?? Nagyon sürgõs lenne.
Mivel és mivé akarod konvertálni azt a filmet?
Javaslom a FormatFactory-t, ingyenes, rengeteg formátumot ismer, és nem tesz az átkonvertált anyagba reklámot.
Így van...fizetõs programot használsz, és az beteszi a logóját... DvdFlick ingyenes avi to dvd konvertáló, vagy DivXtoDvd.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm mindenkinek a választ!

Miért akad a full HD film?

megakrok nézni egy filmet

Legjobb válasz: 9600GT azért nem olyan gyenge kártya! Egész eddig azt használtam, 1GB-ost, és sosem vettem észre döccenést. (kivéve játékban, de az más kategória)

A kérdező hozzászólása: a régebbi nem tudja lejátszani :SS
próbáld az eggyel régebbi verziót.
Bááár, a VGA driver rendben van? Próbálj frissíteni.
9600GT azért nem olyan gyenge kártya! Egész eddig azt használtam, 1GB-ost, és sosem vettem észre döccenést. (kivéve játékban, de az más kategória)
valószínûleg a videokártya miatt.
A kérdező hozzászólása: vinyóról vlc-n kép se nagyon van
MPC-HC-vel próbálkozz. Van benne normális DXVA támogatás, illetve nem is olyan bloatware, mint pl. a VLC vagy a KMP.
A kérdező hozzászólása: most jó nem tudom miért ujraraktam csak ugyanazt a 8.10-et :D megy a zöld kéz
Érdekes. Az i7 860-nak erõbõl el kellene vinni akadásmentesen, minimális leterheltséggel. Min van a film? Lejátszás közben milyen processzor, memóriaterhelések vannak? Nekem ennél gyengébb procival és integrált videokártyával is akadás nélkül vitte a 40GB-os HD filmeket. Amire gondolni tudok: A film egy nagy méretû *.iso (vagy bármilyen egyéb) lemezkép fájl, amit bemountolva próbálsz meg lejátszani, emiatt kifogysz a RAM-ból. Ez esetben írd ki lemezre, vagy bontsd ki mappába, és a probléma megszûnik.
A kérdező hozzászólása: a km player a bdmw-t nem tudja lejátszani
Nagyon vicces hogy mindenki a videokártyánál keresi a bakit... A videók lejátszásáért a processzor a felelõs. Amúgy lehet hogy valami nincs rendben szoftveresen. És amúgy a k-litenál ugye nem a windows fost hanem a Media Player HC-t használod?
Próbáld meg a KM Player-t!
A kérdező hozzászólása: de a laptop elvitte az avatart az is 1080p és 24GB abba volt GF 8400M GS Intel core duo
Gyenge a proci, meg kevés a ram! :) ) Ott valami codec probléma lehet! Mirõl játszod? Ugye nem usb? Mert akkor esetleg ott is lehet bibi. VLC-nek tuti vinnie kellene!
A kérdező hozzászólása: a legújabb van a 301-es most lett felraktva 1-2 napja
Nincs azzal a VGA-val baj ilyen téren vagyis nem amiatt akad. De ennek aprocina kizomból is vinni kéne, még ha a VGA nem is tudna DXVA-t. Szóval tuti hogy valami szoftveres baj van. Pusztíts le mindenféle k-lite szarságot meg minden codecet, tegyél fel egy MPC-HC-t, és mennie kell. http://mpc-hc.sourceforge.net/

A film+ on miért akadnak a filmek?

Másnak is akadnak vagy ez valami egyedi probléma?

Legjobb válasz: Ez csak egyedi probléma nekem nem akadnak, valószínûleg parabolás tv-d van digi vagy upc, és valamikor gyenge a jel, azért akadnak rajta a filmek, ha meg kábeles tv elõfizetésed van ellenõrizd a kábeleket, vagy szólj a szolgáltatónak

Ez csak egyedi probléma nekem nem akadnak, valószínûleg parabolás tv-d van digi vagy upc, és valamikor gyenge a jel, azért akadnak rajta a filmek, ha meg kábeles tv elõfizetésed van ellenõrizd a kábeleket, vagy szólj a szolgáltatónak
A kérdező hozzászólása: Aha köszi, csak azért fura mert a többi nem ilyen.

Miért akad a videó ha filmet nézek teljes kijelzőbe?

égen nem csinálta ezt , a youtube vidót régen 1080p-be is küldte most már a 720se de a többibe nézhető viszont a putlockeren v máshol ott teljes kijelzőbe akadnak a videók de nem szoktatk régen mi lehet a baj?

Legjobb válasz: Gyenge a procid.

Gyenge a procid.
A kérdező hozzászólása: és azt hogy tudom megoldani hogy amikor filmet nézek ne akadjon?
A kérdező hozzászólása: õõõ az mi?
Próbáld meg HTML5 -ben.
A kérdező hozzászólása: igen.
De pár éve sokkal kisebb gépigénye volt a youtube-nak. Legújabb flashplayer fent van?
A kérdező hozzászólása: és ha kinagyítom akkor pár másodpercig nem akad.
A kérdező hozzászólása: de régen is ez volt benne. egyébként 2magos 2 ghz-es
A kérdező hozzászólása: de ha putlockerõl vagy máshonnan akarok akkor hogyan mert ez ott nem mûködik

Miért akad a BD50 film?

Ha a maximális felbontása jóval nagyobb az 1080p-nél, akkor miért akad rajta a BD50 film? TotalMedia Theatre-el játszom le, és eléggé akad. Nem kéne bírnia? Videókártyám: Radeon X1800 GTO 256MB

Legjobb válasz: BD50 és "a maximális felbontása jóval nagyobb az 1080p-nél" Na, erre kíváncsi lennék, hogy mirõl is van szó...

BD50 és "a maximális felbontása jóval nagyobb az 1080p-nél" Na, erre kíváncsi lennék, hogy mirõl is van szó...
A kérdező hozzászólása: És ezen a laptopon? Intel Core i3 370M processzor, ATI Mobility Radeon HD5470, 4GB DDR3 RAM?
Valós alkamazásokkal végzett tesztek alapján. Ez egy régi gép, lehet rá számítani, hogy akadozhatnak rajta a programok.
A kérdező hozzászólása: És mi alapján lehet?
Mert egyrészt a c2d sokkal fejlettebb, másrészt két különbözõ architektúrájú processzort nem lehet órejel alapján összehasonlítani.
A kérdező hozzászólása: De ez is 2 magos, miért erõsebb egy Core 2 duo 2GHz, mint egy Pentium D 3, 4GHz?
Egy Pentium D gyenge az ilyen minõségû HD filmekhez.
Próbáld VLC-vel lejátszani
A kérdező hozzászólása: Hát a maximális felbontásra 2560x valamennyit írt, már nem emlékszem pontosan mennyi. És egy Pentium D 945-ös processzorom van, de az is 2 magos.
Az x1800 nem tud videót gyorsítani. BD50-hez erõsprocesszor kell pl egy Core 2 duo.
Az sokkal jobb erre a célra, mint a Pentium D, és vga is képes videó gyorsításaára.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!