Találatok a következő kifejezésre: Miért aggodok és (29 db)

Az UNIÓ miért aggódik ennyit a melegek, a romák és a bûnözõk jogaiért?

Jogbiztonság van, mindenki egyenlõ a törvény elõtt.

Legjobb válasz: Sajnos 100 évvel hamarabb jött el ez a jogi cirkusz, ami védi õket. Ha adnának még 100 évet - lehet 10 is elég lenne - akkor úgy elkergetnénk õket innen, mint tették azt az elmúlt több ezer évben Indiától a Balkánig mindenhol, a felmenõink. Azok az emberek, akik képesek voltak létrehozni egy mûködõ társadalmat, ahol nincs helye a bûnözésnek, a tolvajlásnak, a gyilkosságoknak. Ezek a mocskos legalja szemét semmirekellõ népség - nevezzük bûnözõknek õket - soha nem volt képes egyetlen közösségbe beilleszkedni. Ezért vándoroltak (kergették el mindenhonnan) õket. Ha az EU ezen szószólói megismernék a - nem írhatom le a nevüket gányokat-, akkor kicsit más szemmel néznék a világot. Ebben az esetben maximum az északi sarkra lehetne telepíteni õket. A pitiáner bûnözõk védelme, pedig azt a célt szolgálja, hogy elterelje a figyelmet a politikai, gazdasági fehérgalléros bûnözésrõl. Ha sokkal szigorúbban büntetnék a bûnözõket, és nem a társadalom nyakán élõsködõ elítéltek lennének, hanem kõkemény munkatáborokban robotolnának, vagy útépítésben serénykednének a 40 fok melegben, komoly társadalmi hasznot lehet hajtani a bûnözõ emberekbõl. Sajnos az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy akik bûnben szocializálódtak, mint a gányok, azok sajnos nem fognak megjavulni. És kérdéses kinek a felelõssége ez, mennyire tehet egy félrenevelt ember arról, hogy bûnözõ lett. Én elsõ körben Internettel látnám el õket és szociális munkásokkal megismertetném velük a használatát, had tanuljanak minden nap valamit. Szerintem a társadalom azzal is többet nyerne, ha az internet villanyszámlájukat fizetjük, mint ha a börtönben etetjük õket.

Sajnos 100 évvel hamarabb jött el ez a jogi cirkusz, ami védi õket. Ha adnának még 100 évet - lehet 10 is elég lenne - akkor úgy elkergetnénk õket innen, mint tették azt az elmúlt több ezer évben Indiától a Balkánig mindenhol, a felmenõink. Azok az emberek, akik képesek voltak létrehozni egy mûködõ társadalmat, ahol nincs helye a bûnözésnek, a tolvajlásnak, a gyilkosságoknak. Ezek a mocskos legalja szemét semmirekellõ népség - nevezzük bûnözõknek õket - soha nem volt képes egyetlen közösségbe beilleszkedni. Ezért vándoroltak (kergették el mindenhonnan) õket. Ha az EU ezen szószólói megismernék a - nem írhatom le a nevüket gányokat-, akkor kicsit más szemmel néznék a világot. Ebben az esetben maximum az északi sarkra lehetne telepíteni õket. A pitiáner bûnözõk védelme, pedig azt a célt szolgálja, hogy elterelje a figyelmet a politikai, gazdasági fehérgalléros bûnözésrõl. Ha sokkal szigorúbban büntetnék a bûnözõket, és nem a társadalom nyakán élõsködõ elítéltek lennének, hanem kõkemény munkatáborokban robotolnának, vagy útépítésben serénykednének a 40 fok melegben, komoly társadalmi hasznot lehet hajtani a bûnözõ emberekbõl. Sajnos az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy akik bûnben szocializálódtak, mint a gányok, azok sajnos nem fognak megjavulni. És kérdéses kinek a felelõssége ez, mennyire tehet egy félrenevelt ember arról, hogy bûnözõ lett. Én elsõ körben Internettel látnám el õket és szociális munkásokkal megismertetném velük a használatát, had tanuljanak minden nap valamit. Szerintem a társadalom azzal is többet nyerne, ha az internet villanyszámlájukat fizetjük, mint ha a börtönben etetjük õket.
Az EU egy liberalista szervezet, teljesen lényegtelen, hogy a jobbközép magukat konzervatívnak valló frakció vezeti.A domináns irányvonal akkor is liberalista.
"liberalista" Az mi? Egy ez szóösszetétel? "Liberális + barista"? Tehát, a körûti belpesti liberális fertõ kávézóinak munkatársaira gondolsz?
A liberálisra gondoltam.
"A liberálisra gondoltam." Gondoltam! Furcsa is lett volna, ha helyesen í... Akarom mondani, ha a baristákra gondolsz!!!
ezért a kérdés miatt
Azzal hogy meleg vagy cigány valaki még nem minõsül bûnözõnek. Azok az idõk elmúltak. A bûnözõknek pedig ugyan olyan emberi jogaik vannak, mint másnak.
na azert, itt igen csak elofordul, h a bunozot vedik direkt: “no beszokott lopni kutya harapta, egybol h tabla van kinn e, meg h a kutyat meg el akarjak altatni?” “mikor a bort loptak, eloveszik, h mit tett a borba? mit keresett ott? mi jogon nyult masehoz?” es akkor ez igy jol van? nekem se disznek van a fejsze meg a 2 kutya ben!

Párommal több mint 1 évesek vagyunk, őszintén szeretjük egymást, de nem tudok néha eligazodni rajta. Aggódik és félt, hogy elveszít, azt mondogatja ő nem elég jó nekem és bizta találnák jobbat mint Õ. Miért viselkedik így? Mi a baj?

Úgy gondolja én túl jó vagyok neki,nem érdemel meg,pedig nem adok okot a félelmére.Kapcsolatunk elején ez nem zavart,de mostmár aggódom érte.Miért viselkedik így?Mit tehetnék,hogy végre megértse,Õt szeretem!

Legjobb válasz: mert a pasidnak önbizalomhiánya és önértékelési zavara van. Keressen egy jó pszichológust, aki segít neki abban, hogy tiszta képe legyen saját magáról és hogy értékes, szerethetõ ember.

mert a pasidnak önbizalomhiánya és önértékelési zavara van. Keressen egy jó pszichológust, aki segít neki abban, hogy tiszta képe legyen saját magáról és hogy értékes, szerethetõ ember.
Mert szeret és félt, fontos vagy neki ^_^
O csak szeret téged, és félt, be kell bizonyitsd neki, hogy bizhat bennedd mert te csak ot szereted, idovel rajaon o is...
Ez nem feltétlenül gond, de ha tényleg nem adsz rá okot, akkor már zavaró lehet. Próbáld meg vele megértetni.. Mondd meg neki, h hagyja ezt abba, mert téged zavar, h nem tudja elfogadni. Mellesleg nem mintha nehéz lenne elfogadni h van egy ilyen barátnõje :) Biztos szerény.
Ha már több 1 éve együtt vagytok, akkor én már kicsit belefáradnék a bizonyítgatásokba. Féltékenykedik vagy netán gyanusítgat is?

Miért aggodok ennyire és gondolok ilyen szörnyűségekre?

Nagyon félek, hogy valami baja lesz a babámanak (down meg ilynek). Elméletileg alaptalan mert 33 hét alatt minden rendbe volt a vizsgálatokon. De akkor is: az ultrahangon látom hogy szép egészséges, de ez az egyik fele, a down pl nem látszik rajta, az AFP meg olyan megbizthatatlan. Mostanában jött rám ez az egész de azóta minden nap gondolok ilyenre:( tudom nem jó, de mit csináljak ellne? Miért van ez, nem megérzés ugye? Adjatok tanácsot! Köszi!

Legjobb válasz: nem hiszem, hogy megérzés, inkább parázás. Én is megállás nélkül végigparáztam az elsõ 20 hetet, aztán meguntam és abbahagytam. természetesen egyetlen parám nem bizonyult igaznak. A félelemnek olyan a természete, hogy ha benned van, mindenáron valami kivezetõ csatornát keres és gyártani fogja a problémákat ott is, ahol nincs. Ha nincs okod parázni, ne parázz. Már úgysincs olyan sok hátra, pár hét és kiderül, hogy szép és egészséges a baba az életben is nemcsak az ultrahangon. Bízz a természetben, ritkán hibázik.

nem hiszem, hogy megérzés, inkább parázás. Én is megállás nélkül végigparáztam az elsõ 20 hetet, aztán meguntam és abbahagytam. természetesen egyetlen parám nem bizonyult igaznak. A félelemnek olyan a természete, hogy ha benned van, mindenáron valami kivezetõ csatornát keres és gyártani fogja a problémákat ott is, ahol nincs. Ha nincs okod parázni, ne parázz. Már úgysincs olyan sok hátra, pár hét és kiderül, hogy szép és egészséges a baba az életben is nemcsak az ultrahangon. Bízz a természetben, ritkán hibázik.
Szerintem csak egy normális aggódás, de vigyázz, hogy egészséges keretek közt maradjon. Egyre közelebb van a szülés, természetes, hogy aggódsz. Én 22 hét körül azon paráztam, hgy ha elvetélek, hova mgyek dolgozni egy idegen városba (mert akkor költöztünk) , nemrég meg arra gondoltam, hogy otthon rosszul leszek és a zuhanyzóban szülök meg, telefonálni meg nem tudok, mert nincs ott, a mentõ meg nem tud bejönni a zárt ajtón... Ilyen szeritne mindenkinek van, de nem ezekre kell gondolni. Kivédeni nem lehet, de tudatosan másra gondolni igen. Elvégre minden rendben volt minden vizsgálattal, miért lenne gond? Az uhok olyan jók mostanában, nem kell félned semmitõl. Már csak pár hét, és kezedben tarthatod a kis egészséges csöppségedet!!.-))
Csak azt tudom tanácsolni, hogy légy optimista.De tényleg!Ha rettegéssel éled meg a várandósságot, mi lesz ha kijön a gyermek?Berepül a szobába egy szunyog, és te máris szívrohamot fogsz kapni, hogy úristen mi lesz ha megcsípi?Esetleg majd amikor nekiáll cicázni meg kutyázni mindenben fenyegetõ bacilusokat látsz?Szegény gyereknek nem lesz az jó.Ha már most ennyire aggódsz, akkor csak romlani fog, és a végén, mikor oda jutunk, hogy elválás, és saját lábra állás, nem fogod észrevenni, hogy õ már szeretne menni, te meg nem engeded.(Egyik barátnõmnél teljesen ez a helyzet...) Gondold csak ezeket végig!Hidd el, most van a legjobb helyen:) Amúgy az UH sokkal pontosabb, mint az AFP és ott megnéznek mindent, amit az AFPvel is szûrnek.

Miért van az, hogy mindenki az egyetemistákért aggódik, de az ellen, hogy középiskolákat vontak/vonnak össze, sok szakközép iskolát és szakiskolát "szétvertek", sok középiskolás jövője is kilátástalan, azért senki sem?

NE ÉRTSE FÉLRE SENKI, én sem értek egyet azzal, amiket az egyetemekkel és főleg az egyetemistákkal művelnek, de ha az oktatás szóba kerül, akkor rögtön csak az egyetemek. Az, hogy némely középiskolában időnként fűtés sincs, vagy hogy omladozik a fal, azzal senki sem foglalkozik. Hoffmann Rózsa azon döntéseit, amik az általános és középiskolásokat érinti, abban is vannak felháborítók, azzal sem foglalkozott senki.

Legjobb válasz: Jó kérdés. Szerintem eddig azért nem nagyon volt téma az ált. suli meg a középsuli, mert nem állami fenntartásúak voltak. Mondjuk hogy ezután a nagy államosítás címén történõ újabb károkozás után mi lesz, nem lehet tudni. Hidd el, én már aggódom. Igaz, én nem vagyok nagy híve az államosításnak, sem ennek a rezsimnek.

Jó kérdés. Szerintem eddig azért nem nagyon volt téma az ált. suli meg a középsuli, mert nem állami fenntartásúak voltak. Mondjuk hogy ezután a nagy államosítás címén történõ újabb károkozás után mi lesz, nem lehet tudni. Hidd el, én már aggódom. Igaz, én nem vagyok nagy híve az államosításnak, sem ennek a rezsimnek.
A kérdező hozzászólása: Ezt értem, csak az általános és középiskolai dolgokat elfelejti mindenki említeni.
Mivel a középiskolások általában nem elég "érettek" ahhoz, hogy felemeljék a hangjukat. A szülõk pedig kevesen foglalkoznak ilyen mélyen a dologgal, hogy õk kiálljanak értetek, munka mellett amúgy is neccesen lenne idejük erre. Nekünk egyetemistáknak pedig per pillanat elég saját magunkért harcolni, nem tudunk sajnos másokért is.
A kérdező hozzászólása: Én már nem vagyok középiskolás, OKJ képzésen vagyok, már érettségiztem. Az zavar igazából, hogy az egyetemisták megpróbálnak mindent felhasználni a céljuk érdekében. Múltkor egy felvonulásukon láttam egy olyan transzparenst, hogy "Mi vagyunk az egyetem, mi vagyunk a jövõ". És úgy elgondolkoztam, hogy csak az egyetemisták a jövõ? Egy olyan fiatal, aki nem egyetemen van, hanem akár OKJ-n az szerintük már nem jövõ? Vagy egy középiskolás, vagy általános iskolás?
A jövõ lehet az egyetemet vagy fõiskolát végzetteké ha amit megtanultak a gyakorlatba is át tudják majd ültetni. Autószerelõre, informatikai szakemberre mindig szükség lesz. Esetleg a póznára a szerelõ bölcsészdiplomával is felmászhat ha tudja mit kell csinálni áramkimaradás esetén.Nem ott a probléma hogy törekszik mindenki minél magasabb iskolát elvégezni inkább az hogy a közösségnek a társadalomnak konkrétan mennyire lesz hasznos tagja.A jogásznál is folyni csöpögni kezdenek a vízcsapok és szüksége lesz egy vízszerelõre. Egy társadalom javára válik a kimûvelt fõk sokasága csak ezt a szellemi tõkét tudni kell használni és nem politikusként.

Miért hiszik azt, hogy ha valaki nem aggódik egyáltalán a pénz miatt, akkor az csak jómódú és elkényeztetett lehet?

Legjobb válasz: Lehet simán egy tizenéves pocs is, akit a szülei tartanak el. Amíg van anyu-apu, addig tényleg senki nem aggódik a pénz miatt.

Lehet simán egy tizenéves pocs is, akit a szülei tartanak el. Amíg van anyu-apu, addig tényleg senki nem aggódik a pénz miatt.
Szimplán nincs pénzügyi kultúra. És nem menekülni kell, hanem pénzügyi kultúrát teremteni. "Cinkosok közt vétkes, aki néma."
Ja, ezt írtad: "Én is dolgozom, többet keresek 1 hónap alatt mint a magyarok 4 hónap alatt." És még te beszélsz arról, hogy mást csak a pénz érdekel, mikor nálad pénz-központúbb ember talán nincs is. A kutya nem kérdezte tõled hogy mennyit keresel.
Mert a legtöbb magyar család anyagi helyzetét az "egyszer hopp, másszor kopp" írja le a legjobban. A rendszerváltás után az embereknek jól ment, épültek a nagy házak, divatba jött "horvátba", "görögbe", késõbb tunéziába járni nyaralni, nagy autót venni, stb. Minden pénzt elköltöttek akkor, amikor még lett volna mibõl spórolni. Akkor kaptak észbe, amikor elfogyott a pénz, és már nagy baj volt, amikor már nem tehettek semmit. Ezek az emberek el se tudják képzelni, hogy van olyan, aki bebiztosítja magát és késõbb nem kell a kopp élményt átélnie. Amúgy is rosszkedûek, mert nekik nincs pénzük, így aztán a másikat jómódúnak és elkényeztetettnek nevezik - és ezek még igazán enyhe kifejezések azok közül, amiket általában használnak...
Azért drága, mert magyarországon már minden csak arról a k*rva kib*szott pénzrõl szól. És ha esetleg valakinek nincs ilyen gondja, VAGY csak nem panaszkodik minden jöttment embernek akkor azt hiszik, hogy annak nincs semmi problémája. Pedig ez szerintem nagyon nem igy van! Csak van aki nem panaszkodik és nem azon gondolkodik a nap 24 órájában, hogy úristen mi lesz holnap, hogyan fogok 500ft-ból kenyeret venni. Elég szomorú sajnos, hogy idáig jutott ez az a sinter ország! Én egy 19 éves lány vagyok. Nem magyarországon élek! Szerintem nem kell írnom, hogy miért .... Csak tudod addig még ilyen BUTA emberek vannak abban az országban, addig ne várjunk el semmi jót! Elõbb írtam ki egy kérdést, hogy ki mit gondol az összeköltözésrõl és olyan válasz jött rá, hogy ha nincs pénzem akkor felejtsem el. Ehhh merthogy? Ha nincs pénzem akkor nem lehetek boldog mással vagy mi? Erre fel írom a sok m*rhának, hogy nekem nem gond a pénz, dolgozom én is! Ozt olyan választ kapok rá, hogy buta liba vagyok , minek nagyképûsködök ... Szóval ennyit a magyar emberekrõl! Nem tudom hány éves vagy, fiú-e vagy lány vagy. De ha még mindig magyarországon élsz akkor jobban teszed ha elmész onnan! Az a legjobb döntés az egész életedben, hidd el nekem!
KaTriinn: mindig a vesztesek mennek el. Egy idegen ország sokadrendû tagja vagy most. Kösz, de ebbõl én nem kérek.
Úgy gondolom szépen minõsít téged a kijelentésed. :) Vesztes vagy. Sohaviszontnemlátásra. :)
Én is lehet majd lelépek innen akkor én is vesztes vagyok?Érdekes hozzállás csak tudod, lehet én nekem a gondom annyi lesz, hogy most Dubaiba menjek vagy Hawaiira esetleg Panamába.Csinálok egy bizniszt ezután mivel beindul már lehet lelépek utazgatni mér ne, külföldre is elkezdem terjeszteni ezt plusz esetleg mellette valami informatikai meló, mert mér ne, mellette eljárok edzeni még komolyabban legjobb ruhákat veszem meg és boldog vagyok, akkor lehet vesztes vagyok, de ez az átlag ember véleménye, hogy sokad rangú vagyok kint, kit érdekel ha tele vagy zsével. Pénz beszél kis egér cincog.Nem panaszkodni kell hanem tenni érte, hogy jó legyen. 24F
Utolsó: te is pénzközpontú vagy, mondjuk 24 évesen még álmodozik az ember, de ez azért már sok. Látszik hogy nem jártál még külföldön, ott sem kolbászból van a kerítés, nem "bennszülöttként" soha nem fognak egyenrangúként kezelni. A családodat, barátaidat (ha vannak egyáltalán, mert akinek vannak, azok nem szoktak elmennek) pedig ritkán, fõleg internet segítségével láthatod. De tértjünk vissza pár év múlva a dologra, itthon leszel te még akkor is. ;)
Természtesen, amennyiben bejön az a dolog amit csinálok már pedig bejön akkor meglátom szerintem elmennék, ahogy az uncsim õ most nagyduzzogva 15.000 dollárt keres plusz jutalék kereskedõ szoftvereket fejleszt, igen nem mindenkinek van kolbászból, de egy mûszakisnak annak nagyon könnyû dolga van.Igen én beismerem egészség meg pénz legyen a többit megvesszük. Attól függ, hogy itt mi lesz ha ilyen nem normálisak lesznek az emberek mint eddig akkor tuti csõ, mert sajnos a magyar ember tisztelet a kivételnek nem tudom olyan semmilyen, semmi cél, se semmi, elvagyunk magunknak, megbízhatatlanok sajnos. Mondom tisztelet a kivételnek. A jó kellene de tenni már nem hajlandóak érte, ez a mentalitás ami zavar.
Arcod már nagy van, az biztos :) ) Sehol nincs úgy hogy megszereztem a mûszaki diplomát és holnaptól egy nagy multinál dolgozok havi milliókért.
Na de miért is van nagy arcom? :) ))) Eléggé szókimondó ember vagyok . Nem arra mondtam, persze, hogy nem leszel azonnal vezetõ egy multinál, csak szemléltettem.

Mostanában (kb.2 napja) nagyon nagyon féltem anyukámat. Ha nincs velem mindig azon aggódok, hogy él-e még. Nagyon rossz így élni. Csak azt várom mindig, hogy hazaérjen. Folyton felhívnám, hogy hol van és mikor jön. Miért van ez? 13/l

Tegnap sírtam miatta, de nem is tudom miért. Nagyon szeretem ?t. Õ az életem értelme. Ha meghalna én nem is tudnék tovább létezni.

Legjobb válasz: Pontosan tudom mit érzel, én is ugyanígy vagyok anyukámmal, csak annyi a különbség hogy én egész életemben így védtem. Sajnos sok a betegsége és ezért védem õt annyira már kicsi korom óta. Hogy ha elmegy valahová akkor egybõl azon agyalok hogy jól van-e nem esett-e baja, ráadásul egy éve egy autó elütötte (nem lett túl nagy baja) és azóta hogyha 1-2 órán keresztül nem hallok róla semmit, akkor egyre idegesebb leszek. (mondjuk az az 1-2 óra sem telik nyugodtan) Az okát hogy nálad ez miért van azt nem tudom, igazából az enyémben sem vagyok teljesen biztos, vagy nem minden okról tudok. Ez egy érzés amit nem lehet lerázni, legalábbis nekem még sose sikerült, de talán nem is baj, véleményem szerint ez azt jelenti hogy te is és én is nagyon szeretjük az anyukánkat és nem akarjuk hogy bajuk essen.

Pontosan tudom mit érzel, én is ugyanígy vagyok anyukámmal, csak annyi a különbség hogy én egész életemben így védtem. Sajnos sok a betegsége és ezért védem õt annyira már kicsi korom óta. Hogy ha elmegy valahová akkor egybõl azon agyalok hogy jól van-e nem esett-e baja, ráadásul egy éve egy autó elütötte (nem lett túl nagy baja) és azóta hogyha 1-2 órán keresztül nem hallok róla semmit, akkor egyre idegesebb leszek. (mondjuk az az 1-2 óra sem telik nyugodtan) Az okát hogy nálad ez miért van azt nem tudom, igazából az enyémben sem vagyok teljesen biztos, vagy nem minden okról tudok. Ez egy érzés amit nem lehet lerázni, legalábbis nekem még sose sikerült, de talán nem is baj, véleményem szerint ez azt jelenti hogy te is és én is nagyon szeretjük az anyukánkat és nem akarjuk hogy bajuk essen.
A kérdező hozzászólása: Utolsó, sajnálom ami történ anyukáddal. Biztosan nagyon szereted õt:) és köszönöm, hogy írtál.
Van valami különös okod, hogy most ennyire félted? Betegesebb vagy más lett valami? De azért ne nagyon erösitd magadban ezt az érzést, mert valószinüleg semmi alapja, másrészt ha netán meghalna (amit nem kivánok neked), az élet akkor is megy tovább és te is túlélnéd, de biztos nagyon megviselne. NE törd ilyeneken a fejed, mert ennek semmi értelme, a jelenlegi életedet rontod csak az ilyen gondolatokkal.
Jaj egyszer nekem is volt egy ilyen érzésem, mielõtt elmentem volna suliba reggel, úgy hiányzott, mint még soha, pedig ott állt mellettem várta, hogy elinduljak a suliba, már majdnem bõgtem, nagyon szar volt. Akkor úgy otthon maradtam volna :( De utána el is múlt, persze szeretem, nem azt akarom mondani, hogy nem, csak szar lenne, ha minden nap ezt érezném. 16l
Nekem is van ilyen érzésem anyukámmal kapcsolatban állandóan, viszont én 24 éves vagyok, és kicsi korom óta elõtörnek ezek idõnként. Nekem épp ma volt ilyen, hogy hajnalban fent voltam, és az anyukám aludt a másik szobában, és egyszercsak elöntött az fojtogató érzés, hogy mennyire szeretem, és annyira aggódtam nehogy baja legyen (alvás közben), és elsírtam magam, mert tudatosult bennem, hogy mindenkinél jobban szeretem, és hogy milyen hálás vagyok azért, hogy felnevelt. Hogy mennyit szenvedett értem egész életemben, amikor egyedül felnevelt. Mindig csak türelmes volt és adott mindent, amire szükségem volt. Ezek általában így egyszerre törnek fel belõlem, az aggodalommal együtt. Ha nem lesz, valószínûleg nem fogom túlélni. Egyébként nagyon jó egészségnek örvend, amióta élek, soha nem láttam betegnek. 24/N
Ezek a nagyon erõs aggodalmak valószínûleg kis tudatalatti foszlányok, amik kisbaba korotokból maradtak meg, amikor a túlélésetek nagyon kritikusan kötõdött az anyukátokhoz, mert magatokat a legkevésbé sem tudtátok ellátni. És ezeknek a maradványai törnek fel néha a mélybõl ilyenkor. Azért gondolom ezt, mert ha ilyen szintû intenzív érzelmeket, sírást stb.-t vált ki belõletek ez a többnyire megalapozatlan félelem, akkor ez valami nagyon mély ösztönös dolog lehet.
Egy kicsit off... Az én fiam pont ilyen. 10 éves, és kb egy éve folyton aggódik miattam. Amikor elmegy valahová, és én itthon maradok, megkérdezi, hogy jól vagyok-e. A suliból is sokszor telefonált, hogy itthon vagyok-e, jól vagyok-e, stb. Egy kicsit megnyugtató, hogy más is van így, nemcsak az én fiam. Hajlamos vagyok túlreagálni dolgokat, mint ezt is, de már természetesebbnek (próbálom) veszem. Egyszerûen csak nagyon szeret.
Én is pont így vagyok anyukámmal csak én már évek óta.Mindig azon agyalok h ha elmegy akkor hogyan kellene nevelnem a húgomat, vigyázni rá stb. Ha néha ki is borulok akkor azzal vígasztalom magam h már ha meg történt erõsebb leszek :) de remélem ez csak sokára fog megtörténni :) ) Szerintem ha ilyeneket érzel akk próbálj meg minnél több idõt vele tölteni az segíteni fog :)

Fogamzás gátlót szedek és még van belőle bőven másfél hétre való, de ma "megjött". Fura nagyon sötét barna vér, nem is sok mennyiség, de aggódom, hogy ez miért lehet, gyógyszer szedés közben. Miért lehet?

menstruáció

Legjobb válasz: Fogamzásgátló szedése mellett nekem is volt ilyen, azt mondta az orvos, hogy a tablettától van, szedjek másikat.

Fogamzásgátló szedése mellett nekem is volt ilyen, azt mondta az orvos, hogy a tablettától van, szedjek másikat.
A kérdező hozzászólása: Igen.....de én már váltottam, mert volt már ilyen és váltotam erõsebb hormonú gyógyszerre......azért köszönöm.
Mióta szeded? Ha ez nem az elsõ 1-2 hónapja a szedésnek, akkor vissza kell menni a dokihoz, mert nem jó ez a gyógyszer neked. Addig meg használj kiegészítõ védekezést.

Az lenne a problémám, hogy a számítógép furán kerreg amikor bizonyos DVD-ket olvas. Nem folyamatosan, hanem éppen mikor kedve van hozz Elég hangos, idegesítő hangot ad és eléggé aggódok. Miért van ez? És mit lehet vele csinálni?

Legjobb válasz: enyém is csinálja emnyém bekapcsoláskor is berreg, de az azért mert vmelyik ventilátor nem jó. ez nem tudom miért...lehet az is ilyesmi?? jo lenen tényleg ha megmondaná egy hozzáértõ

enyém is csinálja emnyém bekapcsoláskor is berreg, de az azért mert vmelyik ventilátor nem jó. ez nem tudom miért...lehet az is ilyesmi?? jo lenen tényleg ha megmondaná egy hozzáértõ
Nem biztos, hogy ez a megoldás, de okozhat ilyen hibajelenséget: Azoknak a bizonyos lemezeknek a közepén lévõ lyukkal valami nem stimmel, ezért az optikai meghajtóban lévõ motor, ami megforgatja, nem tudja rendesen megfogni, van egy kis kilengése, és ezért "berezonál" ez megszünhet, ha elér egy adott sebességet, mert utána a sajátcentrifugális ereje egyenesbe hozza, és a zümmögés megszûnik. Ez újrakezdõthet, ha lassul a lemez, vagy ha a motor leáll, és amikor újra olvasna valamit a lemezrõl, újra megpörgeti, és újra kezdõdik ez a folyamat. (ez lehet a motor lemezrõgzítõ részének is a hibája is)
A kérdező hozzászólása: Aa gáz, hogy nem minden DVD-vel csinálja. Van amelyiket tök simán viszi és van amelyiknél ahogy berakom elkezdi. De késõbb annál is abbahagyja majd újra elkezdi. Am toshiba a cucc xD
...firmware...:)
Szia! Minden típusú dvd-vel ezt csinálja? Egy eltávolítást, újra felismertetést megpróbálhatsz a meghajtóddal...illetve Frimware frissítést. (Lg-re tudom hogy kell)
A kérdező hozzászólása: Gondoltam rá, hogy a DVD-kkel lehet a gond, csak az a probléma, hogy pont azoknál csinálja amin egy rohadt karc sincs.
nekem is szokott berregni, de csak akkor, amikor beteszem, utána tökéletesen mûködik, eddig még nem volt baj
arra még nem gondoltál, h a DVD lemezekkel lesz a gond? (karcos...stb.)
A kérdező hozzászólása: Én már egyszer bevittem a szervízbe, õk is azt mondták, a ventillátor lehet, de nekik nem kerregett.. ezután jöttem rá, hogy csak bizonyos DVD-knél csinálja.
A kérdező hozzászólása: Jah sztem ez lehet a gond.. Viszont akkor ezzel igazán nem lehet kezdeni semmi. Csak abban a helyzetben ha a géppel van gáz. Majd megnézetem újra, most legalább vágom mi a gáz :D Köszi szépen mindenkinek ;)

Ha már Amerika ennyire aggódik a magyar rasszizmus és antiszemitizmus miatt, akkor előbb miért nem néznek szét előbb a saját házuk táján?

Én alapból ellenzem a faji és etnikai alapon történ? megkülönböztetést, de amit az amik m?velnek a feketékkel, azután nevetséges és képmutató, hogy Magyarországot levelekkel bombázzák.

Legjobb válasz: Egyszerû: Amerika más szemében a szálkát is, sajátjában a gerendát se látja. az USÁba nagy divatja van a Koránégetésnek, muszlim-szapulásnak, az ateistákat és melegeket néhol emberszámba se veszik, százezrek anyázzák a mexikóiakat akik szarért-hugyért is dolgoznak és ezért kitúrják a többieket az ilyen-olyan állásokból. Egy érdekesség, és még mielõtt beskatulyáztok jobbikos skinheadnek elõre leszögezem, hogy nem vagyok Jobbik szavazó: Izraelen kívül az USA az egyetlen állam, ahol több mint 5 milliós zsidó kisebbség él. Egy csöppnyi antiszemitizmus jobban kivágja a biztosítékot a tengerentúlon, mint az a tény, hogy az USA gyakorlatilag mára már egy rendõrállammá vált. Sajna ilyen csúnya dolog ez a kettõs mérce :)

Egyszerû: Amerika más szemében a szálkát is, sajátjában a gerendát se látja. az USÁba nagy divatja van a Koránégetésnek, muszlim-szapulásnak, az ateistákat és melegeket néhol emberszámba se veszik, százezrek anyázzák a mexikóiakat akik szarért-hugyért is dolgoznak és ezért kitúrják a többieket az ilyen-olyan állásokból. Egy érdekesség, és még mielõtt beskatulyáztok jobbikos skinheadnek elõre leszögezem, hogy nem vagyok Jobbik szavazó: Izraelen kívül az USA az egyetlen állam, ahol több mint 5 milliós zsidó kisebbség él. Egy csöppnyi antiszemitizmus jobban kivágja a biztosítékot a tengerentúlon, mint az a tény, hogy az USA gyakorlatilag mára már egy rendõrállammá vált. Sajna ilyen csúnya dolog ez a kettõs mérce :)
, , Viszont az indiánokat segélyezik.Sõt hogyha bebizonyítod hogy van benned bizonyos szintû indián vér akkor segélyezni fognak ha igényled.Nos az indiánokat , tényleg kissé pozitívan diszkriminálják." Végül is csak egy földrészt vettek el tõlük és csak pár száz évig terrorizálták õket, minek a segély...
Az USA-ban van a legtöbb náci , neonáci, Hitler imádat.Ott a legnépszerûbb ez. Az egyáltalán nem igaz hogy hogy a feketéket pozitívan diszkriminálják.A többség egyenrangúként tekinti.Egyenlõként kezelik egymást. Jártam az USA-ban és sok amerikait ismerek. Viszont az indiánokat segélyezik.Sõt hogyha bebizonyítod hogy van benned bizonyos szintû indián vér akkor segélyezni fognak ha igényled.Nos az indiánokat , tényleg kissé pozitívan diszkriminálják.
A 60-as években tényleg jellemzõ volt az elkülönítés és a rasszizmus.De ma már nem.
Már nincs gond a feketékkel, mostanában a muszlim üldözés lett a divat arra felé...
Mit mûvelnek szerinted a feketékkel? Ma már ez nem jellemzõ Amerikában!
Amcsiknál már nem a feketék vannak negatívan megkülönböztetve, hanem a fehérek. Néger elnök, izraeli támogatottság... 10 év ilyen felállás mellett, és a fehérek fognak menekülni.
kisebbség=etnikum :) Elnézést, rossz szóhasználat.

Első babámat várom és nem aggódok h: jajj Istenem ez mi, az miért nem . Stb. Teljesen természetesnek vélem a sok hányást és rosszúllétet. Hagyom h a dolgok történjenek a maguk sorrendjében és idejében. Vajon ez normális?

Legjobb válasz: Pont ezt akartam írni hogy ez fogadjunk nekem szól, aki az elõzõ kérdést feltettem:))nem lehetünk egyformák, téged nem izgat semmi, engem egy kicsit több na puff. Boldog Babavárást Neked, és kívánom hogy tényleg probléma mentes legyen a terhességed:) Üdv: 18 hetes kismami

Pont ezt akartam írni hogy ez fogadjunk nekem szól, aki az elõzõ kérdést feltettem:) )nem lehetünk egyformák, téged nem izgat semmi, engem egy kicsit több na puff. Boldog Babavárást Neked, és kívánom hogy tényleg probléma mentes legyen a terhességed:) Üdv: 18 hetes kismami
2. vagyok, csak nagyon furán jött ki pont ez a kérdés feltétel, nekem is úgy jött le hogy ez egy gúnyos kérdés lenne az én túlaggódásomra, de úgy látszik nem:)
Ezzel semmi baj. Úgyis érzed magadon, ha komolyabb baj van és akkor felkeresed az orvost. Hidd el, sokan irigyelnek, hogy ilyen nyugodt tudsz lenni. De jobb is, mert legalább nem stresszelsz, görcsölsz folyamatosan, mert az is árthat a babának, vagy aki mindent bebeszél magának. Boldog babavárást! És ne veszekedjetek! :)
Szerintem teljesen normális, attól mert terhesek vagyunk, az élet ugyanúgy zajlik.
Kedves kérdezõ! Gondolom Te vagy az egyik, aki lehurrog általad butának titulált kérdéseket.. A nemtörõdömség nem erény. Biztos van olyan heveny hányás és rosszullét, amivel már bizony foglalkoznod kellene. Kívánom, hogy ne juss el erre a pontra. És valami anoním nevet ki kellene találnod minden válaszod végére, hogy tudjuk: téged nem kell komolyan venni.
Nem menstruálok! (ugyanis ez terhességgel foglalkozó oldal)
A kérdező hozzászólása: Te mirõl beszélsz? Én ezt a kérdést komolyan gondoltam, és nem szokásom mást lehurrogni! Mi alapján vádaskodsz?Álljon meg a menet!Menstruálsz v mi a bajod? Soha senkit nem hurrogtam le! Vegyél vissza!
A kérdező hozzászólása: Miért gúnyolodnék más kérdésén? Teljesen normális h különbözõek vagyunk!Van aki aggódik és van aki kevésbé! Ez így természetes. Az meg h így jött le a kérdés...hát sorry! Csak az a sajnálatos h ilyen emberek vannak itt a fórumon-lásd elsõ válaszoló- aki arogáns és tiszteletlen. Olvastam az alattam levõ kérdést-MIKRO- hát szégyelhetik magukat páran.. Mindenesetre boldog babavárást!
Lehet, hogy fajta kérdése is, hogy ki mennyire aggódik. De szerintem azok, akik nehezen estek teherbe, jobban aggódnak, mint a többiek. (magamból indulok ki) Bár én általában megvárom, amíg mások megkérdezik ugyanazokat a dolgokat helyettem, ill. sokat olvasgatom a kérdéseket, hogy ne kérdezzem meg még egyszer ugyanazt. Szóval szerintem teljesen normális, ha nem aggódsz. Nem vagyunk egyformák :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!