Találatok a következő kifejezésre: Miért ad a zene (18 db)

Miért ír ismeretlen elõadót a zenékre a telefon?

Nem tudok normálisan zenét hallgatni, mert 100-ból 80 zenére azt írja a telóm, hogy ismeretlen elõadó. és így nem tudom mikor melyik zene jön... Mi a teendõ?

Legjobb válasz: Az ID3 tag-eket kell megfelelõen kitölteni.

Az ID3 tag-eket kell megfelelõen kitölteni.
A kérdező hozzászólása: és ez mit takar? nem értek hozzá túl sokat
A zenékhez tartozhat meta adat (elõadó, album, év, stb), amit a legtöbb lejátszóval lehet szerkeszteni. Ha ezeket kitöltöd, akkor utána a lejátszó is meg fogja jeleníteni.
Töltsd le az itag nevezetû appot.

A fifa 11 telepítése után elsőnek beadja kakát h vezeti rá a kapusra, utánna kiléptem és a következő belépéskor már csak egy fekete képernyőt ad be ez miért lehet? A zene megy aháttérben.

Videokártyára gyanakodok de az nekem Nvidia 9400Gt 1gb és ez több mint a minimális gépigény.

Legjobb válasz: próbáltál megint belépni?vagy megint meg crackolni?

próbáltál megint belépni?vagy megint meg crackolni?

Miért ad energiát a zene?

A kedvenc számaimtól beindulok nagyon és energiatöbbletet érzek magamban !! bedarálok 20 embert , hahahhaha :))))

Legjobb válasz: Nem ad, csak felszabadítja a benned lévõt. A ritmus és a melódia olyan folyamatokat indít be az agyban, ami különbözõféleképpen hatással van az ember kedélyállapotára. Nem véletlenül beszélünk megnyugtató zenékrõl, felpörgetõsökrõl stb stb. Persze azt már egyéne válogatja, hogy kit mi indít be, vagy mi az, ami inkább felidegesíti. De alapvetõen az embert a gyors zene stimulálja, a lassú nyugtatja, a szép melódia pedig "meghatja", vagy mélyebb érzelmeket szabadít fel.

Nem ad, csak felszabadítja a benned lévõt. A ritmus és a melódia olyan folyamatokat indít be az agyban, ami különbözõféleképpen hatással van az ember kedélyállapotára. Nem véletlenül beszélünk megnyugtató zenékrõl, felpörgetõsökrõl stb stb. Persze azt már egyéne válogatja, hogy kit mi indít be, vagy mi az, ami inkább felidegesíti. De alapvetõen az embert a gyors zene stimulálja, a lassú nyugtatja, a szép melódia pedig "meghatja", vagy mélyebb érzelmeket szabadít fel.


Miért változott meg a zene magától? Egy barátom volt nálam és szerette volna az aurámat érezni a kezével. Egészen addig rendesen szólt a zene, de mikor elkezdett koncentrálni rám, a zene teljesen megváltozott.

A számot igazából fel se lehetett ismerni, mert teljesen eltorzult és valamilyen kattogás féle hang jött ki. Ez a kattogás nagyon hasonlított az agykontroll féle alfa alap hanghoz.

Legjobb válasz: Lehet, hogy a te hallásod vagy hangérzeted változott meg. Más is volt még a szobában, aki hallotta a hangot?

Lehet, hogy a te hallásod vagy hangérzeted változott meg. Más is volt még a szobában, aki hallotta a hangot?
az hogy elmebeteg vagy, ilyen nem létezik....még azt sem tudod állítom milyen frekvencia tartományra van hangolva egy egészséges zene.
A kérdező hozzászólása: Igen, a barátom is hallotta a megváltozott „zenét”
felharmónikus frekvencián mûködött az agyatok.
Ez lehet, hogy furán fog hangzani, de vannak emberek, akik rátudnak kapcsolódni, bizonyos dolgokra, ha nagyon koncentrálnak, és lehet, hogy õ ilyen elektronikai képeségel rendelkezik.
egy kurwa kis majom 21xx-i kö.csé vagy, mocskos kis hazug roh.adék gec.óláda magyar cs.íra HAZUG......hogy rákod legyen legközelebbb!
"Ez lehet, hogy furán fog hangzani, de vannak emberek, akik rátudnak kapcsolódni, bizonyos dolgokra, ha nagyon koncentrálnak, és lehet, hogy õ ilyen elektronikai képeségel rendelkezik." Ne haragudj, de ezen besírtam :D

FL Studio 10-be ha beakarok másolni egy zenét akkor miért nem megy? Rámegyek a Channels-ra -- Add one -- Audio clip -- és kijön egy ablak . Ott kiválasztom a zenét .

De az ablak alján ki kéne dobnia a zenét. és onnan kéne belehúznom a Traklisbe! Mit kéne beállítanom?

Legjobb válasz: google: zaj stuido forum

google: zaj stuido forum
A kérdező hozzászólása: Sajnos nem találtam ott semmit see !!
De kérdezz, mert többen vannak akik értenek hozzá
A kérdező hozzászólása: Van olyan is, hogy a zene megy csak alatta és ének nincs!

A Kozmix zenekar miért ad ki ilyen ritkán zenéket?

Már azt hittem megszűntek amikor láttam hogy semmit nem adnak ki :( Régebben mindig adtak ki zenéket megvolt az összes kazetta CD-k és poszterek, mára meg semmi :(

Legjobb válasz: Sajnos én sem tudom,hogy mivan velük. Meg nem szüntek,pihennek biztos :)

Sajnos én sem tudom, hogy mivan velük. Meg nem szüntek, pihennek biztos :)
mert sz*r
A kérdező hozzászólása: Nem [email protected]! Ilyet ne mondj azért!

Adobe Premiere-ben nem szól a zene, miért lehet?

Cs5.5-öt használnék, videók alatt van hang minden ok, de ha zenét húzok be egyszer?en nem szól...

Legjobb válasz: most felraktam a cs3-mat ott meg azt írja hogy nem támogatott formátum az mp3 :D hogy tudnám megoldani?

A kérdező hozzászólása: most felraktam a cs3-mat ott meg azt írja hogy nem támogatott formátum az mp3 :D hogy tudnám megoldani?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!