Találatok a következő kifejezésre: Miért a szúrkál beágyazódáskor, (4 db)

Peteérésed van, húzzatok bele!
Szia, valószínûleg peteérésed van és ha így folytatjátok tovább a pároddal a "dolgot", akkor nagy az esélyetek a babára:)
A kérdező hozzászólása: Koszi!

Miért a petefészek szúrkál beágyazódáskor, hiszen a méh az amiben mindez végbemegy, nem?

Legjobb válasz: Jó amit kérdezel,szerintem is a méhnek kell szúrkálnia!

Jó amit kérdezel, szerintem is a méhnek kell szúrkálnia!
Én úgy tudom, hogy a petefészek szurkálás az ovulációkor van.

2 hete (peteérésem előtt 2 nappal) voltam együtt a párommal, de neem élvezett el. Lehetek terhes? Vagy miért van ez a szurkáló érzés? Talán a beágyazódás jele?

1-2 napja folyton szúrkáló vagy fájó érzést érzek a méhem körül.A mensimnek csak jöv?héten kéne megjönnie.

Legjobb válasz: igen

igen
igen lehetsz terhes mert a férfinak van elõváladéka is
A kérdező hozzászólása: Léccí válaszoljatok minnél többen!!!Fontos!!!
A kérdező hozzászólása: minden választ köszönöm!!!
van rá esély.de mérd meg a hõdet.
A kérdező hozzászólása: ja és a hõm:37 az átlagos 36, 6-7 helyett.
Igen, mivel ahogy elõttem is írták elõváladékban is vannak már hímirvarsejtek, ráadásul 2-3 napig eléldegélnek, tehát pont aktuális idõpont volt nekik. Nekem olyan érzésem volt mintha belülrõl kis fogóval csipkednének, meg szúrkálnának, na akkor volt az "ágyazás". Sok sikert és legyen úgy ahogy szeretnéd!


Több helyen olvasom, hogy aki "bízik benne" hogy babája lesz, a beágyazódás környékén jobb oldalon szúrkál, fáj. Na nekem a bal oldalon. Miért lehet ez? Baj ez?

10- én volt + ovu tezstem.

Legjobb válasz: Szerintem ez csak valami "babona" lesz. Az, hogy melyik oldalat érzed, az attól függ, hogy hol van tüszõrepedésed! Néha az egyik oldalon, néha a másikon van a domináns tüszõ.

Szerintem ez csak valami "babona" lesz. Az, hogy melyik oldalat érzed, az attól függ, hogy hol van tüszõrepedésed! Néha az egyik oldalon, néha a másikon van a domináns tüszõ.
szerintem is. inkább kisugárzi valahova a beágyazódás miatt szurkálás, mert az elvileg középen a méhben keletkezõ érzés, max. azért érzed valamelyik oldalon, mert oda húzódik a fájdalom, szóval mindegy.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!