Találatok a következő kifejezésre: Miért a fontosabbak mint (50 db)

Miért van az, hogy átlagos (nem ronda) pasik esetében is a csajok nem akarnak vele megismerkedni? Ebben az esetben is, miért fontosabb sokkal a külső? Miért hazudnak, hogy belső fontosabb, mint külső, mikor átlag pasival csak haverkodnak max?

Míndíg képmutató módon azt hallom,hogy vannak szép,rendes,kedves,intelligens csajok,akiknek egy ÁTLAGOS PASI esetében számít a bels? jobban,de ez hazugság! Hiszen átlag pasikkal jó n?k max barátkoznak! Jah,de már az átlag,és a ronda csajok is lenézik az átlag pasit!

Legjobb válasz: "Csak azt tisztelem aki engem is" Mégis általánosítasz. Így viszont, ha odajönnél hozzám, vagy a hangodból, vagy a szemedbõl érezném a magvetést, akkor ne várj mást, mint elutasítást! Mivel a nõk sem tisztelik azokat, akik megvetéssel közelítenek.

"Csak azt tisztelem aki engem is" Mégis általánosítasz. Így viszont, ha odajönnél hozzám, vagy a hangodból, vagy a szemedbõl érezném a magvetést, akkor ne várj mást, mint elutasítást! Mivel a nõk sem tisztelik azokat, akik megvetéssel közelítenek.
Akár a helyesírást, akár azt a tényt nézzük, hogy ez a kérdés egyáltalán megfogalmazódott, és ilyen stílusban, azt gondolom, hogy lehetnek itt bajok a belsõvel is bõven.
"Jah, de már az átlag, és a ronda csajok is lenézik az átlag pasit!" ÁTLAG?! Ha te egy átlagfeletti csajt akarsz, akkor úgy is kell kinézned vagy ha nem, legalább rendelkezned kéne egy villával a budai hegyvidéken.
36 évesen eléggé nagy primitívségre utal az amilyen te vagy. Hogy honnan tudom hány éves? Privát üzeneteket írogat minden olyan hozzászólásomra amibõl csajozást remél. Szánalmas...
Az átlagos pasik nagyrészt kedvesek, szolidak és pozitívan állnak a dolgokhoz. Te nem ilyen vagy. Ezért nem kellesz senkinek. Valószínûleg érzõdik a kisugárzásodon, hogy mennyire megkeseredett vagy és ezért inkább nem is kezdenek veled. A tiszteletet pedig ki kell érdemelni. Aki ilyen szinten tiszteletlenül ír általánosságban a nõkrõl, az inkább ne papoljon a tiszteletrõl. Lepontozni ér, de attól még helyes választ adtam a kérdésedre. Az, hogy a helyesírásra még csak nem is figyelsz, pedig arról árulkodik, hogy még erre sem vagy igényes.
nem a lányok hibája, hogy nem tudsz ismerkedni. Egy átlagos pasi simán tud ismerkedni. De pár sorodból is kitûnik, hogy te nem minden tekintetben vagy átlagos hanem inkább retard.
vagy 200 ilyen nõgyûlölõ kérdés van, felesleges volt feltenned neked is, olvasd vissza a többit.
Megválaszoltad. Mert ezek így gondolkodnak. De kényszerít bárki is hogy ezekkel foglalkozz?
#13: Szépen kiszedték belõled... Kérdésre: Ki mint vet, úgy arat!
Mutass egy képet( nem feltétlen magadról), hogy neked mi az átlag és mi az efölötti.
Talan nem masokban kene keresned a hibat. Egy onbizalomhianyos, gatlasos sracnak tunsz, akinek nincs onbecsulese, es masokat sem tisztel.Nem csak a felszint kene nezni. Es ki kene mar nezni a fejedbol, es felretenni ezt a berogzult gondolkodast. A viselkedeseden es a hozzaallasodon kene valtoztatni. Senkinek nem kell egy gyenge jellemu ember, akirol messzirol sugarzik az onsajnalat. A hatarozott, eros jellemu ferfiaknak van eselyuk. Es viselkedhetnel mar ferfikent ennyi idosen, nem rinyalo taknyoskent.
Átlag párom van, meg se közelíti külsõben az álom férfit, na bumm, de úgyis hazudok, tudom, tudom ez lesz a válaszotok, csak röhögni jöttem ide. :D
Nagyon érdekes a helyzet. A pasik sok nõt lefektetnének aki egy kicsit is tetszik nekik. A nõk máshogyan mûködnek. A legjobban akarják kiszûrni a többi közül. Mivel manapság sok lány dolgozik, eltarthatja magát, így a legjobb pasi náluk a legjobb külsejût (ami nekik tetszik) jelenti legtöbbször. Ezért látni a szõke szépfiúkat majdnem mindig barátnõve. Az átlagos pasikat meg legtöbbször egyedül. Válogatni, ezt sugallja a média is. De az elmúlt évtizedekben kialakult egy alapavetõ pasi szépségideál (nem realtív a szépség, errõl ezernyi tanulmány van), ami a lányok részérõl azt jelenti, hogy azt a fiút részesítik elõnyben, aki ehhez konvergál. Aki átlagos az nem a helyes pasikhoz tartozik, hanem egy külön téma a lányoknál. Vagyis barátnak jók, többre nem. Ritka a kedves, értelmes lány. Ha egy ilyet találsz, ne hagyd elmenni, fogd meg magadnak. Aranyat ér.
Akkor gondolom te is simán megdugnál egy olyan nõt, aki 160cm mély, 130kg, kétnaponta mosdik, pattanásos, rohad a foga és az amazóniai õserdõ a lába közéhez képest lakótelepi gyeptégla. Mert nektek nem fontos a külsõ.
Végig olvastam meg pár elmebeteg eszmefuttatást is(minek hozta ide a saját topicját, nem értem..) és ha férfiaknak tényleg csak a fajfenntartás a cél, akkor miért rinyál? Keressen egy csajt aki elfogadja és csináljon neki gyereket.
Utolsó, üllj le 1-es. Ha kicsit okosabb lennél és elolvastad volna a kérdést, akkor a kérdezõ leírja zárójelbe, hogy nem ronda a pasi. A 160 centis 1130 kilós, a mit te felvázoltál, az inkább az ocsmány kategóriába tartozik, ha józanul végiggondolom.
Kivételesen igazad van, mert rosszul emlékeztem a számra. Aki írogat nekem õ is kisherceg, de nem 22. Mondjuk ez a véletlen egybeesés és kétségbeesett hozzáállás is feltûnõen gyanús.
14-esrõl példát lehet venni! Te meg tanuld meg, nem létezik ronda pasi! Ezt mondom én, és most lehet egoistának nézni, igen, jó csaj vagyok, és mégse tartok egy srácot se rondára, mert mindenki más, és pont ezért lesz egyedi!
A kérdező hozzászólása: Hát azokat még szép, hogy utálom, akik ilyen ocsmány felfogásúak, mint akikrõl kérdezek! Csak azt tisztelem aki engem is, meg aki nem ilyen, mint akikrõl kérdezek!
A kérdező hozzászólása: Belsõmmel annyi a gond, hogy szomorú, csalódott, dühös vagyok, helyesírásra, meg nem míndíg figyelek
Érdekes, a párom átlagos, sõt kinézetre nem egy adonisz és mégis több mint 5 éve együtt vagyunk, mert a belsõje fogott meg. Akkor most hogy is van ez? Egy hazug kapcsolatban élek, mert igazából csak "haver" vagyok vele, vagy mi a szösz? :D :D
"Aki ilyen szinten tiszteletlenül ír általánosságban a nõkrõl, az inkább ne papoljon a tiszteletrõl." Ah, ez egy nagyon jó mondat, több nem is kell, tökéletesen megfogalmaztad!
A kérdező hozzászólása: Utso, én 24 éves vagyok, nem ismerlek téged, nem szoktam neked írogatni, nem tudom mirõl beszélsz!
Átlagosként még így is ezerszer könnyebb dolgod van, mint pl. nekem, aki ronda pasinak számítok. Ennek ellenére én nem adom fel.
egy 24 éves felnõtt embernek ki kéne már nõnie a mutogatásból. Le kéne szokni arról, hogy a külsõdet okolod a sikertelenségedért. A csajok az ilyen felszínes szerencsétleneket nézik le, akik a külsõn már nem látnak túl. Hiába magyarázom, Te eldöntötted, hogy nem vagy hibás, csakis a külsõd az oka mindennek.
"Átlagosként még így is ezerszer könnyebb dolgod van, mint pl. nekem, aki ronda pasinak számítok. Ennek ellenére én nem adom fel." Miért számítasz ronda pasinak? Megírod privátban? Érdekel a látásmódod.
Zalaszentgróton még találna is magához valót.

A mai világban miért fontosabbak a külsőségek, mint a belső tulajdonságok?

Legjobb válasz: A média arra nevelt bennünket, hogy attól leszel boldog, ha minél többet vásárolsz, ha nagyobb autód van, mint a szomszédnak..... Mert így leszel 100%-os fogyasztó, ha csak költesz, költesz, költesz... Aki ezt már felismerte, annak egyre fontosabbak a belsõ tulajdonságok.

A média arra nevelt bennünket, hogy attól leszel boldog, ha minél többet vásárolsz, ha nagyobb autód van, mint a szomszédnak..... Mert így leszel 100%-os fogyasztó, ha csak költesz, költesz, költesz... Aki ezt már felismerte, annak egyre fontosabbak a belsõ tulajdonságok.
A kérdező hozzászólása: Van benne igazság amit írtál. Sajnos.
Pl. Umberto Eco-nak fontosabbak? Vagy Õ nem a mai világhoz tartozik?
Lehet, hogy a média hatásai is hatnak a dologra de az is biztos, hogy minden élõlény az "ideális kinézetû" egyedeket részesíti elõnyben a párválasztásnál (jó génállományra utal). Szerintem az embernél is hat ez. Az hogy mi számít nálunk "ideális"-ak az többször változott az évek során :)
szbcsi basszus miért van neked ekkora fétised a kérdés felé? Naponta 4-5 hasonlót kiírsz... :S

A kettes metró vonala miért fontosabb a városvezetésnek mint a hármas metró?

A kettesnek teljesen szép és modern állomásai vannk, vadonatúj Alstom kocsikkal. A hármas metro pedig már lassan életveszély, pedig sokkal hosszabb vonal több megállóval.

Legjobb válasz: A lófasxt fontosabb a városvezetésnek: az a régebbi, a 2000-es évek elejére ugyanúgy kritikán aluli állapotba került már, mint mostanra az M3-as metró. A felújításnak része volt a gördülõállomány cseréje is, ezért új minden.

A lófasxt fontosabb a városvezetésnek: az a régebbi, a 2000-es évek elejére ugyanúgy kritikán aluli állapotba került már, mint mostanra az M3-as metró. A felújításnak része volt a gördülõállomány cseréje is, ezért új minden.
De a 2. metró sokkal forgalmasabb, sokkal több turista jár azzal, és az megy a legtöbb látványosság felé.
Na melyik jár a Kossuth tér felé??? :)
Szóval... Alapjába véve nem lenne rossz dolog a reptérre a metró. De felesleges, és nagyon drágán lehetne csak megvalósítani. És sokkal több értelme van káposztásmegyer felé. Nem tudom, mennyit szoktál arra járni (én nap mint nap, mivel a reptéren dolgozom). De bizonyára régen, mivel az ide érkezõ emberek nagy többsége nem metrózik. Ugyanis a legtöbben a Taxi iránt érdeklõdnek. Sokakért kijönnek autóval. De aki a tömegközlekedést választja, akár hiszed akár nem, java részük vonatozik, és nem a metróval bumlizik. Amit leírtál szép és jó, de hidd el a 2esre is ráfért a javítás (nem is kicsit) én a 3sal vagy vonattal járok, bizonyára te is a 3as vonalán járkálsz, különben nem hisztiznél. Valóban ráférne a korszerûsítés, de majd ennek is el jön az ideje valamikor.
A kérdező hozzászólása: 200E rendszeresn tele van pedig igencsak sûrûn jár. Rengeteg utas választja a tömegközlekedést a drága taxival szemben. Nem kellemes sok csomaggal átszállni. Pláne a ferihegyi vasútállomásnál lévõ felüljáró miatt sem.
Nem tudom mirõl beszéltek, hiszen az 1-es terminál bezárt. A vasút így ki is van lõve.
Persze, ebben igazad van. De a 200E vel a Ferihegy Vasútállomásig mennek, majd innen vonattal. És kedves kérdezõ elárulom Kökin is lépcsõzhetnek, nem is keveset ;) És ahogy gondolod, de hidd el a legkevesebben választják a metrót.
Ja és szerinted a 200E vel kimennek Kökiig onnan hogyan tovább, ha azt állítod, nem kell átszállni?
Nos. Mi leginkább azért javasoljuk a vonatot, ha kérdezik, mert nem kell felüljárózni. Ellentéttel Kökinél. Ferihegy vasútállomásnál van zebra, azon átmennek és 4 lépcsõfokot kell megtenniük. Aki Szeged irányába utazik, az ebbõl a szempontból rosszabbul jár, mivel ahhoz a vágányhoz már felüljárózni kell.
A kérdező hozzászólása: Ha valaki a reptérre akar menni vonattal, akkor RENGETEGET kell lepcsõznie. Ha a reptérrõl jön, akkor megúszhatja a lépcsõzést.
Igen, ha a Kökibe megy metróval, akkor pedig lépcsõznie kell RENGETEGET ha jön, ha megy :) Ezért mondtam, hogy mi ezt szoktuk ajánlani (kis logika, és rájössz, hogy ha a reptéren van, nagy valószínûséggel vissza fog menni ;) Amúgy meg, ha valaki nem akar lépcsõzni se nem metrózik, se nem vonatozik, ebben nyugodt lehetsz.
Szerintem eléggé szánalmas, hogy mivel közlöm a tényeket, és esetleg nem értünk egyet, rögtön leszavazzuk a másikat. Ezzel csak magadat minõsíted ;)
Csak 23 000 fõ lakik ott. A reptérre meg értelmes hosszabbítást nem lehet megoldani. a) Felszínen vezetve (pl. vasúti pályán) a vasút mássága miatt nem jó. (Nem lehetne például köztes megállója; a vonatok táplálása csak körülményesen, drágán megoldható.) b) Felszín alatt vezetve iszonyú drága lenne. Köztes megállókat pedig semmi nem indokolna. Alagutat fúrni a gyengélkedõ Liszt Ferenc repülõtérig csak ezért, õrültség lenne.
A kérdező hozzászólása: Nagyon hasznos a reptér helyett Káposztásmegyer felé hosszabítani.Pff... Káposztásmegyeren koránt sem laknak olyan sokan amie ezt indokolná.
Kiegészítés: A tervezés kezdõdhet el 2015-ben. A felújítás 2016-2020 között valósulhat meg. Forrás: http://www.vg.hu/vallalatok/kozlekedes/kiirtak-a-palyazatot-..
A kérdező hozzászólása: Szerintem a hármas a forgalmasabb. Gondoljatok bele, hogy a reptérre is a Kökin keresztül utazunk. Turistahelyek a hámas vonalán is vannak, például a Kálvin-tér, Ferenciek tere, Nyugati.
Mivel a 2-es metro viszi át a burzsuj köcsögök szaros seggét budára
A 3as metró koránt sem olyan forgalmas mint a 2es (turisták szempontjából). Az nyilván szembetûnõ, hogy az megy a Kossuth tér felé. Ami a repteres dolgot illeti... Aki Magyarországra jön, nem a BKV val fog a szállodába elmenni, hanem Taxival. A 2es metró forgalmasabb helyeket érint mint a 3as. Különben meg nem a 3ast és a 2est kéne ujítani, hanem a 4est megcsinálni ;)
Ott a pont a 4-esnél., Nem fontosabb, viszont míg nem volt felújítva, nagyon gáz volt már.
"Mivel a 2-es metro viszi át a burzsuj köcsögök szaros seggét budára" Szerintem az általad annyira utált burzsuj köcsögök nem fognak metrózni. :) Amúgy ahogy elõttem írták, korábban mindig a 2-es vonalán volt sebességkorlátozás, síntörés, kigyulladó szerelvények, így ideje volt már felújítani. De azt el kell fogadni, hogy egy nagyobb projektre azért nem 2 perc összeszedni a pénzt.
A kérdező hozzászólása: Nagyon is sokan utaznak BKV-val Ferihegyre, a 200E járat mindig tele volt túristával. Éppen ezért szégyen, hogy nincs közvetlen járat a reptérre.
Hagyjuk már! Ez tény és való, hogy a 2es vonalán sokkal több turista utazik. Lehet, hogy a Ferihegyre sok ember megy metróval, de az tuti magyar. És ezen kívül nem sok turista fordul meg rajta.
A kérdező hozzászólása: Külföldön bevett dolog, hogy a reptérrõl közvetelenül elérhetõ a belváros. Miért olyan nehéz felfogni, hogy nem minden külföldi taxizik? Különösen pl. a fapados járatok utasai. Igenis kéne ezért egy normálisabb hármas metró!
A felújításra a BKK idén pályázatot hirdetett. A pályázatnak még nincs nyertese. A felújítást, a következõ EU-s pénzügyi ciklusban, az akkor elérhetõ pénzekbõl tervezik lebonyolítani. Ez 2014-15-öt jelent. Lesznek felújított állomások, új szerelvények. A tervben a káposztásmegyeri meghosszabbítás is szerepel. P+R parkolóval, intermodális csomóponttal. Addig pedig a szörnyû állapotban lévõ síneket részben használt, részben új sínekre cserélik le.
A kérdező hozzászólása: 24-es hozzászóló?? Ezt most kinek írtad?

A csajok miért válogatnak ennyire a külső alapján, ha állítólag nekik a jellem a fontosabb? A női nem maga az ellentmondás, mintha mindig mást mondanának, mint amire vágynak, jól gondolom?

Legjobb válasz: Csak annyira vagyunk ellentmondásosak mint a pasik. Sosem mondjuk azt, hogy a külsô nem számít csak azt, hogy a belsô fontosabb. És ezt tényleg így gondoljuk. Persze vannak kivételek.

Csak annyira vagyunk ellentmondásosak mint a pasik. Sosem mondjuk azt, hogy a külsô nem számít csak azt, hogy a belsô fontosabb. És ezt tényleg így gondoljuk. Persze vannak kivételek.
Személy szerint nekem fontos a külsõ is. Ha a külseje nem vonz, ha nem indítja be a kémiát, akkor annak nagyjából semmi értelme, sõt. Persze, biztosan vannak olyan nõk is, akiknek ez kevésbé fontos, de a többség hasonlóan van ezzel...még ha olykor magának sem meri bevallani. A [email protected] megforgatott csokit sem fogod megenni, annak ellenére sem hogy tudod, belül finom édes. 24L
skacok ne már! Minden nap ez megy, annyira lohasztó!
Mint ahogy a pasik is, akik nem felelnek meg nekik külsõre, arra vakok.
A jellem a fontos nekik, igen. De csak a külsõre megfelelõ pasiknak nézik a jellemét. Aki külsõre nem felel meg nekik, azokra a férfiakra vakok. http://deansdale.freeblog.hu/archives/2011/08/19/Kapcsolati_..
Mondtam, ha neked ez ennyire fontos, akkor csináld meg Magyarországon ezt a projectet.
Jó, de csak mert sok a minta még nem elfogadható, mivel ott mások az emberek.
"Ez a statisztika nem releváns, mert másik országról szól" Méghozzá egy olyan országról, ahol nem 8000 felhasználó van regisztrálva egy társkeresõn, hanem nagyságrendekkel több. Minél több mintavétel van, annál pontosabb a statisztika.
Mutass nekem 100.000 pasit és megmondom melyik tetszik és melyik nem, és ezt játszd el minimum 100.000 magyar nõvel és magyar férfival. Azt eltudnám fogadni, ha az alapján készülne egy ilyen. Ezt nem.
Helike, egy kérdés: Te tanultál valaha statisztikát?
"Ehhez aztán nem kell Nagy Magyar Királyi Ész, hogy ha több embert vonsz be, akkor pontosabb az eredmény." Mondd, miért nem tudsz egyetlen kis kérdésre válaszolni?! Nem azt kérdeztem, hogy mekkora ész kell ahhoz, amit mondasz, hanem azt, hogy TANULTÁL-E VALAHA STATISZTIKÁT.
nem:) vannak valóban olyanok akiknek számít a külsõ, nade inkább szívbõl szeretnék szeretni valakit és nem szembõl:)
Nem, mûszaki végzettségem van. Gondolom te tanultál. Akkor meséld el, hogy mikor jön ki pontosabb eredmény: ha kevesebb embert, vagy ha több embert vonsz be? Sajnos ezt a projektet nem lehet Magyarországon megcsinálni, mert egyik társkeresõn sincs 200000 aktív felhasználó, ahogy kívántad.
Meg lehetne csinálni másképp és. Csináld meg.
én is szoktam mondani, hogy nem a külsõ fontos, de valójában az is számít. Számomra ez nem a velünk született adottságokra értendõ, hanem hogy mennyire figyel oda az ápoltságra, hogyan öltözködik (nekem pl az jön be, ha nem úgy néz ki mint egy divat majom, de nem is a múltszázad és persze alkalomhoz illõen mindig) és hogy mennyire tartja karban a testét. nem kell kigyúrt állatnak lenni, de ne legyen elhízott és ne egy anorexiás modellre emlékeztessen
19:22, véletlenül nem sejted, ennek mi lehet az oka? Amúgy meg húzzál máshova trollkodni, idióta.
Értem. Ez a statisztika nem releváns, mert másik országról szól. Én viszont belinkeltem két kérdést is, hogy a srácoknak nem kellenek csúnya lányok.
Bocs, van statisztika. Méghozzá egy társkeresõ reprezentatív felmérése. http://blog.okcupid.com/index.php/your-looks-and-online-dati.. Ez a grafikon a lényeges: http://cdn.okcimg.com/blog/your_looks_and_inbox/Female-Messa.. Mintha hiányozna a Gauss-harang másik oldala, neeeeem? Fordítva, hogy a férfiak mennyire találják vonzónak a nõket, teljes Gauss-harang rajzolódik ki, tehát a hiba nem a mi készülékünkben van: http://cdn.okcimg.com/blog/your_looks_and_inbox/Male-Attract..
mert ha valaki külsõre nem tetszik, akkor az csak úgy tud meghódítani, ha megcsillogtatja a csodálatos személyiségét. ami nem megy 1-2 randi alatt, ehhez több idõ kell. mondjuk néha megpróbálkozhatnának az "elõbb a haverság/barátság"-dologgal. több sikert érnének el vele, mint hogy azonnal letámadnak a randizós szöveggel, én pedig csak a nekem nem tetszõ külsõt látom meg, mert többet nem engednek magukból láttatni.
Mert felszínesek, álszentek és sunyik. Vetítenek itt hogy hûséges, kedves, szeretõ férfi kell nekik, oszt az elsõ lóvés, sportkocsis türhõtaplóval lelépnek. Álszent, sunyi szövegbõl még mai is kijut ám bõven.
Mert mindenki vallja be magának az igazat! Ha az illetõ külsõre nem jön be, akkor semmi esélye, mert ha nem tetszik, nem alakul ki szexuális vonzalom, vagyis legjobb esetben is csak barát lehet. Attól még lehet fontos a belsõ, de csak a szépség után. Ez igaz fiúra, lányra. Ahogy a mondás is szól: "Külsõ megfog, belsõ megtart, jó szex összeláncol!" Persze mindenkinek megvan a párja, a kevésbbé vonzó emberek is egymásratalálnak.
Akkor megint feltenném nektek az örökzöld kérdést: Miért kellene, hogy érdekeljen minket egy olyan férfi jelleme (úgy, mint párjelöltnek, nem mind barátnak/havernak), aki nem vonzó számunkra?
Miért, számotokra miért csak a legjobb 20?
Na mi van, nem tudod lenyelni az igazságot? Ott van, be lett linkelve, fiúk írták, hogy nem tudnak csúnya lányokhoz vonzódni.
1. Bocs, de nem végeztem statisztikát, hogy nekem tényleg csak a 20% jön-e be. Meg valamiért az az érzésem, hogy a nagyszerûen tudományos cikk írója sem végzett semmilyen statisztikát. 2. Minek filóznék ilyesmin mégis? Vagy megfog valami az illetõben, vagy nem. Vagy beleszeretek, vagy nem. Érzésre megy ez, nem kilogikázva, meg taktikákat felépítve.
Ez, amit belinkeltél nem hivatalos adat. Fölösleges volt.
Basszus, ha valaki öngyilkos akar lenni, de még habozik, csak jöjjön fel GYK-ra és olvassa végig a sok lúzer rinyálását, mert nem jut nekik lyuk és így inkább a nõket szidják! Komolyan mondom, az összes ilyen kis nyöszörgõ g*cit felkötném egy fára!! És nem azzal van baj, hogy rondák vagytok, hanem azzal, hogy itt nyígtok nõért, de közben szabályosan oltjátok õket, amiért nem kelletek nekik!!
mindenesetre mi pasik legalább nem anyagi helyzet alapján válogatunk! a 19:22 meg tényleg egy nyomorék ostoba troll, kapta is helybõl a mínuszt.

Miért fontosabb a férfiaknak a karrier, mint a barátnőjük?

Legjobb válasz: Hála Istennek, nekem nem ez a tapasztalatom... Szerintem embere válogatja. Akinek fontosabb, az nem hiszem, hogy kellõképpen szeretné a barátnõjét, csak a csoda tudja mi miatt marad vele (biztosan "nyomós" oka van rá), ennél fogva egyfajta menekülés lehet a munkamánia a párkapcsolat elõl. Talán kényelmes nekik, hogy van egy nõ, aki fõz, mos, takarít rájuk, van ki mellé ágyba bújni... De hangsúlyozom, hogy ez tényleg egyénfüggõ, és nem minden férfi ilyen! Mint ahogyn a nõk között is van ilyen is, meg olyan is.

Hála Istennek, nekem nem ez a tapasztalatom... Szerintem embere válogatja. Akinek fontosabb, az nem hiszem, hogy kellõképpen szeretné a barátnõjét, csak a csoda tudja mi miatt marad vele (biztosan "nyomós" oka van rá), ennél fogva egyfajta menekülés lehet a munkamánia a párkapcsolat elõl. Talán kényelmes nekik, hogy van egy nõ, aki fõz, mos, takarít rájuk, van ki mellé ágyba bújni... De hangsúlyozom, hogy ez tényleg egyénfüggõ, és nem minden férfi ilyen! Mint ahogyn a nõk között is van ilyen is, meg olyan is.
Szerintem ezt valaki hozhatja is magával a családjából pl. apa/anya is karrierista volt és agyerek a szülõjére hasonlítana leginkább. Lehet ez egyfajta menekülés is, de azt jó lenne tudni mi elõl? Szerintem manapság a megfelelni vágyás, mások elõtt "majd én megmutatom, csak azért is" hogy jobb vagyok jellemzõbb. Nekem volt egy ilyen pasim, aki csak a munkájának élt. Ebben érezte magát fontosnak. Igen ám, de az ilyen pasik nem veszik észre, hogy elhalad mellettük az élet! A munka még nem minden, a karrier!Lehet rövid távon boldogságot hoz, sikert, de magányosak - szerintem- ezek az emberek és valahol nekik is meg kell találniuk, hogy fontosnak érezhessék magukat.
szerintem egy szerelmes ferfinak a párja van az elso helyen és a családja!
Azert, mert vannak celjai, sose ertettem miert baj ez, tudjatok valaki szeretne Dubaiban nyaralni, bomba testet, jo egzisztenciat, luxust.Es ezekhez mi kell?PENZ.Penz meg csak akkor lesz ha teszel erte.Nem, hogz orulnetek neki, hogy jo eletet biztositson nektek.En is karrierista vagyok, ha valaki akkor en maximalisan es egy bombanom nom van a szo szoros ertelmeben top 10++++++. Es o elfogadja mert szereti a jot, a szepet, meg o is szereti kenyeztetni magat jo dolgokkal ehhez meg penz kell sok.Sajnos kevesen vagyunk akik, , gyerunk csinaljuk", inkabb elvannak a pasik, jo minden ahogz van, akkor keressetek ilyet, de ne csodalkozzatok ha elmehettek evente egyszer nyaralni a Balcsira maximum, meg a gyerekednek nelkuliznie kell, meg nem tudtok kiteljesedni a penz hiany miatt.Ezen gondolkozzatok el, szerintem inkabb becsulendo, ha egy pasinak nagy celjai vannak es karrierista, es nem csak el van, cel nelkul. 23F

Miért szeretitek annyira a Kádár-rendszert? Nektek fontosabb a biztonság, mint a szabadság?

Legjobb válasz: "Nekem fontosabb a biztonság, mint a szabadság" Tehát pl. támogatnád azt, hogy Magyarországot Vasfüggöny vegye körül, mert így kisebb az esély arra, hogy terroristák is bejönnek a sok külföldi között?

Ami jó volt az akkori rendszerben: mindenkinek volt munkája, volt hol laknia. Nem voltak ekkora szakadékok az egyes társadalmi rétegek között. Nem volt ennyi lötyögõ, magával semmit nem kezdõ (és nem is akaró) suhanc az országban, muszáj volt mindenkinek dolgoznia. A cigánykérdés sem jelentett soha ekkora problémát, mint manapság. Szerintem ezek mind jó dolgok voltak, nyilván a rosszból is volt bõven.
Egy helyen ledolgoztak 20 - 30 éveket. Volt meló. Ha felmondtál egy helyen, volt másik helyed. Vagyis megnézted, elfogadtad, és a fõnök is elfogadott, nem volt olyan mire mentél, elfoglalták a helyet. Vagy azért mert roma vagy se mondtak ilyent.. Kiszámíthatóbb volt. És akkor is voltak maszekok, vállalkozók fizették amit kellett nekik..
A kérdező hozzászólása: Én meg azt mondom, hogy inkább éheznék, csak, hogy az interneten bármit elérhessek szabadon és csak a pénz akadályozzon meg abban, hogy elutazzak mondjuk Dél-Afrikába, minthogy mindennap egyek, de cserébe soha se hagyhassam el a Keleti-blokkot és alig tudjak valamit a külvilágról!
Mit jelent a szabadság? Azt, hogy lehetõséged van! Lehetõséged szinte mindenre! Lehetõséged van arra, hogy vállalkozhass. A mostani rendszerben az irreális banki kölcsönök mellett, az adórendszerünk elviselhetetlen terhei miatt, lehet szerinted teljesen tiszta (kapcsolatok, és korrupció nélküli) vállalkozást indítani vezetni? Szerinted a tehetség, a perfekt szakismeretek, a kitartás, az inteligencia, a minõségérzékenység hatékonyabb vállalkozási eszköz, vagy az ha lefizetek valakit és mellette még adót csalok ?? Lehetõséged van arra, hogy utazhass. Annakidején nem lehetett nyugatra menni, most lehet. Mégis tudsz utazni ? Lehetõséged van arra, hogy szabadon válassz munkahelyet. Na válassz ! Lehetõséged, hogy gyerekeid tovább tanulhassanak. Hát köhögd ki az eltartásukat. Mert mit ér az a lehetõség, az a szabadság amelyet nem lehet használni? Ez az a szabadság amit Neked, de ellened hírdetnek. Tudod kedves Kérdezõ én egykorú vagyok Doboszolival. Teljesen egyetértek vele és osztozom a keserûségében akkor, amikor azt mondja, hogy nem ezt akartuk. Becsületesen, szabadon szeretnénk élni, vállalkozni egy biztonságos, igazságos világban. Hát ez sem az.
Én életem elsõ harminc esztendejét abban a rendszerben éltem le. Akkor természetesnek vettük, azt ami volt, a jót is, a (kevesebb) rosszat is. Amikor új szelek kezdtek fújdogálni, Király Zoltán megtartotta ominózus beszédét, kezdtük nem szeretni, vártuk a változást, a szabadságot, egyáltalán a MÁST. Amikor eltelt 5-10 "szabad" esztendõ, megtapasztaltuk, mit kaptunk cserébe a "nagydemokáré" mellé, kezdtük volna megint szeretni a megelõzõ viszonylagos rabságban töltött éveket. Ma ott tartunk, hogy szinte bármi jobb lenne, mert mint valaki bölcsen írta a GYK-n, eddig is nyakig voltunk a [email protected], de legalább nem hullámzott.
attól még, hogy vasfüggöny vett bennünket körül, ugyanúgy bejöttek kémek, hírszerzõk stb. nézz már utána kicsit annak amirõl magyarázol!
A kérdező hozzászólása: "Nekem fontosabb a biztonság, mint a szabadság" Tehát pl. támogatnád azt, hogy Magyarországot Vasfüggöny vegye körül, mert így kisebb az esély arra, hogy terroristák is bejönnek a sok külföldi között?
Ha szegény vagy, nem mész semmire a szabadsággal. Ezt ne feledd el.
Abban a rendszerben is volt rossz és jó.És most ami van az egyenesen [email protected]ág az tuti, hogy volt.Volt munka , megélhetés, lakás.A bünözõkkel sem bántak ilyen kesztyüs kézzel mint most.De nem is volt ennyi büncselekmény, meg nyomorgó ember.
nem szerethetek valamit, amiben nem éltem :D csupán véleményem lehet róla! aki élt benne és "szereti" bizonyára azért, mert akkor biztosabb volt a megélhetés, lakhatás stb. viszont nem voltunk "szabadok"! Kár, hogy Magyarország mindig csak végletekben tud gondolkodni! Pl: ez a kérdés is bizonyítja ezt! Nekem fontosabb a biztonság, mint a szabadság ami egy relatív fogalom! Mégsem vagyok Kádár hívõ!
Bár én még nem éltem akkor tehát max az alapján tudok dönteni amit az õsök mondtak de találtam egy jó kis dalszöveget ami magyarázatot ad arra hogy mit szerettek annyira akkor: 10 Ft a forró lángos, le van szarva Kádár János 20 Ft a meleg lánogs, éljen soká kádár János 50-es a langyos lángos, mi lesz velünk Kádár János 100 Ft a hideg lánogos gyere vissza Kádár János Nyugdíjasnak nincsen lángos, nem segít már Kádár János
A változás elindult Gorbacsov-val Egyenes következménye volt a változásnak Szovjetunió össze omlott, vele a többi kommunista állam is. Hogy ebbõl mikor fogunk olyan polgári társadalmat teremteni, amilyen Ausztria, azt még nem tudja szerintem még Orbán Viktor sem. Sok mindenhez nem mertek hozzányúlni az MSZP-n berkekben. Most talán valami történik, de nem úgy , hogy majd a kormány megoldja. Mindenkinek meg kell találni a boldogulását. Az a baj, hogy sokan nem tudtak felnõni. A Kádár korszakban gondoskodtak az emberek megélhetésérõl, most kiesett a cumi a szájukból. Sokan ebbe rokkantak bele. Ezért szeretnék, ha vissza jönne az a korszak, amikor gondoskodtak róluk. Már ugyan lassan felfogják, legalább is a fiatalabb nemzedék. Már ebbe nõnek bele
Heves vagy és fiatal. Lehet most azt mondod, hogy inkább éhezés és szabadság mint jólét és korlátozott lehetõségek. De mondjuk ha azon kell agyalnod, hogy a srácaidnak mibõl veszel ruhát, hogy mibõl fizeted ki a számlákat, hogy rommá gürcölöd magad azért hogy a gyerekeid ne szenvedjenek hiányt, azt hiszem egy olyan új nézõpontból fogod látni a szabadság vs. biztonság kérdést, hogy gyökeresen megváltozik a véleményed.
A maslow piramisban az étel sokkal alapvetõbb igény, mint a szabadság, és az önkiteljesítés. Azért az megütötte a szememet, hogy inkább éheznél, de legyen szabad utaznod. Csakhogy ha nincs pénzed még kajára sem, akkor mibõl fogsz utazni? Átúszod a Földközi tengert, és elkutyagolsz Dél-afrikáig? Nevelsz te gyereket? Van rajtad bármi felelõsség? Kedves kérdésfeltevõ, szerintem te nagyon fiatal vagy még.
Van egy történet erre a szabadság vs.biztonságra. Leírtam már valahol, de annyira idevág, hogy megismétlem, elnézést kérve attól aki már ismeri. A peresztrojka idején meginterjúvolják a Lajka kutyát, mit szól a helyzethez: Lajka:"Igaz, hogy az etetõtálam kétszer akkora mint elõzõleg. Az is igaz, hogy a láncom fél méterrel rövidebb lett, így nem érem el a tálat. Ám barátaim ugatni, amennyi jól esik!
A kérdező hozzászólása: Igen, de ha alig csinálhatsz valamit, akkor meg mi értelme az életednek? Egyébként meg az utazás ma már nemcsak a gazdagok kiváltsága. Couchsurfing-nek nézz utána pl.
Utolsónak:Sokra megyünk a szabadságunkal.A nyomortól meg nem látunk.Inkább maradnék országon belül egy életre ha tudnám, hogy nem lesznek többé megélhetési gondjaim, lesz rendes munkahelyem, a bank nem rak ki a lakásomból stb stb.
"Tehát pl. támogatnád azt, hogy Magyarországot Vasfüggöny vegye körül, mert így kisebb az esély arra, hogy terroristák is bejönnek a sok külföldi között?" ezt honnan veszed? o.O Nem támogatnám! megint csak a végletek -.-
01-20.39. Ezt így nem ismertem.. És igen büntették azt aki nem dolgozik. K.M.K. közveszélyes munka kerülõnek nevezték. Nem is voltunk munkanélküliek. Súlyos indokkal küldték csak el a jóembert. ( max ha úgy volt a felmondásod, pénteken melóztál utolsó napot, és hétfõn kezdtél az új helyen.

Miért fontosabb a büszkeség, mint a szerelem?

Legjobb válasz: Nekem azért fontosabb, mert nem akarok (megint) eldobott használt zsebkendõ, semmire se kellõ rongy lenni. Lehet, hogy szerelmes vagyok belé, lehet, hogy azt állítja, hogy õ is belém. Barátnõje van (se gyerek, se vagyonközösség, se semmi), mégis szeretõnek akar, azt mondja nem szereti, de nem szakítana vele. Hát, én meg nem leszek szeretõ, többre tartom magam egy B kategóriás, második helyezett, unalomûzõ tárgynál. Ennyi. Vagy inkább hallgatnom kéne az érzéseimre és hagyni, hogy megalázzanak? Köszönöm, nem. L/22

Nekem azért fontosabb, mert nem akarok (megint) eldobott használt zsebkendõ, semmire se kellõ rongy lenni. Lehet, hogy szerelmes vagyok belé, lehet, hogy azt állítja, hogy õ is belém. Barátnõje van (se gyerek, se vagyonközösség, se semmi), mégis szeretõnek akar, azt mondja nem szereti, de nem szakítana vele. Hát, én meg nem leszek szeretõ, többre tartom magam egy B kategóriás, második helyezett, unalomûzõ tárgynál. Ennyi. Vagy inkább hallgatnom kéne az érzéseimre és hagyni, hogy megalázzanak? Köszönöm, nem. L/22
hagyjál már ezzel a lányregényes nyáltócsával. lehet hogy 1 évig hû de nagy szerelem, utána meg egyik oldalról viszonzatlan lesz és hoppon maradtál a szerelemmel. csak hogy addigra már büszkeséged sem lesz. 2/0
nekem nem fontosabb :(
14:21-es vagyok. Nem tudtam, milyen szituációra gondolsz, így csak leírtam az én helyzetemet. Még nem tudom, hogy fogok jól kijönni belõle, de valahogyan majd csak lesz. :) Megbocsátás... ez egy érdekes kérdés. Szerintem mindenkinél máshol van az a határ, amit még képes tolerálni. De ha a másik fél valóban megbánta, amit elkövetett, és tényleg mindent megtesz, hogy jóvá tegye... nem tudom, én például biztos értékelném.
Hát nekem sajnos nem fontosabb a büszkeség, pedig szeretnék néha én is oylan kemény lenni, h nem engedek...de sajnos nem...a párom iszonyatosan büszke ember, ezért ha jót akarok magamnak, akkor én engedek, mert ha azt várom, h õ engedjen, akkor megõszülök...gyakran megesik, h nekem lenne okom megsértõdni, de a párom elég jól játszik és sértõdésre, sértõdés a válasz...én meg még ebben a helyzetben is képes vagyok engedni és a végén még én kérek bocsánatot, amikor talán nem is én voltam a hibás.Egyszóval a büszkeségem romokban hever, mert mindig az az elsõ nekem, h a kapcsolatomat mentsem...de mit fogok érni emberileg, ha mégis elhagy az, akit szeretek??? - ezzel a mentalitással semmit, mégis ilyen vagyok.Szóval irigylem azt, aki minden helyzetben büszke tud maradni...
A kérdező hozzászólása: 14:21 Ez nem igazán büszkeség, ez inkább önbecsülés. :) Akkor például hozok egy konkrét példát: a megbocsátás fontos és hasznos mûvészetét miért nem képesek elsajátítani sokan, fõleg úgy, hogy a másik mindent megtesz a másik bocsánatáért?
mi túl büszkék vagyunk.. és ez gondot okoz mostanában. elég sokat veszekszünk más problémák miatt és a vége az h egyikõnk sem enged és mind2en megsértõdünk.. elég komoly károkat okoz..
makacsság, érzékenység, minden kapcsolatban van. a kérdés az, hogy értek-e annyit egymásnak, hogy megbeszéljétek (a félreértést)
A kérdező hozzászólása: Mert a büszkeség miatt egy olyan szerelmet dobhatunk el, amihez foghatóban nem lesz többet részünk. Hát ezért.
inkább miért fontosabb a szerelem mint a büszkeség?
mert a szerelem elmúlhat, a büszkeség mindig meg marad
Én régebben nagyon büszke voltam. Akkor azért volt rossz, mert ellöktem magamtól mindenkit, akit szerettem. Most, hogy láttam, hogy ezért én vagyok a hibás, késõ bármit is újrakezdeni, átestem a ló másik oldalára. Mindennél fontosabbnak tartom a kapcsolatot (legyen az szerelem vagy barátság) és pont az lettem, aki nem akartam lenni. Csak egy rongy, amit szívbaj nélkül eldobnak, ha már nem kell. Inkább légy büszke, mint ez!

Miért mindig az orvos? Miért fontosabb sok embernek a kutya, mint saját egészsége?

Előre szólok, nekem is nagyon fontos a kutyám egészsége, most nem erre gondolok. Hanem ha valaki feltesz itt valami e.ü. Kérdést, akár mi is az, küldenék orvoshoz. Pl. a kutyámnak kicsit begyulladt a szeme a portól, kérdeztem, jó e rá a kamilla tea, és a septosyl kenőcs. Nem, rögtön vigyem orvoshoz! Ezt húsvét este kicsit nehéz lett volna, gondoltam várok egy napot. 3 nap alatt teljesen helyrehoztam itthon, a napi 4x- i kezléssel. Emberek, ti ha már kicit piros a szemetek, rögtön mentek orvoshoz? Ha kicsit elvakarsz magadon egy sebet, máris mész? Nem próbálod meg otthon kezelni, ha nem súlyos? Mégegyszer: én itt a nem súlyos dolgokra gondoltam, hanem olyanra, amit pl magadnak otthon is tudsz kezelni. És nem az olyan kérdésekre, ahol a kutya már a halálán van, vagy azon lesz, ha nem megy rögtön orvoshoz, erre én is elküldöm orvoshoz. És ha látom, hogy nem javul, akkor is. Hanem a kis egyszerű dolgokra, ami nem mehet át súlyos fertőzésbe pl.

Legjobb válasz: Magamon érzem, hogy mi a súlyos és mi nem. A kutyával nem lehet úgy kommunikálni és nem tudja elmondani, hogy "én most súlyos beteg vagyok, vigyél orvoshoz". Ha te bevállalod, hogy komolyabb baja is lehet a késlekedéstõl, lelked rajta! Te kutyád, te felelõsséged. Sajnos nem egy kérdezõ volt már itt hasonló vélekedéssel mint te, és el is pusztult a kutyája, mert mint utólag kiderült, mégiscsak súlyos volt. Vagy épp a házilagos kezelgetés mellékhatásaiba pusztult bele, mert nem tudta, hogy a humán gyógyszerek megölhetik a kutyát.

Magamon érzem, hogy mi a súlyos és mi nem. A kutyával nem lehet úgy kommunikálni és nem tudja elmondani, hogy "én most súlyos beteg vagyok, vigyél orvoshoz". Ha te bevállalod, hogy komolyabb baja is lehet a késlekedéstõl, lelked rajta! Te kutyád, te felelõsséged. Sajnos nem egy kérdezõ volt már itt hasonló vélekedéssel mint te, és el is pusztult a kutyája, mert mint utólag kiderült, mégiscsak súlyos volt. Vagy épp a házilagos kezelgetés mellékhatásaiba pusztult bele, mert nem tudta, hogy a humán gyógyszerek megölhetik a kutyát.
Az otthon kezelésnek az a hátránya, hogy simán félrekezelheted, mert amit kezelsz lehet csak egy tünet, de az annál sokkal súlyosabb. Ezt te nem tudod otthon eldönteni. Lehet, hogy mondjuk a kutyád szeme csak piros, de lehet, hogy az csak az okozat, nem tudhatod az okát. Igazából te dolgod, hogy mennyit és mikor rohansz az orvoshoz, de biza én elviszem minden olyan alkalommal, amikor valami megváltozik rajta, vagy a viselkedésében, mert egyáltalán nem akarom, hogy komolyabb baja legyen, inkább lássa orvos. Én persze nem megyek el orvoshoz egy náthával, na de én tudom mérlegelni a dolgot.
Csatlakozom az elötem szólóhoz.Ha neked van gyermeked, de még nem tud egyértelmûen kommunikálni, és vmi rendellenesség van vele, azonnal orvoshoz fordulsz hiszen nemtudja elmondani mi is a baja pontosan és nem várod meg amig komolyabbá fordul a helyzet. Mivel a kutyák nem tudják egyértelmûen a tudtodra adni h valojában mennyire is komoly a betegség, ezért jobb szakemberre bizni a dolgot. Sok olyan betegség van aminek nem tulajdonitsasz nagy jelentõsséget de késõbbiekben olyan komoly szövödményei lehetnek h már visszafordithatatlan a helyzet, akkor inkább idõben lépek és mi dent megteszek h ne legyen komolyabb baj!
Meg tudod állapítani, hogy bélcsavarodása van, hogy csak kedvetlen vagy babéziás? Mert ezekbe bele is halhat.
Igen? Akkor mi a kérdés? Ha látod, hogy nem súlyos, akkor kezeled ahogy jólesik! Ha súlyosnak ítéled, akkor orvoshoz viszed. De akkor egyik esetben sem kell megkérdezni itt a közösséget, hiszen te magad is el tudod dönteni. Aki ide felteszi ezt a kérdést, az gondolom azért teszi fel, mert nem tudja mi a baj, nem tudja, hogy súlyos-e és nem tudja hogyan kell kezelni. Erre felelõsségteljesen mit lehet mondani? Ha õ sem tudja, aki mellett ott van a beteg kutya, akkor mi a drót másik végén mégis honnan tudnánk? Erre csak azt lehet mondani, hogy vigye orvoshoz! Ha azt írja, hogy beszakadt a kutya körme, akkor mi is azt fogjuk írni, hogy betadin+néhány nap kímélet. De amikor 10 ember 3 lehetséges betegséget vél felfedezni a tünetek alapján és 5 féle gyógymódot javasol, akkor az amúgy is bizonytalan kérdezõ mégis mit csináljon? Vigye orvoshoz a kutyát!
Szerintem igaza van mert ugyan nem tudok kommunikálni a kutyámmal, de azért ha látom hogy van valami vele akkor a probléma súlyosságától függõen rohanok orvoshoz vagy sem mert pl. egyszer lett egy seb a lábán és nem rohantam az orvoshoz, hanem kitisztítottam és bekötöttem és nem került ezrekbe .
A kérdező hozzászólása: Értem én, de mint írtam, hogyha látom, hogy ez súlyos lehet, rohanok rögtön az állaorvoshoz. És ha látom, hogy a közérzete jó, eszik, játszik, áttapogatom, és ha nem fáj semmije, csak piros a szeme, akkor utánaolvasok az internneten, könyvekben, és megnézem, otthon mit csinálhatok vele. Ha másnapra nem jobb, viszem az orvoshoz. Kicsit más a szempirosság, és a levertség.
Nekem az a minimum, hogy a lehetõ legrövidebb idõn belül felhívom az állatorvost. Ha olyan a probléma, akkor elmondja mit csináljak, mire figyeljek, és milyen esetben keressem fel személyesen a kutyussal.
A kérdező hozzászólása: * kicsit Sõt, ha olyan a dolog, visszük az éjszaka közepén oroshoz mi is.
A gyerekemet is rögtön viszem az orvoshoz, a kutyámat miért ne vinném?????

Miért fontosabb a karrier, mint a család?

Értem ezt olyan helyzetre, hogy aki be tudná vállalni a gyereket, nem teszi, mert karriert akar... Miért? Miért fontosabb ez, mint egy szeret? boldog család? Tényleg olyanokra gondolok, akiknek nem okoz gondolt eltartani egy gyereket. Persze, a másik oldal válaszát is várom. Elcserélnéd-e a "szegényes" életed, de szeret? családod karrierre? NEM akarok senkit megbántani! Csupán kíváncsi vagyok.

Legjobb válasz: Mert nem vagyunk egyformák.Én kb. 16 éves korom óta tudom,hogy sok gyereket,nagy családot szeretnék.Sokat szenvedtem érte,hogy gyerekem legyen.Közben lett karrierem,de engem nem tett boldoggá,az csak egy munka,amiért fizetnek.De nem minden nõ gondolkodik úgy,mint én,és ez szíve joga.Ha õ a munkájában találja meg a boldogságát,akkor jobb neki,ha úgy él,mint ha belekényszerítené magát egy feleség,és anyaszerepbe,ami sosem fogja igazán kielégíteni.

Mert nem vagyunk egyformák.Én kb. 16 éves korom óta tudom, hogy sok gyereket, nagy családot szeretnék.Sokat szenvedtem érte, hogy gyerekem legyen.Közben lett karrierem, de engem nem tett boldoggá, az csak egy munka, amiért fizetnek.De nem minden nõ gondolkodik úgy, mint én, és ez szíve joga.Ha õ a munkájában találja meg a boldogságát, akkor jobb neki, ha úgy él, mint ha belekényszerítené magát egy feleség, és anyaszerepbe, ami sosem fogja igazán kielégíteni.
én alig várom már hogy dolgozhassak pedig nem kellene, mert anyagilag jól állunk annyira hogy semmiben nem szenvedünk hiányt, ide tartozik évi 1x egzotikus nyaralás is. de már alig várom hogy 1 éves lányom mellöl vissza menjek dolgozni. én szeretek emberek között dolgozni, szeretem ha elismerik a munkámat. a gyereknevelés egy természetes folyamat, és hiába megyünk minden nap akkor is megfulladok itthon. ez nekem sem és a gyereknek sem tesz jót. de ismerek olyan 30 feletti párt akiknek Porschéjuk van és nem akarnak gyereket. (volt kolléganöm, külföld) és teljesen megértem. minden évben 2-4x utaznak el melegebb éghajlatra, mindenük megvan és kicsit sem vágynak gyerekre. mi vágytunk gyerekre, és be is építjük az életünkbe, így kislányom is már 4x repült 1 éves létére. de dolgozni is szeretünk, és pénzt keresni is.
Én inkább vagyok szegény, és boldog egészséges kiegyensúlyozott családban élek. Egyik lányom keresztanyja bankban fiókigazgató, sok pénze van, jól keres, de õ mindig azt mondja, hogy bármikor cserélne velem. Egyedül van, bõven 30 felett, se pasi, se semmi, csak a lakása meg a sok pénze. Ha majd visszamegyek dolgozni, nekem az lesz a fontos, hogy közel legyen és ne legyen hosszú a munkaidõ. Már nem érdekel a karrier. Még régen érdekelt, de már nem, mióta anya vagyok. (amúgy könyvelõ vagyok)
16, 07, veled mi van??? A kérdezõ teljesen normális kérdést tett fel, te meg micsoda választ adtál rá?????? Tejóóóég, milyen emberek vannak.
Mi közöd van neked más életéhez? Attól, mert másnak sikerült az élet, még nem kéne vádaskodnod. Inkább fogadd el, hogy mindenki más. A barátnõmmel mi is karrieristák vagyunk inkább, pedig már 30 évesek vagyunk, de legalább boldogok vagyunk a munkánkban, van egy nagyon tágas, belvárosi lakásunk, megengedhetünk magunknak sok mindent és mi így vagyunk boldogok, mindig mosolygunk és nagyon szeretjük egymást. Szerintem undorítóak a hozzád hasonló emberek, akik ennyire szûklátókörûek, szégyellhetnéd magadat.
Igen, milyen undorító emberek vannak (lásd, kérdezõ), akik ennyire begyöpösödöttek és egyoldalúan látják a világot. Gusztustalan, az Isten óvjon az ilyenektõl.
A kérdező hozzászólása: Hát igen. Van a két véglet, és az arany középút.
A kérdező hozzászólása: Igen, én is szeretek dolgozni, és pénzt keresni, és megértem, hogy egy 1 éves mellõl vágysz vissza a munkába. De látod Te a gyermekedhez igazodsz, ami szerintem dícsérendõ dolog.
A kérdező hozzászólása: Semmi közöm más életéhez, 16:07-es, nem is kértem, hogy írd le a tiedet... Arra voltam kíváncsi, hogy aki karrierista, miért azt választja, és aki esetleg szegényesebben él, boldog-e vagy inkább vágyik karrierre. Nem fogok elkezdeni vitatkozni veled az életemrõl. Van egy gyönyörû családom, és remélhetõleg lesz majd karrierem is, de most nem az a legfontosabb. Sajnálom, hogy TE vagy ilyen begyöpösödött... Biztos jó lehet, hogy van egy tágas lakásod, bármit megengedhetsz magadnak, és a vibrátorod meg kielégít. Gratulálok. Tudod nem minden a pénz. Mellesleg mi sem szûkölködünk, amit akarok megengedhetek magamnak, pedig nincs karrierem, de mondom, ebbe ne menjünk bele! Sok sikert az életedhez!
Kinek a pap kinek a papné, nekem a karrier sokkal fontosabb, mert ha egészség mellett az van akkor minden van. Egy család csak hátráltatna, én utazgatni akarok élni, élvezni az életet, és nem nadrágszíjjat meghúzni.

Miért dohányzunk, hol ott tudjuk hogy egészségtelen és rákot kelt? Önutálatból vagy önsajnálatból? Miért fontosabb a dohány mint a környezetünk amiben élünk?

Legjobb válasz: Én csak azért mert néha jól esik, bulikban van hogy 1 dobozt is elszívok, aztán mégsem vagyok függõ, itthon magamban nem szoktam kb egyáltalán. Valamiben meg amúgy is meg kell halni, úgysem akarok vén öregasszonyként meghalni.

Én csak azért mert néha jól esik, bulikban van hogy 1 dobozt is elszívok, aztán mégsem vagyok függõ, itthon magamban nem szoktam kb egyáltalán. Valamiben meg amúgy is meg kell halni, úgysem akarok vén öregasszonyként meghalni.
A kérdező hozzászólása: Én egyszerûen nem értem :S Dohányoztam én is, 6 évig, 12 éves koromtól 18-ig és arra jöttem rá hogy ez csak egy pótcselekvés. Ráadásul elég drága pótcselekvés. Gondoljunk bele hogy mennyit pazarlunk az ilyen felesleges dolgokra, és ezzel még magunkat is mérgezzük. Láthatók a feliratok hogy mit okoz a cigaretta és senki se FOSIK attól hogy mi lesz magával. Mindenki tüdõrákba akar meghalni csak azért mert ez a MENÕ a fiatalok körében is? Mert a sztárok ezt szívják akkor nekem is ezt kell? A fiatalok az idõsebbektõl tanulják el vagy TV-ben. A szülõk persze tiltják ettõl gyermekeiket, hol ott õk is ugyan úgy szívják a mérgezõ füstöt. Nem kéne egészségesebben élnünk, példát mutatni a fiatalabb korosztálynak ? Hagyjuk hogy mindenféle SZART a szánkba tegyenek és mi ezt tovább adjuk tudván azt hogy negatív hatású. Szebb jövõt!
Nem kell bedõlni a rákot okozó dumának, ezt csak olyan orvosok állítják, akik soha nem dohányoztak, és zavarja Õket a dohányos ember. Én rákos voltam, és igen nagytiszteletben lévõ felelõsségteljes profeszor kezelt az Semmelweis egyetemen-, de ott, egy orvos sem okolta a cigarettát a betegségem kialakulása miatt, még célzást sem tettek rá, hogy szokjak le. De a hosszú folyamatos stresszt inkább hangoztatják. Nem azért nõ a rákosok száma, mert több a dohányos!
Gyengeség, pótcselekvés. Miért zabálnak egyesek, ha tudják, hogy hiznak?
Kipróbálod. Hmmm néha bulikon is. Egyre többször és többször megnyugtat. Aztán nikotin függõ leszel.
Gyengeség, függõség.
A kérdező hozzászólása: A füst amit belélegzünk cigarettázás közben, az nem mérgezõ ?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!