Találatok a következő kifejezésre: Miért a fontosabbak (89 db)

Manapság miért nincs fontosabb a facebooknál?

Mi olyan jó a facebookban? Miért nem tudtok mást csinálni? Szakadjatok már le róla!

Legjobb válasz: Van facebookod? Ne általánosíts! Nagyon sokan beszélgetni járnak fel, nekik ez olyan , mint amilyen az MSN volt. Van fontosabb a facebooknál, zet honan vetted, hogy nincs?

Van facebookod? Ne általánosíts! Nagyon sokan beszélgetni járnak fel, nekik ez olyan , mint amilyen az MSN volt. Van fontosabb a facebooknál, zet honan vetted, hogy nincs?
Én kapcsolattartás céljából használom, nem azért, hogy lájkolgassak meg ott éljem ki az életem, illetve az üzenõfalból naplót csináljak. Nem mondom, hogy nem frissítem idõnként az állapotom, meg nem nyomom le a tetszik gombot soha, viszont mint említettem, nem az elsõdleges célom az, hogy az életem a Facebookon legyen kint.
A kérdező hozzászólása: Természetesen én nem csatlakozok ehez a hülyeséghez. Örülök hogy vannak kivételek, de az én barátaim többsége sajnos ott tölti az egész életét.
nekem sincs facebookom.Nem is értem minek kell.
Pl a messze lévõ rokonok, ismerõsök nem mailben küldik el a fényképeket, hanem felteszik a face-re, és ott nézzük meg :) Legalábbis én fõként erre használom. De suli idõben kb minden zh infóról onnan lehet csak értesülni...Szó szerint létszükség már a rohadt facebook, pedig én is utálom! :-/ Alig várom a diplomaosztómat, rögtön letörlöm magam!!!!!! :D:D

A csajok miért válogatnak ennyire a külső alapján, ha állítólag nekik a jellem a fontosabb? A női nem maga az ellentmondás, mintha mindig mást mondanának, mint amire vágynak, jól gondolom?

Legjobb válasz: Csak annyira vagyunk ellentmondásosak mint a pasik. Sosem mondjuk azt, hogy a külsô nem számít csak azt, hogy a belsô fontosabb. És ezt tényleg így gondoljuk. Persze vannak kivételek.

Csak annyira vagyunk ellentmondásosak mint a pasik. Sosem mondjuk azt, hogy a külsô nem számít csak azt, hogy a belsô fontosabb. És ezt tényleg így gondoljuk. Persze vannak kivételek.
Személy szerint nekem fontos a külsõ is. Ha a külseje nem vonz, ha nem indítja be a kémiát, akkor annak nagyjából semmi értelme, sõt. Persze, biztosan vannak olyan nõk is, akiknek ez kevésbé fontos, de a többség hasonlóan van ezzel...még ha olykor magának sem meri bevallani. A [email protected] megforgatott csokit sem fogod megenni, annak ellenére sem hogy tudod, belül finom édes. 24L
skacok ne már! Minden nap ez megy, annyira lohasztó!
Mint ahogy a pasik is, akik nem felelnek meg nekik külsõre, arra vakok.
A jellem a fontos nekik, igen. De csak a külsõre megfelelõ pasiknak nézik a jellemét. Aki külsõre nem felel meg nekik, azokra a férfiakra vakok. http://deansdale.freeblog.hu/archives/2011/08/19/Kapcsolati_..
Mondtam, ha neked ez ennyire fontos, akkor csináld meg Magyarországon ezt a projectet.
Jó, de csak mert sok a minta még nem elfogadható, mivel ott mások az emberek.
"Ez a statisztika nem releváns, mert másik országról szól" Méghozzá egy olyan országról, ahol nem 8000 felhasználó van regisztrálva egy társkeresõn, hanem nagyságrendekkel több. Minél több mintavétel van, annál pontosabb a statisztika.
Mutass nekem 100.000 pasit és megmondom melyik tetszik és melyik nem, és ezt játszd el minimum 100.000 magyar nõvel és magyar férfival. Azt eltudnám fogadni, ha az alapján készülne egy ilyen. Ezt nem.
Helike, egy kérdés: Te tanultál valaha statisztikát?
"Ehhez aztán nem kell Nagy Magyar Királyi Ész, hogy ha több embert vonsz be, akkor pontosabb az eredmény." Mondd, miért nem tudsz egyetlen kis kérdésre válaszolni?! Nem azt kérdeztem, hogy mekkora ész kell ahhoz, amit mondasz, hanem azt, hogy TANULTÁL-E VALAHA STATISZTIKÁT.
nem:) vannak valóban olyanok akiknek számít a külsõ, nade inkább szívbõl szeretnék szeretni valakit és nem szembõl:)
Nem, mûszaki végzettségem van. Gondolom te tanultál. Akkor meséld el, hogy mikor jön ki pontosabb eredmény: ha kevesebb embert, vagy ha több embert vonsz be? Sajnos ezt a projektet nem lehet Magyarországon megcsinálni, mert egyik társkeresõn sincs 200000 aktív felhasználó, ahogy kívántad.
Meg lehetne csinálni másképp és. Csináld meg.
én is szoktam mondani, hogy nem a külsõ fontos, de valójában az is számít. Számomra ez nem a velünk született adottságokra értendõ, hanem hogy mennyire figyel oda az ápoltságra, hogyan öltözködik (nekem pl az jön be, ha nem úgy néz ki mint egy divat majom, de nem is a múltszázad és persze alkalomhoz illõen mindig) és hogy mennyire tartja karban a testét. nem kell kigyúrt állatnak lenni, de ne legyen elhízott és ne egy anorexiás modellre emlékeztessen
19:22, véletlenül nem sejted, ennek mi lehet az oka? Amúgy meg húzzál máshova trollkodni, idióta.
Értem. Ez a statisztika nem releváns, mert másik országról szól. Én viszont belinkeltem két kérdést is, hogy a srácoknak nem kellenek csúnya lányok.
Bocs, van statisztika. Méghozzá egy társkeresõ reprezentatív felmérése. http://blog.okcupid.com/index.php/your-looks-and-online-dati.. Ez a grafikon a lényeges: http://cdn.okcimg.com/blog/your_looks_and_inbox/Female-Messa.. Mintha hiányozna a Gauss-harang másik oldala, neeeeem? Fordítva, hogy a férfiak mennyire találják vonzónak a nõket, teljes Gauss-harang rajzolódik ki, tehát a hiba nem a mi készülékünkben van: http://cdn.okcimg.com/blog/your_looks_and_inbox/Male-Attract..
mert ha valaki külsõre nem tetszik, akkor az csak úgy tud meghódítani, ha megcsillogtatja a csodálatos személyiségét. ami nem megy 1-2 randi alatt, ehhez több idõ kell. mondjuk néha megpróbálkozhatnának az "elõbb a haverság/barátság"-dologgal. több sikert érnének el vele, mint hogy azonnal letámadnak a randizós szöveggel, én pedig csak a nekem nem tetszõ külsõt látom meg, mert többet nem engednek magukból láttatni.
Mert felszínesek, álszentek és sunyik. Vetítenek itt hogy hûséges, kedves, szeretõ férfi kell nekik, oszt az elsõ lóvés, sportkocsis türhõtaplóval lelépnek. Álszent, sunyi szövegbõl még mai is kijut ám bõven.
Mert mindenki vallja be magának az igazat! Ha az illetõ külsõre nem jön be, akkor semmi esélye, mert ha nem tetszik, nem alakul ki szexuális vonzalom, vagyis legjobb esetben is csak barát lehet. Attól még lehet fontos a belsõ, de csak a szépség után. Ez igaz fiúra, lányra. Ahogy a mondás is szól: "Külsõ megfog, belsõ megtart, jó szex összeláncol!" Persze mindenkinek megvan a párja, a kevésbbé vonzó emberek is egymásratalálnak.
Akkor megint feltenném nektek az örökzöld kérdést: Miért kellene, hogy érdekeljen minket egy olyan férfi jelleme (úgy, mint párjelöltnek, nem mind barátnak/havernak), aki nem vonzó számunkra?
Miért, számotokra miért csak a legjobb 20?
Na mi van, nem tudod lenyelni az igazságot? Ott van, be lett linkelve, fiúk írták, hogy nem tudnak csúnya lányokhoz vonzódni.
1. Bocs, de nem végeztem statisztikát, hogy nekem tényleg csak a 20% jön-e be. Meg valamiért az az érzésem, hogy a nagyszerûen tudományos cikk írója sem végzett semmilyen statisztikát. 2. Minek filóznék ilyesmin mégis? Vagy megfog valami az illetõben, vagy nem. Vagy beleszeretek, vagy nem. Érzésre megy ez, nem kilogikázva, meg taktikákat felépítve.
Ez, amit belinkeltél nem hivatalos adat. Fölösleges volt.
Basszus, ha valaki öngyilkos akar lenni, de még habozik, csak jöjjön fel GYK-ra és olvassa végig a sok lúzer rinyálását, mert nem jut nekik lyuk és így inkább a nõket szidják! Komolyan mondom, az összes ilyen kis nyöszörgõ g*cit felkötném egy fára!! És nem azzal van baj, hogy rondák vagytok, hanem azzal, hogy itt nyígtok nõért, de közben szabályosan oltjátok õket, amiért nem kelletek nekik!!
mindenesetre mi pasik legalább nem anyagi helyzet alapján válogatunk! a 19:22 meg tényleg egy nyomorék ostoba troll, kapta is helybõl a mínuszt.

Erre miért van igény és a fontosabb dolgokra miért nem? !

Nemrégiben hoztak egy törvényt hogy a menzán csak X időközönként lehet rántotthúst adni. De a rákos (stb) betegeknek gyógymódot nem keresnek.. Még mindig vannak hajléktalanok és éhezők.. Sokakra majd rászakad a ház-nem tehetnek róla, inkább, minthogy éhezzenek.. A családon belüli erőszak (ismerek olyan családot, ahol a terhes anyukát is megverték. Lehet nem emiatt, de elvetélt) -ról ne is beszéljünk. T bezzeg nem tudják megszűntetni!

Legjobb válasz: Mi a kérdés? Hogy miért nem adnak a menzán több rántotthúst, hogy ne legyenek éhezõk és rákos betegek? Ezt nem igazán értem.

Mi a kérdés? Hogy miért nem adnak a menzán több rántotthúst, hogy ne legyenek éhezõk és rákos betegek? Ezt nem igazán értem.
ilyen értelmetlen kérdésre miért van igény
Látod: nem a kormányon múlott. Az AB semmisítette meg ezt a törvényt, amely tiltotta az utcán lakást.
A kérdező hozzászólása: Igen, így van. De nem tudom, mi a baj azzal ha nem akarják hogy az emberek az utcán legyenek. Sérti vagy nem a jogokat, de nekik is jobb lenne úgy bizonyára. Köszi, hogy ezt is leírtad.
Igen, nálunk is: több hajléktalanszálló épült, mint eddig volt, és a rendõrök bekényszerítették õket az utcáról. Erre az AB kijelentette, hogy ez sérti az emberi jogokat. Aztán errõl szólt az alkotmánymódosítás, hogy meg lehessen tiltani az életvitelszerû utcán tartózkodást. Amit hiányoltam a módosításból, hogy az állam viszont nem vállalt ugyanígy kötelezettséget magára nézve arra vonatkozólag, hogy ezzel párhuzamosan biztosítja a megfelelõ férõhelyû, fûtött és higiéniai szempontoknak megfelelõ (nem azt mondom, hogy jobbnak kell lennie, mint néhány kisnyugdíjas otthonának, de az elvárható emberi szintet üsse meg), és biztonsági õrökkel rendben tartott szállók létét (ugyanis mindig az a kibúvó, hogy az ilyen helyeken lopnak egymástól). Ugyanis ennek a kettõnek együtt kell léteznie, ám magukra nézve nem akartak ezzel együtt plusz terheket róni, így pedig félmunka. Viszont ez is eredmény, egy lépcsõfok.
A kérdező hozzászólása: Egybõl bennem is a rosszindulatot látjátok. Londonban a hajléktalanokat elviszik valahová, szóval tesznek érte.
Mondj egy országot, kérlek Kérdezõ, ahol hatásosan felszámolták a hajléktalanságot, vagy a családon belüli erõszakot. Tudsz ilyet mondani? Ez olyan, ami az emberiséggel velejár. Küzdeni lehet elleni, megszüntetni nem. De várom az ellenpéldákat. Addig viszont csak hangulatkeltés, ami a "csakazértsejó" mentalitást mutatja, hogy véletlenül se kelljen semmire azt mondani: igen, ez szép volt.
Hééé, van!!! Beírtam a zinternetbe és láttam :)
A kérdező hozzászólása: Bocsi ha értelmetlenül fogalmaztam. Nem hiszem (bár lehet hogy csak nem vagyok elég okos), hogy az emberek találták volna fel a rákot, és közismert és 100%-osan biztos ellenszere nincs. A többi válaszolónak pedig osztom a véleményét!
A kérdésre a válasz Parkinson törvénye. Minél fontosabb egy dolog, annál kevesebben értenek hozzá. Az emberek nagy csoportja nem szereti, ha kiderül, nem ért a témához. Ezért, ha olyan dologról van szó, ami bonyolult, kevesen szólnak hozzá, a témát - többnyire eredménytelenül - hamar lezárják. Ha lényegtelen hétköznapi dologról van szó, ahhoz mindenki ért, hosszan csócsálják hát. Másfelõl. Egy társadalomban egy idõben rengeteg kisebb és nagyobb probléma van, amely mind igényel valamilyen beavatkozást. Egy kormánynak az a dolga, hogy - lehetõleg - minddel foglalkozzon, persze fontosságának és a kapacitásnak megfelelõ mértékben. Ezért a rántott hússal is kell foglalkozni. Ha az indokolnál lényegesen nagyobb mértékben foglalkozik vele, akkor - Parkinson törvénye értelmében - ez azt jelenti, a kormányban döntõ többségben vannak azok, akik a dolgokhoz csak a rántotthús szintjén értenek.
én is vennék egy Q6-ost, bár azt hiszem olyan még nincs! :) A hülyeségekre mindig volt igény, minél több ilyen apró dologgal foglalkoznak, annál kevesebben veszik észre a nagyobbakat!
1.az emberek találták fel a rákot. 2.természetesen van ellenszere.
Nem akarom védeni, de alapvetõen nem kérdezett hülyeséget. Rengeteg energiát és pénzt fordítanak ilyen apró cseprõ dolgokra holott lennének ennél fontosabbak is. Ugyanakkor, ezek apróságok, a lakosságnak úgy tûnhet, hogy az aktuális kormány igenis foglalkozik velük, lám lám máris hoztak egy ilyen hasznos törvényt amivel a gyerekek egészségét szolgálják(valójában csak spórolnának ezen is, hogy meglegyen minden képviselõnek az Audi Q6 vagy a Mercédesz mittudomén hány).
Pro Patria ne keverd a szezont a fazonnal. A hajléktalanság fontos kérdés, de nem alkotmányi probléma. Ez a dolog erõs túllihegése (most rendkívül elnézõ voltam). De pontosabb, ha azt mondjuk, hogy az emberi jogok csorbításának, értelmezése torzításának újabb remek példája, amely összemossa a az elveket a gyakorlati problémákkal. Amit te hiányolsz a kormánytól, az nem valamiféle hiány, tévedés, lazaság, hanem pontos összhangban van a kormány céljaival. Egy adott pillanatban (mondjuk itt és most) van egy helyzet, amelynek a tulajdonságait össze lehet írni (nem történt meg, pedig ez a kiindulópontja minden cselekvésnek). Ezután több dolgot kell tenni egyidejûleg. 1. Vizsgálható, hogy a helyzet rossz tulajdonságait ki, mi idézte elõ, milyen felelõsség mutatható ki. 2. Összegyûjthetõk a legrosszabbnak tartott problémák, ebben rangsor állítható fel. 3. A rangsorhoz összeírhatók a fõ szempontok, ez abszolút politikai tevékenység (mi legyen fontosabb, az egészség, a tudás, a jog, a gazdasági helyzet, a lakásproblémák, az adósság, a munkaerõhiány, a munkanélküliség, hogy csak néhány példát említsek). 4. Meg kell nézni, hogy a teendõk feltételei mennyire adottak, mit kell tenni ahhoz (pénz, szakértelem, infrastruktúra, stb.). 5. Összeállítandó egy cselekvési sorrend, beleértve a párhozamosságokat is, ezek megszervezése, indítása. 6. Minden tevékenység sérti valakik érdekét, ezeket össze kell hangolni, esetleg megmagyarázni. 7. És minden tevékenységben vannak fokozatok. Nem lehet egy probléma abszolút megoldását várni, de azt el kell magyarázni, miért pont akkora szelet valósul meg, és miért pont úgy. Senki sem mondta, hogy egyetlen mai problémához nem nyúlnak, senki sem mondta, hogy semmi jó nem történt, semmi hasznos eredmény nem született (ha mégis mondta, vagy ostoba, vagy elfogult). Viszont ha összevetjük a fontossági sorrendet, a lehetséges eredményeket a ténylegesen megtörténttel, rendkívül nagy a hézag. No ezt kérjük számon. A lehetõség elmulasztását, a rontást ott, ahol javítani kellett volna. Konkrét példákat akarsz? Lehet róla szó, de ahhoz képesnek kell elõbb lenni az objektív látás és értékelésmódra. Az elfogultsággal nem szokás konkrét példákon át vitatkozni. Azért egy aktuálisat említek (kettõt), mert van némi fogalmam a részletekrõl. 1. pénztárgépek hálózatba kötése (régen esedékes lett volna, csak szükségese hozzá némi mûszaki feltétel - ma szinte semmi nem adott belõle, nem is mûködik, de a törvény szerint néhány napja az összes pénztáros büntetendõ, mert senki nem kötött be. Igaz, a NAV még egyetlen gépet se hagyott jóvá, pláne nem szoftvert.) 2. Autópálya e-útdíj a teherfuvarozásra. Határidõ július 1, a feltételekrõl és lehetõségekrõl ugyanaz mondható, mint elõbb. Igaz, mindkettõ sok milliárdos haszonnal járt volna, de mindkettõben (szerencsére) elég nagy szava van az Uniónak. Szóval hagyjuk a hozsannázást, de a fõbelövést is.


3: Lenyeli -e?
ezt nem lehet így megmondani, a lánynak úgy ahogy van a teljes teste fontos nem csak egy része. Különben is ha egy lány egyszer csak megtetszik mert jól néz ki mindegy melyik.
Jellemzõ...
Szép arc, szép formás popsi. Mellek nem igazán érdekelnek. 22/F
Nem ezek a paraméterek azok, amik elsõdlegesen meghatározzák a párválasztást... De ha mégis választani kell akkor az elsõ...
de különben nem azért jöttem össze vele hanem mert értelmesebb volt az átlag nõknél :) illetve õt még szigorral nevelték.
szép formás popsi, lehet picit nagyobb is, és pici formás cicik
Szép formás popsi, Szép, nagy, formás mellek.
Nyilván mindenki az elsõt választja... (Én is azt választanám, ennek ellenére sajnos inkább a másodikba tartozom:-S)
A menyasszonyomnak szép formás feneke és gyönyörû pici cicije volt mikor összejöttünk, és most van neki szép formás popója é sritka gyönyörû de átlagos méretû cicije :)
Ha már külsõ adottságok: 1. Arc 2. Fenék 3. Mellek, de nem kell nagy legyen, csak legyen szép és nagyon fontos még az alakja: csonttal csak a kutya játszik és a túl sok husi se menõ :P
Értelem, szép arc.
Ez a kérdés úgy hülyeség ahogy van. Mi az, hogy "melyik fontosabb" ezek közül? Maximum melyik tetszik ezek közül.
szép arc, utána az 1., utána a 2.ból a szép formás
Szép formás melek...nem kell nagyok legyen de formás legyen. Szép arc, szép formás fenék.:P

Budapesten a fontosabb pesti buszvonalakat miért nem váltják ki trolibusszal? Megoldható lenne?

Legjobb válasz: Megoldható de 1000 milliárdért ebbe az országban mindent abba mérnek.Illetve nem érné meg beruházni rá.

Megoldható de 1000 milliárdért ebbe az országban mindent abba mérnek.Illetve nem érné meg beruházni rá.
Vezetéket kéne ahhoz építeni.
Megoldható lenne, de ki kell építeni, és hát a troli jóval rugalmatlanabb, mint a busz, a forgalomban meg ugyanúgy elakad. Szóval nem lenne túl sok értelme.
Miért? Mert nem helyben füstöl, hanem Pakson?
"akkor az égéskor felszabaduló energia vagy 50%-a használható fel a troli által, a többi ilyen-olyan veszteség" És gondolod, hogy egy dízelmotornak 50%-nál nagyobb a hatásfoka? Hát nem. Pont az az ilyen fajta megoldásokban a jó, hogy a hõerõmûben jobb hatásfokkal állítják elõ az energiát, mint helyben minden kis szar dízelmotor.
Bocs, tiszta hülye vagyok, Paksot írtam, közben a százhalombattai finomító úszott be a képbe, de valójában a hõerõmûvekre gondoltam :D szóval a troli egyáltalán nem környezetkímélõbb addig, amíg környezetszennyezõ módon állítjuk elõ az energiát.
"szóval a troli egyáltalán nem környezetkímélõbb addig, amíg környezetszennyezõ módon állítjuk elõ az energiát." Dehogynem az. A hõerõmûvekben sokkal optimálisabb az égés, így ugyanannyi energia elõállítása kevesebb korom, nitrogén-oxidok, szállópor stb. kibocsátásával jár... CO2 az ugyanúgy jön belõle (bár Paksból az sem), és nem utolsósorban a hõerõmû nem a belvárosban üzemel, így kevésbé rontja az emberek egészségét.
Drága az infra struktúra. Elõny van annyi hogy ugya sok áramátalakító van a villamosok miatt is de a vezetéket kiépíteni és jármûvet venni rá már drága lenne.
"Ez igaz, de viszont környezetkímélõ. :) " Lehet maga a közlekedõeszköz környezetkímélõ, de azt az áramot elõ is kell állítani valahol. Ha fosszilis tüzelõanyagból állítják elõ az áramot, akkor az égéskor felszabaduló energia vagy 50%-a használható fel a troli által, a többi ilyen-olyan veszteség. És akkor még nem került szóba a felsõvezeték legyártása, az esetleges tartóoszlopok bla bla. Ha komplexen nézed a troli infrastruktúrájánák kiépülését, már nem is biztos, hogy annyira környezetkímélõ ( nyilván még mindig jobb, mint a 280as ikarus ) "Miért? Mert nem helyben füstöl, hanem Pakson?" Azért az csúnya lenne, ha Paks füstölne, nem gondolod? :P
18:16 Szagolj meg egyszer egy pesti buszt, majd megérted :) Csepelen a hõerõmû tövében nincs olyan büdös (igazából semmilyen büdös nincs), mint egy végsõkig leharcolt 260-as Ikarus elhaladása után akár 1-2 perccel is. Hogy a nem szagolható szennyezésekrõl (szállópor) ne is beszéljünk... Ja, és Paks nem füstöl :) Kérdezõ: jó kérdés. Igazából a 7-es buszcsalád helyére villamos kellene már, nem troli. A 4-es metró, ha egyszer elkészül, segíteni fog, de az sem váltja ki teljesen. A többi meg... igazából az a gond, hogy a régi buszok újra cserélésére sincs pénz, nemhogy régi buszok új trolibuszokra + infrastruktúra kiépítésére. Az egész pesti tömegközlekedés krónikusan alulfinanszírozott, és rohad. Én pár éve, a nagy büdös BKV-sztrájk idején bringára cseréltem a bérletet, azóta se kívánom vissza :) egy 20-as gyûjtõjegy elég nekem egy évre.
A kérdező hozzászólása: Ez igaz, de viszont környezetkímélõ. :)
Nem, a dízelmotorok hatásfoka sem jobb, mint 50%, nem is írtam sehol. Környezetvédelmileg akkor érné meg a troli, ha Paks aránya az energiatermelésünkben jóval nagyobb lenne. Ameddig a mûködéshez szükséges energiát fosszilis tüzelõanyagból állítják elõ, addig ( globálisan ) nem nevezném környezetbarátnak :)

Miért a haverjai fontosabbak mint én?

:( nagyon zavar már:( mindig koptat:(

Legjobb válasz: Talán mert még fiatal vagy nem jelentesz neki sokat.Te is mondhatod neki,hogy többet akarsz vele lenni.Ha ez után se változik akkor keress mást.Mennyi idõsek vagytok?(26 F)

Talán mert még fiatal vagy nem jelentesz neki sokat.Te is mondhatod neki, hogy többet akarsz vele lenni.Ha ez után se változik akkor keress mást.Mennyi idõsek vagytok?(26 F)
Nem hiszem h egy kanbulin jól éreznéd magad. Mondjuk a nõk se csinálnak gyengébbeke.
Ha fiatal(kb 20alatt), akkro azért, mert gyerekes a felfogása, de ha már idõsebb, akkro valószínûleg nem vagy neki elég fontos. Most mondanám h. válts, de tudom h.ez nehéz..nekem is másfél évig tartott 1hasonló eset:( De már boldog vagyok vki olyannal akinek nagyon fontos vagyok:) Nah de visszatérve hozzád beszéld meg vele, és írd le h.mi lett a válasz.
Szia! A pasiknak a haverok is nagyon fontosak az életükben, ettõl függetlenül nem biztos, hogy arra kell gondolni, hogy fontosabbak, mint te, vagy nem szeret téged. Nekik is kell egy kis kikapcsolódás, dumcsi a haverokkal ugyanúgy, mint nekünk nõknek. Viszont ha gyakran hanyagol téged miattuk, akkor az persze már nem normális. Ebben az esetben azt tudom tanácsolni, hogy ülj le vele és beszéljétek meg. Pl. legyen olyan nap/órák, amikor azt az idõt csak veled tölti, olyan, amikor a haverjaival van és olyan, amikor ti is társaságban vagytok. Szerintem ez alap egy kapcsolatban. Fontos, hogy kettesben legyen, hogy társasággal és külön a barátaitokkal (õ a haverjaival, te a barátnõiddel).
egy fiútól hallottam ezt: "mert a haverjai ott voltak, mikor a barátnõje még nem és ott lesznek, mikor õ már nem..."
A kérdező hozzászólása: én 19, õ pedig 20éves. nem tudom mit csináljak, és el sem akarom õt vezsíteni!:(

Mi a fontosabb egy kapcsolatban? Mennyire fontos nektek férfiaknak az, hogy gyorsan megkapjatok egy nőt? Miért érzitek úgy, hogy csak akkor lesz a tiétek, ha már meg van?

Legjobb válasz: "Miért érzitek úgy, hogy csak akkor lesz a tiétek, ha már meg van?" Kérdésben a válasz. :D Egy párkapcsolathoz hozzátartozik a szex is.

"Miért érzitek úgy, hogy csak akkor lesz a tiétek, ha már meg van?" Kérdésben a válasz. :D Egy párkapcsolathoz hozzátartozik a szex is.
Elsõ nagyon jó. Ha már megvan. Na de mi ez a kérdés istenem. Nekem mindig a lány mondta hogy mostmár vigyek gumit legközelebb. Sose én kezdeményeztem a szexet.
A kérdező hozzászólása: Ez csak egy egyszerû kérdés volt.. sosem viselkedtem még így, mint most. Biztos megszállt valami. :)
Mi a fontosabb??... a szex, a jó szeretkezés alapja a kapcsolatnak...na de nem kell azonnal ágyba bújni! Hagyd, hogy meghódítson! Magamból kiindulva, amelyik lányt hamar megkaptam, nem is kellett másra! Kell egy kis rózsaszín köd, ha komoly kapcsolatot akarsz! Személy szerint értélkelem, ha egy nõ nem adja könnyen magát...mármint ha épp nem disznó hangulatban vagyok!:)
18:10 Én sem írhattam volna jobban :D
"ha egy nõ nem adja könnyen magát...mármint ha épp nem disznó hangulatban vagyok!:) " mintha én írtam volna:)
nekem minden csajomra várni kellett egy hónapot az effektív dugásig. na persze, addig cumiztak rendesen, mint a kisangyalok, úgyhogy nem bántam. :D
A kérdező hozzászólása: Ha semmi nem lett volna, akkor el is hagyod?? Ennyire nem vagytok képesek várni? :)

Miért a külsõ fontosabb manapság?

Legjobb válasz: Mert a látásunk az elsõdleges érzékünk.

Mert a látásunk az elsõdleges érzékünk.
12. Te meg melyik álomvilágból cseppentél ide, A statisztikák nem ezt mutatják (válások, egyedülélõ idõsek, magányosok, stb..)
Szerintem mindenki tartozik valakihez! Mindenki megtalálja a számára "tökéleteset"! Lehet hogy szép vagy, de a szomszédnak már nem biztos hogy tetszenél! Ha nem 16 évesen, lehet 26 évesen, de rátalálsz a szerelmedre!
Hogny elenne fontos a külsõ! Értse már meg mindenki, senki nem fog összejönni egy olyannal, aki külsõre egyáltalán nem tetszik neki, nem vonzza! Aki mást mond az hazudik. Mert akkor ennyi erõvel összejöhetne két hetero fiú is, vagy egy nagymama egy kisgyerekkel, stb. Nem mondom, hogy a szépségideáljának kell lennie, de kell a külsõ szimpátia is, azért csdak tetsszen már egy kicsit. Ha csak a belseje tetszik, az csak barát.
Mindig is fontos volt.
Manapság???? Mindig is az volt.
Amikor a nõk azt mondják, hogy nekik a belsõ számít, és az a fontos, azt természetesen úgy gondolják, hogy egy jólkinézõ férfi rendelkezzen jó belsõ tulajdonságokkal, ne egy számukra taszító. Ez egyértelmû. Ez náluk a sorrend: 1. Jólkinézõ, jóbelsõjû -- álom 2. Jólkinézõ, rosszbelsõjû -- majd én megjavítom 3. Rosszulkinézõ, jóbelsõjû -- friendzone 4. Rosszulkinézõ, rosszbelsõjû -- kuka
A média pusztító hadjáratának köszönhetõen egyre jobban háttérbe szorul a belsõ érték, és a materializmus, valamint az erkölcstelenség veszi át a helyét.
Tapasztalataim szerint a lányok számára lett sokkal fontosabb a külsõ. Én továbbra is beérnem egy kedves, csúnya lánnyal is. Állítólag én ronda fiú vagyok nem egy lány mondott nekem olyan sértõke, hogy örülhetek például, ha valaha is szóba áll velem is egy lány nem, hogy még járna is velem.
Ne általánosíts. A rangsorban legalább is semmiképpen.
Mert ez Isten akarata.
Mert szeretjük a szépet, esztétikusat.
mert a legtöbb embernek a belseje még szarabb mint a külseje!!! azért!!!
Sok lányon feltúnt, hogy egy milyen jó csaj.Amikor elõször találkoztam azzal a lánnyal, aki tetszik, nem is gondoltam, hogy ez egy szép lány.Egyáltalán nem tûnt fel.Aztán beszélgettünk, és beleszerettem.Most már külsõleg is nagyon tetszik.

Hova tart a párkapcsolatom? Mi a fontosabb. és miért?

Sziasztok! Én 20éves vagyok, a barátom meg 27 Lassan 5 éve együtt vagyunk, el?tte 3hónpig 'csak' barátok voltunk. Szinte azonnal összeköltöztünk, amint összejöttünk.. Míg csak barátok voltunk, mindkett?nknek más tetszett, de aztán elkezdtünk érdekl?dni egymás iránt.. Neki az akkori munkahelyén(érettségi után a középiskolában maradt rendszergazdaként) volt színjátszó k?r a diákoknak, és ezekre ? is járt, mert ott volt az a csaj, aki tetszett neki. Erre pár hónapra rá jöttünk össze. Egy hónapja jártunk már amikor ennek a színjátszó k?rnek volt egy 'versenye' Egerben. Tehát ?k így szépen elmentek együtt vidékre. Nekem ezzel nem is volt semmi problémám, soha nem voltam féltékeny típus, még csak gondolni sem mertem volna semmi rosszra. Aztán hazajöttek, és kicsit h?vösebb volt velem, olyan nem tör?döm. Aztán, pár nap alatt ez úgy elmúlt. Eltelt 2hónap és elutaztunk Görögországba, és ott egyszer csak megszólal és elkezdi mesélni, h mik történtek ott. Együtt 'aludtak' egy egyszemélyes ágyon és hogy jól elvoltak, de mást nem mondott és nem is derült ki semmi konkrét. Egy kis id? múlva máshol jobb munkát kapott és kilépett a suliból, ezért nem járt már színjátszóra sem. 2évre rá kiderült, hogy még mindig írogat a csajnak..Utána még 2évre rá elment a csaj szalagavatójára, és még a véleményemet sem kérdezte. Rá egy félévre, vagyis mostanában írt a csaj a barátomnak egy mailt, h megint van színjátszó csak szombat délutánonként.Õ meg persze, megint csak nem kérdezte a véleményemet, de azért én szépen higgadtan elmondtam neki. Õt nem érdekelte és elment.Mindig azt állítja, hogy nem akar vele összejönni, meg hogy a csajnak pasija van, de ezt nem nagyon tudom elhinni. Megkérdeztem t?le melyik a fontosabb neki a színjátszó vagy én, azt mondta gondolkodás nélkül, h az el?bbi. Csalódottságot éreztem.. Tényleg lehet ilyet mondani egy majdnem öt éves kapcsolat után. Azóta az email óta mintha kicserélték volna, furcsa, nem figyel rám,mintha nem is érdekelném. Voltunk bulizni együtt, jó nagy társasággal mentünk. Állandóan elt?nt, és amikor megtaláltam épp sörözik, vagy már táncolt. Õ még csak nem is keresett. A barátn?met meg a pasija szinte el sem engedte maga mell?l. Mondjuk ez meg a másik véglet. Ha épp együtt voltunk egyszer sem táncolt velem, csak mindig közösen voltunk. Én próbáltam 'kezdeményezni', de semmi. Aztán hazajöttünk és mondtam neki:Most se sikerült együtt táncolnunk. Jó hogy többet táncoltam a haverjaiddal, mint veled. Erre ? azt mondja: Akkor legközelebb nem megyünk együtt bulizni. Egyébként meg soha nem mondja magától, hogy szeret, néha amikor szeretethiányban szenvedek, megkérdezem, hogy szeret-e... Azt mondja, hogy igen, de nem t?nik ?szintének. Amúgy elég ideges természet? pasi. Nehéz vele ilyenekr?l beszélni.. Nem tudom, hogy mi van igazából...

Legjobb válasz: adj ki róla egy filmet vagy írj könyvet.

adj ki róla egy filmet vagy írj könyvet.
nem szerelmes beléd ez biztos. sõt, nem is értem miért van veled. valsz csak kényelmes neki. ez szar így nagyon, de ezt Te is látod. neki nem Te kellesz, csak egy biztos pont vagy akihez visszatérhet. nemakarom aztmondani hogy szakits vele meg stb, azt olyan könnyü igy kivülrõl, és olyan szar belülrõl egy 5éves kapcs után, de mindenképp beszélgess vele errõl vagy valahogy érezdtesd vele hogy ez igy nem lesz jó. sajnálom hogy igy alakult, de még csak 20 vagy, még semmirõl nemvagy lemaradva ha ez véget ér!
Szia! Van egy tippem. Egyet6értek, hogy nem szerelmes beléd és azzal is, hogy csak kényelembõl van veled. Tipikusan te vagy a szamár, mert nincs lova. Sztem a másik csaj a ló és ahogy megszerzi, akkor egybõl oda fog állni eléd és azt fogja mondani, viszlát. Ez ellen hogy lehet tenni? Ne tégy. Állj tovább... Éld te is a saját életed. Habár a sztori alapján sztem kicsit túl sokra tartod a párkapcsolatokat, de az mindenesetre valószínû, nem illetek össze. Uakkor elgondolkodtató, hogy milyen idõtávlatokról beszélsz. Éveket ugrasz az idõben és 20 vagy. Akkor eszerint gyerekfejjel kezdtetek bele a kapcs-ba, ami megint azt az állításom igazolja, hogy kamaszok között nincs tiszta szerelem csak szexualitás iránti vágy (testi kalandozás). Összességében azt mondom, javítsd ki kamaszkorod nagy hibáját - s ne várd meg, míg dob - és szakíts vele. Ha bármiben tudok segíteni, írj privit! Üdv
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat:)
Egybõl összeköltözni rossz dolog.

Hazudtad már valakinek hogy szereted? Haigen miért, ha nem, miértnem. [elvek, kegyes? Hazugságok, kihasználás. Neked mi a fontosabb? ]

kíváncsivagyok hogy nektek hogy.

Legjobb válasz: Szerintem,nagy bunkóság valakinek azt hazudni,hogy szereted,közben pedig nem!Ezzel összetörheted a szívét az illetõnek!

Szerintem, nagy bunkóság valakinek azt hazudni, hogy szereted, közben pedig nem!Ezzel összetörheted a szívét az illetõnek!
így van, nekem össze is törték...
Nekem is összetörték. :( Én sosem mondanám ki, ha nem igaz! Ezúton mondom, hogy részeg ember sem mond mindig igazat, sõt!
Nekem volt egy pasim, aki megfenyegetett és féltem elhagyni, amikor megkérdezte, hogy szeretem-e mindig csak annyit mondtam, hogy igen, de sose mondtam ki azt a szót magát, hogy szeretem...Csak akkor mondom ki ezt a szót, ha úgy is van.
Ezt nem tartom kegyes hazugságnak. Ez még a rendes hazugságnál is rosszabb. Játszani egy ember öszinte érzelmeivel, kegyetlen dolog! Ha egyszer kiderül az igazság, az fájdalmasabb lesz, mint ha még az elején az igazság hangzott volna el. Ha valakit legalább tisztelsz és becsülsz, mint embert, nem teszed ezt vele!
szerinted mi értelme van valakinek azt hazudni, hogy szereted?
Nem szabad mások érzéseivel játszani! Gondold bele magad a másik helyzetébe! Neked is nagyon fájna. Egy párkapcsolat alapja az õszinteség és ha ez nem megy, akkor szakíani kell.
A kérdező hozzászólása: sosem hazudnám. nekem elveim vannak. alapvetõen az, hogy tisztelem a másik embert.. mert ember. és nem mondom minden második embernek hogy szeretem, csakazért mert kedvelem. aki pedig már odáig eljut, hogy kimondom, azt nem csak azért tisztelem mert ember, hanem mert mellettem áll, mert szeret, mert fontosak vagyunk egymásnak. a kérdésfeltevés puszta érdeklõdés hogy mások hogyan vélekednek errõl.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!