Találatok a következő kifejezésre: Miért a döntenek (50 db)

Miért nem írja ki, a - jelet ha a donto az 2? (lent)

Azt szeretném, hogyha a $donto változó 2, akkor kiírja,hogy mínusz és azzal számoljon de mindig + -al számol. Kiírattam a $donto értékét, hogy meglehessen nézni. Kód: <html> <head> <link rel="stylesheet" href="

Legjobb válasz: Ott ahol if($donto = 1) írd át if($donto==1)

Ott ahol if($donto = 1) írd át if($donto==1)
És a $donto változót rakd az elejére
Mármint amikor random sorsol
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mûködik!!

Miért a politika dönti el, hogy egy nyelv mikor dialektus, mikor önálló nyelv?

Azért ebbe a témakörbe írtam a kérdést, mert mégiscsak az országok politikájáról van szó.

Legjobb válasz: A nyelvhasználatot nem a politika dönti el, hanem az adott országban élõ népek. Ausztriában is németül beszélnek, de pl. egy bajor és egy észak német is nehezen érti meg egymást.

A nyelvhasználatot nem a politika dönti el, hanem az adott országban élõ népek. Ausztriában is németül beszélnek, de pl. egy bajor és egy észak német is nehezen érti meg egymást.
Nyilván mindenki szeretné, ha az õ közössége egyedibb lenne a másiknál, ezért húznak határokat gyakran ugyanazon nyelvek között. Igen van benne geopolitikai kényszer, amit persze szaftosan meg lehet indokolni, ki lehet magyarázni, be lehet bizonyítani.
Mert a politikusoknak nagyobb a hatalma, mint a nyelvészeknek :) Egyébként a nyelv a politika hatására is változik. Jugoszláviában tudatosan törekedtek arra, hogy a macedónt minél jobban eltávolítsák a bolgártól. A horvát nyelvet is próbálták minél jobban elhatárolni a szerbtõl a függetlenedés óta. És a montenegrói nyelv megalkotásán is dolgoznak jelenleg.
Az, hogy milyen nyelven beszélnek, nem jelenti azt, hogy ott is kell határ. Példa: Mo-Erdély, Mo-Szlovákia déli részei, Mo-Ukrajna nagyon kicsi része. Vagy ahogy te is mondtad: Svájc-Németország. Egyébként mivel mindkettõ a németen alapul, német az anyanyelv, a svájci-német csak egy "leány ágazat".
"A nyelv az a dialektus, amelyiknek hadserege van".
A probléma az, hogy a nyelvnek nincs definíciója, tehát problémád se szabadna lenned ezzel.

Manapság miért a nőké a döntő szerep a társkeresésben?

Legjobb válasz: Rossz a kerdes. Az okosabb dont, amelyik nemtol fuggetlen. A gondd csak azzal van, hogy a lanyok kiskoruktol fogva sokkal szocialisabbak mint a fiuk, ezert azokon a teruleteken ahol emberi kapcsolatokrol van szo altalaban jobbak, mig mi fiuk egyeb teruleteken, mint a kulonfele tudomanyok, stb. Ezert hiszitek azt, hogy a nok dontenek, mert tapasztaltabbak es kormonfontabbak, de kis esszel es erobedobassal, siman ki lehet oket cselezni.

Rossz a kerdes. Az okosabb dont, amelyik nemtol fuggetlen. A gondd csak azzal van, hogy a lanyok kiskoruktol fogva sokkal szocialisabbak mint a fiuk, ezert azokon a teruleteken ahol emberi kapcsolatokrol van szo altalaban jobbak, mig mi fiuk egyeb teruleteken, mint a kulonfele tudomanyok, stb. Ezert hiszitek azt, hogy a nok dontenek, mert tapasztaltabbak es kormonfontabbak, de kis esszel es erobedobassal, siman ki lehet oket cselezni.
Miért lenne az övék a döntõ szerep? Te eldöntheted, hogy kezdeményezel, vagy nem. Talán õk is eldönthetik, hogy ezt elfogadják, vagy nem. (Persze a szerepek felcserélhetõk, de ez az általánosabb.) De mindig kettõn áll a vásár.
Ez nem igaz kérdezõ. Az én esetemben mindig én döntöttem eddig. Hiába akart tõlem nem kevés nõ akár csak szexet vagy kapcsolatot én voltam az akin múlott, hogy lesz-e valami vagy nem.
Mert mikor volt máshogy?
mert már nem lehet õket adni venni és mert a pasik itt rinyálnak gyiken ahelyett h csajoznának :)
Tudnál sûrûn látott példát is mondani? Én úgy vettem észre, hogy mindig két emberen múlik a döntés. Mindkettõnek akarnia kell. Általában a férfiak kezdeményeznek, de ezzel is hoznak egy döntést. A nõk meg reagálnak, ki így, ki úgy, ez pedig az õ döntésük. Mindkét döntés egyforma súllyal nyom a latba. Ha nem tetszel valakinek, akkor a szempilládon is pöröghetsz, akár férfi, akár nõ az illetõ.
Big_Gunnál a pont!!
Mert nõi egyenjogúság van, ahol a nõuralom van és nem egyenjogúság.Úgyis a nõ dönt mindenrõl, pasiknak kuss, ennyi.
Mert a mai pasik elvárják, h a nõk kezdeményezzenek, félnek stb.
mindig a nõ választ, csak a férfi van abban a hitben, hogy õ volt az ász
Az utóbbi évtizedek emancipációja okozza ezt, már a nõk egyedül is jól eltudják magukat tartani, jó állásba tudnak kerülni, így anyagilag függetlenebbek mint korábban bármikor. Egyszerûen ezért megválasztják kivel, és hogyan akarnak együtt lenni, élni. Ez a szocializmusban nálunk egy pár évtizeddel ezelõtt nem így volt, akkor minden nõnek életcélja volt hogy mielõbb valakivel együtt éljen, mert ketten jobban tudtak boldogulni/lakás, kocsi csak közösen ment/. Most mindent elérhet egy nõ, teljesen egyedül is, férfi soknak ezért nem is nagyon kell.
És? Nálunk meg az összes fütykös, ami nem csak egy punciba jó.:PPPP
mert náluk van az összes punci
boy power:)
Sosem a nõké volt a döntõ szerep. És nem is lesz. Ugyanis nem a nõ fogja eldöntei, hogy én odamegyek-e hozzá és leszólítom, vagy sem. Az már másik kérdés, hogy visszautasíthat. Akkor viszlát, van még rajta kívül rengeteg nõ a világon. Szebbnél szebbek. A nõk csak azt hiszik, hogy õk választottak, meg õk döntenek mindenrõl. Az ilyen nõvel nem szabad foglalkozni, mert csak pincsi kutyát nevel belõled. A sarkadra kell állni, mivel nem a nõ a fontosabb, hanem te saját magad. Az meg, hogy a csaj erre mit pampog, le kell sz*rni.:P
Ezt a kérdést szerintem a nõk felé kellene célozni hiszen olyan szinte el vannak kurvulva hogy a pasik manapság a kis újukat sem mozdítják a nõkért és õszinte leszek meg is értem õket. Mert amit látok én is nap mint nap el bujdosnék ha egy nyilvános helyen így viselkednék nõ létemre.
Na én ezt akkor nem nagyon értem:) Mi a helyzet azokkal a nõkkel akik akarnak tõlem valamit, bevallják, hogy többet éreznek , de hát nem kölcsönös a dolog részemrõl. Ebben az évben ez öt lánnyal fordult elõ, mindig õk jöttek hozzám és nem tinikrõl van szó, hanem huszonéves lányokról és el kellett utasítanom õket. Akivel pedig most randizok õ semmilyen jelet nem adott, nem is gondolt arra, hogy valami lesz és valami már pedig lesz:D Szóval ez az elmélet nem állja meg a helyét. 24F
OFF: "egy igazi férfi megnyakalja a nõt , ha nagyon pofázik, éss ráadásul úgy vágja ki mint a kotlóst szarni. Nemm indenki tûri el a nõterrort." Egy igazi férfi és helyesíró mintaképet olvashatunk hölgyeim és uraim :D Az ilyen pasiknak nem lesz soha normális barátnõjük csak egy lelki nyomorult... ON: A kérdésre válaszolva szerintem mindkét félen múlik a nõ adja a jeleket a férfi pedig választ a kínálatból.
nem, a 17-es tudja jól ... de ezt nem úgy kell érteni, hogy a nõ megy oda hozzád, és õ kéri meg a kezed ... barátaim, ti arra a nõre mozdultok rá, aki bármilyen módon tudatja veletek, hogy van esélyetek ... és ez mindig is így volt ... persze a kivétel erõsíti a szabályt
17es válaszoló a papucsok mintaképe:D:D:D
manapsag?:) mindig is a nok dontottek, ez eg az allatoknal is igy van:p ezt ferfikent el kell fogadnunk es arra torekednunk hogy minket valasszanak.
Egyáltalán nincs több döntõ szerepük. Mer ha a fickó eleve oda se megy, rá se szarik a fejetetejére a nõnek, akkor eleve nem tud mit csinálni magával. Ott eszi meg a fene magányában. Tehát ez van. Ha meg le van szólítva, akkor max nyeregben érzi magát, neki van a könyebb helyzete, a semmi vesztenivalója. Egyébként nem igaz, hogy a férfinak nincs beleszólása, ez csak a papucs jószágokra igaz. Egy igazi férfi megnyakalja a nõt , ha nagyon pofázik, éss ráadásul úgy vágja ki mint a kotlóst szarni. Nemm indenki tûri el a nõterrort.
Ma születtél?
Nõké a döntõ szó? Pl. ha nem a férfi teszi meg az elsõ lépést a nõ felé, hanem a nõ kezd ki a férfival, akkor a férfinak kötelezõ vele lenni? :D
Szerintem ez nem így van csak a félénk pasiknál. Az én párom mondta is, hogy õ választ és kész nem is szereti a nyomulós csajokat :)
"Mert mikor volt máshogy?" Amikor a családok elõre lezsírozták a házasságokat.
Már hogy választana a nõ, ha pl megmondja nekem, hogy szeret én meg azt mondtam neki, hogy nem akarok tõle semmit?
De a régi idõkben hiába hajtották a fejöket igába, ha valami visszataszító zsarnok patkány volt a férjük, sejtem én , hogy mennyire lehettek boldogok azok a pinák. Szerintem semennyire. Csak ugye akkor kuss volt, azt csinálták amit apjukfasza leparancsolt, aztán nem volt feleselés. A fickók meg nagyon sokra mehettek, ha még egy jó gusztussal se tudott a nõjük hozzájuk nyulni, annyira nem szerették õket. AZ ilyen az kb. annyit érõ viszony , mint ma a pénzemberek nõnemû piócái. Semmivel sem jobb, csak akkor a csóreszoknak is termett még babér muffok terén. Ennyirõl van szó. A szar akkor is szarnak számított, nem kell itt mellébeszéni kérnémszépen. Van egy szint ami felett kell valaki, meg van ami alatt a kutyát nem érdekelsz. Ezt el kell tudni fogadni. Gondolom neked sem tetszene ha egy vasórú bába torzomborz banyát vetetnének el veled, akitõl lavorba rókázol, annyira imádod, de legalább a jó családos megélhetés érdekében csak együtt vagy vele, mert közösen aztán állati jól boldogultok. /több hányás termelõdik/

Miért nem dönti el a programom ami 1 amöba játékhoz készül h ki nyert?

Eddig csak a sorokban és az oszlopokban kéne keresse mert még az átlós részt még nem fejeztem be. #include<stdio.h> #include<conio.h> int k,l; void nyertes(char m[15][15]) { int XSzam=0,j=1,i,; while(XSzam==5) { while(j!=16) { for(i=1;i<=10;i++) { if(m[j][i]!='o') { if(m[j][i]==m[j][i+1]==m[j][i+2]==m[j][i+3]==m[j][i+4]) { printf("Az %c-vel játszó játékos nyert",m[j][i]); XSzam=5; } } } j++; } j=1; while(j!=16) { for(i=1;i<=10;i++) { if(m[i][j]!='o') { if(m[i][j]==m[i+1][j]==m[i+2][j]==m[i+3][j]==m[i+4][j]) { printf("Az %c-vel játszó játékos nyert",m[i][j]); XSzam=5; } } } j++; } } } char m[15][15]; int main() { for(k=1;k<=15;k++) { for(l=1;l<=15;l++) { m[k][l]='o'; }} for(k=1;k<=15;k++) { for(l=1;l<=15;l++) printf("%4c",m[k][l]); printf("\n"); } printf("\n"); m[1][1]='X'; m[1][2]='X'; m[1][3]='X'; m[1][4]='X'; m[1][5]='X'; for(k=1;k<=15;k++) { for(l=1;l<=15;l++) printf("%3c",m[k][l]); printf("\n"); } nyertes(m);//valami hiba van benne getch(); }

Legjobb válasz: pastebin.ca-ra töltsd fel légyszives.

pastebin.ca-ra töltsd fel légyszives.
A kérdező hozzászólása: de ugyanaz :D
"Én most kihagytam a 0-át tudom h 0-atol kéne csak annyi h nem <15.ig megyek hanem <=15-ig ugyanaz." Nem ugyanaz.
A kérdező hozzászólása: XSzam!=5 igy irtam a while-ba de igy sem megy.
A kérdező hozzászólása: Én most kihagytam a 0-át tudom h 0-atol kéne csak annyi h nem <15.ig megyek hanem <=15-ig ugyanaz.
"int XSzam=0, j=1, i, ; while(XSzam==5)" Emiatt átugorja az egész ciklust. Amúgy a tömbök még mindig 0-tól indexelõdnek.
A kérdező hozzászólása: ok :D
Azért kértem, mert a Gyik széttördeli és így marhanehéz olvasni. Az amoebae az nem a játék hanem az egysejtû, inkább "five in a row"-t használd:)
A kérdező hozzászólása: Jól fogalmaztam meg angolul? This amoebae winner deciding program but does not work.
A kérdező hozzászólása: ok
A kérdező hozzászólása: Akkkor nem ugyanaz.

A vegák miért nem esznek húst? Legalábbis a döntő többség, miért teszi? Az egészségük védelme érdekében, vagy az állatokat sajnálják? Esetleg valami más?

Hangsúlyozom, a döntő többség érdekel. Tudom, hogy egyénileg lehet más és más az ok. Akinél az utóbbi, ők egyben állatvédők is?

Legjobb válasz: Ismerek jópár vegetáriánust, de nincs ilyen, hogy a döntõ többség ezért vagy azért lesz az. Eleve van, aki már születésétõl fogva nem eszik húst, abból is van, hogy sosem kívánta, vagy mert így tanították már kicsi gyerekként, illetve lehet ez egy késõbbi döntés eredménye. Ahogy mondod, ez a döntés születhet rengetegféle okból, az állatok sajnálatából, abból a hitbõl, hogy ezáltal egészségesebb lesz a táplálkozása, netán az ökoszisztéma védelme érdekében. Ha mindenképp döntõ többségrõl alkotott képet akarsz, akkor azt lehet elmondani, hogy a döntõ többség nem kizárólag csak ezért vagy csak azért lesz/lett vegetáriánus, ez egy soktényezõs dolog.

Ismerek jópár vegetáriánust, de nincs ilyen, hogy a döntõ többség ezért vagy azért lesz az. Eleve van, aki már születésétõl fogva nem eszik húst, abból is van, hogy sosem kívánta, vagy mert így tanították már kicsi gyerekként, illetve lehet ez egy késõbbi döntés eredménye. Ahogy mondod, ez a döntés születhet rengetegféle okból, az állatok sajnálatából, abból a hitbõl, hogy ezáltal egészségesebb lesz a táplálkozása, netán az ökoszisztéma védelme érdekében. Ha mindenképp döntõ többségrõl alkotott képet akarsz, akkor azt lehet elmondani, hogy a döntõ többség nem kizárólag csak ezért vagy csak azért lesz/lett vegetáriánus, ez egy soktényezõs dolog.
Nincs mit, szívesen! Cserébe elárulod te miért vagy ellene? :-)
Ér a válasz, ha a testvérem nevében írok?:) Õ, a feleségével egészségügyi meggyõzõdésbõl nem eszik húst. Viszont tejterméket, tojást igen.
"A zselatin (a francia gélatinebõl) egy áttetszõ, színtelen, majdnem íztelen szilárd anyag, melyet az állatok kötõszövetébõl kivont kollagén irreverzibilis hidrolízisével állítanak elõ." Hát többek között ezért. :-) Mézet eszek én konkrétan, de vannak, akik azért nem, mert az ugye érintkezik a méhek szervezetével, ugye a virágport az elõgyomrukban a gyomornedveikkel alakítják mézzé. Szerintem logikátlan kizárni a mézet a táplálkozásból, mert amellett, hogy rengeteg áldásos hatása van, nem hal meg miatta egyetlen állat sem, de hát mindenkinek szíve joga eldöntetni mi fér még bele a táplálkozásba. :-)
A kérdező hozzászólása: Most nagyon eldurrant az agyam. A középkorban embereket kinoztak satuval a dragalatos inkvizitorok isten nevében. Befogtak az áldozat fejét, majd elkezdték tekerni. Elõször csak az iszonyatos fájdalom, majd szetroppannak a fogak, az allkapocs, végül megadja magát az agykoponya erõs boltives szerkezete is, a szemek kiugranak a helyukrol, s az áldozat megtisztulva megter a keresztény istenhez. SATUBA!!? [email protected]ék. Csak a település nevét aruld el, majd én szólok a zsaruknak.
A kérdező hozzászólása: Én is tenyesztettem nyulakat, de meg a hagyományos, fejjel lefelé logatos módszert is elitelem. Igyekeztem olyan gyorsan tulesni a leolesen, hogy meg csak félelmet se erezzen, nemhogy fájdalmat. Satuba. [email protected] Az allatkinzasert már Mo-on is kiszabható börtönbüntetés.
A kérdező hozzászólása: Utolsó: köszi a beszámolót Satuba fogja a nyulat? Szó szerint? Ha igen, akkor egy beteg allatkinzo. Jelentsd fel. Nem csodálom, h így megundorodtal tõle. Meg jó, h nem tudom ki vagy, mert megmutatnam az oregednek, hogy mi az a fájdalom.
Akkor nézz utána a vágóhidakon milyen technikákat alkalmaznak.. Ott is feljelentenéd az összes munkást? Mert az ott dolgozók mindegyike egytõl-egyig kérdés nélkül, gondolkodás nélkül gyilkolja az állatokat, nézd meg pl ezt: http://www.mommo.hu/media/18_Marhavagohid_szornyusegei__CSAK.. Ez mennyivel jobb a satunál? Õket mégsem jelenti fel senki, pedig megérdemelnék! Ez van, sok dolog felett szemet hunynak, csak nézz meg néhány vega oldalon található videót és máris tisztábban fogsz látni. Mondjuk az elõzõ hozzászóló pedig legyen példa azok számára akik azt mondják az otthon tenyésztett állatokat nem kínozzák. Dehogynem!
Én elõször undorból - gyerekkoromban tömték belém, pedig nem akartam megenni, aztán 13 évesen már nemet mondtam egyszerûen. 12 év távlatából egészségügyileg is ideálisabbnak tartom (legalábbis a saját testem részére:) , valamint nem használok állatokon tesztelt termékeket, bõr, stb. dolgokat sem hordok/vásárolok, tehát odafigyelek arra is, hogy ne támogassam az ipari állattartást/állatkínzást semmilyen mértékben sem. Egyébként annak a válaszadónak tökéletesen igaza van, aki leírta, hogy ez egy sokrétû dolog, nagyon megoszlik, hogy ki miért nem.
A kérdező hozzászólása: Rendben. Itt pedig továbbra is várom az egyéni indokokat, h egy GYK statisztikát fel tudjak állítani. ;)
Az agar-agar teljesen rendben van, egyébként pár dologban megtalálható, sûrítõanyagként/zselésítõ anyagként/stabilizálószerként alkalmazzák a mai napig, az E betûs adalékanyagok között az E406-os az õ. :-) Kóstoltam már egyébként olyan sütit és lekvárt is amiben ez volt, de nekem maga az állaga nem jön be és az ízétõl sem vagyok elragadtatva, úgyhogy tökéletesen megvagyok nélküle. :-) A véleményedre pedig kíváncsi vagyok feltétlen, úgyhogy külld kérlek! :-)
A kérdező hozzászólása: Kicsit komplex, uh ezen a felületen nem szívesen, mert nem akarok veszekedest szítani. De ha valaki más kezdeményezi, én teljes hévvel vetem magam bele. De privibe megírom, ha gondolod.
A kérdező hozzászólása: És az agar-agarbol készített zselatint azért megennetek? OK, az már védett, ha jól tudom, de máskülönben nem lenne kifogásolható, nem?
A kérdező hozzászólása: fyeahnyusz: Köszi a részletes tájékoztatást. Én nem tervezem, hogy bármelyik csoportba is tartozzak, sõt, személy szerint ellenzoje is vagyok, de a válaszod meg az én számomra is teljesen elfogadható. Köszönöm!
A kérdező hozzászólása: A méz miért? Mert méhek gyûjtik? És a zselatin? Ma már nem tudom, h mibõl csinálják, de régen agar-agarbol, az pedig alga. Miert? Ha tényleg nem lehet döntõ tobbsegrol beszélni, benne vagytok itt egy közvéleménykutatasba? Leirhatna 1-2 szóba mindenki, h miert döntött így? Aki persze így lett nevelve, az a szülei indokat.
Nem teljesen egységes a nevezéktan, de szerintem a tipikus szóhasználat az, hogy vegán aki semmi állati eredetût nem eszik, a sima vegetáriánusok viszont tejtermékeket és tojást igen. De ezek bármilyen kombinációja elképzelhetõ. Van aki azt is elkerüli, ha ugyanabban az olajban elõbb hús sült, és utána az õ krumplija. A zselatin, méz is kérdéses lehet. Ha a gyakorlatban merül fel a kérdés (pl. vegetáriánus ismerõs mit enne), akkor jobb ezekre konkrétan rákérdezni.
A kérdező hozzászólása: Most látom, h van a kategóriák között Vega, meg Vegán is. Most akkor a Vega az a vegetáriánus, a Vegán meg Veganista? Ezek szinonimak, vagy lényeges különbség van?
A kérdező hozzászólása: Sajnos nem tudom telefonon megnyitni, de pár ilyen videót láttam már. Maga a nagyüzemi állattartás érdekes téma. Ha egyszerûen pl guillotine-nal lefejezik a marhát, az számomra elfogadható. A fejloves, mint a disznoknal szintén. A nagyüzemi állattartással az a gond, hogy mire az állatot elrugdossak a kivegzohelyig, halalfelelme lesz. De miért van nagyüzemi állattartás. Túl sok az ember a bolygón. 3 milliárdot el tud tartani anélkül, h karosodna az ökológiai egyensuly. Hányan is vagyunk? 3 milliárd embernél meg nem lenne szükség nagyüzemi allattartasra. Ezért gondolom, hogy bármilyen hatalmas is az emberiség kollektív tudása, rálátása nincs, és végül elpusztítja magát. És meg az ember tartja magát felsobbrendunek az állatoknál, pedig olyanok vagyunk, mint a virus. Megfertozzuk a gazdatestet, elszaporodunk, és meg se állunk, míg el nem pusztul, vele együtt pedig mi is. Erre meg radob a kat. egyház gyepes szemlélete a vedekezesrol. Minden mindennel összefügg. Mindemellett azt gondolom, hogy ha értelmes emberek, tartanak otthon állatot, nem pedig inkvizitorok, humanusabban is meg lehet oldani. A növénytermesztés is ugyanez. Már a sivatagok alatti mely rétegekben lévõ viztartalekokat is kiszipolyoztuk, erdõket pusztitunk gabonaert, egyebekert. A bolygó haldoklik. Nincs ideje megújulni.Szépen lassan, de megállíthatatlanul.

Miért vannak sokan kiakadva, hogy a szerb dal nem jutott tovább az Euróvízión a döntőbe idén?

https://www.youtube.com/watch?v=DbAAFijZIxE Ez az. Szerintem szörnyű. Nevetséges, plusz még giccses is. Mi a véleményetek?

Legjobb válasz: Ki van kiakadva? Én mondjuk szerb vagyok, de szerintem is sz*r.

Ki van kiakadva? Én mondjuk szerb vagyok, de szerintem is sz*r.
Ahhoz képest, hogy egy híres dalszerzõ írta, tényleg nagyon gáz :D Nekem se tetszik. Biztos azért voltak kiakadva, mert Szerbia általában tovább szokott jutni, és benne szokott lenni az elsõ tízben.
Engem jobban zavart, hogy Svájc nem jutott a döntõbe egy olyan dallal, ami nem volt tucat, ócska, hanem aranyos és hangulatos. De már mindegy. A szerb rémes volt szerintem is.
Szerintem is borzalmas, de biztos van akiknek tetszett...

Miért nem szól senki Évának, hogy Alekosz Õt is legyőzi majd a döntőben?

Éva úgy taktikázik, hogy Õ és Alekosz végig benn maradjanak. Az mindegy, hogy én mit akarok, és mit hiszek, ki fog nyerni, és kérlek ezt Ti se írjátok le, hogy úgyis Anikó, úgyis Béci, úgyis Jerzy nyer, mert ez nem érdekel. Azt gondolja, hogy Õk ketten együtt eljutnak a dönt?be, és ott majd kézen fogva együtt felállnak a dobogó els? helyére, és haza viszik a pénzt? Nevetséges. Ha Alekosz kerül be a dönt?be, és Éva lesz mellette, Alekosz könyörtelenül fogja savazni Õt, és ugyan ilyen könyörtelenül le is gy?zi. Nem értem Éva, hogy alapozhat arra, hogy Alekosszal ketten lesznek az els?k.

Legjobb válasz: Na itt látszik, hogy nem Jerzy a buta, hanem Éva...

Na itt látszik, hogy nem Jerzy a buta, hanem Éva...
Ez tök fölösleges kérdés mer amúgy is Béci nyeri..
Nem igazan ertem Evat, szerintem nyerni szeretne csak nem mondja ki, mert akkor a baratja ellen kellene beszelnie. egyszer mar volt masodik egy jatekban, azt olvastam abba roppant bele, miert lenne neki jo ezt ujra vegigelni.
Éva elmondta teljesen érthetõen, hogy mit akar:Nyerni nem fog, ezt tudja, de az elsõ háromban benne akar lenni, mert neki ez fontos.Neki az a lényeg, hogy a lányok közül õ legyen az elsõ.
éva tudja hogy csak max 3. lehet béci és alek mellett.
Alekosz épp a tegnapi online adásban mondta, h már nem érdekli Éva, eddig mellette volt, de most már játszon külön, nem ezekkel a szavakkal de így értette.
Amúgy is tudja, hogy nem nyerhet.:P
arra alapozhat viszont hogy több hónapig húzza magát Alekosz elõtt , aztán megnyeri majd és megkéri hogy osszák már el a pénzt egy két pár jó dugásért
A kérdező hozzászólása: Jólvan elsõ, látom nem értetted meg. Többiek, örülök, hogy Ti igen.
Majd ha ott lesznek a döntõben, Éva rájön, mirõl is van itt szó. De szerintem õ se kímélné Alekoszt, ha az 50 millióról lenne szó.
Éva nem nyerõ tipus, a legutóbb is csak az arcképeknek köszönheti hogy visszament. Nem fordulhat Alekosz ellen, mert akkor az Alekosz tábor ellene fordul, és ezt a luxust nem engedheti meg magának.Éva már csak sodródik az árral, és közeledik a vízesés.

Melyik a kedvenc terméked? Mire mit használsz s miért amellett döntöttél? Sampon; tusfürdő, alapozó; rúzs;éjszaki nappali arckrémek, testápoló, parfüm stb.

Legjobb válasz: Krém,tusfürdõ ilyesmi :Nivea sminkszer :Manhattan Mert jók ,minõségiek és ami a legfonosabb nem kisérleteznek állatokon.Nekem ez fontos =)

Krém, tusfürdõ ilyesmi :Nivea sminkszer :Manhattan Mert jók , minõségiek és ami a legfonosabb nem kisérleteznek állatokon.Nekem ez fontos =)
Sampon és tusfürdõ: Faith in Nature, vagy néha: Kawar- holt tengeri iszap-szappan Nappali krémnek:Kawar-nappali arckrém Azért ezek mellett döntöttem, mert nem tartalmaznak kõolajszármazékokat, a lehetõ legminimálisabb a mesterséges anyag bennük és az is biztonságos, bõrgyógyászatilag tesztelt, tele vannak hasznos természetes alapanyagokkal és ezeket nem tesztelték állatokon. Alapozót, rúzst és éjszakai krémet nem használok. Parfümöt mindig aminek megtetszik az illata, de sosem a legdrágább fajták, átlag 5000Ft-ot adok ki érte(ez is a max általában) 21/L
sampon: fructis dús haj tusfürdõ: garnier neutralia, vagy savo derm (az egyik antibakteriális, a másik meg tartósító és szinezékmentes, allergiás vagyok) arckrémet, alapozót : nemhasználok testápoló: nagyon néha garnier 5% urea kozmetikumok: vegyesek, lancome szemceruza, essence spirál, loreal púder (de ezt ritkán hazsnálom)
Sampon: Head & Shoulders Mentolos vagy Baba Citromos vagy bármilyen Schauma. Tusfürdõ: Fa (szinte mindegyik tetszik), Baba (frissítõ zápor). Alapozót, rúzst nem használok. Testápoló, arckrém: Puma. Parfüm: Szintén Puma.
Sampon: Nixon (igen az ami a kopaszodo bácsiknak kell:D nem kopaszodok, de nekem nagyon jó :) ) Parfüm: Gucci by gucci (kellemes, elég belõle egy pici)

Nem vagyok nagy Megasztár fan, de a döntő miért nem tegnap volt?

Legjobb válasz: Azért mert a döntõ 6 nap mulva lesz Karácsonykor. Gondolom azért nem tegnap volt, hogy pont Karácsonykor derüljön ki, hogy ki fog nyerni.

Azért mert a döntõ 6 nap mulva lesz Karácsonykor. Gondolom azért nem tegnap volt, hogy pont Karácsonykor derüljön ki, hogy ki fog nyerni.
A kérdező hozzászólása: Egy hét múlva még nem lesz karácsony!
Szerintem azért, mert a Szombat Esti Láz nagydöntõje is akkor lesz, és hát ugye tudjuk hogy a két csatorna versenyzik egymással...
Szerintem is azért, hogy ne pont akkor legyen amikor a Szombat esti láz döntõje, de azzal is összefügghet, hogy lehet több számot kell megtanulniuk a 2 bennmaradt versenyzõnek.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!