Találatok a következő kifejezésre: Miért a a nyomtatásban az (6 db)

Miért nem tudok nyomtatni? Most cseréltem patront benne, és nyomtatni akartam. De ahogy rámegyek a "nyomtatás"-ra, mindig csak azt kérdezi, hogy mentse-e el. Elmentettem. Nyomtatás, és újra csak elmenteni akarja. Mi lehet a baja?

Legjobb válasz: Elsõ olvasatra két dolog jut eszembe: 1. A nyomtatód beállításánál a 'fájlba nyomtatás' be van kapcsolva. 2. Valamilyen fájlba nyomtató printer az alapértelmezett, pl. 'microsoft xps document writer' stb. Az elsõ problémára megoldás a Start menü -> Vezérlõpult -> Nyomtatók és faxok ablakban a nyomtató átállítása. Itt jobb gombbal a nyomtatóra kell bökni, és a felugró menüben a 'Tulajdonságok' pontra bökni. A tulajdonságok ablakban a 'Portok' fülön válaszd ki a megfelelõ portot - de csak akkor, ha a 'FILE: nyomtatás fájlba' van beállítva - ha usb-s a nyomtató, akkor azt, ha párhuzamos porton van, akkor LPT-t. Amennyiben a beállítás jónak tûnik, azaz usb-s nyomtatód van és itt 'USB' van beállítva, akkor más a gond. Ebben az esetben ellenõrizd a programot, amibõl nyomtatni akarsz, hogy a nyomtatás beindulásakor feljövõ ablakban a 'Nyomtatás fájlba' opció be van-e pipálva! A második problémát az elsõhöz hasonlóan orvosolhatod, annyi különbséggel, hogy a jobb gombbal felugró menüben a 'Beállítás alapértelmezettként' pontra kell bökni.

Elsõ olvasatra két dolog jut eszembe: 1. A nyomtatód beállításánál a 'fájlba nyomtatás' be van kapcsolva. 2. Valamilyen fájlba nyomtató printer az alapértelmezett, pl. 'microsoft xps document writer' stb. Az elsõ problémára megoldás a Start menü -> Vezérlõpult -> Nyomtatók és faxok ablakban a nyomtató átállítása. Itt jobb gombbal a nyomtatóra kell bökni, és a felugró menüben a 'Tulajdonságok' pontra bökni. A tulajdonságok ablakban a 'Portok' fülön válaszd ki a megfelelõ portot - de csak akkor, ha a 'FILE: nyomtatás fájlba' van beállítva - ha usb-s a nyomtató, akkor azt, ha párhuzamos porton van, akkor LPT-t. Amennyiben a beállítás jónak tûnik, azaz usb-s nyomtatód van és itt 'USB' van beállítva, akkor más a gond. Ebben az esetben ellenõrizd a programot, amibõl nyomtatni akarsz, hogy a nyomtatás beindulásakor feljövõ ablakban a 'Nyomtatás fájlba' opció be van-e pipálva! A második problémát az elsõhöz hasonlóan orvosolhatod, annyi különbséggel, hogy a jobb gombbal felugró menüben a 'Beállítás alapértelmezettként' pontra kell bökni.
Töröld róla a meglévõ oprendszert, keresd meg a gyártó honlapján a legújabbat, telepítsd rá és mûködni fog. Elvileg:)

Azt kérdezném, miért nem nyomtat Word dokumentumot HP nyomtatóm? Internetröl kiválo a nyomtatás.

Legjobb válasz: Biztos vagy abban, hogy nem állítottad el a Wordben a nyomtatót? File/Nyomtatásnál a HP nyomtatód van felül kiválasztva?

Biztos vagy abban, hogy nem állítottad el a Wordben a nyomtatót? File/Nyomtatásnál a HP nyomtatód van felül kiválasztva?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors választ. Nyomtató kiválasztása jó, fekete patron új, szinesben nyomtat és internetröl is tökéletesen nyomtat szöveget. Mi lehet még a hiba?
valaki esetleg írt már neked privátba mert nekem ugyanez a gondom szóról szóra... Hp nyomtatóval..


Csatlakoztattam USB-vel a telfonom és ki is választottam a módot[nyomtatás és média] és nem jeleníti meg media playeren az eszközt, miért lehet ez?

nokia 5130-asom van.

Legjobb válasz: csak az jeleníti meg a tálcán,h biztonságos eltávolítás és nincs letelepítve mert nem adtak hozzá lemezt.nem hiszem,h amiatt.

A kérdező hozzászólása: csak az jeleníti meg a tálcán, h biztonságos eltávolítás és nincs letelepítve mert nem adtak hozzá lemezt.nem hiszem, h amiatt.
A kérdező hozzászólása: Máskor elõugrik egy ablak, hogy mit szeretnék csinálni[pl.képek importálása...]de most azt sem.:s Windows Vistám van.
A kérdező hozzászólása: elõtte minden jól ment. most meg egyszer csak eltûnt media player eszközei közül.
A kérdező hozzászólása: vagy lehet valahogyan másképp is zenét tölteni géprõl telóra?

Miért a zöld a nyomtatásban az egyik alapszín?

A három alapszín a piros, a kék és a citromsárga. Ezek a komplementer színek: ha kett?t összekeverünk, megkapjuk azt a színt, ami a harmadikkal pont ellentétes (a színkörön). Pl. kék és sárga -> zöld, ennek a kiegészít? színe a piros. Ezzel elletétben a nyomtatásban a kék és piros mellett nem a sárga, hanem a zöld szerepel. Ez miért van? (És zöldb?l hogyan lesz sárga???)

Legjobb válasz: sehogy. kevered a szezont a fazonnal. a piros-kék-zöld az az összeadó szinkeverés alapszinei. amikor fényeket keversz össze. (a három együtt fehéret ad) a másik az a magenta-sárga-cián a kivonó színkeverés alapszinei. Amikor festékeket keversz össze. (a három együtt feketét ad) A nyomtatásnál ezt még kiegészítik feketével. így lesz a nyomtató négy alapszines.

sehogy. kevered a szezont a fazonnal. a piros-kék-zöld az az összeadó szinkeverés alapszinei. amikor fényeket keversz össze. (a három együtt fehéret ad) a másik az a magenta-sárga-cián a kivonó színkeverés alapszinei. Amikor festékeket keversz össze. (a három együtt feketét ad) A nyomtatásnál ezt még kiegészítik feketével. így lesz a nyomtató négy alapszines.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a kimerítõ választ. Ezen gondolkodtam évek óta, de érdemben még senki sem tudta elmagyarázni. Most viszont már világos.
az elõzõ változatot úgy hívják hogy RGB, a második a CMYK
Nagyon jó az utolsó leírás. Teljesen igaz. Én anno nyomdaipari suliban azt tanultam, hogy az RGB azaz a vörös-zöld-kék ezek a fényszínek (tehát minden szín kikeveréséhez való fény alapszínek) a CMYK pedig a festékszínek, tehát ha nem fénybõl, hanem festékbõl akarnak minden színt kikeverni tudni. De ezt csak kiegészítésnek szántam, nem okoskodásnak.
Küldd át megnézem.
Lapolvasó beállítások, milyen formátumvan beállítva? szines, szürkeárnyalatos, nyomtatvány stb... nyomtatási kép megtekintése, az jó? (még a nyomtatás elõtt!!?) ha igen akkor nyomtató program, beállítási hiba.
nyomtató Beállítások Speciális gomb: http://imagerz.com/QEFGUEtvAwMEBFIbFwVT


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!