Találatok a következő kifejezésre: Miért úgy meg a kérdéseket, hogy (11 db)

Miért úgy változtatják meg a kérdéseket, hogy megváltozik a kérdés lényege?

Én azt kérdeztem "Ti milyen viszonyban vagytok a fogadott orvosotokkal", és erre lett változtatva: "Meg sem vizsgál az orvosom. Jól van ez így?" Hát ennek a kett?nek egyáltalán semmi köze egymáshoz. Ha változtatnak, legalább úgy változtassanak, hogy ugyanaz maradjon a kérdés mondanivalója!!!

Legjobb válasz: Azért, mert a kérdés mezõbe írtaknak köze sem volt ahhoz, amit a kérdés magyarázatába írtál. A kérdést megváltoztattuk olyanra, hogy az derüljön ki belõle, amit a magyarázat mezõben kérdeztél. Egyébként olvasd el a kérdés kiírásánál írt szabályokat és tartsd be õket, ezek szerint két helyen megszegted: 1. 2 kérdést írtál ki egy kérdésben. 2. Kérdésed nem konkrét, hanem csevegõ jellegû, nem létezik rá helyes válasz. Mivel nem szeretnénk, ha ilyenek elözönlenék az oldalt, ilyeneket nem is engedélyezünk.

Azért, mert a kérdés mezõbe írtaknak köze sem volt ahhoz, amit a kérdés magyarázatába írtál. A kérdést megváltoztattuk olyanra, hogy az derüljön ki belõle, amit a magyarázat mezõben kérdeztél. Egyébként olvasd el a kérdés kiírásánál írt szabályokat és tartsd be õket, ezek szerint két helyen megszegted: 1. 2 kérdést írtál ki egy kérdésben. 2. Kérdésed nem konkrét, hanem csevegõ jellegû, nem létezik rá helyes válasz. Mivel nem szeretnénk, ha ilyenek elözönlenék az oldalt, ilyeneket nem is engedélyezünk.

Miért van az, hogy ugyan arra a kérdésre, ugyan azt a választ adják, és az egyiket 100%-ra a másikat meg alacsonyabbra értékelik?

Annyi, hogy másképpen van megfogalmazva, de a lényeg egy és ugyan az. Ja, és normális hangnemben válaszol a kérdésre akármilyen butaságot is kérdez valaki, mégis lepontozzák. Miért?

Miért van olyan sokszor az a kérdés itt, hogy "Ugye attól még hogy itt sok Jobbikos van, attól még máshol nincsen sok, és ez nem reprezentatív? "

Savanyú a szőlő, vagy sok a "rettegő"?

Legjobb válasz: "Mitõl féljünk? A 16 éves, 40 kilós arcoskodó náciktól, akik ha meglátnak az utcán egy 12 éves cigánygyereket maguk alá rittyentenek? Ja, rögtön megijedek. Majd ha össze tudtok adni két egyjegyû számot számológép nélkül, akkor szóljál, hogy beszélgessünk. Ezt lehet várni kb. A tudatlanságod hatalmas. Ezt szeretnék bemesélni, mert másra már nem nagyon telik. Miközben az igazság az hogy ugyan olyan vegyes képet mutat a szavazóbázisa a Jobbiknak mint más pártnak. Igaz hogy a 35 évesnél fiatalabbak és az egyetemisták között a legnépszerûbb, de ez még nevetségesebbé teszi a hasonló embereket mit a válaszoló!

"ldal tele van jobbikos bértrollokkal." Ezen is:) Ahogy Szlovákia, Kanada meg a többi ország ahonnan szegény beltenyészetes cigányokat elzavarták;)
"Mitõl féljünk? A 16 éves, 40 kilós arcoskodó náciktól, akik ha meglátnak az utcán egy 12 éves cigánygyereket maguk alá rittyentenek? Ja, rögtön megijedek. Majd ha össze tudtok adni két egyjegyû számot számológép nélkül, akkor szóljál, hogy beszélgessünk. Ezt lehet várni kb. A tudatlanságod hatalmas. Ezt szeretnék bemesélni, mert másra már nem nagyon telik. Miközben az igazság az hogy ugyan olyan vegyes képet mutat a szavazóbázisa a Jobbiknak mint más pártnak. Igaz hogy a 35 évesnél fiatalabbak és az egyetemisták között a legnépszerûbb, de ez még nevetségesebbé teszi a hasonló embereket mit a válaszoló!
Ezen jót nevettem. Pont a cigányok azok, akiknek a 99%-a írni se tud:)
Mert sokak számára mumust fabrikált a kedvenc oldala a Jobbikból. Gyakorlatilag 23 éve mutyibanda minden kormány, hiszen a rendszervarázslás maga is egy hatalmas mutyi volt. Most meg remeg a belük hogy eljön az ideje annak hogy nem a velük egy akolból tollasodottak fognak olyan pozíciókba kerülni ami számukra enyhén szólva kellemetlen lehet. Így aztán elhallgatnak elhazudnak, megfélemlítenek, ijesztgetnek, stb ahogy egy demokráciában szokás.
Sok a lipótmezõi. Amikor egyetemen megtudták , hogy Jobbikos vagyok. Akkor egybõl: "Akkor te náci vagy?" "Ugye nem vagy náci?" "Egyre több náci" Wáááá és ezeket felvették ide.Szégyen. Szûk látókörû proletárok , akik mindig vizsga elõtt kapkodnak és idegbetegek elõtte , mert az utolsó 4 napban álltak neki tanulni. A TV2 és az RLT-en nõnek fel. Meglátszik.
Én még egy ilyen kérdést sem olvastam, az meg egy tény hogy az oldal tele van jobbikos bértrollokkal.
3-as, egyszerû vagy mint a bot, meg az egybites világképed.
"kikérem magamnak hogy így beszélj rólunk" Kérjed.
"8 XD Ez jó volt, nem hiszed azt, hogy mindenrõl õk tehetnek, csak nagyon sok mindenrõl és kimodhatatlanul gyûlölöd õket. Aha. Kösz. Nem értem miért kellene gyûlölnöm valakit mert meg merem nevezni hogy sok tekintetben hibás. Szerintem az a beteges hogy még a hibákat sem merik vállalni sokan, nehogy a mainstream nácinak nevezze. Tragikus.
Marian Cozma nem érdemelte meg akkor ezek szerint az életet? Azok az idõsek, akiket például cigányok öltek meg Pilisen, õk sem? Bándy Kata sem? És még a rengeteg magyar áldozat, akikkel cigányok végeztek? Szóval szerinted õk nem érdemelték meg az életet?
Így van, cigánybûnözésrõl beszélni az országházban megérne egy lemondatást. Veled ellentétben én minden engem körülvevõ életet tisztelek, nem úgy, mint te vagy a Jobbik. Na mégis melyik érdemli meg az életet, ha már így felhoztad?
A kérdező hozzászólása: 39-es én kimondhatatlanul gyûlölöm az olyan idiótákat, mint te. Mi az hogy cigányozás, elárulod?! Az, hogy kimondja a parlamentben hogy cigány, és hajlandó beszélni az ország egyik legnagyobb problémájáról, a cigánybûnözésrõl? Te minek élsz?
Még hogy nem rasszista.. kb 1 hónapja cigányozott a parlamentben az a barom Jobbikos "képviselõ"
Én rasszista vagyok. Utálom a cigányokat. De ettõl még leszek jobbik szavazó . Az hogy beszélnek egy kártevõ problémárol nem megoldáss senk nem tud ere éllet szinvonal csõkenés nélküli megolddást. És a kártevõ problémáná sulyosab a gazdaági. Rendbe vezesük visza õket a munka villágába csak kik hejt a pályakezdõk hejet vagy azok hejet akik keresik az állást mert nincs mindenkinek munka és ez a legnagyobb baj. Aztán az alacsony fizetés persze mért adnának tõbbet ha másik 10 ember anyiért elválalja szintén rõb munka hejel nõvelhetõ. A multi elleneség rontsa foglalkoztatást.
A Jobbikosok áltatják magukat, valójában azonban egy szélsõjobboldali párt sem képes 10-15%-nál sokkal többre Európában, és ez így van jól.
Sok a rettegõ, mert a jobbik a magyarok érdekében fog cselekedni :) Nem a magyarul beszélõ, idegen érdekeltségû ballibatolvajok, szemkilövetõk és híveik nevében. Másképp mondva, a sok rossz közül jelenleg õk tûnnek a legkisebb rossznak. Nincs sok félnivalója azoknak akik nem bûnözõk. Ha a rasszizmus azt jelenti, hogy ki merik mondani, hogy létezik cigánybûnözés és ez ellen fellépnek, akkor rasszisták. Az antiszemita kártya, meg olyan, mint a joker. Mindenre kijátszhatják és mindent üt. És mindig kijátsszák, ha valami az õ érdekükbe ütközik. Ha éppen a palesztinokat akarják irtani, azt teszik, mert aki ellenzi az antiszemita, vagy öngyûlölõ zsidó! E
Én csak abban vagyok biztos, hogy a "baloldal világjobbításából" nem kérek, eleget láttam! :) Fõleg nem hitelbõl fizetett hitelbõl.
Természetesen aki gyilkol, az börtönt érdemel. Ez viszont teljesen független attól, hogy éppen fehér a gyilkos vagy cigány.
Persze, hogy független. De attól még a cigánybûnözés egy létezõ dolog. És a porontybizniszt kellene megszüntetni.
A cigánybûnözés kifejezés pont ezt jelenti, hogy a cigányok bûnöznek. Nem, fehérek is. Mind a két "típusból" kikerülõ gyilkos börtönt érdemel, talán halálbüntetést is. Ezért nem szabad használni a kifejezést, odakever valamit, aminek semmi köze hozzá. A porontybizniszt meg kell szûntetni, abszolút így van. Hozzá kell tenni, hogy megkezdõdött. A 3 vagy annál több gyerek után járó adókedvezményt (SZJA) csak az veheti igénybe, aki sokat keres. Az a cigány, aki minimum 300 ezer Ft bruttót keres bejelentve, az meg is kaphatja a pénzt, aki meg nem keres ennyit, hát az így járt.
A kérdező hozzászólása: 52-es, sajnálom hogy ilyen helyzetek uralkodnak arra fele. Nekem az a szerencsém, hogy budapesti vagyok, és azért itt jobb a helyzet, de egyszer voltam BAZ megyében, és voltak olyan falvak, ahol a lakók többségének (azaz a cigányoknak) a legudvariasabb tette az volt, hogy nem ütöttek le és vertek meg minket (még gimiben osztálykiránduláson, szóval az volt a szerencsénk talán, hogy 30-an voltunk. Ma már lehet nem úsznánk meg....). Reméljük a Jobbik megnyeri a választásokat, mert akkor van csak esély a javulásra. Ahol mûködik a Szebb Jövõ polgárõrség, ott drasztikusan a közbiztonság is el kezdett javulni.
A cigányellenesség tapasztalatok alapján jön létre. Például így jött rá az ember , hogy a piranha hal veszélyes. Voltak akik megtapasztalták. Ha belemész 10 alkalommal a vízbe és 8 alkalommal leharapja egy lábujjadat akkor nem fogsz 9. alkalommal is belemenni. Veszélyesnek fogod találni azt a hal fajtát. És általánosítani fogsz. Nem fogod azt mondani , hogy "de lehet valamelyik vega , vagy szelíd halacska". Az ember tapasztalatok alapján tanul és fejlõdik.
Ó, Istenem..... Kezdjük akkor megint el: A cigányok elleni gyûlölet nem rasszizmus, hanem utóítélet!! És ezt csak az bírja igazán felfogni, aki nem a luxusnegyedben él. A cigány-bûnözés meg létezõ dolog, de ezt már leírta elõttem az egyik válaszoló. Antiszemitizmus... Nem antiszemita!! Anticionista lehet. Tudsz valamit a cionizmusról kedves nem tudom hányas válaszoló? Na, akkor ezeket meg is válaszoltuk. Megoldása a Jobbiknak a cigány-bûnözéssel szemben: - A cigányság helyzetének állapotfelmérése - A cigányság visszavezetése a törvények, a munka és az oktatás világába - A szociális segélyezés ösztönzõ jellegû átalakítása - A cigány fiatalok oktatásának erõsítése, ha kell integrációval, ha kell szegregációval - Az OCÖ feloszlatása és megreformálása, a cigány érdekképviselet teljes újragondolása - A cigánybûnözés felszámolása - Az egyházak és civil szervezetek erõteljesebb bevonása a cigányság felzárkóztatásába -csendõrség felállítása Volt más kivetnivalód a Jobbikban? Úristen nevén nevezi a dolgokat/embereket?? Hú!! Micsoda világrengetõ probléma. Egy gyors kérdés: A cigány nem cigány? A zsidó nem zsidó? De! Akkor miért probléma, ha úgy hívja a Jobbik? Szerintem nézz kevesebb RTL Klub-ot, meg TV2-öt és több parlamenti adást, meg olvasgass kicsit több történelmet a NETEN!
Szerinted huje vagyok igy mutasdbe mert nem vágtam le.
A kérdező hozzászólása: Az írásod alapján nézed te eleget az rtl-t, nem kell neked bemutatnom.
Mejik az az rtl es müsõr ? megnézném már ha ijen hires .
A kérdező hozzászólása: Így van, ez a definíciója a cigánybûnözésnek, nektek meg nem kell mindig kiforgatni mások szavát, attól függetlenül, hogy csak ehhez értetek. Aki szerint nincs cigánybûnözés, az nem tudom hol él, de hogy itt nem, az biztos. Vagy annyira értelmi fogyatékos, hogy nem képes gondolkodni, mert az rtl megmondja neki a frankót.
"A cigánybûnözés kifejezés pont ezt jelenti, hogy a cigányok bûnöznek." Nagy tévedés. A kifejezés azt jelenti, hogy vannak bizonyos bûnelkövetési formák, speciális formák, amelyek szinte csak a cigányokra jellemzõek, szinte csak cigányok követik el. Pl. uzsorázás, színesfémtolvajlás, "öregezés", fatolvajlás, késelés stb. Nem egy kollektív ítélet a cigánysággal szemben. Remélem, már érted.
A cigányok aránya a lakoágban 5-10% a bõrtõnõkben 50-60% . ez az adat anyit tesz hogy 5 szõr anyi büncselekményért itélik ell õket.
A kérdező hozzászólása: Miért beszélgetnék egy olyannal, akinek nincsenek saját gondolatai? És csak azt tudja mindenre mondani hogy náci, antiszemita meg stb..? Mindenbe belelátod a nácit, mert meg vagy vezetve.
Oksa, ha ennyire látványosan nincsenek érveitek és elképzelésetek a Jobbik világjobbító megoldásairól, akkor tényleg jobb ha csak egymás közt beszélgettek.
Látom , elég sokan szeretnének majd egy cigány többségû államban lakni , látom. A születendõ gyermekek 50 százaléka cigány. Kérdezzetek meg egy rendõrt a bûnözõk etnikai arányáról. Meg fogtok lepõdni. Akkor fogtok majd ajvékolni amikor már fájni fog , de akkor nagyon.
Éppen a Jobbikosok hagyják magukat az orruknál fogva vezetni. A mûveltebb és tanultabb, józanul gondolkodó emberek nem hívei a Jobbiknak. Nem rettegünk, és nem is savanyú a szõlõ. Tragédia lenne az országra nézve, ha nyernének. Nem vagyok mûveletlen, sem fiatal, sem MSZP-s. Ezen a fórumon valóban sok a Jobbikos, de ez nem tükrözi a valódi támogatottságukat. Azért nem reprezentatív, mert semmilyen közvélemény kutatási szabálynak nem felelnek meg az ide írogató kommentek.
A kérdező hozzászólása: Nem rasszista a Jobbik, és elég sajnálatos dolog, hogy olyan sok ostoba ember van ebben az országban, akit az orránál fogva lehet vezetni, és azt gondolja a dolgokról, amit a szájába rágnak, mint ahogy azt neked is csinálták. A bíróság kimondta hogy nem rasszista, de még csak nem is szélsõséges, csak hogy meggyõzzék a magadfajtát, de úgy látszik te okosabbnak hiszed magadat tõlük..
A kérdező hozzászólása: Milyen primitív világképet vázol fel a Jobbik, elárulnád nekünk, te mûvelt? Az mszp "világképe" biztos jobban bejön neked, mert akkor te is tudnál házasodni.
Azért sok az ilyen jellegû kérdés, mert a Jobbik rasszista, és döbbenetes lenne, ha valóban az emberek ilyen nagy százaléka lenne ostoba rasszista.
13 Na persze, a Jobbik szavazók többsége Fidesz meg MSZP szavazó volt régebben, mert õket annyira nem lehetett megvezetni, biztos azért. Igazából csak mindig arra szavaztok, aki aktuálisan a legprimitívebb világképet vázolja fel. Most a Jobbik a befutó.
Mert senki nem tudja valójában mejik pártna hány % a támogatása.
A kérdező hozzászólása: Ok, az ilyen mérhetetlenül ostobák ne írjanak
A kérdező hozzászólása: 6-os, melyik egyetemre jársz?
"3-as, egyszerû vagy mint a bot, meg az egybites világképed. A nemes egyszerûség sokkal elõnyösebb és praktikusabb, mint komplikáltan ostobának lenni!
Én is láttam már ilyesmi kérdéseket, de szerintem nem olyan sok a jobbos, a sok némely esetben retardált hungarofóbokkal szemben, mint akik itt is bemutatkoztak. Kb. nincs még egy éve, hogy "jelen vagyok" a polirikai témakörben, de nekem az jön le, hogy az ilyenek vannak többen itt (is)! (És nem vagyok jobbikos szögezzük le, de még nekem is gyomorfogató némely' hungarofób hányása itt-ott!)
A kérdező hozzászólása: 69%-os elég lesz most már, a társaid bevitték már a libákat az ólba és lefeküdtek aludni, rajtad a sor. Aludd ki magad, mert reggel korán kell kelni, azok a McReggelik nem sülnek meg maguktól
28 XD Ez jó volt, nem hiszed azt, hogy mindenrõl õk tehetnek, csak nagyon sok mindenrõl és kimodhatatlanul gyûlölöd õket. Aha. Kösz. Bírlak titeket. Gyûlölitek a cigányokat, de nem vagytok rasszisták, gyûlölitek a zsidókat, de nem vagytok antiszemiták. Nem éreztek némi logikai ellentmondást a dologban. De még az a jó, hogy a Jobbik mindnet megold, bár nektek fogalmatok sincs hogyan, de abban bizosak vagytok hogy megoldja, ha már egyszer olyan szépen megígérték, ugye.
" "Valahogy meg kell oldani." Igen és a Jobbik, hogy oldja meg, hogy a magyarok hirtelen megsokszorozódnak, a cigányok meg fogyni kezdenek? Várom a nagy megoldást. Soha nem beszélt a Jobbik "hirtelen" gyors változásról. Sõt!! Számtalanszor elmondta hogy ez egy lassú folyamat, de amíg nem a jó és kivitelezhetõ a lényeget érintõ megoldásokat kínáljuk, addig egy szem homok sem pereg le az órában. El sem kezdõdhet a megoldás megvalósulásáig tartó idõ egyetlen másodperce sem.
Kérdezõ te menthetetlen vagy, szektás lettél, már soha többet nem fogsz gondolkodni az életben. Beéred a propagandával.
A kérdező hozzászólása: Mi mindenrõl? Õk az elsõk, aki kimondják hogy milyen csalásokat és bûnöket követnek el. Ez neked problémát jelent? El kéne nézni a bûnöket akkor, ha azt zsidó követte el? Ez elég primitív világkép.
"Valahogy meg kell oldani." Igen és a Jobbik, hogy oldja meg, hogy a magyarok hirtelen megsokszorozódnak, a cigányok meg fogyni kezdenek? Várom a nagy megoldást.
Az nem elég primitív világkép, hogy mindenrõl a zsidók tehetnek meg az õ bérenceik?
21. Valahogy meg kell oldani. Ennek nagyon rossz vége lesz. És akkor már nem Magyarországnak fogják hívni ezt az országot. Szerinted tétlenül kellene nézni ezt? A Fidesz és az MSZP a problémát nem képes felismerni.
A kérdező hozzászólása: Elõször arra válaszolj, hogy milyen primitív világképet vázol a Jobbik, vagy csak üresen dobálózol hülye szavakkal?
A kérdező hozzászólása: #1 válaszoló ne magadból indulj ki, és kikérem magamnak hogy így beszélj rólunk. Biztos vagyok benne hogy tanultabb vagyok mint te, majd akkor járjon a szád, ha felnõsz egy olyan alap szintre, hogy szóba tudjunk veled állni, megértsük amit mondasz.

Miért adnád oda a még hátra lévőből a féléleted hogy a kővetkező három éveben úgy legyen és élvezhessed? (Persze így minimum az, hogy lenne következő hat éved. Mert a kérdésnek csak így van értelme. )

Legjobb válasz: vagy korán van még,vagy ...nem tom,én vagyok a hülye,de ezt a kérdést nem értem!Megkérdeznéd mégegyszer valahogy érthetõbben?

vagy korán van még, vagy ...nem tom, én vagyok a hülye, de ezt a kérdést nem értem!Megkérdeznéd mégegyszer valahogy érthetõbben?
Jajistenem, ha ezt korábban kérdezed, biztosan azt válaszolom, hogy semmiért, de most gondolkozás nélkül odaadnám valakiért. : (
Én meg már eleget láttam, amióta itt vagyok.
Hát én meg élvezkedni jöttem. :D
Erre a bolygóra én nem élvezkedni jöttem, hanem a hibákból tanulni, ebbõl adódóan semmiért.
Hát nem tudom. Számomra igen sokat jelentEK. De lehet velem üzletelni.
szerelemért.
A kérdező hozzászólása: "Magyarul a hátralévõ életed felét miért adnád cserébe? +A következõ 3 évre érvényes a dolog, tehát amit akarsz cserébe, azt 3 évre kapod meg." Igen. Persze ez nem jelenti azt hogy három év múlva meghalsz. Csak akkor ha tényleg csak hat éved volt hátra. Így az is benne van hogy lehet hogy újra elveszíted . . .
De ha már így továbbfûzte mindenki: jelenleg nincs olyan dolog, amiért az egész hátralévõ életem feláldoznám. Vagyis inkább úgy fogalmazok, hogy hál' istennek nincs olyan dolog, amiért szükség lenne rá.
08:23 Akkor örülök. :D A válaszomat már írtam, én voltam az elsõ. ^^
Nem fogom leírni, hogy miért, de vannak olyan dolgok, amelyekért képes lennék az egészet odaadni. Nem akarok mártírkodni, nem állítom, hogy most ne lennék boldog ember, de mindig lesznek olyan tényezõk, amelyekért bármit eldobnék :)
Én az egész életemet oda adnám.
Nah, nekem nem megy ez a kereskedés :P
Az elõzõ 6 évemért!!!:) Már kezdem sejteni mi lehet a kérdés lényege, bár még mindig nem elég konkrét, de világosabb így. Ha az elõzõ 6évemet vagy legalább annak az elsõ 3évét visszakaphatnámmm...hát azért odaadnék a következõ 6ból hármat! de a kérdezõ biztosan valami pasi-csaj ügyletre gondol.Ha jól sejtem és így van, akkor nagyon mérlegej kedves kérdezõ!Én a helyedben írnék 2-2 oszlopot a régi és az új jó és rossz tulajdonságaival, érveivel mellettük és ellenük...de csak az igazat!
Utolsónak:köszi!!! Mert én is már vagy ötször elolvasta, de még mindig nem értettem! Egyébként:nem tudom! Miért Te?
Magyarul a hátralévõ életed felét miért adnád cserébe? +A következõ 3 évre érvényes a dolog, tehát amit akarsz cserébe, azt 3 évre kapod meg.
A világmindenség összes tudásáért.

Miért van ennyi kérdés, hogy a 0 páros-e? Egyes matektanárok komolyan úgy tanítják, hogy lehet páros is meg nem is? !

Ez a kérdés rendszeresen el?jön bizonyos id?közönként, és mindig vannak sokan, akik nagy mellénnyel beírják, hogy a 0 az se nem páros, se nem páratlan, vagy mindkett?, ahogy akarod, mert a bratyójuk, sógoruk meg a MATEKTANÁRUK is megmondta. Komolyan vannak matektanárok, akik ilyeneket hadoválnak??! Nekem már az is durva, hogy a diákok nagy része a válaszok alapján egyszer?en nincs tisztában azzal, mi is az, hogy páros szám, amit nem értek, hogy nem taníthatták meg nekik, de az kifejezetten rémiszt?, hogy nem hogy nem tanítják meg, hanem esetenként egyenesen hülyeséget tanítanak.

Legjobb válasz: Nem ertem, miert nem tartjak parosnak, hisz minden olyan szam paros, ami kettonek tobbszorose. Ennyi erovel a -2 sem paros? Csak mert az minusz? Ennel amr csak az kiakasztobb, amikor valtig allitjak az emberek, hogy az 1 primszam... Nekem nem tanitottak igy, sehol. Sem egyetemen, sem kozep- ill. altalanos sikolaban sem.

Nem ertem, miert nem tartjak parosnak, hisz minden olyan szam paros, ami kettonek tobbszorose. Ennyi erovel a -2 sem paros? Csak mert az minusz? Ennel amr csak az kiakasztobb, amikor valtig allitjak az emberek, hogy az 1 primszam... Nekem nem tanitottak igy, sehol. Sem egyetemen, sem kozep- ill. altalanos sikolaban sem.
A kérdező hozzászólása: 3.: és a gyerekeknek nem világos, hogy a 0 egész szám? Akkor ott már eleve valami nagyon el van cseszve a tanítással. De amit írsz, az mondjuk még "csak" annyit mutat, hogy rosszul tanítják meg a gyerekeknek, ami a dolog tanítási oldalának a kritikája. Viszont itt ennél súlyosabb dologról (is) van szó, hogy rosszat is tanítanak, hogy matekból is az általános iskolás anyaggal sincsenek tisztában, és ilyenek tanítanának. Ezen hõköltem hátra teljesen. Kérdés továbbra is az, hogy ez utóbbi tényleg ennyire valós és nem is ritka jelenség, mint ahogy az itteni kérdésekbõl és válaszokból látszik, vagy azért itt még nem tartunk? Egyedi eset, hogy ilyen emberek diplomát kapnak és tanítanak, vagy az én gyerekem is simán belefuthat egy ilyenbe?
Ez hatalmas probléma. :)
A kérdező hozzászólása: ha az iskolai matektanár oly mértékben nincs tisztában az általa tanított tárgy alapjaival sem, hogy ekkora eget verõ baromságokkal tömi a gyerekek fejét, és a gyerekek ezt tanulják, az elég hatalmas probléma. A kérdés az, hogy ez tényleg ennyire elterjedt jelenség, mint amilyennek az itteni megnyilvánulásokból látszik?
A nulla nem lehet páros, a nulla önmagában nem egység, szerintem nem is tekinthetõ számnak, csupán kiegészítõ jelnek.
A kérdező hozzászólása: a 0 pont ugyanolyan jó egész szám, mint az 1, 2, 3 vagy -300, és pont ugyanúgy páros, mint bármely más kettõvel osztható egész szám. Viszont tényleg érdekelne elõzõ: ezt honnan vetted, amit írtál? Iskolában tanították így, a tanár mondta, vagy csak saját kútfõbõl? Hányadikos vagy, iskolában ezt hogy tanultátok?
Az elõzõ válaszadó leírta, hogy miért nem érzik az emberek a nullát párosnak. A párosságot leginkább a pozitív egészek tulajdonságaként tanítják, majd kiterjesztik a többi egész számra is, megemlítve, hogy a nulla is páros. Ez csak egy mondat, ami könnyen elsikkad a többi tanulnivaló között.
samstag, sonntag, montag, dienstag, mittwoch
Én nemet nyomtam, és én se értettem, hogy miért. Legalább odaírhatták volna, hogy valamilyen más nyelven...
Negyedike, ötödike, hatodika, hetedike, nyolcadika-ez már magyarul van.
A kérdező hozzászólása: a lényeg, hogy nem szó szerint értendõ :)
nap, nap, nap, nap, nap :) és kész :)

Miért van az, hogy sokan beszolnak másoknak és még nick nevük sincs és úgy nagy a szájuk? 2ik kérdés: Egy okos miért nem szereti ha egy másik ember okosabb :D? na ide jöhet a hülyeség is.

Legjobb válasz: Beszólnak, mert: 1. Szólásszabadság van. 2. Megtehetik. 3. Sok a rosszindulatú ember. 4. Azt gondolják, hogy te vagy a tudatlan/babonás/debil, holott õk is azok, ahogy az emberiség egésze az, csak mindenki a saját eszméit, éveit és igazát szajkózza, nem látva túl azon. Okosabb, vagy nem: Mindenki azt tartja tudásnak, amit hisz. A hit bizonyság, tény a hívõ szemében. A hit nem egyszerûen a vallásra korlátozódik, hanem minden bizonyságra, legyen az egy következtetés a tudományban, vagy maga a tudomány.

Beszólnak, mert: 1. Szólásszabadság van. 2. Megtehetik. 3. Sok a rosszindulatú ember. 4. Azt gondolják, hogy te vagy a tudatlan/babonás/debil, holott õk is azok, ahogy az emberiség egésze az, csak mindenki a saját eszméit, éveit és igazát szajkózza, nem látva túl azon. Okosabb, vagy nem: Mindenki azt tartja tudásnak, amit hisz. A hit bizonyság, tény a hívõ szemében. A hit nem egyszerûen a vallásra korlátozódik, hanem minden bizonyságra, legyen az egy következtetés a tudományban, vagy maga a tudomány.
1) A nicknév aztán tényleg nem változtat semmit sem... 2) Még egyszerûbb: hiúságból...
Na jó megyek én futni :)
Én már régóta nem reagálok senki hülyeségére, max.megírom a saját verziómat, aztán egy az egyben törlöm is a kérdést a megválaszoltak közül, mert valahogy ösztönösen ráérzek, mikor melyik válaszom fog botrányt kelteni másokban ( az, hogy még le is pontoznak, végképp nem érdekel ).Aki akar, privátban megkeres és ott elmondja, mi az óhaj, sóhaj, panasz.Ennyi.
Gyávák. Én nemcsak a nickem hanem a valós nevemet is vállalom annak ellenére, hogy folyamatos üldöztetésnek vagyok kitéve a reptoidok és földi ügynökeik részérõl.
kedves Árpád asszem befostam a röhögéstõl :DDD
Kedves Árpád! Nem vagyunk, mi anonímek gyávák, csak nagyjából ismerjük az oldalra írogatók szellemi színvonalát, ezért maradunk inkább inkognitóban. :D
A kérdező hozzászólása: vald be féltek nostrotol :D
én nem félek senkitõl. 1 perc alatt leütöm xD okos vok és az okos ember mindent megold :) most direkt tömör és rövid voltam mert a birka népet nem akarom felvilágosítani. meg nem akarom tudjátok mire gondolok :)
Nem vitatkozni akarok... de "okos vok" szerintem te kis tini senki vagy aki azt hiszi, hogy milyen menõ az ilyen rövidítésektõl. De ha ennyire kemény vagy jöhet a kép :)
Miért félnénk??? Én nem félek...
Én nem is akarom, hogy féljetek :) csak a kedves kérdezõ... de hogy miért ezt én sem tudom.
nem hiszem magam menõnek a rövidítésektõl :) képek nem küldök :)
A kérdező hozzászólása: én se akarom hogy féljenek , van 1 vágyam :D : "világbéke"
1. Most attól jobban érzed magad, ha kiírom, hogy jancsibácsi? 2. Te okos? Maradj már.
Vagy most direkt akarsz veszekedni velem?
Alapjáraton nem vagyok amúgy idióta... az viszont fel tud idegesíteni ha valaki nem "okos" hanem okoskodik. Tessék Last oneleft-el még sohasem vesztem össze. A nick engem is kicsit zavar, nem tudom beazonosítani ki kicsoda, csak tippelgetek :)
A kérdező hozzászólása: engem is zavar
A kérdező hozzászólása: amugy ha összeveszünk például én meg te (nostro) az azért van mert én hiszek valamiben te meg abban nem és probáljuk egymást meggyözni. gondolom én....
A kérdező hozzászólása: neked is utso válaszado lehetne nick kitéve
Vesztünk már össze? :D na jó ennyit a nickekrõl :) de ne izgulj én nem haragszom rád ;)
A kérdező hozzászólása: még nem..... :D csak ha összevesznénk akkor vlm ilyesmi lenne sztm.
Amíg azt mondod, hogy én vagyok a keményebb (izmosabb, erõsebb, gyorsabb) addig tõlem hihetsz mindenbe, nem fogunk összeveszni :)
A kérdező hozzászólása: én olyan izmos vagyok mint jay cutler. na ettöl legyél izmosabb
A keménység nem egyenlõ pusztán az izomtömeggel :) amúgy én bevallom... ilyen kemény vagyok: http://kepgep.hu/2010/11/29/main/SWRecorder_2010_11_16_17_16.. Ez én vagyok, nem csak hozzám hasonló valaki. Lehet nincs 50-es karom de röhögve lefutom az embereket, viszont aki meg lefut azt meg pofán tudom rúgni :P
mert anonim oldal . ezért szeretem ezt az oldal hogy beszólok de nem tudjátok ki vagyok :)
A kérdező hozzászólása: nick nélkül irok félnek nostrotol , de jobban tõlem.
Ne kezdd engem nem nyomsz le :D
elõzõ hozzászoló. nekem is a célom a világbéke, amit nehéz elérni ebbe a degenerált világban.
oprendszer?
Elindul a program? Nem kér aktiválókódot? Nem kell felmásolni a kérdések adatbázisát (nekem kellett)? Valami támpont kellene még, vagy egy kép a programról a rossz mûködés közben.
A kérdező hozzászólása: program felülírását is csináltam de így sem mûködik. De azért köszönöm a segítséget
Nálunk a családban egy gép van és 6 facebook fiók, gond nélkül használja mindenki a sajátját!
miért ne lehetne?
Próbáld meg, hogy kitörlöd a cookie-kat mikor helyet cseréltek. Egyébként lehet egy géprõl több felhasználó, töröld ki az elõzõ nevét a belépési adatokból és írd be a te belépési adataidat. Vagy ha regisztráció elõtt állsz, töröld a cookiekat és max. az lehet a hiba ha egy azon email címet adtok meg, mert azt nem lehet, akkor csinálsz egy ingyenes fiókot, pl. gmail. és regelsz.
Hát megkapta a választ.
A kérdező hozzászólása: Pont ezaz , hohy kérdezek töle de nem válaszol , akkor meg mi a csudának akar valami választ a kinjaira?
ige én is észre vettem.olyan mintha nem is érdekelné az hogy valaki segiteni is akar. a másik dolog amit észre vettem az hogy nagyon sokan inkább csak a helyesirást kritizálják mint hogy a kérdésre válaszolnának
A kérdező hozzászólása: Úgylátszik sok a kamu kérdés , nem véletlenül nem tudnak válaszolni a nekik feltett kérdésre.
Ez engem is zavarni szokott... nemtudom mi az oka, de idegesítõ

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!