Találatok a következő kifejezésre: Miért ítél mindenki, miért (11 db)

Miért ítél mindenki a külső alapján?

Kezd elegem lenni abból, hogy mindenki rosszakat feltételez rólam a küls?m miatt. pl. h szexmániás, pedig nem is öltözöm úgy..erre megkapom, hogy nem kell nekem ahhoz úgy öltözni.. és amikor megtudják, hogy "könyvmoly" vagyok, akkor teljes letargiába esnek:) Így mindig megtámadnak a "degyereanyukám" szer? pasik, akik pedig tetszenének, azok még csak közeledni sem mernek. Voltatok más hasonló helyzetben?

Legjobb válasz: Mert így védekezünk. Mikor még õsemberek voltunk, pillanatok alatt el kellett dönteni, hogy a szembejövõ idegen támad-e vagy sem. Most, hogy ruhát hordunk és stílusunk van, tévesen vonunk le következtetéseket. A húgom (19) death metal-os, úgy is öltözködik, én lánykás egyberuhákat hordok (22), úgyhogy alapból megnéznek, mikor együtt sétálunk.

Mert így védekezünk. Mikor még õsemberek voltunk, pillanatok alatt el kellett dönteni, hogy a szembejövõ idegen támad-e vagy sem. Most, hogy ruhát hordunk és stílusunk van, tévesen vonunk le következtetéseket. A húgom (19) death metal-os, úgy is öltözködik, én lánykás egyberuhákat hordok (22), úgyhogy alapból megnéznek, mikor együtt sétálunk.
Szerintem mindenki külsõ alapján ítél, hisz ha nem tud adott személlyel beszélni, akkor hogy állapítja meg, hogy milyen ember? Mert valamilyen benyomást mindenki tesz a másikra, ami pár másodperc alatt dõl el. Szerintem valami oka csak van, hogy ezt többen is mondják neked, mert nekem ilyeneket még soha nem mondott senki. Ha nem az öltözködésed, akkor a mozdulataid, gesztusaid, viselkedésed, szóhasználatod ösztönözheti õket arra, hogy ilyet gondoljanak rólad. De lehet, hogy amit te nem tartasz kihívó ruhának, azt más már annak tart.
azért mert ha szembejön valaki veled az utcán, nem azt látod elõször, hogy kedves-e vagy sem, hanem azt hogy hogy néz ki stb..
Egyszerû - közeledj te.
Engem is a külsõm alapján ítélnek, tetkók, piercingek, de aztán rájönnek, hogy olyan ártatlan és szelíd vagyok. :) Plusz én is könyvmoly lennék. :) )) 20/N
Mégis mi alapján ítéljen? Azt látja elõször, akárki akármit mond valami úgyis megjelenik a fejében, ha meglát valakit. Ha tényleg nem vagy olyan, akkor majd megismernek és rájönnek. És közeledj te, azokhoz, akik téged érdekelnek. Vagy várakozz a szûziesség rózsabokrában a hercegre, aki majd magától közeledik, pedig tisztában vagy vele, hogy akik téged érdekelnek, azok nem fognak.
hány éves vagy és hogy öltözködsz?
a külsõ alapján igenis lehet ítélni. nem véletlenül néz ki/öltözik úgy senki, ahogy. miért, te hogy öltözöl, hogy nézel ki, h. ezeket gondolják rólad? lehet, h. okot adsz rá...
Hát a külsõ is sok mindent elárulhat, a kort, anyagi (társadalmi) helyzetet, stílust (elegáns, laza, rocker, üzletember, stb), foglalkozást (fizikai, szellemi), egészségi állapotot, személyiséget (mosolygós, szomorú, önbizalomhiányos) +egyéb metakommunikációs jelek
Sok idõ kell ahhoz h jobban megismerjünk vkit, de ha vki jó emberismerõ, tudja mik azok a jelek, pl 1. pillantásra láthatod ki a karizmatikus ember(egybõl elvarázsol), ki a jó nõ, jó pasi. A foglalkozása is sokat elárul vkinek a személyiségérõl, életmódjáról.

Miért ítéli el mindenki azt a kombinációt, hogy fiatal lány és idősebb pasi?

Most mondok pár példát... Kíváncsi vagyok, hogy mi elfogadható már a társadalomnak is... persze szívesen elolvasom a ti tapasztalataitokat és véleményeteket is.. Nos, 13 éves lány és egy 20 éves férfi 16 éves lány és egy 22 éves férfi 18 éves lány és egy 29 éves férfi 20 éves lány és egy 32 éves férfi

Legjobb válasz: Én csak az elsõt ítélem el. A 13 éves még gyerek...

Én csak az elsõt ítélem el. A 13 éves még gyerek...
Én nem ítélem el sõt mivel én is az idõsebbeket szeretem abszolút megértem, hogy egy 16 éves miért nem a saját korosztályában keresi a párját. Mondjuk a 13 éves lány egy 20 éves férfi az kicsit durva, mert egy 13 éves még csak épphogy átlépte a kislánykort másrészt meg 13 évesen nem hiszem, hogy kapcsolatban kéne lennie akárkivel is.
Na igen a 13 már nagyon fiatal ehhez, esetleg 14, de inkább 15 éves kor körül lenne ideális elkezdeni járni valakivel, csókolózni. És ha mûködik, és mindketten elérkezettnek látják a dolgot, csak azután lefeküdni egymással!
Azért ítéli el mindenki, kedves kérdezõ, mert ez nem normális. A lánynak minden bizonnyal apa koplexusa van, a férfinek pedig pedofil hajlamai vannak. Egyébként is egy 13 éves KISLÁNY miért akarna bárkivel is járni? Barbie-val kéne játszania, meg Belvile LEGO-val, közben pedig Disney mesét néznie. Legalábbis én ezeket csináltam 13 évesen. Nem, nem azért mert szellemileg sérült vagyok, hanem mert ez a NORMÁLIS!
Aki 20 évesen kikezd egy 13 évessel az megérdemli, hogy a sitten valakinek a [email protected] legyen. 22 éves vagyok 16 évessel elvbõl nem kezdenék ki, mert még kamasz. A másik pedig, hogy nem hiszem, hogy 11-12 éves korkülönbségekkel bármilyen közös téma lehet egy férfi és egy nõ között szexen kívül, mert túl nagy ahhoz a generációs szakadék.Ha majd annyi idõs leszek, szerintem biztos, hogy nem fogok kikezdeni 18-20 évesekkel, mert a szememben kislányok lesznek. A másik pedig, hogy az ilyen vénségek csak behülyítik ezeket a lányokat, megdugják és otthagyják, utána pedig az összes itt sír, hogy minden férfi szemét, miközben a hiba bennük van, mert bedõltek egy kanos vén [email protected] és hagyták, hogy kihasználják õket.
"A másik pedig, hogy az ilyen vénségek csak behülyítik ezeket a lányokat, megdugják és otthagyják, utána pedig az összes itt sír, hogy minden férfi szemét, miközben a hiba bennük van, mert bedõltek egy kanos vén [email protected] és hagyták, hogy kihasználják õket." 28-30 éves férfi neked vénség? Te is leszel annyi nemsokára! ne ítélkezz más emberek felett nulla információval, mert könnyen mondhatsz olyat, ami nem igaz! Simán mûködhetnek ezek a kapcsolatok. (A 13-20 persze kemény.)
A kérdező hozzászólása: egyik esetbe sem gondoltam többre, mint egy év... max. kettõ... az már másik kérdés, hogy melyiknél mûködne ez ennyi évig?
a 13-20 szerintem gáz, a 16-22 ha a lány komoly akkor nem. a tõbbi szerintem nem probléma.
1. csak ebben a korban gáz, 10 év múlva már nem 2. 3. 4. ha a férfi valamit a lányban, nem húzós, csak esélyes, hogy nem maradnak együtt sokáig - mert pl. a csaj nem élte ki magát, vagy a pasas dobja, hisz "kicsi" még. Esetleg a férfi gyereket szeretne, a csajszi nem (fiatalságából adódóan).
Én nem ítélem el, mert ilyen kapcsolatban vagyok.Nyugodtan pontozzatok le. 17 éves lány vagyok a barátom 25 éves több mint 1 éve vagyunk együtt és szeretjük egymást, eszembe sem jutna, hogy csak kihasznál, mivel foglalkozik velem és képes órákat is lelkizni velem ha szükségem van rá.Mindig mellettem állt a legrosszabb pillanataimban pl: amikor kórházba kerültem...másnap megtudtam, hogy meghalt a dédipapám.Végig ott volt mellettem. :) Szerintem ha van bizalom szerelem és nagyon nagyon sok elfogadás és megértés akkor mûködhet.Ja és szerintem is sok a 13 éves lány egy 20 éves sráccal.A többit nem szólnám meg. :)
Nemfogodmegtudni, én a második válaszoló vagyok, ott a pont nálad! Ezek a kapcsolatok nem hogy nem fognak mûködni, de belekezdeni is enyhe szellemi/érzelmi sérültségre utal. Az összes durva, de a 13 éves verzió gyomorforgató és felháborító.
"Ezek a kapcsolatok nem hogy nem fognak mûködni, de belekezdeni is enyhe szellemi/érzelmi sérültségre utal." 17/l-24/F kombináció volt az egyik kapcsolatom. Remekül mûködött, mivel addig abszolút nem volt szerencsém a lányok terén. Átélhettem mindent, amit elõtte kellett volna és akkor nekem pont erre volt szükségem. Ezen kívül több párt ismerek, ahol nem ennyi, hanem 15 évnyi a korkülönbség és remekül megvannak.Csak a hülye sablonjaitoknak éltek állandóan.
Én egyáltalán nem ítélem el ezeket az embereket, énis ilyen vagyok...lehet kritizálni, de 16 éves vagyok, és kapcsolatom van egy 39éves férfivel, és tudjátok mit??boldog vagyok..nagyon is...igaz mégcsak 2hónapja tart a dolog, és nem is várok túl sokat ettõl az egésztõl..nem feküdtünk még le egymással, de nem is ez a lényeg jól megértjük egymást..egy társat találtam ebben a férfiben...apropó valaki írta, hogy nem találhattnak közös témát a fiatal lányok az idõsebb pasikkal elárulom, hogy ez baromság.
# 13/13 Utolsó válaszoló! Ugye tisztában vagy azzal, hogy az az ember simán az apád lehetne?

Miért ítél meg mindenki 1. Látásra, a külsőm alapján?

Szőke hajú vagyok, kék szemű és szeretek csinosan öltözködni. Viszont azt nem értem h miért gondolja rólam mindenki azt h egybeképzelt kiscsaj vagyok . Szerintetek mit csinálhatnák h ne utáljanak ennyire a velem egy idős és idősebb lányok ??

Legjobb válasz: Ezt hívják úgy, hogy elõítélet. Aki érdekel, azzal beszélgess és úgyis megismeri a valódi énedet, az idegenekkel meg ne foglalkozz. /F

Ezt hívják úgy, hogy elõítélet. Aki érdekel, azzal beszélgess és úgyis megismeri a valódi énedet, az idegenekkel meg ne foglalkozz. /F
Légy nyitott, kedves, kommunikatív, kezdeményezõ, és akinek szimpatikus leszel, azzal úgyis összebarátkoztok.Akivel meg nem, azzal nem is érdemes foglalkoznod.
pont ezt akartam én is kérdezni , én is szõke hajú vagyok és csinosan öltözök ..akik nem ismernek azt mondják , hogy szõke , buta , beképzelt , plázacicának hittek , de kellemesen csalódtak .
Mert azt látják elõször. De mondjuk én is szõke hosszú hajú kék szemû vagyok, mégsem tart senki beképzeltnek, sõt... inkább szimpi vagyok másoknak, a pasiknak is, de lányok sem utáltak sose. Az öltözködésen sok múlik mivel azzal közvetítesz valamit. Ha te úgy öltözöl mint egy ócska ribi akkor ne csodálkozz például ha annak néznek... de ez csak egy példa, na érted. Ne mutass mást kívül mint amilyen belül vagy.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszokat. Nem öltözök ribancosan csak nekem ez egy hobbi mert divat tervezéssel is foglalkozom. És a fiúk engem is szeretnek ezért lehet h irigyek rám??... Nem tudom
"És a fiúk engem is szeretnek ezért lehet h irigyek rám??" Nem ismerünk, így erre nem tudunk válaszolni. De elképzelhetõ.
Én csak azt nem értem, hogy miért kell kihangsúlyozni, hogy csinosan öltöztök. Csak mert látom az egyik válaszoló is megemlítette. Pont ezért vagytok beképzeltek, azt hiszitek csinosak vagytok, közbe lehet nem is. Sõt... Manapság a lányok jórésze inkább idétlenül öltözködik, nem pedig csinosan, lásd cicanadrágban utcára mennek...rémes.
A kérdező hozzászólása: most kíváncsi lettem h vajon te h nézel ki !!!

Miért ítélik el azt a családot akik sok gyermeket vállalnak, és nem szegények? Én most vállalom az 5. gyermekmet, mindenünk, (mindenük) megvan! A család mégis ki van akadva, hogy ez már sok. Miért, amikor imádjuk őket?

Legjobb válasz: szia.legyél büszke magadra.:)mint én anyosomra,amiért a páromat 8 testvére mellett olyan emberré nevelte mint amilyen.akik lenéznek titeket ezért azok buták.pedig amikor ekerültem a családba rájöttem hogy milyen szuper ennyi testvér között felnöni.,:)

szia.legyél büszke magadra.:) mint én anyosomra, amiért a páromat 8 testvére mellett olyan emberré nevelte mint amilyen.akik lenéznek titeket ezért azok buták.pedig amikor ekerültem a családba rájöttem hogy milyen szuper ennyi testvér között felnöni.:)
Szerintem sokan csak rosszmájúak, meg sajna az országnak tényleg van egy olyan rétege, akik azért vállalnak gyereket, hogy abból pénzt csináljanak, majd utána leszarják a kölköket.Az emberek meg hajlamosak általánosítani. Viszont a te helyzeted kicsit más, hiszen nálatok a család ítéli el.Õk meg akkora begyöpösödött hülyék, hogy nem látnak messzebb az orruknál.Vagy csak irigyek, mert 4 gyerekkel is megéltek, és megtehetitek, hogy vállaltok még egyet.Valljuk be, ez ma Magyarországon sajnos nem általános.Én a helyedben nem foglalkoznék velük, hanem büszke lennék, hogy újabb élet van a szívem alatt. Én is kicsit irigykedem, mert ha tehetném szülnék vagy 4et, de egyelõre nem állunk úgy, hogy eltartani is tudjuk õket.
Ne törõdj azzal, aki leszól ezért! Legyél rá büszke! És ne haragudj rám azért, mert irigyellek! :) ) Olyan szívesen vállalnék én is 5 gyereket, vagy akár többet is! Az csak jó, hogy van, aki megteheti anélkül, hogy a gyerekeknek nélkülözni kellene! Kit érdekel, mit mondanak mások! Ti nevelitek, Ti törõdtök vele, Ti lesztek a családja, Ti fogjátok szeretni, ehhez nem kell senki beleegyezése! Még egy dologban biztos vagyok: jó helyre érkezik az 5. baba is!
Ne foglalkozz velük, örülj a családodnak és sok boldogságot!
A páromnak 4 testvére van. Soha nem voltak gazdagok, mármint mindenük megvolt (ruha, étel, fedél a fejük felett, ja és nagy szeretet)de nem dúskálatk semmiben. A lényeg az, hogy én nagyon szeretm õket és ha jönne mégegy (ami technikailag már nemigen lehetséges) annak is örülne az egész család, csak elõször nem. Úgyértem, amikor a kisebbik testvérem született (úgymond véletlen baba volt), akkor a család kiakadt, nagyon haragudtak, aztán ahogíy megszületett persze õ lett a család kedvence, mindenki imádja... Szóval, majd kialakul. Ez a ti életetek, szerintem félnek, hogy a mai világban nem a jövõ a legbiztosabb...:-)

Miért engem ítél el mindenki? Miért én vagyok a hibás?

Férjemmel 12 éve ismerjük egymást, 10 éve vagyunk házasok. Van egy 9 és egy 4 éves gyerekünk. Én is dolgozok. Kiderült, hogy a férjem megcsalt egy 18 éves "nővel". Mivel még nagyon szeretem, próbáltam leülni és megbeszélni: mi hiányzott, mit rontottam el, min változtassunk. Egy ideig minden jó volt. Bár elvileg és gyakorlatilag is ellenzem, mégis megcsináltattam a melleimet is, mert ezt is felhozta "ellenem". Meg sok apró változás: kevésbé kellett besegíteni a háztartásba és a gyerekekkel, ha felrúgta a hétvégi családi programot egy haver miatt nem rendeztem jelenetet. Most kiderült, megint félrement, ráadásul megint egy kislánnyal. Úgy döntöttem, elég volt. Elköltöztem a gyerekekkel és beadtam a válópert. A barátok, rokonok szerint MIATTAM ért véget a házasságunk. Szerintük nagyon önző vagyok. Ti mit gondoltok? Nem megerősítést várok, hanem őszinteséget! Köszönöm

Legjobb válasz: Mire alapozzák azt a véleményüket, hogy önzõ vagy? Amit leírtál, abban sehol nem találok semmiféle önzõségre utaló dolgot. Talán az, hogy te adtad be a válópert? Sem neked, sem a gyerekeknek nem jó egy rossz házasságban élni. A férjed pedig már másodjára is bebizonyította, hogy nem való neki feleség.

Mire alapozzák azt a véleményüket, hogy önzõ vagy? Amit leírtál, abban sehol nem találok semmiféle önzõségre utaló dolgot. Talán az, hogy te adtad be a válópert? Sem neked, sem a gyerekeknek nem jó egy rossz házasságban élni. A férjed pedig már másodjára is bebizonyította, hogy nem való neki feleség.
Szerintem keress másik barátokat (rokonokat sajnos nem lehet). Akik erre így reagálnak azok nem barátok. Ha nem képesek felfogni, hogy a férjednek fontosabb a nemi szerve mint a családja az az õ bajuk ne foglalkozz velük.
Hát ahogy leírtad, az alapján egy bunkó, más bocsánat, de az én szememben egy ilyen ember nem lehet más.a hétvégé inkább a barátot választja mint a családot, kevesebb házimunka??könyörgöm nézzenek már magukba az ilyen pasik, te is dolgozol, hazamész fõzöl és a gyerekekkel is foglalkozol, és õ mit csinál???néhány pasiból hiányzik a megértés, a tisztelet!
Ha ilyenek a "barátok" akkor tõlük is válj el. Nincs szükség ilyen "barátokra". Rosszul tetted, hogy "õ" miatta csináltattad meg a melledet. Miért nem szeretett úgy, ahogy megismert?! Rosszul tetted, hogy sokszor csöndben maradtál, amikor ki kellett volna nyitnod a szád... Valószínû, ez téged sosem szeretett. Nézz elõre és olyat keress, aki megérdemel, viszont tanulj ebbõl a kapcsolatból.
A leírtakból ítélve, ebben a kapcsoltaban 1 ember volt önzõ: a férjed! Kit érdekel mit mondanak a hozzáartozók, barátok. Nem õk éltek vele. Semmit sem tudnak ami a 4 fal közt történt. De ha õk ebben a hitben élnek, hát éljenek! Csak magaddal és a gyerekekkel foglalkozz és adj hálát az égnek hogy megszabadultál attól az alaktól!
Természetes, ez mindig így van, az a hibás, aki lelép. Indok persze nincsen hozzá, mert nem is tudnának mit felhozni. De szegény szerencsétlen egyedül maradt. Hidd el, azért nem vagy hibás, mert megelégelted a megaláztatást. Az, hogy miért csalt meg, abban biztos valahol közrejátszottál, valami nem volt jó. De összességében azt mondom, nem tettél semmit, ami miatt ezt érdemelted volna.
Azért, mert a magyar társadalom elõbb ítélkezik egy nõ, mint egy férfi felett. Sajnos ez van.
Mi ezt hogyan állapítsuk meg? Most ismerjük a te szemszögedet, de mi van a másikkal? Nyilván kívülrõl máshogy fest a dolog, és téged máshogy látnak a többiek. Lehet, hogy igazad van, lehet hogy nem. Sajnos pontos választ nem fogsz tudni kapni a kérdésedre :(.
A te szemszöged szerint nem vagy hibás.Sõt!Tökéletesen tetted azt amit tettél, megértelek. De vajon mi van a másik oldalról?A saját családod is ellened fordult?Mert akkor nyilván van valami, ha még õk is elítélnek, amit te v.nem mondasz el v.nem ismersz be. A férjed valamiért félrelépett kétszer. Nem az õ pártját fogom, de valami csak nem volt jó köztetek ha megcsalt.
Nem hinném , hogy a Te rovásodra lehetne írni, hogy nem bír ellenállni a nõknek, hiszen még a melleidet is megcsináltattad miatta.Úgy hiszem elég jól keres, beteremt mindent, elbûvöli a környezetét azt hiszi ezzel le van tudva a család meg a feleség.Téged viszont irigyelnek a kívülállók, úgy gondolják mindent megkapsz mégsem tudsz elnézni neki ilyen"apró kis hibákat".De inkább légy úr a pokolban mint szolga a mennyországban.Mindenképpen írj, hogy tudjam kívülállóként jól látom e a dolgot.
Jahogy ez a "nem megerõsítést várok", hogy mindenki aki azt írja, hogy Te vagy az áldozat és a férjed a hibás, az fel van pontozva, aki esetleg felhozza, hogy ezt több szemszögbõl és alaposabban kéne megnézni, és azokra hallgatni akik ezt évekig végignézték, az meg le van pontozva. :) Amúgy a kérdezõ nem írta, hogy ezek az õ vagy férje barátai/rokonai.
A kérdező hozzászólása: Igen, jó körülmények között élünk de én is jól keresek. Én nem pontozgattam.
20:40.vagyok.Ha te is jól keresel és megtudod teremteni magadnak és a gyerekeidnek a megszokott egzisztenciát, nem szorulsz mások segítségére , ne foglalkozz senki véleményével, bátran vágj bele az új életed megalapozásába.Nem is tudod milyen szerencsés vagy kevesen tudják ezt manapság meglépni.Õszintén kívánok neked sikeres újrakezdést.
Onzo a fenet. Ezt a kepet, biztos vagyok benne, a ferjed alakitotta igy. Ne hagyd magad megalazni.
Szia, azt megítélni nem tudom, hogy a kapcsolatotok miért ment tönkre, a férjed miért csalt meg, viszont maximálisan megértem a döntésedet!A másik meg, hogy totál nem érdekelne, hogy ki mit mond, ez a te életed, a te döntésed, nyilván a férjed családja húzza a száját, de ez sem érdekelne a helyedben.Mindenki egye meg azt, amit fõzõtt, a férjed is.Amikor másnak az ágyába ment, akkor ezzel a lehetõséggel is számolnia kellett, fontosabb volt neki a mellé menetel, mint a gyermekei és a családja.
Ragozhatjuk a dolgokat ezzel a ki a hibás stb. De két tény van:egy két gyerekes apuka kétszer megcsalta a feleségét, valamint az, hogy a kedves kérdezõ megpróbálta helyretenni a kapcsolatot. Ha a párodnak baja van azt veled kell, hogy megbeszélje nem pedig egybõl félrelépni.Neked van igazad!
Nehogy már a kérdezõ legyen a hibás, mert a párja a fiatal csirkéket szereti!Mi a hibája ennek a kis nõnek megöregedett 12évet?Gondolom a párja se lett fiatalabb szebb.Valóban az elsõ alkalom után páros lábbal kellett volna kirúgnod!A barátokkal ne foglalkozz, tudod madarat tolláról..a rokonai meg haza beszélnek.Fel a fejjel és élj tovább vidáman lesz még párod sokkal különb!
Szerintem meg megerõsítést vársz. Tényleg azt gondolod, hogy leírod 5 sorban egy 12 éves kapcsolat pár húzását egy oldalról és bárki tud érdemben hozzászólni? Nem fog tudni. Azt gondolom, hogy a barátok, rokonok jobban meg tudják ítélni ezt.
Mondd meg nekik, persze, hogy miattam ért véget! Nem voltam elég hülye hozzá!
Sosem szeretett téged, és csak abban vagy hibás, hogy az elsõ félrelépés után még egyáltalán szóba álltál vele. A mûtétet meg igazán kár, hogy bevállaltad. Remélem, a "barátokat" okosabban fogod szelektálni.
Nem lehet, hogy fiatalon házasodtatok és nem "élte ki" magát, és most próbálja bepótolni? Hány évesek vagytok?
Nem te vagy a hibás. Én biztos nem ítéllek el. Én azt gondolom, ha egy férfi vagy egy nõ félre lép, annak oka van. Te is leírtad, hogy hiányoztak dolgok a férjednek, ami miatt megcsalt, de te változtattál rajta. A baj ott kezdõdik, hogy szerintem egy fõleg ilyen hosszú ideje tartó házasságban, nem az lenne az elsõ, hogy valami nem tetszik, akkor félrelépek. A férjednek elõbb kellett volna megmondani mi a gond, aztán lépni, ha nincs változás. De õ elõbb lépett félre és ráadásul utána is, mikor te mindent megtettél. És ez egy gusztustalan dolog volt a részérõl! Ha valakit ebben a helyzetben el lehet ítélni, akkor az csak is õ. És most õszintén! Õ tökéletes volt? Nem hiszem. Mégsem léptél félre. Nem érdemel meg téged. Kívánok neked egy olyan társat, aki mellett megtalálod a boldogságodat.:)
A férjed egy kretén, már bocs.Amúgy nem hiszem, hogy benned van a hiba.Hidd el, a kislányokat is dobni fogja egy másik kislányért.Az ilyeneknek szerintem nincs is lelke, egyik nõ sem jelent nekik semmit.
A kérdező hozzászólása: Amikor elõször lépett félre, megbeszéltünk és változtattam. Ha így, megváltozva sem voltam neki jó, miért nem szólt? Nekem is voltak vele problémáim, mégsem k.féltem 18 éves kisfiúval.... Az én családom mellettem áll. Ami még kimaradt: a második lány nem csak egyéjszakás kaland volt, többször is együtt voltak.
Nem te vagy a hibás, nyugi... Ezzel a majommal meg ne foglalkozz.. Idióta telhetetlen állat...

Miért ítél el mindenki, miért fordulnak el tőlem? Párommal szeretjük, tiszteljük egymást, most várjuk 3. gyermekünket, csak egy kicsit különleges a halyzetünk...

A mi sztorink extémitása abban rejlik, hogy megismerkedésünk 2. évfordulóján már terhes voltam 3. gyermekemmel. Biztosak vagyunk benne, hogy gyönyör? családban tudjuk majd felnevelni Õket, mégis mindenki elítél!

Legjobb válasz: Szerintem ne foglalkozz mások véleményével csak a párod és a saját véleményed legyen fontos. Ti biztos el tudjátok dönteni, hogy fel tudtok nevelni 3 gyönyörû gyermeket vagy sem. Szerintem nagyon szép hogy 3 gyermeket bevállaltatok. Gratulálok hozzá!!!!!! Tehát egy a lényeg: NE FOGLALKOZZ AZZAL HOGY MÁS MIT MONDD:-))))) Sok boldogságot nektek:-))))

Szerintem ne foglalkozz mások véleményével csak a párod és a saját véleményed legyen fontos. Ti biztos el tudjátok dönteni, hogy fel tudtok nevelni 3 gyönyörû gyermeket vagy sem. Szerintem nagyon szép hogy 3 gyermeket bevállaltatok. Gratulálok hozzá!!!!!! Tehát egy a lényeg: NE FOGLALKOZZ AZZAL HOGY MÁS MIT MONDD:-))))) Sok boldogságot nektek:-))))
valoszinuleg kivulallokent ugy gondoljak hogy korai volt meg, gondolj bele, tenyleg szokatlan, lehet hogy neked is vannak, voltak eloiteleteid masokkal szemben. Viszont ti elitek a kapcsolatotokat meg, ti tudjatok, mennyire eros a dolog, elbirja-e a 3 gyereket. Van aki 15 ev utan se mer bevallalni egyet sem es ha jol belegondolunk igazabol nem is a gyerekek szama hanem eleve a teny szamit, hogy mennyi ido utan jon a gyerek. Van akinek evek kellenek hogy ugy gondolja, eleg eros a kapcsolat, van akinek tenyleg eleg par honap. En szivbol kivanok nektek minden jot es sok boldogsagot, remelem ti lesztek azok akik megmutatjak hogy nem az egyutt eltotott evek szama szamit hanem a minosege! :)
Miért foglalkozol másokkal? Ha normálisak, nem ítélnek el titeket - hiszen rendesen nevelitek a gyerekeiteket. Hülyékkel meg miért foglalkozol?
Sok irigy! Mindenkinek inkább saját dolgaival kéne foglalkozni! Bárcsak mindenki ennyire lenne extrém! Legyetek boldogok!
Ne fogalalkozz senki massal! nem massal lehetsz boldog csak a paroddal!Tegyel magasrol arra mit mond mas!Csak ugy is 1 masra szamithattok.Ha pedig szeretitek egymast, akkor a vilag sem allhat kozetek! Hl' istennek nalunk minden ok, imadom a szuleimet, de ha valasztanom kellene az egesz csaladot hagynam a ferjem miatt! Es le a kalappal elotted, h nagycsaladosok vagyokk! NE FOGLALKOZZ MASSAL, AA KULVILAG UGY IS CSAK A FELSZINT LATJA!AMUGY MEG SEMMI KOZUK HOZZA! Gratula a babahoz!(babakhoz!)
A kérdező hozzászólása: Hát köszönöm ezt a sok kedves szót... bár egy kicsit így még jobban bánt, hogy Ti így ismeretlenül is megpróbáltok megérteni, biztatni, sõt gratulálni, csak a saját családom nem. de tényleg köszönöm, nagyon jólesett olvasni minden szót!!!
Szia! Szeretném leszögezni, hogy nem ítéllek el! De az az általános álláspont, és szerintem nem is hülyeség, hogy a gyerekvállalást nem szabad elkapkodni, idõ kell ahhoz hogy két ember megismerje egymást. Mert lehet, hogy mégsem fog mûködni a dolog, az elsõ idõszak gyakran megtévesztõ. Hát ezért néznek furcsán rátok az emberek. Tudod, mi is azt hittük, hogy majd nagyon jó család leszünk, és minden rendben lesz, két hónap után teherbe estem. A szüléskor már nem volt apuka, mert mégsem mûködött. De úgy látom, ti tényleg olyan szerencsések vagytok, hogy már az elején biztosan tudtátok, hogy ti vagytok egymásnak az a bizonyos Nagy Õ, és boldogok lesztek együtt. Ez nagyon ritka dolog (mármint az, hogy tényleg így is lesz), de mivel nálatok minden jel szerint nincs semmi probléma, mégiscsak jó, hogy hallgattatok a megérzéseitekre, mivel gondolom mindkettõtönek az volt az álma, hogy család, boldogság, gyerekek. Gratulálok hozzá, sokan irígyelhetnek titeket, szerintem azért is fordultak el tõletek. Én már biztos nem mernék pár hónapnyi ismerettség után babát vállalni, akármennyire is biztos vagyok a dolgomban, tuti legalább két évet várnék, sajnos mögöttem van egy rossz tapasztalat, de nektek kívánom, hogy nagyon boldogan éljetek együtt!
szia! :) hát azért mert idióták! nálunk még extrémebb a helyzet! a párom a volt bnõt értem dobta, azonban a volt bnõ nem szólt , hogy terhes...gondolhatod...megszületett párom elsõ babája tavaly, együtt maradtunk. most én is babát várok, nem házasodtunk össze, a másik lányával is foglalkozunk, nem hanyagoljuk el. mi sem házasodtunk össze még, és még csak másfél éve vagyunk együtt. nem mondom, akadnak problémáink, de vhogy mégis túléljük a dolgokat. az meg hogy ki mit mond? le van ejtve. :) lényeg hogy szeressétek egymást! :) szió :)
Édes vagy. De annyira nem számít a külvilág. Majd idõvel rájönnek õk is. Belegondolhatnának, hogy az a nõ, aki be mer vállalni két pici ikerlány mellé egy harmadik babát, tutira jó kapcsolatban él a párjával, akire számíthat. Én 7 éve vagyok együtt a férjemmel, és két kisfiunk van (nem ikrek, 1, 5 év van köztük). Amikor úgy tûnt, hogy jön a harmadik, teljesen véletlen, totál kiakadtam a párom viselkedésén- de ez mindegy is. A baba megérezte, hogy nem kell az apjának, és engem is itthagyott. És itt jön, a "Ki mint él, úgy ítél" mondás, ami szerintem a ti esetetekben az ismerõsökre totál igaz. Valószínûleg õk is úgy reagálták volna le, mint az én férjem. Nehéz elhinni, hogy létezik ilyen álompár, és bevallom én is irígykedem az ilyenekre. De hosszú még az élet.... És valóban nem rosszindulatból számolgattam, inkább csak döbbenten, hogy mennyire passzoltok, és ezt más, aki ismer titeket miért nem hajlandó tudomásul venni. Hosszú, boldog jövõt kívánok Nektek! :o)

Miért ítéli el mindenki ennyire a prostituáltakat?

Igen, tudom, hogy erkölcsileg és társadalmilag nem elfogadott ez a munkakör, tevékenység, de... Nem értem, hogy miért kell pocskondiázni állandóan ?ket. F?leg, hogy sokan játsszák itt az erkölcscs?szt, aztán pedig ott egy rakás kérdés arról, hogy menjen -e prostihoz az illet?, vagy sem... Ha nem lenne igény a prostituáltakra, akkor nem is lennének. Miért nem mindegy úgymond az másoknak, hogy egy n? ilyen életformát választ? Szerintem senkinek nem ártanak azzal, hogy pénzért árulják a testüket. Talán csak maguknak. Tudom, hogy hülye hasonlat, de azért néhány uzsorás, vagy akár bankár, stb. messzemen?leg nagyobb hatással van az emberek életére, mint egy örömlány... 21L

Legjobb válasz: Akkor bordély házat vezetsz?

Akkor bordély házat vezetsz?
Én nem ítélem el, de te mennyibe kerülsz 1 órára?
Te vagy a prostituáltak mozgalom vezetõje?
Másképpen fogalmazva ugyanezt: a prostinak nem azért fizetsz, hogy lefeküdjön veled, hanem hogy utána hazamenjen. :) )
Nem midegyiket ítélem el Pl ha azért áll az utcasarkon mert büdös a munka és ezzel könnyebb keresni akkor elítélem, de ha nincs más választása mert nincs szülõi háttér vagy nem kap annyi fizut hogy eltartsa magát, fizesse a lakbért, iskolát ilyesmi, akkor meg tudom érteni.
15. vagyok: Én pedig örülök, hogy nem borultál ki tõle és vetted a lapot:D Provokáció volt fõleg, nem azonosulok vele 100%-osan, de nyugtalanítóan logikus gondolat:D
A kérdező hozzászólása: 19: Igen, teljesen logikus. Egy kapcsolatban már csak az ismerkedésnél ráölsz úgymond egy rakás pénzt egy lányra és még akkor sem biztos, hogy összejön veled egy kapcsolatra, vagy akár szexre. Lehet, hogy egy csomó idõt és pénzt is elvesztegetsz, már ha ugye a szex a cél és most úgy veszem, hogy az. Prostituálthoz elmész, szexelsz vele, fizetsz egy fix összeget és kalap, kabát.
Igen, így is nézhetjük. HA a kapcsolatot egy üzleti befektetésnek nézzük, akkor az a nagy kockázati tényezõbe esik. Elszórod a lóvét, aztán jön a legyünk csak barátok maszlag. Paradox módon ilyen szempontból a prostival õszintébb lehetsz, mert azt kapod, amit látsz, annyiba kerül, amennyiben megegyeztetek, nem fogja érdekelni, hogy k.rvának nézed, és nem kell törõdni a kis lelkével, amire amúgy is nagy ívben szarok.
Én törõdök a k.rvák kis lelkével, ha éppen arra járok.
Egy prosti semmivel sem alávalóbb egy "rendes" nõnél. Egy dolgot kell megérteni: A férfinál a szex a CÉL a nõnél pedig a szex az ESZKÖZ. Egy férfi csak dug egyet mert ahhoz volt kedve, az a CÉL-ja. Egy nõ pedig dug, hogy elvegyék feleségül, hogy gyereke legyen, BMW-s srácot szopik, mert azt hiszi ha a srác elviszi egy körre a kocsival, akkor menõ lesz a barátnõi elõtt. És szexel a tandíjért, elmegy prostituáltnak, hogy tudja fizetni a devizahitelét, vagy legyen ennivaló a gyerekének. Ismerek olyan prostituáltat (az ügyfele vagyok), akit elhagyott a férje, többek között azért mert a csaj frigid volt, nem volt kedve annyiszor a szexhez, mint a férjének, aztán a férj lelépett, a nõ ott maradt egyedül két gyerekkel munka nélkül. Lakásos prostinak állt és érdekes módon most már szexel. Mert az a CÉL nála, hogy a gyerekei ne éhezzenek és ehhez a szex a neki megfelelõ ESZKÖZ.
Hm, örülök, hogy ilyen népszerû lett az általam felvetett megközelítés:) De annyit pontosítanom kell, hogy aki igazán felfaló árazást akar látni ilyen téren, az hívjon meg egy átlagos buliban egy lányt 2 felesre;D A közvélemény mondjuk azt is elítéli, aki ilyet tesz, de nem annyira, mint a hivatásosakat. Ez miért lehet?:)
A kérdező hozzászólása: 24: Nyugi, ugyanúgy elítélik azt is, mint a hivatásost. Nekem volt a múlt héten egy egy éjszakás esetem és aki látta, hogy leléptem a pasival, mind elég megvetõ tekintettel nézett, pedig nem szokásom az ilyesmi. Egyszer csinál egy lány ilyet (mindegy, hogy olyan volt, akit már egy jó ideje ismerek és már régen szexeltem), kész... Ittas is voltam, még az is rátett. No de lehet, hogy más környezetben nem így állnak hozzá, de az enyémben igen.
Tudom, hogy lenézett dolog, csak azt nem teljesen, hogy miért. Szerintem amúgy savanyú a szõlõ;) Legalábbis ha ilyet látok, én is néha zsigerbõl megvetem, de szembenézek vele: a valódi bajom, hogy nem velem...Innentõl meg röhögök egy jót magamon és ennyi.:-)
Érdekes sztori 23-as. A férj jól tette, hogy otthagyta a frigid p.csát, akibõl ironikus módon k.rva lett. Csak is magának köszönheti. Ráadásul még felelõtlen is volt, ha ennyire kiszolgáltatta magát a férjének, hogy teljesen tõle függött anyagilag. Az ilyen meg is érdemli.
A kérdező hozzászólása: Utolsó, tetszett a hozzászólásod. :D
Szerintem ennek a felfaló árazás az oka. Nem vagyok közgazdász, de tudtommal azt a jelenséget nevezzük így, amikor valaki megteheti, hogy sokkal olcsóbban ad valamit a versenytársainál, így kiszorítja õket a piacról, mert értelmes ember csak az õ termékét fogja venni. A felfalóan árazó piaci szereplõket pedig mindenki utálja, jogszabályba is ütközik. Na egy prostituált pont ilyen: olcsóbban adja ugyanazt, mint egy nem prostituált:D 22/F
végülis.. ez a legõsibb foglalkozás:DD
Én örülök, hogy vannak, egy kedves prostinak köszönhetem, hogy már nem vagyok szûz. :D Amúgy a mai lányok magas igényei miatt sosem dugnék másképp, sajnos. :/
A kérdező hozzászólása: Hahahaha, én nem vagyok prosti, csak simán kíváncsi vagyok arra, hogy ki hogyan vélekedik errõl. :) Nekem szerencsére jól fizetõ és társadalmilag elfogadott munkám van. :)
azért ítélik el, mert nincsenek erkölcseik. pl ha prosti lenne a bnõd, bevállalná a párodat is. ez mindig ott lenne a levegõben. és a párod is érezné, hogy bármikor szabad neki a pálya nála. és lehet még ingyen is...mert a prosti, az r*banc is, nem csak munkás.
a srácok meg azért ítélik el (már amelyik), mert többet keresnek, mint õk verejtékes munkával
A kérdező hozzászólása: Nem hiszem, hogy a barátom bármikor is prostihoz fordulna. :)
Én nem ítélem el õket. Ha egyszer lesz fizetésem valószínûleg teszek majd pár látogatást néhánynál.
Én nem ítélem el õket, sem a vendégeiket. A legtöbb férfi valójában nem ítéli el õket (max képmutatásból, ha a nõjük kérdezi), és a nõk egy része is megértõ irántuk.
Sosem ítéltem el a prostikat. Nekem ugyan nincs rájuk szükségem, de megértem, hogy vannak akik igénybe veszik õket. A hülye kis tiniribancokat jobban megvetem, akik 15 évesen versenyeznek, hogy kit tud több f.szt leszopni, több ismeretlennel megb.szatni magát egy WC-ben, több ribanckodó fotót kitenni a facebookra. Persze velük senki sem törõdik, mert hát még fiatalok, majd kinövik stb. Ha az ember fia párszor, vagy egyszer el mer menni prostikhoz, máris habzó szájjal, vérben forgó szemekkel vágják a fejéhez, hogy soha az életében nem lesz senkije, nekem biztos nem kéne stb. Pont azok a csajok mondják ezt, akik visszautasították. AKkor mégis mire fel ítélkeznek? HA valakinek nem jön össze a dolog, verje a f.szát 40 éves koráig, de nehogy prostizzon már? A k.rvák azért jöttek létre, mert a nõk nem adják meg a férfiaknak, ami jár, úgyhogy magatoknak köszönhetitek.
A kérdező hozzászólása: Utolsó, nõként teljesen egyetértek veled...
Szerintem a prostikra való igényt nem a nõk termelik ki, akik nem hajlandóak otthon extra mutatványokra; hanem egyszerûen csak a férfi vágyak és kíváncsiság. Az ember nem teljesen monogám lény, szüksége van a friss húsra, és ezt a vágyát vagy le tudja gyõzni, vagy nem.
Nos nyilvàn nem tapasztaltàk még a mélyszegénységet, de az álszenteskedés az megy. Nyilván erkölcsileg elfogadottabb ingyen dugni mindenkivel, megcsalni a párunkat, lopni, drogozni, vedelni HAZUDNI... Ezért nem ítélnek el. De ha nincs más lehetõséged és így keresed kultúrált körülmények közt a kenyered az fúj. Na EZ a képmutatás.

Miért ítéli el mindenki azt amit nem ismer és általánosít?

csak kiváncsi lennék az emberek véleményére ilyen téren ugyan is valljuk be az emberek 95%-a ilyen. sok példát fel lehetne hozni hogy a kihívóbb n?t már lek*rvázzák akiben van cigány vér már ezért elitélik stb. vagy akár a marihuána téma...mindenki elitéli aki semmit se tud rola

Legjobb válasz: Anyukám nem engedi, hogy találkozzam a legjobb barátnõmmel, mert nagypapája cigány, és sajnos látszik a lányon. :( Ez van. Jól össze is vesztem anyummal -.-*

Anyukám nem engedi, hogy találkozzam a legjobb barátnõmmel, mert nagypapája cigány, és sajnos látszik a lányon. :( Ez van. Jól össze is vesztem anyummal -.-*
A kérdező hozzászólása: én nem tudom megérteni az ilyen embereket. az a gond hogy a legtöbb ember fél attól ami neki "új" és nem tapasztalta. nekem pl sok cigány haverom barátom és bnöm van/volt mivel olyan helyen nõttem fel és pozitiv dolgokat tapasztaltam sok esetben jobbakat mint a fehéreknél(szókimondóbbak õszintébbek hûségesebbek). de ez abszolut személyfüggõ. vki ilyen vki olyan nincs értelme 1 népre ráhuzni egy jelzöt. jó persze vannak sajátosságok cigányoknál pl a ritmusérzék meg ilyenek de többnyire a neveltetéstõl függ ki milyen lesz. és nem attol rossz vki mert cigány hanem attol mert a társadalom eleve már elitéli és ugy nõ fel.

Miért van az, hogy ha valaki tetszik, már is úgy ítéli mindenki, hogy szerelmes is vagyok belé?

Meg ha tetszik valaki, már rögtön a "pasim"...

Legjobb válasz: Jó a hozzáállásod, ezt tartsd is meg! A kérdéseid...hmm...gyakorlatilag mindegyikre ugyanazt tudom válaszolni: fõképp a te korosztályodra (14-15év) jellemzõ ez a fajta viselkedés. Még túl komolytalanok, nem elég érettek és nincsenek teljesen tisztában egy igazi kapcsolat jelentésével. Ha egy hímnemût és egy nõnemût együtt látnak, rögtön viháncolva mondogatják, hogy "szerelmesek". Plusz, hát a felszín... még épphogy csak elkezdenek megérni, azt hiszik, hogy ha valakit helyesnek/szépnek találnak külsõ szempontjából, akkor szerelmesek az illetõbe. Ezek szerint neked komolyabb a gondolkodásod, és látod, hogy mi hogy van. Egyáltalán nem vagy hülye, normális a gondolkodásod, és ne aggódj, nem vagy vele egyedül. :) Még ha a környezetedben sok is a komolytalan, a világban jónéhányan gondolkodnak úgy, mint te, és ez a helyes. Maradj meg ilyennek, ne hagyd, hogy elbutítsanak, ne törõdj az éretlen viselkedésükkel. :)

Jó a hozzáállásod, ezt tartsd is meg! A kérdéseid...hmm...gyakorlatilag mindegyikre ugyanazt tudom válaszolni: fõképp a te korosztályodra (14-15év) jellemzõ ez a fajta viselkedés. Még túl komolytalanok, nem elég érettek és nincsenek teljesen tisztában egy igazi kapcsolat jelentésével. Ha egy hímnemût és egy nõnemût együtt látnak, rögtön viháncolva mondogatják, hogy "szerelmesek". Plusz, hát a felszín... még épphogy csak elkezdenek megérni, azt hiszik, hogy ha valakit helyesnek/szépnek találnak külsõ szempontjából, akkor szerelmesek az illetõbe. Ezek szerint neked komolyabb a gondolkodásod, és látod, hogy mi hogy van. Egyáltalán nem vagy hülye, normális a gondolkodásod, és ne aggódj, nem vagy vele egyedül. :) Még ha a környezetedben sok is a komolytalan, a világban jónéhányan gondolkodnak úgy, mint te, és ez a helyes. Maradj meg ilyennek, ne hagyd, hogy elbutítsanak, ne törõdj az éretlen viselkedésükkel. :)

Miért van az, hogy itt GYK-n mindenki lényegtelennek ítéli meg a külsőt? A valóságban pedig férfi és nő is azt nézi.

Legjobb válasz: Azért, mert összességében lényegtelen! Vegyél elõ egy magazint, nézd meg benne a modelleket. "Szépek" ugye? Ilyen értelemben nem számít a külsõ... Nekem sem számít, viszont ha meglátok valakit, aki valamiért megtetszik nekem, az nem biztos, hogy illene abba a magazinba, sõt biztos hogy lenne olyan, aki kimondottan csúnyának találná. Ez a külsõ dolog teljesen viszonylagos. Számít, de mégsem. Ha azt mondom, hogy számít és fontos, akkor mindenki arra gondol, hogy csak a mai társadalom által tökéletesnek tartott fazon jön be nekem. Ha azt mondom nem számít, akkor is kell valami ami megfog és ami miatt megtetszik. Érted? Neked más a szép, mint nekem... ezért van most annyi mûanyag ember, mert senki sem tudja mi a szép, csak meg akarunk felelni a (szerintünk) mások elvárásainak.

Azért, mert összességében lényegtelen! Vegyél elõ egy magazint, nézd meg benne a modelleket. "Szépek" ugye? Ilyen értelemben nem számít a külsõ... Nekem sem számít, viszont ha meglátok valakit, aki valamiért megtetszik nekem, az nem biztos, hogy illene abba a magazinba, sõt biztos hogy lenne olyan, aki kimondottan csúnyának találná. Ez a külsõ dolog teljesen viszonylagos. Számít, de mégsem. Ha azt mondom, hogy számít és fontos, akkor mindenki arra gondol, hogy csak a mai társadalom által tökéletesnek tartott fazon jön be nekem. Ha azt mondom nem számít, akkor is kell valami ami megfog és ami miatt megtetszik. Érted? Neked más a szép, mint nekem... ezért van most annyi mûanyag ember, mert senki sem tudja mi a szép, csak meg akarunk felelni a (szerintünk) mások elvárásainak.
Nálam nem igazán számít, de ezt úgysem hiszed el nekem. Viszont érdekes mód tegnap valahogy felmerült a kérdés és a párom is azt mondta - ami szerintem is helytálló, hogy a férfiak azok, akiknek sokkal jobban számít az, hogy a csaj hogyan néz ki, fordítva kevésbé. Számos rendkívül elõnytelen srácnak van szép barátnõje. Persze fordítva is elõfordul, de valamivel ritkább.
Senki sem mondja, hogy lényegtelen, nagyon is lényeges, ellenben nem a legfontosabb. Annyit szoktak mondani az emberek, hogy, ha csúnya vagy az hátrány, de nem akadály!
Mindenki? Tényleg?
" Amúgy én nem láttam erre sok példát, elég sokan leírják itt, hogy bizony a külsõ is számít, ami szerintem teljesen normális hiszen a szexuális vonzalom igen is szükséges egy párkapcsolathoz. " A szexuális vonzalom fontosságát senki nem tagadja. Csak nem mindenkinél van összefüggésben a szexuális vonzalom a külsõvel, kinézettel. Látszik, hogy pasi vagy, mert nálatok mondjuk jellemzõen (biztos van kivétel, de az esetek többségében) szexuális vonzalom szempontjából a külsõ gyakorlatilag az egyetlen szempont. Lehet a csaj halálosan idióta is, ha jól néz ki, akkor lefeküdnétek vele. Nálam viszont a szexuális vonzalom eléggé független a pasi külsejétõl (nyilván legyen tiszta és ápolt, de azt leszámítva tényleg mindegy). Ha szellemileg egy hullámhosszon vagyunk, akkor kialakul bennem a vágy egyébként meg nézhet ki akárhogy, nem fog.
Ki mondta ezt a hülyeséget h lényegtelen.Persze hogy azt nézem:)
Mert sokakban ez úgy szerepel, hogyha a külsõt is nézik akkor az rossz. A lányok ilyenkor ugyebár ribik, a fiúk meg szemetek akiknek csak a cicababák kellenek, azok is csak dugásra. Még egy ilyen anonim oldalon sem merik ezt felvállalni, mert akkor ejnyebejnye. Amúgy én nem láttam erre sok példát, elég sokan leírják itt, hogy bizony a külsõ is számít, ami szerintem teljesen normális hiszen a szexuális vonzalom igen is szükséges egy párkapcsolathoz. Engem utasítottak vissza már amiatt, mert nincs kifiús arcom, az illetõ lánynak viszont a kisfiús srácok tetszenek. Elfogadtam. Én sem lennék úgy valakivel, hogy nem tetszik, és ezt fordítva sem várom el. Nem kell ebbõl olyan nagy ügyet csinálni. Én vállalom, hogy igen is számít a külsõ. A belsõ mégjobban, de ettõl még a külsõ is fontos. 20/F
nem mindenki, én nem!
Én mind a két végletre láttam itt példát. nekem a külsõ is olyan fontos, mint a belsõ. Ilyen kis genyó vagyok :-D Hiába, ilyen az emberi természet. ha meg valaki be vallja, abban nem látok kivetni valót. Csak igaz marad ahhoz ami. Ennyi.
Külsõ és belsõ egyaránt fontos. Aki mást mond az hazudik.
Mindenki? Én nem! Nekem lényeges a külsõ. Ki mondta, hogy lényegtelen?
Valoban mindenki azt nezi?! Akkor te nem lattal az utcan olyan parokat, ahol a pasi nagyon jol nez ki a lany viszont egyaltalan vagy forditva.Pedig egy tuccat van beloluk csak lekell venni a roszaszinszemuveget es minden jobb lesz:)
A-a, nem az egyetlen szempont, de igen, nálunk nagyon nagyban hozzájárul. Beszélgettem régebben olyan "bomba" lányokkal, akikrõl pár mondat után sütött, hogy fejben valami nagyon nincs rendben, és így egyszerûen már nem is találtam õket vonzónak. Mi férfiak vizuálisabbak vagyunk mint a nõk, és ezáltal eléggé fontos a külsõ a szexuális vonzalomhoz, de önmagában még mindig kevés.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!