Találatok a következő kifejezésre: Miért írnak egy mondaton (4 db)

Miért gondolják egyesek hogy ha angolul írnak egy mondatot hogy attól menõk lesznek?

Sok helyen látom az interneten hogy magyar nyelvû fórumokba angolul írkálnak válaszokat, idézeteket vagy saját mottókat bármiféle indok nélkül. Ezek csak azért csinálják ezt mert menõbbnek akarnak látszani?

Legjobb válasz: Vaffanculo :/

Vaffanculo :/
I dont know.
én nem szoktam fórumozni, se közösségi oldalra idézeteket kiírogatni, de ha beszélek valakivel, és pont angolul jön, vagy úgy "kényelmesebb", akkor angolul mondom.volt, hogy véletlen kezdtem el valamit angolul, a kéttannyelvû suli hátránya:) de szerintem is sokan azt hiszik, hogy ettõl menõek, az egész ott bukik el, ha valamit rosszul írnak és érthetetlen a szöveg.. 16/L
Én sem értem. Azt sem bírom felfogni, hogy ha valaki nem tud angolul, akkor miért írkál angol idézeteket facebookon a képei alá..
Vannak mondatok, amiket nem lehet olyan jól lefordítani más nyelvekre. Ezért szerintem.
Van, amikor angolul jut elõbb eszedbe.

Miért írnak páran egy mondaton belül ilyen á betűt és ilyen a' betűt is?

Hiszen ezek szerint van ékezet a billenty?zeten.

Legjobb válasz: Pl a német billentyü`zeten úgy ´rsz hosszú ékezetet, hogy lenyood a fels´ö vessz´öt és utánna rövidékezetes betüt. ìgy hosszú lesz. de ez nem m´üködik az ö-re ü-re, de mondjuk ha gyorsan gépelsz sokszor nem elötte hanem utánna nyomod le a fels´ö vessz´öt, i´gy utánna írja, mert a mássálhangzóhoz vagy space-hez nem tudja hozzá rendelni.

Pl a német billentyü`zeten úgy ´rsz hosszú ékezetet, hogy lenyood a fels´ö vessz´öt és utánna rövidékezetes betüt. ìgy hosszú lesz. de ez nem m´üködik az ö-re ü-re, de mondjuk ha gyorsan gépelsz sokszor nem elötte hanem utánna nyomod le a fels´ö vessz´öt, i´gy utánna írja, mert a mássálhangzóhoz vagy space-hez nem tudja hozzá rendelni.
vagy az is lehet, hogy nincs a billentyuzeten magában "á" betu neki, de kikereste a programok kozott és beillesztette, de mondjuk másodszor már elfelejtkezett rola vagy macerásnak tunt, és csak szokásosan írta az a' betut, amit gyakrabban használ a neten!
Azért is lehet, hogy van olyan online játék hogy ékezettel nemlehet irni, ilynekor hozzászokik a keze az EKEZET NELKULI IRASHOZ :D vagy nemtom nekemis voltm ár ilyen xD


Mikor meg akarok nyitni egy PDF filet, miért írja ki az alábbi mondatot?

Most küldtek valamit, meg szeretném nézni, de nem tudom.. más pdfeket nyit, de ezt nem... ezt írja ki : There was an error opening this document. The file is damaged and could not be repaired."

Legjobb válasz: sérült a megnyitandó fájl és nemlehet megnyitni. lehet nemtöltötted le teljesen vagy frissítsd az adobét

sérült a megnyitandó fájl és nemlehet megnyitni. lehet nemtöltötted le teljesen vagy frissítsd az adobét
http://pcx.hu/termek/gainward-450gts-512mb-gddr5-1503-videok.. itt kicsit olcsóbb. futárköltség +1500
bocs több link van megnyitva egyszerre és rossz helyre írtam nemakartam reklámozni. ha tudnám törölni törölném


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!