Találatok a következő kifejezésre: Miért írnak a válasz (72 db)

Miért írja a válaszom helyett ezt a honlap: "Itt egy olyan válasz szerepel, amit a felhasználók nem ítéltek hasznosnak, így nem szükséges elolvasnod! "?

Legjobb válasz: Azoknál a válaszoknál, melyeket legalább hárman leosztályoztak, és a "Nem hasznos" osztályzat többségben van, ez a szöveg jelenik meg a jövõben. Célunk ezzel: 1. használjátok a véleményetek szerint az értékelõ gombokat, 2. eltûnjenek a bunkózó, és haszontalan válaszok, 3. büntessük az ilyen válaszolókat azzal, hogy válaszaikat alapból nem olvassa senki, 4. a haszontalan beszólások ne indítsanak offoló beszélgetéseket.

Azoknál a válaszoknál, melyeket legalább hárman leosztályoztak, és a "Nem hasznos" osztályzat többségben van, ez a szöveg jelenik meg a jövõben. Célunk ezzel: 1. használjátok a véleményetek szerint az értékelõ gombokat, 2. eltûnjenek a bunkózó, és haszontalan válaszok, 3. büntessük az ilyen válaszolókat azzal, hogy válaszaikat alapból nem olvassa senki, 4. a haszontalan beszólások ne indítsanak offoló beszélgetéseket.
talán azért, mert a válaszod egy olyan válasz, amit a felhasználók nem ítéltek hasznosnak, ezért felesleges elolvasni. elég logikus lenne nem? ki akar hülye válaszokat olvasgatni? ha mégis akarna akárki, megteheti...
igazából ezzel lehet kiborítják a gyereket a fürdõvízzel együtt... valaki ír egy választ ami jó, utána benéz 3 tapló, kilövik a választ és utána már senki nem fogja látni, tehát vissza sem jöhet a süllyesztõbõl. derék...
nem is a taplókról van szó, hanem az eltérõ gondolkodásmódról. szerintem.
A 3. válaszadónak: Ezek szerint még nem láttál ilyet, szó sincs arról, hogy ne lehetne megnézni ezeket a válaszokat, csak egy pluszot kell kattintani hozzá.
Én most futottam bele elõször egy ilyen válaszba. Megnézem, tehát meg lehet nézni. Ami zavar, az az, hogy újabb értékelésre már nincs mód. Így valóban igaza lehet annak, aki azt írta, hogy ha a válasz írása után benéz 3 bunkó és leértékeli, akkor már annyi a válasznak. Ez így nem biztos, hogy jó, mert ettõl még hasznos lehet, de már nem lehet jelezni seohogy sem. Az elv tetszik, de így mégsem az igazi...
mi az hogy 3 bunkó? ne is haragudj, de te vagy bunkóbb, mint a sokéves átlag. MIÉRT BUNKÓ AZ, AKI SZERINT NEM HASZNOS A VÁLASZOD? aki nem ért veled egyet, az a bunkó? és pont neked van igazad, nem a másik háromnak? a legnagyobb jószándékkal is lehet égbekiáltó ökörséget írni. hagyd meg az értékelés lehetõségét másnak is, ó_nagy_tévedhetetlen!
Lehet még utána is értékelni, csak ez jelenleg sajnos az Internet Explorer bizonyos verzióiban nem mûködik. Már keressük a hiba okát, ha tudjuk, kijavítjuk.

Amikor valaki ír itt GYK-n, akkor miért van az, hogy mit tudom én, pl. ilyet ír a válasza után? 23/N

Ez akkor most mit jelent?

Legjobb válasz: Kora, neme! Tehát a példád szerint egy 23 éves nõröl van szó!

Kora, neme! Tehát a példád szerint egy 23 éves nõröl van szó!
A kérdező hozzászólása: Oh, köszönöm! :)

Miért van az, hogy akik csúnya szavakat írnak a válaszba azok egy betű helyére csillagot tesznek vagy két betű közé pontot?

A csúnya szó ett?l még csúnya szó marad, ezért nem értem

Legjobb válasz: Ezidáig senki nem a fõ kérdésre reagált! Aki több társas oldalon, vagy fórumon is látogató, az tudja, hogy sok oldalon kimoderálják a "csúnya" hozzászólásokat, vagy végleg ki is zárják az oldalról! Ezért pontozzák, vagy kukacozzák ki a trágár szavakat. Teljesen elvittétek a témát etnikai, társadalmi irányba. A mérnök, az ügyvéd épp úgy használ durva szavakat mint a cigány, vagy a hajléktalan-, és fordítva is, hogy ugyanezek nem használják a trágár kifejezéseket. Ez neveltetés, intelligencia, társadalmi probléma, de legfõképpen a neveltetés. Mi köze ehhez a témához a magyar gárdának? Azért mennek mindössze falukba, mert ott meglepetésszerûen, a helyi rendõrség hirtelenjében nem tud velük mit kezdeni, és fajgyûlölõk. Itt Pesten kapnának mindjárt egy kis hidegzuhanyt. Maradjatok inkább a fõ kérdésnél!*

A válasz írója 66%-ban hasznos válaszokat ad. A válasz megírásának idõpontja: ma 15:18-nak cimezve::: Igen ideges vagyok(magamra!!)mégpedig azért hogy miért nem tudok olyan jól fogalmazni, hogy abból még az ilyen Picinyfecske is megértse a lényeget!!Szerencsésnek mondhatod Magad hogy megtaláltad a bölcsek kövét.Csak attól tartok nem fogod érteni ha egyszer az igazságot mondja, mert ahhoz nem vagy elég inteligens. Arra kár céloznod hogy milyen társaságban mozgok mert azt Te nem tudhatod.Azt meg büszkén vállalom hogy van sok cigány barátom, olyanok akiknek Te soha nem fogsz tudni még a nyomába sem lépni.Meg zsidók is, meg svábok is.!Mert számodra a tolarancia nem adatott meg.Ha rosszindulatú lennék mint Te, akkor itt céloznák a szellemi képességeidre, amiknek aprób-nagyobb hiányosságai megakadályoznak a tisztánlátásban.Ha azonban tanulsz szorgalmasan akkor egyszer még te lehetsz a Mátyás király, mert most még Andersennek is gyengusz vagy.Azért én szeretlek így is, mert amit irtál az tudatlanságot tükröz--ami pótolható!! Ja, meg legalább mi, Sárgatalpuak tartsunk össze!!
Ezidáig senki nem a fõ kérdésre reagált! Aki több társas oldalon, vagy fórumon is látogató, az tudja, hogy sok oldalon kimoderálják a "csúnya" hozzászólásokat, vagy végleg ki is zárják az oldalról! Ezért pontozzák, vagy kukacozzák ki a trágár szavakat. Teljesen elvittétek a témát etnikai, társadalmi irányba. A mérnök, az ügyvéd épp úgy használ durva szavakat mint a cigány, vagy a hajléktalan-, és fordítva is, hogy ugyanezek nem használják a trágár kifejezéseket. Ez neveltetés, intelligencia, társadalmi probléma, de legfõképpen a neveltetés. Mi köze ehhez a témához a magyar gárdának? Azért mennek mindössze falukba, mert ott meglepetésszerûen, a helyi rendõrség hirtelenjében nem tud velük mit kezdeni, és fajgyûlölõk. Itt Pesten kapnának mindjárt egy kis hidegzuhanyt. Maradjatok inkább a fõ kérdésnél!*
Próbálj elküldeni egy ''csúnya'' szót és megtudod h miért (trágárságszûrõ van am, ami nem engedi elküldeni a nem az oldalra illõ szavakat, de valaki nem tudja magát másképp kifejezni, ezért kicsillagozza és úgy mehet vagy mi) :D
Úgy látom szereted szopogatni a szavakat(vagy amit odairtál példának!!Vagy ez volt a célod a föltett kérdéssel?
Valahogy máshogy kéne ezt a trágárságszûrût megoldani, mert nap mint nap látom, a f.sz és társai szavakat. Nem igaz, hogy emberek ennyire igénytelenek legyenek, szép emberi szavakkal nem tudják magukat kifejezni. Két tapasztalatom volt, az egyik valaki azt akarta kiírni szlenggel, hogy röplabdacsapat, csak a röplabda helyett röpit írt. A másik, egy erdélyi fürdõvárossal kapcsolatban akartam kérdezni, a várost Bu¾iásfürdõnek hívják (¾=z), de nem engedte kiírni, merhogy trágár. Ehhez képest nap mint nap látok olyan ocsmány szavakat, igaz kódolva, mint [email protected] vagy p.öcs, de ez akkor is zavaró.
Már bocs, de én a kérdésre reagáltam, és szerintem sem fórumon, sem élõben nem kéne ilyen szavakat használnia senkinek! Ha kicsillagozza, akkor sem!
Aki csúnyán akar beszélni, az két okból teheti: vagy azért, mert ez a mindennapi nyelvezete. A másik az a személy, aki valamit nyomatékossá akar tenni a mondandójában - ennek jó eszköze lehet egy jól idõzített trágár kifejezés az amúgy érthetõ és igényes szövegkörnyezetben - kitûnõ példa rá dr. Csernus Imre munkái.
milyen szót írtál volna be? azt pl. hogy szar beengedik
baszni Na, ezt most ki kellett próbálnom :D
ha helyesen irod... hülye
pl.: a hûlyét kipontozza
fuck-ot nekem is engedi h elküldjem , lehet azért mert nem magyar :O
Most látom hogy fiam nem jelkezett ki és az õ nevében írtam--válogasd ki!!!!
14:32 Igen, egyedül Te nem tértél el a tárgytól. Nem tudom a többiek, mit agyatlankodnak, egy egyszerû intelligencia kérdésbõl, faji, etnikai, politikai vitát kovácsolnak.*
ma 15:18 "Kezdjük pl ott, hogy ezzel a kultúrmédiás dologgal jobban nem is mehettél volna félre. Én ugyanis nem nézek Tv-t!"--erre ne légy büszke!! Talán innét is ered hogy egynémelyik dologban inkább az aluljáróban terjengõ pletyik mint a tisztánlátás tükrözõdik.Javaslom hogy azért néha nézz Tv-is, hátha kicsit tájékozottabb lennél akkor. T.Kérdezõ!Látom Te is elõszeretettel irod le a csunya szavakat a kommentekben!Jópofa ugye ahogy ott van és nem törlik!!??Vagy csak ennek apropóján tetted föl a kérdést??Ja meg pontgyüjtés gyanánt!!
A kérdező hozzászólása: én már küldtem és ki is írtam rendesen, semmi csillag meg stb. és engedte elküldeni. De késõbb eltûnt a válaszom, de ezt már csak ember szedhette le nem trágárságszûrõ, mert az már elküldeni se engedte volna, nem?
A kérdező hozzászólása: bár egy kicsit eltértünk a kérdéstõl, azért köszönöm a válaszokat
Nini, nem pontozta ki a csúnya szavamat...
Azt is kiírja
Ha az illetõ aznap válaszolt elõször kérdésre, akkor még nincs kiszámolva, hogy hány százalékban ad hasznos válaszokat, s ezért nincs is mit kiírni - ugyanis ez az érték éjszakánként szokott újraszámolódni.

Miért van az, hogy sokan, egyértelmű kérdésekre nem a választ adják meg, hanem véleményt írnak, összevissza locsognak stb?

(Sokan használhatatlan válaszokat adnak, pl. szerintem ez így úgy amúgy, kéne, nem kéne, úgy érzem, meg hasonló megfoghatatlan badarságok, amivel a kérdez? semmit nem tud kezdeni, hiszen nem válasz a kérdésére. Az ilyenek mindek írnak be ide, csak bosszúságot okoznak. Érje már el végre a célját az oldal! Sok kérdésemre 10 válaszból 1 használható sem akad, és így értelmetlen az egész.)

Legjobb válasz: Mert egy egyértelmü kérdésre is létezhet több válasz az ember a saját verzioját irja vélemény formában,hogy probáld meg így mert szerintem ez a nyerõ másnak meg más.És azt hogy melyik válasz használhato vagy mejik nem azt ki döntiel a moderátor is csak tapasztalat alapján tud dönteni,(nem minden kérdésben).

Mert egy egyértelmü kérdésre is létezhet több válasz az ember a saját verzioját irja vélemény formában, hogy probáld meg így mert szerintem ez a nyerõ másnak meg más.És azt hogy melyik válasz használhato vagy mejik nem azt ki döntiel a moderátor is csak tapasztalat alapján tud dönteni, (nem minden kérdésben).
A kérdező hozzászólása: Nem. Ha azt kérdezem (persze ez csak egy sematikus példa) tök egyértelmûen, hogy hol kapható kifli, és a kedves okoskolbász beírja, hogy szerintem nézd meg a Praktikerben, vagy az Áfészban az az illetõ NEM TUDJA a választ a kérdésre, mégis beír, tippelget, meg mondja a hülyeséget, csak, hogy válaszoljon. És adott esetben a kérdésre a választ a kérdezõ már próbálta teszem azt megoldani, de nem sikerült neki, ezért várja annak a személynek a válaszát, AKI TUDJA! Nem olyan kérdéseket szoktam feltenni, hogy, szerintetek mennyire jó a sárga színû cipõfûzõ zöld cipõhöz, meg hasonló hülyeségek(amugy itt tök gyakori az ilyen - lehet hogy azért ez a honlap címe???), hanem egyértelmû kérdéseket, amire vagy van konkrét válaszod, vagy nincs. Köszönöm azért a választ...

Miért van az, hogy mikor pontozok valakit, valakinél kiírja azt hogy eddig azt a válaszát hogyan ítéltél meg, míg másoknál nem? Van olyan is, akiknél ezeket egyáltalán nem írja ki.

Legjobb válasz: Amikor nem ír ki semmit, azt jelenti, hogy még nem pontozta senki, csak te elõször. Amikor már más is pontozza onnantól kezdve jelzi %-osan a válasz hasznosságát.

Amikor nem ír ki semmit, azt jelenti, hogy még nem pontozta senki, csak te elõször. Amikor már más is pontozza onnantól kezdve jelzi %-osan a válasz hasznosságát.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ :)

Szerintetek miért van hogy egy lány sose ír vissza egyből iwiwen? Van hogy napokat várat a válaszával. Ismerjük egymást személyesen is és ő írt először. Lehet hogy direkt csinálja, vagy semmi jelentősége nincs?

Legjobb válasz: Hüvösnek akar látszani...ha nem jönnél be vagy nem akarna semmit már régen elküldött volna, megírta volna, hogy nem tetszel neki vagy van más fiú esetleg hagyd békén, de ilyesmi nem történt, ráadásul ír ha nem is azonnal, de ír. Neki ilyen a habitusa levélirkálásnál. Van, hogy én is sokáig gondolkozok mit írjak vissza, mert fontos az illetõ aztán írok 2-3 levelet is de a 4-ik levelet küldöm el:)))

Hüvösnek akar látszani...ha nem jönnél be vagy nem akarna semmit már régen elküldött volna, megírta volna, hogy nem tetszel neki vagy van más fiú esetleg hagyd békén, de ilyesmi nem történt, ráadásul ír ha nem is azonnal, de ír. Neki ilyen a habitusa levélirkálásnál. Van, hogy én is sokáig gondolkozok mit írjak vissza, mert fontos az illetõ aztán írok 2-3 levelet is de a 4-ik levelet küldöm el:) ))
nem ül a gép elött egyész nap fõleg nem az iwiwen
Nem lenne egyszerûbb megkérdezni tõle?Biztos hogy kapsz tõle elfogadható magyarázatot. Amúgy én is a habitusra tippelek.
Hallottál már olyanról, hogy valakinek nem az Iwiw a kötelezõ napi program?
A kérdező hozzászólása: Tudom tudom és köszönöm az eddigi válaszokat! De volt hogy 2 nap telt el mire válaszolt és a 2 nap közt volt fent.

Miért van az, hogy ha normális kérdést írok ki, senki nem válaszol, ha meg valami hülye szexkérdést, akkor sorra jönnek a válaszok?

Ez annyira idegesít már, amikor valami értelmes dologra kíváncsi vagyok, és 0 választ kapok! De ha azt kérdezném, ki hányszor dug egy héten, arra rögtön jönne 1000 válasz!

Legjobb válasz: Lehet, hogy pont akkor írod ki a "normális" kérdést, amikor a normálisan válaszolók tábora átmenetileg másfelé jár. Ritka az a kérdés, amelyikre 0 a válaszok száma. Példát azért írhatnál.

Lehet, hogy pont akkor írod ki a "normális" kérdést, amikor a normálisan válaszolók tábora átmenetileg másfelé jár. Ritka az a kérdés, amelyikre 0 a válaszok száma. Példát azért írhatnál.
attól függ, hogy melyik kategóriában teszed fel. Itt fõleg a szex témakör, az ezotéria, a baba-mama, családi kapcsolatok és a politika kategória pörög nagyon. egyébként nyilván való, hogy a szex több embert érdekel, mint a komoly dolgok, de ez összefügg a felhasználók átlagéletkorával is.

Miért írja ki mostanában a gyk, hogy XY nevû felhasználó válasza?

Régen csak annyit írt ki, hogy XY válasza. Ez egy kicsit bosszantó. Nekem nem hjam1029 a nevem, ez csak a felhasználónevem.

Legjobb válasz: Szerintem azért mert a sok hiszékeny ember, mikor meglátta hogy "Isten válasza", valóban azt hitte hogy Isten válaszol, és nem fogja fel, hogy az csak egy nicknév. Ugyanilyen volt pl "Apád válasza" is.. :D meg ilyenek.. így a félreértések kevesebbek.ú Adminok, moderátorok kb igazam van?

Szerintem azért mert a sok hiszékeny ember, mikor meglátta hogy "Isten válasza", valóban azt hitte hogy Isten válaszol, és nem fogja fel, hogy az csak egy nicknév. Ugyanilyen volt pl "Apád válasza" is.. :D meg ilyenek.. így a félreértések kevesebbek.ú Adminok, moderátorok kb igazam van?
A kérdező hozzászólása: Értem, de azért bosszantó. Egyértelmû, hogy itt bármilyen névvel lehet regisztrálni, ezt mindenki tudja. Nem?
háát.. ezek szerint sokaknak nem :)
Emlékszem, volt egy olyan is, akinél ezt írta ki régebben: "Utánanézett és ez a válasza:". Szerencsétlen felhasználó most megszívta. :D Amúgy egyetértek az elsõvel, néhányaknak ez nem volt egész világos. Viszont engem is zavar egy kicsit.
Kicsit zavaró tud lenni. Még jó, hogy nem Trevor az igazi nevem...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!