Találatok a következő kifejezésre: Miért írja válaszom (101 db)

Miért írnak válaszokat azok, akik csak kötekedni akarnak?

Többször észrevettem, hogy vannak olyan válaszolók, akik nem a kérdésre válaszolnak, inkább belekötnek a helyesírásba, vagy a téma választásba, vagy csak simán lehülyézik szegény éretlen, tapasztalatlan fiatalokat. Rengeteg olyan kérdés is van, ahol a válaszadók egymás között összevesznek és elviszik más irányba a témát. Ezt miért kell?

Legjobb válasz: Unatkoznak,de neha olyan hulye kerdeseket tesznek fel egyesek,hogy kikivankozik az emberbol az ironikus valasz.

Unatkoznak, de neha olyan hulye kerdeseket tesznek fel egyesek, hogy kikivankozik az emberbol az ironikus valasz.
mert szórakoztató. mert jó dolog. mert brutális a , , tapasztalatlan fiatalok" helyesírása. mert feszültséglevezetõ. mert egy rossz nap után az ember úgy érezheti, hogy mégis vannak nála hülyébbek.
kötekedni...
Mindenhol vannak, ez elkerülhetetlen. .chaten, fórumon, családban, boltban, munkahelyen, suliban..mindenhol.miért pont itt ne lenne..
A kérdező hozzászólása: Tessék. Itt egy példa.
A kérdező hozzászólása: Én most a normális, értelmes kérdésekre céloztam elsõ sorban. Pl.: Valaki megkérdezte, hogy mit tegyen, ha nem ég a lámpája? Erre a válasz az volt, hogy be kell dugni a konvektorba. Akkor kiröhögték, hogy nem konvektor, hanem konnektor. A kérdezõ persze nem kapott normális választ.

Az MSN -en miért ír válasz helyett számokat és betűket keverten?

Már többször újratelepítettem a gépemet (windows 7 -et használok) és többször feltettem a frissen telepített gépre az MSN-t mégis minden általam írt szöveg átváltozik bet?-szám sorrá, és a kapott válaszok is.

Miért írja, válaszul, hogy rendben "hagyjuk egymást"? Amikor én azt írtam azt írtam a páromnak: "hagyjuk egymást egy időre"

a két mondat közt van különbség? ? most szakít? vagy szünet van, ahogy kértem? ki hogy értelmezi?

Legjobb válasz: Vszeg már régóta várt erre.

Vszeg már régóta várt erre.
"nem volt komoly a szakítás, csak megijesztett...." Ilyen nincs! Ez a dolog MOST, JELENLEG halottügy. Tartsatok szünetet, had pihenjen.
A kérdező hozzászólása: sajnos õ ilyen. túl büszke hogy azt mondja hiányoztál, miért nem láttalak 2 napig ehelyett azon agyal: biztos megcsal, tehát szakítok kezdetektõl fogva nem lehet vele beszélni, mert Õ nem mondja el ha baja van, majd megtudom, amikor "hátba rúg" kár, hogy nem illünk össze, mert azért szeretjük egymást, de én sem akarok idegösszeomlani
Azt elhiszem, hogy szeretitek egymást, de ha õ ennyire tapló, akkor hiába a szeretet, vagy tönkremész, vagy keresel mást. Mert õ változni nem fog. Remélem, találsz magadnak egy normálisabb pasit!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a jószándékot a válaszokat :)
kezdetektõl fogva nem lehet vele beszélni, mert Õ nem mondja el ha baja van, majd megtudom, amikor "hátba rúg" Ugye-ugye, hogy milyen fontos az õszinteség egy kapcsolatban, és még a férfi a nyámnyila ha az érzéseirõl beszél inkább nem beszél róla, mert macsó de magában szétforgatja az agyát aztán KO. Mindig mindent meg kell beszélni különben félreértések lesznek és a kapcsolatnak annyi. Senki nem gondolatolvasó.
Én pl mindig megkérdezem barátnõmet ha vmi nem világos ill elmondom mirõl mit gondolok mert inkább beszéljük meg pl miért volt ez +az mint hogy 3 napig azon agyaljak mit miért tett vagy csinált és téves következtetésre jussak. Elõzõ kapcsolatban nem beszéltem meg semmit, mert kemény gyerek vagyok aztán amikor nem válaszolt az sms-re vagy vmi 2 napig azon agyaltam, hogy megcsalt? Kell a kétely a francnak.
Ezek a játszmák ezért nem jók, ez nem kapcsolat ez nem járás ez háború. Nem jelentkeztél direkt, õ kiakadt( jogosan), mert gondolom nem magyaráztad meg neki rögtön miért tûntél el erre õ szakított és még neked áll feljebb? Szétfórgatja az agyát érted, te meg belé rúgsz. Szépen menj át hozzá és beszéljétek meg õszintén mondom õszintén kinek m a baja a másikkal és minden rendbe jön vagy játsszátok a kemény gyereket és VÉGE. Akkor viszont itt nem volt szerelem. Ha nagyon szerelemes vagy feladod a büszkeséged és bevallod mit miért tettél, de ha nem akkor a kövi kapcsolatod is halálra lesz ítélve.
ja, igen és a halál oka minden esetben: Büszkeség.
Talán mert ha van valami probléma, azt nem úgy kéne megoldani, hogy cserébe te is megbántod. Még ha Neked is van igazad, ez semmi jóra nem vezet. Ha valami gond van, akkor le kell ülni megbeszélni, ahogy azt értelmes emebreknél szokás. Nem az a megoldás, hogy bosszúból nem alszok ott, bosszúból eltûnök, õ meg bosszúból szakít, stb... és nem tudom, nem is akarom tudni, hogy melyikõtök a "hibás", ahogy írtam, tök mindegy, egyszerûen nem mûködõképes a kapcsoaltotok. Ahol a felek nem bírják megbeszélni a problémáikat, az halott kapcsolat. Lehet utána futni, de abból jó nem fog kisülni. Inkább hagyjátok békén egymást, szakítsatok, õ keressen egy magához illõ csajt, te meg egy hozzád illõ pasit. És tanács a továbbiakra: ne ilyen apró bosszúhadjáratokkal próbáld meg elintézni a nézeteltéréseket!
A kérdező hozzászólása: csak most olvastam 16:51-es ok a szünet alatt(vagy szakítás alatt nem tudom) de keresek más pasit köszi mindenkinek
A kérdező hozzászólása: a lényeg: hogy hiába nem alszom nála, hiába kérek szünetet, még mindig neki áll felljebb és nem érzi át milyen fájdalmat okozott nekem a kamuszakítással
A kérdező hozzászólása: szóval õ most szakít?
Talán mert a "hagyju kegymást egy idõre" mondatban is benne van, hogy ez így nem mûködik, ami köztetek van, és emiatt - ha csak egy idõre is - de te elküldöd õt. Ezek után nincs mit csodálkozni, én se ugranék a nyakába annak a nõnek, aki kvázi azt mondja, hogy kopjak le.
"szóval õ most szakít?" Neem, azt mondta, hogy világ életében egy ilyenre vágyott, aki kiadja az útját, és midnen vágya, hogy a számûzetési idõ után újra veled legyen, mint ha mi sem történt volna. Ennyire nem lehetsz ostoba.
Igen, szakitott, nekem egyertelmuen ugy tunik.
A kérdező hozzászólása: csak azért mert õ szakított velem délelõtt, ezért írtam ezt és én még mentem utána, hogy ne ne legyen vége amire du mondta, hogy nem volt komoly a szakítás, csak megijeszteni akart. erre várta, hogy ott alszom nála, mintha mi sem történt volna erre írtam, hagyjuk egy idõre akkor most neki kellene utánam rohannia nem?
Szakított, de nem volt komoly. Figyelj, nem vagy te egy kicsit túl naiv? (Egyébként ezt elõbb is írhattad volna.) Amikor valaki szakít, még ha "ijesztegetésbõl" is, ott már valami nagyon nincs rendben. Ne fuss olyan pasi után, aki azt nem érdemli meg!
A kérdező hozzászólása: bosszúból szakíthatott, mert elõtte 2 napig nem válaszoltam semmire, nem mentem át hozzá és magában õrlõdött, hogy mi lehet velem és amikor találkoztunk abban a hitben volt, hogy megcsaltam és ezt nem vallotta be, hanem kígyót, békát ordibált rám meg hogy vége ez csak kiborulása volt amiatt, hogy nem tudta hova lettem szóval ezért szakított, mondhatni féltékenységbõl, amit mivel szeret, nem gondolt komolyan csak ugye nem mondja hogy féltékeny, meg hogy hiányoztam, ahhoz túl büszke, inkább de rossz vagyok és vége tehát "csak" bosszú volt
Bocs, de szerintem jobb lett volna, ha nagy vonalakban leírod az elõzményeket is, mert így szép apránként derül ki, hogy mégsem úgy volt midenn, ahogy azt a kedves olvasók elképzelik. Elõször, hogy Te írtad, hogy hagyjátok egymást, utána derül ki, hogy hát elõtte õ szakított viccbõl, majd utána kdeirül, hogy mégis te voltál, aki szivózott vele. Mi derül még ki? Bár igazából lényegtelen. Erre szoktam mondani, hogy nem életképes a kapcsoalt. Elég ostoba lépés volt szivatni, hogy hadd aggódjon csak, de gondolom, ennek is volt valami elõzménye, ahol meg a pasi volt a h*lye. Végülis teljesen mindegy, a lényeg az, hogy ahol ekkora marakodás van, az nem életképes kapcsoalt. Tök midnegy, hogy ki szakított és miért, nem vagytok egymáshoz illõ pár. Keress olyan pasit, akivel harmonikus kapcsoaltban lehettek, akivel nem abból áll a kapcsoaltotok, hogy szivatjátok egymást.
A kérdező hozzászólása: én elmondtam neki, hogy miért nem jelentkeztem 2 napig!!!! mert õ 2 nappal haza küldött, hogy "nem akarok veled csavarogni, menj egyedül" és még most is neki áll feljebb és most vagyunk szakítás alatt én meg nyugtatózok, amíg õ a haverjaival röhögve elvan, meg dolgozik

Ha egy orális szexről, netán szájbaspriccről szóló kérdéshez írt válaszában valaki pozitívan ír ezekről, miért pontozzák le?

Pl. ha egy lány azt írja, hogy ezeket szereti csinálni. Vagy esetleg azt is, hogy nem érti, mi ezekben az undorító. Vagy ha valaki azt írja, hogy ne aggódj kérdező, találsz olyan lányt, aki szereti ezeket. Miért pontozzák le őket?

Legjobb válasz: Én úgy vettek észre, hogy nem hasznosság alapján pontozzák a válaszokat, hanem lájkolás szerûen, és hát sokan vannak akik szerint ez undorító, perverz dolog.

Én úgy vettek észre, hogy nem hasznosság alapján pontozzák a válaszokat, hanem lájkolás szerûen, és hát sokan vannak akik szerint ez undorító, perverz dolog.
Én nem tudom, hogy lepontoztak-e, viszont privátot kaptam, mert szeretem az orális szexet! :)
azért, mert sok az oldalon a prûd ember, akik nem szeretik kipróbálni az új dolgokat és elutasítják a fent említett dolgokat.. :)
Megnéztem, tényleg lepontoztak! De vicces! :D Akkor mostantól én is pontozzam le azokat, aki nem szeretnek sz*pni?! :D
Azért mert még annyira fiatalok akik lepontoznak. De ne törõdjetek velük, még kis buták. Még egy 5-6 évet kell adni nekik.
"Megnéztem, tényleg lepontoztak! De vicces! :D Akkor mostantól én is pontozzam le azokat, aki nem szeretnek sz*pni?! :D" Ez az, fogjunk össze mi is, és hirdessünk háborút ellenük! :D
Ennél jobban csak a megcsalós, szeretõs témákban jönnek a lepontozások, ribancozások. Mintha attól, hogy homokba dugjuk a fejünket, még nem létezne rossz házasság, megcsalás, szeretõ...
Óóó én ezeken már csak röhögök. Engem rendszerint leszavazgatnak a válaszaimért, mert azok ütköznek a kis GYIK társadalom prûd szûk látókörû lelkivilágával... :D Teljesen mindegy, hogy a kérdés szempontjából a válaszom 100%-ig hasznos, nekik nem tetszik, szóval leszavazzák. De nem érdekel, attól még, hogy mások homokba dugják a fejüket, léteznek dolgok az õ kis burok-világukon kívül is.
Azért, mert az emberek idióták... Az a heppjük, hogy ha egy csaj szeret sz*pni, és még - te jó ég - ÚGY IS HÍVJA, hogy sz*pás, az egyértelmûen azt jeletni, hogy az illetõ egy r1banc, és az anyjáék nem nevelték megfelelõen, és biztosan sohasem lesz boldog kapcsolata, meg mittudomén. Az értékrendjükbe tökre nem fér bele, hogy valakinek örömet okoz, hogy a párja örül, és hogy az égegyadta világon semmi megalázó ninsc abban, ha a párodnak nem csak az arcát nyalogatod. Némelyikük kb a lelke mélyén szerintem azt gondolja, hogy ha lepontozza, akkor legalább 1-2 fiatal lelket helyes útra terelhet, aki ezt olvassa. Ennél jobban csak az k*r fel, amikor fickók tolják ugyanezt, mert õk is élveznék, de "ilyet csak a r1nygójával csinál az ember". Pl elír egy csaj, hogy tippeket gyûjtsön, mert szeretné, hogy a párjának minél élvezetesebb legyen. Erre az elsõ tíz hozzászóló lehordja mindenféle utolsó r1bancnak, "miért nem állsz ki egybõl a sarokra, az ilyeneknek ott a helye" stílusban, miközben a csaj kb mindenki álma kellene legyen, mert bevállalós, és odateszi magát a pasijának. Nem tudom felfogni...
Azt is lepontozzák, aki nem szereti, és aki szerint undorító, azt még jobban, sõt annak még be is szólnak sokszor, úgyhogy ennyit errõl.:)

MIért törlik folyamatosan a kérdésekre írt válaszaimat, amiben semmi olyat nem mondok, ami ellenkezne szabályokkal?

Legjobb válasz: arra gondolsz h megjelenik és 2 perc múlva megmár nincsott? ha igen, lehet átkerült a másik oldalra, lapozz :D ha pedig arra gondolsz, h mégcsak megsem jelenik az írás után, az nemtom mér van, velem is ezvan éppen most, de a kérdésre adott válaszok száma az növekszik, ahogy írom a kommentet, csak a komment nemláccik.

arra gondolsz h megjelenik és 2 perc múlva megmár nincsott? ha igen, lehet átkerült a másik oldalra, lapozz :D ha pedig arra gondolsz, h mégcsak megsem jelenik az írás után, az nemtom mér van, velem is ezvan éppen most, de a kérdésre adott válaszok száma az növekszik, ahogy írom a kommentet, csak a komment nemláccik.
Lepontoznak a többiek, aztán nem látszik ha nem jelölöd be fent a checkboxot, ennyi. Bár a sajátjaidnak akkor is látszania kell, ha be vagy jelentkezve.

Miért írja a válaszom helyett ezt a honlap: "Itt egy olyan válasz szerepel, amit a felhasználók nem ítéltek hasznosnak, így nem szükséges elolvasnod! "?

Legjobb válasz: Azoknál a válaszoknál, melyeket legalább hárman leosztályoztak, és a "Nem hasznos" osztályzat többségben van, ez a szöveg jelenik meg a jövõben. Célunk ezzel: 1. használjátok a véleményetek szerint az értékelõ gombokat, 2. eltûnjenek a bunkózó, és haszontalan válaszok, 3. büntessük az ilyen válaszolókat azzal, hogy válaszaikat alapból nem olvassa senki, 4. a haszontalan beszólások ne indítsanak offoló beszélgetéseket.

Azoknál a válaszoknál, melyeket legalább hárman leosztályoztak, és a "Nem hasznos" osztályzat többségben van, ez a szöveg jelenik meg a jövõben. Célunk ezzel: 1. használjátok a véleményetek szerint az értékelõ gombokat, 2. eltûnjenek a bunkózó, és haszontalan válaszok, 3. büntessük az ilyen válaszolókat azzal, hogy válaszaikat alapból nem olvassa senki, 4. a haszontalan beszólások ne indítsanak offoló beszélgetéseket.
talán azért, mert a válaszod egy olyan válasz, amit a felhasználók nem ítéltek hasznosnak, ezért felesleges elolvasni. elég logikus lenne nem? ki akar hülye válaszokat olvasgatni? ha mégis akarna akárki, megteheti...
igazából ezzel lehet kiborítják a gyereket a fürdõvízzel együtt... valaki ír egy választ ami jó, utána benéz 3 tapló, kilövik a választ és utána már senki nem fogja látni, tehát vissza sem jöhet a süllyesztõbõl. derék...
nem is a taplókról van szó, hanem az eltérõ gondolkodásmódról. szerintem.
A 3. válaszadónak: Ezek szerint még nem láttál ilyet, szó sincs arról, hogy ne lehetne megnézni ezeket a válaszokat, csak egy pluszot kell kattintani hozzá.
Én most futottam bele elõször egy ilyen válaszba. Megnézem, tehát meg lehet nézni. Ami zavar, az az, hogy újabb értékelésre már nincs mód. Így valóban igaza lehet annak, aki azt írta, hogy ha a válasz írása után benéz 3 bunkó és leértékeli, akkor már annyi a válasznak. Ez így nem biztos, hogy jó, mert ettõl még hasznos lehet, de már nem lehet jelezni seohogy sem. Az elv tetszik, de így mégsem az igazi...
mi az hogy 3 bunkó? ne is haragudj, de te vagy bunkóbb, mint a sokéves átlag. MIÉRT BUNKÓ AZ, AKI SZERINT NEM HASZNOS A VÁLASZOD? aki nem ért veled egyet, az a bunkó? és pont neked van igazad, nem a másik háromnak? a legnagyobb jószándékkal is lehet égbekiáltó ökörséget írni. hagyd meg az értékelés lehetõségét másnak is, ó_nagy_tévedhetetlen!
Lehet még utána is értékelni, csak ez jelenleg sajnos az Internet Explorer bizonyos verzióiban nem mûködik. Már keressük a hiba okát, ha tudjuk, kijavítjuk.

Miért írja ki mostanában a gyk, hogy XY nevû felhasználó válasza?

Régen csak annyit írt ki, hogy XY válasza. Ez egy kicsit bosszantó. Nekem nem hjam1029 a nevem, ez csak a felhasználónevem.

Legjobb válasz: Szerintem azért mert a sok hiszékeny ember, mikor meglátta hogy "Isten válasza", valóban azt hitte hogy Isten válaszol, és nem fogja fel, hogy az csak egy nicknév. Ugyanilyen volt pl "Apád válasza" is.. :D meg ilyenek.. így a félreértések kevesebbek.ú Adminok, moderátorok kb igazam van?

Szerintem azért mert a sok hiszékeny ember, mikor meglátta hogy "Isten válasza", valóban azt hitte hogy Isten válaszol, és nem fogja fel, hogy az csak egy nicknév. Ugyanilyen volt pl "Apád válasza" is.. :D meg ilyenek.. így a félreértések kevesebbek.ú Adminok, moderátorok kb igazam van?
A kérdező hozzászólása: Értem, de azért bosszantó. Egyértelmû, hogy itt bármilyen névvel lehet regisztrálni, ezt mindenki tudja. Nem?
háát.. ezek szerint sokaknak nem :)
Emlékszem, volt egy olyan is, akinél ezt írta ki régebben: "Utánanézett és ez a válasza:". Szerencsétlen felhasználó most megszívta. :D Amúgy egyetértek az elsõvel, néhányaknak ez nem volt egész világos. Viszont engem is zavar egy kicsit.
Kicsit zavaró tud lenni. Még jó, hogy nem Trevor az igazi nevem...

Miért ír be ide ebbe a témakörbe az emberek 80 %-a idióta válaszokat?

CSak azért hogy "valamit" írjanak?! Akkor ne használják ezt az oldalt! Vagy egyedül vagyok ezzel a véleményemmel?

Legjobb válasz: Hülye kérdésekre okos választ nem lehet adni. Azért én is haragszom amikor teljesen normális kérdésre érkeznek sértõ és idióta válaszok, de a hülye kérdéseknél kifejezetten poénosak tudnak lenni.

Hülye kérdésekre okos választ nem lehet adni. Azért én is haragszom amikor teljesen normális kérdésre érkeznek sértõ és idióta válaszok, de a hülye kérdéseknél kifejezetten poénosak tudnak lenni.
Például ez is egy idióta kérdés. És ne várj rá nem idióta választ.
igazából ez a kérdés sem idevaló.. amúgy, azért mert hülyék.
Azért mert idióták, és azt hiszik ezzel viccesebbek lesznek.
vALSZEG azért mert mindenkinek más a vélemyéne, és lehet h amit te idiótának találsz az csak neked nem tetszik, mert te vagy idióta. Vagy nemtudom.
baj h véleményt alkotnak????
nagyon SOK az idióta, semmi értelme kérdésnek vagy amire nem lehet válaszolni, vagy ami nem egyértelmû.
Mert általában idióta kérdéseket tesznek fel.:D Viszont azt én se szeretem, ha egy normális kérdésre idiótán válaszolnak.
"Ha nem ismétlõdnének a kérdések, megszûnne az oldal! " Keresõ? esetleg? Mielõtt még hülyeséget kérdez vagy 89-szerre ugyanazt. És megjegyezném, hogy elvileg a szabályzat is így szól, hogy mielõtt feltesz egy kérdést, nézze meg, hogy mások nem tették-e fel már ugyanazt. Persze normális kérdésre is elõfordulnak válaszok, de ez van: egy anonim oldalon mindig elõjönnek trollok, akiknek örömet okoz, hogy mások idegeit húzzák, jól beszólnak, mindezt totál arc és név nélkül. Gyáva férgek voltak, vannak, lesznek.
Hülye kérdésre hülye választ lehet adni 80% szerintem ja és pontoz fel mert nem szeretik a válaszaim de itt normális voltam:) )
A kérdező hozzászólása: 1. Ha nem ismétlõdnének a kérdések, megszûnne az oldal! 2. Vannak emberek, akiknek az életkorából kifolyólag nem tisztázott néhány sexuális kérdéskör! Ezért kérdez itt! 3. Azért tettem fel a kérdést, mert érdekelt ki mit válaszol itt erre, hiszen olvassák a válaszokat.. 4."az értelmes választ kérek"-et már azért írják oda, mert tudják, hogy mennyi a "nem normális" válasz! Nem vagyok barom sem üzenem az egyik válaszolónak! Nem kell írnod és kész. ui: amúgy 34 éves vagyok.. és csak bekukkantottam a gyerekvállalás-nevelés kategóriából ide. Bár ne tettem volna! üdv mindenkinek!
Azért, mert az emberek 80%-a idióta. Jó reggelt!
Az a baj, hogy a kategória legtöbb kérdezõjének összesített IQ-ja nem éri el az Antarktiszi átlagot sem. Így a kérdések színvonalának romlásával romlanak a válaszok színvonalai is, amitõl kialakul ez a jó kis helyzet.
és te miért írsz??? istenem ekkora barmokat-.-"
Azért, mert a kérdések 80%-a idióta kérdés és/vagy már 2835x feltették. Lásd: 25 centis a farkam ez kicsi-e? vagy: ráültem a barátom után a székre, ami még meleg volt: most hány % az esélye, hogy terhes vagyok? (Arra pedig már ugranak az emberek, hogy " [insert random idióta kérdés] csak értelmes válaszokat kérek!")
menstruálsz, vagy mi bánt?
Az emberek kegyetlenek és soha nem értik meg ami a másikban lezajlodik:(((((

Miért van az, hogy ha feltesznek egy kérdést (bárki) akkor a végén már nem a kérdésre írnak válaszokat, hanem veszekedés, lebecsülés, kötözködés, és a lekicsinylés megy?

Legjobb válasz: Bár ez nem általános, de tényleg zavaróan sok esetben van így. Alapvetõen az elégtelen moderálás következménye. Akik nem önkéntes szabálykövetõk, azokkal szemben szükség lenne a következetes, szigorú moderálásra. Sokszor már a kérdés moderálásával elkerülhetõ lenne, hiszen sok a véleményrõl érdeklõdõ kérdés, ez az oldal GYIK ajánlásai szerint helytelen. Utána pedig a további szabályok betartatására lenne szükség: „ne Offolj!”, „Ne a válaszokra válaszolj!” stb.

Bár ez nem általános, de tényleg zavaróan sok esetben van így. Alapvetõen az elégtelen moderálás következménye. Akik nem önkéntes szabálykövetõk, azokkal szemben szükség lenne a következetes, szigorú moderálásra. Sokszor már a kérdés moderálásával elkerülhetõ lenne, hiszen sok a véleményrõl érdeklõdõ kérdés, ez az oldal GYIK ajánlásai szerint helytelen. Utána pedig a további szabályok betartatására lenne szükség: „ne Offolj!”, „Ne a válaszokra válaszolj!” stb.
Ilyen az emberi viselkedés. Kicsinyes, veszekedésre hajlamos, önmagából kiinduló, sértõdékeny. Sokakban a vélemény különbség felfoghatatlan és személyes támadásnak vélik, amibõl az "üss vagy fuss" reakciót követõen születnek a legszebb példái annak, amit a viták alaphibáiként tanítanak iskolákban. A különbség a netes beszélgetések és a valóság között, hogy társaságban megtanultunk viselkedni, de neten kijöhet mindenkibõl az állat és egy félreértés eloszlatására nem a visszakérdezés, hanem a visszakézbõl érkezõ egyenes támadás kap teret. Ennek az érdekes viselkedési formának kutatásáról több cikk és doktori disszertáció is jelent már meg. Az egyik ilyen cikk a viselkedési formák és azok lehetséges magyarázatáról szólnak. Ezt átdobom pm-ben magyar fordításban, mert ide kommentnek hosszú lenne. Aztán a nethuszárok egy új mûfaját képezik azok, akik már nem is képesek a valóságban sem viselkedni: [link] Velük találkozni felér egy standup comedy-vel.
Mert sok a hülye bizonyos kategóriában.. De nem kell álszenteskedni, az esetek 80 % -ban mindenki visszaír , ha kötözködést indítanak felé.
fogadok mindjárt itt is ez lessz :)
A kérdező hozzászólása: ja tuti az lesz a vége a második válaszolónak mi abban a támadás, hogy például felteszem azt a kérdést, hogy hol lehet olyan sport lovat venni ami 150-es akadály felett kiválóan versenyzik? a vége már az lett, hogy "fogadni mernék, még csak képernyõrõl láttál lovat", mikor én senkit nem sértegettem, és majdnem 1 éve lovagolok (nem nekem kell a ló) :(
ja , kérdezõ te is a lovaskategóriában vagy? Ott szinte csak gyökerek vannak .... én csak válaszolni járok oda, kérdést ne tegyél fel, úgyse tudják megválaszolni érdemben.
A kérdező hozzászólása: hát igen :/ én szerintem azt fogom csinálni, hogy 10-nél több választ nem is fogok várni, mert úgyis már csak mindenbe belekötnek, hogy így a jó lovas meg úgy, szerintem õk nem értenek hozzá, mert nem tudnak a kérdésre válaszolni :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!