Találatok a következő kifejezésre: Miért írja ki a Windows az (37 db)

Miért írja ki a Windows azt, hogy " Társítás a következővel. "?

Tehát Windows XP SP2-?m van.Ha megnyitom a sajátgépet, utána meg meg akarom nyitni a Helyi lemez(J:)-t, mert nekem itt vannak a cuccok, utána kidob egy ijen ablakot:

Legjobb válasz: automatikus lejátszást tiltsd le, talán segít...

automatikus lejátszást tiltsd le, talán segít...
A kérdező hozzászólása: Kössz szépen a gyors választ, most mûködik:)

Miért írja ki a gépem az nfs carbon-ban elindítás után nem sokkal "a windows megoldást keres a problémára"? és eközben ki is lép a játékból

Legjobb válasz: - Talán Videókártya... - Melyik Windows? - Gondolom a játék nem eredeti, lehet Crack-elési probléma. - Ha eredeti és megfelel a kritériumoknak a géped, akkor passz! Telepítsd újra a játékot és/vagy a Windows-t. A játék mentések általában a Dokumentumok alatt találod (EAGAMES, stb. mappában).

- Talán Videókártya... - Melyik Windows? - Gondolom a játék nem eredeti, lehet Crack-elési probléma. - Ha eredeti és megfelel a kritériumoknak a géped, akkor passz! Telepítsd újra a játékot és/vagy a Windows-t. A játék mentések általában a Dokumentumok alatt találod (EAGAMES, stb. mappában).
A kérdező hozzászólása: gép viszi az 100% egy másik helyrõl is leszedtem de ugyan az crack 2 helyrõl is leszedtem...
Valószínûleg azért, mert "a windows megoldást keres a problémára". Mi másért írna ki ilyet?
A kérdező hozzászólása: de egy kutya vagy
:P :D
Próbáld ki, hogy megveszed eredetiben, hátha akkor nem keres majd a Windows megoldást nemlétezõ problémákra :)


Miért írja ki a Windows 7 ha usb kábelt csatlakoztatnék, hogy az eszközillesztő szoftver telepítése sikertelen volt?

Akár pendrive,akár fényképezőgép usb kábelját próbáltam,nem találja. Mi hiányozhat?

Legjobb válasz: Az a tippem, hogy valami buherált lite windows-t raktál fel, amibõl kihagyták az USB drivereket. Eltaláltam?

Az a tippem, hogy valami buherált lite windows-t raktál fel, amibõl kihagyták az USB drivereket. Eltaláltam?
A kérdező hozzászólása: nem én telepítettem, de valóban nem eredeti.ezt ki lehet valahogy javítani vagy csak újratelepítéssel?
Abból, hogy nem eredeti, még nem következik, hogy ki is vannak belõle szedve cuccok. Ha te nem tudod, én fõleg nem tudhatom. Minden esetre ha igazam van, akkor csak újratelepítéssel megoldható.

Ujra tettem az xpt, de mikor a hangkártyát vagy az xpsp3 at akarom telepíteni, azt írja ki:a windows hibát észlelt ezért leáll. Miért? Mi a baj?

Legjobb válasz: mármint mi írja ki? szimpla hibaüzenet, vagy kék halál? Screenshotot mellékelhetnél, ha tudsz...

mármint mi írja ki? szimpla hibaüzenet, vagy kék halál? Screenshotot mellékelhetnél, ha tudsz...
A kérdező hozzászólása: Nem tudok csinálni, mert elkezdem telepíteni és mikor már majdnem végez kiírja ezt:a windows hibát észlelt ezért leáll.Nagyon nem értek a számítógépekhez, az a baj.sok mindent ír még ki mellette, hibakódokat de mindez csak egy pillanat és újraindúl a gép.
A kérdező hozzászólása: most néztem utána, igen, kékhalál.
Gépadatok? :) )
A kérdező hozzászólása: rendesen ciki ide írni, mert nem értek a szám.gépekhez.a gépadatokat hol keressem?sajátgépbe?
http://letoltes.prim.hu/program/58948/ letöltöd telepíted és kiír neked mindent ide csak a hardver részt másold be :) EVEREST Home Edition
A kérdező hozzászólása: Küldtem emailt, remélem megkapod :) köszike :)

Windows 7 miért írja ki a tápegység bedugásakor hogy ELEKTROMOS HÁLÓZATHOZ CSATLAKOZTATVA, TÖLTÕDIK, de át van húzva az akksi ikon?

Ha lehúzom a tápot, akkor meg ismeretlen maradékmennyiség...

Legjobb válasz: Van egy olyan funkció ami ezt a jelzést kikapcsolja. Kattints rá bal egérgombal, és elvileg ott fogja írni. DE! Ha garanciális vidd vissza. Ez az akkumulátoron lévõ elektronika hibájára, vagy a töltött cellák elfáradásának lehet az elõidézõje, de fiatal ehhez az a 3 hónap. Szóval inkább gyártási hiba mint öregedés.

Van egy olyan funkció ami ezt a jelzést kikapcsolja. Kattints rá bal egérgombal, és elvileg ott fogja írni. DE! Ha garanciális vidd vissza. Ez az akkumulátoron lévõ elektronika hibájára, vagy a töltött cellák elfáradásának lehet az elõidézõje, de fiatal ehhez az a 3 hónap. Szóval inkább gyártási hiba mint öregedés.

Miért írja azt ki a Windows az indításkor, hogy a System32 mappában valami fájl meg van hibásodva? Erre mi lehet a megoldás?

Legjobb válasz: Vagy vírus, vagy valaki piszkált benne és valamit csinált amit nem kellet volna. Én szerintem ne kínlodj vele telepísd újra.

Vagy vírus, vagy valaki piszkált benne és valamit csinált amit nem kellet volna. Én szerintem ne kínlodj vele telepísd újra.
koszi nekem is ez lett a gepemmel
És amikor kiírja ezt a szöveget akkor mit tegyek hogyan lehet újratenni? :P nem naon érek hozzá :DA


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!