Találatok a következő kifejezésre: Miért írja ki a Windows (94 db)

Miért ír ki a windows 7 kompatibilitási problémát, windows xp telepítésekor?

Úgy szeretném telepíteni, hogy Windows 7 mellé, ezért windows 7r?l indítom a telepítést, de amikor rákattintok a Windows XP telepítése menüpontra, kiírj azt, hogy nem mehetek tovább a kompatibilitási problémák miatt.

Legjobb válasz: Windows 7-rõl vissza nem tudsz telepíteni! csak ugy tudod hogyha formázod a merevlemezt és ugy telepíted az xp-t.

Windows 7-rõl vissza nem tudsz telepíteni! csak ugy tudod hogyha formázod a merevlemezt és ugy telepíted az xp-t.
A kérdező hozzászólása: Az baj...mert nem tudok pendrievos windowst csinálni!
és Bootolható windows telepítõ lemezt sem? http://www.youtube.com/watch?v=VHlAJHoPBlw
A kérdező hozzászólása: Netbookom van, és azon nincs CD, DVD olvasó. :((

Miért írja ki a Windows XP minden egyes bekapcsolás után, hogy ismeretlen szoftverkivétel történt? ( bővebben lent)

Ilyen helyzetben, ha jól tudom, féregteleíteni kell a gépet, amit én meg is tettem, és a kérdéses programot is ötöröltem. Ennek ellenére továbbra is annak a programnak az indítófájljára hivatkozik (exe), és ezt az üzenetet kapom. Mit tehetek? Köszönöm, el?re is.

Legjobb válasz: Ki kell takarítani a registry-bõl a rá való hivatkozásokat. A registry a Windows lelke, így mielõtt hozzányúlsz, készíts róla biztonsági mentést.

Ki kell takarítani a registry-bõl a rá való hivatkozásokat. A registry a Windows lelke, így mielõtt hozzányúlsz, készíts róla biztonsági mentést.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a segítséget. Elmondhatom, hogy a probléma már nem jön elõ. Remélem, nem kiabálom el. De elvileg az ártó programocskát megszüntettük. :D
Ez Biztos Hogy Menni Fog: Start-->Futtatás...---> Ird be Hogy "msconfig" Utána menj az "Automatikus Índitás-ra" És Jelöld ki Azt a Programot, Amelynek Gyanúsnak Nézzel Ki. (Csak azt a Programot, Mert ha Valamit Kipipálsz pl.: a VideóKártyádnak az Inditó Fájl-át, Akkor Nem Fog Menni a Géped) És Utána (X) és "Újrainditás", És Hogy Ha Még Mindig Kijön Akkor Nem Tudom Mi a Baja, Én Mindig ezt a Megoldást, Használom, Sõt, Egy Vírus-t Kiiktattam Vele.
A kérdező hozzászólása: Úgy tünik, hogy a probléma megoldódott, bár még nem teljesen sikerült mindent eltávolítani a géprõl. Viszont a hibaüzenet (nem akarom elkiabálni :) )már két napja nem jelenik meg, pedig volt olyan, hogy napi kétszer is megkaptam. Köszönöm szépen a segítséget. Örök hála. :)
Így hirtelen 3 ötletem van. A) csökkentett módban próbálod. B) újratelepíted és utána próbálod meg szabványosan leszedni. C) Hiren's boot CD-vel vagy Live Linux-szal (pl. Knoppix) bootolsz és kézzel szedsz le mindent. Minden olyan fájlról, amit törölsz, legyen valahol másolatod, nehogy eltûnjön valami fontos rendszerfájl. Ha a fenti 3 opció egyike sem válik be, akkor szólj és kitalálunk valamit.
A kérdező hozzászólása: Igen, elvileg töröltem, gyakorlatilag nem. A programok listájáról eltûnt, de sajnos nem minden eleme. Azok viszont makacsul ragaszkodnak a gépemhez, mert semmivel nem tudom õket letörölni. Az unistall nem indul el. Kiírja, hogy ellenõrizzem a lemez nincs-e tele, nem írásvédett-e stb. De semmi ilyesmi. Fogalmam sincs, hogyan töröljem, ha ilyen agresszív.
A kérdező hozzászólása: http://kepfeltoltes.hu/view/110203/318619726hiba_www.kepfelt.. Ez a hibaüzenet, amit majdnem minden bekapcsoláskor kapok. Csökkentett üzemmódban nem jön elõ a dolog. A féregírtást nem csökkentettben végeztem, a vírusírtást viszont igen, az nem talált semmit. Igen, biztosan a speedbithez tartozik, de azt elvileg már szintén letöröltem, de azért mégegyszer megnézem. Köszönöm.
Na a következõre gondolok. Nekem úgy tûnt, hogy toolbarok lehettek, amikhez hozzányúlt a féregtelenítõd. Ez a VideoAcceleratorService talán a SpeedBit video downloader vagy valami hasonló nevû beépülõhöz tartozhat és gondolom, hogy félig fenn maradt, félig meg karanténba lett téve. Ha ilyesmid van, uninstalláld és nézd meg, hogy segített-e.
A DCOM-os hibát is meg tudnád mutatni?
A kérdező hozzászólása: http://kepfeltoltes.hu/view/110203/hiba2_www.kepfeltoltes.hu.. Itt van a tulajdonképpeni hibaüzenet naplója.
A kérdező hozzászólása: Itt van a naplóm képe: http://kepfeltoltes.hu/view/110202/556041471n_vtelen_www.kep.. És a féregírtásom karanténja, remélem jó képet raktam fel. http://kepfeltoltes.hu/view/110202/975277352n_vtelen2_www.ke.. Köszönöm a megoldásokat. Nagyon remélem, hogy nem kell újra tenni.
No. Akkor a Felügyeleti eszközökbõl válaszd ki az eseménynaplót és nézd meg, hogy ír-e a problémáról. Ha igen, akkor készíts róla képernyõképet és mutasd meg. Egy HiJackThis log is praktikus lehet, hátha csak maradt valami szemét. Nagyon bízom benne, hogy csak kissé szemetes még a géped, mert ha rendszerfájl is sérült, akkor azt csak új install hozza helyre. Megvannak még a logok a féregirtásodról? Az is érdekes lenne...
Hát igen a CCleaner nem sokat ér, inkább semmit...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, megpróbálok képet felrakni a jelenségrõl. CClenearral már próbálkoztam korábban, de nem vált be, mert olyanokat is törölt, amit nem kellett volna. Jelenleg a Wintoolst használom, azzal már kipucoltattam a gépet, de a probléma nem oldódott meg.
Márpedig második, registryben is lehet a válasz, kérdezõ, Ccleanerel pucold át a gépet, megcsinálja helyetted a piszkos melót anélkül, hogy túrkálnod kellene bárhol.
Ezt az elsõ választ nehogy elhidd ám. A registriben nem kell nekünk turkálni, úgysem találnál ott meg egy programot se.Tegyél föl a jelenségrõl egy képet ide és segítünk megoldani.
Örülök, hogy sikerült, gratulálok! Nagyon szívesen a segítséget, de végülis te oldottad meg a problémát, úgyhogy tied az érdem. Azt hiszem, hogy sokat is tanultál az esetbõl, úgyhogy talán legközelebb te segítesz másnak, ha hasonló egzotikus hibába ütközik... :)

Miért írja ki a Windows 7 ha usb kábelt csatlakoztatnék, hogy az eszközillesztő szoftver telepítése sikertelen volt?

Akár pendrive,akár fényképezőgép usb kábelját próbáltam,nem találja. Mi hiányozhat?

Legjobb válasz: Az a tippem, hogy valami buherált lite windows-t raktál fel, amibõl kihagyták az USB drivereket. Eltaláltam?

Az a tippem, hogy valami buherált lite windows-t raktál fel, amibõl kihagyták az USB drivereket. Eltaláltam?
A kérdező hozzászólása: nem én telepítettem, de valóban nem eredeti.ezt ki lehet valahogy javítani vagy csak újratelepítéssel?
Abból, hogy nem eredeti, még nem következik, hogy ki is vannak belõle szedve cuccok. Ha te nem tudod, én fõleg nem tudhatom. Minden esetre ha igazam van, akkor csak újratelepítéssel megoldható.


Miért írja ki a Windows azt, hogy " Társítás a következővel. "?

Tehát Windows XP SP2-?m van.Ha megnyitom a sajátgépet, utána meg meg akarom nyitni a Helyi lemez(J:)-t, mert nekem itt vannak a cuccok, utána kidob egy ijen ablakot:

Legjobb válasz: automatikus lejátszást tiltsd le, talán segít...

automatikus lejátszást tiltsd le, talán segít...
A kérdező hozzászólása: Kössz szépen a gyors választ, most mûködik:)
NAVAJON?
"mert kevés a szabad hely" A jól feltett kérdésben benne van a válasz!
Tipic "you dont say" incident lol
A kérdező hozzászólása: de van 80 gb szabad helyem lol

Miért írja ki a windows 7 telepítő, hogy "a telepítő nem tudja a megadott partícióra folytatni a telepítést, mert kevés a szabad hely?

80 giga mióta kevés neki Milyen megoldás van ilyenkor pedig már formáztam is a telepít?vel és mégis.

Legjobb válasz: Azért mert kevés a szabad hely

Azért mert kevés a szabad hely
Ilyennel nem találkoztam. Biztos, hogy a 80GB-ra nyomsz okét, mert néha marad nem partícionált terület a vinyón, ez általában pár megabájt és ha véletlenül ezt adod meg, akkor lehet ez a hibaüzenet... másra így hirtelen nem tudok gondolni...
A kérdező hozzászólása: Biztos, hogy arra nyomok! Sõt már próbáltam a másik particíóra is, ami kb 220 giga, mert a 300 gigás vinyóból, csak még ott van az a pár mega amit írtál, de xp már volt rajta, tehát a vinyó jó, ezért nem értem
Próbáld csökkentett módban helyreállítani, ha nem megy, sanszos, hogy újra kell telepíteni. De mit csuksz fel hova??
Igen, a kérdés: mit csuksz fel hová? Talán a ház oldalát?

Miért írja ki a gépem az nfs carbon-ban elindítás után nem sokkal "a windows megoldást keres a problémára"? és eközben ki is lép a játékból

Legjobb válasz: - Talán Videókártya... - Melyik Windows? - Gondolom a játék nem eredeti, lehet Crack-elési probléma. - Ha eredeti és megfelel a kritériumoknak a géped, akkor passz! Telepítsd újra a játékot és/vagy a Windows-t. A játék mentések általában a Dokumentumok alatt találod (EAGAMES, stb. mappában).

- Talán Videókártya... - Melyik Windows? - Gondolom a játék nem eredeti, lehet Crack-elési probléma. - Ha eredeti és megfelel a kritériumoknak a géped, akkor passz! Telepítsd újra a játékot és/vagy a Windows-t. A játék mentések általában a Dokumentumok alatt találod (EAGAMES, stb. mappában).
A kérdező hozzászólása: gép viszi az 100% egy másik helyrõl is leszedtem de ugyan az crack 2 helyrõl is leszedtem...
Valószínûleg azért, mert "a windows megoldást keres a problémára". Mi másért írna ki ilyet?
A kérdező hozzászólása: de egy kutya vagy
:P :D
Próbáld ki, hogy megveszed eredetiben, hátha akkor nem keres majd a Windows megoldást nemlétezõ problémákra :)

Alcohol 120 és cdburnerxp miért nem írja ki a windows 7 isot?

Elkezdi írni 0 százalék pár percig, aztán kiírja hogy rögzítés sikertelen. Több windows 7 isoval is próbáltam, azzal nem lehet baj. Dvd-re próbálnám.

Legjobb válasz: Biztos, hogy az íród rendben van? Képfájl kiírására használd az ImgBurn-t.

Biztos, hogy az íród rendben van? Képfájl kiírására használd az ImgBurn-t.
Ja! és próbálkozz újraírható lemezre, mert ha az egyszer írható bevezetõ szakaszát elkezdi írni, akkor azt a következõ próbálkozásnál már használtnak látja, vagyis csináltál egy poháralátétet.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!