Találatok a következő kifejezésre: Miért írja ki a (2223 db)

Ezt miért írja ki a minecraft?

Org. Lwjgl.LWJGLException:Pixle format not accelerated

Legjobb válasz: nem tudom kérlek ha tudod miért írja ki válaszoly

A kérdező hozzászólása: nem tudom kérlek ha tudod miért írja ki válaszoly
video kártya driverének újra telepítése
A kérdező hozzászólása: más megoldás nincs?
Miért, ez nem elég megoldás?

Miért írja ki a hibát a Sims Medieval?

Megszereztem netr?l a medeval-t, telepítettem minden happy volt. de amikor belépek a játékba , betölt, és rögtön kiír valami angol szöveget. Mi lehet a baj ?

Legjobb válasz: "Miért írja ki a hibát a Sims Medieval?" Mert nem eredeti, azokkal mindig gebasz van, ahogy itt szoktam olvasni.

"Miért írja ki a hibát a Sims Medieval?" Mert nem eredeti, azokkal mindig gebasz van, ahogy itt szoktam olvasni.
Konkrétan mit ír ki? Crackelted a játékot?Crackelt játékod idáig mûködött, de most nem?(Crackelt játékot utólag ne frissíts soha!)
A kérdező hozzászólása: Igen crackeltem, és azért nem érte. pedig azt hittem mûködni fog, mert sok helyen vagyis ilyen sims-es fórumokon olvastam h mindenkinekl megy és nincs vele semmi baj..
A kérdező hozzászólása: Amúgy meg ezt írja ki : We are unable to verify that your disc is a copy, please contact costumer service. Lehet h nem jó a crack-em ??
Nekem is crackelt a Medievalom.Nem lehet, hogy életlenül azt a fajtát töltötted le(amit egyébként én is megszereztem), hogy a crack, meg az eredeti fájlnak a neve ugyanaz?Úgy értem, felülírtad az eredetit a crackel?
*nem ugyanaz<- ezt akartam írni, csak kimaradt a nem


Miért írja ki a profilom alá, hogy 1 olvasatlan üzenet?

Pedig se msn-en, se skype-on nem kaptam üzenetet. Akkor?

Legjobb válasz: Milyen program írja ezt ki? Egyébként email-ed jött.

Milyen program írja ezt ki? Egyébként email-ed jött.
Email-t is így jelzi, ha levelezõklineset használsz.

Miért ír ki a gép ilyeneket, hogy "ő"?

Teljesen normális bet?ket tartalmazó helyen is csinálja. Ezt a kombinációt pl. Õ bet? helyett.

Legjobb válasz: A kérdés nem így szólt, csak az oldal átírta. Eredetileg azt kérdeztem, hogy miért írja ki: & o t i l d e ;

A kérdező hozzászólása: A kérdés nem így szólt, csak az oldal átírta. Eredetileg azt kérdeztem, hogy miért írja ki: & o t i l d e ;
a karakterkódolás miatt, az Õ ha jól tudom unicode karakter
A kérdező hozzászólása: Kibontanád ezt nekem? (Tudod, én még anno nem tanultam ilyeneket az iskolában. :) ) Be lehet ezt állítani valahol a gépen?
Az "õ" a hullámos o betû kódja a HTML-ben, bár azt nem tudom, miért írta ki közvetlenül
az elõzõ vagyok, én is azt írtam, hogy & o t i l d e ; csak átalakította
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!

Miért írja ki a mosógép hogyha cipőt akarok mosni hogy "AZONNALI NYITÁS" mikor minden ugyanúgy csináltam mint máskor?

Legjobb válasz: Talán olvasd el a géphez kapott használati útmutató végén található gyakori hibákat és megoldásaikat. Ott biztos kitérnek erre a dologra is. Mármint arra, hogy miért írja ki a mosógép, hogy azonnali nyitás. Na ezért nem szeretem ezeket az agyonelektronikázott gépeket. Minél több kütyü van benne, annál nagyobb a hibalehetõség.

Talán olvasd el a géphez kapott használati útmutató végén található gyakori hibákat és megoldásaikat. Ott biztos kitérnek erre a dologra is. Mármint arra, hogy miért írja ki a mosógép, hogy azonnali nyitás. Na ezért nem szeretem ezeket az agyonelektronikázott gépeket. Minél több kütyü van benne, annál nagyobb a hibalehetõség.
A kérdező hozzászólása: Már átolvastuk de sehol se írja :S
Lehet, hogy nem tetszik neki, ahogyan a cipõ ide-oda csapódik benne. Tedd inkább ruhák közé, ne magában mosd.
Vedd elõ a garanciát, nézd meg, melyik szervízhez tartozol, a legtöbbnek van e-mail címe.Írj nekik, õk válaszolnak. Az én 'privileg'szervizembõl legalább is adtak e-mail tanácsot.
Ha olyan komoly a gép, hogy LCD kijelzõ van rajta, akkor bizony automatikusan méri, hogy mennyi töltõsúly van benne, ahhoz megfelelõ mennyiségû vizet és mosószert enged be. Mivel 1 pár cipõ csak néhány deka így azt hiszi, hogy nincs benne töltet.
Utolsó vagyok, még valami: cipõt ne moss mosógépben, édesanyám nem egy cipõt b*szott így szét. Tiszta víz, kefe, rongy, és bármilyen cipõ tiszta lesz.
Biztos büdös.

Miért írja ki a Posta hivatalos oldala azt, hogy a Kiscelli utca ir. Száma 1300, ugyanitt az ir. Szám keresője meg a Kiscelli utca 7-9-re meg 1032-t ír?

Magyarán két teljesen más irányítószámot ad meg.

Legjobb válasz: Mármint, hogy a Kiscelli postának a címére lennék kíváncsi, de mindenütt mást írnak...

A kérdező hozzászólása: Mármint, hogy a Kiscelli postának a címére lennék kíváncsi, de mindenütt mást írnak...
Az utca irányítószáma lehet 1032, ettõl függetlenül magának a postának lehet speciális irányítószáma.
Mert az utca másik végén más az irszám.
Kettesnél a pont, hármas hülyeséget ír. Mivel Pesten 23 kerület van, így értelemszerûen 1239 a legnagyobb írányítószám. Minden ennél nagyobb írányítószám postát illetve postafiókot jelöl. Azért nem egyezik a kettõ, mert az egyik a kerület és utca házszám szerinti irányítószám, ha oda akarsz menni, a másik pedig a levelezési cím szerinti irányítószám, ami egy postát takar illetve postafiókot és az ennek az irányítószáma...

Nokia 500. Miért írja ki a zene lejátszásnál, hogy Rendszerhiba? !

Legjobb válasz: Helló. Sajnos a választ nem tudom, de én is keresem! Nekem amikor elõször írta ki ezt, kb 2 hét után megszünt a probléma. Most megint ugyan ez a helyzet. Viszont nekem azoknál a zenéknél ír rendszerhibát, amit a telefon memóriájába másoltam. A memóriakártyán lévõ zenéket lejátsza gond nélkül. Tegnap pedig arra jöttem rá, hogy azokat a zenéket is lejátsza, de csak akkor, ha a fájlok mappából indítom õket. Ezesetben nem ír rendszerhibát. Tegnap jött frissítés is a zenelejátszóra, és már nem is látja a zenelejátszó azoket a zenéket. Ha esetleg megtudtál még valamit, lécci szólj nekem is!

Helló. Sajnos a választ nem tudom, de én is keresem! Nekem amikor elõször írta ki ezt, kb 2 hét után megszünt a probléma. Most megint ugyan ez a helyzet. Viszont nekem azoknál a zenéknél ír rendszerhibát, amit a telefon memóriájába másoltam. A memóriakártyán lévõ zenéket lejátsza gond nélkül. Tegnap pedig arra jöttem rá, hogy azokat a zenéket is lejátsza, de csak akkor, ha a fájlok mappából indítom õket. Ezesetben nem ír rendszerhibát. Tegnap jött frissítés is a zenelejátszóra, és már nem is látja a zenelejátszó azoket a zenéket. Ha esetleg megtudtál még valamit, lécci szólj nekem is!

Miért írja ki a HP NX6110-es notim ezt a hibaüzenetet? --104 UNSUPPORTED WIRELESS DEVICE-- Ezután tovább sem enged bekapcsoláskor. Biost már frisítettem, a gyárilag elfogadott kártyával majd másik pci-os kártyával is próbáltam és ugyanezt írja ki.

Legjobb válasz: szedd le a hatuljat, es kapd ki belole a wifi kartyat. ha ugy sem megy, akkor szerviz, alaplapos. en ilyet akkor lattam, amikor dell wifi ment bele veletlenul.... :)

szedd le a hatuljat, es kapd ki belole a wifi kartyat. ha ugy sem megy, akkor szerviz, alaplapos. en ilyet akkor lattam, amikor dell wifi ment bele veletlenul.... :)
A kérdező hozzászólása: Kivettem a wifi kártyát és elindult. csak azt nem értem miért nem fogad el egyetlen wifi kártyát sem, csak a pcmcia-s csatlakozásút. viszont az meg kilóg oldalt a gépbõl.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!