Találatok a következő kifejezésre: Miért írja ki, hogy (1385 db)

Nem tudom az iOS 5-öt telepíteni az iPhone 3- omra. Nem tudom hogy van- e rajta régi iOS használtan vettem. Hol tudnám letölteni? Másik kérdés: mikor valamit leakarok tölteni miert írja ki hogy a Safari nem tudja letölteni a fájlt?

Legjobb válasz: Kérdés csak, mi az az iPhone 3? Csak mert eddig iPhone-ok ilyen nevekkel jelentek meg: iPhone iPhone 3G iPhone 3GS iPhone 4 stb Új iOS-t telepíteni az iTunesszal tudsz. Rádugod a gépre, aztán rámész a szoftverfrissítésre. Mivel az iOS 6 a legújabb, ezért 5-t nem tudsz iTunesszal rárakni. iOS 6-t azonban csak iPhone 3GS-re és az attól újabbakra lehet csak rakni. iPhone 3G-re az utolsó elérthetõ iOS a 4.2.1, ha minden igaz, de tuti, hogy csak iOS 4. A safarisat konkrétabban írd le, pontosan mit akarsz letölteni, mit ír ki?

Kérdés csak, mi az az iPhone 3? Csak mert eddig iPhone-ok ilyen nevekkel jelentek meg: iPhone iPhone 3G iPhone 3GS iPhone 4 stb Új iOS-t telepíteni az iTunesszal tudsz. Rádugod a gépre, aztán rámész a szoftverfrissítésre. Mivel az iOS 6 a legújabb, ezért 5-t nem tudsz iTunesszal rárakni. iOS 6-t azonban csak iPhone 3GS-re és az attól újabbakra lehet csak rakni. iPhone 3G-re az utolsó elérthetõ iOS a 4.2.1, ha minden igaz, de tuti, hogy csak iOS 4. A safarisat konkrétabban írd le, pontosan mit akarsz letölteni, mit ír ki?
elsõ jól írod, ha 3G-rõl van szó, arra legutolsó szoftver a 4.2.1. Safariból meg mit akarsz letölteni? zenét, videót ilyesmit nem fog menni. azt iTunes-al tudsz csak rátenni. és ha valóban 3G, akkor a legtöbb alkalmazást le se fogod tudni app store-ból tölteni, mert minimum 4.3 kellene hozzájuk.
A kérdező hozzászólása: Sajnos semmit nem tudok errõl a telórol. A szulinapomra kaptam, elõtte az unokahugomè volt. Mikor kérdeztem milyen azt mondta iPhone 3. Semmi mást nem mondott.semmit nem adott hozza csak töltõt. Honnan tudhatnám meg milyen? Az adatoknál ír egy olyat hogy verzió 4.2.1 Facebookot akartam letölteni és akk azt írja hogy iOS 5 szükséges. Utánna meg játékot akartam letölteni amikor azt írta ki hogy "a Safari nem képes letölteni a fájlt." Nem lehet hogy azért mert túl lassú a netem? 100 megas.
nem. ha nem tudsz vele videózni, akkor 3G, szóval nem is fogod tudni letölteni a Facebook-ot se, mert iOS 5re nem lehet frissíteni.
A kérdező hozzászólása: Nem tudok vele videozni. Akkor ezek szerint 3g. Kezd a hócipöm tele lenni ezzel a ...... na mindegy. Köszönöm a segítségeteket!!!:) ))))

Miért irja ki hogy nyomjak f1 amikor 1cdrom2flopy3hdd?

Ezt hogy lehet megolani hogy müködjön?

Legjobb válasz: Nyomj F1-et. De miért? Nem csak ennyi van odaírva. Mit ír ki pontosan?

Nyomj F1-et. De miért? Nem csak ennyi van odaírva. Mit ír ki pontosan?
boot-oláskor írja? Nekem akkor írta, amikor le volt merülve a gombelem az alaplapon. F1-el bootolt tovább.
Biztos, hogy boot-kor írja neki. Az elem miatt is írhatja igen. De a floppy is lehet rossz. Ezért lenne jó tudni, hogy mit ír ki.


A sims 3 miért írja ki hogy" tegye be a lemezt a meghalytóba" mikor el is indul?

feltelepítettem elindítom be is tölt és mikor kihozná a várost akkor bejön ez a szöveg... és nem a gépemmel van a baj mert lehet rátenni. kérlek segítsetek!!

Legjobb válasz: Ha nem eredeti, akkor ki kell crack-elni, ha meg eredeti, akkor tedd be a lemezt... Tesómnak pendrive-n adtam oda és ott is hasonlót írt ki csak ott vmi olyasmi volt, h nem biztos benne, h eredeti.

Ha nem eredeti, akkor ki kell crack-elni, ha meg eredeti, akkor tedd be a lemezt... Tesómnak pendrive-n adtam oda és ott is hasonlót írt ki csak ott vmi olyasmi volt, h nem biztos benne, h eredeti.
A kérdező hozzászólása: de megvan crackkelve!

Miért írja ki hogy egy hálózati kábel nincs bedugva?

A net megy meg a kábelek is bevannak dugva.

Legjobb válasz: Ethernet kártyát használsz? Ha abba van be dugva a net kábel és nincs le tiltva az integrált akkor azt jelzi amit írtál. Neted van ha jól értem. Ha nem tudod hogy hol kell le tiltani az integráltat írj és le írom. Am ez csak azért kell mert felesleges,hogy az alaplapit érzékelje hisz nem abba van be dugva. De ha tévedek akkor írd le kicsit pontosabban és ha tudok segítek.

Ethernet kártyát használsz? Ha abba van be dugva a net kábel és nincs le tiltva az integrált akkor azt jelzi amit írtál. Neted van ha jól értem. Ha nem tudod hogy hol kell le tiltani az integráltat írj és le írom. Am ez csak azért kell mert felesleges, hogy az alaplapit érzékelje hisz nem abba van be dugva. De ha tévedek akkor írd le kicsit pontosabban és ha tudok segítek.
A kérdező hozzászólása: Kicsit érthetõbben :D nem vagyok egy nagy gépzseni xd
A netes kábeled hova van bedugva? Ha leveszed a géped oldalát látni fogod, hogy közvetlen az alaplapon lévõ foglalatban van illetve van egy másik kártya és abba van be dugva a zsinór ha ez utóbbi akkor ethernet kártyádon keresztül megy a net és csak annyi a dolgod hogy saját gép, jobb klikk, KEZELÉS-re katt. Bal oldalon megkeresed az eszközkezelõ és rá katt. Most ki jött sok okosság de neked a Hálózati kártya kell. Ha itt két fajtát ír akkor az egyiket le lehet tiltani. Nem mindegy melyiket! Nálam pl. az elsõ a kettõbõl. Ezt pedig úgy érheted el, hogy jobb klikk "letilt" katt és eltûnik a hiba amiért írtál. :) Ha esetleg véletlenül nem a megfelelõt tiltottad le nem kell meg ijedni ugyan ez a módja az engedélyezésnek is. Remélem tudtam segíteni, ha kérdésed van írd és meglátjuk mit tehetünk. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :)

A call of duty modernwarfare 2ben miért irja ki hogy iwnet invalidversion és hogy lehet kijavítani a hibát?

Legjobb válasz: Azér írja ki mert letöltötted és ha nem eredetiben veszed meg akkor nem tudsz multizni.

Azér írja ki mert letöltötted és ha nem eredetiben veszed meg akkor nem tudsz multizni.

DVD-takarok írni Nero-val. Miért írja ki, hogy Illegális lemez Az Egymenetes (DAO) felírás nem indítható CD-írás hiba: 2x (2 770 KB/s)?

Minden lemezzel ezt csinálja. Régen nem volt ilyen hibája, azóta nem állítottam el semmit.

Legjobb válasz: Próbálj ki egy másik író programot>>> http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/ashampoo-burning-studio.. Ha ezzel sikerül írni, akkor uninstalláld a Nérót, és tedd fel újra. Ha Ashampoo-val sem megy a lemez hibás....

Próbálj ki egy másik író programot>>> http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/ashampoo-burning-studio.. Ha ezzel sikerül írni, akkor uninstalláld a Nérót, és tedd fel újra. Ha Ashampoo-val sem megy a lemez hibás....
A kérdező hozzászólása: Köszi. Kipróbáltam, így sem jó. Mivel minden dvdlemezzel ugyanezt csinálta, a cd-ket meg minden gond nélkül megírta, így gondolom a dvd-író része lehet hibás (a gépnek, nem a programnak). Kipróbálom majd egy másikkal. :-(
valószínûleg rossz az író-d.azért gondolom mert nekem is ez volt.

Hotmailban miért írja ki, hogy az azonosítóm helytelen, de én tudom, hogy jó?

Direkt le is írtam egy papírra, hogy ne felejtsem el, most meg nem tudok belépni.

Legjobb válasz: Hmmm esetleg feltörte valaki és átírta a jelszót. Vagy kérj egy jelszó emlékeztetõt, hátha valamit elírtál. Esetleg ha számok is vannak benne próbáltad már, hogy azokat a numerikus billentyûzeten írod be, vagy a betûk fölötti számokkal? Ez is szokott néha kavart okozni.

Hmmm esetleg feltörte valaki és átírta a jelszót. Vagy kérj egy jelszó emlékeztetõt, hátha valamit elírtál. Esetleg ha számok is vannak benne próbáltad már, hogy azokat a numerikus billentyûzeten írod be, vagy a betûk fölötti számokkal? Ez is szokott néha kavart okozni.
A kérdező hozzászólása: a felhasználónévvel van baj. Érdekes, hogy tegnap hoztam létre és a rendszer által ajánlott nevet fogadtam el, mert amit én akartam, már foglalt volt. Most megpróbáltam egy új fiókot regisztrálni ugyanezzel a felhasználónével, de azt írta, foglalt. Ettõl függetlenül a zöld pipa volt kirakva, minden gond nélkül tudtam regisztrálni ugyan azzal az adattal, amit az elözõ regisztrációkor is megadtam.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!