Találatok a következő kifejezésre: Miért írja ki (2878 db)

Miért írja ki ezt a Crysis 2 Aktiválásezelő? Beírom a széria számot és mindig azt irja ki hogy Kapcsolódás sikertelen. Kérjük, ellenőrizd az internetkapcsolatot. Ez miért most miért van internetem és eléggé gyors is

Beírom a széria számot és mindig azt irja ki hogy Kapcsolódás sikertelen. Kérjük, ellenőrizd az internetkapcsolatot. ez miért most miért van internetem és eléggé gyors is.

Összeraktam egy új gépet és bekapcsolás után ezt írja ki Intel CPU uCODE loading error, press F1 to continue. Lenyomom az F1 et minden megy is tökéletesen. Csak nem értem ezt miért írja ki? Frissítettem a bios-t azóta csak néha írja ki.

Intel Celeron D 3.06 ghz-s procim van és ASUS P5GD2 alaplapom.

Legjobb válasz: nézz utána hogy az alaplap támogassa e azt a proceszort. mert az nem teccik neki. Kb hogy nincs támogatás. neten után kell nézi hogy vane támogatás ahooz a proceszorhoz ha nincs cseréld ki mert hanem az alaplap vagy a proci megadja magát.

nézz utána hogy az alaplap támogassa e azt a proceszort. mert az nem teccik neki. Kb hogy nincs támogatás. neten után kell nézi hogy vane támogatás ahooz a proceszorhoz ha nincs cseréld ki mert hanem az alaplap vagy a proci megadja magát.
Nálam is volt ilyen, egy BIOS frissítés megoldja.
A kérdező hozzászólása: Jaja rájöttem :D Mire elolvastam a válaszokat már jó lett. Tettem rá egy bios frissítést

Ezt miért írja ki? (cod2) Sziasztok. Telepíttetem a cod2-őt de amikor elindítanám ezt írja ki: "Error during initialization: couldn't load material '$default" Megvan hozzá az ajánlott gépigényem is . / ez mitől lehet és mi rá a megoldás?

Legjobb válasz: Ha crackelt akkor érthetõ!Sz*r a crack. Azt írja,hogy nem tudja betölteni a $default anyagot. Vagyis hiányzik az a fájl vagyis sz*r progi.Aki nagyobb kocka nálam lécci írja már le a választ ha tudja, mert érdekel engem is.

Ha crackelt akkor érthetõ!Sz*r a crack. Azt írja, hogy nem tudja betölteni a $default anyagot. Vagyis hiányzik az a fájl vagyis sz*r progi.Aki nagyobb kocka nálam lécci írja már le a választ ha tudja, mert érdekel engem is.
***** Ez a fórum azt írja, hogy a játék újratelepítése megoldja a problémát.* Automatikusan eltávolított tartalom.


Miért írja ki ezt a hibát?

próbaverziós nod32. eddig jó volt mindig.

Legjobb válasz: Lehet, h a vírusirtó nem jó, ha állandóan hibát ír ki!! Próbáld letörölni aztán újra fel a NOD-ot, ha ezután is hibát ír ki, akkor más vírusirtót telepíts a gépre!! 20/L

Lehet, h a vírusirtó nem jó, ha állandóan hibát ír ki!! Próbáld letörölni aztán újra fel a NOD-ot, ha ezután is hibát ír ki, akkor más vírusirtót telepíts a gépre!! 20/L
A vírusírtó telepítése nem jó. Valami elállítódott vagy egy újonnan telepített programmal akad össze. Nincs másik vírusírtó a gépen? Azok gyilkolják egymást! Távolítsd el majd telepítsd újra. Ha szerencséd van mûködik, ha nem, kezd el keresgélni a hibát. De ne add fel! A Nod32 egy nagyon jó vírusírtó! Több éve használom és még nem kaptam vírust!

Miért írja ki ezt a cuccot ha elinditom a cs 1.6-ot? Amit kidob lent!

Available memory less than 15MB!!! -848388096.

Legjobb válasz: Nah de jó nekem is ezt írja ki de nem értem hogy miért ha rájössz szólj meg én is keresek valamit.Ugye win 7-ed van???kössz

Nah de jó nekem is ezt írja ki de nem értem hogy miért ha rájössz szólj meg én is keresek valamit.Ugye win 7-ed van???kössz
Na hallod van egy cs ami megy linkelem [link]
A kérdező hozzászólása: Köszike!

Please verify that your Diablo II Play Disc in your CD-ROM drive, then click on retry. Miért írja ki? Nemegyszer leszedtem már. MIért írja ki?

Legjobb válasz: Mert eredeti CD kell hozzá. De mivel ez nincs, ezért egy NOCD crack-et kell leszedned még hozzá.

Mert eredeti CD kell hozzá. De mivel ez nincs, ezért egy NOCD crack-et kell leszedned még hozzá.
A kérdező hozzászólása: Elindult de full texture hibás minden sárga, piros, fekete, zold, kék, lila

Letöltöttem egy játékot és amikor elindítom ezt írja ki: Az alkalmazás incializálása nem megfelelő (0x0000005). Az alkalmazás befejezéséhez kattintson az OK gombra. Miért írja ki?

Legjobb válasz: Azért mert "Az alkalmazás incializálása nem megfelelõ". Még is mit vársz így látatlanba. Valamiért nem indul el. ezt a jó isten sem fogja neked megmondani hogy miért... Keress másik verziót...

Azért mert "Az alkalmazás incializálása nem megfelelõ". Még is mit vársz így látatlanba. Valamiért nem indul el. ezt a jó isten sem fogja neked megmondani hogy miért... Keress másik verziót...
nekem is ugyan ez a bajom.:(


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!