Találatok a következő kifejezésre: Miért írja ezt a (1249 db)

Ez a videó nem érhető el. Sajnáljuk. Miért írja ezt a youtube? (link)

Másnak is ezt írja?

Legjobb válasz: Heló! Nekem is ezt írja ki. Valószínáleg törölték a videót.

Heló! Nekem is ezt írja ki. Valószínáleg törölték a videót.

Miért írja ezt a skypemben az AdobeFlashPlayer? (Hibaüzi lent)

TypeError: Error #1009: Cannot access a property or method of a null object reference. at Xdm()

Legjobb válasz: Nekem is ezt írja, mikor megnyitom a skype-t kb 5 percet kell várnom mire betölt a program, amíg nem tölt be az egész gép lassú meg lefagyogat és amikor betölt nekem is ezt a hibaüzenetet dobja fel, szerintem a skype-ban van valmi probléma, olvasgattam a neten és sok embernek ugyanez a problémája.

Nekem is ezt írja, mikor megnyitom a skype-t kb 5 percet kell várnom mire betölt a program, amíg nem tölt be az egész gép lassú meg lefagyogat és amikor betölt nekem is ezt a hibaüzenetet dobja fel, szerintem a skype-ban van valmi probléma, olvasgattam a neten és sok embernek ugyanez a problémája.

Miért írja ezt a router-em?

Van egy tp-link-es routerem és beállítottam Dynamic-ra a Connection Type-ot is. Mac cím alapján hozzá adtam a 3 gépet de nem működik. Hiába állítom be Dynamic-ra a status menüpontban a renew mellett azt írja ki hogy: "obtaining network parameters" Ezt hogy kell kijavítani? Amúgy invitel netünk van.

Legjobb válasz: Mit adtál hozzá? Milyen menüponthoz? Ez így ködös egy kicsit.

Mit adtál hozzá? Milyen menüponthoz? Ez így ködös egy kicsit.
A kérdező hozzászólása: A DHCP menüponthoz adtam hozzá.
Az internetkapcsolatodat kéne rajta beállítani (Network --> WAN). Ugyanis addig míg a router nem csatlakozik a nethez internet se lesz. A DHCP menüvel semmit se érsz, esetleg helyi hálózati IP címet fixálhatsz le az Address Reservation -al semmi mást. Kis segítség a beállításokhoz: http://forum.techcorner.hu/index.php?showtopic=13299
Rájöttél mi volt a hiba? Nekem is ezt írja ki. Próbálkozom de nem megy a konfig emiatt.


Miért írja ezt a laptopom bekapcsolskor?

A disk read error occurred.

Legjobb válasz: Lemez olvasási hiba.

Lemez olvasási hiba.
Nem tudja olvasni a merevlemezt. Bios reset, illetve biosban állítsd vissza a beállításokat a load optimized, vagy load default bios parancsokkal. Ha ez után sem indul el, akkor bootolj a windows telepítõlemezrõl, indítsd el mint ha telepíteni akarnád, de telepítés helyett a javítást válaszd. Ilyenkor újratelepíti (frissíti) a windows-t anélkül hogy az anyagaidat törölné.
A kérdező hozzászólása: Nem talàlom hol van. Windows 7 Lehetsèges hogy egy ütödèstöl van baja?
igen, a merevlemezek könnyen tönkremehetnek egy kisebb ütétõl is
Vagy a bios, vagy a vinyó, de ha laptop, és nem turkáltál a biosába a kkortuti vinyó ... miden veszik

Miért írja ezt a hibakódot ki az Adobe After Effects? Configuration error: 16

Most telepítettem újra a gépem minden driver frissítve win 7 64 bit-es rendszert használok,5Gb ddr 3 mem, Shapphire hd 4670 512 ddr3 vid kari, 2 magos amd athlon x2 250 Minden tökéletesen működik de ha kilépek a programból és újra el szeretném indítani akkor már meg is jelenik az a bizonyos hibaüzenet.Valakinek van ötlete?

Miért írja ezt a Windows7 mikor aktválni szeretném?

Amikor Aktiválni szeretném a windows 7-et, minenféle aktivátorral akkor ez írja ki: 0xC004F013 ez a hibakód mit tuidok csinálni?

Legjobb válasz: vedd meg

vedd meg

Miért írja ezt a Battlefield 2?

Most vettem eredetiben(újan)felrakom s nem enged fel serokra mert cd key is not valid.Találtam videókat arról hogy regedit meg ott mit tudom én de az a mappa ami kellene az nekem nincs

Miért írja ezt a Freemake Video Downloader? Bővebben lent.

Le akarok tölteni egy dailymotionos videót, erre azt írja ki h " Nincs letölthet? videó". Pedig eddig nem volt gond. Vki tudna segíteni, hogy jó legyen??

Miért írja ezt a gépem indításnál?

megy a gép de zavar azért ez az üzenet,kerestem ezt a dll-t de sehol nem találtam...ezt írja probléma merült fel a következ? indításakor:msiims32.dll.A megadott modul nem található.

Legjobb válasz: Sims fel van telepítva számítógépes játékként??

Sims fel van telepítva számítógépes játékként??
Talán elírtad, mert a google sem talál ilyen dll-t
A kérdező hozzászólása: ezaz nem írtam el, direkt nemx-eltem ki az ablakot.Tököm tudja mi ez...
Ilyent a google sem ismer. Az pedig ritka. Esetleg kilövöd azt a progit, aminek az indulásához ez kell és nem fog nyafogni...
Szerintem futtass végig egy jó víruskeresõt. (IMS32.dll-rõl sok minden van a neten)
5. vagyok. Aztán lehet, hogy semmi köze a vírushoz, annyira nem értek hozzá, de nekem korábban volt valami hasonló dll gondom, amögött spyware volt.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!