Találatok a következő kifejezésre: Miért írja ezt (1761 db)

Miért írja ezt az AppStore?

Az rtlmost alkalmazást régebben letöltöttem, majd letöröltem, de most nemengedi letölteni. Miért?

Legjobb válasz: A kérdés: "Miért írja ezt az AppStore?" Sokat segítenél ha leírnád hogy mit is ír az itunes :)

A kérdés: "Miért írja ezt az AppStore?" Sokat segítenél ha leírnád hogy mit is ír az itunes :)
Nem írtad le mit ír ki....
A kérdező hozzászólása: Bocsi ezt írja, csak elfelejtettem a képet: http://kepfeltoltes.hu/130922/555488734image_www.kepfeltolte..
Ahm, nekem is ezt írja most néztem. Valszeg az apple felõl van valami robléma, Remélhetõleg hamarosan javítják...

Minecraftba miért írja azt nekem mindig amikor kapcsolódni próbálok hogy Can't connect to server? Miért írja ezt állandóan mi lehet a probléma. Minden szervernél ezt csinálja kivétel a Team extreme szervernél.

Legjobb válasz: 1.7.10 helyett használj régebbi verziót, például 1.7.4-et. Én 1.7.10-en nem tudtam LAN-ozni, és más szerverekre fellépni, de miután visszaváltottam már minden jól ment.

1.7.10 helyett használj régebbi verziót, például 1.7.4-et. Én 1.7.10-en nem tudtam LAN-ozni, és más szerverekre fellépni, de miután visszaváltottam már minden jól ment.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen ez bejött :)

Miért irja ezt?

X360-as játékot irtam meg(már kb ötödször fordul elö)és mikor beraktam azt irta hogy:"The disc's region code is incorrect for this console."

Legjobb válasz: Azert irja, mert a lemez regio kodja nem egyezik a lejatszo regio kodjaval. Az USAban 1es regiokod van, mig Europaban 2. Az ironal kell kivalasztani, hogy milyen regiokodban irja meg a lemezt. Amig ezt nem allitod at, olyan lemezt fog irni, amit a hajadra kenhetsz :(

Azert irja, mert a lemez regio kodja nem egyezik a lejatszo regio kodjaval. Az USAban 1es regiokod van, mig Europaban 2. Az ironal kell kivalasztani, hogy milyen regiokodban irja meg a lemezt. Amig ezt nem allitod at, olyan lemezt fog irni, amit a hajadra kenhetsz :(
A kérdező hozzászólása: A baj csak az h van vagy 40 játékom de csak eggyeseknél irja
Európában PAL - Amerikában NTSC képformátumot használ. /Googlezd ki ha érdekel melyik milyen/ Neked valószínû EU-s konzolod van, ami nem viszi az NTSC-s amcsi kiadású játékokat.


Miért írja ezt ki a Google?

Próbáltam csinálni egy google accountot és akármit csináltam akárhogy ítam be a végén mindig azt írta ki,hogy csak bizonyos korhatár felett csinálhatok fiókot...de ha a 1991.11.14...vagy ha a 1976.03.15 mind a kettőre ugyanazt íja ki...és ez elég bosszanó mit csináljak vele?

Legjobb válasz: Kedves kérdezõ. Hogy miért azt írja ki nem tudom. De! ha te olyan formában írtad be a dátumot mint a kérdésedbe, nos az bizony nem jó. Dátum helyes beírása így - 1988. 12. 01. Tehát - év után pont és szóköz,hónap után pont és szóköz, majd a nap után is pont. Sokan tépték már a hajukat:) emiatt , hogy a nap után nem tettek pontot!!! Egy kis ponton múlott a helyes regisztráció! Próbálkozz, és a dátumra ügyelj:)

Kedves kérdezõ. Hogy miért azt írja ki nem tudom. De! ha te olyan formában írtad be a dátumot mint a kérdésedbe, nos az bizony nem jó. Dátum helyes beírása így - 1988. 12. 01. Tehát - év után pont és szóköz, hónap után pont és szóköz, majd a nap után is pont. Sokan tépték már a hajukat:) emiatt , hogy a nap után nem tettek pontot!!! Egy kis ponton múlott a helyes regisztráció! Próbálkozz, és a dátumra ügyelj:)
A kérdező hozzászólása: ohh...ki volt az az épelméjû aki ezt kitalálta?:D...köszönöm szépen a válaszod:)
De összejött végül?
A kérdező hozzászólása: igen most csinálom köszönöm :D

Ez a videó nem érhető el. Sajnáljuk. Miért írja ezt a youtube? (link)

Másnak is ezt írja?

Legjobb válasz: Heló! Nekem is ezt írja ki. Valószínáleg törölték a videót.

Heló! Nekem is ezt írja ki. Valószínáleg törölték a videót.

Miért írja ezt a skypemben az AdobeFlashPlayer? (Hibaüzi lent)

TypeError: Error #1009: Cannot access a property or method of a null object reference. at Xdm()

Legjobb válasz: Nekem is ezt írja, mikor megnyitom a skype-t kb 5 percet kell várnom mire betölt a program, amíg nem tölt be az egész gép lassú meg lefagyogat és amikor betölt nekem is ezt a hibaüzenetet dobja fel, szerintem a skype-ban van valmi probléma, olvasgattam a neten és sok embernek ugyanez a problémája.

Nekem is ezt írja, mikor megnyitom a skype-t kb 5 percet kell várnom mire betölt a program, amíg nem tölt be az egész gép lassú meg lefagyogat és amikor betölt nekem is ezt a hibaüzenetet dobja fel, szerintem a skype-ban van valmi probléma, olvasgattam a neten és sok embernek ugyanez a problémája.
Le lettél tiltva. Vegyed meg eredetiben.
A kérdező hozzászólása: s akkor ez már nm ér semmit?? nem oldhato meg h müködjön? :) ) vagy teljes verzios? vagy valami..
hát elsõ szerintem érthetõen leírta...mért sajnálja mindenki azt a rettenetesen kemény 225 Ft-ot...megjegyzem a sokat szidott iOS-en a hétvégén ingyenes...:D:D
a sokat szidott iOS-t pont leszarom. És igen, 225 forint nem egy hatalmas pénz. Fizesd ki, ha játszani akarsz

Mit jelent ez a hiba üzenet? Miért írja ezt ki a notebookom? Elsötétül pár másodpercre a képernyő, és ezt irja ki.

Sziasztok, tegnap előtt vásároltam egy teljesen új Samsung notebookot. Itt van egy link, ezt írja ki elég sokszor:

Legjobb válasz: Telepítsd újra a video driverét.

Telepítsd újra a video driverét.
A kérdező hozzászólása: 2 napja lett vásárolva a notebook. azóta már kb. 3szor újratelepítettük a windows 8-at rá... de még mindig nem jó... Szerinted ez normális?
Jaaa, hogy Windows 8!!! Aha akkor ne csodálkozz :DDDD Az egy rakás F0S! Windows 7 et tegyél rá.
A kérdező hozzászólása: nem vagyok egy nagy számítógép zseni :) de windows 7-et elég sokat telepítettem az elõzõ gépeimre... de ez a laptop úgy megvan csinálva, hogy egyszerûen nem tudom feltenni,
hogyhogy nem tudod feltenni?
A kérdező hozzászólása: Amikor a telepites elején megjelenik az a rész hogy formázhatom meg ilyenek... Onnan nem enged tovabb lépni :(

Miért írja ezt ki amikor elindítom a játékot?

amikor elindítom a roller coaster tycoon 3-at elfeketedik és kiirja hogy a roller coaster tycoon m?ködése leáált. mit tudnék tenni? próbáltam a kompatibilitásnál de úgyis ezt írja. ja igen windows 7-em van

Legjobb válasz: Pontosan mit ír? melyik file okoz hibát? Ált. ilyen akkor van pl. ha nem jó a dx. minden gamehoz van egy saját speckos dx. a DVD-n azt mindig fel kel tenni. megy a simával is többnyire, de az optimalizált a legbiztosabb. vagy lehet még driver is. Ált ez a 2 okoz próblámát, vagy az x86 x64 kompatibilitás. Esetleg hibás telepítés. Van amikor 1-2 bit elcsuszik ha telepités közben nyuzod a gépet. Továbbá .net keretrendszer is lehet hibás vagy hiányos. Ezek a leggyakoribb ehetõségek ilyenkor. Kiírja összeomlás adatoknál mi váltotta ki a hibát, rákeresel a fájlra és megnézed mihez tartozik googlen..

Pontosan mit ír? melyik file okoz hibát? Ált. ilyen akkor van pl. ha nem jó a dx. minden gamehoz van egy saját speckos dx. a DVD-n azt mindig fel kel tenni. megy a simával is többnyire, de az optimalizált a legbiztosabb. vagy lehet még driver is. Ált ez a 2 okoz próblámát, vagy az x86 x64 kompatibilitás. Esetleg hibás telepítés. Van amikor 1-2 bit elcsuszik ha telepités közben nyuzod a gépet. Továbbá .net keretrendszer is lehet hibás vagy hiányos. Ezek a leggyakoribb ehetõségek ilyenkor. Kiírja összeomlás adatoknál mi váltotta ki a hibát, rákeresel a fájlra és megnézed mihez tartozik googlen..
amikor telepited fel a játékot hagy ugy ahová a gép helyezné a játékot pl:c:WINDOWS és ha te átállitod akkor nem fog menni nekem is ez volt a probléma próbáld meg :)

A wowba azt irja h convertáljam át az accuntomat a battle netet v valami miért irja ezt ki, mit kell csinálni?

Legjobb válasz: Hát konvertáld át az accountodat battle.net-esre :) Ha követed a lépéseket, amit ír, akkor könnyen meglesz. Sokáig nem játszottál és most kezdenéd újra? Mert már lassan 1 éve, hogy kell a battle.net account a WoW-hoz...

Hát konvertáld át az accountodat battle.net-esre :) Ha követed a lépéseket, amit ír, akkor könnyen meglesz. Sokáig nem játszottál és most kezdenéd újra? Mert már lassan 1 éve, hogy kell a battle.net account a WoW-hoz...
A kérdező hozzászólása: igen most kezdtem újra de nem irnád le lépésekrõ répésekre hogyan kell átconvertálni? köszi


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!