Találatok a következő kifejezésre: Miért írja ezt (1669 db)

Miért írja ezt az AppStore?

Az rtlmost alkalmazást régebben letöltöttem, majd letöröltem, de most nemengedi letölteni. Miért?

Legjobb válasz: A kérdés: "Miért írja ezt az AppStore?" Sokat segítenél ha leírnád hogy mit is ír az itunes :)

A kérdés: "Miért írja ezt az AppStore?" Sokat segítenél ha leírnád hogy mit is ír az itunes :)
Nem írtad le mit ír ki....
A kérdező hozzászólása: Bocsi ezt írja, csak elfelejtettem a képet: http://kepfeltoltes.hu/130922/555488734image_www.kepfeltolte..
Ahm, nekem is ezt írja most néztem. Valszeg az apple felõl van valami robléma, Remélhetõleg hamarosan javítják...

Miért irja ezt?

X360-as játékot irtam meg(már kb ötödször fordul elö)és mikor beraktam azt irta hogy:"The disc's region code is incorrect for this console."

Legjobb válasz: Azert irja, mert a lemez regio kodja nem egyezik a lejatszo regio kodjaval. Az USAban 1es regiokod van, mig Europaban 2. Az ironal kell kivalasztani, hogy milyen regiokodban irja meg a lemezt. Amig ezt nem allitod at, olyan lemezt fog irni, amit a hajadra kenhetsz :(

Azert irja, mert a lemez regio kodja nem egyezik a lejatszo regio kodjaval. Az USAban 1es regiokod van, mig Europaban 2. Az ironal kell kivalasztani, hogy milyen regiokodban irja meg a lemezt. Amig ezt nem allitod at, olyan lemezt fog irni, amit a hajadra kenhetsz :(
A kérdező hozzászólása: A baj csak az h van vagy 40 játékom de csak eggyeseknél irja
Európában PAL - Amerikában NTSC képformátumot használ. /Googlezd ki ha érdekel melyik milyen/ Neked valószínû EU-s konzolod van, ami nem viszi az NTSC-s amcsi kiadású játékokat.

Miért írja ezt ki a Google?

Próbáltam csinálni egy google accountot és akármit csináltam akárhogy ítam be a végén mindig azt írta ki,hogy csak bizonyos korhatár felett csinálhatok fiókot...de ha a 1991.11.14...vagy ha a 1976.03.15 mind a kettőre ugyanazt íja ki...és ez elég bosszanó mit csináljak vele?

Legjobb válasz: Kedves kérdezõ. Hogy miért azt írja ki nem tudom. De! ha te olyan formában írtad be a dátumot mint a kérdésedbe, nos az bizony nem jó. Dátum helyes beírása így - 1988. 12. 01. Tehát - év után pont és szóköz,hónap után pont és szóköz, majd a nap után is pont. Sokan tépték már a hajukat:) emiatt , hogy a nap után nem tettek pontot!!! Egy kis ponton múlott a helyes regisztráció! Próbálkozz, és a dátumra ügyelj:)

Kedves kérdezõ. Hogy miért azt írja ki nem tudom. De! ha te olyan formában írtad be a dátumot mint a kérdésedbe, nos az bizony nem jó. Dátum helyes beírása így - 1988. 12. 01. Tehát - év után pont és szóköz, hónap után pont és szóköz, majd a nap után is pont. Sokan tépték már a hajukat:) emiatt , hogy a nap után nem tettek pontot!!! Egy kis ponton múlott a helyes regisztráció! Próbálkozz, és a dátumra ügyelj:)
A kérdező hozzászólása: ohh...ki volt az az épelméjû aki ezt kitalálta?:D...köszönöm szépen a válaszod:)
De összejött végül?
A kérdező hozzászólása: igen most csinálom köszönöm :D


Ez a videó nem érhető el. Sajnáljuk. Miért írja ezt a youtube? (link)

Másnak is ezt írja?

Legjobb válasz: Heló! Nekem is ezt írja ki. Valószínáleg törölték a videót.

Heló! Nekem is ezt írja ki. Valószínáleg törölték a videót.

Miért írja ezt a skypemben az AdobeFlashPlayer? (Hibaüzi lent)

TypeError: Error #1009: Cannot access a property or method of a null object reference. at Xdm()

Legjobb válasz: Nekem is ezt írja, mikor megnyitom a skype-t kb 5 percet kell várnom mire betölt a program, amíg nem tölt be az egész gép lassú meg lefagyogat és amikor betölt nekem is ezt a hibaüzenetet dobja fel, szerintem a skype-ban van valmi probléma, olvasgattam a neten és sok embernek ugyanez a problémája.

Nekem is ezt írja, mikor megnyitom a skype-t kb 5 percet kell várnom mire betölt a program, amíg nem tölt be az egész gép lassú meg lefagyogat és amikor betölt nekem is ezt a hibaüzenetet dobja fel, szerintem a skype-ban van valmi probléma, olvasgattam a neten és sok embernek ugyanez a problémája.
Le lettél tiltva. Vegyed meg eredetiben.
A kérdező hozzászólása: s akkor ez már nm ér semmit?? nem oldhato meg h müködjön? :) ) vagy teljes verzios? vagy valami..
hát elsõ szerintem érthetõen leírta...mért sajnálja mindenki azt a rettenetesen kemény 225 Ft-ot...megjegyzem a sokat szidott iOS-en a hétvégén ingyenes...:D:D
a sokat szidott iOS-t pont leszarom. És igen, 225 forint nem egy hatalmas pénz. Fizesd ki, ha játszani akarsz

Mit jelent ez a hiba üzenet? Miért írja ezt ki a notebookom? Elsötétül pár másodpercre a képernyő, és ezt irja ki.

Sziasztok, tegnap előtt vásároltam egy teljesen új Samsung notebookot. Itt van egy link, ezt írja ki elég sokszor:

Legjobb válasz: Telepítsd újra a video driverét.

Telepítsd újra a video driverét.
A kérdező hozzászólása: 2 napja lett vásárolva a notebook. azóta már kb. 3szor újratelepítettük a windows 8-at rá... de még mindig nem jó... Szerinted ez normális?
Jaaa, hogy Windows 8!!! Aha akkor ne csodálkozz :DDDD Az egy rakás F0S! Windows 7 et tegyél rá.
A kérdező hozzászólása: nem vagyok egy nagy számítógép zseni :) de windows 7-et elég sokat telepítettem az elõzõ gépeimre... de ez a laptop úgy megvan csinálva, hogy egyszerûen nem tudom feltenni,
hogyhogy nem tudod feltenni?
A kérdező hozzászólása: Amikor a telepites elején megjelenik az a rész hogy formázhatom meg ilyenek... Onnan nem enged tovabb lépni :(

Miért írja ezt ki amikor elindítom a játékot?

amikor elindítom a roller coaster tycoon 3-at elfeketedik és kiirja hogy a roller coaster tycoon m?ködése leáált. mit tudnék tenni? próbáltam a kompatibilitásnál de úgyis ezt írja. ja igen windows 7-em van

Legjobb válasz: Pontosan mit ír? melyik file okoz hibát? Ált. ilyen akkor van pl. ha nem jó a dx. minden gamehoz van egy saját speckos dx. a DVD-n azt mindig fel kel tenni. megy a simával is többnyire, de az optimalizált a legbiztosabb. vagy lehet még driver is. Ált ez a 2 okoz próblámát, vagy az x86 x64 kompatibilitás. Esetleg hibás telepítés. Van amikor 1-2 bit elcsuszik ha telepités közben nyuzod a gépet. Továbbá .net keretrendszer is lehet hibás vagy hiányos. Ezek a leggyakoribb ehetõségek ilyenkor. Kiírja összeomlás adatoknál mi váltotta ki a hibát, rákeresel a fájlra és megnézed mihez tartozik googlen..

Pontosan mit ír? melyik file okoz hibát? Ált. ilyen akkor van pl. ha nem jó a dx. minden gamehoz van egy saját speckos dx. a DVD-n azt mindig fel kel tenni. megy a simával is többnyire, de az optimalizált a legbiztosabb. vagy lehet még driver is. Ált ez a 2 okoz próblámát, vagy az x86 x64 kompatibilitás. Esetleg hibás telepítés. Van amikor 1-2 bit elcsuszik ha telepités közben nyuzod a gépet. Továbbá .net keretrendszer is lehet hibás vagy hiányos. Ezek a leggyakoribb ehetõségek ilyenkor. Kiírja összeomlás adatoknál mi váltotta ki a hibát, rákeresel a fájlra és megnézed mihez tartozik googlen..
amikor telepited fel a játékot hagy ugy ahová a gép helyezné a játékot pl:c:WINDOWS és ha te átállitod akkor nem fog menni nekem is ez volt a probléma próbáld meg :)

A wowba azt irja h convertáljam át az accuntomat a battle netet v valami miért irja ezt ki, mit kell csinálni?

Legjobb válasz: Hát konvertáld át az accountodat battle.net-esre :) Ha követed a lépéseket, amit ír, akkor könnyen meglesz. Sokáig nem játszottál és most kezdenéd újra? Mert már lassan 1 éve, hogy kell a battle.net account a WoW-hoz...

Hát konvertáld át az accountodat battle.net-esre :) Ha követed a lépéseket, amit ír, akkor könnyen meglesz. Sokáig nem játszottál és most kezdenéd újra? Mert már lassan 1 éve, hogy kell a battle.net account a WoW-hoz...
A kérdező hozzászólása: igen most kezdtem újra de nem irnád le lépésekrõ répésekre hogyan kell átconvertálni? köszi


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!