Találatok a következő kifejezésre: Miért írja eszközkezelő (2 db)

Miért mindig azt írja ki az eszközkezelőben az usbknél mikor bedugom a webcamot, hogy nincs illesztőprogram telepítve?

Feltettem már vagy 60x a programot ahogy kell,aztán újraindítottam a gépet, bedugtam a camot, beírtam a kódját a cdnek, de mindig azt írja ki hogy nincs illeszt?program...nem hiszem el,hogy nem ismeri fel, mert eddig m?ködött...ma újraraktam a gépet miatta,de így se jó...szerintetek?

Legjobb válasz: Hello Nem vagyok benne biztos de az eszközkezelõben van olyan hogy illesztõprogram frissítés és akkor fogja kérni a cd-t és megkeresi magának de a kamera legyen bedugva!Szerintem egy próbát megér!

Hello Nem vagyok benne biztos de az eszközkezelõben van olyan hogy illesztõprogram frissítés és akkor fogja kérni a cd-t és megkeresi magának de a kamera legyen bedugva!Szerintem egy próbát megér!
Én nem vennék másikat. Most már csak azért is föltelepíteném ezt a camot , nemá' ez a bigyó kifog rajtam.Szégyelném, mi vok' én lekvár? Ha két napom két éjszakám rámenne , meg a netet kéne túrnom érte, akkor is a végére járnék, há'nemá'a fal vakolja a kõmûvest .De te végül is azt teszel amit jónak látsz. Legyen szép napod.
A kérdező hozzászólása: megcsináltam...nem mûködik...elõször a driver telepítés elõtt bedugtam a camot, és kiírta hogy nem lehet felismerni...aztán feltelepítettem, de nem jó, ugyanazt írja ki...akkor most mit csináljak? vegyek egy másik kamerát?
Nyugodtan kipróbálhatod. Hisz mit veszíthetsz ?
A kérdező hozzászólása: de nekem úgy kell telepíteni, hogy elõször a drivert, utána újraindítás, aztán kell bedugni, és beírni a serialt...ha úgy csinálom, úgyis jó? mert már pp indultam venni egy másik camot...:D
Szenvedtem már én is ilyennel mint Te.Azóta a kamera bedugása elõtt semmit se teszek föl.Így amikor elõször bedugom a camot, akkor kiírja, hogy új usb eszközt találtam, mi legyen? Na ekkor beteszem a camerához kapott lemezt a gépbe és rányomok a telepítés a szokásos módon.(valami ilyesmit ajánl föl).Ekkor a gép rövid keresés után rátalál a lemezre és simán leszedi róla magának amit kell.Nekem ez a módszer jött be erre a gondra.
A kérdező hozzászólása: ja, és ha feltelepítem az utility drivert, elõször teszi a setupot, aztán a camera plust...szóval nem értem...
A kérdező hozzászólása: úgy csináltam, ahogy a leírásba van, eddig midnig sikerült, csak most nem...pedig mindent ugyanúgy csináltam...a leírás szerint csak az utility drivert kell feltenni, aztán újraindítás, majd bekapcsolás, kamera bedugása, és serial szám beírás...megcsináltam, de nem megy...megnézem amiket mondtatok, bár a telepítõ cdn nincs más driver, csak másféle programok (explorer, meg ilyenek)
illesztõprogram=driver. Az eszközvezérlpõben nincsenek piros jelek, hogy valaelyik eszköz drivere nem ok? ÛSzerintem az történt, hogy a telepítõ cd-rõl a kamerát kezelõ programot telepítetted fel, és a driverét nem. (ez két külön dolog) a driver telepítését a vezérlõpult új hardwer telepítése parancsal indíthatod, mikor be van dugva a kamera. amikor keresi a driver, mond hogy a cd-n keresse. Ha kézzel kell megadni a driver útvonalát akkor keresd meg a cd-n. Valószínû van "drivers2 nevû könyvtár abban lesz. Ha azon beül is vannak alkönyvtárak akkor azt válaszd amelyiknek a neve leginkább hasonlít a kamera típusszámához. (A típusa szerencsés esetben rá van írva a kamerára vagy a dobozra.)
A kérdező hozzászólása: vettem másikat, mert azt írta ki a réginél, hogy nem lehet felismerni...a boltban meg mondtam az eladónak, hogy mi van, mondta, hogy szerinte akkor az usb romlott el, hogyha egyik usb-be bedugva sem jó...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!