Találatok a következő kifejezésre: Miért írja az Avast amikor rákattintok (1 db)

Próbáld uninstallálni, és utána újra feltelepíteni.
A kérdező hozzászólása: Már öbbször is próbáltam de nem ér semmit


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Szerintetek itt megbízható ptc oldalak vannak?

Még új vagyok ebben a témában és ezen az oldalon találtam néhány lehetőséget de nem tudom megbízhatóak-e.
Ha valaki valamit tud róluk légyszi segítsen. Köszi


4

Hogyan tudnam kicserelni a wifi bisztonsagi kodomat?

3

Bitware torrent oldalra nem tudok belépni. Jelszóváltoztatást kér de nem kaptam vissza emailt. Mit tudnék csinálni?

1

Ha egy bizonyos alkatrész felett felmelegszik az alapgép külsö burkolata akkor azzal lehet a gond?

ha ráteszem a kezem érzem hogy már 20perccel bekapcsolás után forró még máshol langyos sem lett.konkrétan ahol a táp van ott nagyon meleg az alapgép.tutira vmi gond van mert a müködése elég hóbortos.magától kikapcsol időnként.

3

Mit csináljak? Valaki állandóan feltöri a wifinket.

ilyen lassú:
ha módosítom a jelszót meg wifinek a nevét, akkor utána ilyen 6-8 mega de 4-5 perc múlva megint ilyen lassú agy még lassabb. Töltök le és ilyen 0.7-0,8 kb/s... meg ha senki nem lopja, akkor meg ilyen 600-700 kb/s-al töltök le. A sógorom azt mondta, itt valahol be lehet állítani, hogy milyen eszközöket engedélyezzen, de hol? Õ se tudja, én sem tudom...

3

Lehet pendrive-ot kulcsként használni?

Pendrivera csinálni egy feltörhetetlen kulcsot, amit ha bedugunk akkor oldja fel magát a gép.
Lehetséges?

8

Mit tegyek? A segítséget előre is köszönöm!

A számítógépemen kiírta a Windows XP, hogy frissítések érhetők el, de közben telepítettem egy játékot ami újraindítást kért amikor feltette, de véletlen arra mentem, hogy "Újraindítás most". Amikor bekapcsoltam a gépem akkor azt írta, hogy "A C:/WINDOWS/SYSTEM32/CONFIG/SYSTEM fájl vagy hiányzik vagy nem található. A Windows eredeti CD-jéről a 'J' parancsot megadva orvosolhatja a problémát." Amikor beraktam a CD-t akkor nem javítani akartam hanem telepíteni. Amikor elfogadtam a licence szerződést akkor kijött a KÉKHALÁL!!!!(REGISTRY_ERROR). Azt mondják, hogy ez azért van mert nem vártam meg, hogy telepítse az automatikus frissítéseket. Semmit nem lehet csinálni a géppel mert olyan kékhalált kaptam hogy az csak ne xD.

1

Hol tudom megnézni hogy mit csináltak a gépemen?

Ha megakarom nézni hogy valaki mit csinált a gépemen (milyen fájlokat nyitott meg, milyen programokat futtatott) akkor ahoz kell egy külön program vagy meglehet valahol nézni?
Windows 7-em van

2

Ha elfelejtettem a skype nevem mi a teendő?

kérlek mondjátok el!!

1

Udv mindenkinek. Van egy hp pavilion dv9000 laptopom. Mit rontottam el?

Van egy hp pavilion dv9000 laptopom. Hetvegen ujra pasztaztam es raktam bele huto lemezt is de csak a 2 video proci fele. A cpu ala nem tetttem mert akkor a video proci feletti lemezke mozogna a magassag elteres miatt. De valahogy csak nem akar hulni a procim. Alap allapotban a c0 55 celsiusfok. A c1 pedig 60 korul mozognak. A GPU 56 -58 kozott mozog. Mit ronthattam el?

0

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!