Találatok a következő kifejezésre: Miért írja az Avast (11 db)

Avast antivirus free 6. 0.1203. 0 magyart instalaltam. Miert irja azt hogy egy honap mulva le jar? Holott ez egy vegleges ingyenes avast? Ha le jar nem fog vedeni?

Legjobb válasz: az avastnál évente kell regisztrálni az inygyenes verziót is. A regisztrációnál válaszd az ingyenes változatot

az avastnál évente kell regisztrálni az inygyenes verziót is. A regisztrációnál válaszd az ingyenes változatot
A kérdező hozzászólása: koszi.

Az Avast Internet Security miért írja ki mindig ezt: "Your Avast! Internet Security is illegal and will be shut down" "This is an illegal version of avast! Internet security! "?

Már rég letöltöttem a netről az Avastot, és töltöttem rá Licensz fájlt is. Eleinte nem írta ezt ki, de már eltelt vagy 3-4 hónap, és most ezt kiírja. Esetleg másik Licensz fájlt keressek hozzá a neten?

Legjobb válasz: A license fájlt ugyan lecserélheted, de mivel az Avast állandóan szûri az illegális verziókat, igen hamar ismét ki lesz ütve. Ráadásul az ilyen hackelt megoldások esetlegesen egy kutyára szalámit szituációt eredményezhetnek, mivel az így megbuherált kulcsokban lehet olyan rész, ami bizonyos vírusoknak immunitást ad és beengedi a gépre. Jobban jársz, ha inkább lecseréled az Avast Free verziójára (1 évig ingyen használhatod, utána meg másik email címmel ismét regelheted) és mellé beteszel egy Comodo tûzfalat.

A license fájlt ugyan lecserélheted, de mivel az Avast állandóan szûri az illegális verziókat, igen hamar ismét ki lesz ütve. Ráadásul az ilyen hackelt megoldások esetlegesen egy kutyára szalámit szituációt eredményezhetnek, mivel az így megbuherált kulcsokban lehet olyan rész, ami bizonyos vírusoknak immunitást ad és beengedi a gépre. Jobban jársz, ha inkább lecseréled az Avast Free verziójára (1 évig ingyen használhatod, utána meg másik email címmel ismét regelheted) és mellé beteszel egy Comodo tûzfalat.
Mégis, melyik része nem érthetõ? Illegálisan használsz egy programot, ami kiírja, hogy illegálisan használod. Nem egy bonyolult történet.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat! :)
meg ha lerár az egy év akkor meg is tudod ingyenes hoszabitani amugy az ingyenes verziója is jó

Miért írja ki ezt az Avast-om? (lent)

Nincs kapcsolatban semmilyen Avast! fiókkal.

Legjobb válasz: Ez igazából nem lényeges dolog, arról van szó, hogy az új avast! 7-es verzió képes arra, hogyha a "my.avast.com" oldalon regisztrálsz, akkor csatlakoztatni tudod a számítógéped avast! vírusírtóját a fiókodhoz. A csatlakozás/csatlakoztatás gombra kattintva tudsz csatlakozni a fiókodhoz miután regisztráltál. (e-mail cím, jelszó) Így, ha bármikor online vagy, akár a mobilodon is, megtudod nézni a csatlakoztatott gépek biztonsági állapotát.(my.avast.com) de ha nincs kedved ezzel bajlódni, akkor egyszerûen hagyd figyelmen kívül az figyelmeztetést.

Ez igazából nem lényeges dolog, arról van szó, hogy az új avast! 7-es verzió képes arra, hogyha a "my.avast.com" oldalon regisztrálsz, akkor csatlakoztatni tudod a számítógéped avast! vírusírtóját a fiókodhoz. A csatlakozás/csatlakoztatás gombra kattintva tudsz csatlakozni a fiókodhoz miután regisztráltál. (e-mail cím, jelszó) Így, ha bármikor online vagy, akár a mobilodon is, megtudod nézni a csatlakoztatott gépek biztonsági állapotát.(my.avast.com) de ha nincs kedved ezzel bajlódni, akkor egyszerûen hagyd figyelmen kívül az figyelmeztetést.


Az avast antivirus irtom miért nem irja ki az utolso vizsgálatot?

Legjobb válasz: Hiába emeled ki a kérdést, nem fogsz választ kapni, ha nem írod le konkrétan, hogy mire gondolsz! Milyen utolsó vizsgálat, és hol kéne kiírja? Én viszonylag értek az avast! vírusirtóhoz, s ha elmondod, mi a baj, akkor megpróbálhatok segíteni!

Hiába emeled ki a kérdést, nem fogsz választ kapni, ha nem írod le konkrétan, hogy mire gondolsz! Milyen utolsó vizsgálat, és hol kéne kiírja? Én viszonylag értek az avast! vírusirtóhoz, s ha elmondod, mi a baj, akkor megpróbálhatok segíteni!
A mit? Ütemezted, és le kellett volna futnia, de nem írja ki? Vagy mi?
Én azt javasolnám váltson antivírus programot .Avaszt eléggé leterheli a gépet .Az Avast programod nics jó beállítva valamelyik frissítésbe lehet a hiba valamelyik fájl hibás amit a programfileba találsz .Ezzel semmit nem lehet kezdeni .Újratelepítés talán megoldná a gondot de a rendszer is sokmindent elment ûgyhogy akkor érdemes antivírust is ûjratelepíteni ha cseréljük a rendszert de elõtte érdemes az alaplapot lenullázni .A nod32 -programot javasolnám vagy AVG vagy az AVIRA antivírus programokat .Legbeváltabb a NOD32.Nézen utánna az avaszt naplózásnak lehet , hogy ott lessz amit nem talál .Akkor is elõfordul az ilyen hasonló hiba ha egy másik program használja azt a fájlt amivel az avaszt ép dolgozik .

Az avast free virusirto nem törli ki a virust miert? Mindig azt irja ki hogy a fájl nem található

Legjobb válasz: Malwarebytest futtasd le,avastnak alapból is vannak hülyeségei és hibái...

Malwarebytest futtasd le, avastnak alapból is vannak hülyeségei és hibái...

Most frissítettem az avast antivírust és azt írja, hogy a fájlrendszer, IM, P2P védelmét nem lehet bekapcsolni. Miért? és mit tudok csinálni?

Legjobb válasz: Nem szabadot volna rá frissítened..Le kell törölni és az ujjat felrakni,akkor mûködni fog..

Nem szabadot volna rá frissítened..Le kell törölni és az ujjat felrakni, akkor mûködni fog..
A kérdező hozzászólása: próbáltam letörölni, de nem tudom!! vmi hibajelentést küld! lehet vmit nem jól csináltam??
A kérdező hozzászólása: nah!!! sikerült!! most mûködik, de 30 napig, azután regisztrálni kell!! :)

Miért írja ki ezt az Avast?

Kiírta hogy van valami szoftverfrissítés, leszedtem, újraindítottam, és ezt írta ki: Failed to init aswData.dll. Miez? :$

Legjobb válasz: Leokéztam és megint... AvastUi.exe - Alkalmazáshiba A 0x0137952c címen található utasítás a 0x000000 memóriacímre hivatkozott. A memóriaterületen nem végezhetõ el a következõ mûvelet: read. A program befejezéséhez kattintson az OK gombra.

A kérdező hozzászólása: Leokéztam és megint... AvastUi.exe - Alkalmazáshiba A 0x0137952c címen található utasítás a 0x000000 memóriacímre hivatkozott. A memóriaterületen nem végezhetõ el a következõ mûvelet: read. A program befejezéséhez kattintson az OK gombra.
Avast újratelepítés.
A kérdező hozzászólása: biztos nem vírus? xD
Szinte kizárt. Valami megsérül a frissítés során. Elõfordul néha.
A kérdező hozzászólása: köszi :DD

Miért nem lehet uninstall-t végezni az Avast progin? Valami hiba kódot ír ki angolul! :-S Kérek egy kis segítséget!

Progik Vezérlőpultnál sem tudom és a TC uninstall sem!

Legjobb válasz: Csökkentett mód hogyan?

A kérdező hozzászólása: Csökkentett mód hogyan?
A kérdező hozzászólása: Sikerült, köszi!
Próbáld uninstallálni, és utána újra feltelepíteni.
A kérdező hozzászólása: Már öbbször is próbáltam de nem ér semmit
há me 64 bites verziót töltesz le a géped meg csak 32 -es.
A kérdező hozzászólása: Elfelejtettem odairni hogy a windows 64 bites és eddig semmi gond nem volt a programokkal.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!