Találatok a következő kifejezésre: Miért írja a (3734 db)

Miért írt a Black Sabbath anno keresztény dalt, ha ők nem keresztények?

Az After Forever magyar szövege: Gondolkodtál már azon, hogy a lelked megmarad-e? Vagy azt hiszed, amikor meghalsz csak ott ücsörögsz majd a sírodban? Isten csak egy gondolat a fejedben vagy a részed? Krisztus csak egy név, amit egy könyvben olvastál a suliban? Ha eszedbe jut a halál eláll a lélegzeted, vagy hűvös maradsz? Szeretnéd a papot felkötve látni - azt hiszed egy ostoba? Nos, én láttam az igazat. Igen láttam a fényt, ami megváltoztatta az utam! És készen állok majd, mikor magányos és rémült leszel a napjaid végén. Talán attól félsz, hogy a barátaid mit mondanak? Ha azt gondolják hiszel Istenben odafönt? Észre kellene venniük mielőtt kritizálnak: hogy Isten az egyetlen út a szeretethez. Annyira ostoba vagy, hogy muszáj a tömeggel tartanod bármeddig rohanjon. Akkor is gúnyos leszel, ha közel a halál, és azt mondod, ennyi erővel a napot is imádhatnánk? Az hiszem igaz, tényleg olyan emberek feszítették meg Krisztust, mint Te Ami sajnálatos, az hogy csak a Te véleményed hangzott el Biztos vagy benne, hogy ha eljön a vég még mindig azt mondod 'nem hiszel'? Megvolt az esélyed, de Te nem éltél vele és most már nincs visszaút. Talán azt képzeled az úgynevezett Isten már meghalt és letűnt Hát nyisd ki a szemed és vedd észre, hogy ő az Egy Az egyetlen Egy, aki most megmenthet a bűnből és gyűlöletből Vagy még a hallottak után is gúnyt űzöl belőle? Igen? - Akkor tényleg késő...

Legjobb válasz: A krimi írók is írnak gyilkosokról, pedig nem azok.

A krimi írók is írnak gyilkosokról, pedig nem azok.
A dal szövegét a basszusgitáros Geezer Butler írta, aki mindig is vállalta katolikus vallását.
Majd kicsit késõbb utána nézek ennek. De egy szöveg értelmezéséhez mindig nézni kell a történetet, a környezetet, szereplõket és a mondanivalót. Van amikor több számot meg kell hozzá hallgatni, hogy értelmû megoldást kapjunk.
A Sabbathnak számtalan hasonló témájú száma van, ez csúnyán fog hangozni, de szerintem csupán marketing szempontból.

Miert irja a DVD irom ki hogy lezer hiba van?

DVDt akartam irni es azt irta ki h lezer hiba van, cd/dvd iro olvaso van benne de ujra instalalas utan nem tudom a dvd le olvasni csak megirni de ma nem tudtam mert ezt irta ki/ Mitol lehet

Legjobb válasz: Végetért az olvasó élete! Sajnos ez van javaslom a plextor dvd irót!

Végetért az olvasó élete! Sajnos ez van javaslom a plextor dvd irót!
mert lézer hiba van, nem egyértelmû?
A kérdező hozzászólása: es azt hol kapom meg
nem lehet az, hogy csak koszos?
legelõször profin tisztítsd meg, majd ha ezután se megy gyõzõdj meg arról h mi lehet a gondon, a mozgatómehanika, vagy a fókuszálás (szedd szét)
Biztosan nagyon örül, kedves akart lenni és kicsit eltúlozta. Ne spilázd túl.
Biztos halálosan szerelmes beléd, és nem csak õ, a szomszád is, a tanárod is, az apjuk is, és az egész világ!
mindenkinek igaza van, de #6 és #8 viszi a pálmát!
Nekem ez azt jelenti, hogy neked tetszik a fiú. Ez csak egy köszönet. De ha te ennyit látsz benne, vagy szeretnél látni, akkor te szeretnéd, hogy több legyen.
Furcsa, hogy milyen ártatlan gesztusokat tudnak az emberek félreértelmezni és mindenfélét belemagyarázni.
Most tulajdonképpen mit szeretnél olvasni? Hogy oda van érted õ is, az egész család is és minden férfi is? Jaj, csak írta, megköszönt valamit, nyilván te is egy kedves gesztust tettél felé. Azért ez nem túl bonyolult!
Nagyon örült annak a dolognak, amit tõled kapott, vagy amiben segítettél neki, ezért áradozik. Ezt sokan mondják köszönetképp, ezerszer hallottam már.
nekem meg miért írta az egyik tanárom, hogy istennõ vagyok, amikor kölcsöadtam neki egy könyvet?
szerintem ez csak frázis amit akkor használ, ha valaminek örül.. semmi hátsó gondolat nincs benne. nekem anyukám nõi munkatársa írta ezt, mert segítettem neki anyukám ajándékában, én is nõ vagyok..
szerintem nincs ebben semmi én is szoktam ilyet mondani, nem olyan nagyon közeli ismerõsöknek is, ha nagyon örülök valaminek, pl. segítettek valamiben
Ha nem egy jó orgazmusra írta ez akkor nyugodj le, semmit nem jelent, én is szoktam írni a barátnõimnek, ha pl átküldenek nekem olyan tankönyvet vagy anyagot, amit már 1000 éve keresek, mégsem vagyok leszbikus.

Miért ír a gépem kötőjeleket magától a neten akármit írok?

A kérdés írása közben pont nem volt kötőjel, de egyéb chatelés közben igen.

Legjobb válasz: Próbáld ki másik billentyûzettel! Ugye-ugye? :D

Próbáld ki másik billentyûzettel! Ugye-ugye? :D
A kérdező hozzászólása: Elfelejtettem m-egem-líteni, -hogy laptopom -v-an, -és m-egint írja a kötõjeleket ami-nt lá-tszik, -nem -szórakozá-sból cs-inál-om.
Gép kikapcsol, billentyûzet kiemel (általában 3-4 kis pöcköt kell kiakasztani a felsõ élén, és felemelve kihúzni az alsó, nagy füleket is a helyükrõl, aztán a kis szalagkábelt ki kell szedni a foglalatából, a foglalat keretét óvatosan elõrehúzva és felnyitva. Aztán egy usb-s rendes billentyûzettel próbáld ki, és ha sosincs kötõjel, kezdhetsz keresgélni a pontos típusra. Persze ha áll a gané a billentyûzetben, akkor lehet, hogy elég tisztítani.
A kérdező hozzászólása: Nincs gané sehol. Javítani lehet szalagkábelt, vagy 18 ezerért rendelhetem meg a komplett billentyûzetet? Mert annyiba kerül ebbe a típusba.

A 256MB-os videòkártyámhoz miért ír a dxdiag 1010MB-ot? (Infò lentebb)

Amikor belépek a dxdiagba, a videòkàrtya összes memòriájához 1010MB van írva,pròbáltam Can You Run It-et, de ott is 1010MB volt. Ebb?l 256MB az elérhet?!? Lehetséges állítani, vagy csak virtuális a többi memòria? Mert a játékokat nagyon.gyengén viszi... 2GHZ, 2GB RAM, Dual Core (tudom hogy jobb lenne egy er?sebbet venni de nincs pénz)

Legjobb válasz: AIDA64. Ez tökéletes adatokat ír

AIDA64. Ez tökéletes adatokat ír

Tulajdonképpen miért Irán a "fekete bárány"?

Miért mindenki Irán ellen foglal állást? Azért kérdezem, mert Szaúd-Arábia sokkal fanatikusabb és sokkal vallásosabb, mégis az Egyesült Államok kormánya ?ket támogatja. Annak ellenére, hogy szaúdi olajsejkek finanszírozzák a terrorizmust (nem egyenl? az USA-barát szaúdi uralkodócsaláddal), többek között itt, Európában is (Szandzsák Szerbiában); és társadalmilag sokkal, de sokkal merevebbek: n?k nem vezethetnek, lefejezések, stb. Ezzel szemben Irán társadalmilag sokkal "felvilágosultabb", ott normálisan oktatják az evolúciót is és nagyon magas a fels?oktatást végzettek száma, mindemellett tudományos eredményeik is vannak. Tudom, hogy ott is vannak kivégzések, szomorú, nem vagyok velük szemben elfogult csak egy kicsit igazságtalannak érzem. Nem értek egyet az iráni kormány zsidó-ellenességével sem, semmi bajom a zsidókkal hozzáteszem, úgy vélem, hogy nekünk (európaiaknak) nem kellene az ottani konfliktusba belefolynunk, oldják meg a zsidók maguk (az sem érdekel milyen módon védekeznek az izraeliek). Egyébként egy riportfilmben láttam, hogy az iráni fiatalok egy része sem bánná, ha Izrael katonailag "eltávolítaná" az elnyomó kormányukat...

Legjobb válasz: Az atomfegyverrel rendelkezõ államok igyekeznek a többi államot meggátolni abban, hogy atomfegyvert fejlesszenek, vagy legalábbis nem segítik (atomsorompó egyezmény). Viszont Irán olyan bután és ostoba módon fenyeget naponta fél tucat országot, hogy még Észak-Koreát is felmúlja hüly.eség faktorban.

Az atomfegyverrel rendelkezõ államok igyekeznek a többi államot meggátolni abban, hogy atomfegyvert fejlesszenek, vagy legalábbis nem segítik (atomsorompó egyezmény). Viszont Irán olyan bután és ostoba módon fenyeget naponta fél tucat országot, hogy még Észak-Koreát is felmúlja hüly.eség faktorban.
Szaúd-Arábia nem fenyegetõzik kéthetente más államok elpusztításával. Amellett Irán is elég rendesen támogatja a terrorizmust (Hezbollah, Hamasz).
Mert nem akarta abbahagyni az atomfegyver készítését. Mindenki fekete bárány, aki világpusztító fegyvert készít titokban.
Mert a zsidók nem fenyegetõznek, hogy használják.
Az atomfegyver sokkal rosszabb, mint a terroristák támogatása. Az atombomba jelenleg a legpusztítóbb fegyver, pusztítóbb, mint egy nagy létszámú felfegyverzett terrorista csapat, és megakadályozni sem lehet, vagy enyhíteni a károkat, mint a fegyveres terroristáknál.
Emberek, a zsidó atomfegyver miatt miért nem háborogtok?
Izrael már nukleáris Armageddonnal is fenyegetõzött... http://www.presstv.com/detail/239682.html Irán nem fenyegetõzik, õ csak visszafenyeget. Iránnak nem a normális zsidókkal van baja, hanem a cionistákkal... http://www.wnd.com/2012/02/iran-warns-world-of-coming-great-.. “In light of the realization of the divine promise by almighty God, the Zionists and the Great Satan (America) will soon be defeated”
A válasz nagyon egyszerû és csak egy szó: KÕOLAJ! Irán rendelkezik a világ negyedik legnagyobb kõolajtartalékával, ami 150, 6 milliárd hordónyi kõolajat jelent + a negyedik legnagyobb kõolaj kitermelõ is a világon (4, 1 millió hordó/nap). Irán ha holnaptól nem termelne ki semennyi kõolajat sem, akkor is 101 évig elég lenne a tartalék. Ezzel szemben az USA "csak" 19, 12 milliárd hordónyi kõolajtartalékkal rendelkezik, ami csak 10 évre lenne elég, és a termelése sem sokkal nagyobb, mint Iráné. Az USA 5, 5 millió hordónyi kõolajat termel ki naponta.
Õket annyira fellehet tüzelni az Ajatollah által, hogy olyanok, mint az õsemberek... Hat ez akkor hulyeseg amit irtal. Abbol amit olvastal vagy lattal a tv ben nem tudhatott, hogy milyenek az emberek iranba. Igy nem is mondhatod rajuk ezt. A legtobb embernek nem tetszik az az elet szivesen valtoztatnanak rajta /megisprobaltak par eve/.
Szigorúan vallásosak, nem?! Mert én úgy tudom, hogy a síták igen! Ebbõl kifolyólag hallgatnak a vallási vezetõjükre, az Ajatollahra!
Nem az atom itt a lényeg... Inkább az olaj/gáz és gazdasági érdekek ami fenyegeti az USA uralmát a térségbe..mivel az USA meg szeretné, ha európa az õ befolyásuk alá kerülne energia kérdés terén.. ez az egész szír konfliktus is ezért van. + azért nyilván irán ellen az is közbejátszik, hogy Izrael nem nézi õket jó szemmel.
A kérdező hozzászólása: Lehetõleg a mocskolódásokat mellõzzétek! Elõre is kösz.
Szigorúan vallásosak, nem?! Mert én úgy tudom, hogy a síták igen! Ebbõl kifolyólag hallgatnak a vallási vezetõjükre, az Ajatollahra!
Miért másoltad be a válaszom? lol
20:03-as vagyok. Azért, mert amíg Irán lakosságának kb. a fele más nemzetiségû, addig a Szaúdban egy nép van, az arab. Ez annyit takar, hogy Iránban üldözik a kisebbséget, ha már valami kis rosszat is tett, akkor az egész nép rábaszik. Érted? :) A Szaúdiak reálisabb értelmezésûek, nem idióta irániak. Õket annyira fellehet tüzelni az Ajatollah által, hogy olyanok, mint az õsemberek... A Szaúdiak többsége kulturált, ami az irániakról nem mondható el. Azt hiszem 2009-ben voltak a zavargások Iránban, nézd meg milyen eredménye volt. Fegyverteleneket lõttek le, és még a civilek között is voltak összetûzések. Nem egységes. Azt az országos vagy a Nyugat söpri el, vagy a forradalom.
A kérdező hozzászólása: tegnap 20:03 Azért nem tartom hasznosnak a válaszod, mert ezekkel a politikai viszonyokkal tisztában vagyok. Én csak azt nem értem, hogy Irán mitõl rosszabb, mint Szaúd, ahol ezerszer fanatikusabbak vannak? Ne érts félre, okádnom kell az iszlámízmustöl, de szerintem még mindig világibb Irán - a teokrácia ellenére - mint Szaúd. Szerintem, ha olyan stratégiai hely lenne Irán, mint Szaúd, akkor nem fenyegetnék Izraelt sem. Ez a véleményem. Szúadban is egyébként a klérus államhatalmi tényezõ, szóval ilyen szempontból rohadtul mindegy.
A kérdező hozzászólása: "...Iránnak nem a normális zsidókkal van baja, hanem a cionistákkal..." Azért ehhez eléggé bárgyúnak kell lenni, hogy az ember el is higgye! Tényleg nem a normális zsidókkal van bajuk, csak úgy en bloc felszámolnák az egész zsidó államot, mert szerintük nincs ott helyük. Gyakorlatilag Irán az izraeli ortodoxokkal egyszer s mindenkorra felszámolnák Izraelt. Ezzel nem értek egyet. Én csak azt szerettem volna hangsúlyozni, hogy a szaúdiak a tettlegességig is elmennének, ha nem lenne az USA-szövetség. Nem tartom Iránt beszámíthatónak, csak beszámíthatóbbnak mint a többi iszlám fertõt.
Van egy kis fogalmi tévedés, mert minden izraeli cionista (tehát hiszik, hogy Izrael a zsidók földje). Magyar szemmel ez simán egészséges nacionalizmus (mert szerintünk meg Magyarország a magyarok földje/állama). Tény, hogy vannak Izraelben is szélsõségesen gondolkodók, akik a cionista eszmét is túlgondolják, mások kárára, de ez nem a többség, hanem inkább az ultraortodox zsidók (fekete-fehér öltözet, telefonzsinórra emlékeztetõ pajesz, fekete kalap, stb), de õk a belpolitikában is zavart okoznak, a "sima" zsidók is fújnak rájuk. Irán szemszögébõl ezért már maga a zsidó szó is szitokszó és ellenségnek tekintendõ - tehát õk Izraelt en bloc utálják (értelemszerûen a politikai vezetésrõl beszélek, nem az iráni néprõl, ott sokan barátkoznak is zsidókkal) és ha rajtuk múlna, elpusztítanák.
Már megint miért pontozzák le a válaszomat?
Kérdezõ, szerintem már meg is válaszoltad a kérdést magadnak. Az ottani fiatalok is ellenzik a saját hazájukban a diktatúrát, ami ténylegesen diktatúra, nem csak ilyen kamu diktatúra. Teokratikus rend áll fenn, miszerint az Ajatollah a legfõbb vezetõ, aki egy vallási vezetõ eredetileg. Õt nem lehet eltávolítani a tisztségébõl, azaz egyeduralkodónak számít. Az országot arra használja fel, hogy terjessze a muszlim hitet a világban, ami eddig nem nagyon jött össze csórikámnak... Én inkább élek egy megvett, biztonságos zsidó világban, mint egy idióta muszlim világban...
Azért mert a zsidók õket választották fekete báránynak
Az Irániak shíta muszlimok.Mások mint a többi.A többség a másik ágazathoz tartozik is ezért nem szeretik az irániakat.
A kérdező hozzászólása: ma 16:47 "Szaúd-Arábia nem fenyegetõzik kéthetente más államok elpusztításával." Nem csak éppen a radikális iszlámot támogatja suttyomban. Európában õk pénzelik a mecsetépítéseket és onnan küldik a legelvetemültebb imámokat. Szerintem ez sokkal rosszabb, mert ez ellen nehezebb védekezni - de ez csak a saját véleményem. "Amellett Irán is elég rendesen támogatja a terrorizmust (Hezbollah, Hamasz)." De õk nem a globális terrorizmust támogatják, külpolitikai célokat szolgál.
Iránban a nõket eléggé elnyomják, tulajdonképpen ki vannak szolgáltatva ( van iráni ismerõsöm, õ 20X évesen emigrált, és nõ). Egyébként az atomfegyvereket ha jól tudom, nyomatják ott is rendesen, csak titokban õket( nem úgy, mint Észak-Koreában, ami még nagy dobra is veri.

Miért írja a notebookom hogy 8 GB RAM van benne, mikor elvileg csak 4 GB -al van gyárilag szerelve?

Két darab RAM kártya van benne, ami elvileg 2-2 GB (legalábbis én így gondolom), de a gépem mégis azt írja, hogy "Telepített memória (RAM): 8 GB". Miért?

Legjobb válasz: Általában a ram modulokon rajta szokott lenni egy matricán, hogy mekkora. Az, hogy hány sor "chip" van rajta, nem olyan fontos, mivel nem mindegyiken ugyanannyi MB-os egy "chip". És ha telepített _fizikai_ memóriának ír 8 GB-ot, akkor annyinak kell lennie benne... Még az is elõfordulhat, hogy az alaplapon is van 4 GB ram. Az én laptopomban ez a helyzet, de abban csak egy modult lehet bõvíteni!

Általában a ram modulokon rajta szokott lenni egy matricán, hogy mekkora. Az, hogy hány sor "chip" van rajta, nem olyan fontos, mivel nem mindegyiken ugyanannyi MB-os egy "chip". És ha telepített _fizikai_ memóriának ír 8 GB-ot, akkor annyinak kell lennie benne... Még az is elõfordulhat, hogy az alaplapon is van 4 GB ram. Az én laptopomban ez a helyzet, de abban csak egy modult lehet bõvíteni!
Szia, az én Acer notebookomban is 6GB volt és a ragasztóján 4GB van. Vagy üzletben rakták bele újonnan, vagy láttam olyat is már hogy eredetileg gyárból jött ki 4GB-s matricával és a notebookban már 8GB volt, mert így igényelték. A matricát már nem veszik le

Miért írja a play "your device isn't compatible with this item"?

nem enged semmit telepíteni playstoreból. miért? samsung media player, nem telefon, 2.3.6 Android

Legjobb válasz: azért irja azt mert a telefonod nem konpatibilis azokkl a bizonyos alkalmazásokkal amit találsz.. biztos h van olyan amit elbir a telefonod

azért irja azt mert a telefonod nem konpatibilis azokkl a bizonyos alkalmazásokkal amit találsz.. biztos h van olyan amit elbir a telefonod

Miért írja a paypal, hogy 0 HUF van a paypal számlámom?

Hozzá rendeltem egy dombornyomatos bankkártyát, de az azon lévő összeg nem került a paypal egyenlegemre. Ha hozzáadtam egy kártyát, akkor arról, hogy tudom(ha kell) tovább küldeni a paypal egyenlegemre?

Legjobb válasz: Ilyenkor nem írja ki, hogy mennyi van a kártyádon, de ha valahol fizetsz Paypal-el, akkor azt le fogja vonni a kártyádról.

Ilyenkor nem írja ki, hogy mennyi van a kártyádon, de ha valahol fizetsz Paypal-el, akkor azt le fogja vonni a kártyádról.
Kiírni nem fogja, mivel ahhoz nem is fér hozzá. De nyugi, a levonás meg lesz gond nélkül.
A kérdező hozzászólása: Köszi a gyors válaszokat, még annyi, hogy már próbáltam vele fizetni, de olyan SMS jött, hogy vásárlás elutasítva, mert az egyenleg 0ft Ez normális?
Biztos sikerült hozzárendelni? Le lett vonva a 400 forint meg minden? Meg nem emlékszem hogy volt, lehet pár napot várni kell, mire elfogadják és hitelesítik az accountod, és csak utána fog mûködni minden ahogy kell. Vagy esetleg a kártyádon nem volt elég pénz.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!