Találatok a következő kifejezésre: Miért írja Szerelem, (8 db)

Miért írja a "Szerelem, szex" témakörben a kérdezők és a válaszolók egy jelentős része a "szex" szót "sex" -nek?

Legjobb válasz: nem tudom, de a kedvencem a "sexet", ettõl mindíg lerobban az agyam a helyérõl. Nem tudom miért, de annyira primitívnek érzem, hogy az valami félelmetes.

nem tudom, de a kedvencem a "sexet", ettõl mindíg lerobban az agyam a helyérõl. Nem tudom miért, de annyira primitívnek érzem, hogy az valami félelmetes.
Utolsónak: mert magyarul nem helyes. Magyarul szex, "sz"-szel, miután a szókezdõ fonémának a magyar nyelvben az sz betûkapcsolat felel meg. Tiszteljük már az anyanyelvünket!
Utolsó válaszolónak: Te sem tudsz helyesen írni... Olyan nincs, hogy "szex-szel", csak olyan, hogy "szexszel"! A magyarban a magyarul ragozható szavak végére a toldalékot KÖTÕJEL NÉLKÜL kapcsoljuk! Nyelvész válaszoló voltam...
Én csak most találtam meg ezt a kérdést, de jó látni, hogy nem csak engem idegesít fel teljesen, mikor valakinél ezt látom! És mikor megpróbálom normálisan elmagyarázni az illetõnek, hogy ha a szöveget magyarul írja, és még a toldalék is magyarul van, akkor nincs olyan, hogy 'sex' , ilyenkor általába mindenki leolt, hogy a kérdés a lényeg... Sztem meg fontos lenne, hogy tudjanak magyarul is, ne csak a szex-szel kapcsolatos dolgokról tudjanak mindent.
Mert nagyon "cool" "you know"..... En kulfoldon elek, imadom a magyar nyelvet es szeretnek magyar radiot is hallgatni ha a slagerlistat nem eros akcentussal reklamoznak sokszor angol nyelven...na engem ez idegesit. A legjobb mikor hasznalnak egy szot de fogalmuk sincs mit jelent ( pl. pussy )....egyutt erzek veled!
Érdekes én fõleg angol szövegeket olvasok, angol könyveket, angol honlapokat nézek, még sem keverem az anyanyelvemmel... Ez így trendi. Szerintem fõleg fiatalok írják így, így látják a számok címeiben, stb. Grat nekik. Amugy a "sexet" -nél is van jobb. "sexelni akarunk" ez áhh..
szerintem siman csak idiotak!
Mert így látják az angolban, és azt gondolják, akkor magyarul is így kell írni. Ezek a népek egyrészt nem igazán mûveltek (vagy csak nem olvasnak elég magyar nyelvû szöveget), másrészt egyre erõsebb tendencia sajnos (és nekem nyelvészként külön érdekes), hogy az emberek nem tudnak mit kezdeni a külföldi szavakkal, így nem tudják azt beilleszteni a magyar helyesírási és ragozási rendszerbe. Erre példa, hogy a fent említett szóvál maradjunk: "Unom a sex-et a barátommal." Mivel a "sex" szóról süt az angol helyesírás, azt hiszik, nem lehet magyarul ragozni, ezért toldják hozzá kötõjellel a magyar ragot. Hajmeresztõ... Teljesen más tészta pl. a "geocaching" szó, aminek még nincs magyaros helyesírása. Itt már jogos lehetne a kételkedés, furán néz ki az a mondat is, hogy "A hétvégén geocachinget játszottunk." Az ilyen szavakkal az átlag magyar nyelvérzék nem tud mit kezdeni. Már csak ezért is kellene gátat vetni az angol szavak térhódításának, de ez jelen helyzetben elég reménytelennek tûnik.
Engem is baromira idegesít, különösen amikor írják nekem a társkeresõ oldalakon a pasik, hogy nagyon "sexi" vagy :) ! Na, ezek azok a levelek, amire egyszerûen nem válaszolok. Még nagyobb kedvenc: Tescoban ki volt írva, hogy 18 éven aluliakat 'sexuális" árucikkel nem szolgálnak ki. Hát erre mit lehet mondani? Szánalmas....
A kérdező hozzászólása: Utolsó elõtti válaszolónak: Sajnos a kérdések alapján a legtöbben a nemiségrõl sem tudnak semmit, nem csak az anyanyelvükrõl.
mert miért ne irja valaki a szex szó helyett, hogy sex????

Miért írja ki a legtöbb nő társkeresőn, hogy ne legyen álláskereső, háztartásbeli, tanuló? Ezek kellenek a szerelemhez?

Legjobb válasz: Koloncot? Fõleg, ha éppenséggel neki sincs munkája vagy tanuló, és semmit nem ért még el az életében.

Koloncot? Fõleg, ha éppenséggel neki sincs munkája vagy tanuló, és semmit nem ért még el az életében.
Nem, nem kellenek, de egy magára adó nõ nem egy koloncot keres a nyakára, hanem olyat akinek van egzisztenciája.
A kérdező hozzászólása: 1-es tanulóval álláskeresõvel mi a baj? Álláskeresõ: Keresi az állást. Még a leggazdagabb bankigazgató is volt álláskeresõ, mindenki életébe eljön az az idõ, hogy állást keres valaki, tanuló: Lehet épp orvosnak tanul, ami magas presztízs vagy éppen valami közgazdásznak, ami után jó fizetõ állása lehet.
Fogalmam sincs, nem járok társkeresõ oldalakra, nem szorulok rá az ilyen szánalmas módszerekre. Sosem kerestem ilyen kényszeresen a kapcsolatokat.
Társkeresõoldalakra jellemzõen a 40-es korosztály jár, nyilván fiatalabbként a felsoroltak számítanak problémának, de abban a korban az ember már fixebbet keres. Egyébként egy szóval sem írtam, hogy ez így jó, de szerintem így van. 1. voltam
Azért a tanulóra még nem lehet annyira alapozni semmit sem. Nagyon sok stréber ismerõsömet láttam már , hogy igazából semmire se vitte, nem futott be annyira, mint a legbefolyásosabbak, meg a legszerencsésebbek. Ma már amúgy is tulkínálat van mindenkibõl munkakeresés szempontjából, nem a 80 as években vagyunk, hogy akkora ász volnál , ha felsõoktatásban tanulóskodsz. Írom ezt egyetemi diplomával! Nem nagy show. Diploma még magában nem termel pénzt. Ahhoz jól is kell tudni helyezkedni, jól kell tudni a melót csinálni, és jópár év mire /talán/ befutsz. Jelenleg én is álláskeresõ vagyok, és nem nagy show a "felhozatal" állások terén. Jó nõk nem ott keresnek párt maguknak. Vén állatok, akik valami menõbb pénztárcáju palit szertnének, hoyg egyenesbe jöjjön az életük, ezek hírdetik ezeket az elvárásokat szerintem is. Jónõk, 30 év alatt alig hogy társkeresõzzenek, legalábbis nagyon ritka lehet, mert tíz ujjukra akad pali akárhova is mászkálnak.

Miért írja itt azt mindenki, hogy a szerelem a legfontosabb?

Nem értek azzal egyet, hogy minden attól fugg, hogy két ember mennyire szereti egymást... Például a "hogyha tényleg szeret nem fogja zavarni" dumától egyenesen rosszul vagyok, meg a "szerelem mindent legyoz"! Plusz mindenki azt írja itt, hogy ha valaki szeret valakit akkor mindenképpen jó nekik a szex egymással, azért, mert szerelmesek.. De szerintem ettol feltétlenul nem jó, és szerintem ha nem jó, az is adhat okot szakításra...

Legjobb válasz: Szerintem hiába szerelmesek attól még lehet, hogy szexuálisan nem illenek össze. ez elég szomorú, szerencsére én azt hiszem, megtaláltam a párom :)

Szerintem hiába szerelmesek attól még lehet, hogy szexuálisan nem illenek össze. ez elég szomorú, szerencsére én azt hiszem, megtaláltam a párom :)
A szerelem, és a szexszuális vágy minden kapcsolatban csökken, vagy elmúlik.Erre nem lehet hosszútávú kapcsolatot alapozni.De ha szeretünk valakit, akkor érzelmileg is összehangolódunk vele, nem azt nézzük, hogy nekünk mi a jobb, hanem neki akarunk örömet szerezni, és akkor nekünk is több örömünk lesz abból a kapcsolatból.A hosszú és jó házasságok ezen az alapon mûködnek., feltéve, hogy a szeretet kölcsönös.(Mellesleg a barátságok is )Egyébként a szexben is összetudnak hangolódni idõvel.(Ezt pszihológusoktól olvastam.)
az a ha szeret duma azért igaz, (egy darabig legalábbis), mert a aki szerelmes nem lát tisztán, ill sokkal toleránsabb.. és szerintem sem feltétlenül jó a szex attól hogy valakit nagyon szeretünk, DE: ha szeretjük, örömet akarunk neki okozni, ergó, ha az elsõ nem is a lkegjobb, törekszünk rá, és ez a lényeg
Én egyet értek a kérdezõvel. Ez csak a dél-amerikai szappanoperákban van így. Hiába vagyok szerelmes, attól még nem vagyok betegesen elfogult a párommal, és igenis vannak olyan dolgok amiket nem néznék el neki bármennyire is szeretem.
hát én 163 cm vagyok és majnem 60 kiló (szerencsére egyenletesen elosztva) olyan nõiesen húsosnak érzem magam, mégis a párom annyiszor mondja, csak úgy spontán, hogy gyönyörû vagyok, pedig tudom, hogy van pár kiló feleslegem meg egyéb hibám is, de õt ez vagy nem érdekli vagy nem is látja, egyszerûen úgy szeret ahogy vagyok :) szóval a - "ha tényleg szeret, akkor úgy ahogy vagy" - igaz.
Minden a szeretettõl függ. Maga az élet, ebbe beletartozik a szex, a gyereknevelés, az emberi kapcsolatok. MINDEN!
persze a szerelem a legfontosabb, de attól még nem biztos, hogy jó a szex, és a szerelem idõvel el is múlik és valaminek össze kell tartani a párt ezután is, tehát ugyanolyan fontos a szex, ugyanolyan fontos, hogy meg tudják beszélni a dolgaikat és fõleg, hogy legyenek közös céljaik!
"hogyha tényleg szeret nem fogja zavarni" = úgy szeret ahogy vagy... asszem ezt nem kell tovább fejtegetnem.. ahogy az elõzõ válaszoló is leírta. :)
A lángolás elmúlik, kb. egy év, a szeretet megmarad, a szex egyre jobb lesz. 14 év házasság tapasztalata


Miért van az, hogy itt ha feltesz valaki egy kérdést, vagy baromságokat írnak, vagy hiába várja a választ, nem kap rá? Főleg a szerelem témakörben. Akkor minek ez az oldal?

Legjobb válasz: Baromságok vonzzák az embereket, nincs annál jobb, mint a másik kárán nevetni. A "nem kap választ rá" dologra nem tudok mit szólni, én nem vagyok lelkisegély-szolgálat, hogy tizenéves hülyegyerekek apró-cseprõ szerelmi bajait intézzem, amit valószínûleg úgy sem fogadnak meg. Sokan mások is így lehetnek ezzel. De sokszor igazából azt várja, hogy osszák a véleményét. Ha nem így történik, lepontoz(nak). Mert ellenszegültél. Lehet ez is egyfajta feszültséglevezetés, nem tudom.

Baromságok vonzzák az embereket, nincs annál jobb, mint a másik kárán nevetni. A "nem kap választ rá" dologra nem tudok mit szólni, én nem vagyok lelkisegély-szolgálat, hogy tizenéves hülyegyerekek apró-cseprõ szerelmi bajait intézzem, amit valószínûleg úgy sem fogadnak meg. Sokan mások is így lehetnek ezzel. De sokszor igazából azt várja, hogy osszák a véleményét. Ha nem így történik, lepontoz(nak). Mert ellenszegültél. Lehet ez is egyfajta feszültséglevezetés, nem tudom.
A kérdező hozzászólása: Köszi! Ez hasznos és értelmes válasz volt. Abban igazad van, hogy sok az idióta kérdés, sokszor unalomból is írnak ki hülyeségeket.
Az internet anonimitásának köszönhetõen az "embereket" nem zavartatja, hogy másokat megsért, kifiguráz vagy kigúnyol. Akik nagy baromságokat írogatnak a kérdésekre azoknak manapság semmi sem szent. A való életben nincs semmi életük. Semmi szociális kapcsolatuk nincs a való világban. Vannak akik ezen élik ki magukat.
Tény, hogy idõnként a nagy baromság kérdésekért én is harapok, így elõfordul, hogy muszáj beoltanom. Most akkor nekem sincs szociális, rendes életem? :)

Miért csak a szerelem/szex kategóriában válaszoljátok meg a kérdéseket? Ha kiírok egy ilyennel kapcsolatos kérdést arra 1 perc alatt jön 200 válasz, de ha valami mást írok ki arra egyse jön.

Legjobb válasz: hát Foley, jobb lenne, ha sok ember nem hinné azt hogy ért ehhez, mert csak azt HISZIK, hogy profik a témában, közbe meg azt hiszik hogy 14 évesen lefeküdni természetes xD (és így születnek a hülyék) :P

hát Foley, jobb lenne, ha sok ember nem hinné azt hogy ért ehhez, mert csak azt HISZIK, hogy profik a témában, közbe meg azt hiszik hogy 14 évesen lefeküdni természetes xD (és így születnek a hülyék) :P
Itt van a legtöbb felhasználó.
A rutin, az évek és a szakma szeretete XD Amúgy kevesebben értenek az atomfizikához, mint ehhez.
Jó, de õk inkább a kérdezõk :D Bár...nem mindig.
Egy ideig infó kategóriába is sokat írkáltam, de ott trollok helyett meg bunkó kockák vannak, akik folyton lepontoztak. Mostmár ez a kedvenc fórumom:)
eddig csak 6 jött

NEM MEGY A MINECRAFT! Azt írja ki, hogy BAD VIDEO CARD. Ez miért van? Pedig régen ment a gépemen elvittem szerelőhőz most újra fel tettem de nem működik.

Operációs rendszer Microsoft Windows 7 Home Premium 32-bit SP1 CPU AMD Athlon 64 3000+ Venice 90nm technológia RAM 2,00 GB Dupla-csatorna DDR @ 125MHz (2.5-4-4-8) Alaplap ASUSTeK Computer INC. A8V-X (Socket 939) 52 °C Grafika SyncMaster ([email protected]) 512MBATI Mobility Radeon HD 3650 (Microsoft Corporation WDDM 1.1) (ATI AIB) Merevlemezek 466GB Hitachi HDS721050CLA660 ATA Device (SATA) 35 °C Optikai meghajtók ASUS DRW-1604P ATA Device Audió SoundMAX Integrated Digital HD Audio

Legjobb válasz: Nem jó a videó kártyád drivere. Tölts le egyet az AMD oldaláról!! http://support.amd.com/us/gpudownload/Pages/index.aspx

Nem jó a videó kártyád drivere. Tölts le egyet az AMD oldaláról!! http://support.amd.com/us/gpudownload/Pages/index.aspx
A kérdező hozzászólása: Letöltöttem de így sem megy most azt irja ki, hogy bad video drives

A kapcs-unk függ attól, hogy értsem: MIÉRT? A párom kapcs-unk 3-4. hónapjában, amikor szép a szerelem, társkeresőn adatlapokat nézeget, ártatlan (pl milyen zene megy az adatlapodon? ) leveleket ír.

Azóta nagy veszekedések árán törölte magát (azért volt fent, mert mi is azon jöttünk össze, csak ? nem jött le, még 4 hónap múlva sem arról az oldalról)

Legjobb válasz: Te már NEM szereted õt. És Õ sem téged. Ez teljesen egyértelmû.

Te már NEM szereted õt. És Õ sem téged. Ez teljesen egyértelmû.
szia! megint csak azt tudom írni h ez nem szerelem, sajnálom.. annyi a tüske h már nem tud normálisan mûködni a dolog, de sztem eddig sem volt az. sztem hagyd el és keresd meg azt aki mellett ellazulhatsz. hidd el tudom milyen amikor az ember megerõszakolja magát h jó legyen, de ezzel kifordul magából mert annak a másiknak egy másmilyen típus kell. de te nem olyan vagy. és õ sem olyan amilyen társra te vágysz. tudom h nehéz, de sajnos ez csak rosszabb lesz. én 3, 5 évig csináltam.. de aztán megráztam magam és kiléptem azóta megtaláltam a párom akiveél fel sem merülnek még hasonló dolgok sem mert olyannak szeretjük egymát amilyenek vagyunk. neked is ezt kívánom!!
A kérdező hozzászólása: 12:50-es válaszolóhoz amikor nem voltam gáz - az elején- amikor bemutatott a haverjainak, akkor is ilyen volt (egész éjszaka egy csajjal beszélgetett, jóformán az akkor még idegen haverjai foglalkoztak csak velem) szóval õ mindig ilyen volt, csak azt nem tudom, amit a legtetején kérdeztem!!! õ egy nyitott típus, de társkeresõ szinten???könyörgöm!!
A kérdező hozzászólása: elõzõt 12:47-hez írtam
A kérdező hozzászólása: kedves elõzõ amit írtál: ez nem szerelem, az nem ilyen!! olyankor az ember nem ismerkedik mással, azt jelenti ez a rész, hogy a párom nem is szeretett a 3-4 hónap múlva sem, amikor még egy icike-picike kis veszekedés sem volt??????
te beteg vagy, de õ meg egy bunkó. õ szégyell téged, te meg ettõl egyre gázabb vagy ami miatt egre jobban szégyell
ha SZERETNÉTEK EGYMÁST akkor NEM SZENVEDNÉTEK!!! mi a bánatnak egy olyan kaplcsolatban húzni egymás idejt ami ilyen szar?? most komolyan?? ez nem normális! és ez nem szerelem, az nem ilyen!! olyankor az ember nem ismerkedik mással, és nincs gyanusítgatás meg hetente szakítás. ez egy agyrém, fõleg a részedrõl, csoda h a pasid bírja. komolyan az kell neked h õ percenként bizonygassa h szeret? csak akkor hiszed el? sajnállak titeket komolyan csak megy a drága idõtök, az igazi meg valahol vár rátok
A kérdező hozzászólása: de ez általános sajnos, mármint hogy soha nem vállal fel csajok elõtt pl ha jön egy csaj hozzánk az utcán - elengedi a kezem.... kezdem azt hinni, õ egy ilyen típus ha nyomulnak rá, soha nem olt le senkit, mindenkivel jóban van, azokkkal is, akik anno társkeresõn járni akartak vele, most az iwiwes lapját "díszítik" ismeõsként
Ez a féltékenység tényleg elég beteges. Miért lenne veled, ha mást akar?
A kérdező hozzászólása: azért nagy veszekedések árán törölte magát, mert õ olyan, hogy SOHA nem is ismeri be, ha hibázik, vagy megbánt de még saját magának sem!!!!tehát nem õ ölte meg a bizalmam, én vagyok beteg, ilyennek születtem õszerinte! és mikor mondom, hogy nem, te vagy az oka, kéri, hogy mondjak példát. és amikor mondok egyet, nem látja hibásnak magát, csak azt magyarázza, hogy nem vagyok normális!!!! pl egyszer együtt voltunk egy társasággal a párom fényképezett, és amikor együtt néztük a képeket, egy csaj (aki rányomult)kérdezte, hogy rólam(a bnõjérõl!!!)miért csinált olyan sokat-amire a párom nem felelt semmit!!!!egy haverja mentette ki, hogy "ugyan miért"válasszal és ezt is kimagyarázza, hogy "nem volt ideje"válaszolni....
Ha szenvedtek egymás mellett, az azt jelenti, hogy NEM szeretitek egymást. Ez már csak a századik bõr lehúzása egy már amúgy sem mûködõ kapcsolatról. Nem bízol benne, akkor minek erõlködni? Ez már függõség, és nem szerelem, .
A masik meg az, hogy mi az hogy nagy veszekedesek aran torli magat?Ha tudom, hogy a masiknak ez rossz akkor szohang nelkul torlom magam.Nem meg vitazok...Lehet nincs igazam de szerintem nagyon nem akar meg kikotni melletted.Egy komoly kapcsolatot kereso ferfi nem igy viselkedik.
En keptelen lennek igy elni.Mindig gorcsosen, parazva.A helyedben elkezdenem leepiteni a kapcsolatot, mert rengeteg idot elvesz a feltekenykedes.Nekem regen volt egy pasim aki minden no utan megfordult, szemezett is veluk.Majdnem beleorultem a feltekenysegbe!Aztan lett egy uj parom aki mellett nem vagyok feltekeny.Egyszeruen nem zavar ha ranez egy masik nore, mert nem banton csinalja es mert erzem, hogy szeret.O tenyleg szeret!
A kérdező hozzászólása: de mivel tele vagyok aggodalommal, nem tudom õt így szórakoztatni!! most pl egy nyaralást mondok le vele, meg a haverjaival és EZ miatt, mert nem akarok féltékenykedni ott mellette, magyarán elcseszni a nyaralást. inkább kihagyom. köszönet az eddigiekért
Nem tudom mit parázol, vagy együtt maradtok vagy nem. Addigis szórakoztassátok egymást és ne bosszantsátok.
Én lány vagyok, nekem is volt barátom akit ilyen oldalon ismetem meg, de én sem töröltem le magam. Nem azért, mert tartani kaartam egy kaput, hogy hátha más is rámtalál, egyszeren csak a kíváncsiság, meg a nevetés azokon amiket írogattak mások. De tudom, hogyha ez fordítva lenne engem is zavarna, mert az egy dolog, h én tudom magamról nem foglalkoztat más, de abban sose lehetek biztos, h a másik hogy ezt hogy gondolja...
A kérdező hozzászólása: ez mibõl jön le??? ha nem szeretnénk egymást, nem szenvednék egymás mellett.
A kérdező hozzászólása: köszönöm :) kár, hogy nem illünk össze bennem meghalt a bizalom, kár, hogy nem építhetõ újra, kár, hogy nem értem meg, miért kell bnõ mellett társkeresõs csajokkal levelezni, hogy hol lehet ez ártatlan?? mert ha én szeretek vkit, engem csak õ érdekel és tényleg jó lenne ilyen pasi, aki ha velem van, nem más adatlapjára kíváncsi 4 hónap múlva...

Miért van az, h a szerelem és szexualitás kategórián kívül szinte senki nem írja oda a kérdéséhez/válaszához a nemét/korát, csak a 13-17 éves lányok?

És miért nem esik le nekik, h az emberek lesz.rják, h ?k 15/L - k ???? Ez engem irritál...

Legjobb válasz: Nem tudom 14/L

hogy a másik tudatában legyen milyen korosztály a másik, úgy fogalmazza meg a válaszát hogy a legideálisabb legyen. nem mindenki sz*rja le mint ahogy egyesek...
Nem tudom 14/L
Én néha ki szoktam írni 22/f
Fogalmam sincs, de nem azért, mert "menõ". xP 13/L xD Nem áám, 20/L ›_‹
Szerintem jó hogy odaírják, mert ahol pl ott van, hogy 13L-17L, zokat a válaszokat figyelmen kívül lehet hagyni. Mert persze okosan hozzászólnak a váláshoz, gyerekneveléshez, mindenhez... De legalább odaírják, így tudhatod, hogy az nem egy valódi válasz...
A kérdező hozzászólása: De akkor mindenki oda írhatná, sztem õk csak azért írják oda, mert olyan f.szának gondolják, h õk fiatal tinilánykák...vagy nemtom :S
A kérdező hozzászólása: xD
és ez miért humoros? -.-
A kérdező hozzászólása: Mert Te vagy, aki a szabályt erõsíti...
A kérdező hozzászólása: Egyéb-be szántam, csak elb.sztam, mind1...
A kérdező hozzászólása: Jah, azt én is imádom, amikor a "nagy tapasztalt" 13-17 évesek komoly tanácsokat adnak azokhoz a témákhoz, amikhez finoman szólva fingjuk sincs... :S


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!