Találatok a következő kifejezésre: Miért írják oda a (16 db)

Miért írják oda a nemet és kort egy válaszhoz, kérdéshez?

ha esetleg párkapcsolatról, szexről, vagy akár betegségekről van szó, az rendben, ott lényeges lehet az illető kora és neme, de minek írják páran olyan kérdéshez, amiben teljesen lényegtelen? :D mire jó ez?

Legjobb válasz: Mert van aki ugyanazt a tanácsot amit jónak lát egy 30 évestõl,azt hülyeségnek gondolja egy 16 évestõl. Meg van ahol szimplán az ismerkedés miatt.

Mert van aki ugyanazt a tanácsot amit jónak lát egy 30 évestõl, azt hülyeségnek gondolja egy 16 évestõl. Meg van ahol szimplán az ismerkedés miatt.
Sokszor tényleg hülyeség oda írni.Szerintem legtöbbször azért írják oda hogy hátha valaki rájuk ír egy privátot Viszont egyes esetekben jó tudni hogy milyen nemû és hány éves ember kommentelt
Mert valamikor van jelentõsége, hogy hány éves és milyen nemû illetõ válaszát olvassa. :) Ha a válasz szempontjából jelentéktelen, akkor nem írom ki.

Mit jelent a nevek végén a kis TM felirat? Miért írják oda a nevük mellé?

Pl. Nagy Ramóna™

Legjobb válasz: Mert marhák. A TM (Trade Mark) Bejegyzett védjegyet jelent. (Elvileg a jogosulatlan használat büntethetõ)

Mert marhák. A TM (Trade Mark) Bejegyzett védjegyet jelent. (Elvileg a jogosulatlan használat büntethetõ)
Újjabb divat õrület...
És a játékoknál is pl Air Conflicts tm
Szép trükk volt :D
Vicces volt :DDDD ja...mégse...
Ez a marketing lényege :) 17/L

Miért írják oda sokan a kérdéseik végére, hogy FONTOS?

Azt gondolják, hogy így hamarabb olvassák el ?ket? Vagy a moderátorok el?rébb rakják a listába? xD

Legjobb válasz: Fogalmam sincs.. Ha nem érdekel a kérdés, így sem válaszolok rá, ha meg érdekel, akkor a fontos nélkül is válaszolok.. szóval teljesen felesleges és nevetséges. :D

Fogalmam sincs.. Ha nem érdekel a kérdés, így sem válaszolok rá, ha meg érdekel, akkor a fontos nélkül is válaszolok.. szóval teljesen felesleges és nevetséges. :D
Mert nekik fontos, és azt hiszik, így hamarabb válaszolnak rájuk, ahogyan te is írtad.

Miért írják oda egyesek a válaszaik végére azt, hogy "lehet lepontozni! "?

ha egy kérdésre válaszolnak, odaírják utána, hogy "lehet lepontozni!". de minek? az engedélyük nélkül is lepontozza ?ket az, aki le akarja.

Legjobb válasz: Igen, sokat számít, mert lehet, hogy tök értelmes hozzászólásokat adok, de a sok balf*sz lepontozó miatt a "helyes válaszaim száma: X%" Lecsökken. Emiatt úgy tûnhet, hogy hülyeségeket írok válaszként, és nem vesznek figyelembe, vagy megnézik milyen százalékban adok helyes válaszokat, és azért nem mindegy mi áll ott. Arról nem is beszélve, hogy egy bizonyos százalék alatt már meg se jelenik a válaszom, csak a nem hasznos válaszok bepipálása után, ami szintén nem túl kellemes. Na most aztán tényleg lehet lepontozni :D 22/F

Igen, sokat számít, mert lehet, hogy tök értelmes hozzászólásokat adok, de a sok balf*sz lepontozó miatt a "helyes válaszaim száma: X%" Lecsökken. Emiatt úgy tûnhet, hogy hülyeségeket írok válaszként, és nem vesznek figyelembe, vagy megnézik milyen százalékban adok helyes válaszokat, és azért nem mindegy mi áll ott. Arról nem is beszélve, hogy egy bizonyos százalék alatt már meg se jelenik a válaszom, csak a nem hasznos válaszok bepipálása után, ami szintén nem túl kellemes. Na most aztán tényleg lehet lepontozni :D 22/F
tényleg elég parajok a pontozók, én is néha írtam a politika rovatba, estem is egybõl 10%-ot. viszont ez a 'lehet lepontozni' azt jelenti, hogy 'nem érdekel mit gondoltok, mind hülyék vagytok, és én tudom, hogy nekem van igazam'. ez a mentalitás se jobb. :)
Mert szinte biztosak benne hogy le fogják õket pontozni.
Azért mert a pontozás szimpátia alapon megy és nem azon, hogy tényleg hasznos-e a válasz (persze vannak kivételek), így rengetegszer van olyan, hogy valaki õszintén megírja a véleményét és tudja, hogy a többieknek ez nem fog tetszeni (akár hasznos, akár nem, mert ugye az igazság fáj), ezért irónikusan leírja, hogy "lehet lepontozni" mivel szerencsétlen tudja, hogy úgyis lepontozzák. Egyátalán nem azért írja oda, hogy ne pontozzák le. Ez hülyeség.
Lehet felpontozni :D
azert mert azt hiszik ha odairjak h le lehet pontozni akk nem fogjak lepontozni öket nekem ez a véleményem le lehet pontozni :D
szerintem ez nem arra megy ki, h mennyire fontos ez a pontozás, csak baromi idegtépõ tud az lenni, mikor írsz vmi hasznosat, de a sok 10enéves pí meg lepontoz, mert õk nemúgy gondolják, de te úgyis tudod h pár év múlva õk is ígyfogják majd gondolni, csakmostmég kis pík, aztán mindent fordítva gondolnak
én csak az olyanokat utálom nagyon, akik a válaszuk végére mindig odairják hogy "egy 5 hónapos kismama" meg ilyeneket, mint ha attól õk sokkal többek lennének mint bármelyik más ember. egyébként azért írják oda mert -vagy tudja hogy hülyeséget írt -vagy mert tudja hogy jó választ írt csak a szemét válaszolók lepontozzák mert fáj nekik az igazság legalábbis szerintem ezért :) ) 13L

Port.hu-n a filmek véleményénél sok helyen látom azt, hogy SPOILER ez mit jelent? Miért írják oda?

Legjobb válasz: A spoiler azt jelenti, amikor valaki olyan részleteket közöl a filmröl, ami alapján kiderül a film vége is, meg fontos részletek, amit ha valaki elolvas, akkor már nem biztos, hogy van kedve megnézni a filmet, mert nem fog rajta meglepödni. Ezért akik már látták a filmet, figyelmeztetésként odaírják a szót, hogy spoiler. Vagyis, ha nem akarod, hogy lelöjem a poént, ne olvass tovább!

A spoiler azt jelenti, amikor valaki olyan részleteket közöl a filmröl, ami alapján kiderül a film vége is, meg fontos részletek, amit ha valaki elolvas, akkor már nem biztos, hogy van kedve megnézni a filmet, mert nem fog rajta meglepödni. Ezért akik már látták a filmet, figyelmeztetésként odaírják a szót, hogy spoiler. Vagyis, ha nem akarod, hogy lelöjem a poént, ne olvass tovább!
Nincs mit!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! :)

Az álláshirdetők miért nem írják oda legalább a kerületet?

Szoktam böngészni az álláskeres? portálokat és megfigyeltem, hogy nagyon sokan nem írják oda a cég székhelyét, vagy hogy egyáltalán melyik kerületben található. Budapest mellett lakom, de azért nem mindegy hogy a 11. kerületben van, vagy a 19.-ben a cég. Sokszor e-mail cím alapján se tudom beazonosítani a céget. Az hogy odaírják, hogy Budapest, nekem elég tág "fogalom". Más is szokott mérgel?dni e miatt? Köszönöm a válaszokat.

Legjobb válasz: Az elején én is csak megközelíthetõ helyeken próbáltam keresgélni, bár én ahová nem volt írva semmi oda jelentkeztem, de pl. Dunakeszibe már nem. 1 év keresgélés után viszont már bármeddig elmennék, csak legyen valami munkám.

Az elején én is csak megközelíthetõ helyeken próbáltam keresgélni, bár én ahová nem volt írva semmi oda jelentkeztem, de pl. Dunakeszibe már nem. 1 év keresgélés után viszont már bármeddig elmennék, csak legyen valami munkám.
Mert akinek nagyon kell a munka az hót leszarja, hogy melyik kerületben van, ismerek olyat aki Zuglóból jár minden reggel Budaörsre, majdnem 2 órás út. Munka... folytassa a keresgélést tovább? A munkaadónak meg tök mind1, mert jön egy új ha kirúgják.

Miért írják a fesztiválokról, hogy aki oda megy kis lányként abból nagy lány lesz?

több helyen is olvastam, nem tudom, hogy poénból írják e vagy sem, még nem voltam ilyen nagyobb fesztiválokon (volt,sound). Tényleg ennyire nagy a buli, hogy mindenki össze fekszik vagy micsoda?

Legjobb válasz: Igen.

Igen.
Ja, össze-vissza dugnak meg piálnak, legalábbis a többség. Volt is nemrég egy ilyen kérdés, hogy ki miért megy fesztiválokra, és csomóan azt írták, hogy szexelni meg berúgni.
Mit gondolsz, miért olyan drága a jegy? :D
napközbe végig ment a zene/rádió, este meg úgyis elnyomja a koncert/bulik zaja (:
A kérdező hozzászólása: mindenki a sátorban szexel?:D nem lehet nagyon hangos akkor a kemping?
A kérdező hozzászólása: köszönöm a gyors válaszokat :D tehát akkor lényegében igaz, a nagy lányt nem úgy értettem hanem, hogy aki még szûz volt az már nem lesz.
Nagyon sokan leisszák magukat, vagy ha azt nem is, de valahogy mégis belesodorják magukat olyan flörtökbe, felületes kapcsolatokba ott, fõleg, ha kellõen fiatalok és naivak is, amelyekbe nem lenne szabad adott esetben - és nem feltétlenül lesz tõle nagylány, akkor sem, ha nem tud megálljt parancsolni azon a ponton, ahol a mentális érettsége alapján kéne.
szerintem igen, meg pl. efotton óvszert osztogattak, ha kitöltötted az egyik politikai párt kérdõívét... most így belegondolva, sok embert is kellett leráznom, és volt akinek megmondtam, hogy keress másik lányt, mert én nem vagyok kapható erre és el is ment :D:D annyit mondott, hogy így legalább korrekt
Elõször kap lisztes sodrófát a micsodájába.
Hát berúgni fesztiválon elég nehéz, ha nem viszel magaddal egy rakat pénzt az ottani piára... mivel piát bevinni tilos, marad a fél poharas jó kis vizezett sör/bor.

Miért írják sokan oda a válaszba, hogy nem érdekel ha lepontoztok?

Ha tényleg nem érdekel (aminthogy egyébként engem sem igazán szokott), akkor oda sem kellene írni, nem?

Legjobb válasz: Hát én úgyvagyok vele ha engem lepontoznak énis lepontozok agyatlanul mindenkit

Hát én úgyvagyok vele ha engem lepontoznak énis lepontozok agyatlanul mindenkit
Biztos azt hiszi, hogy majd ezért nem pontozzák le. De ettõl még aki le akarja úgyis lepontozza..
Vagy csak tudatni akarja a lepontozóval, hogy nem érdekli
nyilván vannak olyanok, akik fontosnak tarják közölni, hogy akkir is kitartanak a véleményük mellett (pl. a politika rovatban), ha ezért nem szeretik õket. pl. nálam a hasznossági szint 2 nap alatt 86%-ról 71%-ra zuhant csak azért, mert kitartok a véleményem mellett. (és mert sokan a "köszi a választ" mellé az értékelést basznak benyomni)
Igen, akik nem megalkuvók(finoman: diplomatikusak), azok itt nem lesznek magas százalékokkal agyon dicsérve. Tehát jó tanács: ne a százalékokból itéljetek (kizárólag).
A kérdező hozzászólása: Egyetértek. A Szerelem/szex rovatban valaki kérdezte, hogy feküdjön-e le egy lánnyal, akit igaziból õ nem is szeret, de a lány meg szerelmes belé. Mivel azt mertem válaszolni, hogy szerintem ne (mert ez visszaélés lenne a lány érzéseivel), lepontoztak a sárga föld alá, azok meg akik olyan szintû válaszokat adtak, hogy "Ja, legalább lesz egy ingyenkurvád" 90-100%-okat. Szóval én sem az illetõ válaszadó százalékait nézem. Nagyon magas %-okat úgy lehet elérni, ha 1.megalkuvó vagy 2.ha elkerülöd a vitás kérdéseket, és csak olyanokra válaszolsz, amikre a válasz egyértelmû és a lexikonból / google-bõl kikereshetõ
A nem érdekel ha lepontoznak jelszó kapcsán, azok a hangzatos kezdõmondatok jutnak eszembe, hogy "õszintén mondom "...., miért is addig hogyan mondta? Ha a véleménynyilvánitás, jóindulatú segitõszándékú már eleve hasznos, attól függetlenûl ki hogyan minõsiti, mégha valóban olykor igazságtalanul bosszantó is, fogadjuk el az érem másik oldalát is...
azért mert akkor nem pontozzák le :D de úgyis lefogják szóval mindegy XD

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!