Találatok a következő kifejezésre: Miért ír mindig a (413 db)

Miért írja ki a mosógép hogyha cipőt akarok mosni hogy "AZONNALI NYITÁS" mikor minden ugyanúgy csináltam mint máskor?

Legjobb válasz: Talán olvasd el a géphez kapott használati útmutató végén található gyakori hibákat és megoldásaikat. Ott biztos kitérnek erre a dologra is. Mármint arra, hogy miért írja ki a mosógép, hogy azonnali nyitás. Na ezért nem szeretem ezeket az agyonelektronikázott gépeket. Minél több kütyü van benne, annál nagyobb a hibalehetõség.

Talán olvasd el a géphez kapott használati útmutató végén található gyakori hibákat és megoldásaikat. Ott biztos kitérnek erre a dologra is. Mármint arra, hogy miért írja ki a mosógép, hogy azonnali nyitás. Na ezért nem szeretem ezeket az agyonelektronikázott gépeket. Minél több kütyü van benne, annál nagyobb a hibalehetõség.
A kérdező hozzászólása: Már átolvastuk de sehol se írja :S
Lehet, hogy nem tetszik neki, ahogyan a cipõ ide-oda csapódik benne. Tedd inkább ruhák közé, ne magában mosd.
Vedd elõ a garanciát, nézd meg, melyik szervízhez tartozol, a legtöbbnek van e-mail címe.Írj nekik, õk válaszolnak. Az én 'privileg'szervizembõl legalább is adtak e-mail tanácsot.
Ha olyan komoly a gép, hogy LCD kijelzõ van rajta, akkor bizony automatikusan méri, hogy mennyi töltõsúly van benne, ahhoz megfelelõ mennyiségû vizet és mosószert enged be. Mivel 1 pár cipõ csak néhány deka így azt hiszi, hogy nincs benne töltet.
Utolsó vagyok, még valami: cipõt ne moss mosógépben, édesanyám nem egy cipõt b*szott így szét. Tiszta víz, kefe, rongy, és bármilyen cipõ tiszta lesz.
Biztos büdös.

Miért írjuk át a saját történelmünket? És miért ferdítünk el dolgokat? Ez kisebbségérzés miatt van? És miért szid sok nemzeti oldalon álló ember olyan hősöket mint Horthy vagy Tisza?

Legjobb válasz: "És miért szid sok nemzeti oldalon álló ember olyan hõsöket mint Horthy vagy Tisza?" Mert az ilyen "nmezeti" emberek németbarátok (tehát hazaárulók) és nem igazán kedvelik Hortyt amiért megpróbált kiszállni a háborúból.

"És miért szid sok nemzeti oldalon álló ember olyan hõsöket mint Horthy vagy Tisza?" Mert az ilyen "nmezeti" emberek németbarátok (tehát hazaárulók) és nem igazán kedvelik Hortyt amiért megpróbált kiszállni a háborúból.
Horthy érdeme, hogy az ország nem fulladt anarchiába. Az nem érdeme viszont, hogy a földkérdést nem rendezte, s a vidéken élõk élete semmit sem javult (summások, kubikusok, földnélküliek), valamint maradt a félfeudalista, tekintélyelvû rendszer. A háborúról annyit, hogy azt kellett tennie, amit a németek mondtak. Az elkerülhetetlent próbálta halasztani úgy, ahogy tudta. Az én szememben se nem pozitív, se nem negatív. Lehetett volna jobb is, rosszabb is.
U.I: a kérdõjel lemaradt, bocsi.
, , hárommillió koldus" mi lenne ha ezt a baromságot nem írogatnád le mindenhová...
ööö hol van átírva a saját történelmünk? Most az ilyen komcsi dolgoktól tekintsünk el, hogy az oroszok felszabadítani jöttek meg hasonló blõdségek.
Reed-nél a pont!!!
Igen, a kisebbségérzet és a frusztráció miatt van. A magyarok egy része még mindig keresi a helyét a világban, pedig már jó 1100 éve nyilvánvaló, hogy hol élünk. Horthyt miért kéne dicsérnünk? A numerus clausus, a hárommillió koldus, a munkásokat, parasztokat verõ csendõrök, vagy a náci érdekekért az oroszok ellen feleslegesen halálba küldött 200 ezer magyar katona miatt?
Nemzeti érzelem az nem abból áll, hogy én felnézek Árpádra vagy Vajkra. Az én nemzeti érzelmem az az alkotmányos monarchia visszaállításáról szól, és hogy végre újra királyság legyen az ország, ergó kb. nm hogy a 22.000 Milliárd államadósság szûnne meg, hanem mi lennénk Európa egyik leggazdagabb országa, ugyanis annyival tartozik nekünk csak Németország (most csak õket említem) hogy tönkre is menne bele és a holokausztért kifizetett pénzek elbújhatnak mellette. Mit gondoltok Orbán miért jár havi 4 szer Német földre? Ha az arisztokrata családok visszakapnák a vagyonokat akkor nem kellene attól tartani, hogy a kizsákmányoló kommunista gyerekek (lásd Fidesz, Jobbik és LMP) és kommunista apák (lásd MSZP) tönkreteszik még jobban az országunkat. Horthy nem hogy nem hõs de egyenesen MOCSKOS BÛNÖS!
Mister ma 13:55-õs. Kifejtenéd nekem bõvebben irományod elsõ felét? Ki lenne a király? Habsburgokra gondolsz vagy megkeresnél egy régen eltûntnek hitt Árpád-házi leszármazottat? Vagy király nélküli királyságot akarsz? Amúgy szerintem egy kicsit erõs az a kijelentés, hogy Horthy egy mocskos bûnös.
Reed. Amúgy Kun Béla tudomásom szerint azért nem írta alá a békét mert amikor [email protected] volt akkor egyszerûen a pereputtyával együtt elhúzta a csíkot ebbõl az országból vagyis a vörös terror, a statáriális bíróság, a parasztok átverése után (ígérete ellenére a nagy föld birtokok kisajátítás után nem osztotta ki a földet a parasztoknak) amikor is a románok miatt szorult a hurok a nyaka körül, gyáva módon elhúzta a csíkot mondván oldja meg az a problémát ki akarja. Bár pozitívum, hogy a csehszlovákokat a Lengyel határig verték vissza és utána a románok ellen indulta a vörös hadsereg. Csak ugye nem kellet volna elhíni amit a nyugat ígért pontosabban Clemenceau. Amúgy nem Horthy írta alá a békét hanem Simonyi Semadam Sándor.
Missis ma 17:12 Hát a Habsburg dinasztia semmi képen de Vilmos herceget szívesen látnám. Ráadásul még igényt is tarthatna a koronára. Erõs? Nem hogy erõs de harmat gyenge kifejezés!
Az elsõnek üzenem hogy nem Hitler kedvéért mentünk az oroszok ellen :)

Miért ír kevesebbet a hdd mint amennyi?

total commander teljes kapacitás 80gb

Legjobb válasz: Nekem a TC "k"-ban (kB) írja ki, azt osztottad 1.000.000-val? Mert akkor az az eltérés... 1024 * 1024-gyel kellene osztani.

Nekem a TC "k"-ban (kB) írja ki, azt osztottad 1.000.000-val? Mert akkor az az eltérés... 1024 * 1024-gyel kellene osztani.

Miért írja ki a yourvideo azt minden videóra hogy nem található vagy valami kodek kell hozzá vagy mi?

Legjobb válasz: Ebbõl a sok vagyból nem tudjuk meg mit is írt ki. Ha pontosan leírnád talán tudnánk segíteni.

Ebbõl a sok vagyból nem tudjuk meg mit is írt ki. Ha pontosan leírnád talán tudnánk segíteni.
A kérdező hozzászólása: A videó nem található

A starity-n miert irja minden kepre azt, hogy kismeretu? Barhonnan szedek le kepet mindet a kismeretu kategoriaba teszi. Miert van ez?

Legjobb válasz: Nem minden kép kisméretû, lehet, hogy pont a legjobb képek azok, én már csomót töltöttem fel... Ha Google -ba keresed a képeket, a méretet állítsd be, hogy hány ... nál legyen nagyobb a kép :)

Nem minden kép kisméretû, lehet, hogy pont a legjobb képek azok, én már csomót töltöttem fel... Ha Google -ba keresed a képeket, a méretet állítsd be, hogy hány ... nál legyen nagyobb a kép :)
Vagy a kisfelbontású képekhez töltsed fel :D

A nyelvi előkészítős osztályok miért írnak mindig jobb érettségit, mint a sima gimisek?

Legjobb válasz: Nincs több idejük, mivel az elsõ évben csak nyelvet tanulnak. Ugyanúgy négy évet készülnek õk is.

Nincs több idejük, mivel az elsõ évben csak nyelvet tanulnak. Ugyanúgy négy évet készülnek õk is.
Mert több idejük volt elõkészülni az egészre (Egy évvel tovább járnak)
Mert válogatott, jobb értelmi képességû gyerekek járnak oda.
Jobban foglalkoznak velük a tanárok
De hosszabb ideig járnak középiskolába

Miért írja az a PDB, hogy a 3D5T-nek 331 a hossza, amikor belemenve látszik, hogy minden lánc 322 hosszú csak?

Legjobb válasz: A PDB sztrájkol, nálam nem jön be, így fogalmam sincs, de a Pubmed is 331-et ír, és ha FASTA-ban letöltöm, bizony 331 aminosavat feltüntet. Nem "vesztettél el" pár aminosavat? Esetleg a kristályosítás során egy olyan izoformát használtak, ami rövidebb? Tényleg nem tudom, csak egy jpeg képet látok az enzimrõl, az meg semmire sem jó, letölteni sem tudom. (Mivel nézted meg közelebbrõl? RasMol?)

A PDB sztrájkol, nálam nem jön be, így fogalmam sincs, de a Pubmed is 331-et ír, és ha FASTA-ban letöltöm, bizony 331 aminosavat feltüntet. Nem "vesztettél el" pár aminosavat? Esetleg a kristályosítás során egy olyan izoformát használtak, ami rövidebb? Tényleg nem tudom, csak egy jpeg képet látok az enzimrõl, az meg semmire sem jó, letölteni sem tudom. (Mivel nézted meg közelebbrõl? RasMol?)
A kérdező hozzászólása: Ha belemegyek a pdb file-ba, akkor a lánc aminosavai számozva vannak, 3-tól kezdõdik és 325-ig tart!
Ez esetben feltételezem, csak egy "csonka" formát sikerült helyes módon kristályosítani, vagy csak annak a régiónak a térszerkezetét tudták megfelelõen leírni, a többi (3 alatt és 325 fölött) erõsen rendezetlen, és ezért azokra a szakaszokra még nem készült el/nem tüntettek fel térszerkezeti képet. (Vagy annyira rendezetlen, hogy felesleges lenne a leggykoribb mondjuk 20 formát hozzáadni, mert az sem fedi le a lehetõségek 95%-át.)
A kérdező hozzászólása: Gyakran hiányzik az elsõ néhány, ezek szerint ez ezért van? Azt hittem csak indexelési szabadság. Akkor ezek szerint a lenght az mindig a FASTA-val megegyezõ szekvenciahossz, de nem feltétlenül annyi van a PDB-ben?
Azért az indexelési szabadság egy térszerkezetnél elég furán hangzik... szóval ha az egyik cikk a fehérje 100. aminosavát nevezi meg az aktív centrum egyik központi részeként, akkor az lehet, hogy nem is a századik? :) Nézd meg alaposabban, RasMol-lal, hogy mi az elsõ feltüntetett aminosav, ha a szekvencia szerinti 3., akkor igen, arról lesz szó. Ha nem, akkor más az elcsúszás oka, és a cikk, amiben a térszerkezetet közölték, még nincs publikálva, vedd fel a kapcsolatot az elsõ szerzõvel, ha érdekel, mi lehet az anomália oka.

Miért írja elő a mohamedán vallás, hogy a nőknek a nyilvánosság előtt fátylat kell hordaniuk, és nem mutathatják pl. úgy szabadon a hajukat, mint a nem mohamedán vallású nők?

Legjobb válasz: konkrétan a vallás nem írja elõ, ez egy szokás, amit aztán törvényerõre emeltek néhol. Abból jön, hogy a nõk nem öltözködhetnek kihívóan, és ebbõl aztán ez lett.

konkrétan a vallás nem írja elõ, ez egy szokás, amit aztán törvényerõre emeltek néhol. Abból jön, hogy a nõk nem öltözködhetnek kihívóan, és ebbõl aztán ez lett.
Ha egy vallás(most olyan vallásra gondolok amit erõsen követnek a hívei) azt mondaná a híveinek hogy alsógatyába járjanak, vagy hogy csak tyúkhúst egyenek, akkor simán megtennék gondolkodás nélkül. Ezért van ez a fátylas dolog is a mohamedánoknál, ahogy minden vallásnál vannak más dolgok.
Na én akkor költöznék el innen, ha itt is elkezdenének kendõben meg talpig érõ szoknyában mászkálni a nõk... Így is sz*r az élet, legalább ennyi élvezet maradjon benne. Szegény gyárimunkásnak más úgy sem jut...
"pl. valakire rászólok, hogy ezt, vagy ezt nem így kéne csinálni, mert a Bibliában is írva van, hogy ezt, vagy azt nem szabad, vagy éppen szólok a kiscsajnak, hogy öltözzön már fel rendesen, ne mutogassa a melleit, meg a hasát akkor elküld a pi..ába." Anna, valószínûleg a rettenetesen lekezelõ stílusod miatt. Az egy dolog, hogy hogyan öltözködik valaki, de a külsõnél fontosabb a belsõ, és hiába öltözködsz szépen, ha belül ilyen lenézõ vagy.
"Anna, valószínûleg a rettenetesen lekezelõ stílusod miatt." Nézd már, õ tényleg Anna lehet... Csodálkoztam is, hogy eltûnt, de a százaléka meg a stílusa tényleg rá vall. Csak ez nekem nem jutott eszembe. Most ilyen megvilágosodás-feeling van. Egyébként nem kellene beleszólni más öltözködésébe, még ha családtag, akkor se nagyon, mert lehet, hogy hozzám hasonlóan elég neki a PTK és a BTK, nem kell neki még Biblia is.
a haj eltakarása mostanra leginkább hagyomány és vallástisztelet (meg néhol törvény is, ha jól tudom) és én úgy tudom onnan ered, hogy az iszlám szerint ha egy hívõ férfi meglátja egy mohamedán, nem-rokon nõ haját, akkor nem juthat a mennybe...
"...ezt ugyanis nagyon nem szeretik" kik nem szeretik? ki találta ki, hogy hogy kell hívni õket? ezt is a könyv írja? vagy Allah mondta hogy idegeskedjenek, ha így hívják õket?
"kicsit több fogalmam van az egyes vallásokról, mint az átlagemberek többségének: ugyanis elvégeztem jópár buddhizmussal, és iszlámmal kapcsolatos kurzust tanulmányaim során" gratulálok ennek az információnak a birtoklása tényleg csak arra jó, hogy kötözködhess. más emberek által kitalált történetek "Látszik, hogy csak felületesen tanultatok történelmet, és az iszlámról sincs halvány fogalmatok sem" így van, most lebuktunk :( nekem ez a véleményem róla: http://weaselzippers.us/wp-content/uploads/2011/02/islam-a-r.. "remélem, értitek a lényeget" nemigazán
Mert egy süket megírta a Koránt amibe ezt is beleírták ;) :D
Sziasztok! Látszik, hogy sok emberben még a minimális tisztelet sincs meg más emberek iránt. Az egy dolog, hogy valakinek van egy véleménye mondjuk az iszlámról, vagy más vallásokról. Én nem m ondtam, hogy pl. az iszlámról jó, vagy rossz véleményem lenne, mert itt nem az a kérdés, hogy nekem mi a véleményem akármely vallásról. A Ptk, meg a Btk úgy szar, ahogy van, nekem ez a véleményem róla, ezért más normákat/elõírásokat is követni kellene. Más hitû embereket meg tisztelni kellene, és nem kéne ilyen bunkó beírásokat írni, hogy egy süket megírta a Koránt, stb. Azt meg sajnálom, hogy egyes emberek nem értik, amit írok/fejtegetek. Üdv: 29/L Nem lenne rossz, ha a Biblia alapján alakítanák át a Ptk-t, meg a Btk-t, én nagyon boldog tudnék lenni akkor.
1., a muzulmánok azért nem szeretik a mohamedán kifejezést, mert az Mohamed nevébõl jön, és így azt a képet adja, hogy Mohamed próféta lenne a legfontosabb a vallásban, pedig nem. A muszlim szó jelentése ezzel szemben olyasmi, hogy Istennek engedelmeskedõ, Isten akaratának magát alávetõ. 2., létezik kendõ, ami a hajat takarja el, de létezik arcfátyol is, ami meg az egész arcot, és gyakran ilyet is hordanak. A Koránban amúgy pedig nincsen ilyen elõírás, az utóbbira meg fõleg nincs. Azt írja elõ, hogy a nõk hosszú ruhát viseljenek, ami elfedi az alakjukat és az ékszereiket, hogy süssék le a szemüket. A fej letakarása ugyanúgy egy hagyomány, mint az például a zsidóknál (kipa, vagy házas asszonyoknál fejkendõ, ami a keresztényeknél is megvolt szokásként anno), ami szintén nem egy vallási elõírás, hanem egy több évezredes szokás. Na most hogy ezt helyreraktuk, egy picit vissza kéne venni a fellengzõs dumából, és a "Látszik, hogy csak felületesen tanultatok történelmet, és az iszlámról sincs halvány fogalmatok sem" típusú megnyilvánulásokból.
"mert itt nem az a kérdés, hogy nekem mi a véleményem akármely vallásról" --->>> "A Ptk, meg a Btk úgy szar, ahogy van" az sem volt kérdés, hogy mi a véleményed a Ptk vagy a Btk-ról "nem kéne ilyen bunkó beírásokat írni, hogy egy süket megírta a Koránt, stb." így van, akkor még valószínûleg jó ötletnek tûnt nekik, nem gondolta volna, hogy ezért fognak háborúzni késõbb... (vagy mégis....?! szent háború?) keresztes hadjáratok meg inkvizíció más kérdés, nem tudom azokat kik és honnan olvasták...
A kérdező hozzászólása: Látom, elég sok válasz érkezett, csak sajnos azóta nem voltam "netközelben". A 29 éves lánynak: Köszi a válaszaidat. Én korábban gyakorló katolikus voltam, de már szakítottam az Egyházzal és a vallással is, többek között azért, mert több dologban nem értek egyet a katekizmussal. Ezek közül néhány: 1. Nem tartom bûnnek a házasság elõtti szexet. 2. Nem fogadom el, hogy a házasságtörés nagyon súlyos bûn lenne, viszont természetesen én sem helyeslem. 3. A Katolikus Egyház kizárja azokat, akik elválnak és újraházasodnak. Én is azt mondom, hogy egy házasságot, hacsak lehet, fenn kell tartani, viszont sajnos vannak olyan esetek, amikor már ez képtelenség. Habár ilyenkor az Egyház is engedélyezi a különélést, az újraházasodást tiltja. Ugyanakkor számtalan példa van rá, hogy egy embernek az elsõ házassága tönkrement, a második viszont teljesen jól mûködik. A fentiek következtében egyáltalán nem helyeselném, ha a Btk.-t teljesen a Biblia alapján szerkesztenék meg. Írországban még néhány évtizeddel ezelõtt is ez volt gyakorlatban, meg is lett az eredménye, lásd: Magdolna nõvérek. A muszlim vallásgyakorlattal és törvénykezéssel meg pláne nem értek egyet, így ezzel a kendõviseléssel sem, pedig férfiként nem vagyok kimondottan feminsta.
sziasztok, én egy 14 éves albán muszlima vagyok. -A Szent Korán nem azt írja elõ, hogy sértõdjetek be, ha aztmondják nektek hogy mohamedán, hanem azt írja elõ hogy NINCS MÁS ISTEN ALLAH-on KÍVÜL, ÉS MOHAMED AZ Õ PRÓFÉTÁJA. és elõirja hogy Allah az egyetlen akit imádni szabad. szóval ha mohamedánnak hívnának minket, az olyan lenne, mintha mi mohamedet imádnánk. ami ugye nem így van.. te aztírtad hogy fátyol. hát ebbõl is több féle fajta van: 1. burqa 2. niqab 3. chador 4. hijab http://www.google.hu/imgres?q=hijab+chador+burka+niqab&hl=hu.. mindenkinek szive joga edönteni, melyiket hordja. mennél inkább tiszteli valaki a vallását, annál jobban rejti el a testét. A Korán ugyanis nem írja elõ, ezeknek a ruháknak a viselését. Ez csak egy elterjedt dolog. a Korán azt írja elõ, hogy nem szabad mutogatni a bájaid, ha nem a családod elõtt vagy. Ami anyit jelent, hogy csak a lábfejed, kézfejed, és a fejed látszódhat.. viszont ezek a muszlim hölgyek otthon leveszik ezeket a ruhákat, és ugyvannak otthon, ahogy lenni szeretnnek, csak az utcára veszik fel, hogy más ne lássa a testi adottságaikat a családjukon kivül. én hijaab -ot hordok. sima haj eltakaró kendõ, ami nagyon divatos is tud lenni, ha ugy akarom. hosszunadrág, és dekoltázs nélküli póló. enyi. és szabad akaratomból! egybként mielõtt azt gondolná bárki, hogy a nõk bujjanak zsákba, a férfiak meg mutogassák magukat. tévednek. az igazi vallásos muszlim férfiak földig érõ arab köntösben vannak. amibõl nekik is csak a lábfejük és a kézfejük látszik ki. és arab kendõt is hordanak.
hát az igazat megvallva, ha nem lennék az iszlám vallás hû követõje, akkorsem ötözködnék olyan szabadon, mint az európai nõk általában. én sem születésem óta hordom a hijab-ot, szóval tudom milyen az, mikor kicsit kisüt a nap, és nem farmergatyába és pulcsiba megyek ki az utcára. az emberek megbámulnak, van hogy megszólogatnak, kocsiból dudálnak és ordibálnak. nekem ez nagyon megalázó.mégha mások aztis mondják hogy örüljek neki, mert ez "hízelgõ" meg hogy ez felér egy dicsérettel. ahogy a férfiak kiéhezett szemmel végigpásztáznak egy kiskorút a szemükkel..kegyetlen! és lányokat, ártatlan lányokat rabolnak el, visznek más országba, és prostitúcióra kényszerítenek. de ezt nem hiszik el...
16:11 vagyok igen, elég sok nõ szereti ha úgy néznek rá mint egy prostituáltra, de amikor úgy is bánnak vele, ahogy viselkedik, akkor felháborodik. igazán õket "sosem" érdekli egy adott férfi, csak az hogy az egójukat hízlalják. és a legtöbb európai nõ ezt nem veszi észre, aki ezt ki meri mondani, hímsoviniszta. vagy mocskos muszlim terrorista. te csak az elnyomott nõ kategória lehetsz, kényszerbõl mondasz mindent. írtam privátot, ott folytassuk, ez már kevésbé kapcsolódik a témához

Miért irja minden program hogy 1524 X 857 a felbontásom amikor full HD-s?

Windowsban jobb klikk felbontás ajánlott 1920x 1080 on van de amikor bármelyik programmal megnézem pl nvidia controll center/aida/speccy vagy online megnezem whats my resolutionhoz hasonlo oldalakon mindig 1524 X 857 ezt irja miért?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!