Találatok a következő kifejezésre: Miért ír mindig (553 db)

A starity-n miert irja minden kepre azt, hogy kismeretu? Barhonnan szedek le kepet mindet a kismeretu kategoriaba teszi. Miert van ez?

Legjobb válasz: Nem minden kép kisméretû, lehet, hogy pont a legjobb képek azok, én már csomót töltöttem fel... Ha Google -ba keresed a képeket, a méretet állítsd be, hogy hány ... nál legyen nagyobb a kép :)

Nem minden kép kisméretû, lehet, hogy pont a legjobb képek azok, én már csomót töltöttem fel... Ha Google -ba keresed a képeket, a méretet állítsd be, hogy hány ... nál legyen nagyobb a kép :)
Vagy a kisfelbontású képekhez töltsed fel :D

Miért írja minden csaj facebookra hogy elköltöztem domnikára x hónapra?

Legjobb válasz: Ez egy idétlen mellrák ellenes kampány része. A mellrák ellenes kampánnyal semmi bajom, de hogy lehet vmit úgy népszerûsíteni, h nem nyilvános? Vagy akik kitalálták, ettõl tartják magukat különleges nõnek? Nem írom le a jelzõket, amiket gondolok...

Ez egy idétlen mellrák ellenes kampány része. A mellrák ellenes kampánnyal semmi bajom, de hogy lehet vmit úgy népszerûsíteni, h nem nyilvános? Vagy akik kitalálták, ettõl tartják magukat különleges nõnek? Nem írom le a jelzõket, amiket gondolok...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ :)
Attól még ugyanúgy lesz mellrák is, nem fog megváltozni semmi hogy ilyen ostoba körleveleket küldözgetnek!

Az Emberek Miért Írnak Minden Szót (Főleg Főnevet, Amelyek Köznevek, Nem Pedig Tulajdonnevek) Nagy Kezdőbetűvel?

Például M?vészeti iskola, a Fogamzásgátló tabletta, stb.

Legjobb válasz: én pl mindent kisbetüvel irok, azt is ami nagybetü lenne

én pl mindent kisbetüvel irok, azt is ami nagybetü lenne
Mûvészeti iskola: szerintem azért, mert ez az iskola neve, és ugye a neveket nagy kezdõbetûvel írjuk. És emellett egy intézmény is, az intézmények nevét pedig nagy betûvel írjuk. Fogamzásgátló tabletta: szerintem ezt azért írják nagy betûvel, mert ez a tabletta neve (fõ név - a többi csak a márka), és ugye szintén "a neveket nagy kezdõbetûvel írjuk" szabály érvényesül. Szigorúan SZERINTEM! Bár akkor minden fõnevet nagy betûvel kéne írjunk, ahogyan a németek is. Az iskolánál szerintem tuti azért, mert egy intézmény, és a többinél szerintem mert 'kivételek', vagy nem is tudom. :) Remélem más tudja a pontos választ és hogy ennyivel is segítettem!
Germanizmus. Ott a fõnevek nagybetûsek.
A kérdező hozzászólása: Ezeket a példákat mind errõl az oldalról vettem..a Mûvészeti iskola nem az intézmény nevét jelölte, hanem így hangzott a kérdés: Milyen Mûvészeti iskolák vannak? Azt tudom, hogy a németben naggyal kell írni a fõneveket, de akkor szerintetek ezek az emberek ebbõl gondolhatják, hogy magyarul is naggyal kell írni, vagy csak szuperintelligensnek akarnak tûnni a kérdés feltevésekor és nem bíznak semmit a véletrenre?
én egy szót amit nem kéne, azért irok nagybetüvel, mert a mondandómban nagyon fontos ezért így emelem ki. persze nem mindig. :P
Én Általában Dalszövegeknél Szoktam Ezzel Találkozni, Ezért Végig Se Olvasom Az Ilyeneket, Mert A Szemem Könnyezik Bele. Õket Kéne Megkérdezni.
A német mobiltelefonomon a betûátállításnál van egy ilyen helyesírásellenõrzõ funkció, mivel ott a fõnevek nagybetûsek, lehet a computeren is van ilyen.

Ha nem figyelek oda, miért írom mindig Facebook helyett azt, hogy Facebbok?

áadásul ezt ki se lehet mondani :D

Legjobb válasz: Én is így vagyok vele..Nem tudom miért.fura jelenség

Én is így vagyok vele..Nem tudom miért.fura jelenség
mert csak
Mert ez a szegénységi bizonyítványod.

A nyelvi előkészítős osztályok miért írnak mindig jobb érettségit, mint a sima gimisek?

Legjobb válasz: Nincs több idejük, mivel az elsõ évben csak nyelvet tanulnak. Ugyanúgy négy évet készülnek õk is.

Nincs több idejük, mivel az elsõ évben csak nyelvet tanulnak. Ugyanúgy négy évet készülnek õk is.
Mert több idejük volt elõkészülni az egészre (Egy évvel tovább járnak)
Mert válogatott, jobb értelmi képességû gyerekek járnak oda.
Jobban foglalkoznak velük a tanárok
De hosszabb ideig járnak középiskolába

Az emberek miért írnak mindig ide végső elkeseredettségükben?

Legjobb válasz: "Mert ez egy anonim oldal és itt arc nélkül kiélheted minden kis rejtett vágyad, elfojtott feszültségedet." A csuda vigye el! A nyavalya törje ki! Az ördög szánkázzon a hátán! A holló vájja ki a szemét! A lapos guta üsse meg! A gömbölyû guta üsse meg! Mindenféle guta üsse meg! A mennykõ csapjon belé! Nyíljon meg alatta a föld! Verje el a jégesõ! Vigye el az árvíz! Temesse be a hó! A hóhér vágja hátba! A tésztakészítõ asszony cakkozza ki a fülét! Csináljanak gumipuskát a fülébõl, és lõjék ki a fejét! A sírásó legyen az utolsó barátja! Húúú ez de jólesett!

"Mert ez egy anonim oldal és itt arc nélkül kiélheted minden kis rejtett vágyad, elfojtott feszültségedet." A csuda vigye el! A nyavalya törje ki! Az ördög szánkázzon a hátán! A holló vájja ki a szemét! A lapos guta üsse meg! A gömbölyû guta üsse meg! Mindenféle guta üsse meg! A mennykõ csapjon belé! Nyíljon meg alatta a föld! Verje el a jégesõ! Vigye el az árvíz! Temesse be a hó! A hóhér vágja hátba! A tésztakészítõ asszony cakkozza ki a fülét! Csináljanak gumipuskát a fülébõl, és lõjék ki a fejét! A sírásó legyen az utolsó barátja! Húúú ez de jólesett!
Mert ez egy anonim oldal és itt arc nélkül kiélheted minden kis rejtett vágyad, elfojtott feszültségedet.
Erre verik.
Ámen, barátom :) Meg kell mondanom, az én nyelvhasználatom meglehetõsen alpárinak tûnik ízlésesen megkomponált átok-remekeid mellett.
"Ámen, barátom :) Meg kell mondanom, az én nyelvhasználatom meglehetõsen alpárinak tûnik ízlésesen megkomponált átok-remekeid mellett." Az érdem sajnos nem az enyém. Az átok-remek Csukás István tollából származik, és a Süsü címû mûben hangzik el. :-D
Oh, be' mûveletlen vagyok!
Mert sz.rul esik, ha valami nyomja a lelkünket, és megkönnyit ha kibeszélhetjük magunkból. Nem volt tparsadalom ismeret órátok nektek?
Azért írnak ide, amiért én nem. Minek írjam ki ide életem tragédiáit, ha megtarthatom magamnak, hogy röhögjek egy jót rajta? Semmi értelme regényeket írni.

MIert ir minden nap?

van egy srac aki minden nap ir!Nem tidom hogy miert, baratnoim azt mondjak tetszem neki de nm tudom.

Legjobb válasz: Picsi-pacsizni szeretne.

Picsi-pacsizni szeretne.
én is beszélek egy pasival 6hónapja minden egyes nap több órát neten, de õ állítása szerint nem akar semmit, csak akkor nem tudom minek beszélünk ennyit 19L
A kérdező hozzászólása: lassan 3honapja dumalunk
Vagy veled akarja megiratni a háziját.
na vajon?? :)
A TAJ kártya számod érdekli!
A kérdező hozzászólása: de soha nm utalt semmire....csak dumalunk
Beszélgetni akar veled, sokat jársz a fejében, tudatni akarja minden nap a létezését, hogy te is gondolj rá. Ha zavar akkor kérd meg õt, hogy kevesebbet írjon vagy hívd el találkozni, ha szeretnél tõle valamit.
Lehet, hogy el akar hívni Minecraftezni *.*
Szerintem sakkozni akar.
Utalgass rá, hogy tudni akarod mi van :-)
#11 Õ is csak a háziját akarja veled megíratni.

Miért irja minden program hogy 1524 X 857 a felbontásom amikor full HD-s?

Windowsban jobb klikk felbontás ajánlott 1920x 1080 on van de amikor bármelyik programmal megnézem pl nvidia controll center/aida/speccy vagy online megnezem whats my resolutionhoz hasonlo oldalakon mindig 1524 X 857 ezt irja miért?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!