Találatok a következő kifejezésre: Miért ír ilyet a Movie (1 db)

Miért ír ki ilyet a Movie Maker?

Na, beakarok rakni egy olyan videót amiz úgy töltöttem le és ezt írja ki

Legjobb válasz: Nem nézhetõ meg a kép hozzáférési probléma miatt. Megtennéd, hogy beírod ide a hibaüzenetet?

Nem nézhetõ meg a kép hozzáférési probléma miatt. Megtennéd, hogy beírod ide a hibaüzenetet?
A kérdező hozzászólása: DE engddi csak rá kell mégegyszer kattintani arra a tök ugya n olyan linkre amit kiad.De am ezt írja ki A(z) ...... (Itt van az h mi a neve mg h hól található de ezt nem irom oda)AVI fájl nem importálható, mert a lejátszásához szükséges kodek nincs telepítve a számítógépre. Ha már megpróbálkozott a kodek letöltésével és telepítésével, zárja be, majd indítsa újra a Windows Movie Makert, azután próbálja meg ismét importálni a fájlt.
Tölts le egy codec packot. Pl.: Ace Mega Codecs Pack.
A kérdező hozzászólása: Leszedtem de nem jó berakom a Miviba a videót és nem csinál semmit csak lefagy úgy h Ctrl+ALt+Delt lesz a vége....
A kérdező hozzászólása: El irtam Moviba rakom be
Igen, megkaptad a lehetõ legrosszabb tanácsot (ACEMCP, nem fika, de így van). A következõ kodekeken kívül semmire nincs szükség általában: DivX XviD AC3 filter QuickTime (esetleg alternatíva) esetleg ffdshow Ha így sem megy, akkor leszeded a GSpot nevû progit, ami megmondja, hogy konkrétan milyen codec kell neki. A codec pack-eket pedig kerüld messzirõl.
A kérdező hozzászólása: GSpot progit már leszedtem és azt írja h nincs szükség kodekre de amit mondtál h ilyenre van szükség állatalában azt megnézem.
Ezt a hibát leszedtem, de leszedtem valamilyen codec pakkot a föntiek közül és az kijavította. De másik megoldás az ha letöltesz egy ujjabb movie makert.
Elõbb elirtam...Ez a hiba nekem is volt, de leszedtem valamilyen codec pakkot a föntiek közül és az kijavította. De másik megoldás az ha letöltesz egy ujjabb movie makert.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Bluetooth driver Windows 8.1-hez van ilyen? Többi lent

Sziasztok!

5

Windows 8nál hogyan tudom beállítani hogy a skype meg a hasonlók ne teljes képernyős sz. Rságok legyenek?

Hanem ablak mód.. mint pl. xp-nél...

1

Win7 ben véletlen a lejátszóeszközökben eltávolítottam az "alapértelmezett" hangot vagy mit és most nincs hangja a gépemnek, hogy tudom visszahozni?

3

Tudtok olyan programot amivel ki lehet takarni az arcot?

A válaszokat előre is köszönöm!

6

Win7 alvó módból való belépés során ha elmegy a hang, hogy lehet visszahozni újraindítás nélkül?

1

Nem tudom az oldalszámokat microsoft office worldben (docx) formázni. Hogy kell?

Az első 3 oldalt nem akarom számozni meg a mellékletet sem, de nem tudok rájönni hogy hogy kell. Segítsetek légyszi. Köszönöm.

4

Milyen programmal, programokkal lehet digitálisan felújítani egy filmet?

2

Valaki nem tud egy jó videó szerkesztő programot? You Tube-ra szeretnék feltölteni pár videót csak nem találok semmi használható programot amivel meg lehetne vágni a videókat.

2

Vannak még PPC Mac-re írt programok? Részletesen lent.

Sziasztok!

2

Hogyan tudnék fényképeket laminálni tálcára? A részletek lent.

a href='#' title='Ha bejelentkezel, a link kattinthatóvá válik' onclick='alert("A link bejelentkezés után lesz kattintható."); return false;'>[link]

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!