Találatok a következő kifejezésre: Miért ír ilyet a Movie (1 db)

Miért ír ki ilyet a Movie Maker?

Na, beakarok rakni egy olyan videót amiz úgy töltöttem le és ezt írja ki

Legjobb válasz: Nem nézhetõ meg a kép hozzáférési probléma miatt. Megtennéd, hogy beírod ide a hibaüzenetet?

Nem nézhetõ meg a kép hozzáférési probléma miatt. Megtennéd, hogy beírod ide a hibaüzenetet?
A kérdező hozzászólása: DE engddi csak rá kell mégegyszer kattintani arra a tök ugya n olyan linkre amit kiad.De am ezt írja ki A(z) ...... (Itt van az h mi a neve mg h hól található de ezt nem irom oda)AVI fájl nem importálható, mert a lejátszásához szükséges kodek nincs telepítve a számítógépre. Ha már megpróbálkozott a kodek letöltésével és telepítésével, zárja be, majd indítsa újra a Windows Movie Makert, azután próbálja meg ismét importálni a fájlt.
Tölts le egy codec packot. Pl.: Ace Mega Codecs Pack.
A kérdező hozzászólása: Leszedtem de nem jó berakom a Miviba a videót és nem csinál semmit csak lefagy úgy h Ctrl+ALt+Delt lesz a vége....
A kérdező hozzászólása: El irtam Moviba rakom be
Igen, megkaptad a lehetõ legrosszabb tanácsot (ACEMCP, nem fika, de így van). A következõ kodekeken kívül semmire nincs szükség általában: DivX XviD AC3 filter QuickTime (esetleg alternatíva) esetleg ffdshow Ha így sem megy, akkor leszeded a GSpot nevû progit, ami megmondja, hogy konkrétan milyen codec kell neki. A codec pack-eket pedig kerüld messzirõl.
A kérdező hozzászólása: GSpot progit már leszedtem és azt írja h nincs szükség kodekre de amit mondtál h ilyenre van szükség állatalában azt megnézem.
Ezt a hibát leszedtem, de leszedtem valamilyen codec pakkot a föntiek közül és az kijavította. De másik megoldás az ha letöltesz egy ujjabb movie makert.
Elõbb elirtam...Ez a hiba nekem is volt, de leszedtem valamilyen codec pakkot a föntiek közül és az kijavította. De másik megoldás az ha letöltesz egy ujjabb movie makert.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mi baja van a gta san andreasnak?

Rámegyek a mentésemre és rögtön kilép és azt írja hogy a gta -sa működése leállt. Már újratelepítettem de most már ha az új játékra megyek akkor is ezt csinálja. Segítsetek lécci nagyon fontos lenne.

1

Vannak ilyen programok?

win7 32 van a gépen és google chromot használok böngészőnek és olyan programra lenne szükségem ami le tilt weboldalakat vagy olyanra ami ha megnyitsz egy weboldalt ami a programba be van írva akkor felugrik egy ablak és ki ír egy szövegel

4

Az előbb választ kaptam arra, hogy melyik programmal lehet videót vágni!? Következő kérdésem: letöltöttem én az EZVID RECORDER képernyőfelvevőt, csak hangot nem tudok alá rakni! Mivel kéne esetleg felvenni.

...... , avagy melyik programmal lehet olyat csinálni hogy a videót berakom és a zenét alávágom

1

Hogyan tudom újra telepíteni a Windows 7-et?

Meg kell venni újra vagy egyet lehet 2x is telepíteni??

1

Létezik olyan alkalmazás okos telefonokra, amivel net nélkül lehet youtube videókat nézni (mint az itube-bal )?

2

Itt most mit és hogyan kell csinálni? (FONTOS)

a href='http://www.youtube.com/watch?v=2mFWSGcuDg0' class='kulso_link'>http://www.youtube.com/watch?v=2mFWSGcuDg0

0

Hol tudom megnézni, hogy hány megával megy a netem, mert régen, tudtam mit kell be írni, a google-ba, de elfelejtettem?

....

1

Hogyan lehet Euro Truck Simulator 2-ben a felfogadott sofőrünknek kamiont adni?

A sofőr már megvan, de nem megy el sehova, nem tud fuvarozni addig, amíg nincs kamionja. Hogy lehet szerezni neki is kamiont? Kérlek segíts!

2

Windows 8-ban ha lejjebb veszem a felbontást nem igazítja a képernyőhöz. Miért?

nemrég raktam fel a windows 8-at és azóta ha bárhogy lejjeb veszem a felbontást azt nem igazítja a képernyőhöz és bal és jobb oldalt fekete csíkok jelennek meg.Valamiért az intel grafikus és multimédia vezérlőpultban a méretezésnél a megjelenítő képméretének megtartását nem lehet áttálítani.Szóval hogyan tudnám beállítani,hogy ha lejjeb veszem a felbontást azt igazitsa a képernyőhöz?Válaszokat előre is köszönöm.

4

Windows telepítési hiba sxs. Dll szintaktikai hiba, miért?

Formáz, felmásolja a telepítőfájlokat, újraindul (eddig ugye természetes a folyamat).

0

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!