Találatok a következő kifejezésre: Miért ír ilyet a Movie (1 db)

Miért ír ki ilyet a Movie Maker?

Na, beakarok rakni egy olyan videót amiz úgy töltöttem le és ezt írja ki

Legjobb válasz: Nem nézhetõ meg a kép hozzáférési probléma miatt. Megtennéd, hogy beírod ide a hibaüzenetet?

Nem nézhetõ meg a kép hozzáférési probléma miatt. Megtennéd, hogy beírod ide a hibaüzenetet?
A kérdező hozzászólása: DE engddi csak rá kell mégegyszer kattintani arra a tök ugya n olyan linkre amit kiad.De am ezt írja ki A(z) ...... (Itt van az h mi a neve mg h hól található de ezt nem irom oda)AVI fájl nem importálható, mert a lejátszásához szükséges kodek nincs telepítve a számítógépre. Ha már megpróbálkozott a kodek letöltésével és telepítésével, zárja be, majd indítsa újra a Windows Movie Makert, azután próbálja meg ismét importálni a fájlt.
Tölts le egy codec packot. Pl.: Ace Mega Codecs Pack.
A kérdező hozzászólása: Leszedtem de nem jó berakom a Miviba a videót és nem csinál semmit csak lefagy úgy h Ctrl+ALt+Delt lesz a vége....
A kérdező hozzászólása: El irtam Moviba rakom be
Igen, megkaptad a lehetõ legrosszabb tanácsot (ACEMCP, nem fika, de így van). A következõ kodekeken kívül semmire nincs szükség általában: DivX XviD AC3 filter QuickTime (esetleg alternatíva) esetleg ffdshow Ha így sem megy, akkor leszeded a GSpot nevû progit, ami megmondja, hogy konkrétan milyen codec kell neki. A codec pack-eket pedig kerüld messzirõl.
A kérdező hozzászólása: GSpot progit már leszedtem és azt írja h nincs szükség kodekre de amit mondtál h ilyenre van szükség állatalában azt megnézem.
Ezt a hibát leszedtem, de leszedtem valamilyen codec pakkot a föntiek közül és az kijavította. De másik megoldás az ha letöltesz egy ujjabb movie makert.
Elõbb elirtam...Ez a hiba nekem is volt, de leszedtem valamilyen codec pakkot a föntiek közül és az kijavította. De másik megoldás az ha letöltesz egy ujjabb movie makert.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Van egy számítógépem amire nem tudom meg csinálni a hang drivert valaki segíten? Alul

Már azt is meg próbáltam hogy hivatalos oldaljarol letöltöm a drivert de semmi haszna. Lapom neve : IBM ThinkCentre S51

7

Hogy lehet PS3-ra CFW-t felrakni OFW helyett?

Az lenne a gondom h most tettem szer egy új PS3ra és már az új 4.50 OFW van fent rajta és nem tudok rá semmilyen fajtát felrakni mert mindig az írja ki h "The data is corrupted (8002F957)"

8

Nagyon nagyon kezdő autó tervező program?

Van pár ötletem kocsikhoz, és kéne valamilyen tervező program, de valami nagyon kezdő szintű, nagyon kezdőknek való. Ismer valaki ilyesmit?

3

Miért fagy be a gépem az open broadcaster software-től miközben streamelek?

Néha 10 perc után befagy tőle a gép néha 1 óra után de csak hirtelen újraindul.
Nem a gépemmel van szerintem a baj mert az bírja valahol máshol lehet a probléma szerintem.

0

Windows 8 ra letezik virtual pc WINDOWS XP?

1

Ubuntun melyik programmal lehet a Samba servert beállítani GRAFIKUSAN?

2

UTorrentet be lehet állítani valahol, hogy mikor kezdjen el letölteni, és mikor fejezze be?

1

Microsoft Office Word 2010 segítség?

Épp írtam valamit, amikor hrtelen kiadott két vonalat, már nem tudom hogy mit, azt hiszem valami olyasmit írt ki, hogy előláb meg fejléc vagy még valamit.
A lényeg, hogy nem tudtam semmire sem kattintani, pedig előtte egyáltalán nem nyomtam meg semmi olyat, aminek ilyet kellet volna behoznia.
A bajom az, hogy sajna gyorsan mentettem egyet, nehogy elvesszen az a munkám, amit eddig csináltam, és bezártam a word-ot, igazából mást nem is nagyon csinálhattam volna, mert írni sem engedett. És amikr újra beléptem, valamiért egész máshogy vannak beállítva a margók. Próbáltam az egyéb margóbeállításokban is visszaálítani, de bármennyit is írok be a felső margóhoz, egyáltalán nem változtatja vissza, továbbra is tisztára lent kezdődnek a sorok. Tehát a címet is kb 5-6 sorral lejjebb kezdi, mint ahogy kéne, és egyszerűen sehogy sem tudom visszaállítani.

Ha valaki ért hozzá, akkor nagyon szépen kérem, hogy segítsen, mert így borzasztó rossz, és ha ki akarnám nyomtatni, akkor is egy csomó helyet kihagyna a lapon.

A segítséget előre is köszönöm!

5

Nem működik a Viber a gépemen. Tudnátok segíteni?

Letöltöttem a Vibert a laptopomra, de amikor ott tartok, hogy be kellene írnom a telefonszámot nem fogadja el és ezt írja ki: ,,There seems to be an error activating Viber on your device.´´ Volt már valakinek hasonló problémája? Tudtok segíteni?

4

Honnan tudom letölteni a Dosbox-hoz a billatot?

Az a lényeg, hogy én 7.-es vagyok és informatika órán a Dosboxal foglalkozunk azon belül is a Billat-tal. Az éenne a kérdésem, hogy honnan tudom letölteni?

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!