Találatok a következő kifejezésre: Miért ír ilyet a (70 db)

Miért írt ilyet a barátnõmnek? Madarat tolláról?

Van egy kiszemelt srác. Egy jó ideje beszélgetünk. volt már közös buli is ahol megismerte a barátnõmet. utána facebookon felvették egymást és beszélgettek. mint kiderült a barátnõm megkérdezte tõle h mikor volt utoljára lánnyal. a srác meg megkérdezte a bnõm h hány fiúval volt és utána le..k....zta és h szereti a kis k******kat ribizliket. utána azt is h én ilyen téren milyen vagyok mert nem tudja eldönteni. Egyébként én teljesen más beállítottságú vagyok, mint õ, egy kezemen meg tudom számolni hány sráccal voltam. hogyan adhatnám tudtára h nem vagyok q....vás és nem érem be akárkivel? ti mit tennétek? láttam a beszélgetésüket és barátnõmnek teljesen más stílusban ír. velem a srác intelligensen viselkedik, úriember, normális, udvarias, egy rossz szava nem volt rám, dicsér, és komoly kapcsolatot akar. és megkérte a barátnõmet h ne beszéljen nekem a beszélgetésükrõl. vajon miért? de nem akarok naiv lenni. ti mit gondoltok/tennétek? 24/L

Legjobb válasz: Ez a srác csak ki akar használni. Hagyd szerintem, csak összetörné a szíved.

Ez a srác csak ki akar használni. Hagyd szerintem, csak összetörné a szíved.
Ezek után komolyan gondolkodsz azon, hogy összejöjj vele? Gratulálok a sok eszedhez.
A kérdező hozzászólása: teljesen igaz. nem szabad túl jóhiszemünek lennem.
De mi az a B? Ezt én se értem.
biszex? :P
B-t én még sosem láttam ...:D
Lehet, hogy boy akar lenni az a B?
a szám az 'kora' az betû pedig a neme(vagyis anak a kezdõ betûje) Én "B"-t még nem láttam...:O
A B vagy elírás vagy a szexuális orientáltságra utal:biszex H:hetero...talán..
Szerintem meg mivel nem tudja a kérdezõ, hogy mit jelent, így azt hiszi, hogy bármilyen betû szerepelhet ott, és hasra ütés szerûen írt 1 betût.
23/F 23 éves fiú 19/L 19 éves lány 16/B 16 éves B.....
Lehet, hogy tényleg Boy :D 24/G :D
B-t még én sem láttam, de az nem b*zi?
Mert a b.zi meg a biszex az tényleg nemet kifejezõ minõség... :) Már bocsánat. Aki b-t írt az vagy a boy-ra gondolt, vagy halvány lila gõze nincs, hogy mit jelent, és csak írt egy betût :D
Béla
Lehet, hogy melltartóméret! XD
Hát így végiggondolva 23/F = 23 éves fiú 16/B = 16 éves bizonytalan... szegény nem tudja micsoda:D Én 25/L (25 éves lány) vagyok.
11:56 Kedves 24 éves! és mi az a G?(Gimnazista nem lehet:) )
G:girl amúgy én írtam h.biszex.végülis csak találgattam:XD
16:40 valszeg girl az a G.

Miért ír ilyen lassan a Deepburner pro?

egy dvd-t 1 óra alatt ír meg.

Legjobb válasz: Én ugyan nem használom, de sztem vagy a beállítások rosszak, vagy a megvásárolt CD vagy DVD írás teljesítménye kicsi.

Én ugyan nem használom, de sztem vagy a beállítások rosszak, vagy a megvásárolt CD vagy DVD írás teljesítménye kicsi.
Gondolom, mert még gyerekek vagytok, de nyugalom, nagyon sok felnõtt is így "oldja meg" a problémáját.
Hagyd, hogy kiduzzogja magát. Gyerekes módon próbál féltékennyé tenni, bûntudatot kelteni benned.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! :)
Teljesen igaza van a fölöttem lévõ válaszadónak :) Ilyen egyszerû a válasz rá.

Miért irja ezt ki? Payday 2. updatelom de a 4. updatenál ezt irja ki a rendszer nem találja a megadott fájlt meg ilyen baromságokat. És utánna amit tovább tennék updatokat nem jó.

Ugyan ezeket kiirja xdelta3: target windows checkslum mismatch: XD3:INVALID_INPUT

Legjobb válasz: meg kéne venni és nem lennének ilyen gondok..

meg kéne venni és nem lennének ilyen gondok..
Biztosan nagyon örül, kedves akart lenni és kicsit eltúlozta. Ne spilázd túl.
Biztos halálosan szerelmes beléd, és nem csak õ, a szomszád is, a tanárod is, az apjuk is, és az egész világ!
mindenkinek igaza van, de #6 és #8 viszi a pálmát!
Nekem ez azt jelenti, hogy neked tetszik a fiú. Ez csak egy köszönet. De ha te ennyit látsz benne, vagy szeretnél látni, akkor te szeretnéd, hogy több legyen.
Furcsa, hogy milyen ártatlan gesztusokat tudnak az emberek félreértelmezni és mindenfélét belemagyarázni.
Most tulajdonképpen mit szeretnél olvasni? Hogy oda van érted õ is, az egész család is és minden férfi is? Jaj, csak írta, megköszönt valamit, nyilván te is egy kedves gesztust tettél felé. Azért ez nem túl bonyolult!
Nagyon örült annak a dolognak, amit tõled kapott, vagy amiben segítettél neki, ezért áradozik. Ezt sokan mondják köszönetképp, ezerszer hallottam már.
nekem meg miért írta az egyik tanárom, hogy istennõ vagyok, amikor kölcsöadtam neki egy könyvet?
szerintem ez csak frázis amit akkor használ, ha valaminek örül.. semmi hátsó gondolat nincs benne. nekem anyukám nõi munkatársa írta ezt, mert segítettem neki anyukám ajándékában, én is nõ vagyok..
szerintem nincs ebben semmi én is szoktam ilyet mondani, nem olyan nagyon közeli ismerõsöknek is, ha nagyon örülök valaminek, pl. segítettek valamiben
Ha nem egy jó orgazmusra írta ez akkor nyugodj le, semmit nem jelent, én is szoktam írni a barátnõimnek, ha pl átküldenek nekem olyan tankönyvet vagy anyagot, amit már 1000 éve keresek, mégsem vagyok leszbikus.

Miért ilyenek a nők? Miért van az ha a nőket szeretik, szép sms-t írnak nekik, szépen bánnak velük, odafigyelnek rájuk, ettől függetlenül dobják a srácot.

Ha viszont nem kapnak smst,a barátjuktól(vagy csak nagyon ritkán)nem a legjobban bánnak velük,nemigazán figyelnek rájuk akkor viszont hatalmas szerelemre lobbannak...

Legjobb válasz: Helló! nekem az az elképzelésem hogy sok sms-t írnak a csajnak akkor idegek lesznek mert már idegesítõvé válik számukra az egész! ugyan úgy ha sokat vagy vele mert csak az idejét rablód! vagy amikor már túl sok dicséretet adsz neki az is idegesíti õket! amikor pedig hanyagolják egymást nem rabolják egymás idejét nem idegesítik egymást és nem is unják megy egymást! nekem ez a véleményem!

Helló! nekem az az elképzelésem hogy sok sms-t írnak a csajnak akkor idegek lesznek mert már idegesítõvé válik számukra az egész! ugyan úgy ha sokat vagy vele mert csak az idejét rablód! vagy amikor már túl sok dicséretet adsz neki az is idegesíti õket! amikor pedig hanyagolják egymást nem rabolják egymás idejét nem idegesítik egymást és nem is unják megy egymást! nekem ez a véleményem!
szerintem is a sok sms egy idõ után zavaróvá válik, de ezt sokszor nem monják ki a nõk hogy ne bántsa meg a fiút. ÉS az sem jó ha tul sokat foglalkozol a nõkkel mer ez is olyan mint az sms :zavaróvá, idegesitõvé válik.
Mert mindenkinek az kell, akiért küzdeni kell, ugyanis ettõl termelõdik az adrenalin, ami nélkül nincs izgalom.
A barátom és én 7 hónapja vagyunk együtt mindig is harmonikus volt közöttünk minden, és én olyan vagyok, aki NAGYON értékeli és igényli egy fiú törõdését. (18)
Mint minden mást, ezeket is mértékkel kell csinálni. Lány vagyok (16) és nekem nagyon jól esik, ha a barátom ír esténként egy szép sms-t, ami tényleg tartalmas, viszont ha egész nap írogat ilyeneket, hogy "mizu?", "mit csinálsz éppen?" meg hasonlók, az valóban idegesítõ tud lenni. És ez igaz, hogy mindenkinek az kell, amit nem kaphat meg, ami elérhetetlen, legalábbis egy kapcsolat elején. Hogyha már komolyabb a dolog nem feltétlenül. De ha neked ez a problémád, kicsit vegyél vissza, hagyd, hogy a lány keressen téged néha, valahogy próbáld meg kifejezni, hogy szereted, de ne ess túlzásokba! Nem általánosítok, mert ez nem mindenkinél így megy, de nálam spec igen. :)
A "szépen bánnak velük" és az "odafigyelnek rájuk" alatt konkrétan mit értesz? Amúgy meg ugyanúgy, mint a pasiknál, a túlzott törõdés inkább menekülésre serkenti az "áldozatot". A szép esemes meg egy dolog, de azt a WCn is meg lehet írni...az az igazi, amikor a munkahelye elõtt várod, szerelmes levelet küldesz POSTÁN, kinyitod neki az ajtót, felsegíted a kabátját, néha vmi apróságot adsz ajándékba...de ezek az sms, email meg elektronikus cuccok...
A lanyok arra vagynak aki elerhetetlen, akiert kuzdeni kell, akit nehezen kaphatnak meg, a rosszfiuk a menok... A legnagyobb hosszerelmes voltam gimiben, rozsaval vartam a lanyokat, verseket irtam, stb. Volt baratnom de mind elromlott mert unalmassa valik az ember. Alapveto emberi termeszet. Ami a tied es barmikor hozzaferhetsz mert tudod hogy mindig ott van es var rad az nem izgalmas. Az alap, vesztartalek. Amikor azt erzekelteted hogy bar nehezen de megkaphat ha kicsit kuzd akkor sokkal tobb kihivast adsz neki, azon fogja torni a fejet egesz nap hogy ferkozhet hozzad es hogy vajon mi az amiert nem kuszok terden oda hozza egybol. Ha ezen agyal azt veszi eszre hogy egesz nap te jarsz majd a fejeben ergo eszre sem veszi es izgalmassa valsz szamara. Olcso trukk es mindig bejon. A foiskolan mar igy csajoztunk. Nem is olyan bonyolult a noi lelek mint ahogy tunik... :)
Hmm.. valóban ez az általános viselkedési forma sajnos! És nincs igazatok!! Aki KOMOLYAN szereti a párját, az SOHASEM unja meg az sms-eket, és Õt magát sem!! Nagy szerepe van ebben az életkornak, a társadalomnak.. Emberek! Egy tizenéves fiataltól ne is várja el senki, hogy felnõttként viselkedjen és felnõttként szeressen!! Ebben a korban nem ez a jellemzõ! Még csak próbálkoznak, tesztelgetik a határaikat, bontogatják a szárnyaikat! Nem ezek a tulajdonságok a fontosak ebben a korban egy kapcsolatban! Igen erõsen az érzelmek dominálnak, amelyeket ráadásul hajlamosak még össze is keverni, tévesen értelmezni! Viszont ha felnõtt nõk esetében beszélünk errõl, akkor: Ne aggódj, Te is rátalálsz arra a lányra, akinek Rád van szüksége!! Addig pedig gondolj arra, hogy ezek a lányok idõvel(amikor elcsattan az elsõ pofon) rájönnek, hogy mennyire rosszul választottak! Én erre azt mondom, "aki hülye, az haljon meg!" ha valakinek ez kell... Isten áldja!!! :) Üdv: Haven 23/L
Mert ez unalmas!Nekem is volt ilyen pasim, és fúúúú a hideg rázott tõle!Ott is hagytam!A mostani barátom az arany középút, mert tudja, hogy mikor kell hagynia, hogy kicsit egyedül lehessek, és tudja, hogy mikor van szükségem arra, hogy érezzem, hogy nagyon szeret!Nem kell mindig a másik nyakán lógni, mert azzal csak megfojtod!

Miért írnak páran egy mondaton belül ilyen á betűt és ilyen a' betűt is?

Hiszen ezek szerint van ékezet a billenty?zeten.

Legjobb válasz: Pl a német billentyü`zeten úgy ´rsz hosszú ékezetet, hogy lenyood a fels´ö vessz´öt és utánna rövidékezetes betüt. ìgy hosszú lesz. de ez nem m´üködik az ö-re ü-re, de mondjuk ha gyorsan gépelsz sokszor nem elötte hanem utánna nyomod le a fels´ö vessz´öt, i´gy utánna írja, mert a mássálhangzóhoz vagy space-hez nem tudja hozzá rendelni.

Pl a német billentyü`zeten úgy ´rsz hosszú ékezetet, hogy lenyood a fels´ö vessz´öt és utánna rövidékezetes betüt. ìgy hosszú lesz. de ez nem m´üködik az ö-re ü-re, de mondjuk ha gyorsan gépelsz sokszor nem elötte hanem utánna nyomod le a fels´ö vessz´öt, i´gy utánna írja, mert a mássálhangzóhoz vagy space-hez nem tudja hozzá rendelni.
vagy az is lehet, hogy nincs a billentyuzeten magában "á" betu neki, de kikereste a programok kozott és beillesztette, de mondjuk másodszor már elfelejtkezett rola vagy macerásnak tunt, és csak szokásosan írta az a' betut, amit gyakrabban használ a neten!
Azért is lehet, hogy van olyan online játék hogy ékezettel nemlehet irni, ilynekor hozzászokik a keze az EKEZET NELKULI IRASHOZ :D vagy nemtom nekemis voltm ár ilyen xD

Miért ilyenek a lányok, hogy ha egy fiú rájuk ír facsen vagy társkereseőn, akkor arra sem méltatják, hogy visszaírjanak pl egy olyan, hogy bocsi de nem?

Egyszer?en vissza sem írnak. De szinte mind egyt?l egyig ilyen. Elegem van már bel?lük. Ez a szemtelenség fels? határa. Legalább annyit írhatnának, hogy bú vagy bá. Én az ilyeneket nem is tekintem n?nek.

Legjobb válasz: Látom a válaszok eléggé nõ ellenesek. A face nem csajozásra van, hanem a már meglévõ kapcsolatok kezelésére. Még szép h nem ír vissza amikor minden második magányos üres életû tirpák (tisztelet a kivételnek) ott írogat h de jól nézel ki randizzunk stb. Aki társkeresõn nem ír vissza az vagy viccbõl van fent vagy nincs ideje mindenkinek válaszolni vagy esetleg nem lóg non stop a gép elõtt és nem vette észre a levelet és még sorolhatnám. Persze elõfordulhat h bunkó és ennyi az egész, de akkor meg minek vele foglalkozni!? Ha már az elején szar akkor késõbb se lesz jobb.... 21/L

Látom a válaszok eléggé nõ ellenesek. A face nem csajozásra van, hanem a már meglévõ kapcsolatok kezelésére. Még szép h nem ír vissza amikor minden második magányos üres életû tirpák (tisztelet a kivételnek) ott írogat h de jól nézel ki randizzunk stb. Aki társkeresõn nem ír vissza az vagy viccbõl van fent vagy nincs ideje mindenkinek válaszolni vagy esetleg nem lóg non stop a gép elõtt és nem vette észre a levelet és még sorolhatnám. Persze elõfordulhat h bunkó és ennyi az egész, de akkor meg minek vele foglalkozni!? Ha már az elején szar akkor késõbb se lesz jobb.... 21/L
Én is ezt tapasztaltam. (elöljáróban, nagyon kulturált helyesírási hibáktól mentes udvarias hangvételû leveleket írtam) De visszaírni egy fél szót? Én bárkinek visszaírtam aki üzent, ha más nem annyit nem vagy az esetem. Nem néztem keresztül a többieken. Lehet le kéne törni a nõk szarvát, azért mert vaginájuk meg két cicijük van attól még nem érnek többet. Legyenek alázatosabbak és írjanak egy k. választ, hogy bocsi de nem. Ennyi, és máris jobban érzem magam, õk meg mindjárt kevésbé tahónak tûnnek.
Mert ha nem nézel ki jól, akkor már emberszámba se kell téged venni. Õk így gondolkodnak.
A fa.szbúk tényleg nem társkeresõ oldal, aki rámír, azért nem méltatom válaszra se, mert ha annyi esze nincs, hogy ezt felfogja, vagy legalább megnézze az adatlapomat, hogy HÁZAS VAGYOK, két gyerekkel, akkor elég egyértelmû, hogy szellemileg nem vagyunk egy súlycsoportban. Sok tirpák srác ráadásul annyira nincs tisztában a saját külsõ adottságaival, hogy képes egy klasszisokkal jobb csajra rászállni. Ebben az esetben szintén ne várd, hogy azon kívül, hogy körberöhög, bármi mást kiváltanál belõle. Az is válasz, ha nincs válasz. Neked igazából az a bajod, hogy egyik csaj se omlott még az öledbe, hogy "ó, te vagy álmaim lovagja, délután lexophatlak?" Ezért vagy olyan gerinctelen, hogy itt szólsz le mindenkit, mert õfelségességének a félisten császárnak nem írtak még vissza. Ha nem tekinted nõnek, mi a pitsának írsz rájuk?! Bu.zi vagy?! Szánalom... Neked az a nõ ezek szerint, akinek a képeire begerjedsz, és válaszol is a legszánalmasabb próbálkozásra, ami csak létezik: ráírsz fészen.... Pfff... Bocs, de én meg azt nem tudom férfinak tekinteni, aki neten ismerkedik. Ebben az estben teljesen egyértelmû, hogy kizárólag a külsõségek fogják meg, és magasról sza.rik a belbecsre.... A gondok ott kezdõdnek, hogy a nõ nem egy húsárú, amit a te szexuális kielégülésed érdekében hoztak létre, és nem jár alanyi jogon a pu.nci mindenkinek. A fas.zbúk nem egy rib.anckatalógus, amibõl válogatsz, aztán házhoz rendeled a muffot. Ilyen oldal is van, csak ott fizetni is kell.... Nektek meg ráadásul mindez ingyen kéne.... Hát hogyne!
ezért nem kell interneten ismerkedni! facabookon pedig pláne ne!! a társkeresõt ismerkedés céljára csak az idõsebb 30 körüli és fölötti korosztály használja! azok a fiatal lányok akik ott vannak csak az önbizalmukat akarják növelni, mert jól esik nekik ha bókolnok, ajánlatot tesznek stb...
"A leggyakoribb okot kihagytad: csúnyának tartja a fiút. Ha nem nézel ki jól, senki nem ír vissza társkeresõn se, tapasztalat." Miért, te visszaírnál egy csúnya lánynak? Volt, hogy én írtam rá egy-két fiúra, de õk rám se hederítettek. Ez elég egyértelmû jelzés. Gondolom nem jöttem be nekik, és nem akarták megbántani az érzéseimet. Elõször válaszoltam én is mindenkinek, de utána csak egy része adta fel, a másik része nyomult, vagy kérdezgetett még utána is.
"Ha nem nézel ki jól, senki nem ír vissza társkeresõn se, tapasztalat" Ha igy van, akkor add lejebb az igényeket.Irj levelet egy 200 kilos, fogatlan asszonykának, szerintem tuti visszairna. Ja, hogy az neked nem jön be, mert csunya, uhh basszus. Gondolom a nõk több 100 levelet kapnak, nem hinném, hogy arra lenne ideje valakinek, hogy ezer levelet elküldjön, hogy bocsi, nem.
Mert le se szarják a társkeresõket csak egó növelésbõl vannak fent
lrtettem = értettem sorry
A jól kinézés elég szubjektív dolog. Egyébként pont ezért nem lrtettem soha a társkeresõket. Én pl. nem tudom valakirõl eldönteni, hogy tetszik-e egészen addig, amíg nem találkoztunk személyesen, nem beszéltünk.
"Aki társkeresõn nem ír vissza az vagy viccbõl van fent vagy nincs ideje mindenkinek válaszolni vagy esetleg nem lóg non stop a gép elõtt és nem vette észre a levelet és még sorolhatnám." A leggyakoribb okot kihagytad: csúnyának tartja a fiút. Ha nem nézel ki jól, senki nem ír vissza társkeresõn se, tapasztalat.
Én azt nem értem, hogy miért kell "facsen" írni nekik? Társkeresõ még ok, mert oda azért regel valaki, de fészbúk, könyörgöm? Mellesleg kíváncsi lennék, hogy milyen stílusban szoktak menni a levelek... Ha olyanban, mint ahogy régen cseten volt szokás (akkor ott akart ismerkedni minden retardált, fel sem tudták fogni, hogy én esetleg nem azért vagyok ott). Mert ha senki nem ír vissza, az gyanús kissé.
Rosszul nézed a dolgokat. A nõk tiszteletet érdemelnek, és amíg ezt nem mutatod ki, és nem érzed belülrõl sem, addig nem fog menni. Lehet, hogy csak véletlenül elkeveredett az üzeneted, a sok udvarló rajongása között, vagy egyszerûen félt neked válaszolni(erre nem gondoltál még?).
Szerintem több esélyed lenne arra, hogy visszaírjanak, ha kulturált, helyesírási hibáktól mentes levelet írnál nekik. De természetesen bunkók és beképzeltek mindig vannak. Túl kell lépni rajtuk. Bár az igaz, hogy mikor csak ilyenekbe futok bele, akkor nehéz...
10:19: Ez kicsit erõs volt, de maximálisan igazad van :) Thumbs up!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!