Találatok a következő kifejezésre: Miért érzem sokszor, hogy (31 db)

Miért érzem azt, hogy rólam beszélnek? Meg, hogy sokszor néznek?

Nem vagyok túl különleges,szóval nem ilyen iskola díszpintye szerűség vagyok, inkább egy átlagos lány aki iskolába jár. Mégis sokszor olyan mintha rólam beszélnének,párszor pedig barátnőm is mondja,hogy valaki rád muatott és mondta,hogy te vagy az... (közben nem is ismerem) Vannak olyanok is akikkel ha egy osztályba vagyunk nagyon megnéznek,vagy nagyon figyelnek. Mitől van ez? Vagy nem is 'figyelnek' annyiszor,csak magamba beszélem? Bár van amikor saját szemmel látom,hogy végig nézek pl: 1 osztályon és 20 diákból 5-6 biztos pont akkor nézett :D

Legjobb válasz: Üldözési mániás vagy. Foglalkozz inkább magaddal és ne azzal hogy a másik mit csinál. néz akkor nézzen, kit érdekel?

Üldözési mániás vagy. Foglalkozz inkább magaddal és ne azzal hogy a másik mit csinál. néz akkor nézzen, kit érdekel?
A kérdező hozzászólása: :s.. Nem minden esetben rossz, van amikor örülök is neki, de vannak helyzetek amikor idegesít. Ha nincs jó kedvem, vagy pont arra néznek mikor röhögnek, úgy kb: pofán tudnám rúgni. Pedig sok helyzetben nem én lennék szerintem a nevetés tárgya, mert volt már, hogy végzõs diákokkal kerültem ilyen helyzetben, akiknek biztos nem az volt az öröm, hogy röhögnek egy full ismeretlen csajon...!

Szex közben miért érzem sokszor azt, hogy pisilnem kell?

Legjobb válasz: Mert pisilned kell ?!

Mert pisilned kell ?!
A kérdező hozzászólása: Épp az, hogy nem kell...Csak olyan ingerlést érzek..
Mert elõtte nem mentél el WCre.
Mert a pénisz behatoláskor nyomhatja a húgyhólyagot.
G-pont izgatása gyakran vizelési ingerhez hasonló érzéssel társul.

Miért érzem olyan sokszor, hogy egyszer csak valami belehasít a kismedence területére? Elég élesen, és ilyenkor teljesen összegörnyedek. Nagyon fáj, több, erős nyilalás. Legtöbbször a végbél fele is. Miért lehet?

Legjobb válasz: Ha emellett hasmenésed is van, fõleg étkezés után, akkor ez lehet az ún. irritabilis bél szindróma, röviden IBS. Ez fokozott bélérzékenységet jelent, sokszor amint leér a táplálék a belekbe, azonnal erõs görcsöket és hasmenést okoz. Elõfordulhat, hogy idegi alapon alakul ki.

Ha emellett hasmenésed is van, fõleg étkezés után, akkor ez lehet az ún. irritabilis bél szindróma, röviden IBS. Ez fokozott bélérzékenységet jelent, sokszor amint leér a táplálék a belekbe, azonnal erõs görcsöket és hasmenést okoz. Elõfordulhat, hogy idegi alapon alakul ki.
A kérdező hozzászólása: Hát köszi a választ, de hasmenés az nincs. Pisilés elõtt szokott.
Nekem is néha van ilyen nyilallásom, bár pár éve sokkal gyakrabban volt, most már csak ritkán. És független a kajálástól/vécézéstõl. (19 vagyok amúgy)
Nekem is volt ilyen és vesemedence gyulladás lett belõle, ami korházhoz és katéterhez vezetett, de nem biztos hogy nállad is ez a probléma.Én azt ajánlanám menj el orvoshoz mielõtt komoly bajok lehetnek.

Kismamik! 20 hetesen sokszor éreztetek mozgásokat? Miért van az hogy egyik nap sokszor érzem, másnap meg alig? Aggódom!

Legjobb válasz: Ne aggódj! Én még csak 19 hetes vagyok, de pl. egész tegnap is lusta volt, éjszaka viszont pótolta a mocorgást.. Biztos neki is melege volt és inkább pihizett napközben. :)

Ne aggódj! Én még csak 19 hetes vagyok, de pl. egész tegnap is lusta volt, éjszaka viszont pótolta a mocorgást.. Biztos neki is melege volt és inkább pihizett napközben. :)
Nekem 24 hetes korig így ment és nem is korán mozdult meg elõször.Második babát várom.Azt mondták, hogy hamarabb fogom érezni, de nem így volt.Szóval voltak napok amikor semmit nem éreztem.Nagyon megijedtem.Aztán következõ nap szinte állandóan.Szerintem ne aggódj.Ha jól tudom akkor 24 óra alatt legalább egyszer kell mozognia.Biztosan még gyengécske kis csontocskái vannak.Majd ha nõ még és erõsödik akkor meg állandóan érezni fogod. Gondtalan babavárást. Üdv.35 hetes Km.

Miért érzi néha/sokszor az ember úgy, hogy mindenki őt nézi?

Legjobb válasz: Mert vagy van rajtad valami furcsa (pld. kisgyereked a hajadba kötött hátul egy piros szalagot), vagy pedig te érzed magad rosszul a bõrödben, és emiatt azt hiszed, mindenki téged néz. Példa erre, mikor az ember orrára nõ egy pattanás. És ki kell mennie az utcára. Akkor tényleg azt hiszi, mindenki õt nézi. (pedig nem is).

Mert vagy van rajtad valami furcsa (pld. kisgyereked a hajadba kötött hátul egy piros szalagot), vagy pedig te érzed magad rosszul a bõrödben, és emiatt azt hiszed, mindenki téged néz. Példa erre, mikor az ember orrára nõ egy pattanás. És ki kell mennie az utcára. Akkor tényleg azt hiszi, mindenki õt nézi. (pedig nem is).
Miért nézed te néha/sokszor az embereket?
Csak érez ilyet, aki parázik a többieltõl.
többiektõl
A pánikroham tünete az ájulás érzet, nem vagy szorongó tipus?Esetleg még gerincprobléma okozhat ilyet.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! De, sajnos jellemzõ rám a szorongás, csak azt nem értem, hogy a szorongás hogy válthat ki ilyen érzést?Mi történik bennem?
A tegnapi vagyok...Nem akarok hülyeséget írni, hogy pontosan mi játszódik le a szervezetben, de a szorongás nagyon sok mindent kiválthat.Hányinger, szédülés, ájulásérzet, izzadás és még sok pszihoszomatikus betegséget.Talán az orvostudakozón találsz olyan pszichológust aki segíthet.(google-ba beirod, hogy orvostudakozo és kiadja a honlapot) Esetleg valami gyógynövényes nyugtató hatású szert megpróbálhatsz.

Miért van az, hogy sokszor úgy érzem, mintha egy dolog velem már megtörtént volna a korábbiakban?

Legjobb válasz: ezt hívják deja vu.nak (dézsá vü, így már biztos hallottad. ) Több magyarázat létezik rá, a legtudományosabb az, hogy az egyik szemed által befogott képet az agyad hamarabb értelmezi, így a másiknak már az megtörtént, ezért érzed. Vannak ezoterikus magyarázatok is, hogy elõzõ életedben már láttad ezt, esetleg Mátrixban élünk, és néha hiba csúszik a programba. :D

ezt hívják deja vu.nak (dézsá vü, így már biztos hallottad. ) Több magyarázat létezik rá, a legtudományosabb az, hogy az egyik szemed által befogott képet az agyad hamarabb értelmezi, így a másiknak már az megtörtént, ezért érzed. Vannak ezoterikus magyarázatok is, hogy elõzõ életedben már láttad ezt, esetleg Mátrixban élünk, és néha hiba csúszik a programba. :D
Szia! Ilyen velem is sokszor elõfordul, de nem mindig, sõtt elég ritkán van az a borzongató Dejavu érzés, de az, hogy mintha ez már lett volna, az sokszor van. Én arra tudok gondolni, hogy gyakran vagy olyan hejzetben. Vagy régi emlék, ami egyszercsak feltör. Változtatni úgyse lehet:(
Ilyen már velem is gyakran elõfordult.Arra gondoltam , hogy talán megálmodtam , de ezek szerint...Ez a világ ki tudja hányadik csodája.

8 hetes terhesen miért érzem azt sokszor egy nap, hogy mintha a méhembe valami buborákolna?

Legjobb válasz: 8 hetesen valószínü,hogy a be´lmozga´sodat érzed.A baba mozgásának érzéséhez,még túl korai. Gratula a babához. 29hetes kismama.

8 hetesen valószínü, hogy a be´lmozga´sodat érzed.A baba mozgásának érzéséhez, még túl korai. Gratula a babához. 29hetes kismama.
A babát nem érezheted még, úgyhogy az valami más lesz.

Mióta gyermekem van, férjem iránti érzelmem megváltozott. Sokszor érzem azt, hogy nem szeretem. Miért van ez?

Pedig nem panaszkodhatom,mert nagyon sokat segít,és nem csak a Baba körül,hanem a háztartásban is.Szomorú vagyok ezmiatt,mert lelkiismeret furdalásom van ezáltal.Mit tudnék tenni,hogy újra "beleszeressek"?Tanácstalan vagyok.Van így esetleg még vki rajtam kívül?

Legjobb válasz: Neki köszönheted,hogy anya lettél.Ne csak a gyerekkel törõdj hanem a pároddal is.,a babának is szüksége van egyedüllétre.Ha nem hagyod,hogy nélküled is jól érezze magát,azzal neked is és neki is rosszat teszel.Annak pedig örülj,hogy a férjed rendes ember.Ne tedd tönkre a házasságod,és ne akard a babád apa nélkül felnevelni.

Neki köszönheted, hogy anya lettél.Ne csak a gyerekkel törõdj hanem a pároddal is., a babának is szüksége van egyedüllétre.Ha nem hagyod, hogy nélküled is jól érezze magát, azzal neked is és neki is rosszat teszel.Annak pedig örülj, hogy a férjed rendes ember.Ne tedd tönkre a házasságod, és ne akard a babád apa nélkül felnevelni.
Biztos szereted aférjed, csak megfordult a fontossági sorrend.A gyerek lett az elsõ.Az én férjem is egy kincs, de a gyerek a mindenem.Van hogy úgy hívom hogy szerelmem.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!