Találatok a következő kifejezésre: Miért érzem sokszor, (49 db)

Miért érzek sokszor szorongást és nyugtalanságot és nem tudok magamal mit kezdeni?

Legjobb válasz: Szia! Megkérdezhetem hány hetes vagy? Csak mert ugyanezt érzem kb 1 hete. 21 hetes vagyok.

Szia! Megkérdezhetem hány hetes vagy? Csak mert ugyanezt érzem kb 1 hete. 21 hetes vagyok.
Teljesen normális, hormonok, aggódás a kicsi miatt, stb. Én is így érzek, fõleg most, a 12. heti UH elõtt.
Bárki bármit mondjon, szerintem nem létezik kismama, aki legalább egyszer ne tapasztalt volna ilyet a terhessége/i során. Velem is sokszor elõfordul, lehet azért, mert elsõ babámat várom. De lehet, hogy a másodiknál is így lesz:)
A kérdező hozzászólása: 28 hetes vagyok, az eljén is volt velem ilyen és most megint, olyan rossz, mert nincs kedvem semmihez és nem is alszom jól

Miért érzek sokszor gyûlöletet a "gazdagok" iránt? Hogy tud ám leküzdeni?

Egyetemista vagyok, a barátnõmmel élek együtt. Nagy szerencsénk, hogy a lakás a barátnõm szüleié, de így is nehezen élünk: ketten összesen kb havi 50.000-bõl gazdálkodunk.

Legjobb válasz: az valószínûleg az életszínvonalad miatt van így.ez egy fajta irigység.nem érted te miért nem tudsz megengedni magadnak olyan dolgokat mint jó néhány ember akit az utcán látsz.de soha ne azzal foglalkozz kinek milyen dolgai vannak hanem a sajátoddal azt becsüldd meg és értékelt amid van.

az valószínûleg az életszínvonalad miatt van így.ez egy fajta irigység.nem érted te miért nem tudsz megengedni magadnak olyan dolgokat mint jó néhány ember akit az utcán látsz.de soha ne azzal foglalkozz kinek milyen dolgai vannak hanem a sajátoddal azt becsüldd meg és értékelt amid van.
Gondolj arra hanyan gyulolhetnek pl teged amiert 1. van baratnod 2. van lakasotok amit ingyen hasznalhattok
"Es mindig arra gondolok, hogy ok biztos nem dolgoztak meg a sikerert, a penzert. Edesanyam egyetemet vegzett, gimnaziumban tanit tobb, mintt 25 eve, ok meg csak jo helyre szulettek, jo kapcsolatokkal, jo lehetosegekkel. Ezt tartom nagyon igazsagtalannak." Mert kônnyebb ezt gondolni, mint tudomásul venni, hogy anyád nem életrevaló... miért nem tart magánórákat gazdagok gyerekeinek? Miért nem tanult meg 1-2 nyelvet, vállalhatna fordítást, tolmácsolást, ezekbõl is korrepetálhatna jó pénzért... Mit tudsz te arról, más mennyit küzdött, mennyit tanult, mennyit kockáztatott a vállalkozásával a jelenlegi gazdagságáért?! Eközben anyukád bemegy a suliba, leadja az anyagot, hazamegy, ennyi az élete, hát ebbõl bizony valóban nem lehet jól élni, de nem is tesz olysn hûde nagy erõfeszítéseket az elõrelépésért, ugyebár..?
Azt nem értem meg az ilyen megkeseredett emberekben, hogy miért idegeneket gyûlölsz a sorsod miatt? Miért nem a két nagyokos szülõdet gyûlölöd, akik tudatosan a szegénységbe vállaltak gyereket, holott nagyon jól tudták, hogy vergõdés lesz az életed?! Mit tehet az a jómódú idegen errõl? Semmit. Ki tehet róla? A szüleid, hát rajtuk verd le a nyomorodat.
Én negyven leszek jövõre, amikor eljöttem Magyarországról 2006-ban akkor fizettem 400e forint adót havonta. Ehhez 1985-ben tanultam meg programozni egy mûvelõdési házban és nem hagytam abba az önképzést, tanulást egy percre sem azóta. Hidd el, a nyolcvanas években örültünk nagyon ha került egy új cipõ -- nemigen került. Ne irígykedj, felesleges, tanulj, tanulj, tanulj, tanulj és Magyarországról menekülj ha végzettséged, nyelvtudásod van.
Az meg h a baratnöd lakasaban laktok akar szerencse is lehet , de tudd, h barmennyi penzt viszel is majd be abba a hazba, majd te kell menj ha szakitasra kerul a sor. A masik meg h a " gazdagok" vesznek 2-3 cipöt evszakvaltaskor, mert jo öket cserelgetni, nem egybe beleizzadni a vegtelensegig, ez nem jelenti azt, h minden honapban 3 parat vesz!
mert gyûlölöd a pénzt, hogy azért kell küzdeni, így gyûlölöd azt is akinek van így pedig soha nem is lesz pénzed a gazdagok szeretik a pénzt, és nem ítélik el, akinek van. amúgy vonzás törvénye ír errõl részletesebben
Azt, akinek van pénze cipõre, nem hívjuk gazdagnak. Ez az európai ÁTLAG (ami persze messze gazdagabb a világátlagnál). És honnan tudod, hogy mibõl lett annyi pénzük, amennyi? Honnan tudod, hogy érdemtelenül? Hogy nem kemény munkával, tanulással és hasonlókkal? Én nem származok kimondottan gazdag családból, normális anyagi körülmények között nõttem fel, és most van rá pénzem, hogy vegyek cipõt, ha szükséges. De azt, hogy van egy normálisan fizetõ állásom, saját erõbõl teremtettem meg, nem kerültem be ismeretsége alapon valami menõ munkakörbe, nem örököltem milliókat stb.
A kérdező hozzászólása: Koszonom a valaszokat. Azert tanulok, hogy az en gyerekeim ne igy eljenek. Az irigyseg jo szo. Csak eppen nem irigylem se a ketes sikereiket, se a mertektelenseget, hogy 3-4 cipot vesznek egyszerre, es gondolom, rendszeresen, havonta, hetente. Es mindig arra gondolok, hogy ok biztos nem dolgoztak meg a sikerert, a penzert. Edesanyam egyetemet vegzett, gimnaziumban tanit tobb, mintt 25 eve, ok meg csak jo helyre szulettek, jo kapcsolatokkal, jo lehetosegekkel. Ezt tartom nagyon igazsagtalannak.
Sajnos nincs mit tegyel, szegeny csaladba szulettel, ezt dobta a gep. Megertem, h irigy vagy. Emberek vagyunk, viszonyitsuk magunkat masokhoz. Amit tehetsz, h ne vallalj gyereket, h ne örökitsd tovabb ezt a helyzetet es erzest. Sajnallak. De hatha szerencsed lesz a jövöben.
Mert te nem vagy az. Ahogy én se, és én is gyûlölöm a gazdagokat, ahogy nagyjából minden szegény. A magyarázat egyszerû:irigység. Gyógymód:olyan nincs. Ha valaki már megéli a szegénységet annak örökké szúrni fogja a szemét ha valaki olyant lát akit elkényeztettek és nyugodtan szórhatja a pénzt.
Ezt nem gyûlöletnek nevezném, hanem egyfajta irigységnek, de hidd el, ez teljesen normális érzés. Velem is gyakran elõfordult régebben. Ebben az országban a becsületes munka lassan semmit sem ér, aki gazdag, nagyon nagy százalékban nem becsületes úton keresi meg azt a pénzt. Idézlek: "Kb 40 éves, pocakos apukák, akik önelégült képpel sétálgatnak, még az 5 éves gyerekének a lábán is 10.000 forintos cipõ, de sugárzik róluk, hogy egyetemet sosem végeztek, innen-onnan és így-úgy jutottak oda, ahol vannak. Nem azt mondom, hogy nincsenek becsületes gazdagok, de annyira rossz rájuknézni, ahogy a sokadik ilyen-olyan márkás ruhát, cipõt rakják pöffeszkedve a kosárba. A lányaik 14-15 éves korukra többségben tinip***ákká válnak, õk meg telerakják pénzzel a zsebüket. " Ha ez a véleményed róluk, akkor ezt az életmódot nem kell irigyelni. Rossz érzés, tudom, gyûlölni viszont nem kell ezért senkit, mert ezzel neked nem ártanak.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Szia! Próbálj meg nem foglalkozni velük! A fõsulin a szakomra csomó pénzes gyerek járt, én voltam az egyetlen, aki panelban él, a többiek mind kertes ház, drága autók, ruhák, cuccok stb... Sõt, a legjobb barátnõmék atom gazdagok, míg mi alig tudunk megélni, mert nem kapok munkát, és stressz az élet, nem tudjuk rendesen fizetni a számlát, nincs pénz ruhákra, lyukas zokniban járok, nem kell sorolnom, gondolom. Barátnõm meg gazdag, rengeteg állattal, sikeres családi üzlettel, és sajnos nem érti meg, hogy nincs pénzem sokszor kijárni hozzá, mert hozzá járok lovagolni. Néha van pénzem, de hirtelen költeni kell kajára vagy másra, és hopp, már nincs pénz, így le kell mondanom a megbeszélt idõpontot. Ilyen tekintetben nem jó barát, tudom, mert nekem a buszjegy, ami oda-vissza majdnem 1000 ft, az másra kéne, mert kell étel, kéne ruha, és be kell osztanom minden fillért. Neki nincs ilyen gondja, két kézzel szórhatja a pénzt, és hiába cs..sz le, mert néha lemondom a lovaglást pénzhiány miatt, de nem tehetek róla, és ilyenkor mérges vagyok rá. Szóval tudom, mit érzel, én próbálok nem figyelni a pénzbeli különbségekre, bár tény, hogy sok dolgot nem fog fel. Az 1000 forint neki semmi, nekem 1-2 napi kajapénz. Ennyi, nem fogok nekiesni ezért, csak rosszul esik, na.

Miért érzem sokszor éhesnek magam?

Elég sokszor érzem magam éhesnek. Fiatalabb koromban elvoltam a reggelivel egész nap és semmi bajom sem volt. Most meg (21 vagyok) ha degeszre eszem magam, utána 10-20 percel később, ismét éhesnek érzem magam. Ez csak akkor gáz ha nem tudok enni, mert utcán vagyok, vagy dolgozom (ilyenkor persze pánikolok, hogy rosszul leszek, mert kétszer már lettem rosszul emiatt). Egyébként akkor is így van ha egész nap fekszem. Persze mikor éhesnek érzem magam, nem tudok koncentrálni sem. 191 centi vagyok és csak 56 kiló. Mitől lehet a sokszori éhség érzet? Netán cukros lennék, vagy csak a testem megsínylette a régi "nem eszem semmit" hozzáállást? Válaszokat köszönöm.

Legjobb válasz: Á nekem is ilyen volt, de nekem nem tartott sokáig. Valószínûleg vashiányod van, menj el egy vérvételre. Azért mondom, hogy alacsony, mert a szervezeted is követeli a pótlását(éhség) és hamar rosszul is leszel. Felírnak egy tablettát, nekem Maltoferem van pl. szeded egy ideig és rendbejössz. Meg persze egyél több húst, májat, tojást - ezekbe is sok a vas. És rendszeresen kell enni! Meg nem egész nap feküdni, mert ha rendszeresen eszel és egész nap fekszel és hirtelen felkelsz akkor is beájulsz (tapasztalat), szóval napi egy kör futás a kertben szerintem nem olyan megerõltetõ. Vagy ilyesmi! Szedd össze magad :)

Á nekem is ilyen volt, de nekem nem tartott sokáig. Valószínûleg vashiányod van, menj el egy vérvételre. Azért mondom, hogy alacsony, mert a szervezeted is követeli a pótlását(éhség) és hamar rosszul is leszel. Felírnak egy tablettát, nekem Maltoferem van pl. szeded egy ideig és rendbejössz. Meg persze egyél több húst, májat, tojást - ezekbe is sok a vas. És rendszeresen kell enni! Meg nem egész nap feküdni, mert ha rendszeresen eszel és egész nap fekszel és hirtelen felkelsz akkor is beájulsz (tapasztalat), szóval napi egy kör futás a kertben szerintem nem olyan megerõltetõ. Vagy ilyesmi! Szedd össze magad :)
Ez azért van, mert gyors az anyagcseréd! lehet hogy kóros mértékben...én nõ vagyok 166cm és 55kg...szerinted mennyire vagy sovány? Csak egyél amennyit bírsz, de ne nagyon egyél sok cukros ételt!!! Inkább olyat, ami táplál:)
A kérdező hozzászólása: Nem voltam stresszes, éppen haverokkal margit szigeteztünk:) . Amióta elõször megtörtént, 3X voltam rosszul tömegközlekedési eszközön. Ha ülök rajta, vagy utcán megyek, és nincs nálam kaja, a semmibõl elõjön az érzés. Képes vagyok egy táskába sok szenyát elpakolni még csak ha fél órára is megyek el. Sokkal jobb mint régebben, de még mindig nem az igazi.
Ha három éve kezdõdött és most 21 vagy, akkor nagyjából akkor kezdõdhetett, amikor befejezted a középiskolát és továbbtanultál vagy éppen elkezdtél dolgozni. Lehetséges, hogy a stressznek a következménye mindaz, amit most itt leírtál. A stressz káros hatásait meg sportolással lehet jól kezelni, bármelyik sport megteszi, a lényeg a mozgás. Egyél, amikor jólesik, kezdj el valamit rendszeresen mozogni, és ahogy valaki elõttem írta, mindig legyen a táskádban valami édesség, cukor, csoki, bármi, hogyha éhes vagy, vagy rosszul lennél, tudj valamit a csõrödbe tömni.
Neked az nap, amikor rosszul lettel, biztos leesett a cukor is, az jar rosszullettel, es hat a felelem megmaradt.Legyen nalad mindig par szem cukor, v. szölöcukor, esetleg müzli, idövel elmulik.
A kérdező hozzászólása: Ugyan ez van velem is! Még 2009 nyarán egy nap nem ettem semmit, és a metrón rosszul lettem. Sokáig féltem tömegközlekedni, de szerencsére elmúlt az ettõl való félelem, viszont mindig viszek kaját. Ez az éhség érzet is azóta van! Remélem idõvel elmúlik.
*boccs a hibakert, kicsit kapkodtam.
Nem vagy veletlen stresszesebb, vagy nem hianyzikvalami az eletedböl, es a szervezet evvel potolja?Akik szerethianyban szenvednek, v. kiskorukban nem kaptak eleg szeretet, ilyen problemakkal küzdenek.En is voltam igy, volt ugy hogy telyesen bepanikoltam, ha nem tudtam mindjart enni, ahogy elmultak a szorongasaim, panikrohamjaim, persze kezelesen voltam, ez is megszünt, bar nem telyesen, de ha uton vagyok, van nalam valami, es ez megnyugtat.
Mit jelent az, hogy "degeszre eszem magam"?Bekapsz 2 db sültkrumplit?
A kérdező hozzászólása: Bárcsak fogyóznom kellene. Nem, én genetikailag vagyok sovány, és mindig is az voltam. Régen nem éreztem így.:) Kb 3 éve kezdõdött és voltam vérvételen, de mindenem normális.
Aki 191 centi és hozzá 56 kiló, az ne csodálkozzon, hogy éhes, hanem egyen, szerintem bõven rád fér. Feltételezem, te is a fogyókúrázók népes táborát gyarapítottad eddig, piszkafává fogytál, kiéheztél, hát nem csoda, hogy mindig éhes vagy. Rád férne néhány kiló, úgyhogy egyél csak. Jó étvágyat, azt hiszem, nem kell kívánnom hozzá, az megvan :-)
Bakker, ne csodálkozz, ilyen adatokkal még jó, h életben vagy. Neked valami gyomorkímélõ, de kemény hízókúrára lenne szükséged. Az édességeket pedig, ha ilyen problémád van, felejtsd el, mert hirtelen megdobják a vc-d, de pillanatok alatt le is zuhan. - egyél inkább krumplit, rizst, zabot, olyan szénhidrátot, ami lassan szívódik fel, tejes cuccokat, sajtot, húst, túrót, tojást, olajos magvakat - víz helyett tea (mézes), gyümölcslé, tej (mézes?), mert kalóriásabbak - minden kajádat dúsítsd sajttal, tejszínnel, tejföllel, tojással, olajos magokkal, mézzel

Szex közben miért érzem sokszor azt, hogy pisilnem kell?

Legjobb válasz: Mert pisilned kell ?!

Mert pisilned kell ?!
A kérdező hozzászólása: Épp az, hogy nem kell...Csak olyan ingerlést érzek..
Mert elõtte nem mentél el WCre.
Mert a pénisz behatoláskor nyomhatja a húgyhólyagot.
G-pont izgatása gyakran vizelési ingerhez hasonló érzéssel társul.

Miért érzem olyan sokszor, hogy egyszer csak valami belehasít a kismedence területére? Elég élesen, és ilyenkor teljesen összegörnyedek. Nagyon fáj, több, erős nyilalás. Legtöbbször a végbél fele is. Miért lehet?

Legjobb válasz: Ha emellett hasmenésed is van, fõleg étkezés után, akkor ez lehet az ún. irritabilis bél szindróma, röviden IBS. Ez fokozott bélérzékenységet jelent, sokszor amint leér a táplálék a belekbe, azonnal erõs görcsöket és hasmenést okoz. Elõfordulhat, hogy idegi alapon alakul ki.

Ha emellett hasmenésed is van, fõleg étkezés után, akkor ez lehet az ún. irritabilis bél szindróma, röviden IBS. Ez fokozott bélérzékenységet jelent, sokszor amint leér a táplálék a belekbe, azonnal erõs görcsöket és hasmenést okoz. Elõfordulhat, hogy idegi alapon alakul ki.
A kérdező hozzászólása: Hát köszi a választ, de hasmenés az nincs. Pisilés elõtt szokott.
Nekem is néha van ilyen nyilallásom, bár pár éve sokkal gyakrabban volt, most már csak ritkán. És független a kajálástól/vécézéstõl. (19 vagyok amúgy)
Nekem is volt ilyen és vesemedence gyulladás lett belõle, ami korházhoz és katéterhez vezetett, de nem biztos hogy nállad is ez a probléma.Én azt ajánlanám menj el orvoshoz mielõtt komoly bajok lehetnek.

Miért érzem ezt? Meg miért csinálom sokszor?

mindig amikor egyedül vagyok bent a szobában (vagy máshol is) mindig azt érzem hogy van valaki mögöttem..vagy lehet hogy szellem csak nem látom??:S meg mindig ha egyedül vagyok kint az udvaron és beakarok menni akkor SPRINT!!! miért csinálom? nem tudok úgy bejönni meg lépcs?n se menni hogy nem SPRINTelek..lécci ha lehet normális válaszokat!!

Legjobb válasz: Van egy szellem nálatok,aki így akarja elérni,hogy futóversenyt nyerj! Na de tréfán kívül:ilyen velem is megesett párszor,hogy úgy éreztem,van valami láthatatlan,gonosz lény a közelemben és akkor bizony úgy futottam,mint a nyúl!ez azért van,mert nagyon félsz,úgy érzed,veszély leselkedik rád azon a helyen,ahol éppen vagy.Mert van ott "valami".Nos,lehet,hogy olyankor tényleg van a közeledben szellem,de nem tud bántani,kárt tenni benned,szóval nem kell félni tõle.

Van egy szellem nálatok, aki így akarja elérni, hogy futóversenyt nyerj! Na de tréfán kívül:ilyen velem is megesett párszor, hogy úgy éreztem, van valami láthatatlan, gonosz lény a közelemben és akkor bizony úgy futottam, mint a nyúl!ez azért van, mert nagyon félsz, úgy érzed, veszély leselkedik rád azon a helyen, ahol éppen vagy.Mert van ott "valami".Nos, lehet, hogy olyankor tényleg van a közeledben szellem, de nem tud bántani, kárt tenni benned, szóval nem kell félni tõle.
Próbáld ki, hogy beszélsz hozzá!Meglátod, máris kevésbé fogsz félni.Például mondd neki ezt:Érzem, hogy itt vagy!Ha rossz a szándékod, kérlek távozz, nem éred el a célodat!Ha jó szándékú vagy, örülök hogy meglátogattál.
Ezzel nagyon sokan így vannak. Általában attól van, hogy egy kicsit ki vannak az "idegeid". Semmi komoly csak valószínûleg jól jönne ha kikapcsolódnál. Ha megnyuszol elmúlik.
ez semmi ahoz képest mint amit én csinálok. :D anyu mondja hogy mikor megyek lefeküdni kapcsoljam le a villanyt a konyhában. én meg kinyitom a szobaajtót (mert a konyhából nyílik a szobám) felkapcsolom a villanyt. kimegyek a konyhába épp hogy megérinti az ujjam a kapcsolót rohanás be, becsunk az ajtó xD ez van be vagyok tojva a sötétben plussz még hiszek az ilyen természet feletti dolkogban is áááááá xD
az utolsónak igaza lenne, de nincs mert ni nincs ott semmi:P. Régen nekem is volt olyan érzésem mintha valaki ott lenne a hátam mögött és nézne, szinte éreztem.Aztán rá jöttem, hogy csak hülye vagyok, hogy ilyenekkel foglalkozom. De most, hogy itt olvastam pár horror sztorit, megint elkezdtem érezni valamit a hátam mögött amitõl félek. Ebbõl kilehet kõvetkezdtetni, hogy ha valaki fél durva dolgokat is beképzelhet. Tudom gyenge válasz, de ez mindennel így van, aki nem fél annak nincs baja.:)
és ne mutasd ki h félsz, mert ebbõl merít erõt az a rossz vmi(de mondom h lehet nincs is ott semmi csak te meséled be magadnak)
csak ha tényleg van ott vmi sztem nem jó ötlet ha beszélsz hozzá.mert ha tényleg rosszat akar?nem szabad. ha tényleg úgy érzed h vmi van nállatok akkor egy hozzáértõ emberrel nézesd meg a házatokat és õ kiûzi.
igaza van az elõttem szólónak.ilyenkor elõjön az ösztön , a védelmi mechanizmus (még ha be is képzeled magadnak h van ott vmi)
A kérdező hozzászólása: megpróbálok nem félni... most is egyedül vagyok a szobában:S de most is "érzem" hogy van itt valami!!! :S
Én is szoktam sprintelni be a házba ha sötét van de ne sokszor.Lehet tul sok horror filmet néztél.

Mi a baj velem? Miért érzek igy sokszor? Nem vagyok tán depis? Vagy rossz anya vagyok? Vagy csak kimerült idegilek? Jó tanácsok nagyon jól estének

1 éves a kisfiam,s ezalatt az id? alat sokat voltunk kéttesben,pedig apa is sokat itthon van de nem úgy foglalkozik vele ahogy kellene,pedig imádja.inkább elnézi hogy kinlódok a gyerekkel.szabad id?m nincs,hogy kikapcsolodjak,mert nemtudom hova tenni.menni nemszoktunk sehova ismer?sökhöz,mert abba meg belefáradtam,hogy mindig csak én megyek hozzájuk a kicsivel ?k nem jönnek,pedig ?k is babáznak már régóta.ezek után néha nagyon idegesit a kicsi.olyankor fel tudnék robbanni.pedig mindennél jobban szeretem.és a férjem se tolerálja a dolgokat.s?t egyszer mikor ilyen napom volt,mondtam neki,hogy ? is lehetne a kicsivel,hozzám vágta,hogy egyéb dolgom sincs,mint a gyerekkel foglalkozni.nagyon rosszul esett,s ilyenkor felmerül bennem,hogy talán korán szültem.23 évesen.

Legjobb válasz: Nyugodj meg nem vagy rossz anya, csak fáradt és kimerült. Másnál is elõfordul ilyen idõszak. Próbálj minél többet pihenni, ne másokhoz menj hanem csak sétálj jó nagyot a picivel, ha az idõ engedi. Megpróbálhatod szedni a magne b6 én nem hittem benne, de sokat segített. Próbálj meg beszélni apával, hogy addig vigyázzon a picire amíg te elmész a boltba, fél órát hátha kibír vele kettesben, te meg addig kicsit feltöltõdsz, megnyugszol. Sokszor elég fél óra és újjá születsz. Nekem 10 éves és 20 hónapos fiaim vannak, tudom mirõl beszélsz, szerencsém, hogy apa vigyáz rájuk, ha kell vagyis mindig csak az egyikre, mert 2 neki túl sok együtt :)Sok-sok kitartást

Nyugodj meg nem vagy rossz anya, csak fáradt és kimerült. Másnál is elõfordul ilyen idõszak. Próbálj minél többet pihenni, ne másokhoz menj hanem csak sétálj jó nagyot a picivel, ha az idõ engedi. Megpróbálhatod szedni a magne b6 én nem hittem benne, de sokat segített. Próbálj meg beszélni apával, hogy addig vigyázzon a picire amíg te elmész a boltba, fél órát hátha kibír vele kettesben, te meg addig kicsit feltöltõdsz, megnyugszol. Sokszor elég fél óra és újjá születsz. Nekem 10 éves és 20 hónapos fiaim vannak, tudom mirõl beszélsz, szerencsém, hogy apa vigyáz rájuk, ha kell vagyis mindig csak az egyikre, mert 2 neki túl sok együtt :) Sok-sok kitartást
Nyugi!!! A fiúk többnyire hasonlók. Itt lehet olvasni sok csodaapáról, de én a való környezetemben nem ezt látom. Inkább azt, hogy élik tovább szabad világukat, ami nekünk rohadtul fáj, mert bizony nem mehetünk csak úgy akárhová, mint õk. Nemcsak te érzed ezt 23 évesen , hanem én is és több barátnõm is 30 évesen. Fiam is egy éves mult és én vagyok vele a legtöbbet, ez viszont számomra természetes. Az én párom is imádja, de ha valahova mennem kell, ugy idõzitek, hogy alvásidõ legyen. Viszont sokat játszunk hármasban és együtt fürdetjük, ami nagy boldogság, mert tündéri gyerek:) szóval én nem azt eröltetem, hogy vigyázzon rá egyedül, mert kell az a fél óra, hanem a közös programokat ösztönzöm inkább. A gyerek érkezésével bizony sokminden megváltozik, ezt el kell fogadni magadban, és minden tisztább lesz. Csak magadon segithetsz, rendezd pozitivan a gondolataidat, örülj az egészséges picurinak és a párodnak, õk a TE életed!

Miért érzem magam sokszor sebezhetőnek?

Ha bármikor összeveszek egy barátn?mmel ? mindig a fejemhez vág mindent én pedig csak csodálkozom hogy vajon tényleg ilyen vagyok? és én nem tudok neki vissza szólni pedig másoknak tudok mások hibáiról beszélni de ha azzal az emberrel beszélek hirtelen mindent elfelejtek. És úgy érzem hogy ? egyáltalán nem érzi magát rosszul a veszekedés miatt hogy csak én gondolkozom azon folyton hogy vajon tényleg az vagyok-e amit ? mondott?Úgy érzem sebezhet? vagyok hogy nem tudom magam megvédeni..

Legjobb válasz: Már ne haragudj,de ha ilyen sokszor ossze tudsz veszni a barátnoddel,akkor nincs érteleme barátkoznotok! Vagy aha mégis o kell barátnak ,akkor konyorgom vegyél már egyszer erot magadon,és mondd el neki HIGADTAN,NYUGODTAN,hogy TE hogyan látod a dolgokat!!!

Már ne haragudj, de ha ilyen sokszor ossze tudsz veszni a barátnoddel, akkor nincs érteleme barátkoznotok! Vagy aha mégis o kell barátnak , akkor konyorgom vegyél már egyszer erot magadon, és mondd el neki HIGADTAN, NYUGODTAN, hogy TE hogyan látod a dolgokat!!!
Ilyen gyakran ossze veszel a barátnoiddel? Bármelyikkel? Akkor valószínuleg benned van a hiba! Nem gondolod?
A kérdező hozzászólása: Nem konkrétan egy barátnõmre gondoltam hanem ha bármikor bárkivel összevesznék.
Szerintem csupán az önsajnálat az, ami akkor beszélt belõled mikor ezt írtad. Szerintem csináld aztz, hogy írd fel egy papírra a rossz tulajdonságaidat, és próbálj meg azokon változtatni.Ez segít abbanhogy jobban megismerd önmagad, és legalább nem csak akkor szembesülsz a rossz dolgaiddal mikor megmondják neked.így nem fogsz veszekedéskor olyan fejet vágni mint bárány az újkapuba :-) sok szerencsét neked

Miért érzem magam sokszor magányosnak és szomorúnak?

A család szeret a suli jól megy nincsenek anyagi gondjaink de én mégis szomorú vagyok.

Legjobb válasz: Aki csak a gyönyört nézi, nem fékezi érzékeit, az evésben mértéktelen, hanyag és gyenge jellemû, azt ledönti a Kísértõ, mint korhadt fát a szélvihar.

Aki csak a gyönyört nézi, nem fékezi érzékeit, az evésben mértéktelen, hanyag és gyenge jellemû, azt ledönti a Kísértõ, mint korhadt fát a szélvihar.
Mert magányos vagy és szomorú.
Suli nekem is jobb, mint tavaly, anyagi gondok nincsenek, család nem tökéletes, és én is így érzek.. 17F

Miért érzi néha/sokszor az ember úgy, hogy mindenki őt nézi?

Legjobb válasz: Mert vagy van rajtad valami furcsa (pld. kisgyereked a hajadba kötött hátul egy piros szalagot), vagy pedig te érzed magad rosszul a bõrödben, és emiatt azt hiszed, mindenki téged néz. Példa erre, mikor az ember orrára nõ egy pattanás. És ki kell mennie az utcára. Akkor tényleg azt hiszi, mindenki õt nézi. (pedig nem is).

Mert vagy van rajtad valami furcsa (pld. kisgyereked a hajadba kötött hátul egy piros szalagot), vagy pedig te érzed magad rosszul a bõrödben, és emiatt azt hiszed, mindenki téged néz. Példa erre, mikor az ember orrára nõ egy pattanás. És ki kell mennie az utcára. Akkor tényleg azt hiszi, mindenki õt nézi. (pedig nem is).
Miért nézed te néha/sokszor az embereket?
Csak érez ilyet, aki parázik a többieltõl.
többiektõl

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!