Találatok a következő kifejezésre: Miért érzem mintha mindig (19 db)

Legutolsó szerelmemmel mindig összebújva aludtunk, a nagy ő-vel miért érzem mintha egy db fát ölelgetnék?

inkább nem is alszom vele összebújva, mivel nem is összebújunk, hanem én bújok, ? meg csak hagyja, vagy nem is tudom, kicsit össze vagyok zavarodva, de a lényeg amit nem értek, hogy eshet nekem jobban ha inkább hátat fordít, ahelyett hogy ölelve aludnánk, amit megszoktam és imádtam el?z? kapcsolataimban és valahol azt is tartom normálisnak. hogy pont a nagy ?-höz nem tudok bújni? ti értitek, hogy mi ez? jelenthet valamit?

Legjobb válasz: Attól még szeret, hogy nem esik jól neki összebújni az alváshoz. Lehet nem kényelmes neki. Ha annyira zavar, kérdezd meg, miért nem szeret bújni.

Attól még szeret, hogy nem esik jól neki összebújni az alváshoz. Lehet nem kényelmes neki. Ha annyira zavar, kérdezd meg, miért nem szeret bújni.
Pfff minden ember más. Lehet mással más jobban mûködik. Ezt a felesleges agyalást... a nõk tényleg hülyék.
én is szeretek "magam" aludni, nem szeretem, ha alvás közben megzavar valami... alvás elõtt szívesen bújok, de ha az alvás határán vagyok, ki tudok akadni, ha felébreszt valami :D szóval lehet, hogy csak ennyi az oka
velünk is úgy van, h pont az ellenkezõ oldalunkon szeretünk aludni én ragaszkodom a falhoz, és h a bal oldalamon aludjak Õ pedig ragaszkodik ahhoz, h a jobb oldalán feküdjön általában összebújva fekszünk le aludni, de 5 perc után a saját helyünkre fordulunk, mert kényelmetlen ezt szoktuk meg anno, de attól még imádjuk egymást :)
en se szeretek osszebujva aludnı. elalvas elott 2-3 percıg bujok, aztan elfordulok. Osszebujva melegem lesz, zsıbbadok, gemberedek, nem mozgolodok, mert felebresztem, vıszont o konnyen allon vag...
Neki úgy kényelmes. Ennyi. Én szeretem a barátomat, de nem tudok vele összebújva aludni, mert õ egy nálam kétszer nagyobb ember, átölel, szinte megfojt, belém akar bújni:D fõleg ha elalszik, elernyednek az izmai, mind a 90 kilójával rámnehezedik, borzalmas. Mondtam, hogy inkább hagyjuk, ne öleljen át, mert iszonyat kényelmetlen, reggelre már nem élnék.
Még nem bíztok annyira egymásban.Idõvel kialakul és akkor természetes lesz az összebújás.
jaj ugyan már! én senkivel sem tudok összebújva aludni, legyen az kis õ vagy Õ, pedig nõ vagyok ha van egy jó kapcsolatod, akkor minek idegelsz ilyesmin? én a helyedben örülnék, hogy végre megtaláltam életem párját, és nem ilyen rózsaszínlányfilmes hülyeségeken enném magam és egy jótanács a végére: neki meg ne mondd, hogy az elõzõ pároddal milyen jó volt...
hiába születtem én is nõnek (ráadásul nem is akármilyennek), soha nem fogom megérteni, miért csinálnak minden kis hülyeségbõl pszichodrámát.
Akkor nem õ a nagy õ.
A kérdező hozzászólása: :)
Amúgy van egy ilyen mondás, hogy "alvó, evõ, sz*ró, b*szó embert nem zavarunk." :D
A kérdező hozzászólása: és egy cica tényleg jó lenne kiadhatnám a szeretetemet legalább.
A kérdező hozzászólása: szóval nálunk volt már errõl szó, a páromnak mindegy, hogy összebújva alszunk e vagy nem, mert kb 10-ig elszámolok, és agyilag õ már ki is kapcsolt. csak nekem olyan mintha nem lenne meg az összebújás varázsa, így már nem is bújok inkább hozzá. de, annyiban eddig úgy döntöttem, hogy ennek köze nincs a kapcsolathoz.
"Vagy a macskát akár. Szerintem barátodnak mindegy." gondolod??? sztem nem mindegy biztos nem örülnék annak, ha a párom macskát hozna az ágyunkba, csak mert ölelésre vágyik.. ekkora baromságot se hallottam még, h akkor vigyen macskát az ágyba..a barátnak úgyis mindegy
Én is szeretek összebújva aludni, barátom is, néha mégis szétmászunk, mert meleg van, vagy máshogy kényelmes, esetleg õ büdös (túlságosan izzad, önhibáján kivül). Sõt, amíg sok problémája volt, és sokat dolgozott, egy idõben rendszeresen egyedül aludtam el, és csak késõbb feküdt le õ is mellém, pedig nem élünk együtt, de nem volt ideje igazán akkor se rám, ha találkoztunk. Ettõl még szeretjük egymást. Ha hiányzik az ölelése vegyél vmi plüsst, vagy ilyesmi. Vagy a macskát akár. Szerintem barátodnak mindegy. 20L
Szerintem beszélj a pároddal! Nem egyformák az emberek, így lehet, hogy a párod sem ehhez van hozzászokva.. Nem értem, miért kell ebbõl akkora ügyet csinálni, de tényleg. Nálunk ez úgy van, hogy én bal oldalamra, párom a jobb oldalára fekszik és úgy alszik. Alvás elõtt mi is összebújunk, viszont mindketten ezt szoktuk meg, hogy így alszunk. Nekünk ez így kényelmes, reggel pedig hozzá tudok bújni. Ettõl függetlenül nagyon szeretjük egymást.
Ez most kb olyan, hogy én a (mostmár volt) barátommal egyáltalán nem tudtam együtt aludni, pedig szerettük egymást. A mostani sráccal pedig csak szexkapcsolat van közöttünk, mégis összebújva alszunk mindig és Vele kifejezetten szeretek is együtt aludni. Ettõl viszont még nem õ Mr. Big és a volt pasimmal sem azért mentünk szét, mert kb aludni nem lehetett mellette...
HA ZAVAR, BESZÉLJ VELE!!! Ha olyan jó a kapcsolatotok, meg nagy Õ, meg lehet beszélni. A kommunikáció még nem a világ vége. Lehet szerencsétlen nem is tudja, hogy ilyeneken agyalsz és bajod van.
A kérdező hozzászólása: próbálom nem ez alapján megítélni a kapcsolatom, de tényleg kezd belefolyni... és gondoltam már, hogy lesz egy macskám az ágyba egy igazi, de belegondolva, hogy néz ki, hogy a macskát ölelgetem???
Tanácsom: menj ki egy hétre a Bükkbe aludni egy sátorba, de mindig szándékosan keress jó kemény, kényelmetlen felületet. Egy hét után olyan édesnek fogod érezni a mostani helyzetet, hogy nem lesz kedved ilyen orbitális nagy marhaságokkal foglalkozni. Vagy rakd be a kutyát magad mellé. Vegyél egy plüssvizilovat.
én nem tudok összebújva aludni, és a férjem sem, pedig õ a nagy õ!!! :) sõt, mi spec néha külön alszunk-én most beteg vagyok így a nappaliban, vagy amikor sokáig tanulok ne ez alapján ítéld meg a kapcsolatot!!!
A kérdező hozzászólása: sõt. arra ébredek, hogy ott sincs az ágyban.
A kérdező hozzászólása: csak nekem hiányzik az összebújás de a nagy õ -vel nekem is kényelmetlen, és kellemetlenül érint, õt nem zavarja - állva el tud aludni :) de minden eddigi sráccal nem volt kellemetlen, nem volt kényelmetlen mert van számos póz ehhez is, imádtam reggelente puszilgatva, vagy mosolyogva ébredni a mostani mellett, meg mint egy koliban, vagy cellában, olyan rideg az egész :(
Én utálok összebújva aludni, de ettõl még imádom a párom. Nálunk férfi létére õ a bújos, de már megszokta, hogy én nem tudok igy aludni. Nem ettõl függ a szerelem. Attól még lehet, hogy nagyon szeret téged.
Nem ugyanaz a szeretetnyelvetek. Ez így van a kapcsolatok mintegy 80%-ban. A jól mûködõ kapcsolatoknál is 80% ez az arány. A kérdés, hogy mennyire fontos kérdés számodra az összebújva alvás.
szerintem érzel valamit... fõleg hogy írtad hogy sokszor nincs is az ágyban melletted.

Miért érzem úgy mindig mintha ideges lennék?

Állandóan nyomást érzek a hasamban, mint mondjuk régebben vizsga el?tt. A pulzusom is elég gyors. Kezeltetnem kéne magam vagy majd csak elmúlik valahogy?

Legjobb válasz: HA nem állandó,csak most van akkor valószínûleg elmúlik. De nem lehet hogy ideges vagy azért mert nem tudod hogy miért vagy/voltál ideges?

HA nem állandó, csak most van akkor valószínûleg elmúlik. De nem lehet hogy ideges vagy azért mert nem tudod hogy miért vagy/voltál ideges?
Kedves Utolsó, akinek nyilván a neve NULLA: gratulálok, gyáva kukac lehetsz, ha a bódulásba menekülsz a való élet sírásai, nevetései, keservei, szépségei ellen, talán nem kéne ennyire hangosan hirdetned magadról, hogy ennyit tudsz... Bocs, de tényleg...
A kérdező hozzászólása: Szerintem állandóan ezt érzem, csak egy idõ után már nem figyelek rá. Azért nem vagyok ideges, mert nem tudom miért vagyok ideges.
sokat stresszelsz hallod! szerintem lölj el egy jointot a spanokkal és akkor kevésbé érzed a nyomást!
Valamit elfelejtettél, csak nem tudod, hogy mit.

Miért érzi minden pasi alapvető jogának, hogy megdughat csak azért mert járunk? Miért csinál mindenki úgy mintha ez csak valami szabadidős szórakozás lenne?

18 éves lány vagyok, már elég régóta élek szexuális életet, de nem igazán élveztem soha... de én csak olyannal fekszem le, akibe szerelmes vagyok, de akkoris csak 4-5 hónap után, mert nem szeretem ezzel lealacsonyítani a kapcsolataim!

Legjobb válasz: Ne haragudj meg, azért amit írok, de amíg lealacsonyítónak érzed a szexet, addig nem is fogod élvezni. Azért érzik joguknak a pasik, mert ha már jártok, akkor vonzódsz is hozzá, és õ is vonzódik hozzá, és az a cél, hogy mindkettõtöknek jó legyen. Lehet, hogy rossz pasikat választasz, és ezért érzed úgy, hogy nekik ez csak szabadidõs elfoglaltság.

Ne haragudj meg, azért amit írok, de amíg lealacsonyítónak érzed a szexet, addig nem is fogod élvezni. Azért érzik joguknak a pasik, mert ha már jártok, akkor vonzódsz is hozzá, és õ is vonzódik hozzá, és az a cél, hogy mindkettõtöknek jó legyen. Lehet, hogy rossz pasikat választasz, és ezért érzed úgy, hogy nekik ez csak szabadidõs elfoglaltság.
Nem minden pasi érzi ezt alapvetõ jogának, csak találni kell olyat, aki annyira komolyan godnolja a dolgokat mint te és akinek nem a szex lesz az elsõ dolog ami hozzád köti.
A kérdéseidre több oldalt is lehetne írni, de: - a 18+ körüli srácok mikor valakivel összejönnek FÕLEG a külsõ alapján teszik. a vérükben a tesztoszterontól totál hülyék :P - amikor egy srác úgy dönt, hogy megpróbálja veled, _nagyrészt_ tényleg arra vágyik, hogy szabadidejében kúrjon egyet.. kegyetlenül hangzik? attól még ez van. viszont mielõtt megrémülnél és bevonulnál egy kolostorba, vedd észre, hogy van még emellett más is. miután a hormonok lenyugszanak, és a srác megnyílik elõtted, akkor tud nagyon szeretni. - viszont, aki kivár melletted 4-5 hónapot, az vagy seggszerelmes, vagy még sose volt nõvel, és az utóbbi esetben elég ritka, ha valaki született tehetség, és egybõl "egész estés családi szórakozást" tud nyújtani neked. nyilván elképzelhetõ, hogy három fényévvel mellélõttem, de ennyit megért, hátha segítettem :]
a szexualitás a párkapcsolat kitejlesedése, nem lealacsonyítása.
A szex (fõleg így 18 körül és fölötte, amíg még lehet és mûködik...) valóban egy normális párkapcsolat része. Legalábbis férfiszemmel biztos, de szerintem ezt a nõk nagy része is osztja. Lehet, hogy tényleg nem kéne ennyit várni, fõleg, ha szerelmes is vagy az illetõbe? Ugyanis a szex tényleg nem lealacsonyító. Lehet, hogy a neveltetésben keresendõ a probléma gyökere? -G-
Általában ha szerelmes az ember, a szex része ennek a szerelemnek, hogy megmutassuk ilyen módon mennyire vonzódunk a másikhoz. Abban igazad van, hogy szerelem nélkül nem jó, de ha nincs szükséged a szexre, akkor nem tudom, vagy nem voltál még szerelmes vagy csak a nõkhöz vonzódsz talán.
A kérdező hozzászólása: én a szabadidõ tevékenyéget úgy általában az emberek világnézetére értem de nekem nincs szükségem a szexre! szóval lefekszem a barátommal, de nem akarok olyan gyakran mint õ...
Lásd Darwin.
Elég furcsa kérdés..megkérdezhetem, hogy mikor vesztetted el a szüzességed?Lehet azért érzed így mert már úgymond "kiélted" kicsit magad ilyen téren és már nem találod érdekesnek a dolgot..nem bántásból de szerintem ez a helyzet, az meg normális kéne legyen, hogy akit nem szeretsz nem jó vele lefeküdni, vagy annyiszor csinálni.


Miért érzem ilyen elcseszettül üresnek magam, és miért érzem azt hogy nem érdekelnek mások - egyáltalán. Buta emberek. Miért olyan minden, mintha nem is léteznék?

Mintha nem lenne semmi. Semmi gondolat, érzés. Semmi. Csak azt tudom hogy nem akarok ebbe a helyzetbe lenni.

Legjobb válasz: Azt nem tudom miért, de én is voltam így. Aztán jött egy kedves mondat vkitõl és már ment is tovább a boldog élet, ahol én is "létezek".Túlléptem rajta és kész.pedig aki kedves volt hozzám az távol állt tõlem és csak annyit kérdezett: Miért van rossz kedved? Majd rendbe jössz és sokkal jobb lesz utána. 15/L

Azt nem tudom miért, de én is voltam így. Aztán jött egy kedves mondat vkitõl és már ment is tovább a boldog élet, ahol én is "létezek".Túlléptem rajta és kész.pedig aki kedves volt hozzám az távol állt tõlem és csak annyit kérdezett: Miért van rossz kedved? Majd rendbe jössz és sokkal jobb lesz utána. 15/L
Depresszió. Ha magadtól nem tudsz megküzdeni vele, akkor csak orvosi segítséggel lehet.
Ha régóta tart, akkor igaza van az elõttem válaszolónak, és menj pszichológushoz vagy pszichiáterhez.
Sem orvos, sem senki más nem tud segíteni, csakis mi magunk tudunk saját magunkon segíteni!
És ha nincs valakinek pénze pszihológusra??? én is ilyet érzek .. van akivel megtudod beszélni a gondjaid? Ha visszaírsz én segítek!!
Van TB alapon is pszichológus. Nem mind jó - de lehet választani, ha nem nyerte el a bizalmadat.
részben mi magunk...de vannak emberek, akik annyira magukba zuhantak, h kell nekik a kezdõ löket...esetleg a kéz, ami kihúzza õket a gödörbõl...de az tény, ha az ember nem akar kimászni onnan, akk nem is fog...Keress új barátokat...nekem ez bevált...mikor magam alatt voltam...ismerj meg új embereket, kezdj új életet új barátokkal!És ha nem tetszel magadnak (belsõleg), akk változz meg...én csak ezt tudom tanácsolni...nekem nehéz volt, de megérte...ma már teljesen megváltoztam....fényévekre le van maradva tõlem a 4 évvel ezelõtti énem...ha rászánod magadm, sikerülni fog...csak az a legfontosabb, h akard, és bízz a sikerben...ez hülye duma, de igaz.

Miért vagyok ilyen? Lehetne sok barátom ha megerőltetném magam, de mindig úgy érzem mintha egy másik világba lennék mint ők.

Mármint magam sem tudom miért teszem fel ezt a kérdést, de nagyon zavar a dolog és nem tudok rá válaszolni. Sokat járok el ismer?sökkel bulizni, vagy ide-oda, de végig alig beszélek valamit, és amikor ?ket hallgatom akkor is csak azt gondolom, hogy valami hiányzik, nem az igazi ez az egész. Vagyis nehéz ezt így megfogalmazni, de amikor egyedül vagyok akkor annyira vágyok emberekre körém, amikor meg másokkal vagyok akkor meg untat az egész és látom, hogy nem ugyanaz éltet minket és inkább egyedül lennék :S elég fura

Legjobb válasz: Én is teljesen ugyan ilyen vagyok. Szerintem nem jó a társaság, mert nekem nem mindenkivel van így. Van akikkel jól kijövök, de igazából nem egy az érdeklõdési körünk, vagy teljesen máshogy látjuk a világot és mikor ott vagyok velük nem érzem olyan jól magam, mert elvannak a saját világukba, a poénjaikkal, amik szerintem nem viccesek. Viszont van, akikkel egész nap tudnék lenni, még akkor is, ha nem is beszélgetünk, csak ülünk az unalmas elõadásokon, néha még az is sokkal viccesebb, mint a másik társasággal lenni.

Én is teljesen ugyan ilyen vagyok. Szerintem nem jó a társaság, mert nekem nem mindenkivel van így. Van akikkel jól kijövök, de igazából nem egy az érdeklõdési körünk, vagy teljesen máshogy látjuk a világot és mikor ott vagyok velük nem érzem olyan jól magam, mert elvannak a saját világukba, a poénjaikkal, amik szerintem nem viccesek. Viszont van, akikkel egész nap tudnék lenni, még akkor is, ha nem is beszélgetünk, csak ülünk az unalmas elõadásokon, néha még az is sokkal viccesebb, mint a másik társasággal lenni.
Szerintem meg inkább ott a probléma, hogy nem olyan emberekkel lennél szívesen, amilyenekkel szoktál... Ha gondolod haverkodhatunk itt neten, ha érdekel írj privátot, akkor beszélgethetünk :D 17F
furán hangzik vagy sem..de teljesen megértelek. hasonlo helyzetben vagyunk.. nálam az a helyzet h egy-két emberrel k*rvára megértem magam. és nagyon el tudunk lenni. de mikor már nagyobb a társaság. máár nem ugyanaz. teljesen untatnak. csak lesek ki a fejembõl. olyan témárol beszélnek ami engem nagyon nem érdekel. ilyenkor elég hülyén érzem magam h nem tok hozzászolni. am ha valaki erre azt mondja h keress uj barátokat, az hülyeség. mert nem igy müködik sztem.én valamilyen szinten szeretek velük lenni. vagy lehet h csak azt szeretem h emberek között vagyok. már nem tudom. de am nem az igazi.. de csak van valaki akivel jobban megérted magad. akivel jobban el tudsz lenni, nem?. keresd az õ társaságát és kész.:)
a legcsendesebb a legveszélyesebb- ezt anyukámtól tanultam de viccet félre téve ez egy olyan dolog ami évekkel ezelõttre nyúlhat vissza hiszen ezekkel a barátokkal megismerkedtél valahol és gondolom volt egy közös témátok akkoriban viszont valami megváltozott mondjuk elment az egyik barát a körbõl vagy jött egy másik, biztos megvan az oka csak gondolkozz egy kicsit, hapedig te sem tudod az tényleg fura
A fenti címben már alapból rosszul közelíted meg a barátság fogalmát. Az ember megerõlteti magát a fitneszteremben- barátság terén viszont természetesnek és feszélyezetlennek kell lenned. Onnan ismered meg azt a személyt, aki a barátod lehet hosszútávon, hogy mellette pont ilyen lehetsz. S még így is elõfordul, hogy a késõbbiekben rájössz arra, hogy az illetõ személy nem igazi barátod- tehát amikor már az elején nem mûködik a dolog, akkor nincs értelme erõltetni. Továbbá, ha barátokra vágysz, de ugyanakkor elmegy a kedved amikor az illetõ társaságban vagy, akkor valószínûleg nem a megfelelõ személyek között vagy. A rég kialakúlt barátságok nem mindig maradnak meg, mivel adott személy ídõben változhat olyan mértékben, hogy már nem illik bele abba a társaságba, amelybe addig tartozott.
Én is ugyan ilyen vagyok. Ha itthon vagyok, társaságra vágyok, emberek közé akarok menni. Ha meg egy nagyobb csapatban összevergõdünk, unalmasnak tartom valahogy õket és csak ülök kussban..így meg hülyének, nem oda valónak érzem magamat... Viszont van 4-5 olyan ember akikkel egész nap el tudok lenni, mert az õ poénkodásukat jópofának tartom, témáik engem is érdekelnek és emberileg is a toppon vannak nálam. Erre én is akkor jöttem rá amikor nem rég pont ez a 4-5 ember jött oda gy nagy csapatba hozzám és tök jól elhülyültünk... Ha van 1-2 olyan ember akikkel el vagy akkor azokkal barátkozz. A számodra nem érdesek emberekkel szerintem nem tudsz jól elleni, akármennyire is erõltetnéd... És igen, sokszor van, hogy az emberek egyenként "türhetõbbek", jófejebbek, de aztán jön egy olyan társaság aminek hatására kicsit megváltozik az ember viselkedése..

Miért érzem úgy, hogy 2 énem van? Olyan mintha kettős személyiség lennék. Az egyik mindig elnyomja a másikat.

Az egyik énem az okos, rendes, szorgalmas, együttm?köd?, érzelem nélküli, hideg, együgy?, konfliktuskerül?, azaz amit mások elvárnak t?lem, a másik pedig a vad, semmivel sem tör?d?, cinikus, kommunikatív, kihívó én. Az utóbbit általában sikeresen elfojtom és csak akkor jön el? ha alkohol hatása alatt állok (ami elég ritka) de akkor az nagyon brutális. Olyan mintha egy teljesen más ember lennék. Akkor most melyik vagyok? Ja.. és nem hiszem, hogy skizofrén lennék.

Legjobb válasz: A skizofrének nem tudnak róla hogy több énjük lenne, úgyhogy nem, nem vagy az tényleg. De egyébként minden embernek több oldala van. Rossz és jó, olyan nincs hogy csak az egyik, legfeljebb az hogy az egyik erõsebb mint a másik :D Mindkettõ te vagy nyilvánvalóan. Lehet hogy pl. a környezeted túlságosan elvárja hogy jól teljesíts, ilyen-olyan legyél, ezért van az hogy egy másik oldalad legszívesebben nem törõdne semmivel. De ez csak egy példa.

A skizofrének nem tudnak róla hogy több énjük lenne, úgyhogy nem, nem vagy az tényleg. De egyébként minden embernek több oldala van. Rossz és jó, olyan nincs hogy csak az egyik, legfeljebb az hogy az egyik erõsebb mint a másik :D Mindkettõ te vagy nyilvánvalóan. Lehet hogy pl. a környezeted túlságosan elvárja hogy jól teljesíts, ilyen-olyan legyél, ezért van az hogy egy másik oldalad legszívesebben nem törõdne semmivel. De ez csak egy példa.

Miért érzem magam úgy a többi ember között, mintha valami földönkívüli lennék ők meg mind ugyanolyan, unalmas emberek?

tudom hogy hülyeségnek hangzik,de komolyan :D úgy érzem magam egy társaságba,hogy nekem teljesen más az érdekl?dési köröm,mint a többieknek,mert amíg ?k próbálnak megfelelni a mai divatnak,én csak élem az életem és nem csinálok olyanokat mint a mai tizen éves lányok többsége,hogy 13 évesen én vagyok a város kvája,hanem egyszerüen itthon is le tudom magam kötni olyan dolgokkal,hogy pl legózok :P mármint nem úgy legózok mint egy 5 éves,hogy így játszok a figurákkal,hanem építkezek :D miért van ez? és szerintetek baj hogy én nem vagyok olyan mint mások? 13L

Legjobb válasz: Minden 13 éves ugyanezt gondolja magáról, amit te (csak ki ilyen, ki olyan indokkal). Életkori sajátosság, semmi több, majd ez is elmúlik. Az, hogy tényleg a tucatemberek közül kitûnõ egyéniség vagy-e, csak jóval késõbb derül majd ki.

Minden 13 éves ugyanezt gondolja magáról, amit te (csak ki ilyen, ki olyan indokkal). Életkori sajátosság, semmi több, majd ez is elmúlik. Az, hogy tényleg a tucatemberek közül kitûnõ egyéniség vagy-e, csak jóval késõbb derül majd ki.
Nem csak 13 évesek gondolják ezt, de még 20 vagy a fölöttiek is. Van aki kinövi, van aki nem. Kérdés, melyik a jobb.
Nem vagy UFO, nyugi. Csak rossz közegben mozogsz.
nem feltétlenül kinövés kérdése. Lehet hogy valóban jóval intelligensebb a többieknél. Ha az iq-ja 150, többieké meg 150, akkor sokmindenrõl nem lehet beszélni velük.
szerintem nem vagy ufo vagy bármi.a mai lányok tiszt a kivételnek enye kvák nem baj az ha más vagy mint ök mert van egyéniséged.lehet hogy épitész leszel a sok legotol.:) én spec betürt ingel járok.LÉGY EGYÉNISÉG
Azthiszem ez nem tartozik az egész világra hogy hol lakok, úgyhogy ha tényleg érdekel várom a pirvátot :) Üdv, 14/F
A kérdező hozzászólása: oks:D hol is laksz? xdd
Hát, ha osztrálytársam akarsz lenni, megismételhetek egy osztályt :D De akkor ide kellene költözz :) ) Üdv, 14/F
Azért, mert mi idõsebbek vagyunk.
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat :D amúgy ez tudom hogy nem ide jön de úgy birom hogy valahogy itt olyan normális emberek vannak :D miért nem ilyenek az osztálytársaim? xd
Elõzõ vagyok. Amugy én most éppen Hitler - A sátán felemelkedése dokumentum filmet nézem, ajánlom neked is! Suliban sok hasznát fogod venni :D
A kérdező hozzászólása: hát .. nem arról van szó hogy okosabb vagyok náluk mert az tény hogy idióta vagyok õk meg kitûnõ tanulók de valahogy mégis olyan ... ugyanolyanok és állandóan ugyanarról beszélnek, ugyanolyan ruhákba járnak, mindenük ugyanolyan és én meg változatos vagyok, nem járok a mai "divatos" cuccokba hanem megelégszek egy farmerral meg egy pólóval azt csü. meg amúgy nem tudom miért, de így is kitûntem a tömegbõl, mert amíg a betonkeverõ nagyságú osztálytársaimat, akik próbálnak divatosak lenni ezért minigatyában meg minipólóban jönnek, és van rajtuk 5 kiló vakolat, õket senki se cikizi, de engem meg a suliba egy csomóan baszkurálnak, pedig nem vagyok se kövér, tök átlagos az arcom meg minden, mégis engem jöttek cikizni .. és mások is mondták hogy ez azért van mert bennem keresik a fõ ellenséget, mert én nem olyan vagyok, mint a többiek .. bocs a regényért :P
...mármint a többieké 100...
A kérdező hozzászólása: hát khm ez igaz bár nem hiszem hogy ezért elköltöznénk de jóó :D

Miért van az, hogy nem tudom elviselni, főleg mostanában, hogy nincs tesóm? Azt érzem, mintha ez hátráltatna, hogy a lányok szemében negatív lenne, mint benyomás, ennek van igazságtartalma?

16f vagyok. Olyan érzésem is sokszor van, hogy szégyellem hogy nincs testvérem. Vagyis ezt hátránynak tekintem. Sokszor egyedül is vagyok itthon. Most nyaraláson lett volna alkalmam megismerni egy csinos lányt, mégsem tettem. Lehet, abból fakad hogy nincs tesóm sajna és nem akarok beletör?dni,rossz érzés, hogy nincs. Cikinek érzem, ezért nem szeretek szüleimmel járkálni együtt. mert egyébként nem vagyok önz?, meg elkényeztett, de mégis rossz egyedül. Ha a szüleimmel vagyok, nem merek ismeretlen lányokhoz odamenni, beszélgetni, pedig most is lett volna lehet?ségem, csinos is volt az illet?, mégis kihagytam. De ha szüleim nélkül, vagyok barátokkal, meg felszabadultabb vagyok.

Legjobb válasz: hát a teso is lehet hátrány. én például ha tényleg beakarom magam dobni akkor le kell koptatnom az öcsémet.sok közös ismerõsünk van köztük szép lányok is de hát valahogy púp a hátamon olyankor vagy mint egy megrakott utánfutó.Elég együgyû dolgai vannak kb ha filmet készítenénk az átlátszóan pancser csajozásról õ lenne a fõszereplõ.És ugye a vér nem válik vízzé dologból kiindulva azt hiszik én is ilyen vagyok csak épp nem produkálom magam annyira

hát a teso is lehet hátrány. én például ha tényleg beakarom magam dobni akkor le kell koptatnom az öcsémet.sok közös ismerõsünk van köztük szép lányok is de hát valahogy púp a hátamon olyankor vagy mint egy megrakott utánfutó.Elég együgyû dolgai vannak kb ha filmet készítenénk az átlátszóan pancser csajozásról õ lenne a fõszereplõ.És ugye a vér nem válik vízzé dologból kiindulva azt hiszik én is ilyen vagyok csak épp nem produkálom magam annyira
Örülj neki, hogy nincs! Nem kell osztoznod semmin senkivel. És 16 évesen akkor sem szeretnél a szüleiddel járkálni, valamint akkor sem tudnál nyugodtan ismeretlen lányokhoz odamenni, ha lenne tesód. Mint írtad, barátokkal felszabadultabb vagy, tehát ismerkedj olyankor, amikor nincsenek veled a szüleid! 24/F
Nekem van tesóm de nem vagyunk jóba, már elköltözött itthonról tehát egyedül vagyok a szüleimmel. Nem mindig jó ha van az embernek testvére.
Na ez nagyon jó.. Én pont ellenkezõleg éreztem. Nekem van. elég fura kapcsolat. olyan "se vele se nélküle" Mikor itthon volt, ment a szokásos, [email protected]ás term. nem nagy dolgok. és akárkit vittem hoztam, moindig hülye érzésem volt. Most hogy nincs egyre jobban hiányzik. :D :D:D 19, 8999F
hehe lényeg lemaradt. szóval szerintem nem amiatt van. Jó egy testvér de azért erre nem feltétlenül.
Mikor szüleim ott vannak én se tudok ismerkedni!!:D Szerintem ezzel mindenki így van. :D Akár van tesó, akár nincs.
én örülnék ha lenne ikertestvérem , sokszor unatkozom , nem lehet mindennap a haverokkal járkálni.
Nekem van tesóm, de mióta férhez ment és gyereket szûlt én hanyagolva lettem ami rossz, mert régen tök jó volt h. ruhákat cserélgettünk, együtt jártunk sportolni, moziba, mindig meglepett valami ajándékkal(6 év van köztübnk és én vagyok a fiatalabb) 26/l
A kérdező hozzászólása: Köszönöm nagyon a válaszodat! Üdv

Ha strandon vagy utánna miért érzed otthon ugy magad mintha a vízben lennél még mindig?

én ha lefekszem este vagy csak ugy strand után mindig ugy érzem mintha a hullámok akkor is lökdösnének még ha órákkal elötte hazamentem akkor is. vagy csak én vagyok igy vele?

Legjobb válasz: nem, én is így vagyok vele. magyarázattal nem tudok szolgálni :D

nem, én is így vagyok vele. magyarázattal nem tudok szolgálni :D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!